Musik när man sitter ensam en måndagskväll

Har haft världens lataste dag. Legat i sängen, förflyttat mig till soffan, kollat film och druckit Kalvins chokladmjölk. Som tur var gick jag ut och träffade Tina en stund, annars hade jag möglat. Vi satt på en bänk 1,5 timme och pratade bland annat om skräckfilmer halloweenkvällen till ära. Såg några barn som gick bus eller godis men gav dem mördarblicken så att de inte skulle komma fram, barnälskare som vi båda är. Sitter just nu i min soffa och lyssnar på musik, här är låtarna jag knarkar mest just nu.

Alex Turner – Glass in the park
The Sacred Sailors – It's What You Do That Defines You
The Kooks – All Over Town
Bombay Bicycle Club – Still
Florence + The Machine – Shake It Out
The Animal Five – We're Going To Die
Arctic Monkeys – Mardy Bum
Rihanna – We Found Love (Lyssnar inte på Rihanna vanligtvis, men den här låten är grym. Och videon, åh!)


Halloweenfylla




Tagna från Amanda




Tagna från Kajsa


It's hard to get around the wind

Tumblr_ltjlcuhoob1ql5i8yo1_500_large


Jag är så förbannat jävla trött men ändå sitter jag här med laptopen i knät och tvingar mig igenom sida efter sida på weheartit. Kom hem från Benny för en stund sen. Kollade en bra film, myst med hans hund och katt, sovit lite i soffan och lyssnat på musik. Skön söndagskväll. Imorgon står inte klockan på någon tid alls och det känns helt underbart. Lov lov lov.


Give me a second, I need to get my story straight


Halloweenfesten igår var svinkul, fan vilka fina människor jag har omkring mig. Dansade, spelade ölspelet, skvallrade och fnittrade på verandan, fick världens finaste komplimanger som jag kommer leva på länge, åt makaroner mitt i natten och låg och pratade boys med Martina innan vi skulle sova. Bästa kvällen på läääänge. Ikväll ska jag titta på en sportfilm med Benny och njuta av att vi är lediga hela veckan, men först ska jag kolla på mina favoritserier på MTV. Gotta love life.


Let's do it just because we can


Unga och dumma. Bräckliga tonårshjärtan som tål ovanligt lite och en ständig önskan om att bli villkorslöst älskad för allt vi är,säger och gör. Kväver gråt mot kudden för att livet inte är som vi önskar att det vore och för att människor inte ser oss som vi vill att de ska. Lyssnar på musik vi kan relatera till och har låtar som påminner oss om smärta och kärlek vi gått igenom. Vi försöker intala oss själva och varandra att inte ta allt så seriöst, men på insidan känner vi oss som de djupaste människorna i världen. Vi kan skratta och vara glada fast att det är något som gör ont och sedan får vi för oss att vi är såna som kan dölja smärtan för andra, utan att tänka på att alla andra gör likadant. Vi tittar oss i spegeln och tänker att vi ändå ser ganska bra ut men när vi kommer fram till festen känner vi oss missanpassade och fulast på hela jävla stället. Vi tycker om att tycka synd om själva och skriva texter om det för att folk ska veta att något är fel utan att man ska behöva säga det rätt ut.

Det är så det ska vara när man är ung. Osäkerhet och glädje i en enda stor skön mix. Den är inte alltid så skön men vi har roligt i alla fall. Vi är de enda människorna i världen som kan dansa på ett bord och kyssas med en främling vi inte vet namnet på utan att vara patetiska.


Så fint att det skär i mig


Idag har jag sökt fler jobb, köpt en klänning och ett halsband, suttit på en bänk vid ån med Amanda i två timmar, blivit bedövad i händerna av kyla, åkt med Benjamin och Amanda till min stuga för att testa högtalarna, råkat sätta igång larmet så att de ringde pappa och sa att det var inbrott, ätit pizza, spelat Facebookspel, kollat film med Tina och Lisa och skrivit listor. Där har ni min sköna fredag och det blir inte mycket mer än så för nu ska jag sova, för klockan är 04:15, jag är trött och det är anledning nog.


Shake it out

Utökar min spellista "Halloweenfylla" tills imorgon, kollar på bilder i min inspirationsmapp och ska snart börja städa lägenheten. Är inne i något konstigt mute-läge och jag skulle nog behöva skakas om lite. Jag tycker höstrusk är mysigt men man blir lite lam i hjärnan och helst av allt hade jag velat ligga i min säng hela dagarna och lyssna på indiemusik. Ska börja diska nu till lite kickass musik och hoppas på att vakna till lite!



Andas nattluft

Spontantrip till McDonalds och tjejsnack på en bänk i en park med Tina och Lisa. Det gjorde mig på så mycket bättre humör. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon hade jag tänkt ha en väldigt effektiv dag. Night!


Simple as that

Tumblr_lt3ga9ypyt1qb7ygpo1_500_large


It brings you closer, so much closer



Bild på världskartan jag köpte till min vägg. Jag tycker om den, den är fin och det finns inga avstånd på den längre än några decimeter.


Stan och lunch

Den muntliga redovisning i engelska gick fint och efter skolan gick jag,Amanda,Sara och Nicolina till stan, köpte lite saker till halloweenfesten på lördag. Gick sen till Sandy's för att äta lunch. Det var mysigt och det är hemskt fina tjejer det där. Det har varit en bra dag hittils och jag tänker inte sitta och deppa över någonting som har med killar eller kärlek att göra. "Single and ready to mingle" som Niccan sa, det är så jag tänker leva. Förhoppningsvis inte föralltid, men just nu i alla fall.


It's what you do that defines you

Jag vill ha chailatte, en ny frisyr, morotskaka, söta meddelanden, marshmallows, en halloweenutklädnad till lördag, mysiga morgontofflor, promenader i höstsol, en hand att hålla i och någon som gör mina läxor åt mig.

Ska göra klart engelskauppgiften nu, sen är jag free to chill.



En dagens

Dagens låt: Arctic Monkeys – Mardy Bum
Dagens frisyr: Hästsvans och så har jag sovit med flätor så håret är lite vågigt.
Dagens smink: Foundation,rouge, eyeliner ,mascara
Dagens klädsel: Jeans, svart tisha och kofta
Dagens roligaste händelse: När Alexander proppade in ca 50 marsmallows samtidigt på studenttävlingen. Hans seger var ganska ohotad om man säger så.
Dagens planer: Plugga engelska och ha myskväll med Tina och Lisa
Dagens vill ha:
Chailatte, dö vad gott.
Dagens saknad: Rhodos
Dagens drog: Mörk choklad
Dagens tråkigaste: Engelskaplugg, har zero motivation.
Dagens finaste: Tinas nya frisyr, smokin'
Dagens måste: Jämföra brittisk och amerikansk engelska. Redan uttråkad.
Dagens bästa: Att vi inte hade några lektioner och att jag därför kom hem tidigt.
Dagens dricka: Julmust, åh så mysigt.
Dagens köp: Julmust och mörk choklad.
Dagens mat: I skolan var det någon pasta, ikväll vill jag äta köttbullar till middag.
Dagens kärlek: Arctic Monkeys
Dagens mående: Tycker jag mår rätt bra idag.
Dagens kommentar: Hade kunnat citera i princip allting han skrivit idag.



Kreta


Planet dit var försenat ungefär 6 timmar, tur för mig att vi var i Sverige så jag kunde fördriva tid på Twitter och Facebook. Gratis matkupponger fick vi i alla fall, alltid något.






Vår balkong och utsikt var fantastico, typ det bästa med hotellet.


Vädret var faktiskt dåligt de flesta dagarna vilket var trist. Man fick utnyttja de soltimmarna man fick.




En av de få fina kvällarna vi hade.


Läste Ozzy Osbournes självbiografi. Galen man, men väldigt rolig.


Min fina lillebror




Hade en liten katt som sprang runt på hotellområdet, döpte den efter Ozzy


Åt på en restaurang precis vid havet, det skvätte nästan upp på benen ibland.




Näst sista kvällen träffade vi några trevliga människor som bodde i både Sverige och Norge. Satt och förtärde alkohol på deras balkong, mysigt.


Tobias och Cassandra, båda var med i hotellets shower som var på kvällarna. Coolt, tyckte jag.


Jonas till vänster var 26 år och Tim 17. Både oldie och mini fick utstå en del åldersskämt.


Jag och Linn.


90-talsshowen tror jag. Sista kvällen på resan, dagen efter väntade vi på ett ännu ett försenat plan och sedan bar det av hemåt till kära Sverige.


I need your sway

Det är okej att inte vara okej, men det skadar inte att göra något för sig själv under tiden. Ikväll har jag försökt plugga men tankarna var på för många andra håll för att det skulle gå, istället satte jag mig i soffan med hårmask i håret och drack te. Väldigt skönt. Har köpt hem julmust som jag sitter med just nu och fyhelvete vad det smakar gott och juligt. Ska sova strax, imorgon är det studenttävling och jag ska göra ett av momenten. Pirrigt.


Jag bara saknar er så förbannat mycket

Jag drömde om Pleng inatt, lilltjejen från Thailand jag fäste mig så mycket vid. Hon gjorde alla de sakerna hon gjorde på riktigt, det kändes så fruktansvärt verkligt. Jag började gråta på bussen hem idag när jag tänkte på det, jävla vrak. Ibland känns bara saknaden som kaos i kroppen och det blir för mycket. Jag vill inget hellre än att träffa henne och alla barnen från barnhemmet igen, men att lämna dem en gång till kommer döda mig på insidan. Att åka dit var något av det bästa jag gjort, men saknaden efteråt är det svåraste jag varit med om i hela mitt liv och jag är inte säker på vilken av känslorna som var starkast.



Fikadejt


Fikade som sagt med Anna i lördes och det var väldigt mysigt. Drack varm choklad, gick ner och satte oss i hamnen och pratade om killar och relationer. Samtalsämnen som aldrig tar slut. Åh, vad den tjejen är grym.


How does it feels, breaking their hearts?

Tumblr_lt9e92wlfo1r315g8o1_500_large


När jag vaknade kände jag mig deppig av ingen anledning alls, ibland blir det så. Ska snart in till stan och fika med Anna, ganska säker på att det kommer göra mig på bra humör. Saknar den tjejen. 


Tårtkalas


Vi är inte retards som tror att det finns en artonde månad. Vi firade aldrig när Tove fyllde 17 och nu har hon även fyllt 18 så den fick bli för båda!






Movie morning







Precis sett Waiting for forever. Den var fin, huvudpersonen Will var så naiv, romantisk och konstig på ett gulligt sätt att jag fick lite ont i hjärtat. The Mostar Diving Club – Worlds Apart (Film Version) och The Mostar Diving Club – Forever Goodbye var två fina låtar från filmen.


re:stacks


♦I helgen ska jag och Elaine titta på en skräckfilm på bio. Jag har aldrig gjort det förut. Tycker att skräckisar på en liten tv med dåligt ljud och läskigt nog. Fetaste surroundljudet på det och jag är död.
Florence + The Machine – Shake It Out är väldigt fin.
♦Jag är extremt sugen på att doppa pommes i bananmilkshake. En av alla cravings jag har.
♦Imorgon ska jag, Tanja och Tove fira Toves födelsedag (från förra året när hon fyllde 17) och förra julen då vi missade det också. Har en ett år gammal julklapp som väntar på att bli öppnad.

Godnatt


Let's list it

Något som gjorde dig glad igår: "That would be amazing"
Godaste glassmaken?: B&J's phish food. Marshmallow och chokladfiskar=perfect match

Dsc_6342-kopi_large

Favoritklädsel? 
Stuprörsjeans, skinnjacka och converse. Fast tycker om klänning och strumpisar också.
Favoritlåt just nu? The Kooks – Sway
Favoritgodis? Marabou och surt godis
Vad längtar du mest efter just nu? Paris Paris Pariiiis

Tumblr_ltbxn591nf1qdvfffo1_500_large

Vad är viktigast för dig?
Min familj, mina närmsta vänner, musik och att ha framtidsdrömmar
Äckligaste insekten? De där tusenfotingarna på 1 dm är vidriga
Vad läser du helst? Jag läser helst om kärlek i någon slags form
Sommarplaner? Jag och Elaine ska utomlands och tjäna pengar, festa och leva loppan

Listan hittade jag hos den här fina bloggen!


Anledningar till att tycka om hösten











Source


I love you most, no I love you more


Snuttenutt vad gulliga bilder, lite höstkärlek. Ikväll har jag pluggat som en idiot på en uppgift jag dumt nog sparade till sista minuten, jag har tittat på Family Guy, ätit svingod middag med pappa och gosat med mina hårbollar till älsklingar. Känner mig nästan yr så trött jag är, tar det som ett tecken att jag borda sova. Night


Until the last breath



Att leva på riktigt betyder att våga ta risker för att komma åt chanser, våga vara galen, våga misslyckas, våga lita på människor, våga älska, våga kasta sig ut fast man inte vart man landar, våga säga ja, våga säga nej, våga stå för vad man tycker är rätt och våga be idioter att dra åt helvete. Om ens andetag är det enda beviset på att man lever och man inte vågar våga, då är man levande död.


The Kooks in my speakers


The Kooks – One Last Time


The Kooks – All Over Town


The Kooks – Seaside


You're like my favourite song, I could listen to you all day long


Jag hade gjort så mycket för en chailatte just. Somnade 7 imorse när det började ljusna och vaknade sen två timmar senare av att solen lös mig i huvudet. Känner mig som en zoombie och hade därför tänkt duscha, ha ansiktsmask och göra en smoothie till frukost för att vakna till och känna mig fräsch. Idag ska det pluggas och kollas skolor, och så ska jag få träffa pappa som kommer hem idag. Saknar saknar saknar.

Sömnlös

Jag kom hem till pappa idag och ska sova här ensam för att han är hos Ylva. Jag blir så himla paranoid och vill inte gå och lägga mig utan spenderar istället tid på We heart it och då&då framför tv:n. Kommer antagligen gå och lägga mig när det börjar ljusna lite för ljus är så mycket vänligare än mörker.

Herre gud, jävla mes.


Jag ska tillbaka hit, jag vet det









Världens mysigaste San Francisco. Jag älskade de små pastellfärgade huset, fiken som var så fint inredda, spårvagnarna, de branta backarna som fick mig att tänka på "En prinsessas dagbok" och de sköna hippiemänniskorna som bodde där. Det gjorde nästan lite ont att lämna och jag saknar så det spritter i kroppen. Att man kan tycka om ett ställe så mycket. 







Jag älskar den här staden och det är svårt att sätta ord på varför den är så fenomenalt underbar. Den var stressig och lugn på samma gång, stor som tusan men ändå mysig, miljontals människor men ändå kändes det personligt. New Yorks skyline på natten nog det finaste jag sett. Åh herre gud vad jag ska tillbaks.


Sunshine's here

Idag vaknade jag upp till något fint, trots världens längsta samhällslektion och en tråkig naturkunskapsuppgift log jag mig igenom skoldagen, vi har fått ledigt till nästa måndag pga hemmastudier, efter skolan vandrade jag och Sara runt i höstsolen på stan och jag hittade en karta till min vägg som blev hur bra som helst, ikväll har jag tittat på Desperate housewives med Tina och Lisa. Vi drack te och de fyllde på min lista över filmer jag måste se.

En helt suverän måndag.

Filmtips

Hösten och vintern är till för movie nights och därför tänkte jag nu införskaffa mig en massa filmer. Ni får hemskt gärna tipsa om någon film som får er skratta, gråta, rysa, skrämmas, må fantastiskt, bli lite ledsen eller vilja se den om och om igen. Alla genrer förutom ren bilaction är välkomna. Vore snällt av er!



Melting like a snowflake

Köpte denna gröna tröja på Gina tricot igår kvällen till ära. Förfestade hos Amanda och drog sen till Corner där vi dansade som crazy people. Idag har jag varit och ätit lunch med pappa och Tim i det fina höstvädret vilket var väldigt mysigt. Sen jag kom hem har jag inte lämnat soffan och tänker inte göra det på ett tag heller. Det är ett My life as Liz-maraton på MTV och Louis är så fin att jag dör lite.


Let's go wild







Nu ska jag över till Amanda på förfest och sen drar vi ut i Halmstad och har a hell of a night!


Höst och lördag

Färgade håret imorse så nu är utväxten borta och hela håret en aning rödare. Sitter just nu med min mysiga filt från Chili och dricker varm choklad, känner mig helt fylld med höstkänslor. Ska snart börja göra mig i ordning och sen traska ner till stan tillsammans med Amanda. Har skrivit en liten inköpslista, en sak är till lägenheten och det vore så himla fint att hitta.



När inte ens kaffe hjälper


Jag är så vansinnigt trött och att gå och lägga sig 22:30 på en fredagskväll känns idag helt rätt. Imorgon ska jag färga håret, äta lunch med pappa, gå på stan och på kvällen fira Amanda som fyller körkort&krog. Har lagt till ännu mer i min lista över framtidsdrömmar och jag blir nästan yr av tanken på hur bra det kommer bli.


You should leave Heartbreak town

Han fick mig att känna alla känslor på en och samma gång. Nu känner jag ingenting. Inget pirr, inga nervösa leenden, inte förhoppningar, inga slag i magen av besvikelse. INGENTING och jag är fri fri fri.


Hello cold


Kom precis till lägenheten och den är så damn freezing COLD. Det får mig att vilja köpa mysiga morgontofflor att gå runt i, kanske ska införskaffa mig ett par nu när det börjar bli minusgrader ute. Måste göra klart ett skolarbete nu och sen ska jag iväg och handla. Tippar på att när jag kommer hem kommer jag och mitt täckte hamna i soffan tillsammans. Filmfredag låter hemskt lockande faktiskt.


Going home

Sitter i receptionen och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen. Vädret denna veckan har varit dåligt så sitter här med bleka ben fulla av myggbett. Den obefintliga brännan är en besvikelse, men jag har inte stekt min hud i cancerstrålar i alla fall. Om jag nu ska vara positiv (...). Ser fram emot att flyga, lyssna på The Kooks, läsa lite Twilight, käka flygplansmat (brukar faktiskt gilla den) och titta på allting som befinner sig flera tusen meter nedanför. Flygplan är ett bra ställe att tänka på, man är högst upp i världen och musik+moln precis utanför fönstret är så fint.

Från balkongen

Jag har hittils spenderat två dagar såhär, i en solstol med en bok. Idag blåser det och regnar lite då och då. Inget sol&bad-väder alls. Passar på att plugga lite vilket känns aningen deprimerande men jag har inget bättre för mig. Mamma är och håller kurs och Tim sover, gästerna på hotellet är antingen 40+ eller under 10 år så de kan man inte heller umgås med. Igår skjöt två ungar med vattenpistol på mig när jag låg och solade. Nej, det var varken gulligt eller roligt. Jag dränkte dem litegrann i poolen mentalt. På tal om att drunkna, första dagen räddade jag en liten kille som inte kunde simma men som ändå hoppat i stora poolen. I'm a freaking hero, dadadaaaam.



På flygplatsen

Vårt plan är försenat i minst 4 timmar för att det är strejk på flygplatsen på Kreta. Jag är äckligt uttråkad och vet inte vad jag ska göra. Såg ett espressohouse runt hörnet så kanske drar dit och köper en latte. Det finns en söt kille som verkar vänta på samma plan som vi, har jag sjuk tur hamnar jag bredvid honom. Kan "råka" somna på hans axel. Joke. Kan det inte hända som på film, att en kille kommer springandes och halvt bryter sig in på en stängande gate för att hinna säga "Please don't go, I love you" till tjejen som är på väg att ta flyget till andra sidan jorden. Det vore rätt coolt att ha beskådat. Nu tänker jag släpa med mig Tim till EH, tänker inte sitta still en sekund till.

Bye Sweden

Här är stället jag kommer hänga på den närmsta veckan. Ahh, dör. Sol, bad och träning känns väldigt behövligt nu i höstrusket. Kommer ta med mig min minidator och högst troligen blogga lite i veckan. Nu ska jag packa det sista innan vi beger oss till flygplatsen i Malmö. Åh vad det här kommer bli BRA!


Tapas night

Varit och ätit på en tapasrestaurang med mamma och Tim ikväll vilket var hemskt mysigt. Nu hade jag tänkt sova för ska upp hyfsat tidigt imorgon och duscha,raka benen,måla naglarna och sånt som jag vill ha gjort innan resan. Planet går vid 16.00 och några timmar senare är vi framme, känns så himla bra! Även fast jag aldrig blir särskilt brun så ska det bli skönt med lite färg. Jag ser ut som en zoombie just nu. Slänger in ett inlägg imorgon innan jag åker, godnatt chicas y chicos


Mina beloved miniparfymer


Souvenirer från Rhodos. Rosen fick jag av en skotte som hette Rowdey och han var sämst på att kyssas, men rosen var fin.


Some faith in your self is all you need


Jag tycker inte om snö särskilt mycket, inte när det ligger på marken i alla fall. Själva snöandet är ganska mysigt. Bilden är från Island och en kväll gick vi runt bland snöflingorna i Reykavik och jag drack varm choklad i en take away-mugg. Det saknar jag.

Har fått motivation till att äta nyttigare, träna mer och gå ner i vikt. Vad motivationen är är lite småhemligt men den är bra i alla fall, med dead line och allt. Resan till Kreta jag ska på imorgon är en hälsoresa som mamma håller i med sitt företag. Jag vet inte exakt allt som ska hända men det kommer vara två träningspass om dagen i olika former, som pilates, vattengympa, zumba, what so ever. Ska vara med på så många jag orkar. Den här resan blir en bra start på min nya, nyttigare livsstil. HEJA MIG


Andra omgången




Bilder från myskvällen med Tina och Lisa igår. Angående första bilden...Lisa gillar inte riktigt köpta kanelbullar och Tina var tvungen att äta middag innan, så det var faktiskt kanelbullens dag-firande. Tittade på Desperate Housewives och pratade. Kommer sakna våra myskvällar när jag är borta, trots att det bara är en vecka. Idag mår jag halvkasst och jag vill inte vara sjuk på resan så jag stannar hemma från skolan idag. Ska packa väskan och ta mig till Ängelholm där jag ska fortsätta plugga naturkunskap.

Nu ska jag fylla på min spellista på Spotify att ha till flygresor och i en solstol på stranden.


Första omgången




Älskar att det ser ut som att Kajsa verkligen njuter av sin kanelbulle. Still going strong med naturkunskapen, eller jag försöker i alla fall. Det är inte mitt favoritämne precis vilket gör att allting går lite långsammare. Lyssnar på WASP, ett av mina favoritband, och har tänt mitt ljus för att det ska lukta Cupcake över hela min lägenhet.

Det är sjukt hur bra våra hjärnor kan låta oss glömma och gå vidare, bara man tillåter den. Och ger det tid förstås.


Kanelbullestisdag


Idag efter skolan åkte jag,Kajsa,Nicolina,Sara,Amanada,Martina och Benjamin hem till Linnea för att fira kanelbullens dag. Käkade, drack mjölk, pratade om studenten och andra roligheter. Kom precis hem och nu dricker jag te och ska plugga naturkunskap. Måste bli klar med det innan resan eftersom deadlinen är när jag är borta. Vet inte hur bra det kommer bli men det är bara att tjöta på. Ikväll ska jag på bullkalas igen, denna gången hos Tina med Lisa. Ska skriva listor och planera en massa saker, lovelovelove.

Sola, bada, träna, käka ute, shoppa. Den här resan kommer sitta jävligt fint.


Parken klockan nio


Ikväll har jag suttit i en park med Tina och Lisa, haft tända ljus, pratat och inspirerats så stört mycket och testat vår kondition genom att springa ett varv runt parken. Tina spurtade för att hon trodde det var en tävling och jag&Lisa joggade efter och skrattade så vi trodde vi skulle dö. Så himla bra kväll. Nu har jag precis gjort klart min serieanalys som ska vara inne om 32 minuter, tidspress är väl lite skönt sådär. 

Bed time


Fint gånger fyra









De här bilderna från London ger mig gåshud. Så otroligt fina. De är tagna av duktiga Johanna, kolla in hennes blogg för fler fina foton.


Måndag


Nu: Gå till bussen
Sen: Ha en lektion i naturkunskap
Senare: Umgås lite med Maja hemma hos mig och plugga på samhällsuppgiften

Ska snart börja räkna ner till julafton, längtar hemskt mycket dit. Vet dock inte hur vi ska fira i år, har blivit olika varenda år sen mamma och pappa skiljde sig. Hade gärna åkt någonstans, vart som helst där det firas mycket jul så att staden är full av julbelysning. Fast en hemmajul är väldigt bra det också. Herre gud, nu släppte brevbäraren post genom min dörr och jag får en liten hjärtattack varje gång.


And when you think more then you want, your thoughts begin to bleed

Jag mår så fantastiskt bra just nu och jag har ingen speciell anledning till varför. Jag trivs bara så bra med hur livet ser ut just nu trots att det finns en del som fattas. Jag hade tillexempel velat ha ett jobb så att jag kan köpa kläder med gott samvete. Jag hade även velat ha en pojkvän och känna mig stört galet förälskad. Nu har jag varken jobbet eller pojkvännen men jag har en fantastisk famillj, vänner jag verkligen tycker om, jag bor i en lägenhet och stad som känns helt rätt och min skola får mig att må bra. Allt ska inte behöva vara perfekt för att man ska vara glad, som tur är.


Tumblr_lsh35nbkh21r36j8go1_500_large Tumblr_lrogaxq2hz1qh6s2do1_500_large


Tonight we are young, so let's set the world on fire




Två brudar som gör mig glad. Klockan är 01.16 och man kan ju undra vad fasen jag gör uppe så sent på en söndag. Ska jobba hemma imorgon på samhällslektionen så jag börjar inte förrän 13.30 om jag inte har fel för mig, så that's why. Innan ikväll satt jag och Lisa ute på en bänk, drack te och pratade om livet, både allt bra och dåligt som det innebär. Fick det där bra slutet på veckan som jag skrev om innan. Denna veckan går jag i skolan måndag,tisdag och onsdag och sen drar jag,Tim och Mamma till Kreta. Helt freaking underbart ska det bli.


Framtiden

Jag tycker att livet handlar om att samla upplevelser. Det är inte den som hade snyggast pojkvän, mest pengar på banken och snyggast kropp som kommer sitta lyckligast på ålderdomshemmet. Det är den tanten eller gubben som förverkligade sina drömmar, samlade på minnen och känner att han eller hon har hunnit med allt det han eller hon hoppats på i livet. Det behöver inte nödvändigtvis vara att bestiga ett berg eller ha bott i fem olika länder men drömmar har alla, och att leva för att nå dem tycker jag låter ganska vettigt.

6051269884_0a2e6bbbba_z_large



Imgp5716_large

De senaste dagarna har jag spånat ganska mycket på vad jag själv vill göra efter studenten. Just nu känns det så självklart vad jag ska göra och fy i helvete vad jag längtar.


Första söndagen i oktober

Pappa är här och hjälper mig sätta upp gardinstänger, skruva ihop skrivbord och sätta upp klädhängare. Det enda som fattas i mitt place nu är en tavla, en skrivbordsstol och foton. Nu ska jag göra en serieanalys och städa lägenheten för ikväll blir det te och tjejsnack hos mig. Älskar bra slut på en vecka, det blir liksom en bra start på nästa.

Tre addictions jag har just nu:
Blåbärste
Twitter
The Kooks – Sway


Torsdag Fredag Lördag

Torsdagskvällen hos Amanda var väldigt nice, fast punkgrejen blev det inte så mycket av. Skrattade mycket, snicksnackade och skickade ett meddelande som jag nu tycker är både rolig och pinsamt att tänka på. Fast det sista orkar jag inte haka upp mig på, så det är nog mest roligt.









Igår kom Elaine till Halmstad för en myskväll. Vi drack läsk på en bänk i stan, åt middag på en uteservering, drack varm choklad ute i mörkret och kollade film i min lägenhet. Idag gick vi lite på stan och avslutade med en sallad vid ån innan hon skulle hem. Mycket mysigt!





Nu ikväll har jag varit hemma hos Amanda. Vi såg två avsnitt av One tree hill, aldrig sett den serien så hon tyckte det var dags. Vi har spelat in knäppa videos där bland annat Amanda råkade peta mig i ögat och vi har spelat hög musik och dansat för att visa hennes grannar att vi också kan festa. Skrattat så jag fått ont i magen och tårar i ögonen, gillar såna kvällar.


RSS 2.0