Mars-april-maj 2019

Jag pluggade på och tyckte det var rätt tråkigt. Vi läste väldigt intressanta ämnen men tycker det blir lätt trist med upplägget de har. Jag uppskattar dock alla kurser jag läst mycket mer i efterhand, när jag förstår att jag faktiskt lärt mig saker. Gillade nog internationell politik mest och förvaltningspolitik minst.
 
Vi blev en grupp i klassen som började dricka öl tillsammans vilket var kul. Tyckte det var rätt obekvämt att börja i en ny klass i början. Det kändes som jag gick på högstadiet igen och folk skulle välja vem de skulle sitta bredvid osv. Blir ju inte samma grej på ett jobb. Men det var kul i alla fall att vi hittade på en del på helgerna och så, kändes mindre ensamt i en ny stad.
 
Lisa kom och hälsade på, här i mitt lille f.d. kök. Som vanligt jättekul och fint att ha henne på besök. Vi drack öl på andra lång, tittade film och beställde mat.
 
En annan bra sak med att flytta till Göteborg var att Tim bor här. Vi kunde börja hänga igen för första gången på nästan sex år, det var lyxigt.
 
Pluggade hos Sally med denna fina utsikten. Hon gick också i min klass och blev min närmsta där!  Jättefin och förstående person med supergullig gotländsk dialekt.
 
Firade Julia som fyllde 25 hemma hos henne med mat och vin. 
 
Jag kom på att mitt pass snart gick ut, och nästa lediga tid för att ta ny passbild var nere i Lund. Sally sa att hon aldrig varit där, så vi tog tåget ner ihop! Drack kaffe i solen, tittade på universitetet och drack öl på en uteservering. Efter att jag tagit mitt passfoto åkte vi tillbaka till Göteborg igen. Fin dagsutflykt.
 
Här fyllde Sally år. Vi firade hos henne och sen drog vi till Henriksberg där vi dansade, spelade spel och sjöng karaoke. 
 
I mars började jag dejta en gullig kille, Andreas. En dejt skulle vi gå på bio och jag och Lisa hade typ skämtat innan om att det vore nice om vi drack vin under bion och att han kanske skulle ta med sig vin i en syltburk. Så gjorde han exakt det?? Jag hade absolut inte väntat mig att träffa någon så snart, men jag visste att jag tyckte om att vara med honom och att allting var kul och okomplicerat. Han var fin, stabil och bjöd med mig på saker han och hans vänner gjorde. Kände mig helt chockad över att det var såhär lätt och bra dejting kunde vara. Började liksom inse att gråta varje dag pga en kille man dejtar inte räknas som något "acceptabelt".
 
Denna låten spelades en morgon hos honom när vi gjorde frukost och solen stod på så att vi kunde ha balkongdörren öppen. Sen lyssnade jag den på bussen hem och kände mig glad.
 
Vid påsk åkte jag och familjen till några stugor någonstans (noll koll) där vi firade med påskmat och vin vid den här sjön. Väldigt mysigt.
 
Vi hade varit ute på Pustervik och dansat, och sen gick vi hem till Andreas för att dricka mer öl. Här visade han upp några av sina tavlor, superduktig är han. 
 
Han följde med när jag var kattvakt till Elaines kittys, det gick bra trots hans kattallergi. Den ena katten approved, den andra gömde sig under soffan.
 
Flyttade in i en lägenhet vid Hjalmar brantingsplatsen tillsammans med Stina. När jag skriver det här var det drygt ett år sedan, och jag håller på att flytta ut igen. 

RSS 2.0