Kräftskiva, oktoberfest och halloween

Tycker det är så svårt att önska sig saker när man fyller år. Av Andreas önskade jag mig istället att vi hittar på något, och att jag inte vet vad eller var innan. Aningen begränsat vad man kan göra just nu kanske men jag sa att så länge det involverar lite öl blir jag jätteglad. Först möttes vi upp i Linné och promenerade bort till det här stället där A planerat att vi skulle äta brunch. 
 
Nästa stopp var ett muséum. Denna våningen var nog min favorit, med inredning och saker från olika årtioenden.
 
Sen var det dags för första ölen, den tog vi på John Scotts på avenyn. Älskar A's svall här.
 
Nästa ölstopp var på Skål. Det började ösregna men vi satt under täckande markiser. Sen gick vi till andra lång där vi mötte upp Stina, Tim och Sanna. Fortsatte kvällen på lången tills vi åkte hem, och jag var jättenöjd med min födelsedagsdag<3
 
Vi var bjudna på kräftskiva i Allans stuga. Det blev mat, snaps och bastande. Några galningar badade säkert också. Temat var förresten 'hattar', för att förklara bilden lite.
 
Andreas föredetta kollega och hans flickvän skulle ha Oktober fest i sitt hus. Det låg långt ute på landet så vi tog bussen dit och fick sedan bli hämtade. Enormt hus omringat av natur, så fint och lugnt. Såhär fin var ankisen med sin oktober fest-hatt och fluga. Jag var tråkig och hade inte på mig något särskilt, förutom någon fjäder i håret.
 
De hade gjort det supermysigt ute i sin lada där vi åt grillat och sjöng snapsvisor. 
 
Emma finisen kom och hälsade på! <3 Vi promenerade, drack kaffe, gick på quiz, drack öl och spenderade nästan en hel dag med att titta på Real house wives of New York.  
 
Samma dag som Emma lämnade fick jag finbesök från norra england av dessa två älsklingarna.  Visade dem runt i stan, drack öl på olika barer och valde restauranger med hänsyn till Wayne som äter som en kräsen 8-åring. En kväll träffades vi upp med Andreas och Tim, och det var så jäkla kul att ha så många favoriter samlade på en och samma gång.
 
Åkte upp till min bff en helg för att hänga. Det var så länge sen nu då jag är sämst på att blogga men är ganska säker på att vi drack massa sangria, tittade på trashtv och bara hade det jäkligt fint. Tror även det var denna gången jag träffade på hennes lovah Jakob för första gången, som var så härlig och fin!! Vi spelade TP och introducerade honom för vår budget-sangria, boy was hooked.
 
Elinor hade bjudit in mig och Elaine på halloweenkväll! Elinor älskar högtider och dekorerar så jäkla fint inför varje. Sa till henne att hon är ju egentligen menad att bo i en amerikansk suburb där de går all in, hon sa 'jag börjar typ gråta på tanken att det inte är mitt liv'. Tvingade ut hennes kids som gladeligen posade lite framför pyntet.
 
Deras hem är så pinterestigt och mysigt! Vi blev bjudna på halloumiburgare och kladdkada. Efteråt spelade vi något VR-zoombiespel som var rätt läskigt. Avslutade med skräckfilm innan jag och Elaine körde hem igen.
 
En lördag sågs jag och Andreas på Evas paley för att äta soppbuffé. Efter det gick vi till en irländsk pub och tog en öl, och sen vidare till biljardpalatset för att spela shuffle board. Sedan ringde Andreas kompis Fabian och sa att han och hans sambos kompisar nyss ställt in en parmiddag så de undrade om vi ville komma istället, för de hade ju en massa käk redo. Så vi åkte dit, åt käket, snackade och drack vin. Kul spontanplan och allmänt bra lördag med många olika stopp liksom, gillar det.
 
Gick på invigning av Fabian och Alexanders kontor. Vi blev bjudna på paella, quizzade och ritade bilder som andra fick gissa vad det föreställde.  

RSS 2.0