Två-tusen-nio's sista dag


Firar det nya året ikväll med fest hos Måns med mina brudar och sen drar vi vidare till stortorget och kollar på raketer. Tror det kommer bli grymt! :D
Vet att livet inte förändras bara för att 2009 slår över till 2010, men känner ändå att nyår är en nystart och en chans att tänka över allting man gjort det gångna året. Man lär sig av misstagen man gjort, förhoppningsvis vågar man förändra och förbättra och bli peppad att göra det året som ligger framför en till det bästa ever.
Nyår är alltså inget hokuspokus som förändrar ens liv, men inställningen man kanske har att nästa år ska bli ännu bättre är det förra, räcker gott&väl för att det ska kunna bli sant :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! ♥


Onsdagsmorgon

Godmorgon
Idag ringde klockan redan halv 8, fast det var förvånansvärt lätt att gå upp faktiskt. Kanske för att jag vet att jag om några timmar ska få träffa Tanja, som jag saknar jättemycket :) Får skjuts in till Helsingborg av pappa, kommer komma in en timme tidigare än T så tänkte käka frukost på Espressohouse och läsa min Cosmopolitan som jag fick av farmor igår (fick föresten en 1-års prenumeration på den, wihooo!). Ska nog träffa Linneah senare idag, om vi får ihop våra scheman. Hoppas!♥ 19.00 ikväll är det Rögle-Djurgården, ska bli riktigt nice med hockey :) Nu ska jag måla naglarna, byyye.

Flores



Dagens outfit
Vit tröja- JC
Kjol- MQ
Strumpbyxor- Ingen aning

Kommit hem från farmor nu, var väldigt trevligt och fick många fina saker! Tyvärr dog kamerabatteriet så kan inte ladda in några bilder, men ni får en dagens outfit iallafall! puss


Mys på stan

Halloj
Precis kommit hem från stan där jag&Elaine gått rundor bland mycket folk och REA-skyltar.
Köpte ett linne på Vero Moda som var på 50%, ska försöka fota det till bloggen imorgon. Avslutade allt med en fika på Grafitti, myspys med Elainen :)<3
Pappa kommer om 10 minuter och då gittar vi till farmor's place ;) pic's kommer ikväll. pööösss!




Tycker föresten ni ska lyssna på den här låten, sjukt grym!
Taio Cruz-Break your heart


Today's hairstyle


Godmorgon!
Kom hem till pappa igår, pratade en massa. Pappa är bäst på att få saker att kännas bättre.
19.00 började Linköping-Rögle som vi tittade på, bra spel från killarnas sida. Rögle ledde ett tag i sista perioden, men LHC kvitterade genom en straff. Blev förlängning där Linköping slutade som vinnare. 3 poäng totalt i matcherna mot Färjestad och Linköping måste jag ändå säga är bra, det är tvåan och trean i tabellen vi snackar om ;P
Efter matchen ställde jag och började trippla mitt hår, så idag är det lockigt&fint :D
Ska ut med Elaine om några timmar och gå lite i stan sen bär det av till farmor där det blir julfirande.
Puss puss :)


"Min chef, så himla oskön. Vem bryr sig? Inte jag iallafall."

Ändrade planer, pappa kommer och hämtar mig om typ 2 timmar och sen ikväll ska vi kolla Linköping-Rögle på tv. Imorgon åker vi till farmor där vi ska fira mini-jul, mysigt! Får sola på onsdag istället, då jag ska vara med Linneah baby :D Kollade föresten på tv innan, såg ICA's nya reklam där Ulf leker Krillebooi, hahahha så himla skön! Hittade inte klippet på youtube, men ni kan se det här :)
Ska försöka uppdatera innan jag åker, puss



12:04



Hellu :*
Precis målat naglarna och ska snart in i duschen. Tänkte ta itu med att packa upp sen, vill få allting klart så snabbt som möjligt så jag inte behöver känna att det finns något ogjort. Skulle egentligen kollat film med Tanja,Michael och Nok ikväll men det blir nog inte av, så får bli att hitta på något annat. Vill ta en tripp till stan och sola, hatar att vara såhär vinterblek :S Får se om någon snällis orkar följa med mig dit.
Seee ya later, puss!

Breathtaking





Fjällen, del 1


Here we go!


Julia på bussen


Redo för skidåkning!


Julia i backen första dagen :)


Sötnos






Haha sweet! <3
Ursäkta för mina små snörvlingar ;)

Då var i hemma igen, efter en mycket mysig vecka i Funäsdalen. Har åkt skidor, varit inne i "stan", firat jul och druckit en massa varm choklad. Julia har många fler bilder från resan på sin kamera som jag ska få sen, så länge får ni nöja er med de här :)
Tack Julia, för en toppenvecka :)<3
YOU CAN FEELAAH!


NU DRAR VI!

Suddigt,mörkt och ett hand för facet. Men ni får iallafall se min fina ljusslinga som jag hängt upp i fönstret,alltid nåt :)
Nu är väskorna packade och allting är klart inför resan, skönt! Har precis varit iväg och köpt julkort som jag ska sitta och skriva på tåget. Även gifflar,pepparkakor och julmust är packade, så det ska jag&Julia sitta och kränga på vägen till Göteborg :)
Jag tror inte det blir något bloggande där uppe, men man vet ju aldrig. Annars hörs vi om lite mer än en vecka. Ta hand om er, och god jul :)♥

Sol och snö



Hej sötnosar :D
Var på Jan's begravning igår, och den var jätte fin. Jag hoppas han ser hur otroligt många det är som bryr sig om honom, och hur omtyckt han var. Hoppas han kan det, där uppifrån. ♥
Efteråt åkte jag in till helsingborg och träffade Tanja,Nok och Michael. Åkte hem till Nok där det blev filmmaraton, kexätning och väldigt mycket skratt :) Somnade vid 5, men sov sjukt dåligt för jag var tvungen att sova ytterst och visa tar väldigt mycket plats när de sover, haha :d
Blev hämtad av mamma idag, skjutsade hem Tanja (som jag kommer sakna under tiden när jag är borta :/<3) och sen åkte vi till Väla och köpte lite christmasstuffs. Mys att spendera lite tid med mammsen också!

Är hemma nu och packar för fullt till Fjällen. Vi åker till Göteborg ikväll, tar natt-tåg därifrån till någonstans och kommer fram någon gång i morgon på förmiddagen. Har med tidningar och lite sånt, som man kan fördriva lite tid med. Har verkligen sett fram emot denna resan med familjen,och min underbara vän Julia :)
Ska försöka uppdatera lite senare, puss!

A last goodbye

Godmorgon.
Det är fortfarande väldigt vitt där ute, fint. Har trots det ingen julkänsla, fast den kanske kommer i Fjällen :)
Idag är det skolavslutning i skolan, fast jag missar det.
Elaine kommer hit om någon timme och sen ska vi på Jan's begravning.♥

Ikväll ska jag,Tanja,Michael och Vinne sova hos Nok som bor någonstans mitt ute på landet,haha. :) Imorgon blir det lite shopping med mamma, packa det sista och vid 8 sen drar vi! :D Tror inte det blir mer bloggande ikväll, men vi hörs imorgon. puss puss.


All i want for christmas is you


Bästa jullåten ever!


Tove... ;)


It's me



Kommer härifrån.


Sista dagen

 

Fyfasen vad kallt det har varit idag, höll på att förfrysa imorse när jag stod och skrapade rutorna på pappas bil ;o
Idag i skolan på samhällskunskapen såg vi en dokumentärfilm om delfinslakt, usch usch usch. Djurplågare är jag nog inte ensam om att vilja tortera lite, låta dem känna på hur det som de utsätter djuren för känns. 
Efter det hade vi engelskaredovisning och sen svenska,där vi skulle skriva julklappsrim.
Efter skolan satt jag och Tanja kvar ett tag i lilla matte-rummet vilket skrämde Kaula lite,haha. Gick sen in till spelnördarna (jag säger det med kärlek) och trackade dem lite. Gjorde en bebis-bild på Michael till sån dansande elf, haha :D Blev hämtad av min kära pappa vid 5 och skjutsades hem till mamma. 
Nu ska jag packa till Fjällen, love!


Dålig på att komma på rubriker



Den här dagen har varit riktigt chill. Hade idrottsteori första timmen, där vi pratade typ 5 minuter var med idrottsläraren och sen resten av tiden ritade vi en massa skit på tavlan :d efter det var det lunch,engelska och sen religion. Sprang som en galning till biblioteket efter skolan för att lämna en kompis bok, sen sprang jag vidare till bussen som jag precis hann med, mkt gött. Träffade Linneah och Nellie i stan i Ängelholm, gick runt i snön och pratade lite♥ Drog hem,packade lite och åkte sen hem till pappa. Hade tänkt sova nu, sweet dreams!

 


Tisdag


Mathilda med Henkes mössa ;)

Henke och jag. Haha ingen liten mössa,precis!

Hello.
Den här finfina dagen började vi med matte, och sen svenska. Gjorde stafetthistorier, ni vet när man skriver några meningar, viker ner pappret och sen får nästa person fortsätta utan att se vad man skrivit. Jag höll på att dö när jag läste upp våran,haha! Käkade risifrutti på lunchen vilket var very tasty, sen på eftermiddan hade vi mediekunskap. Satt kvar i skolan ett tag och pluggade lite, snodde Henke's pälsmössa vilket jag&Mathilda tyckte var ganska underhållande :D Var kvar ännu ett tag efter att M gått hem, med Tanja,Tove,Michael,Lilja och Nok (alla har bloggar :o dock är vissa av dem inte så seriösa,haha.) Åkte hem vid 5, käkade,pluggade en massa och har nu pratat med Juliet i telefon, alltid lika trevligt<3 Nu ska jag sova,puss.

For your information, upptäckte jag idag att jag både uttalat/stavat ett visst ord fel under hela mitt tid som skrivkunnig :) Ordet är intervju, som jag alltid stavat interjuv, och även uttalat på samma sätt. Det är bra att jag vet hur ordet jag ska jobba med, stavas och uttalas. Hehe.


Måndag



Efter regn kommer solsken.


J.L



<3


Julbak











Supermysigt julbak med Tanja&Tove i fredes ♥


12/12

Igårkväll var jag&Elaine på fest hos GB, vilket var trevligt.
Men så fick vi reda på det, och åkte in till stan där vi träddade Van och även Julia. Satt och pratade, försökte tänka positivt. Gick hem till mig och pratade vidare där, sen gick Van hem och jag,Julia och Elaine somnade.
Idag fick vi reda på att det har hänt,och det är jävligt svårt att inse.
Han var inte en av mina bästa kompisar, och jag kände honom bara halvbra. Men jag vet att han var en fin kille, och att han kommer vara väldigt saknad av väldigt många.

RIP, J ♥


Hos pappa





Hola,
fan jag hatar när texten centreras fast jag inte vill,åhh. 
Idag i skolan märktes det att det var torsdag. Garvade gott på eftermiddan åt Tanjas elf-videos, våra porriga diktrim och Toves ankläten när hon garvade ;) Efter skolan åkte jag hem till pappa och käkade pyttipanna, kollade Djurgården-Rögle på tv och det gick skit. Någonting måste hända, Roger Hansson kan inte bara sitta där på röven och tro att det ska ordna sig genom några krissamtal här&där. Nepp, vi behöver nyförvärv!
Nu ska jag duscha och sen är det bedtime. Sov gott,finisar.


Glass i stora laaass (med läspning)


För er som inte fattade min rubrik så är det från Bamsesången,hahah.

Är nyduschad och har precis smörjt in mig med BUS, eftersom jag känner mig så himla vit. Måste få lite färg till Fjällenresan så inte någon sätter morot&hatt på mig för de misstar mig för snögubbe :)
Efter middagen idag stack mamma och Peter till hemköp och köpte hem lite grejer,bland annat glass&bär till mig som jag håller på att käka upp. Riktigt gott ;) Nu ska jag måla naglarna och sen går jag nog och lägger mig. puss :*


tre.





Här har ni skoibilderna jag lovat att lägga ut! Alla tre är köpta på skopunkten.


Pink



Här har ni min nya lilla älskling :)


Sjukis

Vaknade upp med en sprängande huvudvärk, orkar bara inte gå till skolan. Så nu ska jag lägga mig framför tvn och dricka te, sen ska jag sova ett tag. Hörs sen ♥

Lifehouse – You And Me


You light up my day


Tanja älsklingsbajsbarn :)<3

Tove har blitt piggögd :( haha söt ändå.<3

Emma, hockeytwin :)<3

Jag tycker om er! ♥


16:14

Slutade två timmar för tidigt idag, fast ska stanna kvar ett tag till och plugga med mediakunskapsläxan. Jag är så himla trött och vill bara hem och sova, fast har som sagt en jäklans massa städning att göra först:/ När jag är klar med det ska jag försöka hinna med att ta foto på mina nya skor, dags nu med tanke på att de köptes för nårra veckor sen ;p
Näe,nu ska jag gå och sätta mig med läxan igen. Puss. 


Tidig morgon

Åkte in till skolan med pappa idag, så kom till skolan en timme för tidigt. Har inget emot det, är rätt skönt att sitta i ett halvmörkt rum,dricka varm choklad och titta på vad som finns tvärsöver Thaicorner ;)
Idag är det lång dag, går ända till halv 5. Fast vi brukar få gå hem tidigare, så hoppas på det idag också! Efter skolan ska jag städa mitt rum som man inte kan se golvet på,haha. Sen ska jag plugga matte till provet på fredag.. Nu slutade de spanskan där inne så nu kom Henke hit och håller min sällskap :) Vi hörs ikväll, puss ♥


Sjunde december



Kyla, bad hairday, oansvariga människor, huvudvärk och en fet Rögle-förlust.
Men just idag,gör det faktiskt ingenting...♥


Anywhere but here

'Cause you are
Beautiful inside
So lovely and I
Can't see why I'd do anything without you, you are
And when I'm not with you
I know that it's true
That I'd rather be anywhere but here without you




Sitter i soffan och myser till den här låten. Känner mig inte ett dugg trött, så väntar med att gå och lägga mig trots att klockan börjar bli ganska mycket. Pratar med fina Tanja på msn, så glad att jag har dig underbaring. <3


Lan bilder


Vinne, fast bakochfram ;)


Jag och HC kollar film,bild tagen av Tanja :)


Lilja,som påstod att han inte sov utan bara vilade,haha ;)


"Vinne är fjortis" ;)


Michael posar


Dennis och Affe :)


Mickey och HC :)


Charlie :)


You give me this bubbly feeling



Sett "Män som hatar kvinnor" nu, oerhört hemsk fast bra. Våldtäcktsscenen var så stark och berörde mig verkligen, fyfan säger jag bara.
Sitter iaf här och myser i mjukiskläder med ett glas Pommac bredvid mig. Känner hur ögonlocken börjar bli riktigt tunga så ska snart gå och lägga mig, har många timmars sömn att ta igen. Vi hörs imorgon, puss och godnatt!



<3


Skol-lan

Kom till skolan igår runt 6 för att vara med på lanet där både folk från journalist- och spelklassen är med. Kollade filmer, provade på att lana lite (inget större succé på den fronten för mig..) och hade allmänt trevligt! Jag och Tanja hade tänkt sova iaf några timmar men när klockan började närma sig 7 på morgonen tänkte vi att skulle vi gå och lägga oss skulle vi bara vara ännu tröttare sen när klockan ringde vid 9. Somnade trotsallt i 20 minuter, men sen väckte Vinniebear mig,haha.. Vid halv 2 drog jag,Michael och Christian till knutan där jag köpte chailatte och Cosmopolitan som jag skulle ha med mig på tåget. Tågresan bar av till Halmstad där pappa bor vissa helger, så är här nu och ska strax kolla på "Män som hatar kvinnor" med pappa och Tim. Mys! Later folks, puss. ♥


Gästblogg från Michael :D:D

Hejsan jag är här ^^ jag skriver på michelles blogg och det är jättekul.
Jag har varit på lan och det va kul. Michelle va också här på lanet och  jag tror hon hade kul :D Hon var den andra som någonsin har vunnit över mig på soul caliber !?!?! starkt jobbat, det va allt jag kommer säga
cha cha <3 till alla mina älsklingar
Tack och hej från Michael.

Torsdag den tredje

Hej sötisar.
Skolan idag har varit nice, skrev på ideologiarbetet,höll på med lite engelska och skrev dikter vilket alltid är lika kul,haha. Saknat Tove idag, och hoppas på att hon kommer på lanet imorgon! Efter skolan fick jag strunta i Rögle,för att hinna med ideologin. Hann titta lite på tvn och stundvis såg Rögles spel sjukt kasst ut, men ibland var de det dominerande laget. Matchen slutade 2-2 iaf, rättvist resultat måste jag säga. Varit och handlat mat med brorsan, slutade med B&J glass,haha. Nu ska jag duscha och sen sova, puss puss.


Onsdags pics


Michael


Kaula


Jag, Michael och Lilja.

Jag&Kaula fördrev tid efter skolan genom att fota runt lite ;) Nu ska jag fortsätta skriva lite till på mitt arbete,fast lär inte bli klar ikväll. Tänkte åka in tidigare imorgon, köpa med en chailatte och sen sätta mig på skolan och skriva lite mer. Blir förhoppningsvis klar då!
Sov så gott, puss puss ♥


Plugga'råå

Just nu är det så jäkla stressigt i skolan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns som vi drunkar i plugg. Det var en väldigt bra sak med Fram, den var en läxfri skola. Jobbade man med det man skulle i skolan var man ledig sen när man kom hem. Senaste läxan jag hade var typ i 4:an eller något, så att få läxor såhär känns fortfarande ganska ovant. Hinner knappt med något annat. Hinner inte träffa kompisar, städa mitt rum, julpynta det, få ordning på min nya dator, fota skorna till bloggen eller umgås med min familj. Deprimerande! När artiklarna till tidningen är inlämnade och det är ur världen,kanske livet kommer kännas en aning lugnade. Jag hoppas på det.


Hjärtattack

  Den här dagen började så himla hemskt, trodde jag skulle dö i en hjärtattack,haha. Överlevde som tur var och träffade  Tanja på Knutan på morgonen. Var inte med på idrotten utan gick istället tillbaka till skolan och skrev en text om mineraler och vitaminer. När vi va klara gick vi och käkade thaimat, rullade sen tillbaka till skolan och hade engelska. Avslutade med religion, vilket var intressant som alltid. Stannade kvar på skolan typ två timmar för att kunna åka hem med pappa,vägrade att ta tåget idag,haha..Som tur är var Kaula kvar och vi satt och kollade bilder,fotade en massa och trackade Michael,as usual.
  Nu är jag iallafall hemma och pluggar med ideoliger, det suger. Jag känner att vad jag än skriver så låter det faaail... EPIC fail tillochmed ;) Både ideologi- och tidnings-deadlinen ligger jäkligt nära och jag börjar få lite panik. Hatar stress!..


Snygga tomtisar

Hejsvej.
Skoldagen idag var riktigt bra. Först matte,sen hade vi svenska där vi skrev dikter. Tove och Tanja hjälpte mig att göra en som var skitbra, fast jag vågade inte ge den till Pernilla,hahah ;) Sen va det lunch och vid 1 drog jag&Emma till ett fik där vi träffade Micke Gath. Interjuvade honom i ungefär en halvtimme, blev nårra pinsamma tystnader (som när vi sa att vi inte hade flera frågor och han frågade om vi verkligen hade allt vi behövde och vi satt och försökte komma på ytterligare frågor och det var tyst skitlänge,hahah.) men annars gick det toppen, och han var hur go som helst :) Efter det drog jag hem, julpyntade hela huset för att överraska mamma och satte mig sen och pluggade. Nu ska jag försöka få idrottsuppgiften av Henkie på msn och sen ska jag&Tanja plugga tillsammans över telefonen. puuuss!

RSS 2.0