Frösakull, Spanien och Småland

 
I början av juli åkte vi ett litet gäng till Frösakull för att vara där en helg. Vädret började lite tveksamt men vi tog oss ner till stranden för att ta första ölen ändå. På kvällen sen blev det mer öl och brädspel. 
 
 
På lördagen blev det dock strandväder! Vi började med lunch på Gillbergs kök och spelade sen minigolf. Vi tog oss senare till stranden för kubb och några modiga badade. 
 
 
På kvällen grillade vi och spelade mer spel. 
 
 
Pappa hälsade på! Vi gick till berget som ligger precis där Tim bor, med jättefin utsikt.
 
 
Ena natten bodde vi på St Jörgens som hade pool lounge, det kändes som vi var utomlands. På kvällen tog jag och Tim en drink i hotellbaren för att det känns lyxigt. Min smakade viol. 
 
 
Till midsommar åkte vi till Kungshamn. Denna gången uppgraderade jag och Andreas från tält till stuga, lite skönt ändå. Det dracks öl, en tjej lärde ut breath work en morgon, vi lekte lekar, solade på bryggan, drack öl och hemmagjorda snapsar och spelade brädspel. Vi var tre par som bodde lite avskilt och det var rätt skönt ibland, att vara i sin egna lilla bubbla. Vi grillade och spelade spel när vi behövde lite down time. 
 
 
Åkte till saltholmen med Elaine. Vi åt jordgubbar på klipporna och försökte bada men det var supermycket brännisar den dagen. Brände mig för första gången i sommar, det gjorde visserligen inte superont men de är ändå nasty.
 
 
Nu var det dags för Frida&Hampus bröllop uppe i Täby! Ceremonin var superfin och lagom lång (aka kort), huset där vi var efteråt var väldigt mysigt och maten god. Hade superbra och roliga bordsgrannar också. Alla talen som hölls var också så underhållande, antingen superemotionella på ett fint vis eller jätteroliga. 
 
Här står jag, Juliah och Linda och minglarrr
 
 
Senare på kvällen blev det drinkar och dans. Här står jag och Andreas med brudgummen. Mycket bra bröllop, 5/5
 
 
Mamma&Alex hade tillsammans med sina kompisar hyrt ett hus i Spanien, och vi fick hänga med! Det var så avslappnat och kul, ibland hängde alla och drack bubbel ihop och ibland spred folk ut sig och gjorde sin egna grej. 
 
 
Jag, Andreas, Tim och Casper spelade mycket "Vem vet mest?" vid poolen. På dagarna var många och gjorde dagsutflykter så vi var ofta helt själva vid poolen, och de yngsta som var med var 16 år. Var sån himla dröm att kunna flyta runt på madrass i poolen utan plask och lek omkring sig.
 
 
Tre av oss hade fyllt eller skulle fylla år den månaden, så mamma gjorde fint nere i vinkällaren med bubbel, ballonger och mat som överraskning. Vi sjöng jamåhonleva och gick laget runt och berättade vad vi hoppas på inför kommande år. 
 
 
Inför Tims födelsedag skrev jag till hans kompisar och frågade om de ville överraska honom i Slottsskogen. Bjöd först hem honom till oss för en födelsedagsdrink, och sedan promenerade vi bort. De kom en efter en och Timpan blev glad. 
 
 
Jag och mamma åkte till Ästad vingård för att jobba. Här satt vi hela dagen och planerade jobbgrejer, drack vitt vin och badade i den iskalla dammen.
 
 
Mamma och Alex har ett random litet hus i Småland som jag, Andreas, Elaine och Fredrik fick låna en helg. Tyvärr regnade det non-stop men det var mysigt ändå. Vi åt våfflor på ett litet café i närheten av stugan, gick på en rätt mystiskt secondhand och drack ett par drinkar i vindskyddet nere vid vattnet.
 
 
Det ser ut som att jag har maxat mitt drickglas med bubbel, men jag vill tro att det är något annat. Här spelade vi rappakalja, top-3 bästa spelet IMO.  

RSS 2.0