True story

Har egentligen inte tid med det här men kände bara att jag måste, älskar såna här!












Sista festivaldagen

Gårkvällen i Helsingborg var sjukt rolig! Satt i ett stort tält med Issi och Jonna och lyssnade på ett coverband och sen drog vi till krogen, åh älskar att kunna gå ut! Inte för det kommer bli så ofta med tanke på de sjuka priserna, men att bara kunna gå in där om jag känner för det känns gött. Ikväll ska jag,Elaine,Issi och Jonna förfesta hemma hos mig och sen dra ut i Helsingborg. Hoppas på en del galenheter, pussar, (bli bjuden på) drinkar och att träffa roliga random människor!


Favim.com-26164_large  2jb8l8m_large


Tältning med V








Mjukstartade festivalen igår med Vendela. Fikade i hamnen, åkte hem, åkte in igen och gick rundor. När Simon, Jakob och Tim kom hem tittade vi alla på film i tältet, pratade och lyssnade på musik i min lilla högtalare. När de gått och lagt sig sjöng jag och Vendela för varandra klockan 4 på morgonen. Vendela sjunger mycket i och med sin linje och därför vill jag jättegärna höra henne och i utbyte var jag också tvungen att sjunga lite. Läskigt. Hon var iallafall suverän!

Nu ska jag lära mig denna låten på piano, duscha, fixa mig, dricka cider med Tim, Simon, Simon och Jakob och sen beger vi oss till Helsingborgsfestivalens andra kväll.

Promenad med Ella


När jag följde Issi till bussen passade jag på att gå på promenad med pappas flickväns hund Ella, blev en timmes välbehövlig prommis för både mig och vovvsen. Fick dock panik i skogen, såg en liten skum stig som jag tyckte var värd att utforska. Den var nästan igenvuxen och när jag gick in dit kändes det som att himlen blev mycket mörkare och jag fick för mig att jag hörde gamar ovanför mig. Vet inte ens hur de låter, haha! Den stigen kändes inte alls som en lika bra idé längre så vi vände om igen.

Om någon timme ska jag ta bussen in till Helsingborg och träffa Vendela. Jag är inte säker på vad vi ska göra, det är ju festival men ska inte vara där särskilt länge idag utan kör på fredag och lördag istället. Jag och Vendie kanske tar en fika och går rundor lite, sen ska vi hem till mig och spendera natten i ett tält i min trädgård. Där inne ska vi äta B&J och titta på film på min lilla laptop, mysigt! Nu ska jag nörda Sims, puss

Första krogbesöket


Haft en bra kväll i Helsingborg med min fina Isabelle, trots att Helsingborgs uteliv var ganska dött. Lill-lördagen märktes inte av så mycket. Vi satt på krogen Bara Rock som spelar just rock vilket är nice. Satte oss där ganska tidigt och tog en drink som var både god och billig, köpte den på Happy hour! Gick en runda i Helsingborg för att vänta in mer folk och såg Helsingborg förvandlas till en festivalstad med scener, ljus och grejer. Fint! När vi kom tillbaka till Bara Rock satt där några trevliga killar som vi fick sällskap av. De trodde jag var kristen för jag hade en kors-ring, haha "de hänger inte alls med i modet". De sjöng Ja må hon leva för mig, vi blev bjudna på shots av bartenderns kompis och sen vid 1 tog vi nattbussen hem. Som sagt, inte särskilt mycket crazyness i Helsingborg ikväll men jag hade det kul med Isabelle ändå. Som alltid!

day 13 – a song that is a guilty pleasure




Jag fattar inte riktigt den här "rubriken" men tar iallafall en av mina favoritlåtar just nu, läskigt bra rätt igenom.


Sweet eighteen


IDAG FYLLER JAG 18!! Ikväll drar jag ut med Issi och dricker cider på uteservering bara för jag vi kan och sen blir det nog något krogbesök också. Lill-lördag trotsallt!


Tusen tankar från oss till er


Det här är det mest känslosamma jag sett och hört på länge.

Det är ingen idé att jag med ord försöker skriva hur fruktansvärt hemsk hela den här grejen är. Ord brukar kunna förmedla en hel del, men inte något som detta.

Vi tänker på er, Norge. Det gör vi verkligen.

Släktmiddag i solen


Idag är det dags för släktmiddag och det är så underbart att solen skiner, det gör att vi kan inviga vår nya veranda! Mamma har lagat tre-rätters som luktar supergott så jag räknar med att rulla bort till min säng sen. Ska bli roligt med födelsedagspresenter också, eftersom jag inte önskade mig något särskilt så har jag ingen aning om vad jag kommer få. Ännu mer spännande ju!


Min favorit


Min fina lillebror, som faktiskt inte alls är liten utan är 1.89 m lång och som folk ofta tror är äldre än mig. Idag kände jag att jag var tvungen att komma ut från mitt nedsläckta rum där rullgardinen varit nere allt för länge och jag har fått vara ensam med mina inte så glada tankar. Vi gick till Kirris och åt på varsin likadan pizza och pratade om både det ena och det andra. Jag kunde inte släppa det jobbiga helt men det var skönt att göra något och att få prata med och lyssna på min favoritperson. Nu ikväll märkte han att jag var ledsen och först tänkte han stänga min dörr och låta mig vara ifred men så ångrade han sig och kom in för att ge mig världens längsta och varmaste kram. Jag var fortfarande ledsen men jag behövde inte vara det ensam och det kändes hundra gånger bättre.

Man kan inte tacka någon för att den finns för det är inget självvalt, men man kan tacka någon för hur den är och vad den gör. Så tack Tim, för allt fantastiskt du är och gjort. Du betyder världen för mig.

Fear is like fire



Hade en riktigt mysig eftermiddag och kväll med fina Julia. Vi pratade, badade i badtunnan och åt middag som Julia lagade för jag fick blodtrycksfall och var tvungen att ligga på golvet med fötterna i luften, haha.

Idag har jag varit på banken för att få ett ID. Hade bråttom dit så duschade och sminkade mig snabbt som tusan, kände mig allt annat än fin när jag åkte dit. Det fanns två diskar inne på banken och jag gick först fram till den med en tjej bakom men hon skickade vidare mig till den andra som jag först undvikt, för där bakom stod en skitsnygg blond kille med långa ögonfransar och fin skjorta. Nedrans. När jag kom hem kröp jag ner under täcket igen och tittade på Mini's first time på datorn, den var helt okej. Nu ska jag gå och steka köttbullar, adios

Myskväll med Julia


Snart kommer Julia hit och då ska vi äta glass, titta på film och snacka om allt vi missat. Länge sen vi var, bara hon och jag. Det kommer bli supermys och skrattigt, det blir det alltid med henne. Vi hörs sen, puss!


Sänglördag

Nu har det slagit över till den 24 juli vilket betyder att det är TRE dagar tills jag fyller 18, hallelujah! Det jag vill göra efter det är att besöka krogen och bli blodgivare. Det sistnämnda har jag tänkt på ett tag, jag är inte nålrädd och man räddar liv. So I'm thinking why not?

Den största delen av den här dagen har jag spenderat i min säng, både skönt och tråkigt. När man inte gör något speciellt så blir det lätt så att man tänker för mycket. När det finns något man är ledsen eller orolig för är det bättre att hitta på något så att man inte har tid till att grubbla och älta. Imorgon ska jag jobba i trädgården en stund och sen träffa Juliet, då får jag garanterat roligare saker att fylla huvudet med! Good night




Wishes

Mamma: Jag och Peter pratade vad vi önskar oss 2012, du får välja fem önskningar och de behöver inte vara rimliga.
Jag: Vad önskade ni er?
Peter: Jag vill besöka New York och så vill jag ha en spåkula.
Michelle: Okej, jag vill ha så pass mycket pengar att jag inte har några bekymmer att betala lägenheten, mat, kläder, resor och såna där bekvämligheter. Sen vill jag att pengarna ska räcka till regelbundna resor till barnhemmet så jag kan hälsa på. Hm, sen önskar jag mig en pojkvän som inte är otrogen, som inte slår mig och som aldrig ljuger.
Mamma: Haha, det kan bli svårt.
Jag: Äh, får Peter önska sig en spåkula så får jag önska mig en trogen pojkvän.

Känn mitt tvivel på existensen av killar som nöjer sig med sin flickvän.

Ord om saknad


Jag känner mig nästan trasig. Jag saknar barnen i Thailand så det gör ont, på riktigt. Jag har varit med om saknad förut, som mest var det när pappa flyttade och jag fick träffa honom en dag i veckan istället för sju. Fast jag visste ju alltid att jag skulle få träffa honom igen, som längst om 6 dagar. Nu saknar jag de fina kidsen så jag blir galen och jag kan inte ens tänka att jag snart kommer få träffa dem igen för det kommer jag inte, antagligen aldrig någonsin. Visst, jag hade kunnat åka tillbaka och hälsa på men jag tror bara det kommer riva upp allting igen. Då behöver jag säga hejdå en andra gång och det kommer ta sönder mig, en gång var jobbigt nog.

Nu ska jag titta på The hunks på Tv 3 play,dricka te och låta mig själv vara ledsen. Det måste man låta sig själv få vara, bara man aldrig under den tiden glömmer bort att allting blir bra till slut.

På Kattarp station

Klockan är 03.17 och det är inte många gånger jag bloggat såhär sent, om ens någon. De andra har gått och lagt sig så sitter i min säng och lyssnar på mysmusik. Vi var iallafall på den där festen och det var okej, fick vänta på stationen en timme efter att precis missat tåget. Lame. När vi kom hem badade några av oss i badtunnan vilket var helmysigt, så nu känner jag mig sådär avslappnad igen. Ska visa er några bilder från stationen och sen ska jag somna till ljudet av regn. Godnatt!














It was only just a dream

Precis lyssnat på ett så galet roligt klipp på Youtube, sök på "Uppsats om en KO" om ni vill höra något roligt/retarderat. För övrigt kollar jag på lägenheter i Halmstad, dricker te och lyssnar på musik. Inatt drömde jag att jag och några kompisar var utomlands och sen tappade en kille bort sitt pass och jag tänkte "Skönt att jag har mitt iallafall", och sen när jag lämnade fram det på flygplatsen visade det sig att jag råkat ta hans och att det var mitt som var borta. Så han fick tillbaka det och sen drog alla hem förutom jag som fick bo kvar på flygplatsen för den svenska ambassaden skulle ha stängt i ett år så jag kunde inte få ett nytt pass. Great.

Ikväll ska jag på fest och jag tror det kommer bli supergött, människorna jag ska dit med är så härliga så kan inte bli mycket annat. So long!

Sommarnattsbad

Igårkväll tittade vi som sagt på utomhusbio. Vi hade med oss solstolar och filtar vilket var tur, det blev ganska kallt. Tyvärr började filmen sent, Hasse Andersson och något annat band spelade först, så vi orkade bara titta en stund. Det var trevligt iallafall! Anna-Bell och Josefine var tvungna att dra hem så jag&Elaine badade i badtunnan själva. Det var jättemysigt, tog med oss levande ljus ut och satt och pratade länge. När vi gått upp och klätt på oss traskade vi iväg till Statoil för att köpa Hot dog bland annat. När vi kom hem och la oss kände vi hur himla trött och avslappnad man blir av att bada i så varmt. Riktigt mysig kväll iallafall!


Idag jobbade jag i trädgården i några timmar på förmiddagen och sen gjorde jag mig i ordning, duschade, sminkade mig och allt såntdär. Vid 16.00 kom familjen Andersson hit, därbland min barndomskompis Julia. Vi käkade skitgod middag och sen badade jag och Julia i ösregnet. Det är faktiskt som mysigast att bada när det regnar eller snöar! Gick upp, klädde på oss myskläder och käkade glass+drack kaffe/te. De var tvunga att åka hem för att kika till sin källare så den inte blev översvämmad i ösregnet, haha. Ikväll ska jag avnjuta mer glass på mitt rum med superbra musik, tända ljus och rökelser. Värsta myskvällen!



Angel island

Tumblr_lomr94vuic1qm0xyyo1_500_large



Tumblr_llmxyalr8c1qb8qyso1_500_large



Cute,emma,watson,harry,potter,love,rupert,grint,hermonie,granger-7f19750f89d21fafa9797d7f60cf08b4_h_large


Nu beger jag mig mot Ängelholm, ska duscha och fixa mig lite och sen kommer Elaine och är hos mig ett tag innan vi drar till utomhusbion. Kommer bli kalas!

If I say shut your eyes


Lyssnar just nu på en superfin pianolåt på Spotify, men jag kan inte låta bli att tänka på Sims-musiken när jag hör den. Saknar det spelet, världens bästa! Gjorde alltid mig själv och en kille som skulle likna den jag för tillfället gillade i verkligheten, lite läskigt kanske? Nu ska jag sova trots att jag inte är så trött, vill komma upp i tid imorgon så jag hinner titta lite på SATC och kanske hinna med New Moon också innan jag åker hem till mamma. Kvällen imorgon kommer bli nice, utomhusbio+bad i vår badtunna med några tjejer väntar!

Helsingør 19/7




Forex kunde bara växla 500 kronorssedlar så vi bestämde oss för att äta lunch i Helsingborg istället. Efteråt tog vi båten över till Helsingør där vi vandrade runt i solskenet och pratade om allt och inget. När vi kom tillbaka till Helsingborg satte vi oss i Norra hamnen (tror jag?) och tittade på havet+killar på vattenskotrar. Åh, vad jag trivs med den tjejen. Det är så extremt lätt att öppna sig för henne och så är hon så äkta. Hennes åsikter, när hon ger komplimanger, sättet hon är på. Det är äkta alltihop. Vi har en ny plan för nästa vecka som kommer bli dödsmysig! Nu ska jag dricka latte och titta på Twilight, later

Mot Danmark med Vendela


Letar för fullt efter en bra systemkamera till ett okej pris, har hittat en som jag funderar på men jag får se! Måste börja leta efter en ny dator också, kommer inte kunna göra mitt projektarbete på den lilla laptopen jag har hos mamma. Tänk vad livet vore gött med några miljoner på banken, fyfan. Om 10 minuter ska jag gå bort till bussen och åka in till stan. Är SÅ glad över att solen skiner nu när vi ska iväg till Danmark, blir så mycket mysigare! Puss

day 12 – a song from a band you hate


Ke$ha
är iförsig inget band, men ändå. Sen är hata ett starkt ord, jag hatar inte hennes musik, men jag tycker verkligen inte om den. Hon "sjunger" så fruktansvärt jobbigt, det låter som att hon pratar, och hennes låtar är tråkiga. So that's why!

Vaken





Tumblr_lnmq6dpsdq1qciquio1_500_large


Middagen med familjen var mysig trots regnet, satt utomhus ändå under ett megaparasoll med ljusslingor på. Fint! Just nu sitter jag och lyssnar på Let me sign av Robert Pattinson, blir galen så bra den låten och hans röst är. Ska alldeles strax stänga ner här och gå och lägga mig. Imorgon vid 12 ska jag träffa Vendela i stan och sen ska vi över till Helsingör och luncha, gå rundor, sitta i hamnen, spana på snygga danskar osv, beror mycket på vilket väder det blir. Kommer oavsett bli mysigt! I'm out of here, good night

Nu ska jag ut och fritera mig själv


Måste ta tag i min hårfärg NU! Färgen på bilden är min naturliga, fast solblekt. Tror inte jag vill ha det så ljust, men något annat än vad jag har nu iallafall! Ska låta en frisör ta hand om det fast att det kommer svida i plånboken. Har förövrigt blivit sjuk, blä. Ont i halsen när jag sväljer och huvudvärk, men jag hoppas det går över lika snabbt som det kom. Nu ska jag ut och lägga mig på altanen och sola och sen ikväll ska jag,mamma,pappa och Tim äta ute för att fira mig&T. Kommer bli mysigt! Jag älskar uteserveringar så får hoppas att solen skiner ikväll också :) Puss!


Three

Vad gjorde du för tio år sedan?
Jag hade sommarlov och skulle börja i trean, vid det här laget var jag antagligen galet exalterad över min födelsedag som det var (är) 10 dagar till.

Vad gjorde du för ett år sedan?
Deppade över vad jag trodde var ett brustet hjärta, nu i efterhand förstår jag att jag var mer ledsen över att han ljög och att han sårade mig för tusende gången på ett år än för faktumet att det inte skulle bli vi två. Jag var kär i tanken på oss två, inte i honom.

Tre snacks du gillar. 
Sombreros, Chips och bio-popcorn

Vintage-sorbet-party3_large

Tre sånger du kan hela textern till. 
The River, Question! och Mama, I'm coming home.

Tre saker du skulle göra om du var miljonär. 
Köpa onödigt mycket kläder, skaffa en takvåning i New York och starta barnhem på olika platser i världen.

Tumblr_lgsw74qcmi1qgqgvoo1_500_large_large_large

Tre saker du gillar att göra.
Resa, hänga med människor jag tycker om och att göra Spotify-listor, för att säga något lite oförutsägbart.

Tre saker du aldrig skulle köpa.
Knark, manchesterbyxor och en Håkan Hellström-skiva

Tre favoritfilmer. 
Mean girls, 500 days of summer och Morgan Pålsson-filmen.

500-days-of-summer-2_large

Tre saker som jag gjorde igår.
Var med Linneah, tittade på bio, sov hos Elaine.

Tre saker som jag ser fram mot.
Helsingör med Vendela, min födelsedag och Helsingborgsfestivalen.

Tre saker på min önskelista.
Pengar, pengar och pengar.

Tre saker som gör mig glad.
Solsken, musik och människor.

Tumblr_llvjegwiua1qjr11eo1_500_large


Rönne å



 



Det var mysigt att sitta vid ån och prata med Linneah, hon är så himla bra. Drack smultronsoda från Nygårda och det smakade sommar rätt igenom. Den borde ni verkligen smaka! Efteråt tittade som sagt jag, Tanja, Nok och Michael på HP på bio. Den var bra men jag tyckte 7.1 var bättre. Åkte hem, träffde Tim och några från skolan som var där, lagade mat, käkade och tog bussen till Elaine. Vi tittade på film och snackade. Idag har jag suttit i en busskur i en timme för att Elaine skulle jobba och bussarna går inte lika ofta på söndagar, då tackade jag för Facebook i mobilen! Kvällen ska jag spendera i min säng med te, film, datorn, musik och sånt där. Den kommande veckan tror jag kommer bli svinbra, det känns så!


Hemma hos Linneah

Oldie but still goldie. Julia,Linneah och jag.

Sitter hemma hos Linneah atm och väntar på att hon ska fixa klart sig. När hon är färdig ska vi ut och sätta oss någonstans oss i solen och snacka. Ska styra med Linneah till någon affär först, är dödstörstig! Jag är verkligen bra på att missbedöma väder, tyckte det såg kallt ut så tog jeans och skinnjacka vilket resulterade i värsta värmeslaget. Det är ju supersoligt ute! "Men men", som Elaine brukar säga ;) Vid 13.45 ska jag ta tåget till Helsingborg och träffa Tanja, Michael och Nok för att sen se Harry Potter, kommer bli sjukt kul tror jag! Vet inte riktigt vad som händer ikväll, träffar kanske Elaine eller så blir det något annat. Hörs sen, puss

day 11 – a song from your favorite band

Fuskar lite i den här utmaningen, men jag tycker det är okej att sätta lite egna regler ibland. Jag kan inte välja ett band och därför får ni fyra istället. Har fler band jag tycker om men gränsen fick ju gå någonstans. Banden är iallafall Guns N Roses, System of a down, WASP och Korn. Åh, så BRA.








You'll crash, you'll come back stronger






Träffade Elaine igår på stan, fikade på Espressohouse och drack chailatte. Yummmy. Hemma hos henne käkade vi pizza till middag och sen förberedde vi vårt filmmys. Vi tog bananer, snittade dem (med skal på) och stoppade sen i rutor av choklad. In med dem i ugnen i 30 minuter och wooom som har man det perfekta fredagsmyset färdigt! Tittade på en skräckfilm och jag var riktigt, riktigt rädd ibland. Drömde som tur var ingenting om den, puh.

Ikväll har jag tråkigt nog inga planer, utnyttjar min lediga tid till att städa min garderob. Det behövs inte överdrivet mycket egentligen men det skadar inte att torka av hyllorna och sånt där. Om inte klockan blir för mycket tänkte jag skicka iväg några bilder på framkallning, både till mina tomma fotoramar och till "boken" jag tänker göra om vår Thailandsresa. Saknar den, saknar barnen. Mycket.

Grattis lillebror




1. Mamma kom hem från Usa inatt och hade finfina presenter med sig. Escadas fem sommardofter, mascara, serum för ögonfransarna, nagellack och så trosor som jag inte tog med på bild. Thank you mother!

2. Jag skrev direkt "Osminkad bild" här men sen tänkte jag, varför? Det är många tjejer som gör det, men egentligen borde det vara tvärtom och att vi skrev "sminkad bild" för det är ju det som är det onaturliga egentligen. Kanske är det för att ursäkta att man inte ser likadan ut som på de andra bilderna eller så kanske det är för att de som tycker bilden är fin ska bli lite "impade" att man är helt naturlig på bilden, om ni förstår vad jag menar. Jag vet inte, men lite smådumt är det iallafall.

Idag fyller min lillebror Tim 17 år så grattis till honom! I love you a lot. Om någon timme eller så ska jag träffa Elaine och sen tar vi bussen hem till henne där vi ska chilla, antagligen käka något gott, snacka, titta på film och annat mys som vi brukar göra. Hörs imorgon, puss!

I see right through you any hour

Denna morgonen sitter jag här:


Jag läser:


Jag dricker:


Jag myser till ljudet av:


Låtarna som spelas på repeat:


Köpt i Thailand


Forever 21. Ångrar att jag köpte denna. Det spelar ingen roll hur fint jag tycker det är med den romantiska/söta stilen, jag passar inte i den.


MBK (Köpcenter där det inte bara finns "riktiga" affärer, utan det är som en marknad på vissa ställen. Lite svårt att förklara, anyway så vet jag inte namnet på stället jag köpte denna)


Forever 21


Platinum (Köpcenter) och Boy's bag (affär)


MBK

Oh my, bilderna blev sjukt dassiga.
Nu ska jag gå och skala morötter för att sedan käka dipp till middag, GOTT.


Twilightdebut




Sleep over med min fina Vendela igår. Vi hade Twilightmaraton med B&J och tjocka täcken i soffan, perfekt. I och försig somnade jag efter första filmen, har faktiskt inte ställt om till svensk tid än vilket är konstigt för det brukar jag göra snabbt annars. Anyway, vad tyckte jag om filmen då? Den var bra, kanske inget mästerverk som många tycker, men absolut en fin film. Och ja, Robert Pattinson är snyggare i verkligheten än på bild. Har hört att böckerna är asbra så jag lånade "Om jag kunde drömma" idag, ville egentligen ha den på engelska men den var utlånad. Har även suttit på en brygga i ån med Vendie idag, ätit vindruvor och pratat om allt möjligt. Den tjejen har verkligen en fantastisk personlighet.



Tydligen sjunger Robert Pattinson denna låten som är med i filmen, svinigt fint.


Failad hårfärgning




Försökte sola innan med en smoothie och Cosmo som sällskap, men solen gick i moln för ofta och jag frös ganska mycket så gick in igen. Jag har nog aldrig sett så rolig ut i håret som jag gör just nu. Köpte blondering igår, inte för att bli blond utan bara för att bleka håret lite ljusare. Detta rekommenderas EJ när man redan har några olika nyanser/färger i håret. Mina längder var svarta, uppe på huvudet var det mer rött och jag hade en rand av ljus utväxt. Detta har resulterat till lite ljusare längder (ganska fin färg ändå), det röda har blivit knalloranget och utväxten platinablont. Pappa asgarvade åt mig när han kom hem och jag har faktiskt också skrattat åt min spegelbild några gånger också. Gömmer därför håret i keps idag, för omgivningens skull. Har någon svart hårfärg liggandes hemma hos mamma som jag ska försöka färga det oranga och blonda med, det kan resultera i svart hår på huvudet och ljusare i längderna men det är bättre än det som är nu iallafall!

Lite ändrade planer för ikväll, ska träffa Vendela istället och vi ska sätta oss utomhus någonstans och bara snacka skit och sen avsluta kvällen hos mig och titta på Twilight. ÄNTLIGEN ska jag få se den filmen, har ju som sagt inte gjort det....Efter? Jag?

SATC-morgon

Vaknade klockan 4 imorse och var jättepigg, gick in på Fb på mobilen ett tag och fick sällskap av ännu en sömnlös. Gav tillslut upp att försöka somna om så gick upp och började titta på Sex and the City. Sitter fortfarande i soffan med mitt täcke och datorn i knät och ska snart göra smoothie och titta på mitt femte avsnitt. Är jättekänslosam och gråter och skrattar non-stop den här morgonen. Skrattar när Charlotte får en Hitler-mustach på bröllopsbilden på henne och Harry i tidningen, skrattar när Mirandas bröllopstals-lapp börjar brinna, gråter när Carrie ligger bredvid Big i sängen när han är sjuk och han frågar vad de håller på med och hon tror att hans hjärta äntligen är öppet, gråter när Steve kommer hem till Miranda dagen efter att de träffats i parken med sina nya pojk- och flickvänner och han säger "Miranda..." och man ser vad han vill säga och man ser att hon vill att han ska säga det men så kommer Robert och ingenting blir sagt.

 Den serien borde få ett freaking nobellpris.

Tumblr_lnghe2nk7d1qzyd2oo1_500_large_large


Kvällshumor



I Scream - ice cream



sleeping pill


Jetlaggningen börjar göra sig påmind, jag är svintrött. Tänkte gå och lägga mig och titta på tv nu för att sen sova. Ska hem till mamma imorgon och sen träffa Linneah någon gång under dagen, ska bli trevligt! Godnatt sötnosar

You're a knockout

Pappa kommer om typ en halvtimme och sen drar vi ut på stan och käkar någonstans. Mysigt! Jag bloggar senare om allting jag köpte där borta, där bland Starbucks-linnet och ringarna jag har på mig på bilden. Adios!

Btw, har blogg.se's app kommit ut? Det står ju under "Uppgradera" "Premium-teman anpassade för iPhone (...)", men hittar inte den :(

Tillbaka i Sverige


Subway-frukost, we like!






På en tuctuc (stavning?)



Utsikt från restaurangen som låg i Bangkoks högsta torn/hotell






Man får inta fisa i en tuctuc, for your information.


Hemma nu. Att sova i min egen säng inatt var bland det skönaste ever. Idag ska jag läsa era blogginlägg, har 738 olästa inlägg på Bloglovin (omfffg), umgås med Tim innan han åker till Malmö ikväll, äta på restaurang med Pappa ikväll och titta på film. Tänker bara mysa all day long och njuta av att vara tillbaka i Sverige. Kanske kommer lite fler bilder från Bangkok senare, Tanja har ju några på sin kamera också. Nu blir äntligen bloggandet som vanligt igen, förstår om ni inte tyckt det varit skitkul att titta på oändligt mycket bilder på småbarn. Vi hörs senare, puss!

Sista kvällen i Thailand

Gårdagen och idag har spenderats i Bangkok och vi har shoppat som galningar. Orkar inte ladda in bilderna just nu, gör det på måndag om jag orkar/hinner. Det ska bli skitskönt att komma hem och jag saknar min familj svinmycket, men samtidigt vill jag bara tillbaka till hemmet och träffa barnen igen. Jag hatar att livet är fullt av tillfällen när man behöver säga hejdå till personer eller platser som man tycker om. Det är väl bara att tänka att jag och Tanja har haft tur att få vara med om något sånt här och sen blicka framåt, I guess. Fast det gör jag senare, nu tänker jag vara deppig ett tag. Godnatt

Första dagen i Bangkok
















Idag har vi;
- Varit på världens tredje största köpcenter (läste jag någonstans), och det heter Central World.
- Shoppat på Forever 21, jag köpte en klänning och en tunika.
- Ätit cupcakes och druckit lemonad på ett gulligt ställe (med ful inredning) inne på köpcentret.
- Ätit middag på Scan Deli, en restaurang med massa svensk mat. Åt köttbullar och började sakna Sverige ännu mer än förut. (Såg Fokis lägenhetshus därifrån föresten, woho)
- Testat på fisk-spa, det kittlades så jag trodde jag skulle dö och jag asgarvade de första minutrarna.
- Fått fotmassage vilket var helt underbart.
- Köpt ansiktsscrub och ansiktsmask vilket vi testat ikväll inne på hotellrummet, det luktar sjukt gott och nu i efterhand känns det väldigt lent&rent i ansiktet. Thumbs up!

Last day

Tanjas "bebis" Prae (hon är 10 år, och Nam som vi kallar min bebis är 12, haha), Tanja, Knight (han åt en annan barns snor den dagen, SPYR), jag och min Pleng. Världens finaste lilltjej!


Jag och dampet. Ibland var han go men för det mesta skrek han eller slog något annat barn, haha.

Hejdåt imorse skar i hjärtat, men nu är vi i Bangkok och får en massa annat att tänka på. Uppdaterar om ett litet tag om idag, vill helst inte blanda bilder från olika dagar i inläggen! *Kontrollfreak*


Klassen




Våra darlings. Kommer nästan sakna att ha dem mer än att vara på barnhemmet. Jag älskar vissa av barnen här på hemmet också, de är underbara, men de är så små och gör sånt som småbarn gör. De skriker, de gnäller, de slår varandra lite då och då, de skvallrar och de blir sura när man inte orkar lyfta upp dem för tusende gången.
De flesta av dem är ju mer fina än jobbiga men allt skrik och gnäll är jag så otroligt mätt på.

Att åka till Bangkok imorgon kommer med sjukt bra timing eftersom jag har fått lite nog av barnskriket, att bo i värsta hålan och att sova på en träplanka. Det kommer inte göra det enklare att säga hejdå imorgon dock, tror det kommer vara extremt jobbigt. Tur att vi har grymt mycket shopping, manikyr, massage, fiskspa och "vanlig" mat i Bangkok att se fram emot då!

På rummet












Igårkväll släppte vi in Prae och Guitar på vårt rum fast man inte riktigt får det, hehe. Anledningen är att vissa barn har snott volontärers saker, fast vi var ju med dem hela tiden så det var lugnt tyckte vi. Vi tog en massa cambilder, fatboothade dem (vilket de tyckte var sjukt roligt) och så fick de spela spel på våra datorer. Åh, vad söta de äääääär! Bloggar lite senare med bilder från idag när vi hade vår sista lektion med våra fina 5-6:or.

Jag saknar

Kranvatten
Min familj+hundarna
En del kompisar
Min säng
Ramlösa (stället, inte drycken)
SVENSK MAT!!
Att bli förstådd i affärer, skolan etc.
Högtalare (=Hög musik)
SATC
Att blogga som vanligt, lite trött på att bara lägga ut barnbilder. Dock, som jag sa, har jag inte varit särskilt sugen på att sätta mig och komma på inlägg om kläder och sånt. Det kommer sen när jag kommer hem igen!

Garn garn garn


Igårkväll tog de fram garnkorgen här på hemmet och efter ett tag var min och Tanjas arm proppfulla av armband gjorda av barnen. Efter ett tag lärde vi oss också så vi satt och gjorde band till våra favoritungar, hehe. Idag bestämde vi oss för att göra armband till vår klass, 5-6:orna, som hejdå-presenter. Gjorde 20 stycken gulblåa armband till dem, lite Sverigeanda på färgerna! Kommer sakna den klassen sjukt mycket, de är svingoa!! Nu ska vi planera vår näst sista lektion för dem :( Puss


Mixed feelings






Asså vafan, trycker bort mina inlägg innan jag publicerat dem i princip varje dag, pallar inte. Det jag skrev var iallafall att med idag inräknat har vi 4 dagar kvar här och att som alltid, så har tiden gått fort. Jag är både ledsen och glad, ledsen för att jag absolut inte vill säga hejdå till ungarna och glad för att det ska bli skitkul i Bangkok och för att jag snart ska få träffa människor där hemma som jag saknar. Nu ska Tanja duscha klart och sen ska vi ut och leka med kidsen och sen ta en runda inom Seven Eleven för att fylla på vårt kylskåp, det behövs. Puss!

Fixat pass

Resans FAIL går ju lätt till Tanja som trodde hon tappat bort sitt pass, sa det till sin mamma och någon dag senare hittar hon det i sin handväska (!?). Hon berättade det för sin mamma som sa att hon redan anmält passet stulet och att det blivit blockat. Så idag har vi spenderat en massa timmar i Bangkok för att hon skulle få ett nytt tillfälligt pass. Rosa var det och vi kom fram till att vi vill att våra riktiga pass också ska vara det, allting blir mycket finare i rosa!

Efter att det var fixat så ordnade vi fler internettimmar, köpte present till "mamman" på barnhemmet och gick på ett shoppingmal där jag köpte ett halsband. Vi käkade både middag och glass, satt väldigt fint! Efter några timmar i en bil kom vi tillbaka till hemmet där alla barnen tyvärr redan gått och lagt sig så har inte hunnit träffa någon av dem idag. Fast har två heldagar med dem nu så det jämnar ut sig. En enda dag utan dem och jag saknar vissa av dem jättemycket, wierd. Nu ska jag tvätta av sminket och sova, puss godnatt!


RSS 2.0