Egypten

Då var vi hemma igen. Haft en riktig toppensemester, ville verkligen inte åka hem :/ Veckan har bestått av sol, tempel, marknader, utflykter och luftballongs-åkning. Riktigt roligt alltihopa! Sen bodde vi ju på en kryssningsbåt hela veckan som åkte på nilen, sjukt härligt var det. Bjuder här på några bilder :)


Något av alla tempel, minns dock inte namnet!


Jag och min gammelmormor, som var med på resan :)


Nilen där bak!


Jag&mammsie myser i solen.

Lots of love♥ /Michelle

Happy face

Wiiie vad jag är glad just nu! Rögle vann mot Leksand med 4-2 och jag är så sjukt stolt över dem! De spelade jätte bra. Cred till Jere Myllyniemi, vår gamla målvakt som nu spelar i leksand, han gjorde en grym insats. Sen nu fick jag precis att sms som gjorde mig ännu mera glad,glad,glad! :)



Ska egentligen göra matte, men åh jag orkar inte.. Är så sjukligt skoltrött så jag vet inte vad. Men ska till egypten på torsdag, så kommer få en veckas paus. Verkligen efterlängtat! Ska på nilenkryssning med mamma,tim och gammelmormor. Looking forward to it :) Nu ska jag gå och göra mig en kopp te och sen prata tele med emmsie. Puss!

Toppenhelg

Äntligen har jag fått i ordning min blogg! Nu är det bara min header och ett par småsaker som ska ändras. Sen är jag helnöjd :)  hittade Designa din blogg, verkligen superbra. Killen skriver allt i steg-för-steg och använder bilder så det är väldigt lätt att förstå. Behöver du hjälp med din blogdesign, rekomenderar jag dig att ta dig en titt där!

Min helg har hittils varit hur bra som helst. I fredes sov Linneah hos mig. Vi lagade mat, käkade, tog foton, kollade på film och sen körde vi hundtricket på stan med mina hundar popcorn&pucken. Blev väl inte jätte lyckat, de enda som kom fram var några packade killar som började springa emot hundarna och vifta med armarna,haha. Sen på lördan drog vi ut på stan, efter att affärerna stängt köpte vi varsin chailatte och satte oss på en bänk och pratade.
På kvällen var jag på filmkväll hemma hos Filip med de flesta ifrån konfalägret. mysmys!


Linneah&jag i en rondell,haha.

Nu ska jag titta på film och dricka chaite. Sen lite senare idag är det Rögle-Leksand, vilket jag ser fram emot jätte mycket. Haft hockeyabstinens eftersom senaste hemma matchen var för typ 2 veckor sen. Nu är det seger som gäller, vi ska hålla oss kvar i elitserien! Hoppas ni haft en toppen helg. Hörs kanske ikväll, annars imorgon. Puss puss.


Alienfisk

Hej sötnosar, och förlåt för dålig uppdatering! Humöret är inte direkt på topp och sen är jag inte jag alls nöjd med utseendet på min blogg just nu. Jag vill ha en ny header, bredare inlägg så att jag kan ha större bilder, ny färg på rubrikerna och en annan typsnitt på all text. Men oteknisk som jag är vet jag inte hur man ordnar allt det där. Får vänta tills någon vänlig själ orkar sätta sig ner och hjälpa mig med allt :)

Jag tittade runt i gamla bilder, och hittade denna. Den är tagen av mig på Köpenhamns zoo för ett tag sen. Haha jag fattar verkligen inte vad det är för någonting? Ser ut som en liten alienfisk eller något. Tror det är en blivande padda, fast är inte säker. Haha någon som har svaret? :)



Idag har det varit en helt okej dag. Skolan var inget speciellt förutom att vi hade nationella prov i engelska, den muntliga delen. Känns som att det gick ganska bra. Efter skolan tittade jag och anna på film hemma hos mig och till det åt vi vaniljglass med varma hallon&chokladsås på. MUMS säger jag bara. :* Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på The rocket, min älskade hockeyfilm, fram tills det är mat. Puss på er alla!

Friday,I'm in love



Äntligen fredaaag! Känns riktigt bra, behöver några dagar ifrån skolan just nu. Dagen har varit helt okej, haft español på förmiddan, sen var det lunch och sen på eftermiddan pluggade jag matte. Åkte sen raka vägen hem för att städa huset, nu är jag klar och har precis fixat till mig lite. Ikväll ska jag,linneah,nellie och julia hem till rebecka och äta middag,kolla film och sen sova över där. Ska bli jättemysigt! :)

Gud jag har gått runt flera dagar och varit extremt sugen på scones, haha! Mjuka,goda scones som är sådär varma att smöret smälter... Är det någon som känner sig sådär lite extra snäll idag och skulle vilja komma hit med några nybakta scones skulle jag vara väldigt tacksam :)


Nu ska jag gå och packa min sovväska. Hoppas ni får en jätte bra fredagskväll, puss♥

Onsdag 4/3

Den här dagen har varit förkyld,blåsig och irriterad men också rolig,mysig och superhärlig. Den började med skolan och idag hade vi mitt favoritschema med musik på förmiddan och bild på eftermiddan. På lunchrasten gick vi bort till vår lilla brygga och pratade,tog foton och sen var jag och emma med och tränade Chigong (stavning?) med gubben som är där varje dag och gör det, haha:) Mys var det iallafall!



Efter skolan skulle jag&tim in till Helsingborg för att sedan ta oss till tandläkaren. Men biljettautomaten krånglade så vi missade tåget och kom därför en kvart försent till tandläkaren så vi missade våra tider. När vi sen skulle ta tåget hem märkte vi att vi fattades 20:- till det, så vi gick istället runt i stan och försökte tänka ut en lösning. Medans vi tänkte så handlade vi upp pengarna vi hade och köpte bullar och kakor, hahaha. Så vi fick ringa pappa och be honom komma och hämta oss, vilket han som tur är kunde.
När vi väl kommit hem så gick jag hem till Emma för att ha myskväll, vilket det absolut blev! Vi drack chailatte, hade värsta kuddkriget och pratade en massa. Jag älskar verkligen den tjejen, she's lovely! ♥

Nu sitter jag här och gottar mig i Sidney Crosby-bilder&filmer, killen är ju bara för jäkla snygg! För er som inte vet, är han en hockeyspelare som spelar i NHL-laget Pittsburgh Penguins. Jag ska bjuda på en av mina favorit videos med honom, here you go. Nej nu måste jag faktiskt sova, annars lär jag inte komma upp imorgon. Hoppas ni haft en bra dag, sötnosar:* puss!


H&M stuffs

Hej sötisar. Den här dagen har varit bra, trots lite huvudvärk och halsont. Petter åkte till åre i helgen vilket har resulterat att jag,anna och säkert även johan fått mer gjort idag än vad vi fick på hela förra veckan,haha. Efter skolan cyklade jag hem med finaste Emmsie som sällskap. När jag kom hem åt jag köttfärspaj och tittade på Tyra Banks show. Älskar både Tyra och hennes show, hon tar upp viktiga saker och hela hon är bara så jäkla grym. Föresten, jag hann ju inte lägga upp bilder på mina nyinköpta saker, så här kommer dem;



Båda är från H&M, and i'm in love :) Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska ändra om min blogg design,för hur jag än gör så blir jag aldrig riktigt nöjd.. Ska sitta och tänka lite till, och sen kanske ni får se något nytt om ett litet tag! :) Ha en bra eftermiddag och kväll. Puss!

RSS 2.0