Minisemester


För en vecka sedan kom min pappa hit<3 och mitt hjärta exploderade lite, har saknat honom så mycket.
Fick bo med honom på hotellet och leva kalasbra i några dagar med dögod mat, Ben&Jerry's på rummet varje kväll och absolut världsbäst sällskap. 
Vi bodde bokstavligt talat 20 sekunders gång från Oxford st och trots att den gatan kan driva en till vansinne var det bra att kunna gå och spontanköpa en tandkräm som en tidning fick mig att tro att jag behöver i mitt liv eller att vandra bort till Hyde Park för kaffepaus.
Vi gick genom Regent's park till London zoo och jag är som sagt så splittrad gällande sånt egentligen, det är väl en sak när djuren räddats från tjuvskytte eller varit på väg att bli utrotningshotade. Men ibland ser en små inhängnader och bara känner att nej det där kan inte vara okej. Och så alla dessa ungjävlar som knackar på glasrutorna och skriker på djuren och deras föräldrar "häähää nämen", NEJ NEJ säg till dem! Bara snälla gör det. 
Med det sagt var det en så himla bra dag, av någon anledning tog jag inte en enda djurbild utan bara en på mig själv under en vattenpaus i värmen.
Vi startade mornarna med kaffe från Costa, tittade på människor och pratade om allting som inte kan pratas om med dålig Skypeuppkoppling.
Sista dagen la vi oss i Hyde park i skuggan vilket var så himla skönt, somnade en stund till och med. Sa hejdå till honom innan han tog taxin till flygplatsen och det var jobbigt och emotionellt som alltid. Men var ändå mest glad över tre döbra dagar och tacksam över min ännu bättre pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0