dagens inköp.


(köpte dock inte denna ;)












♦Lösnaglar, acceton (stavning?) och primer- Kicks
♦Kavaj- H&M
♦Tröja- H&M




We heart chailatte

Idag drack jag,Tanja och Tove Chailatte på lunchen, den drycken är verkligen galet god. Sen är deras muggar söta, pluspoäng. (Btw, kan folk sluta säga tjejlatte? Det är INTE en latte för tjejer?...) Varit en bra dag, haft chill lektioner och efter skolan stod jag och Tanja och fulade oss utanför spelutvecklarna, skrattattacksvarning. Vid 4 träffade jag min paj för en fika på Ebbas, mysigt som alltid! Så glad att vi lyckats hålla kontakten sen konfalägret, hon är så fin!
   Kvällen har bestått av plugg, as usual. Nu är jag klar med psykologin och funderar på att sova, fast ska packa till pappa först. Puss på er ♥


Jag borde sova

Hej snyggingar! Jag hoppas att allting är bra med er idag, själv mår jag primaballerina. Kind of.
Sitter i soffan, dricker te och känner mig allmänt mys. Halvkollar på en film som är helt värdelös, fattar inte mycket av handlingen och det jag fattar är helt fucked up.. Justin Timberlake är med och han är väl ganska söt, så det väger upp liiiite. Fast bara tinywiny-lite.
   Idag på idrotten hade vi boxning och jag&Tanja fick chansen att få ut lite ilska, haha det var roligt som fan. Sen räknade idrottsläraren sekunder när vi gjorde sit-ups men jag trodde han räknade vilken takt vi skulle göra sit-upsen i, så jag bara "fan vad snabbt det går!!" och flög upp och ner. Hahah ;p Föresten hade vi spanskaredovisning idag och det gick bättre än väntat, kändes skönt att ha det gjort iallafall. Vi var duktiga, Kaulis och jag :)
   Nu ska jag sova och drömma söta drömmar, förhoppningsvis. Imorgon kan dagen inte bli annat än bra, för efter skolan ska jag fika med min fina Vendela. Lovely!♥ Sov gott minigrisar, puss.


Shoooot

Bild: Tove

Hemsk dag, tur för mig att jag har så fina vänner. Fick prata ut med Elaine nu ikväll och det känns aningen bättre. Att handskas med problem själv är hemskt, det äter upp en inifrån. Så att prata om det är oftast det bästa, och ibland enda, man kan göra.

Sitter i soffan och pluggar med spanska och textkommunikation. Vill kötta musik men sitter i vardagsrummet så får väl ta hänsyn till resten av familjen.. Näe, nu ska jag tillbaks till plugget, hade hej.


Got nothing to say

Precis när vi kommit hem från Småland drog jag ut och joggade med hög musik i öronen, det var skönt. Det är lättare att stänga ute saker när fokusen ligger på stegen och andetagen man tar. Ikväll har jag pluggat och kollat på "Benjamin Buttons otroliga liv" på tv, den är fin men rätt sorglig&deprimerande och absolut ingenting jag behöver just nu.Så satte på en som heter "I love you,man" som jag hoppas är lite mer mood-lifter. Nej nu har jag inte mycket mer att säga, hej och godnatt.


Bra på olika

Nu när jag sitter och pluggar så började jag tänka på hur otroligt stor skillnad det kan vara mellan sakerna man är bra på. Jag suger på matte, jag förstår ingenting och tycker antagligen därför att ämnet är helt sjukt tråkigt. Siffror, ekvationer, problemlösningar och areor intresserar mig inte, jag skulle aldrig få för mig att plocka fram matteboken och räkna lite bara för att (även fast det skulle behövas för min del). Matte är alltså min svaga sida, och det har det alltid varit. Just nu sitter jag och ska svara på en filosofisk fråga, och wrooom vad det tog fart nu då. Att fundera och skriva är något jag verkligen tycker om, och som jag tycker att jag är bra på. Visst kan fantastin tryta och texter man skrivit blir mindre bra, men det ändå något jag känner mig peppad inför att göra och som jag oftast blir nöjd med när jag är klar. Skillnaden på hur mycket jag måste kämpa för att lyckas räkna ut Kristians jävla polynom-tal och skriva en text, är himla stor. 

Sen har ju vissa turen att vara bra på allt (host, Tove och Tanja) men ja, man kan ju inte få allt ;)


Oh no, she didn't?


Tänkte visa er ett sugmärke jag skaffat i helgen, classy huh?
Neeej, nu skojade jag. Det där är ett myggbett och inget annat, jag har fått många sådana i mina dar' men aldrig på halsen tror jag? Det har blivit rätt stort&rött, och det kliar satan i det. Mygghelveten, jag trodde er säsong var över och att ni var döda nu, blööö. Nu är det iallafall söndag och det är dags att åka hem till Skåne igen, ska bli rätt skönt fast att jag tyckte Växjö var lovely och pensionatet vi bor på är jättegulligt. Nu ska jag packa och sen plugga lite, puss!


Bara för att, liksom




Växjö













Då har man varit i Växjö, kan bara säga att jag gillade det skarpt! Mysig stad med trevliga människor, i like. Fick dock inget köpt för grabbarna var extremt motstridiga när det gällde klädesaffärer, den enda vi gick in i var affärer som sålde antingen gitarrer eller skivor. Tim köpte två stycken som båda är extremly awesome, riktiga grejjor det. Om en timme eller så ska vi äta födelsedagsmiddag och fira farmor, ge henne presenter and stuffs. Blir väl trevligt, pappas bror,hans fru och så min kusin är sköna typer :) Nu ska jag göra mig i ordning, puss


Lördag i Småland




Jag drömde en skitkonstig dröm inatt, den inkluderade både att jag blev halft utfryst i klassen och sen skjuten i benet. Anyway, käkade frukost innan och det var gott och sen var det soft att vi var ensamma i frukostsalen, hehe. Var ute en runda med Tim och min kusin Markus innan och gick ner till sjön som ligger typ runt hela pensionatet, sjukt fint! Som ni ser har de satt en bänk längst ut, där känner jag för att sitta och filosofera... (Stefan: Att tänka är inte att filosofera!!), ja men förlåt. Sitta och tänka då. Tyvärr är det rätt disigt ute, hade det varit soligt hade det varit ännu finare. Ska iaf nog till Växsjö idag och kolla runt lite, om jag har tur kommer jag hem med något fint också, kan alltid hoppas. Btw var jag på supergrinigt humör igår på grund av plugget. Då åker min underbara pappa iväg och köper en datorväska till mig för att göra mig på gladare humör, SÅ SNÄLLT, tack daddy ♥

Ska plugga lite innan vi drar iväg, ha en underbar helg allihopa. Au revoir!


Solviken




Äntligen framme! Bor på en pensionat som det heter, är en massa gamla möbler och det är liksom personligare än ett hotell. Fast jag föredrar ändå det sistnämnda, även fast detta är mysigt. Ni som varit på Disney world och åkt The twilight zone (man är i ett gammalt hotell och åker en hiss som är som fritt fall), det ser typ ut så här! All personal åker ju hem på natten och det är bara jag,farmor,pappa och Tim och våra kusiner som är gäster här inatt, så det är för fasen helt tomt. Chicken som jag är tycker jag det är rätt läskigt faktiskt, haha.. Planerna för helgen är att inte ha några planer, vi ska "bara vara" som äldre människor brukar säga. Eller jo, vi ska ju fira farmor imorgon kväll. Har köpt korsord och mörk choklad till henne för hon älskar det, wiiie :) Nu ska jag gå över till gamla tantisens rum och prata med henne lite, då blir hon så glad. Puss!



Vi har det braaa, här bak i bilen

Sitter i bilen med pappa och farmor, ska hämta upp Tim alldeles strax och sen bär det vidare mot Emil i Lönnebergas hemmatrakter (även Michaels), SMÅLAND :) Ska bara chilla hela helgen, ska bo på ett ställe vid en sjö så kommer nog vara fint och avslappnande kan jag tänka mig! Även fast jag ska ägna lite tid åt att plugga ska det bli skönt att komma bort för en helg. Nu hoppade Tim in i bilen så ska sociala mig med honom, love ♥

 


There's no better then you

Har varit så nedrans trött idag, sen går reklam-uppgiften åt helvete på samma gång. Trötthet och misslyckande är ingen bra kombo för min del, jag blir gråtfärdig och är beredd att ge upp skiten istället för att ta en djupt andetag och försöka lösa det. Fast är fortfarande trött så jag sparar den där uppgiften tills jag är på bättre humör, annars blir det bara skit alltihopa. Såna lägen jag behöver extra energi i form av mat och så min bästa vän på det.. ♥ Nu ska jag packa lite sen drar vi till Småland och firar min söta farmor tillsammans med nårra släktingar. Hade egentligen behövt att vara hemma och plugga så jag har ångest, haha...Men jag ska försöka plugga lite på kvällarna, det ska nog gå bra. Puss på er!


Nattpluggar

Såhär har min kväll sett ut ikväll (bortsett från msn.. jag har faktiskt pluggat!), soffa,dator och tv. Just nu är jag extremt trött men jag tänker göra klart spanskan, så det så! Just nu är det Nitro CurcusMTV, de hoppar ner på en lång uppblåsbar grej i vattnet som gör att de studsar upp jättehögt och sen plummsar de i vattnet, haha det vill jag också testa, ser asroligt ut! Nu börjar ögonlocken kännas riktigt tunga så jag borde göra klart spanskan så snabbt jag kan och sen gå och lägga mig. Bara tanken på att krypa ner under mitt duntäcke och stänga ögonen får mig skitpeppad till att plugga klart, haha. Puss godnatt!


Music makes the world go 'round







Det bläddras mellan VH1 och VH1 classics här hemma just nu, där en massa musik spelas. Mest gammal sådan, och mest rock. Blev lite inspirerad av all denna musik och tänkte dela med mig av mina favoritband till er :) Finns många fler bra band, och jag har inte valt att ta med några artister, men här har ni iaf de som spelas mest av mig just nu.


Jaug viell haae ieen eiggakaauga





Precis hemkommen från restaurangen, var på Hjalmars kök där vi varit en gång förut. Beställde precis som förra gången "skånsk äggakaga", soo michistyle.. ♥ Efter vi käkat åkte vi till City gross och handlade, pappa och Tim köpte glass men jag var supermätt så blidde inget för mig. Nu sitter jag och pappsen framför tvn och han har av alla program valt något jävla trädgårdprogram, BORING. Fast nu tog han sitt förnuft till fånga och bytade till hockey istället. Nu ska jag få lite spanska gjort hade jag tänkt, vara lite doktig och plugga (som alltid då..?). Btw, är vi lediga imorgon. SÅ SKÖNT! Ska iförsig ändå plugga hemma, men det är ändå chill. Hörs sen babes :*


Someone's sick?


Hittade en bild från 9:an när alla skulle klä ut sig, jag och mina kompisar var typ sjuksköterska,polis,katt,cheerleader and so on, och så Bea var gubbe, haha :D Minnen ♥

Nu blir pappa suris på mig om jag inte skyndar mig så ja, avslutar här. Puss sötnosar!

 


Jag ska införa snagg-förbud på snygga killar





Men babe....vad har du gjort? :'/


Solen schiiiner


Tanja


Mathilda, Bea och Kaula


Söt gubbe på stan med sån spellåda, fattas bara en apa :D

Sitter i soffan med skolans laptop, tycker om min stationära dator hos pappa men det är gött att kunna sitta vart man vill :) På tal om laptops, har ju min lilla rosa hos mamma och visst är den helt adoroble och lätt att ha med sig ut, men jag ångrar ändå att jag valde den. "Åh vilken söt liten bloggdator!", men seriöst...Hur ofta tar jag med min dator ut ur huset för att blogga? Har hänt en gång och det var när vi åkte till Stockholm. Skulle valt en större dator, fast nu är det som det är och det är bara att gilla läget. Den är ju söt trotsallt :)

Dagen har varit chill, bara haft två lektioner varav en var matte och jag blir så frustrerad på det ämnet! Det är vissa delar som jag verkligen inte förstår, tillexempel funktioner och grafer som vi håller på med just nu. Jag vill verkligen fatta, men efter att inte ha fattat ett skit inom det området på hur länge som helst så slutar jag ju lyssna. Det gör verkligen inte saken bättre men tänk er själva att sitta på en lektion där läraren snackar grekiska, man slutar lyssna efter ett tag. Frågade Tove idag om man fick hoppa av mattekursen men hon sa nej :( hehe.

Pappa ringde innan och sa att han inte orkar laga mat så vi ska ut och äta, vardagslyx! Resten av kvällen ska jag plugga español, ska hålla en 5 minuters lång redovisning på tisdag nästa vecka... Gaahd! Men vi hörs sen, puss ♥

ps. jag var ute och joggade efter skolan, jag känner mig duktig :D go go go! .ds.



"Home schooled djungle freak"

Idag när jag varit sjuk&hemma har jag fått grymt mycket mer plugg gjort än vad jag får i skolan, kanske borde bli sån home-schooled? Fast näe det är "social suicide" som de säger i Mean girls ;) Jag saknar den filmen, den ska jag se när jag får tillfälle. Typ ligga bland massa feta kuddar och käka typ varma nötter från Pistaschia och bara dö lite av att filmen är så bra, fast dör man så kan man inte se den fler gånger så skippar det. Jag vill ha en läxfri ledig dag utan några som helst krav eller skolarbeten som ligger och gnager i bakhuvudet, ska plugga som ett jävla svin nästa vecka för att få en dag när jag kan känna att jag bara kan sitta på röven och glo utan att få panik :D Jag ska till Småland i helgen med några släktingar för farmor fyller 80, gissa vad jag ska göra på hotellet vi ska bo på :) PLUGGA! Vara en häst, som David säger. Ajajaja nu ska jag duscha och sen sova, love! ♥


Bilder från förrförra helgen

La aldrig ut bilderna från...förrförra helgen tror jag det var. Så här får ni dem :)


Snyggis




Elaine, Pauline och Louise


Sluuurp


Josefin och Elaine


Jag och Oscars ben, haha


Vb och Johannes, mohihihi


Liide politik

Vaknade upp imorse med världens huvudvärk och kände att näe, nu blir jag hemma. Har vilat, pluggat och druckit te, inte mycket mer. Gjort klart engelskauppsatsen, fick precis reda på att deadlinen är flyttad till nästa vecka istället men det är ändå skönt att den är gjord. Så nu ska jag ge mig på spanskan och sen måste lite reklam också göras. Hard work work! 

Har sett mycket åsikter på olika bloggar om vad Lars Ohly gjorde, han vägrade dela sminkloge med Jimmie Åkesson på valkvällen. Nu känner jag att jag också vill uttrycka mig lite om det där.... Fy fan vad barnsligt, Ohly! Jag kunde fan inte annat än garva när jag såg det, så otroligt töntigt alltihopa. Han är fan en vuxen människa, och kan inte sitta i samma rum som någon han ogillar. Han behöver absolut inte umgås med Jimmie på fritiden, men de är båda partiledare som nu sitter i riksdan tillsammans, så sköt det lite proffesionellt kanske. Allt detta snack om att demokrati är något så fint som vi ska vara glada över att vi har, vafan hände med det nu då? Är demokrati bara något bra när det gynnar det man själv tycker om? Det är det fanemej inte. 4 procent är gränsen för att komma in i riksdan och förutsättningarna är densamma för alla, och SD lyckades komma över den. Svenska folket har sagt sitt och då är det bara att leva med det, Lasse.

Jag har inte sagt att jag är för SD, utan bara att de fick 5.7% i årets val och att det var det svenska folket som röstade in dem, inte Sverigedemokraterna som "tog" platser eller vad folk nu påstår. De får ju driva vilken politik de vill, yttrandefrihet kallas det. Tycker man det är åt helvete att de kom in i riksdan så har man bara svenska folket att skylla. De fick föresten mer röster än vänsterpartiet, antagligen därför Ohly var så jävla grinig ;) Sedan om man ska snacka om deras politik så se det såhär, nu tvingas de andra partierna se över invandringspolitiken som precis som SD säger, inte fungerar på ett bra sätt. Det kanske kommer något bra utav det här, den som lever får se :)


Tisdag den 21:e








Henke i klassen har en gång i tiden sett ut som Krillebooi :)








Photos

Precis haft Foto i skolan, uppgiften var att ge sig ut och ta foto på känslor. Försökte fånga glädje, stress och frihet och jag tyckte det blev helt okej. Inte särskilt van fotograf men jag lär mig! :) Nu sitter jag och Tove i skolan och fixar lite med bilder, ska vara kvar i stan ett tag sen drar jag hem och lägger in kläder i min nymålade garderob hos mamma. Även fått upp mina nya skohyllor så ska sätta in skorna också, kommer bli nice! Dagen förövrigt har varit sån flummig och rolig, stundvis har jag och Tove dött lite, men sånt är kul. Nu ska jag packa ihop, adios :*


Ge mig en vacciumcleaner




FATTA SUGEN JAG ÄR PÅ DAMMSUGARE! Vore jag inte så nyttig som jag (försöker) vara så skulle jag köpt en idag, men jag måste stå emot! Eller ska jag? GUD jag vill ha en :( Men nej jag ska inte...Nepp.
   Ehm, ja vi har textkommunikation och jag&Tove gör som vanligt inte vad vi ska. Tove kollar skor på nätet och jag kollar på dammsugare (såna man äter), haha. Snart har vi naturkunskap och jag vill inte alls, känner mig otroligt negativ när jag tänker på det. JAG VILL INTE! Fast sen tänker jag på alliansstyrt Sverige 4 år till och blir genast gladare :) Och minoritetsregering och SD i riksdan, jag vet, jag vet. Men det är ändå alliansen som vann, och det känns bra :) Nu ska jag "plugga", PUSS!




The Unwinding Cable Car

 



Femte lanet



Igår efter skolan käkade jag,Tanja och Tove ute på någon pizzeria där det käkades både pirre och pommes. Åkte hem och fixade lite och sen var det bara att åka tillbaka till Helsingborg för då var det lan-dags :) På lanet så;

♦face-rapades det hit&dit, en var så grov att Daniel blev bannad från facebook i ett visst antal minuter.. ;)
♦lyssnade vi mest på Anberlin (eftersom jag&Lilja fick bestämma)
♦förlorade jag på Fifa mot Vinne med 9-0 (!!)
♦tränade jag&Tanja på en b*atte-ramsa vilket jag höll på att garva ihjäl mig åt.
♦saknade vi Tove.
♦fick jag massage av Vinne och hårpillning av Mathilda, lyx!
♦fick jag se Lilja,Vinne och Michael asgarva mer än vad jag någonsin sett förut, och det var åt att titta på Hc,hahaha!

Efter lanet idag drog jag,Lilja,Vinne och Hc till Donken och satt där ett tag, sen drog alla hem till sig och nu sitter jag här och vet inte om jag ska plugga eller sova. Känner att jag behöver göra båda, så börjar väl med lite sömn och sen är det bara att ge sig på plugget :/ Puss puss ♥


Chill lektion

Sitter i skolan och har engelska, fast Pernilla är inte här så tänkte ta lite tid till bloggen :) Vi har precis haft psykologi och det var inte roligt alls, har inte kommit till de roliga delarna än. Vi håller på med hjärnans anatomi och det är säkert nödvändigt men inte så roligt. Skriver med Tove och Tanja på msn, sjuka som vanligt japp. Tanja hotar oss med stryk för vi är så äckliga, wihihi (a) Ikväll är det skol-lan och det ska bli nice, mamma har köpt redbull som jag kan ladda med för att orka :D Dock blir man ju pigg och sen jättetrött av energidricka, men det är gott så skitsamma. Dags att få lite plugg gjort, lots of looove♥ 






Valdebatter

Kort skoldag idag, bland annat fått lyssna på en debatt mellan Vänsterpartiet, Folkpartiet och Piratpartiet. Ikväll 21.00 (tror jag) är det valdebatt på 4an, då ska jag sitta bänkad med te och titta. Halvlyssnar föresten på nyheterna och hör att Moderaternas försprång har ökat, yeeeah! Valvakan på söndag med Elaine ska bli himla rolig, tur för mig att de flesta (alla?) som är där hejar på alliansen. Annars kanske någon hytter med näven till mig och hotar med att jag kommer få käka bajs när jag blir gammal&sjuk ;) Nu ska jag plugga, puss


Skruvar den som Beckham, typ

Spelade fotboll idag och det var så jävla roligt, ska som tur är göra det nästa vecka också :D Resten av skoldagen har varit lite halvseg, särskilt matten där jag inte fattade något. Jag löste en uppgift och blev sjukt glad över det, sen när jag gav mig på nästa med lite nytt självförtroende blev jag nästan knäckt när mitt svar var fel med typ 70x... Men men, bara att get back on the horse och försöka igen!
   Följer Rögle på nätet och nu är det förlängning, spännandeee! Ska åka och kolla på dem med Elaine någon av de närmsta matcherna, sen ska jag lyckas få med Michael&Lilja på nån match också, så det så ;)


Roligaprylar.se


Mat-suddgummin, hade fan blivit hungrig av att sitta och kolla på dem, haha


Duschdraperi, fett äckligt!..


Glass-ljus

Semmel-kudde, så mysig!

Jordnötssmör-maskin, perfekt för oss jordnötssmör-älskare ;)


Tekoppsformade muffinsformar




Typ... svar på tal?

Haha idag har jag fått min första arga blogg-kommentar, blev till och med kallad idiot ;) Nej men jag hade kommenterat i en persons blogg att jag håller på moderaterna och att livet är inte rättvist, folk kan komma och kräva rättvisa när alla människor har mat för dagen, fram tills dess får man leva med att vissa kan bo i lyxvillor och andra inte.

Personen kommenterade;

"Du kommer få äta upp detta den dagen du är gammal och sjuk, out of cash för att kriminella ungdommar länsat dig, ligger på ett jävla ålderdomshem där du blir matad med gammal äcklig mat av bittra kärringar som nyss torkade fem andra döende sjuka gamlingar i arslet -med den hand hon sedan matar dig med.

Borgerlig regering och ALLA som inte är svinrika kommer leva i misär. Hurfan vill du ha det när du själv står där utan pengar en vacker dag? Idiot."

Okej.....?
   ETT, är du seriös med att vi alla kan vänta oss att bli rånade av kriminella ungdomar när vi blir gamla? Din syn på framtiden känns jävligt ljus måste jag säga.
   TVÅ, så tyckte jag det var rätt roligt att du skrev att jag kommer bli matad av en hand som precis torkat någon annan i röven,haha. Har vi sån äldrevård i Sverige när du&jag blir gamla hoppas jag vi bor på samma hem så att vi kan klaga tillsammans, ingen gillar ju o käka bajs :) 
   TRE, för att vara lite seriös så undrar jag var jag skrev i min kommentar att jag vill att vissa människor ska få det dåligt? INGENSTANS. Alla ska ha rätt till att bo någonstans, äta sig mätt om dagarna och ha hela varma kläder att ta på sig. Jag tycket absolut inte att vissa ska bo ute på gatan medans andra ska få leva i lyx, det är inte det jag står för. Jag vill att alla människor ska ha det bra, men att sedan de som jobbat sig upp och tjänat in större massor av pengar ska få njuta av det och unna sig själv saker, utan att drabbas av nackdelar.
   FYRA, hur jävla logiskt är det inte att jobbar du och tjänar gott med pengar ska du kunna köpa dyrare och finare saker? Hur jävla logiskt är det inte att jobbar du inte utan går på bidrag kommer pengarna helt enkelt inte räcka till lika mycket som det gör om du jobbar? VARFÖR ska folk som har råd med mer kallas egoistiska bara för att vissa andra inte har det? Vi kommer ALDRIG få ett Sverige där alla har lika mycket pengar, lika fina hus och lika dyra kläder. Därför förstår jag inte varför man ska ha bl.a. förmögenhetsskatt, varför ska man behöva betala mer bara för att man tjänar mer? 
  FEM, "Borgerlig regering och ALLA som inte är svinrika kommer leva i misär", för det första har det varit borgerlig regering de senaste 4 åren och vad jag vet har inte alla som inte klassas som svinrika levt under dåliga förhållanden. Den borgerliga regeringen står inte för att människor utan mycket pengar ska få det sämre, tror du det tycker jag du ska läsa på lite. Du hittar en massa info på tillexempel moderaternas hemsida :)
   SEX, nästa gång du kommer med dina åsiker till mig, hitta inte på en jävla fantasibild som jag aldrig sagt att jag står för. Och för att du ska bli tagen seriöst av mig så avsluta inte ett argument med "idiot", ska man diskutera lägger man fram ordentliga argument. Att du var tvungen att kalla mig idiot visade bara på att du inte kom på något mer att säga ;)




I want to be your last first kiss

Nej hörrni, nu är det dags för mig att ta tag i min bebisblogg igen. Kan inte lämna den själv så här länge, det håller ju inte. I helgen har jag iaf varit med min fina Elaine, i fredes festade vi och sov över med VB&Johannes efteråt, sen på lördan så chillade vi hemma hos pappa med tv och varma nötter. Mycket skratt&mys!
   Idag började jag en timme senare eftersom vår spanskafröken Pernilla är borta på kurs, vilket betyder att jag går en timme kortare imorn också.. Lovely. Har förövrigt varit lite suris idag, bara sådär allmänt liksom. Vid lunchen mådde jag illa som ett svin och käkade typ en gurkskiva och lite sallad, sen när illamåendet släppt och skolan närmade sitt slut var jag hungrig som en jävla häst, gnääägg. Tur att pappa lagade god mat senare på kvällen! :D 
   Ni ska få bilder från helgen sen också, när det hinns med. Så länge kan ni alltid söka på ett riktigt grymt album på Spotify, det är helt insainly good.



Bff-bild



Haha Tanja den sötisen (får man kalla dig så?haha) gjorde en kompisbild till mig&Michael, så gulligt! Btw så har jag tvångs-sminkat honom på bilden i mitten.. så inga missförstånd uppstår;)
Med denna fina bilden säger jag puss och godnatt till er alla, sov gott ♥


Nioende i nioende

  • Sista svenskalektionen idag fick jag absolut ingenting gjort på, känner inte alls igen det från förra året neeejdå!
  • Efter skolan följde jag med Tove hem, vi lagade god mat, kollade på Vänner och snackade. Mycket trevligt att vara med min topplare
  • Var ute och joggade innan idag, bestämde mig för att springa en lite längre runda. Blev skittrött efter ett tag och funderade på ett svänga in på vägen som ledde hem, men jag fortsatte springa och lyckades ta mig igenom den längre rundan. Blev skitstolt över mig själv!
  • Imorgon är det fredag och jag ska spendera helgen med min bästa vän Elaine, längtar som fan!
  • Har hittat en ny bra låt på Spotify, här har ni den <--
  • Och till sist... IDAG HAR JAG SETT ALLA PARTILEDARNA FRÅN ALLIANSEN OCH DET VAR ASBALLT! I ♥ blått.



Kort torsdag ♥

Jag saknar hockeyn jättejättejättejätteeeemycket, har fet abstinens. Men säsongen börjar snart, happy happy!♥

Sitter i skolan 50 minuter för tidigt, men det är rätt skönt. Är helt tyst på femte våningen och jag får lite extratid till att plugga. Har bara två lektioner idag så vi slutar 12.30, himla skönt! I eftermiddag ska jag plugga&jogga, tråkigt men sånt som måste göras. Eller jogga måste jag ju inte, men det gör jag ändå :) Nu kom Mathilda,Anna,Sabina och Kaula så nu stänger jag ner här, puss!


Juuust chillin'

Varit på Världens Nyaste Ikea idag, det har blivit riktigt fint&stort! Dock blev det ingen köpfrossa för min och pappas del, fick med oss hem några shotglas och en lökhackare. Skulle inte kalla det storshopping,nej. Efter att vi kommit hem gjorde jag klart naturkunskapsläxan och textkommunikationsläxan vilket känns skööönt. Nu ska jag röja lite på rummet och sen blir det att sova tidigt. Blivit runt 12 de senaste dagarna och det är för sent för mig, så senast halv 11 idag har jag bestämt mig för :) Hörs imorgon snyggon, puss


Min bebis Sterner


Zero bloggkoll

Jag&PappaIkea;

Jag: Oh my god, stanna. Jag tror jag ser en känd bloggare.
Pappa: Oj, vart då?
Jag: Nej, jag såg fel.
Pappa: Var det hon där Kattis?
Jag: Kissie menar du?
Pappa: Juste så hette hon.
Jag: Nej det var inte henne jag menade.
Pappa: Nehe, Bloggelina då?
Jag: What? Blondinbella?
Pappa: Ja så kanske det var, ja.

Alltså.....illa.



Lite lockigt



Liide (mycket) suddig bild, men tänkte ändå visa er mitt hår som idag fick vara lite lockigt. Sova med fuktigt hår i flätor is the shit. Idag ha jag varit seg och sur och irriterad och haft noll tålamod. Även tappat min mobil så att den är halft i sönder, APPLÅD FÖR MIG *klapp klapp busvissel*. Efter skolan var jag tvungen att ta tåget till Ängelholm, fixa en sak och sedan ta tåget tillbaka till Helsingborg, det var lite jobbigt, fast bara lite. Mysigt att kolla idol med mamma iallafall. 

På msn nämnde Lilja att han hade bananflugor hos sig, och vips så sätter sig en på min datorskärm. Sen nu har jag sju små bett på min överarm, de är typ vita och kliar skitmycket. Undrar om det är bananflugan som naffsat på mig? Fast näe, dom kan väl ändå inte bitas? Dom är ju tinywinyjättesmå, fast ja. Storleken spelar ju ingen roll.
  
Nu ska jag stänga ner datorn och krypa ner i min vaaarma mjuuuka myyysiga säng och sova sött. Puss!


Designfix

Suttit i vad som känns som timmar nu med bloggdesignen, faktiskt lyckats få ihop en skaplig header och bakgrunden jag hittat gillar jag. Så nu är det bara den där jävla menyn som ska på rätt plats, sen får det vara bra! Time to sleep, jag är riiiktigt trött. Hörs imorgon sötungar!



ps. Bilderna i min header är fotade av Mathilda


No, he can't read my poker face

När jag kom hem från skolan mådde jag skitdåligt, hade ont i huvudet och mådde illa. Trotsade sjuk-känslorna och gav mig ut för att jogga, och nu när jag är färdigtränad och nyduschad mår jag mycket bättre! Tänkte ge mig på en läxa nu, jag&Tove har lovat varandra att detta året får vi inte skjuta upp på alla arbeten som vi gjorde i ettan. Tänker hålla löftet, så nu blir det lite Naturkunskaps-plugg. 
Btw, hittat en cover på "Poker face" som jag tycker är GRYM! Bättre än orginalet om man frågar mig ;)

 

 

Jag,Lovisa och Bea innan framloppet, ett lopp på min förra skola. Dock gick jag&Lovisa nästintill hela rundan, haha..



Textkommunikation-bloggning

Sitter i skolan och har textkommunikation, fast har en uppgift som jag ska börja med hemma. Fördriver resterande tiden av lektionen på bloggen&msn, lots of chill. Efter detta har vi natur, tyckte inte om det ämnet på min förra skolan men jag ger det en chans, det kanske blir kul? Nu ritar jag,Tove och Tanja grejer på msn, hahaha fan vad vi är äckliga. Tur att ingen ser vad vi gör, vi hade blivit idiotförklarade. Nu är det dags för nästa lektion, ciao!


It was only just a dream

Jag kan inte sova. Zzznark.
Ikväll har jag jordgubbs-bombat mig själv. Fått en hårprodukt av mamma som luktar helt gudomligt, dränkte håret lite lätt i det inne i duschen. Sen smörjde jag in mig med min body lotion från The Body Shop som luktar jordgubb även den. Och nu precis målade jag naglarna i en jordgubbs-röd färg. Känner mig lite som en enda stor strawberry, mums. Nu ska jag vara duktig tjej och gå och lägga mig innan klockan bli 12, måste få mina 6 timmars sömn (helst mer). Ska krypa ner bland mina nytvättade sängkläder, skönt JAPP! Godnatt♥







 

 


Söndag i Svalöv

Haha gud, man kan inte alltid vara på topp...

Hola chicas/chicos. Följde med mamma till en loppis idag, eftersom jag rustat upp vår gamla hederliga videospelare så köpte jag 5 VHS-filmer för 12:-, fynd wiiiho. Resten av dagen har jag&Tim spenderat hos mormor&morfar i Svalöv där vi käkat en hejdundrans god middag. Nu är jag trött som tusan och ska duscha en snabbis sen blir det sängen för min del. Imorgon är det dags för skolan och vi inleder veckan med att gå till 16.30, sedan fortsätter vi stabilt med att gå till 17.10 på tisdag. Blir trött när jag tänker på det, godnatt.


Filmteam

Är just nu hos Tanja med Nok&Michael, har haft vårt femte filmteam :) Sett Grudge 3, Jumanji, Simpsons the movie och några avsnitt från Outsider. Just nu ligger Michael och kollar på Quake på sin dator (fråga mig inte vad det är, för jag vet inte) och Nok&Tanja ligger och snackar. Jag själv lyssnar på musik och vill ha något att dricka, ska fråga Tanja om jag få ta sån djungeldricka hon har,haha. Ska ta tåget till Helsingborg med grabbsen vid 13.30, sen ska jag och familjen på släktmiddag hos farmor. Imorgon ska jag&Tim till mormor och morfar så det blir ingen bloggning, men blir bättre med det nästa vecka. Puss!

1 September

Första september och därmed lite närmare hösten. Sommaren är allt bra härlig, men jag är ett höstfan också. Men hösten ingår en massa fina färger, fler levande ljus och mera mys! Så sura inte över att sommaren är över, njut av hösten istället. Jag lovar att sommaren kommer tillbaka nästa år igen ;)
   Idag är det skolfotografering, om fotografen ordnar det bättre än förra året så blir det säkert kanon. Det är himla fint väder så hoppas lite på utomhusfototgrafering, det är så fint! Nu ska jag fixa mig, puss puss.

Btw, grattis Jansson på 18-dagen! ♥



RSS 2.0