Några aprildagar

15 April
Hade en konstig dramatisk kväll. Jag och Tina satt och målade naglarna när någon börjar banka på vår dörr och skrika, trodde vi skulle bli rånade+mördade och panikade. När vi hörde att han sprang iväg gick jag till trappan och såg rök. Trodde vi skulle dö återigen och sprang ner för en helt rökfylld trappuppgång. Visade sig vara laundretten nedanför oss, den verkade inte ens brinna men det var galet mycket rök. Alla grannar från lägenhetshuset stod där ute på trottoaren medan brandmännen bröt sig in, Tina hade inga skor, jag hade bara pyjamasshorts och tshirt. Sköj.
 

16 April
Det kändes som sommar och jag och Tina bestämde oss för att promenera längst kanalen. Husbåtarna låg uppradade och människor satt på sina båttak i shorts, rökte cigaretter och drack öl. Kom bort till fina Angel, gick inom affären där jag jobbade vid jul, drack frappinos på Starbucks och satte oss på en trappa för att köra satc-leken. Nog med underhållning för att sitta kvar i en timme fram tills vi såg Tinas bf gå förbi och vi sprang bort för att hälsa. Satte oss vid slussen och drack Fanta med sommarsmak med alla andra som som vi försökte få lite färg på de bara benen. På vägen hem köpte vi alldeles för mycket chips som vi skulle ha till vår filmkväll. Gick och la mig lite illamående men så jävla nöjd med dagen staden livet.

17 April
På kvällen gick jag och Lisa bort till The Haggerston och satte oss på framsidan med varsin öl. Tre killar som förberedde inför den enas svensexa satte sig vid vårt bord och sa till varandra "They're foreigners, wonder if they can understand us", vi sa att det kunde vi och när stället stängde fick de följa med till oss för att dricka lite till. Snodde med ett fint ölglas från baren, diskuterade viktiga saker i fönstret, trillade av soffan med Tina, gjorde skaldjurspasta mitt i natten och gick och la mig alldeles för sent med tanke på vad klockan stod på följande dag. 

18 April 
Halvbakis köpte jag kaffe på Liverpool station och satte mig på bussen mot Paddington där jag skulle möta upp min mamma!!! Så jävla glad, åh. 
Minns inte i vilken ordning vi gjorde allting men vi åt bland annat sushi i solen, gick på Oxford street och köpte kläder, böcker, handkräm osv., drack massvis av kaffe, köpte listböcker som vi fyllde i på kvällen, drack förmiddagsöl på sterotypiskt brittiska pubar och jag var sjukligt glad att ha henne här.
Vi åt på Lisas restaurang Jackson+Rye två gånger, bland annat typ värdens godaste efterätt. Lisa var som väntat en superstar.
Sista dagen åkte vi till The Museum of Science i Kensington som var helt ok, fikade två gånger och åt helt magisk middag. Vi bestämde att hon ska komma och hälsa på igen om en månad innan hon åker bort i sommar. Trots det var det som alltid jobbigt att krama henne hejdå, fy vad hon är bra.
 
26 April
På min lediga lördag tog jag bussen till Tottenham Court road och gick bort till Lisas restaurang ännu en gång för finmiddag med min chica. Alltså åt stek, helt sjuk bacon, pommes osv. och dooog. Gick till en gaybar som hade superbilliga drinkar på happy hour som hette Pornstars+de delade ut massa gratis kondomer+killen vid toaletterna satte på kranen åt en och gav en klubba när man gick. Vilket ställe va, hur bra. Gick runt i Soho och fick flashbacks från Londonresan 2012 och natten vi var ute just där med britterna som tog oss till en klubb med åh så dålig musik men som vi dansade till ändå för att det var sista kvällen och vi var pirrigt nyförälskade i London, då funkar till och med Guetta att dansa till. Tog bussen hem, bytte om, på med rött läppstift och bort till Annetta och Jacob som hade folk över. Drack cider och hjälpte en spanjorska med Tinder, pratade relationer och försökte imponera med vår rostiga (har den någonsin varit orostig) skolspanska. Asbra ledig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0