Jul feeling



Jag vet att min mobilkamera suger och att bilden är suddig, anyway....så här ser det nu ut på gatorna i ängelholm.
Det är julstämning till 1000 och allting är bara så himla fint. Hade varit ännu finare om det låg lite vit snö på marken men äh,man kan inte få allt! Att bara få ha superfin julbelysning räcker fint för mig!:)

Skulle ju egentligen till Fanny ikväll men hittade ingen skjuts hem så det blir myskväll för mig istället. Vill egentligen till Human touch showen och träffa mina älskade konfabuddies, men blev inte det heller :/ Så nu sitter jag här och äter pepparkakor,tittar lite på gamla bilder och lyssnar på Justin Bieber (han är typ 12 och sjunger så sjukt bra, verkligen värd att lyssnas på!).

puss på er sweeties ♥
ps. har gjort en ny jul-design, både bakgrunden och headern är ny. hope you like it:) ds.

I love saturdays

Godmorgon härliga underbara lördag.
vaknade vid 8 och gick upp och käkade pizza-frukost, alltid lika gott. satt framför tvn och tittade på någon tvserie som handlade om surfing, riktigt bra faktiskt.
Nu sitter jag här och lyssnar på robin igen, i just can't get enough! han är så jäkla bra på alla sätt&vis.
Nu måste jag städa klart det jag inte hann igår och sen måste jag plugga lite också. Vid 15.30 ska jag hem till pappsen och titta på hockey på tv,alltid lika roligt :) och senare ikväll kanske jag ska på fest hos fanny fast jag vettefan om jag hinner&orkar det, men jag får se!

vad ska ni hitta på idag?;*   puss!♥


julavslutningsklänningar.



Nu är idol slut och det blev Johan som fick lämna, jag är glad så länge det inte är Robin. (som sagt,gillar kevin också. men robin is my favorite!♥) Har lyssnat sönder låten som Robin sjöng för ett tag sen, fields of gold. Så fruktansvärt fint alltså!

Var inne på forever21 och hittade dessa klänningarna, och jag bara älskar dem allihopa. Skulle mer än gärna ha någon av dem på skolavslutningen i skolan. Den första klänningen är väl lite speciell men jag tror att med rätt smycken, kofta och skor kan den bli hur snygg som helst.
Vilken tycker ni är snyggast?

Idol

Nu är det snart dags att bänka sig framför tvn vid idol och med mig som sällskap har jag mitt vaniljte och två mackor med skagenröra på, mmm my new favorite.
Har ingen aning om vem som åker ikväll faktiskt, det spelar ingen roll för mig om det är Johan eller Alice. Bara det inte blir Kevin (inte särskilt troligt) eller Robin. Det är de två jag vill se i finalen, helt klart.

Vem är din favorit i idol? :)


Friday



Fredag idag, hur härligt som helst. Har varit i stort sett en bra dag, blivit besviken både 1 och 2 gånger i dag men äh,sånt är livet. Har varit i skolan och pluggat med lägenheten, varit på spanska och haft italienska prov. Det gick väl okej, gissade svaren på några frågor men känns ganska bra ändå!

Efter skolan när jag kom hem satt mamma&pappa i soffan och drack kaffe, jag och min bror joinade dom och så satt vi och pratade mycket&länge. Känns jävligt tungt att veta att vi inte är och aldrig kommer att bli en riktigt familj igen.
Men man måste vara positiv, så får tänka att det är bra att mamma&pappa fortfarande är så bra vänner och inte bråkar. för det hade om nåt varit jobbigt!

Nu ska jag städa lite på rummet så jag inte behöver göra det senare i helgen. Klockan 8 är det idol och då ska jag&mamma krypa upp i soffan och se det tillsammans, myspys.
Vad händer för er ikväll? :) puss!

Jürgen Penker



Tycker att en av Rögles målvakter Jürgen Penker förtjänar att få vara med på bild i min blogg idag, sicken jävla målvakt alltså! Han stod idag mot Brynäs och han förtjänar så grymt mycket beröm, både för sin insats och att han stod upp för laget. Penker,vi vill att du stannar!

Och nu över till min mycket lyckade torsdag! I skolan var jag först på engelska, sen gick jag,johan&petter till idrotten där vi skulle lära oss att göra kullerbyttor (vilket inte vår idrottslärare fattade att vi kunnat sen vi var typ...4?)
Efter det var det lunch och sen på eftermiddan tränade vi på vår argumentation, vi skulle argumentera om invandrare.
Vi kom emot och jag tycker att argumentationen (som var emot johan,petter och stefan) blev jämn, väldigt roligt var det iallfall!
Efter skolan åkte jag hem, tittade på top model och käkade clementiner, njam.
Vid 6 kom pappa och hämtade mig och så åkte vi till hockeyn, rögle vann med 4-3 och guuud jag är så glad!
Here we gooo,guys! ♥

Vad har ni gjort idag allihopa? :)
puss!


serie.



Var på väla idag med Anna, köpte 4 julklappar+denna tröjan till mig själv.
Letade efter en lite over-size tshirt med tryck och hittade då denna snyggingen som fick följa med mig hem. Hittade den på cubus och den var nedsatt till 99:-, i liiike!

Nu är det dags för mig att sova, puss på er! ♥

Vendela Holmberg



Jag gick in i Vendie's blogg och hittade en underbart söt text om mig, tårarna började rinna och alla minnen vi har ifrån konfalägret började snurra runt i huvudet på mig. Och jag tänkte; Vendela, henne vill jag verkligen inte förlora.
Har man vänner som inte går på ens skola eller ens bor i samma stad som en själv, så är det ganska krävande att hålla kontakten och ses. Det är lätt att man glömmer bort varandra lite.
Men nej, jag känner i hela kroppen att så ska det aldrig få bli mellan mig och Vendie.

Jag träffade henne första gången i maj när vi hade förläger med konfan. Jag visste inte vilket rum jag skulle sova i men gick in i ett där Vendela&Maria också skulle sova. Det klickade verkligen direkt mellan oss tre, jag minns att jag följde med dem ner till havet och vi pratade på om en massa saker och jag kan inte alls komma ihåg att det var pinsamt eller stelt, inte ens när vi precis träffats. Det bara kändes så rätt från första början.
På konfalägret började det med att vi inte skulle sova i samma rum, var så jävla besviken när jag fick reda på det!
Sen under lägrets gång så hände det en massa saker och jag&vendie gled ifrån varandra lite.
Fy vad jag mådde dåligt över det, jag tänkte att utan vendie var lägret skit och jag kunde lika gärna åka hem.
Men som tur var så löste sig allting och vi hittade tillbaka till varandra. Hade vi inte gjort det så vet jag inte vad jag hade gjort!

Nu har vi inte setts på en evighet och jag saknar henne och våra paj-tider så det gör ont! Jag saknar våra skrattanfall, våra killproblem-snack,våra zoner,vår lappskickning under lektionerna och allting annat som hör till våran vänskap. Ju längre tid vi är ifrån varandra ju mera känner jag att vi hör ihop och att jag verkligen behöver min paj.
Jag älskar dig vendie, glöm aldrig det

Rob Lowe pics



Spenderat hela helgen hos pappa i halmstad, varit riktigt mysigt.
Har tittat på idol (tack gode gud för att inte robin åkte ut!), tittat på rögle (som vände underläget 1-3 till vinst med 4-3!), käkat pizza, vart ute med hundarna,sett filmen youngblood (huvudpersonen Rob Lowe var så fruktansvärt snygg, bjuder därför på några bilder på honom här i inlägget!),käkat årets första lussebullar,sett honom♥ och läst min SOLO-tidning.
Åkte hem idag och kom hem vid 6 eller något. Satt och pratade med mammsie ett tag och sen var det dags för gossipgirl,pepparkakor&julmust :)

Nu ska jag duscha, sen bädda min säng+byta till duntäcke för att sedan krypa ner och titta på tv ett tag innan det är dags för att sova.
En massor av pussar till er! ♥


Torsdag

tjenixen, allting bra med er sötnosar idag? :)
själv har jag haft det super, först var det skolan som vanligt och vi hade roligt shema idag.
Först engelska, sen idrott (brukar inte gilla det, men med vår nya idrottslärare micke så är det riktigt roligt faktiskt!), lunch och sen språkverkstad.
efter skolan gick jag till stan för att träffa andré, vi gjorde inte så mycket. gick mest runt på stan och snackade, trevligt var det iallfall:)

Nu ska jag iväg och kolla på Rögle-MoDo.
puss!♥

Rögle



Nu ska jag hem till pappsen och titta på Linköping-Rögle på tv,
fy tusan vad jag ÄLSKAR hockey!

vad ska ni göra ikväll? :)


skor.

Igår var jag,mamma och min bror iväg på Skopunkten och handlade skor, hittade 2 par.Ett par stövlar (om det nu räknas som det?) och ett par gympaskor som egentligen inte är alls min stil men äh, kan vara bra att ha! :) Nu ska jag titta runt efter julklappar på nätet till mina kära släktingar&vänner, får se om jag hittar något fint. Ska också iväg till Lund snart med bea och julhandla, ska bli supermysigt :)
puss! ♥

Lista

Vad lyssnar du på för musik? Några speciella band/artister? Låtar?
Min favoritlåt är Everything, den är världens finaste! (bandet heter Lifehouse)

Favorit parfym?

Just nu min egen, Paris Hilton's Heiress.

Har du något extra jobb?
nejdu, det har jag inte.

Hur länge har du bloggat?
Ungefär 2 år, men har däremot börjat om med min blogg 2 ggr.

Bästa TV program?
Gossipgirl

Har du gjort designen på bloggen själv?
ja,det har jag.

Om du fick välja 1 affär du bara fick handla kläder i för resten av livet, vilken affär skulle du välja då?
Åh vad svårt, men jag hade nog valt Gina tricot. Billigt&fint!

Har du haft fler bloggar än den här?
Nepp, this is it.

Vad har du för kamera?
Min älskade canon

Vad gillar du för plattång?
jag har någon kass från ullared, men ska önska mig någon bra i julklapp!

Brukar du åka skidor/bräda på vintern?
I så fall vart åker du hellst å åker skidor/bräda??
jag gillar faktiskt inte att åka skidor, för de gångerna jag har åkt har jag tappat skidan/svimmat efteråt/gjort kullerbyttor ned för hela backen/åkt ner i ett dike och inte kunnat komma upp igen/åkt in i en grupp med småbarn/vart på väg in i ett träd. Så jag är faktiskt lite rädd för att åka skidor, måste jag erkänna! men när jag väl åker, så är det i åre.

Hur många besökare har du haft som flest?
du, det har jag faktiskt ingen aning om!

Dagens outfit?
Svar:    
okej, kanske inte riktigt dagens outfit för jag har inte bytat om till riktiga kläder än.Men detta är iallfall vad jag har på mig just nu och det är ; shorts köpta på disneyland (det är med betty boop på) ,vitt linne köpt på only och grå kofta köpt på vero moda.

nicole richie



(alla bilder är klickbara)
Väldigt enkelt, men ändå så jävla snyggt!

Lördag



Dagen började med att jag vaknade 06:40, jag fattar inte varför jag alltid ska vakna så jävla tidigt! okej, detta var väl tidigt även för att vara mig men ändå, jag brukar aldrig sova längre än till 8 och det är så jobbigt.  känns som jag aldrig riktigt får sova ut.. iallfall, låg och tittade på tv ett tag och njöt av att vara ledig. Vid 10 kom mamma hem och en halvtimme senare började vi åka iväg till Campeon i hbg för att gå på öppet hus där. Verkade helt okej, tyckte dock bättre om ProCivitas! Efteråt fikade vi, väldigt mysigt :) tog sen tåget hem och nu sitter jag här och tusen tankar om gymnasieval snurrar i huvudet på mig. Jag tycker verkligen det här är svinjobbigt, jag vill bli reporter/journalist och har alltid varit inriktad på media men sedan syv sa till mig att hon tycker att jag ska gå samhälle så har jag varit mest inne på det men nu vet jag inte längre. Jag är så förvirrad! Men jag vet,att som allt annat, löser det sig.

Hittade en helt underbar bild innan på google, tyckte den var så grymt vacker. Så vill jag se ut när jag gifter mig någon gång i framtiden! :) Nu ska jag sätta mig och plugga lite, sen ikväll är det hockeydags. rögle-hv71 :) ha det fint!
puss på er ♥



Älskade fredag


Fy fasen vad gött med fredag! ska bli så skönt att få vila upp sig under helgen, school is killing me :S
Idag i skolan var det helt okej, på förmiddan gick jag&johan iväg till någon utställning på biblioteket som heter "killar" där vi fick snacka om vilket ideal&vilka krav det finns på killar idag. Det var väl ganska intressant, fast lite segt på slutet.
När vi kom tillbaks till skolan gjorde jag en bokrecension på boken Frankenstein, ett tips; Läs aldrig den boken!
Att den är skriven 1818 säger väl en del hur språket är, oerhört gammeldags och oerhört segt. Efter lunch på eftermiddan så pluggade jag vidare med recensionen, känns bra att den snart är klar i allafall.

Nu ska jag plugga vidare och sen ska jag skicka min bror&hans kompis iväg för att köpa pizza till oss, sen ikväll ska jag glo på mitt älskade idol! heja heja kevin.
puss puss♥

Bilder från igår


min dator har blivit knäpp och seg så jag orkar inte lägga in så många bilder,så ni får nöja er med de här så länge! :)




Måndag

Tjoho,
sicken grymt rolig dag det har varit! Jag satt med anna,johan&petter i skolan och vi har varit helt crazy, vet inte riktigt vad det varit med oss idag,haha. Det är såna här dagar som jag tänker att jag kommer sakna dem så sjukligt mycket efter vi slutat 9an.. well well, så är det.
När jag kom hem satte jag&mamma oss och fikade tillsammans, myspys.
Nu ska jag ordna lite med bilderna ifrån igår och sen lägga upp dem här i bloggen!
puss ♥


Breathing your love

Hörde denna låten i morse på mtv, fastnade direkt. Så sjukligt bra, både musiken och texten.


Darin ft. Kat DeLuna- Breathing your love
You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something to save my life


I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love


Helsingborg+DK




Som ni förstått om ni läst min "Dagens"-lista har jag haft en toppendag!
Vid 11:45 tog jag&lovisa tåget in till helsingborg där vi skulle på öppet hus hos ProCivitas.
Det verkade hur bra som helst, Där är absolut en av de gymnasieskolorna jag funderar mest på.
Vid 14.00 var det slut och jag&lovisa tänkte fika nånstans i hbg, men av någon anledning var det gratis att åka över med färjan till helsingör så det gjorde vi. Satte oss i hamnen och käkade fransk hotdog och matade fåglar, väldigt mysigt!
Nån timme senare tog vi färjan hem igen och sen tåget hem till ängelholm.

Har en förövrigt ganska seg kväll, fast äh det är ganska skönt att ta det lugnt ändå.
Puss på er! ♥

"Dagens" -lista

Då&då kommer den här "dagens"-listan dyka upp här i min blogg och det är vad det låter som, en lista om hur dagen har varit!



Dagens låt: The roots-the seed
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: foundation och mascara
Dagens klädsel: jeans,tubtopp och svart kortärmad kofta.
Dagens roligaste händelse: hela dagen har varit rolig!
Dagens planer: öppet hus på procivitas med lovisa, sen åkte vi med färjan till helsingör,myste där ett tag och sen hem igen.
Dagens vill ha: maaat, bara ätit en french hotdog på hela dan :S
Dagens saknad: vendie&maria!
Dagens drog: mitt lip balm
Dagens tråkigaste: ingenting
Dagens finaste: lelle<3
Dagens måste: idag måste jag ingenting :)
Dagens bästa: procivitas&helsingör
Dagens dricka: fanta
Dagens köp: french hotdog
Dagens mat: french hotdog

Dagens kärlek: tjalalala
Dagens mående: varit på topphumör hela dan, men nu är jag sjukt trött.
Dagens kommentar: "varför köper du en french hotdog nu när vi är i danmark?"  

                                                                    

Tack för en underbar dag,Lovisa!

Kevin borg



finns det nånting den här killen inte klarar av?
god, i love him!



ProCivitas

 



hade en supermysig kväll med emma igår! vi tittade som sagt på idol (helt rätt att lars åkte ut btw!) och sen drog vi ner på stan och träffade några kompisar. Blev ingen fest hos issi för hade vi dragit dit hade vi bara hunnit vara där i 20 minuter,
lovat mamma att vara hemma 12. Men men, hade en superkväll iallafall!

Idag ska jag&lovisa in till hbg och gå på öppet hus på procivitas, ska bli trevligt.
Stannar nog sen i hbg ett tag efteråt också. 
Vad ska ni hitta på idag? ♥


Fredag kväll




Go kväll folks
Sitter här och kollar på idol och väntar på att Emmsie ska komma hit, sen ska vi ha myskväll och om vi pallar blir det fest hos issi lite senare!
Nu ska jag gå ner och och hämta upp julmust till oss,
ha en superkväll snyggingar,
chiao!

Restart



Då var det dags att börja om bloggen igen, en liten restart helt enkelt!
Jag har haft bloggen ganska länge, i två år närmare bestämt. Sen nu i somras kände jag att jag inte hade nåt flyt i bloggandet och nej, jag var bara inte nöjd. Så jag började om med allt, raderade alla inläggen och bytade design.
Men nu känner jag samma sak igen, att bloggen inte alls är som jag vill ha den. Så nu börjar jag om ännu en gång!
Förhoppningsvis blir detta sista gången jag börjar om och jag hoppas att jag nu får den blogg jag vill ha :)

Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig i tid för en gångs skull.
Sov gott, vi hörs imorgon!

love/ m♥


RSS 2.0