Dag 01 - Presentera mig själv

Jag heter, som jag antar ni redan vet, Michelle och är född 1993 i Helsingborg. Jag bor varannan vecka i Ängelholm med mamma,hennes sambo och en hund och varannan hos Pappa och hans två hundar i Ramlösa. Jag har en bror som heter Tim som är ett år yngre än mig. Jag har väldigt bra relationer till alla i min familj och trivs som fina firren med dem:)

Tycker verkligen att det är supersvårt att beskriva mig själv... Men jag brukar få höra att jag är väldigt snäll och omtänksam, vilket nog stämmer. Jag älskar att göra folk glada och sätter gärna andra framför mig själv. De flesta uppskattar nog det, men har hört någon som tyckte jag var mesig, haha! Man kan inte göra alla nöjda.. ;) Med vissa personer är jag superlugn och inte direkt översnackig med sen finns det dem som jag är helt flippad med, det beror helt på hur bekväm jag känner mig med personen. Tror man skulle få ganska olika svar om hur jag är som person, beroende på vem man frågar.

Jag går på Ljud och bildskolan i Helsingborg och trivs bra där. Jag läser Samhälle-journalistik vilket är roligt, men jag tror inte jag kommer bli journalist. Jag är inte hundra på vad jag vill bli, men har ganska länge varit inriktad på sportreporter. Får se hur det blir med det där! Jag tänker iallafall efter gymnasiet resa till mitt favoritland USA och bo där ett tag, sen ska jag nog komma tillbaka till Sverige och plugga vidare sen får jag se vad som händer. Så svårt att bestämma sånt där redan nu, men ja har iallafall några saker som jag vet att jag vill göra i framtiden.

För övrigt så tycker jag om att vara med mina fina vänner, shoppa, festa, sjunga (inte för jag brukar uppträda eller något, tycker bara det är sjukt kul), titta på ishockey och resa. Det sistnämnda är något jag verkligen älskar. Kan inte få nog av att se nya ställen, det är verkligen något av det bästa som finns!


Kommentarer
Postat av: angelica

sv åh, taack! :)

2010-11-24 @ 22:26:17
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
Postat av: nathalie

ja visst är det :D, haha tack nu blev jag sugen på mcflurry :P

2010-11-24 @ 22:41:34
URL: http://nathalieke.blogg.se/
Postat av: VADFANSKAJAGHETA - Uppsalas största blogg

sv: det var sjuukt gott :D



Föresten så har jag just nu en tävling där du kan vinna ett presentkort på grymma hårvårdsprodukter hur enkelt som helt. Kika gärna in och delta. Länkar till tävlingen här:

http://vadfanskajagheta.se/2010/november/tavling-vinn-presentkort-pa-200-kr-fran-welo-1.html#comment

2010-11-24 @ 23:04:51
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Daniel

Du verkar va en härlig människa!!!

2010-11-25 @ 10:01:09
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: ROBINA ^^

TACK :D haft en bra start på torsdagen så? =D

2010-11-25 @ 10:26:33
URL: http://refflan.blogg.se/
Postat av: valeria<3

Kikar in och lämnar ett fotspår! =) Roligt att komma in på ett inlägg och få en syn på dig med en gång! =)



Har frågestund i min blogg, välkommen dit! =)

2010-11-25 @ 12:01:04
URL: http://lyckliggravid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0