Födelsedag, utställning och sthlm

Förra sommaren fyllde min moster 40 och firade det med middag och fest i ett stall i Skåne. Andreas följde också med ner och fick träffa några släktingar för första gången, han fick mycket väl godkänt. 
 
En kväll på andra lång med några från klassen, här Sally och Alex. Saknar att hänga med dem så mycket och få spontanmeddelanden om öl i gruppchatten.
 
En söndag träffade jag Stina, vi barhoppade lite på avenyn och satt sedan envist kvar under ett träd när det började regna.
 
Min födelsedag! Eller några dagar innan kanske. Hade bjudit in folk till slottskogen och när de kom fick de denna glittriga välkomstshotten. Tyckte den var fin, men påminner också lite om billig tvål. God och somrig var den i alla fall. Här var jag pirrig och förväntansfull, jag och Sally hade dragit dit en högtalare på hjul och knutit fast ballonger på den så att folk skulle se oss.
 
Jag hade gjort ett quiz som jag blev väldigt nöjd med, lagom svårt och kul ämnen. När det började bli lite mörkt gick vi ner till andra lång och jag blev efter ett par bday-tequilas asfull och smsade Andreas som satt ett par meter bort "kom o hämta mig", så gick vi hem. Älskade den här dagen så mycket i alla fall. 
 
På min riktiga födelsedag gick jag, Florian, Andreas och Tim till brygghuset för att quizza. Florian köpte födelsedagsbubbel också, gulle. Assvårt quiz, kunde ingenting så det var inte kul.  
 
Vi avslutade sen på Kafe magasinet. Det var ju school night men fint att ändå dricka några öl med dessa på min bday, kontrast till året innan när jag jobbade på Ica och inte en jäkel brydde sig om att jag fyllde år.
 
Andreas och hans kompis Jenny hade utställning med sina tavlor, så duktiga! Jag, Tim, Florian och Tabita åkte dit för att kolla och stötta.
 
Men även för the free booze. Efteråt åkte vi ner till lången och drack öl.
 
Hälsade på den bästa personen jag vet i Stockholm! Vi drack sangria på balkongen, åt oliver och spelade TP. Jäklar vilka sommarvibes.
 
I bdaypresent gav hon mig bland annat en kräftskiva, vilket är det godaste jag VET. Hade nog valt det som sista måltid om jag varit på death row.
 
Åkte och badade på två olika ställen och spelade mera TP. 
 
Tog med min ankan till skåne igen för att gå på Tanja och Markus lilla Vanessas födelsedagskalas och även nyaste bebisen Felipes namngivning. 
 
Alltså lille älsklingen?? Han somnade i min famn sen, åhhh. Tanja och Marcus har ju de sötaste barnen, for sure.
 
Efter kalaset tog vi färjan från Helsingborg till Helsingör. Man var tvungen att bära munskydd på båten och det var ingen av oss obvs vana vid, upp och ner och allt.
 
Vi träffade upp Andreas kompis Emil, killen vi firade nyår 2019 hos i Danmark. Vi drack öl på en bänk vid havet, åt middag och drack öl på en uteservering. Vi hade tänkt ta sista tåget hem till gbg samma kväll men så sa Emil att han skulle köra bil upp dit nästa dag, så då spontanbokade vi hotellrum i Helsingborg istället så vi kunde åka med upp honom. Tog sista färjan istället, tog en sista öl i Helsinborgs hamn och däckade sen aströtta på rummet.
 
En helg åkte vi ett gäng till vår sommarstuga i Frösakull vilket var så kuuul. Grillade, drack massa bärs, kvällsbadade, spelade kubb och sällskapsspel.
 
Ett tag ösregnade det och då spelade vi även Mario-cart. Längtar till sommaren när vi kan åka dit igen. 

RSS 2.0