gränsen

 

Dags för mig att ta tag i mig själv. Okej, april sög. Men då får jag kompensera det med att göra maj till en riktig kickass månad. Den kommande veckan har jag valborg, filmkväll och utgång på schemat så det blir en väldigt bra start i alla fall. Fan, nu rockar vi maj.


Fint

Tumblr_m38rsmqzdy1rsm53yo1_500_large

Vill känna lite såhär

Tumblr_m37zuot2nl1qdqyzeo1_500_large

vara här

göra detta

och lyssna på denna.


Sista söndagen

 

 
Haft en mysförmiddag tillsammans med Pappa. Ätit avokado- och räkröra till frukost, suttit i uterummet och druckit te/kaffe och ätit LCHF-ostmuffins och varit iväg och köpt blommor till trädgården. Idag måste jag plugga som en idiot, finns ungefär en miljon saker jag hellre gjort. Jag blev föresten påmind idag om mina löparskor jag köpte för något år sedan som inte blivit använda det minsta, det måste jag ändra på. Ska fan jogga nu med detsamma. Springa av allt hat mot världen jag vaknade upp med imorse. HEJA.

Walk

Gått på promenad med hundarna i regniga men så himla fina Ramlösa park. Älskar de där lyktorna på bilden, ser lite engelska ut. Idag lyssnar jag annars mest på Ben Howard – Every Kingdom, dricker en massa te och skriver på min projektrapport. 41 dagar kvar till studenten, håll ut.

Sommarplåga?


Jag har hört många som tror att detta kommer bli årets sommarplåga. Låten man kommer höra på förfesterna, när man är ute, på radio, överallt. Låten som man kommer spy på i september och som alltid kommer påminna om sommaren 2012. Fast att den är väldigt långt ifrån vad jag lyssnar på annars så tycker jag den är ganska skön. Kan lätt tänka mig att sitta med sommarcider på någons veranda i sommar med den här låten i bakgrunden. Lätt.

Tanja 18 år

 
En av mina favoriter har skaffat sig afro, hur coolt är inte det!?
 
The birthday kid
 

Jag älskar dig


Skaka om mig

Tumblr_m31x70ob4p1r825uto1_500_large
 
Tumblr_m2mpxqfo5f1rpivzmo1_500_large

Genom min blogg kan jag gå tillbaka och följa exakt hur jag mått och vad som hänt. Som i oktober,november förra året mådde jag så himla bra över ingenting, jag var bara nöjd med livet.
När jag ser inläggen jag skrivit och låtarna jag lagt upp minns jag för det mesta hur jag mådde just då, vart jag satt någonstans, hur det kändes, exakt vart i livet jag befann mig. När jag tittar tillbaka på det här inlägget så kommer jag minnas hur fruktansvärt intetsägande livet var i april. Hur ingenting hände, hur det som väl hände inte kändes någonting. Hur mycket jag önskade att vakna till liv, hur mycket jag ville explodera känslomässigt på insidan. Jag kommer minnas april som en månad ovärd att minnas.

Brist


Försöker hitta saker som gör mig hög på livet lika mycket som jag nästan trånar efter smärta. Blir förälskad i någon jag inte kan få endast för att få känna något. En känslomässig bergochdalbana som tar mig till toppen och botten under samma dag är bättre än att inte känna någonting alls.

Middag

Idag bjöd Lisa över mig på middag och det serverades avokado med räkröra och lax. Så. Jävla. Gott. Efteråt tittade vi på två avsnitt DHW och avslutade med en kort promenad. Ikväll ska jag betala räkningar och plugga. Inte drömkvällen kanske. Hade hellre lyssnat på deppig musik och städat min stökiga lägenhet. Inte för jag är deppig egentligen, det passar bara bra till det här vädret.


The american dream

"It'd be amazing"
Har du redan glömt?

Just give me one little piece of your heart

Idag har jag ätit lunch på Väla med mamma och köpt ett linne, ett par shorts och ögonskugga. När jag kom hem gick jag en runda i parken för att vädret var så himla fint. Nu är det projektrapport och att dricka te som står på schemat. Inte för att jag direkt orkar egentligen, men är väl så illa tvungen.

Egentid

Dör mätthetsdöden just nu, herre jisses. Planerna för ikväll är att duscha, raka benen, peela mig, smörja in med bus och ni vet allt sånt där. Sedan ska jag tända ljus, dricka te och lyssna på myslistan och läsa min nya SOLO som kom idag. Fy fan vad klyshigt mysigt, men gött ska det bli.
 
 

 

Tumblr_m2uaktiiwb1r5pas6o1_500_large


12. Berätta om någon som du saknar.

 

Ni som läser min blogg vet redan vem den här lilltjejen är, för jag skriver om henne med jämna mellanrum. Pleng heter hon och fanns på barnhemmet i Thailand som jag och Tanja volontärarbetade på förra sommaren. 

Hon var världens gladaste unge, tyckte det var jätteroligt när man låtsasnös, sa "oj" i princip hela tiden, satt i mitt knä varje morgon på bussen och varje kväll framför tv:n och levde ibland i sin egna lilla bubbla.


Att sakna henne har varit och är nog det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv. Särskilt eftersom alternativet att hälsa på henne finns. Som ni sett har jag i alla fall skickat en nalle för att på något sätt fortsätta vara en liten del av hennes liv, och jag fick faktiskt ett meddelande imorse av Rose om att den kommit fram och att hon ska ge den till Plengis idag. Känns bra, himla bra.


How close am i to losing you


En låt från Warrior som jag har lyssnat på ungefär en triljard gånger sedan jag såg filmen. Låten blir ännu bättre efter att man sett filmen, för då tänker man automatiskt på världens finaste slutscen samtidigt.

Bubbelvatten

 
 

 
Bad pappa köpa hem de nya Loka likes Mash ups-smakerna och jag utsåg snabbt lakrits-jordgubb till favorit, mums. Idag har jag jobbat och åkt hem till pappa. Lagat kickass middag till oss, gett honom en invigningspresent till hans nya uterum och tittat på tv. På tal om tv ska jag alldeles strax titta på de avsnitt av Karatefylla jag har missat, älskar det. Så sinnessjukt och roligt.

Sofias b-day

Spelade kort

 
 

 
 

Dansade

 

 
Tittade på några skolkompisars band, som var kickass
 

Sjöng för födelsedagsbarnet på scen


Let's act our age


Idag


Innan: Jobbat
Nu: Äta lax och titta på SATC
Senare: Dra på födelsedagsfest.

För en vecka sedan

Första bilden tagen av Amanda, sista av Nille.

Inte orkat lägga ut bilderna innan. Det är från utekvällen där vi firade Binh och Martina, dansade och sjöng som galningar på Tre hjärtan, tittade på en kille i vår parallellklass band som spelade och avslutade kvällen med Sara,Filip och Johan hemma hos mig där vi åt kyckligtallrik och drack apelsinjuice.

11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.

Jag orkar inte dra alla mina drömmar och planer här, men de inkluderar bland annat college i Usa, att bo i London någon gång i mitt liv och att aldrig sluta resa regelbundet. Jag vill sträva efter att aldrig hamna i rutiner jag inte trivs med, vare sig med en kille, mitt jobb eller i livet. Det är min mardröm, att livet bara rullar på och att man inte riktigt lever för att det är för läskigt att bryta det trygga mönstret.

Fangirlar

Vädret gör mig deppig. Fy fan vilken deppdag, vill inte göra någonting alls. Inte ens musik gör mig glad. Det är ingenting speciellt, jag tror bara det är den äckliga gråa färgen där ute i kombination med en fredag där jag inte lämnat lägenheten på hela dagen.

Den enda jag gör just nu är att fangirla Tom Hardy som tusan. Kollar på alla intervjuer jag kommer över och tittar på alla bilder och gifs av honom om och om igen. Som jag läste på någon You tube-kommentar; "That guy is sex". Lite så, ja.

image

Finito

Nu har jag skickat in min bok till tryckeriet och jag är så himla glad. Det har varit jobbigt och ångestladdat, det där nedrans projektarbetet. Men nu är det på g på riktigt och det känns så galet bra. Nu ska jag titta på några SATC-avsnitt och dricka te för att motivera mig själv till att plugga vidare. Tjingeling.

10. Berätta om ditt favoritband.

Jag hatar såna här där man måste välja. Brukar bryta mot reglerna i de här utmaningarna så nu gör jag det igen och väljer hur många favoritband jag vill. 

Korn, System of a down, WASP, Arctic monkeys och the Kooks skulle jag nog säga är mina favoriter. Fast det är så jobbigt att säga så för att det finns en massa fler bra artister och band som jag egentligen också vill nämna. Nåväl, det får räcka såhär.

Tumblr_m06iyxg8pf1qzfbljo1_500_large


Explodera lite

 
Varit på öppet hus på skolan, sjungt lilla snigel med stängd mun live och promenerat med L till galgberget där vi hittat the perfekt spot att sitta och prata på. Man ser ut över hela fina Halmstad och det är ett så himla bra ställe. Just nu är jag sådär nöjd med livet fast att jag känner att det går lite väl mycket på rutin. Vill att det ska explodera lite. Längtar till Hultsfred så jag spricker, längtar till The Kooks. Junk of the heart och Sway och Seaside och åh herre min gud att jag ska se dem live.

Ledig tisdag

Idag har jag tittat på Warrior en gång till och blivit ännu mer frälst på den (och min babe Tom Hardy). Nu ikväll träffade jag en av mina bästa, Linneah, och åt kycklingsallad på Nathalie's. Så himla mysigt att träffa henne efter en alldeles för lång tid! Nu är det dags för te och tv innan jag går och lägger mig, adios


Helt tagen

 
 
Igår gick jag&Tim iväg och hyrde Warrior. Jag tror aldrig jag blivit så tagen och gråtit så mycket av en film förut. Fy i helvetet så briljant och fantastisk, den hamnar direkt i listan över mina favoritfilmer. Tom Hardy är föresten min nya celeb crush och bilden längst ner är min nya skrivbordsbakgrund. Dör. MEN GUDNI MÅSTE SE FILMEN!

Bästa sthlmsbruden


Stockholm är inte ens särskilt långt härifrån, så jag vet inte varför jag inte bara åker och hälsar på dig. Jag borde verkligen det, för jag saknar dig en väldans massa.

Pretty good shit

Hela min morgon hade jag en känsla av att denna dagen skulle bli jobbig. Fast klassmötet som jag trodde skulle bli lite bråkigt fungerade hur bra som helst och domen om mitt naturkunskapsprov blev så mycket bättre än väntat. Nu sitter jag ensam i ett mörkt grupprum medan resten av klassen har lektion, lyssnar på Arctic Monkeys och ska göra klart en uppgift. Ikväll ska jag hem till mamma och ha myskväll med henne. Den här dagen blev plötsligt ganska bra, herrejisses så GÖTT.


My brain is on edge

 
Med lagom mycket alkohol i kroppen och kompisar som rockar så hade jag en så himla bra kväll igår. Idag har jag sovit/kollat på SATC i flera timmar i soffan á la bakisstyle och promenerat med Lisa i den hemskt efterlängtade kvällssolen. Hittat en låt genom Sara och känner på mig att den kommer bli min nya musikdrog en tid framöver.

Någonstans i knäred

Ligger i soffan i farmors fruktansvärt gamlings-stereotypiska hem. Dricker kaffe, pratar om livet och Thailand och farmors vänner som hon planerar att bjuda hem. Pratar om att hon vill flytta till Laholm och att jag inte "kilar stadigt med någon" och att vi älskar våren. Hon lägger inte sockret i koppen utan dricker kaffe på bit, som det heter. Nu sa hon till pappa "när du var liten så hade du planscher på de där hemska stenarna... Rolling stones hette dem väl." Fina fina farmor.


And off to thailand you go


Kingcrawler

 
Sen igår har jag ätit på Subway, varit med Tanja och blivit klar med layouten till mitt projektarbete. Så. Jävla. Gött.

Hard work work

Har satt mig själv i en jobbig situation, varit världens tidsoptimist gällande mitt projektarbete och plötsligt kommer jag på att jag måste skicka in boken till tryck nästa vecka. Jag har gjort mer idag än vad jag har gjort sedan september, jag skämtar inte. Lär få sitta uppe ett bra tag till, men samtidigt blir jag peppad på att imorgon kommer det vara klart. Var ute på promenad med Lisa innan, världsskönt med en paus från plugget och en snackis med min chica. Föresten vill jag passa på att säga till mina vänner att de är så fan-fucking-tastic. Påminner mig om hur allt löser sig när jag har dagar som igår. TACK. Guld värda.

Regn

Varit hos Lisa ikväll och haft så himla bra samtal om en massa saker, känner mig lite psykiskt rehabad. Vi gick även en promenad i regnet vilket var skööönt. Nu ska jag göra lax till mig själv (mh-mh-MH!) och duscha av allt kallt regn. Blir en uppesittarkväll för jag har ganska så galet mycket att plugga, men det fixar sig. Den här låten kommer bli mitt sällskap nummer ett ikväll: Palpitation – I Lost And Died


Fufufu

Idag flyter det inte på alls. Naturkunskapsprovet gick så jävla dåligt och mitt projektarbete är ett skämt just nu för jag vet fan inte vad jag håller på med. Lägg på mensvärk på det och ni har min dag, oh the joy.

Lediga

Tycker det är så himla mysigt med regn när man kan vara inomhus. Det bästa är nog ljudet, hur det låter mot fönstret. Idag har jag en riktig mysdag hemma med film, naturkunskapsplugg i sängen, tända ljus och vaniljte. Fick nyss reda på att jag ska på personalmöte ikväll på Busfabriken, lite skönt att tvingas att göra sig i ordning och skippa myskläderna. Imorgon har vi prov och jag brukar skriva att jag är körd för att jag alltid börjar plugga dagen innan, men nu menar jag verkligendet. 50 instuderingsfrågor om i princip hela kroppen och hjärnan, oh my.
 
 

563851_336836186363778_197264683654263_918614_38680338_n_large


9. Berätta om en av dina favoritfestlåtar.

En av mina favoritfestlåtar är Kiss – Crazy Crazy Nights för att den är så himla glad och bra. Den kommer också alltid påminna mig om Frösakullsfester och allt jättebra folk som brukar vara där.

Dagens bakislåt

 
Vaknade upp med en fruktansvärt brutal bakfylla. Senast jag var med om något liknande var efter en fjortisfylla i åttan eller något, jisses. Efter en powernap mådde jag dock bättre igen, thank god. Nu har jag städat upp efter förfesten och planerna nu är att duscha, beställa hem pizza och 21.00 titta på "The ugly truth" (tv 3) med Tina och Lisa. Perfekt.

Kickass kväll

(sista bilden är tagen från nille)


Sjunde april

 

Filmkväll med Tina och Lisa igår, städat hela lägenheten idag, utgång med kalasbra brudar ikväll och imorgon kommer det inte finnas någon söndagsångest eftersom vi är lediga på måndag. Hallelujah, vilken helg

Love me do

(Tagen från Emelies facebook) Är tillbaka i Halmstad, varit på stan med Tina och köpt lite nödvändigheter. Fikat IGEN, är bannemig sista gången på ett bra tag. At the moment lyssnar jag på The Beatles och pluggar projektarbete, vill bara bli klar med skiten nu. Inte långt kvar nu, heja heja!

Sol

Fikat med fina Mathilda på Ebbas. Pratade om framtidsplaner, gick en runda på stan och köpte trisslotter. Blev dock inte en krona rikare, hoppas hon har med tur än jag!
Fikat med Vendela på Espressohouse. Fick höra om allt fint hon varit med om, köpte ett lila nagellack och spanade på killar med sotarmössor. Hon är så bra, min Vendie.
Njutit av det fantaaastiska vårvädret. Blir så GLAD.

Skadligt snygg

 
 
Alex Turner

Som i en film

 
 
Vill befinna mig i en halvgrå engelsk skolmiljö och sitta på en tegelmur i skoluniform med Oliwer Tates bara för att det är så himla fint i Submarine. Kan även tänka mig att tända på diverse saker och hångla i hans rum som jag inte vet är mest fint eller deprimerande.

På ebbas

 
Fikat med världens bästa Lovisa idag. Förätit oss och pratat om allt vad vi missat. Hon är en sån där "det löser sig"-tjej, så himla bra.

Darling don't get over me, get under me instead

x Rögle har gått upp i elitserien igen, fantastico (bild)
 
x Länge sedan jag var så kär i en låt: Wild At Heart – Darling
 
x Allt letande efter den perfekta skolan i Usa gör mig trött och framkallar en viss känsla av ångest, samtidigt som det är hur spännande och kul som helst. Kommer kännas vansinnigt skön när jag valt klart!
Tumblr_m18htn4whs1rp88b5o1_500_large

Göteborg med tanja

 
 
Varit på möte i Göteborg angående skolor i USA, det kändes bra då men nu har jag ångrat mig igen och letar fortfarande efter den perfekta skolan. Förutom mötet så åt vi pasta, gick runt i affärer och frågade om vägen ungefär hundra gånger. Mysigt med en mini-trip!

Går på repeat

 
 
Bruce Springsteen – Born In The U.S.A.
Wild At Heart – Darling
Spector – Chevy Thunder
Frank Turner – I Still Believe

Påsklov

Det blir tydligen en jobbfri vecka så har planerat in en massa roligt för att utnyttja all ledig tid till max. Kommer spendera en hel del pengar på fikor, tåg och alkohol. Lätt värt. Idag ska jag ha lite hemma-spa, plugga, diska och ha ännu en myskväll med Tina. Ciaaao!

Bra söndag

 
Espresso house och filmkväll med en av mina favoriter.

Du var min favorittanke

Kollade på amerikansk fotboll på tv fast att jag inte alls hängde med bara för att känna att jag delade någonting med dig, utöver vår exceptionella gemensamma musiksmak det vill säga.


Hey hey hey

Jag överlevde natten, fast det var inte riktigt min grej alls. Nu har jag i alla fall jobbat färdigt på Donken, min karriär där blev extremt kortvarig men Busfabrikens tider passar mig väldigt mycket bättre så satsar helt på det istället. Nu ska jag göra mig i ordning och sen träffa Tina för en fika i stan, förhoppningsvis utomhus vid ån. Väldigt mysigt!

RSS 2.0