Thanks giving, nytt år och stockholm

En av alla zoom-föreläsningar. Vet att många hatar det och vill komma tillbaka till skolan. Jag bryr mig inte så mycket om just den delen, för ogillar föreläsningar oavsett var de är. Inte på grund av innehållet, men för jag tycker det är jobbigt att sitta och lyssna så länge, det går långsamt och jag blir distraherad av allt annat. Även om den ena hänger ihop med den andra, hade skolan gärna fått fortsätta online så länge man kan ses fritt runt omkring.
 
Det var dags för årets thanks giving-middag hos Florian och Tabita! På tvn spelades förra årets thanks giving-parad i New York då det inte fått vara någon i år.
 
Åt supermycket god mat, och min fave sötpotisen med marshmallow var tillbaka. Efteråt quizzade vi, spelade amerikansk fotboll och blandade drinkar. 
 
Pappa fyllde år så jag, Tim, mamma och Alex bjöd honom på lunch och gav presenter. Av oss fick han typ en kvadratmeter på skottsk mark så att han får använda sig av titeln "lord" haha. 
 
Träffade min snäcka på Olearys för att titta Rögle-Frölunda. Han är totalt ointresserad av sport men hänger alltid med och tittar snällt, vilket jag tycker är gulligt. Efter matchen gick vi till Hagabadet för att utnyttja vårt friskvårdsbidrag. Vi började med att sitta i deras SPA-avdelning och testa de olika poolerna och upplevelseduscharna. Sen fick vi båda massage vilket var så jäkla gött.
 
Efteråt gick vi hem till Andreas och spelade alfapet och drack öl. 
 
Efter diverse tester åkte jag och familjen till Aruba över julen. Möttes av denna tropiska DRÖM.
 
Hängde typ bara på hotellet och drack drinkar, badade och läste. Utanför hotellet var det lite spökstadskänsla pga så mycket som gått i konkurs. På julafton pyntade vi lite för att få känsla och spelade julklappsspelet. 
 
Kom hem den 30 december och sen dagen efter firade vi nyår hos Andreas. Spelade lite musiklekar och sen vid 12 blev det cigarrarer på balkongen för vissa, vid 1 åkte folk hem och vi gick och la oss. 
 
En förrmidag gjorde vi kaffor och mackor och gick upp på en utsiktsplats för att käka frulle där.  
 
Vi åkte upp till Stockholm för att hälsa på min bästis. Vi drejade bland annat, vilket jag aldrig gjort förut. Det var svinkul och även om jag inte gjorde några mästervärk var det ändå lättare än vad jag trodde. Kom liksom dit med klippet på Björn Hellberg som referensram. 
 
Sen kom Jakob och joinade oss. Vi tittade på hockey och åt, och sen spelade vi spel i arkaden. Vi chicas fick stryk i Mario kart :( fast ni ser ju här hur jämnt det var.
 
Två av mina absoluta favoriter på samma bild. På kvällen kom My och Viktor till Lisa och så spelade vi spel och åt pizza. Så kul! Även kvällen efter var pangkväll då vi spelade spel hos Jakob och drack sangria. På söndagen åkte vi hem igen och jag sörjde som vanligt över att lämna min bff.
 
Här står gullisen och lagar middag.
 
Pappa kom på besök! Vi promenerade runt, drack kaffe och tittade på Rögle på Olearys. Här vilade vi lite på hotellets SPA, och sen på kvällen träffade vi Andreas och åt middag.
 
En annan morgon när jag och A bestämde att vi skulle vara hurtiga och käka medtagen frukost vid näckrosdammen. Vi hade pratat om det, att vi kände oss så himla sega nu när man spenderar nästan all tid hemma. Därför bestämde vi oss för att allmänt bara ge oss ut mera. Vet inte hur mycket vi hållt fast vid det, lite kanske. 
 
La oss i gungan på lekplatsen och njöt av att knappt någon annan var ute ännu. 
 
En kräftkväll hos Elaine. Världens bästa mat. Sen kollade vi två norska skräckfilmer, Fritt vilt 2 och 3. Rätt bra faktiskt, särskilt 3:an. 
 
Tog med henne på bday-brunch på ett ställe som hade italiensk-amerikansk mat. Det var gött och bra variation. Efteråt åkte vi hem till henne och napade lite.
 
På kvällen åkte vi till Ida. Här har vi Elaine som ska visa polisgrepp på en snubbe som jobbar som polis. Tror han kom loss.
 
Timpan frågade om jag ville hänga med på Disney-quiz. Jag bidrog kanske bara med 2 poäng, men han kan ju allt så vi slutade på 2:a plats! 

RSS 2.0