Färjestad BK-Rögle BK, 24/9 -09

Kvällen blev lite sådär. Vi mötte Peter,Jon och Johan på O'learys där vi skulle kolla på Rögle och käka middag. Missade hela första perioder pga tekniska fel och fick istället titta på HIF-AIK, jävligt irriterande. Sen i andra perioden kom bilden tillbaks så vi kunde titta på matchen, och Rögle spelade väl ganska bra. De hängde med iallafall, men så gjorde Nihlstorp en riktigt tabbe och det blev 1-0 till Färjestad. Rögle kämpade på,och var riktigt nära en kvittering men istället gjorde Färjestad 2-0. I sista minuterna lyckas Rögle genom Andrée Brendheden reducera och sista minuten blev riktigt spännande med några chanser till kvittering. Dock kom det aldrig och matchen slutade med förlust, jävligt surt måste jag säga. Sen att jag missar hemmapremiären på lördag suger ganska hårt det med. Är iallafall glad att säsongen äntligen dragit igång, hockey är underbart.