Sweet dreams

Nu är jag nyduschad och redo för att sova, vilket jag kommer göra inom de närmsta 10 minuterna. Är så otroligt trött! Imorgon fyller föresten min bästa vän Emma år, stort grattis till dig älskling. Jag hoppas din dag blir underbar♥ Just nu längtar jag till...

  • Imorgon kväll då jag ska få se Rögle spela hemma mot Luleå. (Jävla Abbott's :/)
  • Lördagkväll när jag,pappa&tim ska se NHL-premiären i Globen.
  • Höstlovet, kommer bli great.
  • Skidresan vi ska göra i vinter, Linneah ska följa med och jag är säker på att vi kommer ha det hur kul som helst!

Ska sova nu så jag inte sitter där imorgon med feta mörka ringar under ögonen på skolfotot (y) sov så gott,puss!



Väla




Här kommer några av bilderna från väla ;p tack för eftermiddan,tjejer. ♥ Känner hur fruktansvärt nära jag är att somna, måste duscha en snabbis och sen tänker jag krypa ner under täcket och somna bums. Don't worry,jag säger godnatt innan;)


Webcam test

Haha,sicken underbar kvalité det var! Jaja,den riktiga kameran kommer ju användas mest,så skitsamma. Imorgon är det dags för skolfoto, usch jag fasar riktigt för det. Blir aldrig någonsin bra på kort, och de här ska man faktiskt leva med i 1 år och varenda jävla gymnasieelev i Helsingborg kommer kunna kolla på det. Grrreaat..Tanja ska snart skicka bilderna från väla,så lägger ut dem sen. Nu ska jag tvätta av sminket,duscha, lägga fram hela morgondagens outfit och sen lägga mig i sängen och läsa min nya Frida tidning med en kopp te i handen. Sen någonstans imellan allt ska jag väl få in lite bloggning. :) puss

Försök aldrig leka något du inte är, blir faktiskt bara patetiskt.

Tisdag-full rulle

Dagen i korthet har bestått av skola,följa med på Tanjas pianolektion med Tove,åkte in till Helsingborg och gå på Buttericks ett tag,ta en knökfull buss till väla,käka på tacohouse,shoppa lite grejs,ta bussen till Ängelholm och få skjuss av min fina bror hem på moppen,gå hem till Emma och låna en klänning,hem. Med från väla fick jag med mig en väst,en mascara och en webkamera. Ska försöka installera den nu, vilket säkert kan ta sin lilla tid då jag är en väldigt oteknisk människa:) Men det ska nog gå bra. Lyckas jag kommer foton senare,puss

Datasalen

Blir lite bloggande ifrån skolan idag igen. Sitter i datasalen med halva min klass och ska snart börja med engelska. Alla ska redovisa om ett land på engelska inför hela klassen, måste erkänna att jag är lite nervös. Har väl egentliga inga stora problem med att prata inför folk, men när det är på engelska och jag knappt övat så känns det väl inte super. Men vafan,det löser sig:) Efter skolan ska jag vara med på Tanjas pianolektion och sen drar vi till väla. Bloggar ikväll om vad som inhandlades:) puss puss.

Södertälje-Rögle, 2-3 i sd

En straff till Södertälje resulterade en ledning med 2-1. Såg tungt ut för Rögle,men 59.19 gör Eric Beaudoin 2-2. Fruksansvärt härligt mål. I förlängningen får Rögle spela powerplay och då gör Beaudoin sitt andra mål för kvällen. Rögle gjorde en bra match, Penker som stod i mål likaså, och de åker ikväll hem med 2 poäng. Det är en av de sakerna som är så fantastiskt med hockey, att det när som helst kan vända och ingenting är förutsägbart. Kan knappt vänta till torsdag, då det för min del är Rögles första hemmamatch. Missade ju den riktiga premiären. Imorgon drar jag och brorsan till väla, har en del jag planerat att köpa. Får också förhoppningsvis min nya mobil i veckan, då blir det fler nya bilder till bloggen och inte alltid en massa gamla egopics.;p Nu ska jag in i duschen och sen gå och lägga mig. Godnatt darlings.

20:37

Vid halv 6 kom Linneah hit, vi satte oss för att planera hur vi ska få ihop pengar till henne så hon kan följa med oss på skidresa i vinter:) Kom fram till ett par bra förslag, så det löser sig säkert. Blev ganska oseriöst på slutet vilket var väldigt roligt,haha! Helt säker på att skidresan kommer bli hur bra som helst, när vi ligger där i våra hängmattor och solar;) Hon gick hem lite innan 7, då var det middag och sen dags för Rögle på tv. Nu är det snart börjar snart tredje perioden och det står 1-1. Rögle spelar bra,så jag tror de grejar det här. Slöddertälje is going down. Vi hörs igen efter matchen, puss!

Ett tips för er som gillar att fylla i listor, kolla in den här hemsidan --> Listor


Tjuvlyssnat

Tjingelingen. Åkte in till Ängelholm tillsammans med den nyblivna föraren Jalmar,Bea och Dennis (och vi överlevde,Mathilda&c:o!). Gick upp och käkade lite sallad som pappa gjort,gottt. Nu sitter jag och väntar på att Linneah ska komma hit, under tiden underhåller jag mig med den här hemsidan. Perfekt för tråkiga stunder;) Just nu är mitt humör på topp! Solen skiner,min finis ska snart komma hit och sen är det Rögle på tv ikväll. Kan det bli bättre?

Open up some hapiness

Såhär glad är jag just nu, för fick precis reda på att vi behöver bara lämna in våra artiklar sen får vi gå hem. LYCKA! Bea's pojkvän Jalmar skjutsar oss till Ängelholm så vi behöver inte ta tåget heller, ännu bättre! Life's good,wohoo. Måste kila, puss!

I skolan, 12:45


En av glassarna jag gjorde i Indesign på datakunskapen,ball va ;)


Ciao snyggingar. Har just nu lunch, men jag,Tanja och Tove dissar fisken och ska snart ner till kiosken och köpa något där istället. Tror det blir en redbull för min del,behöver lite energi känner jag! Började dagen med matte där jag inte fattade ett skit, sen på svenskan blev vi trackade med predikat,objekt och ackusativobjekt och nu är jag allmänt trött&sur,buhu. En redbull brukar då göra susen. Efter lunch är det dags för mediekunskap, ska lämna in våra artiklar och sen vi får se vad vi mer ska göra. Efter skolan ska jag träffa Linneah och söka jobb som barnpassare (trots att jag hatar kidz) men vi behöver pengar så hon kan följa med mig och åka skidor över julen:) Sen ikväll är det Södertälje-Rögle på tv,kötta nu boys! Nu ska jag dra,love♥

Natti

Nu är jag riktigt trött, ska bli himmelskt att krypa ner under mitt varma täcke,sluta ögonen och somna till ljudet av blåsten där ute.  Ger er en låt som jag tycker är väldigt bra,innan jag går. Sov nu gott finisar, så hörs vi imorgon:) puss!


Take a look at yourself, and make that change

Jag har blivit superpeppad till att förändra mig själv. Inte värsta radikala grejerna, utan små grejer som jag nog kommer märka av mest själv. Jag känner att jag behöver det,some change. Ni får inte se vad det står på min lista än, men lyckas jag med grejerna läggs listan utan cencur antagligen ut:) Wish me good luck!

Pluggmys

Min mysiga plugghörna :) I full gång med artikeln som blir rätt så bra, tror jag. Handlar om Kenny Jönsson, mer säger jag inte;) Bloggar mer när jag är färdig, puss!


Pluggkväll

Emma har precis varit här och hjälpt mig att städa övervåningen, världens snällaste tjej det dära. Så nu sitter jag här i mitt nystädade rum i min nybäddade säng, väldigt härlig känsla. Inte ofta jag känner den;) Det regnar ute,vilket jag tycker är extremt mysigt. Nu ska jag tända lite ljus,göra choklad/mint te och plugga. Gjort en chill plugg-spellista på spotify som jag ska lyssna på under tiden.  Puss!


Monday 28/9

Då har det blivit måndag och schemat har varit följande; matematik with our love,engelska,religon,lunch och datakunskap. Helt okej,speciellt att göra glassar i indesign(dataprogram). Dock tyckte Tanja att min ena glass såg ut att ha bajs&mens topping,illa.. Efter skolan tog jag som vanligt tåget hem och nu sitter jag här och ska snart städa övervåningen och sen plugga lite. Ska även försöka hinna med att träffa Emmsie ikväll. :) Nu blir det Sean Paul i högtalarna och dammsugarn i högsta hugg, ciao!


Goodnight bloggers

Nu ska jag tvätta av sminket och duscha innan jag går och lägger mig i min nybäddade säng,härligt. Känner inte alls för skola imorgon, orkar inte gå upp så jäkla tidigt. Imorgon kommer alarmet ringa vid halv 7,fiifaan.:/ Antar att det bara är att bita ihop.. Jaja, sleep tight and sweet dreams :) puss!

Ny (het) bakgrund

Städningen tar ju fan aldrig slut! Har iallafall hittat väldigt bra städmusik i form av Sean Paul senaste album som gör det hela lite mindre tråkigt :) Har föresten ändrat lite i designen, det var mest den blåa färgen jag störde mig på så nu är det lite mera rosa vilket jag tycker mer om. Något annat jag ändrat på är min bakgrund på datorn, där kan man nu mera se världens bästa Crosby. Måste städa klart nu, ska försöka blogga innan jag går och lägger mig. puss


Tikei ögonskugga

Då inför jag en ny kategori här i bloggen, "Michelle tipsar". Det kan vara precis allting,smink,affärer,musik,bloggar,mat,hemsidor,böcker,yes you name it:)

Jag inlededer kategorin med att tipsa om en sjukt fin ögonskugga. För ganska länge sen var jag med i en tjej's bloggtävling där jag vann en minelralögonskugga från Tikei, fick hem den och sen var jag fast. Den skimrar fint,finns i jätte många olika färger,är väldigt billig,sitter hela dagen och räcker hur länge som helst. Den totala kostnaden (med fakturaavgift och frakt inräknad) blir 127:-,vilket den absolut är värd. Beställa gör man på Tikei's hemsida som ni hittar här.

Alvin and the chipmunks


Mitt rum ser ut som ett jävla bombnedslag så är i full gång med att städa det. Lyssnar under tiden på min spellista på Spotify (som jag en dag tänker dela med mig av). Måste tipsa om en film jag&tim såg i förmiddes som hette "Alvin and the chipmunks", den var så sjukt söt! Särskilt den lille tjockisekorren Theodor (på bilden) som alltid ville ha mat och pratade så gulligt så jag höll på att dö. Den här filmen fick mig att storböla typ två gånger,hahah! Seriöst,se den :') Nu ska jag fortsätta städa,puss

(Btw hatar jag min bloggdesign, ska fixa den så fort jag har tid!)

Helgen









Hos farmor

Hello. Nu är jag hos farmor på födelsedags lunch/middag med kusinerna, tänkte passa på att blogga nu när de vuxna är och spelar golf och Tim&Markus är iväg på ica. Sitter här och passar Pucken och väntar på att Rögle's match ska börja,tänkte följa den online. Tanken på att jag&pappa hade kunnat sitta i bilen nu på väg till Lindab Arena känns förjävlig.. Life's unfair, men det är sånt man får ta. Ikväll är de enda planerna myskväll hos pappa, tänkte kolla hockeykväll på SVT2 19.00 och sen går det väl någon film,hoppas jag. Nu ska jag ner och kolla om farmor behöver hjälp med maten, take care!♥

Fredag

NU ÄR DET FREDAGSMYYYS.(Någon som tänker på Anders när de hör det,jphg09?) I eftermiddag tar jag&tim tåget till pappa och stannar där hela helgen. Imorn är det släktkalas för farmor (vilket gör att jag missar Rögles första hemmamatch, det svider.) och då får jag träffa mina kusiner,wiho. Blir nog inget bloggande förrens på söndag och då kan ni vänta er en massa bilder från helgen. puss!


Färjestad BK-Rögle BK, 24/9 -09

Kvällen blev lite sådär. Vi mötte Peter,Jon och Johan på O'learys där vi skulle kolla på Rögle och käka middag. Missade hela första perioder pga tekniska fel och fick istället titta på HIF-AIK, jävligt irriterande. Sen i andra perioden kom bilden tillbaks så vi kunde titta på matchen, och Rögle spelade väl ganska bra. De hängde med iallafall, men så gjorde Nihlstorp en riktigt tabbe och det blev 1-0 till Färjestad. Rögle kämpade på,och var riktigt nära en kvittering men istället gjorde Färjestad 2-0. I sista minuterna lyckas Rögle genom Andrée Brendheden reducera och sista minuten blev riktigt spännande med några chanser till kvittering. Dock kom det aldrig och matchen slutade med förlust, jävligt surt måste jag säga. Sen att jag missar hemmapremiären på lördag suger ganska hårt det med. Är iallafall glad att säsongen äntligen dragit igång, hockey är underbart.


Röglepremiär

Då var det dags för trötta torsdan igen, då de flesta i klassen blir så härligt trött-flummiga och skrattar åt allting. Sista lektionen hade vi ingen lärare så fick åka hem tidigare, gott mos. Tog tåget hem och cyklade sen hem till pappas lägenhet. Satte mig framför datorn med en kopp kaffelatte och kollade runt i folks bloggar, det är så mysigt tycker jag. Nu kommer pappa hem om 10 minuter och då ska vi börja köra mot Helsingborg. Är ganska nervös,fast mest taggad. Rögle armbandet är med och i högtalarna spelas en taggarlåt inför ikväll. Håll tummarna för dem! puss.


Justin Bieber-One time



I'm in love.


Ikväääll!

Godmorgon! Idag är det en bra dag, en riktigt bra dag till och med. För ikväll är det.. RÖGLEPREMIÄR! Som jag sagt i ett tidigare inlägg så ska jag,pappa,pappas kompis och pappas kompis son äta och kolla på matchen tillsammans, ska bli roligt:) Idag kan ingenting förstöra mitt humör, det är helt enkelt för bra! :D Nu måste jag gå och välja kläder och fixa håret. Puss på er alla!


Dagens horoskop:
Lejonet (2009-09-24)
Det här blir en härligt lekfull dag. Nu gäller det att njuta i fulla drag av alla roliga aktiviteter!


Aggproblem

Hej. Är så sjukt jävla irriterad just nu, min lillebror kan vara så extremt fruktansvärt jobbig att jag vill kasta en massa glas&tallrikar i väggen,skrika det högsta jag kan,ta ut ilskan på mina grannar och lägga Linneah's marsvin's skit i deras brevlåda och sen när jag ändå är igång kan jag åka en runda inom en viss person och lägga lite skit där med. My brother knows how to bring out the Hulk in me. Fast nu gav han sig och gjorde som jag sa, så nu är det lugnt,haha. Dagen har förövrigt varit bra, snackat med nårra från spelutvecklingslinjen för första gången. Inte lätt att få kontakt med några som sitter vid datorn så fort de inte har lektion,hehe. Nu ska jag tvätta av sminket och sen krypa ner i sängen och lyssna på musik. Puss!

IMORGON! ♥


Morgontidsfördriv

Godmorgon sötnosar. Var så jäkla trött när klockan ringde idag, gick knappt att gå upp. Tänkte lite på att ligga kvar och "vara sjuk" men kom på att vi ska boxas på idrotten idag och det vill jag absolut inte missa;) Så här sitter jag,sminkad,påklädd och redo och cykla. Fast det ska jag inte göra förrens om 45 minuter,skönt! Här kommer en liten lista som tidsfördriv.

1. Jag har insett att min senaste kyss var...euwk,jag vill inte prata om det.
2. Jag lyssnar på... mtv.
3. Jag pratar... med konstig dialekt enligt många :S Typ skånsk stockholmska,haha.
4. Jag älskar/tycker om...hockey!
5. Min bästa vän är... Emma och min barndomsvän Julia.
6. Min första riktiga kyss...var med någon jag inte kommer ihåg varken namnet eller utseendet på ;p fick nog aldrig veta namnet iförsig,haha.
7.Jag avskyr när folk frågar... äh,kommer inte på något.fråga vad ni vill!
9. Kärlek är... a pain in the ass.
10. Någonstans, tänker någon på... mat.
12. Jag kommer aldrig... att välja att bo kvar i Ängelholm i hela mitt liv.
13. Jag är hemligt förälskad i... :(
14. Sist jag grät var... för några dagar sen.
15. Min mobiltelefon är... nog den sämsta jag haft. Fyfan för den!
16. När jag vaknar på morgonen... stänger jag av mobilalarmet.
17. Innan jag går och lägger mig...sätter jag på mobilalarmet.
18. Just nu tänker jag på... att det är EN dag kvar till Rögle premiären. Siiiick!
19.Är du oseriös eller seriös människa? .. beror ju på sällskapet och situationen.
20. Bebisar är... grooose. (sorry alla babylovers)
21. Idag har jag... vaknat,klätt på mig,sminkat mig och fixat håret.
22. Ikväll ska jag... städa,sova.
23. I morgon kommer jag...TITTA PÅ RÖGLE PÅ TV!
24. Jag vill verkligen vara... kär i någon som är kär i mig tillbaks. :)


22 September

På lördag är det dags, Rögle's första hemmamatch. Adrenalin som pumpar,hjärtat som slår snabbare och glädje utan gränser. Pappa snackar om att vi kanske missar det,men forget it. Jag ska dit!
Skolan idag var så jävla rolig, länge sen jag skrattade så mycket.  Plötsligt tycker jag&Kaula att mattelektionerna är så mycket intressantare än vad vi tyckt förut..;) Haha. Efter skolan åkte jag hem,kollade på tv ett tag sen kom Emmsie hit och så tittade vi på idol och drack te. Mysigt med lite bvtime.♥ Nu ska jag packa idrottskläder till imorgon och sen sova, puss!

You're just a boy,you don't understand

Godmorgon allihopa. Sitter och dricker te och tittar på musikvideos på MTV, måste säga att Beyonce's "If I were a boy" har en sjukt bra video. Tycker så synd om,i det här fallet, killen i videon. Fast den syftar ju på att det är killarna som beter sig så mot tjejer egentligen (inte alla,såklart). Hatar när killar inte visar respekt för tjejer utan tror de kan behandla dem hur som helst.(läs btw Julia's senaste inlägg om det). Nej,nu måste jag fixa till mig det sista innan det är dags att cykla till tåget. Ha en fin tisdag gullungar. puss

2 days left

Sov gott babes

Färjestad vann och jag är glad,wihoo. Ännu gladare blir jag när det är torsdag och Rögle ska spela. Jag,pappa,pappas kompis och pappas kompis son ska då till något ställe där vi ska käka&kolla på matchen,ska bli jäkligt roligt faktiskt! En annan sak som är rolig är att följa Dessie-Paow-Amir-Amandavardet bråken,hahah förstår inte hur de orkar. Fast jag klagar inte, det är väldigt underhållande att läsa måste jag säga. Jaja,nog om det. Nu ska jag duscha och sen sova,sleep tight!

Hockeykväll


Grejen jag&mamma var iväg och fixade var en otrolig söt tavla föreställande Tintin i Rögle tröja,how cute.


Underhöll mig själv med att ta lite hoppbilder,haha.

Hej finisar. Skolan idag var riktigt rolig,trots mitt kassa humör imorse. Började med matte,jag&Kaula frågade Christian om hjälp så fårt tillfälle gavs;) haha. Sen hade vi engelska och sen var det lunch. Dock var inte jag,Tanja och Tove särskilt sugna på korvstroganof så vi gick till Subway och käkade istället,väldans gott var det. På eftermiddan hade vi datakunskap och det var lätt den roligaste lektionen vi haft i det ämnet. Efter skolan tog jag tåget hem,åt glass med varma bär och tittade på tv. Snart börjar hockeykväll;Färjestad-Skellefteå, ska bli sjukt kul att se. Hejaheja FBK!

Jag stör mig på att man inte kan centrera bara bilderna utan att texten också blir det. Så var det ju inte innan? Suck.


21/9 morgonblogg

Ont i halsen&huvudet,trött och inte alls taggad för dagens första lektion som är matte. (En bra sak finns dock med den lektionen,heheh.) Ska dricka en kopp te och läsa min hockeybibel för att försöka bota både halsen&mitt dåliga humör. So long♥


4 dagar kvar



Frölunda HC-Rögle BK 1-3.
Igår spelade Rögle träningsmatch borta mot Frölunda och vann med 3-1. Härligt! Bara 4 dagar,3 timmar och 56 minuter kvar till säsongen börjar för Rögle's del, och jag kan knappt vänta längre.  Sen är det första hemmamatchen på lördag, underbartunderbartunderbart. Hoppas på att tiden går fort så att jag kan efter månader av väntan få åka till Lindab Arena och kolla på mitt älskade Rögle BK. ♥


Secret

Snart kommer mamma hem från jobbet och då ska vi iväg och köpa en grej till mig...Vad det är blir en hemlis. Feel the pain,som Linneah brukar säga;) Äh,jag ska vara snäll och lägga ut bild på den senare idag. Btw har jag börjar renovera lite här i bloggen,blivit lite trött på min design så börjat jobba på en ny. Förhoppningsvis är det klart till ikväll. Hoppas eran söndag blir toppen,puss!


Bitches

Godmorgon sötnosar. Vaknade 07.30 idag,älskar att vakna så tidigt och ha en hel morgon att göra ingenting på utan att känna att dagen rinner iväg. Just nu sitter jag och mamma framför tvn och pratar, diskuterar varför tjejer ska vara så bitchiga mot varandra hela tiden. Menar såklart inte alla tjejer,långt ifrån. Men det finns faktiskt en jäklans massa bitchiga brudar där ute som ständigt snackar skit om andra och flitigt delar ut bitchblickar. Hela tiden måste man få någon annan att känna sig kass,för att själv känna sig bättre. What's up with the confidence,girls? Tjejer borde sluta att se varandra som hot,och istället som potentiella kompisar.

Girls should not fight,they should stick together.

Hockeybibeln



Min mamma vet verkligen hur man gör mig glad. ♥


Saturday Night Fever

Har spenderat nästan hela dagen framför tvn,trots att solen skiner på bra där ute. Hade tänkt att fortsätta resten av kvällen på samma sätt, jag&mamma ska laga middag tillsammans och sen blir det mys i soffan framför någon film. Idag har mitt humör inte varit på topp.Det har varit trötthet,huvudvärk och lite ånger. Men så hittar jag en grej som lyser upp allting en aning,som framkallar det där leendet som envist sätter sig fast och sen inte vill släppa. Det är en härlig känsla, samtidigt som det svider lite. Well,snart kommer mamma hem och då ska vi börja laga middag. Ha det fint sötnosar, puss♥

Fest pic's


Julia


Elaine


Julia&jag


Michipichi


Kvällens dresscode


Tusenkronors frågan, vad gör Isabelle på bilden?


I love you!


Fina tjejer


Mathilda


Avslutar med en pic på mig&Henke

Kvällen blev...inte som vi tänkt oss, minst sagt. Festen var väl inte den roligaste jag varit på, men jag var där med väldigt trevligt sällskap så det var okej ändå:) Nu ska jag titta på topmodel,puss.


fridaaaay!



Nu ska jag in i duschen,sminka mig och sen välja kläder för ikväll är det pardeyhardey hos hampe med Issi,Julia och Elaine. Fan vad kul det ska bli, är sjukt taggggad! Ni får ha en superkväll,babes. puss


Trötta torsdan

Hej sweeties. Trötta torsdan idag då, dagen då vissa i vår klass tröttflummar som tusan. Idag var det min,Mathildas,Tanjas och Kaulas tur,haha fue muy divertido. Efter skolan tog jag tåget hem tillsammans med Sebastian,och sen på stationen träffade jag chubb&frida. Gick hem,käkade och sen drog jag och brorsan till gymmet och pumpade muskler. Åkte hem till pappa,käkade kinamat och nu sitter jag här med min kära blogg. Kommit på att jag ska börja fota mera, måste ju ha nya pics till bloggen. Blir mest gamla egobilder hela tiden och det är ju rätt tråkigt i längden. Imorn är det iaf skola och sen pardey med issiälskling,och vi kommer ha skitkul,va så säkra! Nu ska jag duscha och sen lägga min i min varma säng,mmm. puss!


Alla har vi varit barn





Ser ni vilka det är?;)


Jag.vill.inte

Idag är det en jag-vill-bara-vara-hemma-och-äta-kladdkaka-och-titta-på-film dag. Energin finns inte riktigt där till att gå upp tidigt,springa 1200 meter på idrotten,att göra engelskapresentationer på datorn och vara social och trevlig. Ikväll går jag och lägger mig tidigt,det är en sak som är säker. Hejsvej.

Att glädjas över de små sakerna


1. Den pirrande känslan av att vara förälskad.
2. Att skratta så mycket att det gör ont i magen.
3. Ett varmt bad.
4. Ingen kö i affären.
5. En speciell blick.
6. Att få ett e-mail.
7. Att köra en tur efter en fin väg.
8. Att höra din älsklingssång i radion.
9. Att ligga i din säng och lyssna till regnet utanför.
10.Varma handdukar.
11. Att finna tröjan som du gärna vill ha, på rea.
12. Choklad milkshake, eller vanilj, eller jordgubb.
13. Ett en-timmes långt telefonsamtal.
14. Ett bubbelbad.
15. Att fnissa.
16. Ett gott samtal.
17. Stranden.
18. Att finna pengar i en gammal jacka.
19. Att skratta av dig själv.
20. Midnatts-telefonsamtal som varar i flera timmar.
21. Att springa igenom en vattenspridare.
22. Att skratta utan någon som helst anledning.
23. Att ha någon som talar om för dig att du är underbar.
24. Att le inombords åt en gammal historia.
25. Vänner.
26. Att råka höra någon tala gott om dig.
27. Att vakna upp och inse att du får sova länge.
28. Kyssar.
29. Att få nya vänner, eller att vara tillsammans med de gamla.
30. Att leka med ditt keldjur.
31. Att någon smeker dig i håret.
32. Söta drömmar.
33. Varm choklad.
34. Utflykt med goda vänner.
35. Att gunga riktigt högt.
36. Att slå in paket och lägga under julgranen.
37. Att sjunga riktigt högt, när du är helt ensam, utan att känna dig dum.
38. Att lyssna på en riktigt bra konsert.
39. Att få ögonkontakt med en främling.
40. Att vinna ett riktigt svårt spel.
41. Att baka småkakor.
42. Att få hembakta kakor av en vän.
43. Att vara tillsammans med goda vänner.
44. Att se dina vänner le och skratta.
45. Att hålla hand med någon du tycker om. 
46. Att möta en gammal vän och inse att vissa saker ändrar sig aldrig.
47. Att åka rutschkana om och om igen.
48. Att se uttrycket i någons ansikte när de öppnar en gåva från dig.
49. Att se solen stiga upp.
50. Att kliva upp ur sängen varje morgon och vara tacksam för ännu en underbar dag.


Dålig tisdag

Hej. Började dagen med svenska,ordbildning,ordklasser,källförteckning blablaa.Efter det var det lunch och på eftermiddan hade vi mediakunskap. Skulle läsa upp artiklar för klassen,och det gick väl bra. När skolan slutat stod jag i 45 minuter utanför skolan och väntade på mamma&Peter. Träffade Frida&Michelle en stund också,trevligt! När mamma&Peter kommit åkte vi och kollade på ett hus. Åkte inom Max och köpte lite max på vägen, gooottt. Just nu är jag allmänt trött&irriterad. Ingen flyter riktigt på och det finns människor i min omgivning som får mig på så jävla dåligt humör..Nu ska jag iallafall plugga engelska fram tills idol kl.20.00. Puss.


08:39

Hinner morgonblogga idag också,gottans :) Idag är det skola till halv 5,åka och kolla på ett hus,gymma och sen förbereda engelskan till imorgon. Känns lite stressigt, men så är det. Längtar till fredag då jag&kissimjaouw ska festa i munka,wohoo! Nu ska jag gå och sminka mig lite. Hoppas ni får en super dag,puss!


Sweet dreams


Sjukt snygg bild på Alexander Rybak,i liike.


Träffade inte Emma idag, hon var tvungen att göra en massa läxor. Har istället plockar ut artiklar till skolan imorgon,pratat en massa i telefon och tittat på "Svenska hollywood fruar" på tv3. Mycket underhållande måste jag säga! Sitter och funderar vad jag ska ha på mig imorn. Det här vädret är ju så svårt att anpassa sig till,ena stunden är det sommarvarmt och nästa stund går solen i moln och det känns som höst. Får gå och kolla i garderoben och se vad jag hittar. Dags att tvätta av sminket och sen sova. Godnatt mina små pussgurkor:)


Dagens

Dagens låt:
Dagens frisyr:
Uppsatt i knut
Dagens smink: Foundation,mascara
Dagens klädsel: Tshirt med tryck,långt linne,tights
Dagens roligaste händelse: Inget speciellt som jag kommer på.
Dagens planer: Träffa Emmsie.♥
Dagens vill ha: Apelsingjuice och Rögle-premiär.
Dagens saknad: Finns många jag saknar just nu:/
Dagens drog: Musik.
Dagens tråkigaste: Att vi inte ska ha Anders som lärare mer,it sucks.
Dagens finaste: Vädret.
Dagens måste: Hitta två artiklar till mediakunskapen imorrn.
Dagens bästa: Att jag ska få träffa Emma.
Dagens dricka: Blue keld-päronsmak.
Dagens köp: Nada.
Dagens mat: Potatis&skinka i skolan,sen har jag inte hunnit äta så mycket mera.
Dagens kärlek: Ja,det skiljer väl sig inte så mycket från alla de andra dagarna.
Dagens mående: Goodie :)
Dagens kommentar: "Vi ska hitta Henriks blogg innan vi slutar trean" (And that's not just a comment,it's a promise.)


Måndag morgon

Godmorgon alla piggeliner. 35 minuter tills jag ska börja gå till tåget och jag är nästan klar,härligt. Idag är det skola som vanligt,hem och plugga lite och sen ikväll ska jag träffa Emma en stund ♥. Idag är det föresten bara 10 dagar kvar till Rögle's första match, wohoo!:D Nu ska jag gå och dricka te innan det är dags att gå, puss!


Isn't it obvious that I love you




Söndag


Inte särskilt vanligt med osminkade bilder på mig här i bloggen. Här får ni iallafall en med mig&spanskaläxan.


Kollat på finalen i tv-pucken. Slutade 1-0 till Stockholm.


:/

Dags för middag,puss.


Helgen






Pic's från i fredeskväll, som förövrigt blev ganska misslyckad. Efter "festen" åkte vi hem till Lovisa och åt marrängswish(?) till Ciao bella. Igår runt halv 2 tog vi bussen in till Ängelholm,gick hem till mig,åt B&J och tittade på Hipp hipp hora. Den är så bra,och killen som gillar henne är så sjukligt gullig.Jag&Lovisa satt och aaww-ade hela tiden. Gick sen ut på promenad i Ängelholm,blev en ganska händelserik sådan. Lovisa blev attackerad av en hund,vi hjälpte ett norsk par att hitta till Klitterhus (dock råkade jag nog ge fel beskrivning,hehe.) och vi gick förbi en man som helt random sa "fan vad fula ni var då". Det resulterade iallafall till att vi fått oss en halvmils prommis den dagen,gott. På kvällen tittade vi på Zozo, fast somnade så vet inte hur den slutar,hehe. Nu har Lovisa åkt hem och jag ska sätta mig med lite plugg. Sen klockan 3 är det final i tv-pucken. Heja Skåne! Puss


Lelle&Melle

Nu sitter jag och Chubbybaby och tittar på idol. Mehmed med det långa krulliga håret sjöng precis, riktigt bra! Om 45 minuter kör Peter oss till festen som är i Svenstorp, är jäkligt taggad. Ni får ha en bra kväll,sötnosar. puss


Fest



P-P-ARDEY IKVÄLL! Jag,Lovisa och Isabelle drar till Svenstorp och får förhoppningsvis riktigt kul ikv;)puss!


Love

Har delat så otroligt mycket med den här tjejen. Alla skratten,alla tårarna,all olycklig kärlek vi gått igenom tillsammans,alla hundratals minnen. Tiden jag fått ha med Isabelle har helt enkelt varit oslagbar. Det finns ingen jag har så roligt med och som kan få mig att skratta så mycket. Hon är inte bara rolig,utan fantastiskt fin också. Hon är förstående och omtänksam,hon får allting är kännas lättare när det är jobbigt. Jag är så jävla glad att ha henne i mitt liv.

Jag älskar dig Isabelle. ♥


Sov gott

Idol är så braaa! Älskar att titta på det. Saknar hockeyn förövrigt,inte långt kvar nu. (http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=I0O0J020B0O601N1M8Y3N542Z1W) Saknar även de vänner som jag inte träffat på länge,jag tänker på er guys.♥ Godnatt.

Congrats S

Idag fyller min kompis Simon år,grattis gubben! ♥
Nu är det dags för idol,lovelove. Ska dricka choklad/mint te också,mmh. Passar på att tipsa er om att lyssna på Enya,fett mysigt! puss.

Baby here we go again

Vi började klockan 10 idag med idrott, sprang en kilometer och spelade sen ultimate frisbee. Sjukt jobbigt och varmt men jag älskar känslan man får efter att ha jobbat riktigt hårt. Käkade lunch och sen hade vi engelska där vi jobbade med våra länder och sen avslutade vi med spanska. Efter skolan åkte jag hem till Ängelholm och träffade Elaine,Julia och Zlacha. Gick och fikade med Elaine på Grafitti där jag tog bärbaj. Lyckades övertala Elaine att hon borde klippa lugg så vi gick hem till mig och så fick jag gå lös med saxen igen. Blev väldigt fint, en skönhet klär i allt:) Nu är jag tvungen att dammsuga huset.Suck,suck och suck. Puss.


07.45



Längtar till fredag!
Blogrealese-party and we are VIP you know;)


A good day

Skolan idag var hur bra som helst. På förmiddan gav vi ut oss på stan och interjuvade folk. Själv tog jag reda på lite om hockeyintresset i Helsingborg. Interjuvade en kille vars faster var gift med Sudden, reeespect! På lunchen gick de flesta av oss till Knutpunkten. Jag,Mathilda och Tanja tog varsin Frappino på Espressohouse medans resten käkade på Donken. Runt 1 tog vi bussen till HD där vi fick reda på en massa om tidningen, sen fick vi spela ett asroligt spel. Jag och Henrik lekte sportjournalister för ett tag,och det gick bra:) 

Efter skolan åkte jag&Tanja hem till henne,satt på balkongen i solen och pratade några timmar,mys. Tog sen bussen in till Helsingborg igen där vi tänkte vara lite kulturella. Gick på konstutställning-någonting på Dunkers där vår classmate Kaula ställt ut sina finfina bilder.Tog sen bussen hem,kollade på mitt älskade idol och käkade middag. Slänger upp en bild på min babe innan jag går och lägger mig,så ni får något fint att titta på. puss!


Min bästa vän



I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven


Komplimanger

Jag tänker på något som är helt gratis,väldigt enkelt att ge,som alltid uppskattas och som världen behöver mer av. Just det,komplimanger. Det tänks så otroligt många komplimanger där ute som aldrig sägs högt. Det är ju knappt tänkbart att gå fram till någon främmande person på stan och säga att man tycker att hon/han har grymma modellben,snygga skor eller vackra ögon. Personen kommer ju undra vad som är ens problem. Fast tänk dig själv, att du går där på stan förbi några tjejer. En av dem kommer fram till dig och säger "Jag måste bara säga att jag verkligen tycker ditt hår är skitfint. Det var bara det jag skulle säga".Inte hade du tänkt att hon var sjuk i huvudet och skulle söka hjälp? Jag själv hade blivit hur glad som helst. Ändå vågar jag inte,varför kan man ju fråga sig? Människor är alltid så rädda för att göra bort sig,den rädslan begränsar oss så jävla mycket,rent ut sagt. Hade man ignorerat den och vågat ge de där komplimangerna man tänker tyst,hade världen blivit så mycket trevligare tror jag:) puss.


23.03


Här kommer alla känslorna på en och samma gång.


L&M

Igår kväll kom Linneah baby hit, vi fixade oss lite för att sen gå ut i regnet/blåsten till Lindéns där vi fettade på oss lite med hamburgare(väldigt goda sådana). Gick hem,sminkade oss till emosar(lite random sådär) och gick till Statoil och köpe B&J och Fanta exotic. Killen i kassan sa "jag bjuder på kassen,det är inte ofta snygga tjejer kommer hit och handlar så måste fjäska litegrann". Hm,kanske borde bli emo på heltid?Tåls att funderas på.Iallafall, väl hemma tittade vi på Step up 2, fast jag somnade efter typ en kvart,hehe. En mycket mysig kväll med Linneah,som alltid. :) puss!


LuggLisa



Såhär kan det gå om Michelle har tråkigt,tittar på sig själv i spegeln och tänker att hon är trött på sitt hår
och sen bestämmer sig för att gå lös med saxen litegrann.
Spontant ska det va!


It's fjortisar everywhere

Har spenderat nästan hela kvällen åt att titta runt i bloggar och faccineras över hur extremt mycket fjortisar som finns runt om i Sverige. Även roat mig själv med att titta på deras videobloggar, mycket underhållande. Det finns speciellt en tjej som får mig att garva lika mycket varje gång, med sitt fejkfnitter och små pipljud. Thihi,mm!mm! *smack* mm! eeehmm..hihihi! Ja,jag tror de flesta vet precis vem jag syftar på. Jag såg att de skrivit om henne i en norsk tidning. Känns fint att en sån tjej får kopplas ihop med Sverige utomlands sådär. Folk kommer inte alls tro vi är totalt pantade här borta. suck.

kärlek till fredagar.



(Varför kan jag inte centrera bilderna utan att texten också centreras? åhh.)

Började 09.30 idag med religion och slutade sen 11.15, love it. Efter skolan åt jag och några tjejer från klassen lunch tillsammans på Amadeus,mys. Åkte sen till väla med Bea,Kaula och Tanja. Köpte 1 tshirt från gina,1 linne från gina (som ni båda ser där uppe.) och ett armband från bikbok. Åkte hem,chillade ett tag och sen kom Lovisa och Frida hit. Myste framför tvn med glass,mackor och apelsinjuice. De åkte hem från några timmar sen och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Är ensam hemma,vilket egentligen inte är fel. Ensamhet är i lagom mängd något riktigt bra faktiskt. Men just ikväll, hade jag gärna haft någon att mysa med. Well,nu får jag ta och dejta tvn istället.puss!


Skönhetstävlingar för barn

Helt sjukt. Sådär ska fan inte små tjejer se ut&bete sig. Vi snackar om att vi har sjuka ideal och att tjejer känner så stor press på sig när det gäller utseendet. Blir ju inte bättre av att mammor "ställer ut" sina små döttrar och trycker in i deras små huvuden att det viktigaste är att vara vacker. Tragiskt,säger jag bara.

Skittorsdag


Jag&världens bästa bror.


Det är bara att konstatera, det här har inte varit min dag. Jag har varit trött&sur och inte blir det bättre av att "%&/@*¤&%. När jag skulle hem efter skolan var tåget först försenat,sen när det väl kom och efter att alla gått in och satt sig säger de i högtalarna att de var så pass efter i tidsschemat så de fick inte åka. Så alla fick gå av och gå över till andra perrongen där ett nytt tåg skulle komma. Extremt mycket folk skulle med det tåget, så jag fick stå upp där vid dörrarna och inte en jävel kunde flytta lite på sig så jag kunde hålla i mig. Så stod och vinglade hela vägen till Ängelholm, great. Nu ska jag hem till pappa,tycka lite synd om mig själv och sen är det nya tag som gäller för imorgon är det fredag och då ska det minsann inte suras. Puss.

Minute

Klockan 10 idag hade vi vår första idrottslektion. Körde bodypump vilket var jäkligt tungt,men roligt. Efteråt var det lunch,engelska och sen avslutade vi med spanska. Efter skolan körde jag,mamma och Peter och kollade på ett hus och sen tog jag tåget hem till Ängelholm. Åkte och fixade lite saker med pappa och sen åkte jag hem. Har precis tillsammans med Tim städat huset och nu pluggar jag på våra engelskaglosor som vi har till imorgon, mindre kul. Ska fortsätta med det nu, men innan jag går ger jag er en bra låt. puss.


K'naan-Take a Minute


23:28

Ska man verkligen behöva sluta ha drömmar för att slippa känslan av att gång på gång misslyckas att uppfylla dem? Är det bättre att lägga ner alla förhoppningarna man har på livet, än att märka att hälften av dem inte stämmer med verkligheten? Borde man sluta känna efter vilka känslor som rör sig där inne,bara för att undvika de som gör ont?
Godnatt.


RSS 2.0