Back to TO

Väl tillbaka i Ängelholm körde jag och Tim till hembygdsparken för att titta på kaniner, fåglar och åsnor. Denna var så gullig och social. Jäklar vad blond jag var?
 
I julklapp av mormor fick jag en trip till Köpenhamn och tivolis julmarknad. Det var så mysigt och fint. Vi drack glögg och promenerade runt bland julbelysning och karuseller.
 
På nyår var jag hemma hos mamma och Alex som hade vänner över på middag. Efter tolvslaget gick jag och la mig, för nästa morgon skulle jag tillbaks till Toronto. När jag såg staden från planet så kände jag sån himla lycka och när jag satt på tåget från flygplatsen in till stan, kändes det som jag var på väg hem igen. Var både fint och sorgligt.
 
Åkte hem till Steph och vi drack g&t, åt mat hon lagat och gosade med hennes hund. Det kändes som att jag bara varit iväg på semester i två månader.
 
På dagarna när alla jobbade så hängde jag mycket på mitt första center Exchange tower. Kunde hänga med Praveen och Ben medan de jobbade, träffa gamla clients och äta pretzels från deras vending machine. 
 
Shisha med Cheyenne och Linda.
 
Morgonen efter åt vi supergod frukost.
 
A brukade hyra ut sin condo på airbnb, och hade lovat mig att jag skulle få bo där gratis under min vistelse. Tänkte avstå efter allt som hänt, men den var så fin och läget var perfekt so fuck it. Hängde där på den 35e våningen gratis helt shameless.
 
En kväll träffades jag och människor från jobbet på Jack's för att äta middag. Här är Praveen med en jättestor fish bowl.
 
En sida av bordet.
 
Andra sidan av bordet. Alla dessa människor är så finaaa.
 
På slutet av min resa kom Wayne också dit!! Tyvärr kunde vi inte tima våra resor perfekt, men några dagar ihop fick vi i alla fall. Här var vi ute i the gay village och var "living our best lives", som Wayne alltid säger<3
 
En av mina sista kvällar drack vi drinkar, hade spa-session och spelade beer pong hos mig. När skulle hem var jag heartbroken ännu en gång. Älskade att vara tillbaka, men eventuellt drog jag ut på sorgen ännu mer. Men just då kände det otänkbart att inte åka tillbaka. Samma dag som jag landade flyttade jag till Göteborg, och jag kände mig bara ledsen, tom och så opepp.

RSS 2.0