I take you to the candy shop.



Jag&min bror har godislöften vilket som vanligt går ut på att vi inte får käka godis på ett år och så får vi pengar för det. Vi har kommit överens med mamma att vi får äta godis varje år den 31/12, alltså på nyår. Så innan jag&tim kom hit till pappa gick vi inom konfektasken och köpte på oss sjukt mycket godis. (handlade för totalt 160:-, hahah). Inatt klockan 12 ska det börja krängas och det kommer bli grymt gott! Har köpt lösgodis (som ni ser på bilden), marabou,daim och lite sånt. Så bli inte förvånade ifall ni imorgon ser mig rulla förbi på gatan som en tjock köttbulle!

Ikväll ska vi beställa hem thai mat och kolla på brynäs-rögle på tv. lycka till nu killar! ♥ ha en bra kväll, puss!

nyårsklänning.



När jag var i Lund för nårra veckor sen så köpte jag denna på Veromoda för 259:-  Kommer att ha den på nyår:) Vet inte helt säkert vad som händer, men en sak som är säker är att det kommer bli fest !

Idag har jag&elaine varit på stan och letat present till hennes pojkvän richard som snart fyller år. Blev ett sånt hjärta som man delar på mitten och så får båda varsin halva. Hon beställde också gravering så han kommer ha ett E på sin halva och hon ett R. Sjukt söt present, tycker jag. Sen fikade vi på espressohouse också, krängde på rejält. Tog en varm choklad,en baguett och en pajbit. Mycket gott, som alltid. Vid 16:40 åkte hon hem, sen fick jag skjuts hem av Emmsies snälla mamma.

Nu sitter jag och lyssnar på låten som är min favorit just nu, dricker te och redigerar lite bilder. En myskväll med andra ord. Jag hoppas ni haft en bra dag, sweeties. puss.♥


Helgen.



God kväll, sweethearts.
Helgen har varit sjukt bra, jag ska försöka sammanfatta den! Fredan; på dagen var jag med emmsie och hon färgade&slingade mitt hår. Resultatet ser ni på bilden,dock är det ljusare i verkligheten. på kvällen drog jag,rebecca,bea,lovisa och fanny till bahnhof där vi hade väääldigt roligt ;) åkte hem vid 2 och sov sen hos rebecca. Lördan; jag&lovisa gick upp vid 8 för att åka till åstorps ishall. Hennes lillebror skulle spela cup där och vi skulle hjälpa till att stå i kiosken. men de behövde ingen hjälp så vi åkte hem till lovisa istället. Chillade resten av dagen, tittade på Stig-Helmer filmerna(haha skönaste snubben ever) och tog igen sovtimmar. Söndan; vaknade lite innan 10 av att kaninen som lovisa passar vandaliserade sitt trähus som finns i hans bur, suck. Käkade frukost,fixade oss lite och satt sen och snackade. Mamma kom sen och hämtade mig och så åkte vi hem. Fixade mig lite till och sen kom pappa och så åkte vi iväg till Rögle som skulle möte Luleå. Mycket välförtjänt så vann vi med 3-1 och killarna ska ha en väldans massa beröm! De spelade grymt bra.

Nu sitter jag här och gör inget speciellt, lyssnar bara på musik och ja,som ni förstår, bloggar. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film. Hoppas ni också har haft en bra helg. puss.♥

Jag hjärta lov.



Godmorgon sweethearts.
Lov är verkligen underbart, inga måsten och ingen speciell tid man måste gå upp på morgonen.  Jag utnyttjar verkligen det och ligger fortfarande kvar i sängen med laptopen i knät ätandes en ny sort yoghurt som mamma köpt hem. Det står på förpackningen att det ska smaka mjölkkola, vet inte riktigt om jag tycker den gör det men äh,god är den! Lyssnar samtidigt på riktig mysmusik och kan därför inte låta bli att tänka på honom♥ Haha jag känner mig som värsta stalkern, känner knappt honom och så skriver jag om honom i min blogg? Men whatever, en blogg är till för att man ska få skriva av sig om vad man vill. Så jag tänker därför fortsätta att skriva om honom lite då&då.

Nu ska jag göra mig i ordning för snart kommer emma och så ska hon färga mitt hår. Blir kanske inget mer bloggande idag för i eftermiddag ska jag hem till rebecca och sen ikväll ska jag&tjejerna partaja ;) kan nog inte blogga på lördag heller men sen på söndag, då ska jag blogga som en galning och lägga in bilder på resultatet på mitt hår. Ha en jätte bra helg! puss puss. :*


Min julafton#2.



♥Platt-tång & trippel-tång(se bild)
♥1000 kr
♥Kill-kalender 2009 (se bild)
♥Parfym,bruno banani (se bild)
♥Scrapbooks och tillbehör. (se bild)
♥Coffee card (på espressohouse, se bild)
♥Ljus med vaniljdoft. (se bild)
♥Mascara, beauty tubes. (se bild)
♥Tre läppglans, två av dom som små glasspaket och den tredje som en cupcake.
♥Biljett till Sweden rock festival i sommar.
♥Biljett till Färjestad-Rögle match nu i januari :)
♥En klänning.
♥Prenumeration på en tidning i ett år.
♥Guinnies rekordbok. (har fått en varje år sen 2001)

Hej sötnosar. Idag har vi firat en till liten jul här hemma tillsammans med pappa&farmor. Var hur mysigt som helst!
Först åt vi jullunch, sen tittade vi på filmen "nu är det jul igen" (tradition) och sen öppnade vi julklappar. Blev jätte glad för grejerna jag fick! Efter paketöppningen var det dags för julmat och det var supergott. När vi ätit klart så spelade vi julklappsspelet, alltid lika roligt. :) Där uppe står en lista på allting jag fick i julklapp och vann i julklappsspelet, riktigt glad för allt! Tack mamma,tack tim, tack pappa och tack farmor. ♥

Har föresten ändrat designen här i bloggen, i hope you like it! Nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma söta drömmar om honom,hihi. (kommer btw få träffa honom på lördag,ifall allting går som jag vill. ;) puss puss!


Min julafton.



♥Armband från Filippa K (se bild)
♥Pengar
♥Spray så att nagellack torkar fortare. (se bild.) (vet inte riktigt varför jag fick det,hehe)
♥Presentkort på en klippning hos min favorit frisör i malmö.
♥Silverring (se bild.)
♥Smyckesskrin från Dior. (se bild. min favorit julklapp!)

Nu är julen över och jag är väldigt nöjd med dagen! Jag,mamma&tim åkte till mormor&morfar vid 11 tiden då vi startade med jul-lunch. Vid 3 var det dags för att kolla på kalle anka och till det åt vi grymt gott nougatgodis som min moster malin gjort. Sen när kalle var slut så spelade jag,tim, johanna och david (min moster och hennes kille) spel, kom på en hedrad andra plats,hehe. När vi var klara så var det dags för julmaten och det var så sjukt gott. Köttbullarna och skinkan var oslagbara! Efter det var det mys vid brasan och senare på kvällen så var det den efterlängtade julklappsöppningen.Blev glad över det jag fick, det var fina grejer :)

Imorrn kommer pappa&farmor hit och så ska vi fira en till liten jul med dem också. Försöker blogga i morrn om det. Hoppas alla haft en superbra dag. puss på er.

Merry Christmas.


Jag hoppas ni får en riktigt bra jul,sötnosar♥

Lilljulafton.



Årets lill-julafton har varit supermysig! vid 1 så åkte jag,mamma och tim iväg till hälsans hus för att få behandlingar. först var det tims tur och då satt jag&mamma i bubbelpoolen och myste. när tim kom tillbaka så var det min tur, och gud det var helt himmelskt! jag fick en massa krämer och grejer i ansiktet och sen ansiktsmassage och nackmassage. grymt mysigt, tror tillochmed jag somnade till ett tag,hehe. sen efter det åkte vi hem och stortstädade huset. så nu är det finfint här hemma!:)

har precis glaserat (heter det så?) pepparkakor och dom blev väldigt fina. kunde dock inte vänta tills glasyren stelnat så dom blev uppkäkade så fort jag gjort klart mönstret på dem,hehe :) nu ska jag nog mysa framför tvn ett tag, men räkna med ett inlägg lite senare ikväll! puss♥


Julmat.



Nu är vi klar med all julmaten, eller ja i morrn ska vi till mormor&morfar så då käkar vi ju där. men på torsdag ska vi ha en lilljul här hemma med pappa&farmor och då är det vi som står för maten.
Min favorit på julbordet är lätt köttbullarna, vilken är din? :)

Sista julklapparna.


(jag&min älskade mössa från Vila) (julklapps-inslagning)

hej sötsaker!
har varit en sjukt mysig dag, har varit på stan med emmsie och handlat de sista julklapparna och även fikat på espressohouse. vi båda tog chailatte, trogna chailatte-drickare som vi är. till det tog vi scones som var jätte goda. satt och pratade om allt möjligt och njöööt av världens godaste dryck :) fick en del köpt också,förutom julklapparna alltså. En foundation, ögonskugga, plattångs-skydd och hårfärg. ska bli blond hade jag tänkt! kommer naturligtvist lägga upp en bild på bloggen efter jag färgat det :)

när jag kom hem gick jag&mamma nästan direkt till stan igen för hon behövde också handla de sista julklapparna. sen fikade vi också på espresshouse, att få dricka deras juvliga chailatte två gånger samma dag är ju lycka. när vi fikat klart köpte vi en plattång och en trippeltång till mig. (farmors julklapp till mig, hon fattade dock inte riktigt vad det var så hon ville att jag&mamma skulle köpa det själva till mig för hennes pengar,haha. tack farmor!)

just nu sitter jag och slår in alla julklapparna, lyssnar på julmusik och dricker julmust. kan knappt bli mysigare! jag hoppas ni har haft en bra dag, puss♥


Falling like rain.



tjoo.
idag har det inte hänt allt för mycket, har läst en cosmopolitan tidning, druckit mängder av te och kollat på en film som mamma köpte idag. sen nu vid 9 drog jag ut för att träffa mina myspojkar jonthe&fridh :) vi gick rundor i stan och pratade om lite allt möjligt. efter typ en timme så drog vi hem för det regnade&blåste en massa :/ thanks guys, ni räddade min kväll från att bli katastrof tråkig! :*

nu ska jag nog bädda ner mig i sängen med en kopp kanelte(love,love,love) och titta på tv, puss&godnatt!♥


Söndags mys.




hejsvej :*
igår kväll så ringde emmsie och så bestämde vi att jag skulle komma över till henne. först gjorde vi inte så mkt, mest catchade upp vad som hänt på senaste tiden :) sen vid typ 11 kom petter&viktor också, och så tittade vi på film och sånt.
vid 1 drog dom hem och då gick jag&emmsie och la oss. tack för en mysig kväll emmsie,petter&viktor! :*

drog hem ganska tidigt från emmsie nu på morgonen, när jag kom hem fick jag nåt ryck och fick för mig att jag skulle gå ut på promenad längst ån. det var så grymt härligt, luften var sådär härligt kall&frisk och solen sken. kameran var med och jag fick några finfina bilder, (två av dem ser ni där uppe)

Just nu sitter jag och lyssnar på broken strings,dricker vaniljte och bara njuter av att det är jullov! jag hoppas ni har en bra söndag,sweeties. puss!♥


mascara-tips?



i väntan på att maten ska bli klar tänkte jag fråga er en fråga, min mascara håller på att ta slut så jag måste snart köpa en ny,vilken rekomenderar du? det viktigaste med en mascara för mig är att den förlänger, sen är det ju ett plus om fransarna blir fylliga också. hjälp mig nu, sötnosar! ♥


Mys med F och L



♥ Svarta jeans- only
♥ Svart linne- gina tricot
♥ Rosa kofta-indiska
♥ Sjal- fått i present

good afternoon, sweetiepies.
igår kväll kom fanny&lovisa hit. vi snackade, drack varm choklad och tittade på "how to loose a guy in ten days". hade en riktig myskväll. idag när vi vaknade så begav vi oss bort till affären och köpte frukost bullar, nutella och kalvin chokladmjölk som vi sen åt. gooottt! sen chillade vi ett tag och sen drog dom hem vid typ 1. hade en supermysig kväll/morgon/förmiddag, tack tjejer ♥

idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle egentligen sova över med elaine men hon kunde inte för hon ska sova över med sin pojkvän. åhh, blir riktigt avis på henne. jag vill också ha en pojkvän, hoppas på att det blir min tur snart,hehe :) nu ska jag röja lite på rummer som blivit rätt stökigt efter övernattningen, sen blir det antagligen film&mys. puss!


chino guy.



Chinos på killar, fyfan vad snyggt det är! håller ni med?

It's all red.


Min dag blev inte som planerat, emma kunde inte va idag och jag kan inte åka till heljaröd ikväll för mamma kan inte skjutsa mig dit eller hem. så det blir en heldag hemma utan några som helst planer, rätt skönt ändå! jag har tänkt ta vara på min lediga tid så jag håller på att rensa min garderob,sätta upp saker på mina väggar och fixa i min stökiga bokhylla.
Nu ska mitt rum bannemig bli fint! just nu ta jag en liten paus för att blogga och måla mina naglar (med nagellacket på bilden) men ska snart börja igen med att fixa i garderoben och till det ska jag ha på musik på hög nivå, allt blir så mkt roligare då! sen när jag är klar ska jag belöna mig själv med varm choklad med grädde, njam!

puss ♥


Heartless.



godmorgon :) vaknade klockan sju idag, ingen sovmorgon här inte ;p gick upp och gick ut med hundarna en sväng och nu sitter jag här och dricker kanelte, lyssnar på Kanye West och redigerar bilder. en väldigt mysig morgon med andra ord. idag ska jag&emmsie ut på stan och köpa de sista julklapparna och sen fika på espressohouse. :) ikväll ska jag till heljaröd och träffa konfafolk,jag längtar!<3

btw är jag så grymt glad idag, för igår smsade jag med honom och vi bestämde att vi ska ses nu nån gång på lovet, blir både bubblande glad&galet nervös när jag tänker på det. men äh,man lever bara en gång så man har inte råd att skita i saker bara för det gör en nervös. ta vara på alla chanser du får!:)  (hm,jag vet inte riktigt varför jag skriver om honom här i bloggen, kan ju inte vara särskilt intressant för er,hehhe ;p men jag känner att jag bara måste få ut sånt ibland, och då är ju bloggen det rätta stället att skriva av sig på!)

så, vad är era planer för idag? puss!


Julavslutning


Klänningen är från en affär i Lund, minns dock inte vad den heter :S

Varit en väldigt lyckad dag! Vi började klockan 10 med att vara i kyrkan och lyssna på sång,fiolspel och lite snack från rektorn och prästen. Efter det gick jag,anna och petter och köpte blommor till vår handledare och sen samlades alla inne i skolan. Fick våra betyg och jag blev sådär nöjd, men äh detta är bara julbetyget ju så det är inte så viktigt. Sen käkade vi jullunch på skolan och sen gick jag,lovisa,bea och becca till espressohouse och fikade, mysigt. :*

Nu sitter jag här och är otroligt rastlös, vill egentligen bara ut och springa typ några mil men det börjar bli mörkt så tror inte det är någon bra idé.. Ska istället städa mitt rum så jag får röra mig lite, plus att det behövs för det ser ut som skit! ;p puss puss!


It's a beautiful day.



Idag känns det mesta bra! :) Jag har fått hans nummer i julklapp av P (tack gubben,haha), jag har tagit modet till mig att smsa honom (och sen fått svar,yess!) och idag är det julavslutning. Fan va livet kan vara gött ibland!

Hur är det med er idag,sötnosar? <3

Sunset pic.



Då var det måndag och alltså bara 2 dagar till i skolan innan det är julavslutning :) Imorgon är det sista dagen vi ska jobba på, men vid 12 ska jag&mamma till lund och köpa de sista julklapparna. ska även köpa en klänning till julavslutningen/julen/nyår. Sen på onsdag så är det pysseldag, ska bli myspys! sen på torsdag är det dags, då är det avslutning! :)

Idag i skolan har jag pluggat med so, blivit klar med ett arbete och det känns bra. Efter skolan cyklade jag hem och gick och la mig direkt, var så grymt trött. Efter någon timme ringde emma och väckte mig, halvsov fortfarande så var helt lost x)
Emma: hej, hur är det?
Michelle: mm det är det väl.
Emma: va?men iallfall, du hade ringt innan.
Michelle:Nej alltså jag ringde inte dig.
Emma:Det står missat samtal från dig iallfall?
Michelle:Nej alltså jag ringde min bror, eller nej det var han som ringde dig. eller ja,du vet.
Emma:Va?
Michelle:Alltså det var min bror som ringde dig, eller nej jag ringde honom. men du fattar eller nej, vad var frågan?
stackars emma,kan inte ha förstått mycket av det där alltså,haha. (det var hon som berättade samtalet för mig sedan, kommer knappt ihåg det själv,hehe.)

Anyway, har precis käkat pizza och nu sitter jag här och lyssnar på Lady Gaga och tänker på honom. Han är så söt så jag knappt kan tänka klart. Nu är det bara för mig att försöka kirra hans nummer, vilket inte är det lättaste..
Ha en fin kväll sweeties puss♥

Danmark



Förra helgen så var jag,pappa och tim i danmark och var på tivoli i köpenhamn (de extremt höga slänggungorna var det läskigaste jag gjort i hela mitt liv!) och sen på söndan gick vi på köpenhamns zoo. hade en väldigt trevlig helg:) här kommer några bilder som jag tog i helgen!

nu ska jag bänka mig framför tvn med mamma, äta glass och titta på idol. puss♥

Nobellmiddag


(till vänster; suddig bild på blondinbella när hon håller föredrag, hon hade btw en sjuuukt snygg klänning. till höger; emma,bea och jag)

Igår anordnade några tjejer ifrån fram's gymnasium en nobellmiddag på middag där några 9or serverade under hela kvällen (bland annat jag!) och en av gästerna var Blondinbella. Har hört en del negativa grejer om henne förut som att hon skulle vara helt blåst och självupptagen. Det var verkligen inte den bilden jag fick av henne när jag träffade henne, hon verkade hur gullig som helst! Hon höll föredrag om hur hon lyckats med bloggen och senare på kvällen höll hon föredrag om självförtroende, men det missade jag. Som sagt, tyckte hon verkade vara en jätte härlig person!
Kom ihåg det allihopa, döm aldrig någon innan du träffat honom eller henne. Har du hört negativa saker om henne/honom är det antagligen från folk som är avundsjuka.
'
Serveringen gick iallfall bra, bortsett från att jag tappade en del bestick och råkade armbåga en av gästerna i huvudet (dock inte särskilt hårt,hahahah). Grymt roligt var det iallfall! nu ska jag hem till pappa, puss på er ♥


New haircut.


hello blogger's
idag efter skolan hängde jag med bea hem och sen vid 6 åkte vi till LBS i halmstad, verkade sjukt bra! orkar dock inte pendla till halmstad varje dag, så hoppas det startar i helsingborg :)

sitter här och lyssnar på lady gaga, dricker festis och tänkte bjuda er på en bild på min nya frisyr! :) klippte mig i måndes kväll, kunde inte sova och var extremt uttråkad. så jag bestämde mig för att klippa mig själv. Klippte det typ 8 cm kortare så nu känns det kooort men men, jag är faktiskt nöjd!  Nu är det dags för mig att sova, puss på er♥



Tusen tankar

hej sötisar,
idag i skolan har jag fått ganska mycket gjort faktiskt. på förmiddan gjorde jag en sammanfattning till ett so arbete, sen på lunchen gick jag&anna till stan för att jag skulle köpa julklappar. hittade till maria&vendie :) sen på eftermiddan satt jag med petter och jobbade no, gjorde några uppgifter. way to go michelle! slutade halv 4 och gick då hem till pappa, satt och sov i hans nyköpta massagestol,ahhh :) satt också och funderade en del, har typ tusen grejer att tänka på just nu och det gör mig grymt förvirrad&trött. ska bli riktigt skönt med lov, få komma bort ifrån en massa av problemen ett tag.

nu ska jag och pappsen sätta oss och äta, sen ikväll ska vi till rögle-hv71. finns det någor som kan göra mig glad och få mig att glömma allt jobbigt för en stund, så är det hockey! puss på er.♥

 


5/12 -08



tjohej, den här fredagen har inte varit något vidare...Blivit jätte besviken på en lärare, fått skälla ut en jävla mobbare som finns på vår skola och sen har jag haft huvudvärk typ hela dagen. så det känns riktigt gött med helg!
nu ska jag&tim åka på överaskningshelg med pappa, ingen aning om var vi ska,spännande! :)

ha en bra helg,sweeties. puss!
Dagens outfit;
♥Kofta-JC
♥Linne (använder det som klänning)-H&M
♥Tights-Gina tricot

Fredagsmorgon




godmorgon på er sötnosar,
åh så gött det är att vakna upp till en fredag och veta att när skolan är slut så är det helg!  pappa fyller år imorgon så det var tänkt att jag&min bror skulle åka till pappas helghus (ligger vid tylösand,halmstad) men igår fick jag reda på att vi ska på överaskningshelg, var vet jag inte :)  (såklart,eftersom det är en överaskning) ska bli spännande och se, en sak jag vet att vi ska göra är att titta på en konsert på lördag med ett band som heter status quo. absolut inte min musiksmak men äh,det kan ju vara roligt att ha sett dem!

nu ska jag börja sminka mig och fixa till håret, för allmänhetens skull,hehe.
ska försöka hinna blogga lite när jag kommer hem också,kanske slänger med en dagens outfit också. PUSS!♥

4/12 -08



Dagens outfit(vet inte riktigt vad jag gör med benet&armen,men äh whatahell)
♥Stor tshirt-Only
♥Tjocka tights-Gina tricot

Dagens;

Dagens låt: Pink-Crystalball.
Dagens frisyr: Nedsläppt.
Dagens smink: Foundation,puder och mascara.
Dagens klädsel: Jeans och vit tröja.
Dagens roligaste händelse: Jag&min bror satt precis och snackade och jag höll på att däcka av skratt,så jag får välja det!
Dagens planer: Skolan,jour,hem till pappa,plugga.
Dagens vill ha: Litta kärlek skulle inte sitta fel?
Dagens saknad: Alla från konfalägret,katarina,rebecca,emmsie och fricken. miss u guys!
Dagens drog: Mitt persiko-lipbalm,love!
Dagens tråkigaste: Ingenting speciellt.
Dagens finaste: Lovisa, hon får mig alltid på gott humör när jag är nere.<3
Dagens måste: Göra klart mitt speech. (ska berätta om hockey på engelska för hela klassen imorrn :S)
Dagens dricka: Kalvin chokladmjölk.
Dagens köp: En tekaka.
Dagens mat: i skolan;pasta med laxröra (not nice) och sen här hemma hamburgare och klyftpotatis,njam!
Dagens kärlek: E, sötare finns knappt. :*
Dagens mående: Goodie!
Dagens kommentar: "Kocko,kocko the clown", höhöhö internt skämt mellan mig och tim.


Min måndag.



Min dag har varit hur bra som helst, på förmiddan pluggade jag med engelska, skrev processwriting om min språkresa till England förra sommaren. Sen var det lunch, kålpudding. På eftermiddan satt jag och pluggade mera engelska med min lille petter, sen gick jag på rast tillsammans med honom,johan och axel. Vid halv 3 gick jag&issi på idrott där vi spelade killerboll och volleyboll, hyffsat roligt. Sen cyklade jag hem.

Dags för mera plugg nu, som sällskap har jag en kopp te och mysig julmusik vilket gör pluggandet en aning roligare:)
Ha en bra kväll, puss på er♥

It's candles everywere.


Hejsvej,
gårdagen var supertrevlig. Jag&bea gick bort till julskyltningen och gick runt där ett tag,bea köpte också en julklapp till sin lillebror. Sen gick vi till kirris och käkade, jag åt kebab i pitabröd,njaaam!

Sen gick vi hem till mig och tittade på gossipgirl, snackade och såg sanningens ögonblick. Sen sov hon här :)

Idag på morgonen tittade jag&bea på julkalendern på tv, och dte var så mysigt på nåt sätt (även om jag inte tyckte att avsnittet var någon höjdare). Men det känns dock som ingen av de julkalendrarna som sändts de senaste åren ens kan mäta sig med tillexempel Pelle Svanslös, Romeo&Julia och Mysteriet på Greveholm(favoriten). Men iallfall, i skolan på förmiddan pluggade jag en massa matte tillsammans med johan,petter och issi. På lunchen gick jag på stan med Anna och sen på eftermiddan satt jag med Petter och pluggade ännu mera matte. Gick sen hem vid 15.00.

Nu sitter jag här med en massa levande ljus omkring mig och lyssnar på jullåtar med Josh Groban, dricker julmust och äter pepparkakor. Myskänslor till 1000! Snart ska jag iväg till pappa och kolla på ishockey, och ikväll vinner ni grabbar ♥
Ha en superkväll sötnosar, puss!


RSS 2.0