Retuschering


FÖRE


EFTER

Har precis haft datakunskap och lärt oss Photoshop.
Det här är vad jag har åstakommit, HAHA!


Sista november

Godmorgon.
Fick ta ett proppfullt tåg vid 07.45 idag, för att sen ha utvecklingssamtal 8.10, drygt. Samtalet varade typ 10 minuter och nu har jag en halvtimme tills min spanskalektion börjar. Sitter här helt själv och hoppas på att någon ska komma hit och hålla mig sällskap, känner för att sociala mig lite! Men näe,verkar få sitta här själv ett tag till. Har redan svarat på meddelanden,kollat allas bloggar och matat mina H.A fiskar. Vad finns det mer att göra? Får titta allas bloggar en gång till,haha. Har föresten glömt min mobil hemma, hatar verkligen det :/ Känner mig inte riktigt hel utan den,haha. Weeelll nu ska jag göra nåt annat, puss puss.



22:34

Hehe..

Nu har jag läst ikapp det jag låg back i engelskaboken (11 jävla kapitel) och ska gå och lägga mig nu. Längtar efter att få krypa ner bland den varma täckena och stänga ute allting annat. Skönt att man kan använda sömn som flykt från verkligheten ibland, trots att det bara är tillfälligt. 
Godnatt,och puss på er! 
(bilder på skorna kommer någon annan dag,hann inte idag)

No time

Satt precis och skrev in vad som ska göras i min kalender och jag kan konstatera en sak, den här veckan kommer bli helt sjukt stressig. Tycker iförsig om att ha lite press på mig, då presterar jag som bäst. Fast det här är överdrivet, kommer inte ha någon tid över till något annat överhuvudtaget!  Sen på allt, har Rögle tre hemmamatcher denna veckan vilket kommer ta en massa tid från mina kvällar där jag egentligen behöver plugga. Fast matcherna prioriteras högt och är ingenting jag ska missa :) Jaja, bara och bita ihop och göra sitt bästa!

Ska läsa lite i min engelskabok nu, bloggar lite mer senare ikv ♥

To-Do


Ritad av Tovelito :)♥

Nu ska jag...
♦hänga in alla kläder i garderoben
♦maila en av våra lärare
♦skriva min textanalys
♦läsa min engelskabok
♦få igång min nya dator :)
♦skriva min önskelista
♦fota mina skor till bloggen

Full ruuullle, puss!


Espressohouse



Hej snyggingar.
Idag har jag varit och köpt nya skor med mamma, blev ett par stövlar och två par finskor eller vad man ska kalla det. Lägger ut bilder på dem senare ikväll, om jag kan få tag på mammas kamera. Åkte iaf sen in till Ängelholm där jag träffade Emma på Espressohouse. Käkade scones,drack chailatte och skrev klart frågorna till vår interjuv som är på tisdag med den här tuffingen ;) När vi var klara gav vi oss ut på stan för att dela ut reklamlappar, blev dissad av både Kenny Jönsson och Jürgen penker som båda tackade nej, haha.  Hade iaf väldigt trevligt!♥


Juliet at my place


Julia missbrukar brun-utan-sol ibland :/... haha

2012 var en toppenfilm, rekommenderas till er som inte sett den! Efter filmen traskade jag hem till Julia, sen gick vi och käkade halväcklig kebab i pitabröd på Kirris. Gick sen en sväng inom hemköp och köpte godis till Julia. Väl hemma la vi oss i sängen med tända ljus,Blue keld och Helsingborgs skolkatalog som vi bläddrade lite i. Supermys med min Juliet :) Nu ska vi ha k****-ö***-k***** kväll, puss!


We were warned

Har precis duschat och håller just nu på att fixa mig lite. Ska snart iväg och kolla på 2012 på bio med familjen och sen ska jag och Julia ha myskväll:) Puss på er!


Fre-Lör


Mickey


Tovelito


HC

Espressohouse
Tanja fastnade inte på en enda bild ;o


Tjohej:)
Igår efter skolan spenderade jag,Michael och Christian typ 4 timmar med att gå runt i Helsingborg,käka på två olika ställen och ställa random frågor till varandra,haha. Sen skulle vi ta tåget hem till Tanja, fast glömde hoppa av så åkte en station för långt.. Väntade typ 25 minuter och sen åkte vi tåg igen, och hamnade rätt ;) Hyrde En shopaholics bekännelser, till Michaels förfäran. Tyckte den var helt okej, fast boken är 100 gånger bättre. Idag när vi vaknade käkade vi frulle, städade undan och sen tog jag,Michael och Christian tåget till Helsingborg. Fikade på Espressohouse och sen tog jag&C tåget till Ängelholm medans M fick sitta och vänta på sitt tåg typ 1 timme, stackarn :/ Jajaa,tack för allt guys ;p<3


Dagens inlägg


Jaja,lite oseriöst har ingen dött av! Varit en grym dag på många sätt men har även hänt en hel del....mindre bra saker. Fast i'll survive :) Är dödstrött så hade tänkt dejta kudden nu,som man så fyndigt säger. Godnattpuss!


Homework

Håller på med mediekunskapsläxan som ska vara klar imorgon. Det är svårt och jag fattar inte mycket, men det ska nog bli helt okej ändå. Har en del kvar så ska inte sitta här och slösa bort tid, puss :)


Skoluppdate

Sitter i skolan med Tanja,Tove och Henkiepenkie. Försöker plugga mediekunskap fast det går inte bra.. Pratat istället, brukar ju bli så när man ska plugga med folk omkring sig,hehe. Vår första lektion idag är matte, drygt som fan. Men ska försöka koncentrera mig idag, så jag inte failar på mitt omprov. Hahahah....
Nu ska vi gitta bort mot mattesalen, puss puss :D


Tisdag 07.10

Godmorgon ♥
Sminkar mig och lyssnar på MTV-musiken. En kopp te står bredvid mig, och jag blir hämtad av pappa om en timme och slipper ta tåget. (Ska dock vänta på skolan i typ 1 timme, fast Tanja kommer hålla mig sällskap :)
Efter skolan idag blir det hem och panikplugga mediakunskap, fattar fortfarande inte uppgiften helt men får göra det bästa jag kan. Nu ska jag välja kläder, hinner jag tar jag en outfitbild annars hör vi lite senare. Puss!


Michi i triss

Hej alla härliga människor :D
Nu är klockan väldigt väldigt mycket, men är inte ett dugg trött så sitter här och lyssnar på musik. Älskar att söka runt på spotify och hitta nya grymma låtar som kan droppas ner i spellistan, kan sitta hur länge som helst med det ;p Precis hittat den här, tycker om den mer&mer för varje gång jag lyssnar.
Nu ska jag smörja in mig med min LdB kräm och sen försöka sova, vi hörs imorgon! Godnatt ♥

Slöddertälje VS. Rögle

Rögle vann mot Slöddertälje med 3-0, sånt som gör mig så glad. Att se Granak ta ett stort kliv framåt och bli en nyckelspelare,Sjögrens självförtroende som är tillbaka och att Nihlstorp äntligen visar hur bra han egentligen är. Det var ingen bra match, den var ganska tråkig faktiskt. Men vad gör det när killarna visar att de verkligen vill, och vinner med 3-0? Inte ett skit faktiskt.





En måndag

Trots att dagen inleddes med spanskaprov, trots att jag haft en fuldag, trots mitt usla resultat på matten, trots regnet och trots vissa störiga sms så har jag haft en toppenbra dag. Skrattat så mycket och kännt mig grymt glad över mina fina tjejer som alltid gör dagarna så otroligt bra.♥ Efter skolan åkte jag hem till Tanja för att plugga, blev väl inte så mycket av det men fick en trevlig pratstund iallafall :) Nu är jag hemma hos pappa och ska kolla Södertälje-Rögle på tv, sen ska jag hem till mamma och plugga lite. Puss på er.


Sleep well, says Michibelle

Gammal bild min bror gjorde till mig för nåt år sen,hahaha ;)

Herre gud,är helt sönder-pluggad.. Och det är inte slut än, ska läsa igenom allt några gånger igen innan jag går och lägger mig sen imorgon ska jag ställa klockan en kvart tidigare så jag kan plugga lite till frukosten också.. Hoppas provet imorgon går bra så det var värt allt slit, för det här var bannemig inte roligt. Har spenderat i princip hela den här dagen åt spanskan, usch. Nu ska jag borsta tänderna,läsa igenom allt och sen sova. puss darlings.


I wanna live a life from a new perspective

Nu är programet slut och jag har satt med mig spanskan igen. Smsar lite med Michael som tror att mina framtida barn kommer dö i fetma för att jag kommer köpa hem Mcdonalds-mat varje dag bara för att jag är dålig på att laga mat,hahah :/ Nu ska jag välja kläder till imorgon,måla naglarna och sen plugga littta mer :) puss.



Panic! at the disco- New perspective


Penker fighter ;)


Bjuder på lite hockeyfight i min pluggpaus,haha ;) Nej men hittade ett klipp där en av våra målvakter Jürgen Penker slåss med någon annan random målvakt, hahah. Förra säsongen kaxade Penker lite med Brynäs målvakt under en match och ryktet om den här videon började surra runt i publiken, alltså hittat den nu ;)

Ska plugga spanska till klockan 7, sen ska jag kolla på "16 and pregnant" som det gått så mycket reklam om på MTV. Cyyyaa!


Qué?

Estudio español...Har extremt mycket vi ska kunna till provet imorgon, och jag känner mig helt lost. Mamma avbokade precis bowlingen ikväll för hon ska ha kurs, så flyttat det till någon annan dag i veckan. Passar ganska bra, så jag kan lägga all tid på plugg istället. Spelar Jooshiee (världens mysigaste röst) i högtalarna och dricker te. Att plugga suger, men varför inte göra det bästa man kan av det? :)


sockersött.



I ♥ Eleven.se


Godnatt :*

Tror inte man ser så mycket skillnad på håret, är nog mest jag själv ;p Nu blev jag helt extremt trött, ska lägga mig och kolla på tv ett tag men lär somna ganska snabbt.. Ska försöka sova ut imorgon och sen är det plugg all day long, förutom på kvällen då jag och familjen ska bowla :D godnatt på er, puss puss.

Har btw hittat den perfekta lilla bloggdatorn som jag ska önska mig i julklapp, så grymt fin =)


Lördagskväll


Bild gjort av Emma. Ni är så fina tjejer ♥

Fick precis ryck och gick in i badrummet och klippte mig själv. Inget radikalt egentligen, bara klippte upp och tunnade ut litegranna..Blev bra, tycker jag! Kan fota det lite senare,när håret torkat. Nu ska jag dricka choklad/mint-te och plugga spanska (23.00 på en lördagskväll... michelle, har du inget liv?....) Vi hörs senare,puss :)


Stringjeans

För alla fj*rtisar som har problem med att stringen glider ner så man måste dra upp dem hela tiden för att de ska synas. Erat problem är löst iochmed dessa brallorna med inbyggda stringtrosor. Greeat for ya! =D
Ni hittar dem här ;)

hahaha


Chubbys birthday





Hola.
Igårkväll var jag,Emma,Vickan,Max,Dennis,Lovisa,Bea och Jalmar på bowlinghallen i Äholm för att fira Chubb som fyllde 16 :) Väldigt roligt, och jag lyckades faktiskt komma på andra plats. Blev glad över att vara bra på något, så övertalat mamma att vi ska bowla med familjen imorgon,hehe:) Efter att ha bowlat drog jag&Emmsie till hemköp, köpte dip och sen gick vi hem till mig. Myste i sängen med gurkdip,girltalk och lite tv. Somnade sen till världens bästa film, Mean girls. :)
Emma, jag älskar dig <3




En bild på min älskling som nu är 16 bast!


Whatcha saaay


Blä, jag vill inte vara så himla vinterblek. Vill vara bruuun! =/

Goodmorning.
Tågen är tydligen inställda för det är träd på spåren efter blåsten igår, fast får som tur är skjuts av mamma och Peter. Fick föresten högtalare av honom igår till datorn, så nu är ljudet grymt. Wohoo,tack P!
Idag efter skolan ska jag hem,packa och fixa lite sen åka hem till pappa. Ska plugga en jäklans massa matte till provet imorgon, för jag fattar verkligen ingenting (Med stark betoning på ingenting)...Borde nästan sno med Tim's mattebok för att repetera lite, där känner jag ju igen det mesta. Sen lite senare ikväll ska vi titta på Timrå-Rögle på tv. Dags att börja fixa sig, ha en bra dag sweeties. puss puss.

Onsdag

Pluggat hela jävla kvällen och det har varit sjukt drygt, fast suttit och pimplat julmust och haft tända ljus så lite mysigt har det varit. Imorgon ska jag upp 1 timme tidigare än vad jag egentligen behöver bara för att jag ska komma till skolan en timme tidigare och hålla Tanja sällskap, haha kommer dö när jag ska upp och tänker att jag kunnat ligga kvar lääänge till...Fast åandrasidan är det mysigt att sitta där innan alla andra kommit och snacka/jobba. Så jag gör det så gärna :D Nu ska jag sova,GODNATT!

Helt otroligt vad pantade människor det finns där ute.


Hopes and fears

Nu är jag klar med plugget och har precis duschat och haft hårinpackning, sitter just nu och målar naglarna med ett knalligt rosa nagellack som är grymt snyggt :D Rosa gör allting så mycket roligare! Åh, jag älskar nagellack, känner mig helt naken utan det. Rött och rosa i olika nyanser blir det oftast. Sen när jag fått lite längre naglar ska jag ge mig på fransk manikyr, för det är så snyggtsnyggtsnyggt. Nu ska jag krypa ner i sängen och få lite sömn. Vi hörs imorgon boys(?) and girls, puss :)


Mysigt att plugga?



Ja, men en hög med kuddar,julmust och bra musik så :)


Juli1 baby







Hej busungar ;) Skolan idag har varit ganska bra, på mediekunskapen kom en f.d journalist och snackade lite, intressant! Efter skolan drog jag och Emma och käkade sallad på Grafitti, satt sen och snackade lite i väntan på pappa som skulle skjutsa hem oss till Ängelholm. Sa hejdå till Emma på stationen och gick hem till Julia älskling. Pratade en massa och tog bilder med camen ;) Det är föresten nästan bestämt att hon ska följa med mig&familjen över jul och åka skidor. 1 hel vecka i skidbackarna med min babe, kan ju knappast bli bättre :D Puss!


Julia här =)

Michelle ligger i min säng och chillar, och julia
är lycklig över vad som kommer hända till jul.
Tror faktiskt detta kommer bli den bästa julen någonsin
hoppas på det, med michelle i skidbackarna wiihoo!


Iloveu <3

Rögle, vi ger oss aldrig


<3

På den här bilden kan man se nanana :D Tyckte synd om gubbarna som fick sån closeup på sig själva så var snäll och censurerade dem lite ;)

Förjävla härlig vinst idag för Rögle :D De mötte Färjestad och vann med 5-3. Grymt spelat av dem och ohh,man blir så glad! Tjalalala. Förlåt för dålig uppdatering föresten, knappt varit hemma.. Vi hörs imorgon och då ska jag försöka bättra mig. Puss och godnatt!


Heartbreak hotel


Precis tittar på "Heartbreak hotel" på tv, rätt så bra. Helena Bergström hade en av huvudrollerna, tycker hon är en grym skådis och sen är den kvinnan så snyyggg :o Nu ska jag nog gå och lägga mig, är så otroligt trött. Blivit sjuk också,illa illa.. Fast tänker absolut inte stanna hemma, känns extremt olockande faktiskt.Fast visst,vaknar jag imorgon och mår sämre så kanske,vi får se. Hoppas på det bästa iaf :) Godnatt och sov så gott!


Tomtemor is kicking aaasss


Haha, på tal om feminism...I år tar tomtemor över tomtens jobb och han får stanna hemma och koka gröt ist. Inte mer än rättvist ;)

Sitter här och läser boken vi ska ha läst lite ur tills imorgon, tycker den verkar bra. Snart kommer mamma hem, hon har varit och jobbat&stekt lite i Spanien. Unfair! Hon kommer förhoppningsvis hem med käk, är hungrig igen :/ Ska kanske starta en matblogg istället,känns som jag skriver väldigt mycket om mat,haha. Nu ska jag fortsätta att läsa sen kanske Tanja ska ringa :) puss!


Veckohoroskop

Lejonet Vecka: 47 (2009-11-16 - 2009-11-22)
Du kommer att vara i kontakt med dina modiga, djärva sidor den här veckan. Du vet vad du vill göra och du lägger ner hela din själ i det. Om ditt hjärta var ett ljud, hade det varit en trombon som tutar för fullt rakt ut i ett storband på stora scenen på Gröna Lund, omgiven av hejande, hurrande och skrattande människor.

Konstigaste horoskopet jag läst på länge,haha. Låter ju bra iallafall ;)

En söndag


Tycker inte om osminkade bilder på mig själv, men tränar så smått på att försöka komma över det :D

Godmorgon folket :D Sovit så himla bra inatt och känner mig väldigt utvilad,härligt! Drömde föresten att jag bodde i ett jätte stort sandslott precis utanför Knutan, och det enda jag gjorde under dagarna var att sitta på min sandbalkong och käka piroger. haha? Nu ska jag snart ner och äta frukost, inte ätit på ett helt jävla dygn så är skithungrig.. Käkade igår på dopet vid typ 2, sen när vi kom hem var ingen hungrig, blev dock det senare på kvällen men då orkade jag inte laga mat,haha. Så nu ska jag ner och käka youghurt med nötter. See ya later ;)


Godnatt bloggen


Nu är klockan jätte mycket och jag sitter här och håller på att hungra ihjäl.. Får nog gå och lägga mig så det blir morgon snart, så jag kan käka frulle :) Imorgon lär det bli en ganska dryg dag.. Ska städa övervåningen,plugga och tvätta (Mamma är bortrest så lovar att ta hennes arbetsuppgifter..), jaja i'll survive! Sov gott,vi hörs imorgon. Love!


Emmsie hjärta Belly



Nu är mitt rum skinande rent, stolt över mig själv att jag på eget initiativ började städa, kan ju säga att det typ aldrig händer:) Precis pratat med världens finaste Emma på msn, har inte träffat henne på typ...en evighet. Saknar dig verkligen,Emmsie. :/<3 Sitter just nu och chillar med musik och en flaska pepsi, så det ska va ;) Nu måste jag mata mina fiskar i Happy Aquarium innan de dör, för de kostar pengar att liva upp dem igen :/ hehe,puss.


I'm alive




JAG LEVER :D Efter en massa timmar i en kyrka och sen på nåt matställe med massa främlingar och en liten unge så mår jag trots omständigheterna bra. Precis fått värsta städrycket så är i full gång med att göra fint i rummet (en lördagskväll?..) men känner aldrig för att städa, så får passa på när jag väl gör det ;) Återkommer när jag är klar, puss!


Underbart



'Cause you are, beautiful inside.
So lovely and I, can't see why I'd do anything without you.




Great!...

Just nu är jag usel på att uppdatera, skärpning på mig..! Idag är ingen bra dag. Har jätte ont i huvudet och i halsen,mår illa och så ska jag iväg på det där jävla dopet. Faantastic! Föresten stör jag mig på en sak, så sitter man och lyssnar på Dead by April och tänker "den här låten var ju skitbra" och så kommer den där jävla människan och börja growla (ett sätt att sjunga på) och det är det värsta jag vet så när jag lyssnar på deras annars väldigt bra låtar måste jag spola över när gubbfan kommer och skriker, vilket är otroligt irriterande. I-lands problemet of the day. Nu ska jag fixa mig lite, hörs snart. puss


Förstår ni vad jag menar? :S


Fredag den trettonde

Sjuk,trött,förvirrad, ont i magen.
Nu ska jag hem till pappa och sova där, sen imorgon ska jag på dop......WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Hejdå.


God morgooon!


En posarbild bjuds på idag:) Sticker en halvtimme till tidigare i skolan idag för jag&Tanja ska plugga lite extra till bokrecensionen. Slutar ganska sent och sen ikväll är det Rögle, sover sen hos pappa. Så kanske uppdateras lite snabbt i eftermiddag, annars hörs vi imorgon sweeties. Love!

I taket lyser stjärnorna

Sitter just nu i köket och pluggar med bokrecensionen, det går framåt och det känns skönt att det snart är gjort. Sen med lite bra musik så blir det hela lite roligare :) Har just nu en liten mat&blogg-paus så sitter här och käkar urgod kyckligsallad från Kirris, muums. Jaja, nu är det back to work. Hörs senare :*


Lunchrast

Hey ;) Är i skolan nu och har lunchrast, sitter och nördar Happy Aquarium med mina fina tjejer (Förutom Tove för hon är en liten outsider! hehe). Snart ska vi ha svenska och jobba med våra framsidor till bokrecensionen, helt OK..("OK" is the new "okej" förstår ni ;) Idag efter skolan ska jag raka vägen hem och plugga, kommer antagligen sitta med det till sent i kväll..Men så blir det om man sparar något till sista stunden, ingen bra idé alltså. Idag är jag gladgladglad och peppad på allt, speciellt på att börja träna med Emma nästa vecka. Ska bli skitkul, och framförallt nödvändigt! Nu ska jag börja plugga lite för den här uppgiften kommer ta lång tid för en så data-okunnig människa som mig,hehe. puss!


Hejdå bokjävel


Nu har jag bestämt mig, jag lägger ner den där jäkla boken och väljer någon annan. (Bokrecensionen ska vara klar på torsdag,way to go Michelle!...) Men nej, den här boken var så tråkig så jag på riktigt håller på att somna när jag läser den, och så ska det ju inte vara? Så ska ta någon bok som står här hemma i bokhyllorna (behöver ju inte välja den fetaste kanske) och bli klar med den tills imorgon, som tur är är jag ganska snabb på att läsa ;)
Nu känns mina ögonlock riktigt tunga så kanske ska vila i typ 20 minuter och sen göra mig lite i ordning inför Rögle. Pussss! 


Stressaaad

Sitter här med min Froosh smoothie och känner mig så nedrans stressad så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Känns som jag har så jäkla mycket att göra i skolan, egentligen är det väl inte så farligt utan problemet ligger i att jag väntat med allting till sista stunden.. Inte bra alls,Michelle! Så nu ska jag läsa i min JÄVLA bok och sen ikväll ska jag&Anna på Rögle :) När jag kommer hem ska jag läsa igen, greatgreatgreaat!... Jaja,det löser sig precis som allt annat. Vi hörs senare ikväll,babes!

'Cause you made me that much stronger





Nej hörreni, kände att jag inte kan avsluta med ett sånt deppigt inlägg som det förra. Motgångar stöter man alltid på då&då, och man har för lite tid här i livet för att spendera den på att haka upp sig på varenda en av dem. De sakerna som gör riktigt ont, ta din tid att försöka komma över det. Känslor man har ska man aldrig ignorera. Det är bara dessa jävla skitsaker i livet som orsakas av riktiga assholes som man inte borde lägga ner energi på. Är någon ett svin så fine, det är han/hon som kommer förlora på det i längden. Feel bad for them. Och kom ihåg, varje motgång du stöter på kommer att göra dig starkare.

Godnatt sweeties! :D


Fan


Det är jobbigt nog att försöka glömma dig,så kom inte och gör det ännu svårare än vad det redan är.

Mitt glada humör är inte längre lika glatt och jag längtar bara efter att få sova, puh. Nu ska jag duscha och sen krypa ner under mitt täcke och lyssna på lite mysmusik innan jag somnar. Hoppas morgondagen blir lika bra som idag, om man bortser nu från kvällen :) Vi hörs imorgon,puss!


Great day


Hej darlings. Dålig uppdatering idag, ber jag om ursäkt för! Idag har allting varit toppen, varit på så grymt humör och hela tiden har det hänt saker som gjort mig glad. Såna här dagar uppskattas, very very much. Nu ska jag käka, läsa min bok och sen klockan 8 är det Ullareds-programet vilket jag hade tänkt att se :) Får se om det är så kul som alla säger! Ni får ha det så bra så länge så hörs vi sen ;)

You can be a sweet dream, or a beautiful nightmare





Nu mina sötnosar, är det dags för mig att sova. Känner mig egentligen inte speciellt trött, fast vet att jag kommer vara det imorgon när alarmet ringer.. Fick precis ett sms från Tanja där det stod "Jag har goda nyheter :)", älskar såna sms,haha! Får se vad Tanja har att berätta ;) Vi hörs imorgon, hinner jag så morgonbloggar jag,men jag lovar inget. Sov gott, puss!


Klumpigt, Michi


Åt precis kycklingsallad i sängen framför The Hills, glömmer att jag har lutat glaset med mjölk mot mitt ben och lutar mig åt andra hållet för att sätta ner min tallrik på golvet. Tror ni kan lista ut vad som hände då.. Blev tvungen att ta av alla sängkläder och torka bort mjölken från madrassen så gott det gick. SUCK på att jag alltid ska vara så klumpig. Jaja, sitter nu här och läser den där jävla boken som jag tjatat om i några inlägg nu. Har ingen lust alls att läsa, men det måste ju göras. Jag vill egentligen träffa någon kompis och bara sitta och snacka hela kvällen för jag är grymt snackesjuk, har ju inte socialat mig sen i fredes.. Fast får ju träffa klassen imorgon, alltid trevligt. Nu ska jag tillbaks till boken, bläe :/


Söndagskväll

Fy vad seg jag känner mig, inte gjort något vettigt idag överhuvud taget. Har föresten äntligen fått min efterlängtade dubbelsäng, hur härligt som helst! Fått den jätte mysig med en massa fina kuddar. Dock har jag inte någon att dela den med, vilket är lite synd,buhu. Anyway, nu ska jag lägga mig bland alla kuddar och täcken och läsa min bok så länge jag hinner innan det är middag. Hörs sen,cuties.

Makeover

Lovade att visa min hyllmakeover, and here it is! Den upphöjda bilden där uppe i mitten är på Kung Kenny,ofc ;)

Godmorgon finisar :) Precis kollat på Eva&Adam-Fyra födelsedagar och ett fiasko som jag fått låna av Rebecca. Så mysigt att kolla på filmer man tittade på när man var yngre. Idag ska jag bara ta det lugnt, och läsa i min bok. Ska vara klara med en bokrecension på torsdag, jobbigt bara att min bok är så himla dryg. Den är inte så tjock som tur är, så blir nog klar ganska snabbt om jag bara kan ta tag i det och läsa lite.. Gör det senare :) Nu ska jag gå ner och göra vaniljte och sen sätta mig här igen och lyssna på musik. Älskar helger!


Mini-SPA



♥Duscha,hårinpackning,peeling,raka benen.
♥Mängder av bodylotion.
♥Ansiktsmask
♥Smörja in fötterna/benen med speciell kräm
♥Färga ögonfransarna
♥Måla naglarna

DONE! ;)


Care


Rummet är nu så gott som färdigt, och jag har även hunnit med ett litet projekt med mina hyllor. Foto kommer sen;) Ska börja fixa i badrummet nu,så det blir det där lilla hemma-SPA:t jag ville ha! Med lugn musik i öronen och fullt med krämer och grejs,tror jag det kommer bli grymt mysigt. Vi hörs sen, när jag är tillbaka fräsh&len :D kissses


Good girl


Hej snyggingar. Är i full fart med att städa, så nu håller rummet på att bli riktigt fint. Älskar att ha ett nystädat rum, man känner sig så nöjd :D Efter att jag är klar med städningen ska jag gör ett litet hemma-SPA i badrummet med ljus,ansiktsmask,peeling,hudkräm och hela kittet. Ska bli himlans mysigt :) Kommer med bilder från det sen, puss!


Angels on the moon

Thriving Ivory-Angels on the Moon

Precis kollat på Sverige-Ryssland i Karjala cup, blev förlust med 1-4. Inget bra resultat, fast det var inte Sverige som var dåliga precis. Andra perioden var faktiskt grym med en massa målchanser för Sverige, som tyvärr inte blev mer än så. Nu ska jag låta musiken dunka i högtalarna och städa bort alla kläder som ligger på golvet. Kan knappt gå här inne ju :S Tycker föresten ni ska lyssna på klippet som finns här uppe i inlägget, himla mysig låt!

hårband.



Lauren Conrad och Rachel Bilson.

Hårband ser man överallt nu förtiden, inte konstigt eftersom det är så jäkla snyggt. Dock kan det ju,som allt annat,bli för mycket. Tycker Mary-Kate Olsen är ett lysande exempel på detta. Har hon dödat katten och fått för sig att använda svansen som hårband eller? Nej,tyckte det här var riktigt fult. De två tvillingsystrarna har enligt mig en tendens att ibland ta i lite för mycket. Vad tycker ni?



fest @ tobias

Vaknade precis av att grannungarna som bor tvärs över gatan är ute och leker/skriker/bråkar, som alltid på helgerna. Jävligt irriterande måste jag säga, barnskrik är verkligen inte det första jag vill höra när jag vaknar. Jaja, gårkvällen blev iallafall super! Jätte kul att spendera den med Elin som jag träffar allt för sällan och sen var det väldigt mycket trevligt folk där också, så det var toppen :) Idag ska jag ligga framför tvn, städa lite i garderoben och sen får jag se vad som händer ikväll. Vi hörs lite senare,puss

We all love fridays

Hey ;) Äntligen fredag, så skööönt! :) Skolan idag har varit helt okej,inte gått så länge. 9.00-12.00 tror jag? Gick på stan med Emma och Tove ett tag efter skolan och sen tog jag&E tåget hem till Ängelholm. Nu ska jag lägga mig framför tvn med en kopp te och varva ner lite. Ikväll blir det fest med Elin hos hennes pojkvän. Hoppas på en grym kväll :) Vi hörs lite senare,puss


hemkommen från väla.


Random tröja från Only, som jag inte köpte.




Blev ett inlägg ändå:) Köpte ett par örhängen och en klänning, som alla normalt funtade människor nog förstått i och med bilderna. Tack för kvällen tjejer, och tack Tanja för vi fick följa med! Nu blir det sängen,mitt huvud dunkar som en jävla bongotrumma, aouch. Sweet dreams babes!


Ready för V.I.P ;)

En suddig bild på mig och min bror som tvunget ville stå och spänna sig på bilden,haha ;) Nu är jag färdig fixad och fit for fight, kör till stationen om 20 minuter. Kommer nog hem ganska sent ikväll så tror inte det blir fler inlägg idag. Så säger godnatt och önskar er en trevlig kväll :) puss!

Btw har jag spillt illrosa nagellack på min mobil som inte går bort, damn! :/ Jaja,får väl se det som en liten personlig touch ;)


The king of pop


Michael Jackson – Man In The Mirror



Happy thursday

Hej sötungar :D Today it's a good day! Varit på toppenhumör hela dagen, trots att min huvudvärk vägrar att släppa och att jag har världens träningsvärk i mina vader efter igår. Jaja, block the pain ;) Ska snart börja fixa mig lite för ikväll ska jag,Emma,Tanja och Tove på VIP-kväll på Väla, ska bli riktigt roligt! Förhoppningsvis kommer jag hem med ett par snygga stövlar, men får se. Nu mina darlings, ska jag bättra på sminket och fixa mitt hår. Ska försöka uppdatera innan jag drar, puss!


Fler läsare?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=michibelle

Tänkte också testa detta, med chans att få fler läsare :) Vore inte så dumt ju! Trycka på länken och testa du med, det är helt gratis,och väldigt enkelt!


Lill-lördag

Nu är jag klar med både städningen och plugget, skönt! Eller kom på att jag har en engelskauppgift kvar,fast den är inte så stor så det gör inget :) Idag i skolan på idrotten så gymmade vi vilket var askul, sprang 3 km på löpbandet. (Sen kommer Michael och säger att han precis sprungit 9, buhu). Käkade lunch med tjejerna,hade sen engelska och religion. Hem,käka,kolla tv,städa och plugga. Inte särskilt kul,men känner mig nöjd nu efteråt! Nu ska jag ta en snabbdusch och sen krypa ner under mitt varma täcke och sova,mhhm. Sovmorgon till 10.55 imorgon, GREAT! :D Hade fint sweeties, godnatt ♥


CleanCleanCleanClean


Jag just nu, anledningen till min grymt dåliga uppdatering..Så fort jag städat klart blir det plugg och lite tid till bloggen också. Hörs snart!

Emmsie&Belly



Måste bara påpeka att jag saknar min bästa vän något otroligt!
I love you <3


Puss


Nämen tjoo!



Bad update today..Har iallafall varit i skolan,sen hem och chillat lite. Nu ska jag lägga mig och läsa min bok. Godnatt! :*


Ain't no sunshine


Godmorgon :) Har inte så mycket tid att skriva,så blir bara ett kort inlägg. Idag är vädret som igår, grått och regnigt. Ën stor drös människor sitter och längtar till vintern/våren och klagar på att hösten är så grå blabla. Sluta waina och ta vara på den istället! Det är ju den årstiden man ska vara inne på kvällarna med tända ljus,film-maraton och varm choklad till det. Hur mysigt som helst ju? Vi människor lägger ner så mycket tid på att längta till det som inte är just nu, lev i nuet och gör det bästa av det istället ;) Nu måste jag fixa mig, puss puss!


Chase gorgeous


Behövs lite ögongodis nu i höst-rusket tycker jag :D

Jag älskar powernaps, det är så himla härligt. När jag vaknade klädde jag på mig och åkte iväg med la familia och hämtade hem mat. Blev kycklingspätt i jordnötssås,mmm! Precis druckit supermycket vatten för jag var törstig så nu har jag skitont i magen (får det av för mycket vatten, vet inte om alla får det?) och det blir ännu värre av att jag ligger på mage här i sängen med datorn,för jag orkar inte sitta upp. Men vem har sagt att livet ska vara lätt? ;) Ligger just nu och lyssnar på grym musik och pluggar lite mediekunskap, hyffsat skoj faktiskt. Ska försöka gå och lägga mig senast halv 11 idag. Vill inte vara så fruktansvärt trött när jag vaknar imorgon.. Fast det lär jag väl vara ändå.;P Ska föresten passa på att säga Krya på er till mina älsklingar Linneah&Julia som är sjuka, hoppas ni blir bättre snart!<3 Nu blir det fokus på plugget, byee!

Tröttis

Hej finisar! Skola idag, kul att träffa klassen men har varit grymt trött. Jobbigt att komma tillbaka efter ett lov. Kom hem lite innan 4 och la mig här i sängen,käkade glass och tog hand om mina fiskar i Happy Aquarium :) De börjar bli några stycken nu! Fiskarna Michi&Sidney har precis ynglat av sig och fått en liten knodd som heter...ja vafan hette den nu? Vet inte,men gullig är den iaf. Nu ska jag sova någon timme till min mysmusik-spellista. Godnatt,vi hörs snart ♥


Godnatt, och hejdå höstlov


Jag mår mycket,mycket bättre nu än vad jag gjorde för några timmar sen. Då var det verkligen vilja-lägga-sig-ner-och-sova-i-hundra-år känsla men nu känns allting helt okej faktiskt. Sjukt som mitt humör kan slå om snabbt alltså,haha. Det ända som stör mig nu är folk som inte förstår att det faktiskt finns saker man verkligen borde låta bli att göra eller säga, för att folk kan ta illa vid sig och bli ledsna. (Du ska inte ta åt dig, den skyldiga läser garanterat inte min blogg;) Men jaja,assholes kommer man aldrig ifrån helt här i livet! Nu ska jag sova och ladda inför skolan imorgon, sov gott sötnötar.


Städpaus

Vart tog den här dagen vägen egentligen? Har knappt gjort något alls, förutom att spela Happy aquarium och städat i garderoben (är inte klar än,buhu). Snart kommer mamma&Peter hem med middag, himlans bra för jag är skithungrig. Sen ska jag städa klart rummet och sen däcka framför tvn,. Vill tillägga att jag saknar min bästa vän Emma något otroligt, hatar att vara ifrån dig så mycket:/ Nu ska jag lyssna på Skellefteå-Rögle matchen på radio och städa färdigt samtidigt, ciao :*


Have to do

Jag och min finfina lillebror :)

Ligger fortfarande i min säng och gullar med mina akvariefiskar, istället för att städa rummet. Inte bra Michelle, inte bra. Ska sparka mig lite i baken och se till att först och främst få garderoben städad, sen ger jag mig på resten av rummet..Vi hörs om ett antal timmar, puss.



What goes around,comes around.


Sista lovdagen



Nu har Julia älskling gått hem och jag sitter ensam i min säng och spelar Happy Aquarium på Facebook, mycket underhållande! Funderar på om jag ska börja spela Farmville också, men vet inte om jag vågar för känns som att det är lite lätt beroendeframkallande ;) Ska snart börja städa min garderob och sen tänkte jag kolla på någon av filmerna jag lånade av Rebecca sötnos igår. Får bli en sjukt chill söndag,helt enkelt. Imorgon börjar skolan igen och det är lite blandade känslor. Saknar min klass men vissa ämnen och uppgifter som vi har orkar jag bara inte, och sen att man måste gå upp så tidigt. Blir trött bara jag tänker på det :S Jaja, snart(?) jullov! Nu ska jag fortsätta ta hand om mina små fiskar och samtidigt fixa nya Spotify-spellistor, puss!


I have a sleeping beauty in my bed



Ger er 3 pics på mig&Chubby,great huh? ;)

Sitter i min nya dubbelsäng (:D) med en sovandes Juliet bredvid mig. Ska väcka henne om 5 minuter för hon ska hem och käka med sin bror eller vad det nu var. Den här söndagen ska spenderas med att....*trummor*...STÄDA! Säger väl det typ 5,6 gånger i veckan,fast det brukar inte direkt bli av,hehe. Men idag är jag illa tvungen att få ordning på mitt bombnedslag till rum, mamma som tvingar mig :/ Ska iaf bli skönt ikväll när det är klart. Nu ska jag börja putta lite på sötnosen så hon vaknar. Hörs sen ♥


Hos Spätt:)


Hooolaa! Vart en trevlig lördag, kollat på "This is it" på bio med familjen. Härlig film med grym musik från MJ! Åkte hem,fixade mig,åkte och hämtade Julia och åkte sen till Rebecca där det var födelsedagsmiddag/fest :) Fanns trevligt sällskap i form av Linneah,Lovisa, Fanny och Isabelle. Käkade,handlade,lyssnade på musik,festade lite och hade väldigt trevligt! Sitter nu i hennes tvsoffa medans Issi&Rebecca brottas och Julia baby sitter och chilllar;D Nu börjar festen avta och sängen där hemma känns faktiskt sjukt lockande. Puss puss!


RSS 2.0