Blandat fint















Den sista var kanske inte så fin, men jag undrar när fan Obama sparkat upp dörren efter ett tal!? Han kanske inte säger "He´s dead", men sparkar gör han. Tyckte det var fett random bara. Läste precis att 80% av alla som fyllt 16 har träffat den personen de kommer gifta sig med, fast de behöver inte vara kär i den personen just nu utan blir det senare i livet. Jag hoppas inte det är sant, fy fan vad tråkigt. Om det är sant hoppas jag vara en av de 20 % som inte träffat honom än. Idag har jag lämnat ut CV och kommit på att jag skrivit fel nummer på varenda ett så har fått sitta och maila alla affärerna med mitt rätta nummer...Kul. Skrivit två prov idag också, det ena gick halvbra och det andra gick bättre än vad jag trodde det skulle göra. Nu ska jag kolla film i skolsyfte, see ya

Rubriker är svårt

Den här morgonen är fail. Skulle ta tåget 7 för att vara med på idrotten men min kära anslutningsbuss var sen så missade tåget. Min nästa lektion är 12 så har två timmar här hemma att fördriva nu. Har hittils utnyttjat tiden till att raka benen eftersom jag inte hunnit det innan, så nu kan jag plötsligt ha shorts! Gött, verkar bli sjukt varmt idag. Har också smörjt in mig med världens bästa body butter, smells delicious. Resten av tiden ska jag ägna åt plugg inför proven idag, dricka sprite och att lyssna på Rammstein. Ha en fin dag!

Födelsedagsfirande?

Gud vad sent det är. Jag ska upp om 4 timmar och 46 minuter, lite jobbigt. Har pluggat en massa och det är därför jag fortfarande är vaken. Imorgon väntar geografi- och naturkunskapsprov och sen på onsdag matteprov, det känns bra. Jag kom och tänka på att jag fyller 18 i sommar och hur kul det vore med en födelsedagsfest. Fast jag som de flesta har problemet att man har många olika umgängeskretsar och blandar man dem på en fest och det bildas små grupperingar så försöker man gå runt och se till att ingen känner sig utanför (shit, det här låter som ett 10-årskalas, men ni hajar grejen?). Fast är det värsta fyllefesten med 100 pers tänker man inte så, fast och andra sidan har jag inte 100 kompisar och på sin 18-årsfest kanske man bara ska bjuda såna man känner bra....eller inte? SVÅRT, får ta och tänka på det där ett tag.

Sleep tight.


Upp och ner

Shit. Mitt humör alltså. Det kan verkligen dala av ingenting! Det kan räcka med att jag kollar på någon kompis blogg så blir jag värsta neggot och tänker Fyfan vad hon är snygg osminkad/Hon är så populär och är alltid på fest medan jag sitter hemma och käkar mig tjock på glass/Varför ska ALLA kläder sitta fint på henne?/Hon tränar typ varje dag medan jag är jätteodiciplinerad och joggar inte alls så mycket som jag bestämt mig för. Fan. Jag kan verkligen bli deppig och känna för att gå och lägga mig i 15 år. Jag hoppas verkligen för min egen skull att det är typ tonårsrubbningar och att jag inte lider av någon psykisk obalans eller något. 

Nu ska jag plugga inför de tre proven jag har denna veckan, kan ingenting av någon av dem men jag orkar ärligt inte talat ge så mycket mer just nu. Mitt pluggbränsle är helt seriöst slut!


Word

Ändrade planerna litegrann, kollar på Champions Leauge istället för filmen. Den kan jag ju se vilken dag som helst. Nu i pausen fyllde jag i en lista till bloggen MEN på något sjukt sätt lyckas jag alltid klicka bort sånt, jag fattar inte hur jag gör!? Nu börjar matchen igen, så det får bli en fin bild istället.



Saturday night at my place


Haha, älskar Kissie-blinget! Nu har jag pluggat i princip hela dagen och tänker därför unna mig själv en riktigt go kväll, belöning är fint alltså. Ska ha mini-spa med hårinpackning, scrub, nagelfix och bodybutter. Sen ska jag käka B&J (looove!) till filmen New York, I love you.  Jag hade gärna haft det som på den nedre bilden, en egen liten utomhusbio. Åh!

Föresten regnar det ute och jag bara älskar det, regn+myskväll inomhus=SANT.

Kameradjungel

Jag hade tänkt att införskaffa en systemkamera snarast. Dels för att det vore väldigt roligt att lära sig att fota med en, jag hade tänkt att bli lite pysslig och göra fina album med bilder från resor, somrar, födelsedagar och sånt där. Sedan är det dels för att jag ska göra ett projekt i trean där jag kommer använda en kamera väldigt mycket, då är det skönt att ha sin egen. Nu till den stora frågan, vad fasen ska jag ha för kamera? Jag är helt LOST när det gäller sånt. Vilket märke? Modell? Siffran efter "D:et" i kameranamnet? Nej, det är en djungel för en relativt okunnig fotomänniska som jag.

Har ni tips om något av det jag precis nämnde är jag väldigt tacksam om ni slänger iväg en kommentar!


day 06 – a song that reminds you of somewhere





You placed the stars in the sky and you know them by name.


Motivation




Blir mer motiverad till att plugga när jag tänker på resor, typ "nu får jag det här överstökat så jag kan ligga och njuta på resan utan något plugg som stör". Resor är motivation till en massa annat också iförsig. Om man är lite nere och tänker på att man snart ska resa så känns det mesta plötsligt lite bättre. Det behöver inte vara en resa till andra sidan jorden utan att åka till en fin stad i Sverige kan vara nog. Detta året blir det ett riktigt reseår för mig vilket jag är så tacksam över!

I år har jag varit i Usa vilket var fantastiskt, speciellt New York. Jag är kär i den staden och den är lika underbar som man föreställer sig. Nästa resa går till Thailand där jag och Tanja ska vara volentärer på ett barnhem, tror det kommer bli världens grymmaste erfarenhet! I sommar ska jag och Elaine eventuellt åka på partyresa någonstans innan skolan början, vore ett perfekt avslut på lovet. Efter lovet någon gång ska jag (och Elaine?) följa med på en hälsoresa där min mamma håller i daglig träning och så äter man nyttigt, detta är på Kreta tror jag. I november har min mamma bokat en resa för oss två till något spansktalande ställe (hon sa det igår så jag minns inte riktigt) där vi ska sola,bada och läsa spanska under en vecka! Nytta med nöje, hur grymt? Den sista resan ska jag göra med pappa&Tim och den går till Paris där vi ska njuta av staden och besöka Disney world. Har varit där...tre gånger förut tror jag och det är lika kul varje gång!

Så om livet känns lite trist eller du bara känner för att göra något kan du fundera på att boka en resa någonstans. Det behöver inte vara längre än till Göteborg eller Stockholm! Några dagar i Göteborg tillexempel med shopping, solande, glassätning och utgång på kvällarna låter inte så pjåkigt. Dessutom är resan dit kort och man slipper oroa sig för allt för exotiska sjukdomar, perfa !?

Lovely bones

Filmen igår allså, inget för svaga sinnen! Den innehöll inga starka scener på det sättet. Man fick tillexempel inte se när flickan blev våldtagen, men det var något som gjorde att jag var nervös genom precis hela filmen. Jag har nog aldrig fått så ont i magen av en film som när hon gick ner i hans jordkällare (spoilar inget, det finns med i trailern). Jag blev så jävla rädd för hur normal våldtäksmannen var annars, hur trevlig han var mot folk och hur han sedan satte sig och detaljerat gjorde en ritning på hur djup jordkällaren skulle vara, hur han inredde den nogrant och tog sig tid till att gräva den med en spade. Så planerat och genomtänkt. Den här filmen var antagligen så obehaglig för att det är så mycket närmre vad som hade kunnat hända mig själv, än en mördare med en gammal hockeymask med motorsåg i skogen.

Vaknade tidigt idag vilket var väldigt bra för då hinner jag med mer plugg. Ska plugga till tre prov och tre inlämningar. Lika bra att sätta igång alltså. Har kaffe by my side och ska sedan äta bacon&äggröra med pappa, gött. I see you later!





Det jobbiga är att jag tycker om skådespelaren som spelar våldtäktsmannen/mördaren, det krockar skitmycket! Han spelar modebögen i The dewil wears Prada, och hur kan man ogilla honom där!? Han kan minst sagt spela väldigt olika roller.


Världens finaste par




Thank God It's friday









Tjohej vilken bra dag det varit. Hade bara en lektion som var väldigt chill, var kvar på skolan ett tag men hade gott sällskap. På tåget hem pratade jag med en total främlig väldig länge, inte ofta det händer. Det var en kille i min ålder som jag aldrig fick reda namnet på, haha. Väl i Ängelholm fikade jag med min fina Elaine, gick sedan runt på stan och jag köpte en bh och en skrubbhandske. Bra att skrubba bort gammal bus med! Nu är jag hemma hos pappa och ska plugga i en timme till och sen tänker jag titta på Flickan från ovan som verkar lite halvsorglig/läskig. Jag är så lycklig över att helgen är här!

Love love love

222934_2066288259753_1321177604_2481658_2959165_n_large



Satc9_large



10185896_obqfe07i_c_large



Tumblr_lke8dcsunq1qdw3d8o1_500_large



Tumblr_lkr3mwc9eo1qi5e55o1_500_large


Har knarkat den här serien idag och pluggat lite smått mellan avsnitten bara. SATC är så fruktansvärt jävla underbar och klockren. Jag har bara två säsonger kvar tills den är slut och det gör mig lite deprimerad, då får jag väl börja från början igen. Nu ska jag duscha och gå och lägga mig, minns inte sist jag gick och la mig innan 10.30, så det ska bli superskönt. En tre-timmarslektion imorgon och sen ska jag fika med Elaine, happpy

The failures are a part of the experience

Tänk bak på alla problem du har haft i ditt liv, de gånger ditt hjärta krossats men efter ett tag blivit helt igen, hur många gånger du tänkt om en kille "jag kan inte tänka mig med någon annan än honom" men sedan slutade du gilla honom, hur all stress förr eller senare tagit slut och hur alla bråk på något sätt löst sig.

Kom ihåg det nästa gång du stöter på motgångar, olycklig kärlek eller omänskligt mycket plugg. Du kommer inte ha känslor för killen du inte kan få i hela ditt liv fast att det känns så just nu och du kommer inte heller dö av ett misslyckat prov.

När livet känns för jävligt, käka direkt ur ett stort glasspaket framför en film och gråt lite om det känns bättre. Nästa dag är det ett nytt du som går upp på morgonen. Ett starkare, bättre och en erfarenhet rikare du!


Peace is free


Fin sång, duktig sångare, bra band. Just nu pluggar jag geografi vilket inte är särskilt roligt, fast det funkar. Ska plugga matte/filosofi/naturkunskap sen, ska försöka varva med några SATC-avsnitt så att jag får ta paus från allt plugg. Fick reda på ett av mina beslutbetyg idag och åh vad jag blev glad, jag kan!

Idag kommer föresten något som ni har väntat på, wie!

Del 1 USA; New York


Times Square, måste besökas helt klart men det var ändå det stället jag gillade minst. Sjukt mycket turister och Souvenirshoppar. Kul att besöka en stund, men det känns så turistigt och det är roligare med de "riktiga" delarna av en stad om ni förstår vad jag menar.




Bor jag i Usa i framtiden måste jag passa mig för sånt här, annars kommer jag komma hem igen 150 kg+




Högst uppe (på hela husets övervåning!) bodde John Lennon och hans fru. Hon bor fortfarande kvar.



John Lennons minnesplats i Central Park





Rockefeller Center

















Favorit-frukoststället!





Ripley's believe it or not, kul ställe







Central Park. Trots att vi inte hade så fint väder var parken sjukt vacker!



Madame Tussauds







New York skyline, en av höjdpunkterna på resan. Mest för att det var något av det finaste jag sett, lite för att där fanns en snygg fransman ombord.



Denna onsdagskväll


Har jag druckit kaffe med kanel i


Har jag pluggat väldigt mycket matte



Och myst runt i pappas stora t-shirt



Är på bättre humör nu. Imorgon är jag ledig vilket är hur skönt som helst. Ska verkligen passa på att sova ut och få det sista plugget gjort. Mitt mål är att på söndagskväll vara klar med alla uppgifter och sedan på onsdag nästa vecka ha gjort alla prov. Känslan när jag går hem den onsdagen....Jag ser fram emot den.

Ja....Fast nä

Lägg av Michelle, sluta tycka synd om dig själv. På torsdag söker du flera jobb, du pluggar röven av dig denna veckan och lite av nästa, för vet du vad? Imorgon är det en enda jävla vecka kvar av plugg och sen har du tio veckors ledighet varav 3 spenderas i Thailand. ENJOY LIFE.

Nej jag är inte schitzo, tycker bara det är roligt att prata med mig själv(?). Är inte sådär positiv egentligen atm men jag ska försöka bli. Den här kvällen är ganska hemsk då jag kommer få plugga till cirkus 1 inatt, no joke. Men snart är det helg och visserligen ska jag plugga då också men jag ska unna mig sovmornar utan någon som helst väckarklocka och så ska jag titta på SATC och jogga om det är fint väder. Måste också komma ihåg att ignorera att jag är sämst i världen på matte. (Ser ni hur jag lyckas smyga in lite negativitet ändå?) Fast nästa vecka ska jag visa vad jag går för i matte och då nailar jag det, klart som korvspad.

Fan vad virrigt inlägg. På tal om virrigt är jag så trött nu för tiden att jag på allvar har typ 5 sekundes minne. Jag minns inte vad jag tänkte på för några sekunder på, vad jag pluggar för något om jag tar en liten pluggpaus, vad jag käkade för en timme sen etc. WELL kanske ska plugga istället för att spendera tid här och sedan whina om att jag har mycket kvar. Godnatt och ursäkta mina konstiga och sura inlägg idag, det blir bättre.

--

Jag panikar på livet just nu.

Till och med när jag tänker på sommarlovet får jag ont i magen. Vad fan hände med de två sommarjobben jag var på väg att få?

Idag har jag...

varit på skitbra humör i början av dagen.
hållt en idrottslektion som gick bra.
redovisat två geografipresentationer som också gick bra.
blivit deppig på grund av matematik.
gråtit på grund av matematik.
tagit vaccin mot japansk hjärnhinneinflamation inför Thailandresan.
glömt den SATANS JÄVLA boken i skolan som jag verkligen behöver till ikväll.
kommit på att en uppgift jag inte börjat på blivit flyttad till imorgon vilket jag inte kommer hinna.

Denna dagen kan brinna i en eld, som Nickan säger.


I en busskur

Sitter och väntar på bussen i regnet, dock under tak som tur är. Regn är mysigt, mest när man sitter inomhus men det är inte så pjåkigt att vara ute i regn heller faktiskt. Fast det är ingen hit om man ska någonstans för efter ser man ut som en dränkt katt typ. Ville döda min mobil imorse när den ringde, var så extreeemt trött. Är fortfarande det, hade kunnat göra mycket för att få gå och lägga mig igen. Ska hålla i en idrottslektion och två redovisningar idag, dock är dem bara för min lärare så det är inte så farligt. Efter skolan ska jag plugga samhäll så det ryker, ska försöööka gå och lägga mig i hyfsad tid så jag får mer än 4 timmars sömn som inatt. 6 timmar är minimum! Vill bara tillägga att jag hoppas min smålänning kryar på sig snabbt.

Godnatt


Snart kravlös


Har inte hunnit läsa den SOLO jag fick sist och idag kom en ny. Har inte tid till att läsa dem at the moment men så fort allt plugg är avklarat ska jag lägga mig ute i solen med en läsk och mina tidningar och bara NJUTA av att ha tid. Det är inte långt kvar till den dagen nu!

Ska just nu göra klart en powerpoint-presentation om Indiska Oceanen och sedan planera mitt idrottspass som jag ska hålla imorgon. Ser ut att bli 4 prov på 3 dagar för mig nästa vecka, fast det blir nog det sista i skolväg jag gör denna terminen så det känns helt okej ändå.  

Världen Live

Hittade en hemsida där man kan söka på städer runt om i världen och se dem live, coolt if you ask me. Har suttit en stund och granskat människor som vandrar runt i New York, känner man inte för just den staden kan man kolla in London, Stockholm, Hong Kong, Berlin, you name it. Ganska meningslöst egentligen men jag tyckte det var rätt underhållande, hehe.

Hemsidan hittar ni här!

Shine until tomorrow

"And when the broken hearted people living in the world agree,
there will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is still a chance that they will see,
there will be an answer. Let it be."
- Beatles


Glass i stora lass





Hade en jättemysig stund med tjejerna i stan. Käkade glass och gick in på H&M för att jag behövde ny BUS. Nu är jag hemma igen och ska plugga som sagt. Lyssnar på Queen och njuter av solen i nacken. Känner för att göra något slags kollage till bloggen idag, får se om jag hinner! Puss på er

Godmorgon!


Min kära iphone får agera bloggkamera. Även om jag tycker den har en grym mobilkamera så blir ju inte bilderna perfekta, men det överlever vi! Har druckit hallonsmoothie, kollat på ett avsnitt SATC och målat naglarna mintgröna och haft en allmän go morgon. Ska börja sminka mig snart och sen åka till Helsingborg och mysa i solen med gamla klasskompisar. När jag kommer hem blir det hard core plugg, geografin ska vara klar till morgon och även mitt idrottspass. Förhoppningsvis hinner jag med lite samhäll också. Go go go!

"Life's a laugh and death's a joke, it's true. You'll see it's all a show. Keep 'em laughing as you go. Just remember that the last laugh is on you."

Positivt

Bild från New York, cute. Har faktiskt fått två uppgifer gjorda ikväll så cred till mig. Blev ju ingen film dock, lite naivt av mig att tro att jag ska hinna med något sånt när det är någon vecka tills allt skolarbete ska vara inne... Nejfan nu är det inget annat än plugg som gäller, förutom imorgon när jag ska träffa folk från gamla skolan fast det är bara en timme så det gör ingenting tycker jag. Har fått sjukaste huvudvärken från ingenstans så ska sova nu, godnatt!

Poems are not my thing

Har precis gjort ett kollage med bilder och text till uppgiften i Estetisk verksamhet, nu ska jag skriva en eller flera dikter. Det suger jag riktigt hårt på, får bara knepa ihop några meningar och låtsas att det har ett "djupt syfte". Tänkte ta en kopp kaffe nu, ska ha en riktig pluggkväll och det finns ingen tid för att vara trött!

Ikväll vill jag hinna med;
1. Färga håret
2. Packa upp väskan (som jag tagit med från mamma till pappa)
3. Plugga
4. Titta på filmen Hotel Rwanda

Been there, done that




















Mormor och morfar


 

Varit hos mormor och morfar idag vilket var jättemysigt. Käkade skitgod lunch utomhus, de har så himla fin utsikt över havet! Atm sitter jag hos pappa och pluggar estetisk verksamhet och lyssnar på Slipknot. Det regnar sjukt mycket just nu och det är värsta mysfaktorn. Ska plugga som tusan nu och sen vill jag titta på några avsnitt Sex and the City, saknar den serien. Snart kommer pappa hem med räksallad till mig, göööttt!


Hur förbereder man sig för att dö?

Ligger i sängen och kom att tänka på en sak. Jag vet att jordens undergång är uttjatad, men de människor som tror på den amerikanska prästen/radioprataren/vad han nu är, tror att jorden ska gå under om exakt 3 timmar. Undrar vad de gör just nu? Kanske är de lugna för att de varit bra kristna människor och därför tror de att de ska få en plats hos Gud. Eller så är de skiträdda och tänker på alla svordommar de råkat säga och att de ångrar att de varit så dåliga på att gå i kyrkan. Jag vet inte, jag har bara svårt att tänka mig känslan man har tre timmar innan man tror att jorden ska gå under. Jag tror som sagt inte på det, men skulle Tim eller någon börja skaka min säng inatt hade jag nog dött av hjärtstillestånd, haha..

Ut och lira

Lånat Elaines linne ikväll utan att ha frågat om lov.. Förlåt babe! Vart ute på stan och käkat på uteservering med mamma och moster, väldigt mysigt. Min moster Malin sjunger föresten och hon tog med några låtar som hon har spelat in och OH MYYY vad hon är bra! Ska lägga ut dem på bloggen någon gång, promise. Nu har jag gjort klart kompletteringen på historian och det känns skitbra för har skjutit upp det lite, men nu ska den äntligen in! Ska till mormor och morfar imorgon och sen ska jag hem till pappa och fortsätta plugga. Älskar att vi är lediga på måndag och att jag ska träffa några från min gamla skola då, yaaaiy! Hade tänkt sova nu, godnatt på er!




Linne- Elaines, hehe
Kavaj- BikBok
Shorts-Åhlens
Armband-H&M
Halsband-Fått av Elaine


Myslåt i solen

När jag kom hem från Elaine i förmiddes gick jag ut och la mig i trädgården för att sola. Det var precis lagom varmt och jag lyckades somna vilket var jätteskönt. Tycker man kan skymta en svag linje efter bikinin.. Ska låta min kompis BUS förstärka den ikväll! Jag har världens minsta och konstigaste problem, men jag vet inte vilket typsnitt jag vill ha på bloggen!? Antingen den här eller den helt vanliga som är standard, svårt. Fast ja, det finns ju jobbigare dilemman här i livet så ska väl inte tänka för mycket på det där, hehe. Seeee ya.

  


Summer times







Fy tusan vad underbart det ska bli med sommarlov. Värmen och solen. Fräknar. Glass. Stranden. Sommarflirtar. Lätta kläder. Sovmornar och sena kvällar. Pizza i parken. Bara fötter. Grillning. Fester.

Så efterlängtat!


Hos saftskalle


Mer än 1 år gammal bild på mig och Elaine, typ precis innan vi började vara jättemycket med varandra. Är hos loppan nu fast hon sover, surprise surprise. Igårkväll kollade vi på film och det var jättemysigt att träffa henne, vi räknade ut att det var 20 dagar sen sist...Not okey! Ska plugga framtills att hon vaknat och sen ska jag hem och fortsätta att plugga där. Om jag har fått mycket gjort ska jag hålla kvällen ledig till film eller något, kanske mamma vill titta med mig. Ingen har väl missat att jorden ska gå under idag föresten? Tror prellen kommer skämmas när hans förutbestämda klockslag tickar förbi och ingenting händer. Tycker föresten att han borde skämmas för att skrämma upp en massa personer sådär. Jag tror iförsig inte på det, men det finns det garanterat människor som gör! Stackare.

Nykommet i garderoben








1. Klänning, present från mamma. 2. Tröja, Forever 21. 3. Tröja, Forever 21. Jacka, H&M
Allt förutom klänningen köpte jag i Usa. Längtar tillbaks dit väldigt mycket för övrigt, speciellt till New York. Nu ska jag in till skolan, göra ett prov, stanna och plugga några timmar och sen åka hem till min extremt saknade bästa vän. Väl hos henne ska jag plugga, helg är inte = ledighet. Fast vi ska ju kolla film och snacka skit också såklart! Drive so it smokes, som en av mina goa lärare skrev på en uppgiftsbeskrivning :)

Ledigt är gött

8.00-11.30 Plugga historia
11.30-14.00 Sova
14.00-16.00 Plugga historia/geografi
16.00-16.20 Promenad med Pucken
16.30-18.30 Plugga historia/geografi
18.30-19.30 Simpsons
19.30-20.00 Family Guy
20.00-? Ut och käka med mamma
När vi kommer hem: Duscha, måla naglarna, bus, fixa ögonbrynen etc.

Där har ni min väldigt händelserika dag. Well, jag klagar inte!


What I thought was a dream


Vaknade av mig själv vid 8, började plugga historia, somnade om igen och sen back to historian. Måste ta en paus från 1900-talet och göra något annat nu känner jag, kanske geografi. Måste plugga på ordentligt nu så jag känner att jag kan ta en stund ledigt ikväll, vill måla naglarna, smörja in mig med bus och noppa ögonbrynen. Vill kolla på Simpsons och Family guy också. När jag ändå är igång så vill jag ha glass och kanelbullar också, hehe.

Min blogg

Ibland kan jag bli avundsjuk på folk med tydliga inriktningar på sina bloggar. Det finns en tjej som driver en (skitbra) blogg där hon skriver mycket om skönhetstips, mode och kändisar. Hon är typ som en modetidning fast i bloggform. Sedan finns det dem som lägger ut vackra och inspirerande bilder och texter. De låter typ alltid poetiska och man får aldrig reda på vad de gör på dagarna. Det finns fotobloggar, det finns bakbloggar, det finns sportbloggar. Ja, ni hajar. Bloggar som hittat sin grej liksom.

Och så finns det bloggar som min. Jag skriver om vad jag gör på dagarna, lägger ut lite musik då&då, tipsar om någon film jag har sett, försöker skriva lite fina texter och om jag orkar kan jag lägga ut någon dagens outfit. En lite halvt tråkig och meningslös blogg med andra ord. Hade som sagt ibland velat ha en lite tydligare inriktning på bloggen, det hade varit skönt ibland. Ibland vill jag smyga in med typ tips för håret, hur man gör sin egna ansiktsmask and so on men det känns så wanna be, fast och andra sidan är det min blogg och det är ju bara sånt jag vill skriva om som borde hamna här? Hm, kanske ni kommer få se mer sånt i framtiden?

Fast att min blogg inte riktar in sig på något speciellt så tycker jag om den. Jag tycker om att titta tillbaka på vad jag skrivit i gamla inlägg, läsa vad jag gjorde och hur jag mådde då. Det får kvitta om jag inte har världens roligaste, inspirerande eller vackraste blogg. På något sätt får den mig att må bra! Jag vill försöka göra den lite bättre med fler bilder och mer varierande inlägg vilket kanske kommer så småning om. Så länge så rullar den på som vanligt, lilla Michibelle.

Glad lill-lördag

Idag är jag happy och utan någon speciell anledning egentligen. Kanske är det för att solen tittar fram idag eller för att jag tycker om min skola så jävla mycket. Antagligen både och. Jag är svintrött på att plugga men samtidigt är jag så glad varje dag när jag ska hit. Jag mår bra här.

Idag kommer min mamma hem, WOHO! Fan vad jag saknar henne. Förutom att prata med henne i eftermiddag ska jag plugga och ja, that's about it. Hörs sen!


Sannarp




Igår var jag och Amanda och tittade på Benjamins fotbollsmatch. Det småregnade och Bennys lag förlorade men det var roligt att vara där ändå. Åkte med Samuel till någon mataffär, köpte gott kräng och åkte hem till Amanda där vi pluggade matte/historia. Trevlig eftermiddag/kväll med min smålänning.

Nu ska jag plugga lite till och sen ska jag duscha och sova. Älskar vårt schema just nu för har en mass inställda lektioner pga att lärarna ska rätta nationella prov. Imorgon börjar jag en timme senare än vanligt, på torsdag är jag nog ledig, på fredag har jag bara en lektion och på måndag är jag nog också ledig. YEEESSS nu blev jag jävligt glá. HAJRÅÅ!

Bilderna är tagna från Amandas blogg.

Oh happy day

Haft ett nationellt prov i matte idag, gick nog inte så bra men det är skönt att det är gjort.
Städade huset när jag kom hem för att mamma ska bli glad när hon kommer hem från resan imorgon.
Läst en lärares kommentar på ett av mina arbete som fick mig att le med hela ansiktet. "Exemplariskt!", så skrev han.
Resten av kvällen ska jag träna, plugga och hoppas på att telefonen ringer snart och att personen på andra sidan har goda nyheter. Det vore pricket över i:et just nu!


day 05 – a song that reminds you of someone

Lame med remixad bebisröst, men jag kom inte på någon annan. Påminner mig om en gammal kärlek i 7:an, haha! Issi och Bea vet vem ;) Säkert alla andra också iförsig, vem visste inte?.. Hehe puss!

Min söndagskväll

      

Tränings-dvd. Hockey på tv. Pepsi max och plugg i pauserna. Imorgon börjar vi 1 och jag ska verkligen passa på att sova ut innan skolan, underbart!


Everythings comes to an end

Tappar bort saker. Glömmer saker. Tar för långa powernaps, som jag nog egentligen behöver, när jag borde plugga vilket leder till ångest. Har lappar som behöver skickas in som fortfarande ligger och väntar på köksbänken. Shit, jag måste ta tag i mig själv och livet. Säga till de båda att ta det jävligt lugnt och inte glömma att andas. Ikväll ska jag träna för att jag behöver det, både psykiskt och fysiskt. Läste en rubrik nyligen; "Nu är det bevisat- Du blir hög av att träna" (inte konstigt varför vissa blir så beroende av det,alltså) och det kanske man behöver mitt i all stress.


You're awesome.


day 04 – a song that makes you sad


Den får mig att tänka på världens bästa konfalägers slut. Den får mig att tänka på Jan.


Jag hade den låten på repeat 24/7 när pappa flyttade ifrån oss, när jag lyssnar på den så väcker den så jävla mycket.


Födelsedagsfiranden

Ville bara säga att jag lever. Födelsedagsfest för Maja igår och födelsedagsfest för Anna ikväll. Go helg med andra ord. Mår bra annars, drunknar i plugg men det tar jag tag i efter helgen. Nu tänker jag bara leva och ha roligt, hej och hå!

Ibland kan man inte bara gilla läget

Jag är så jävla trött just nu vilket leder till att jag är sjukt irriterad och gråten är nära lite då&då när det inte ens finns någon speciell anledning. Allt plugg är anledningen, pressen angående jobb, eventuell lägenhet i Halmstad och massa piss. Vill bara att allt ska hamna på plats. Nationellt prov imorgon och tre prov på fredag. Äee fan, nu tänker jag sova fast skitplugget inte är färdigt.



Jag&Benny i skolan, snyggt.


Fruktansvärt vacker



Natalie Portman för Dior


Ramlösa brunnspark

    




 


Gick på en promenad i Ramlösa brunnspark när jag kom hem från skolan. Engelskalektionen blev inställd idag så kunde åka hem en timme tidigare, sjukt skönt! När jag kom hem käkade jag bär på verandan medan jag läste Cosmopolitan, känner att jag måste unna mig lite sån tid för att inte däcka av allt plugg. Kom ihåg det hörrni, att ta hand om er själva.

 


Innan jag går och lägger mig...



Haft keps på mig idag. For your information. Nu ska jag lägga ut en videoklipp som jag tycker är extremt sött, sen är det dags för mig att sova! Vi hörs imorgon.


day 03 – a song that makes you happy


Respekt från båda hållen

Hade en lektion utomhus idag, väldigt härligt fast ingen kunde koncentrera sig. Roligare att titta på när ett litet småkryp kliade sin rygg med benen.

Jag har tänkt på en grej. I bussar tycker jag man ska resa sig upp om en äldre person behöver sitta. När vi är 80 år och har ont i kroppen kommer vi inte heller vilja/kunna stå i en guppig buss. När människor reser sig självmant är det en fin gest, jag diggar den inställningen. Jag kan ibland bli lite småirriterad på nonchalanta människor, ganska ofta tonåringar, som bara tittar på gamlingen och sen tittar ut genom fönstret igen. Tar för givet att någon annan kommer resa sig. Faaaast sen kan jag störa mig på den äldre också.

 Om en gamling kommer på bussen och ingen direkt reser sig upp så tittar många av dem surt på alla människor och stapplar sedan fram till ett räcke för att hålla i sig. Hon eller han fortsätter slänga arga blickar och tillslut brukar någon resa sig upp och fråga om den äldre vill sitta. Den äldre säger inte ens tack utan går bara bort och sätter sig, fortfarande sur på att ingen reste sig direkt.

Respekt för de äldre, självklart. Men ett jävla tack från deras sida är inte för mycket att begära. Menar inte gamlingar generellt, utan de sura som finns där ute i samhället. Sedan om det nu inte finns någon som reser sig direkt får de väl fråga någon om de kan få sitta, personen kommer nästan garanterat svara ja. Förstår inte människor det självklara får man ibland öppna käften och säga något, inte ställa sig och sura. Det är bara drygt. Känns bättre att resa sig för en go&glad gamling som uppskattar att man reste sig, än någon vresig som inte ens kan säga tack.


Tumblr_ljxoyh0tr01qf2az1o1_500_large


Sunny day on LBS








You're bringing me sunshine

 

Bilderna är från weheartit.com.
Den muntliga redovisningen idag på svenskan gick fint och jag känner mig så bra just nu, att jag trots att jag var nervös lyckades hålla ett tal jag är hyfsat nöjd med. Så lite sol på det sen, happy! Ska plugga nu och sen träffa mamma i stan för att äta middag på någon uteservering, så härligt! Värmen är sjukt välkommen, VI ÄR SÅ GLADA ÖVER ATT HA DIG HÄR!

Söndag, jag tycker inte om dig


Fest,kvällspromenad med Emma och plugg är vad min helg bestått av. Jag hatar att jag så fort jag gör något känner att för varje minut kommer jag lite mer efter med plugget. Jag ångrar inte att jag bytte skola, men fan med plugg som kom med det beslutet. KÄMPA MICHELLE, så jävla nära sommarlovet nu!

Usa-bilderna var det ja, hinner verkligen inte ladda upp dem nu... Blir väl nästa vecka tror jag, hoppas på det. Ska duscha nu och sen ska jag lägga mig i sängen och träna på mitt nationella muntliga några gånger till. Vi hörs imorgon, godnatt.

Fina Halmstad


Halmstad är så himla fint på våren och sommaren. Tycker så mycket om att gå i skolan där, dels för att skolan är grym och dels för att staden är så mysig!

Anyway, var fest i vår sommarstuga igår vilket var roligt. Kändes som en sommarkväll, fint väder och det blev inte mörkt förräns ganska sent på kvällen. Sånt är gött! Åt frukost på Donken imorse med Tim,Markus och Simon och sen la vi oss i gräset och njöt av det väldigt fina vädret. Tog tåget hem vid 1 och nu är det hard core plugg. Ska skriva mitt tal till svenskan på måndag, tycker inte om att hålla muntliga grejer men igår på historian snackade jag om Förintelsen och det gick faktiskt bra och efteråt var jag stolt över att jag fixat det. Ska försöka behålla den känslan till måndag. Vad är det värsta som kan hända egentligen? Visst, jag kan suga och få IG men vafan, tror nog jag kommer få jobb i framtiden ändå.

Ikväll ska jag och mamma ut och käka middag, ska bli väldigt mysigt att umgås lite med henne. Men fram tills dess PLUGG! Hejsvej

Pink floyd



 

1 och 2. Pinkfloydkonserten 3. Utsikten från ett av hotellrumsfönstrena 4. Moi på hotellrummet

Pink Floyd-konserten igår var läskigt bra! Helt galen stämning i golfbollen aka Globen. GRYM kväll alltså! Kom hem för några timmar sen och sen dess har jag varit ganska flitig. Varit ute på promenad med Pucken, städat hela rummet, tränat på min historiaredovisning för mamma och fått jooooobb (är inget sommarjobb dock). Har föresten fått en liten present av min snälla pappa, Spotifym premiuuuuum! ♥ Sjukt uppskattat!

Imorgon är det ingen härlig skoldag alls. Inleder med nationellt prov i engelska och sen på historian ska jag hålla en redovisning på 10 minuter, hoppas inte mina nerver får break downs när jag ska snacka. Men det ska säkert gå bra. Hört lite önskemål om USA-bilderna, har dem på datorns hos pappa så jag tror jag kan lägga ut dem på söndag om jag hinner! Nu ska jag duscha, måla naglarna och annat fixetrix. Puss och hej

Such a lonely day

Loggar in på Facebook, går i på chatten, scrollar ner och söker med blicken efter ditt namn. Är du offline stänger jag ner igen, är du online skriver jag ändå inte. Tror jag bara vill se ditt namn. Känna att du är närmre när jag vet att vi befinner oss på samma hemsida trots att det inte gör avståndet det minsta mindre. Kanske hoppas jag innerst inne på att ditt namn ska börja blinka och att du ska ha skrivit "hej" eller vad som helst. Fast, det är isåfall väldigt,väldigt innerst inne för jag vet att det kommer du inte alls göra. Det finns inte längre något kvar för oss att säga.



Har inte pluggat klart men jag är så himla trött och behöver få sova. Redovisningen på fredag får gå som den går. Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon! Puss 


Do we know when we fly?







Lite gladare nu tack vare musik och mat. Imorgon tar jag,pappa och Tim flyget till Stockholm där vi ska titta på Pink Floyd, det ska bli så jävla grymt.

Klockan är 22:51 och jag har en massa plugg kvar som jag ville ha gjort ikväll. Fan då.

Soad

Vet inte när jag sist hade en såhär dålig dag. Missade bussen, glömde saker hemma, haft så sjukligt ont i mitt smalben (?), några extremt störiga personer, onödiga kommentarer och allmänt skit. Efter skolan ville jag börja böla när någon snackade med mig, så jävla stabil. Stängt in mig på mitt rum med System of a down i högtalarna och hoppas på att ingen ska våga sig in på mitt rum, känner mig minst sagt inte social just nu.


Friluftsdag

Bild tagen av Kajsa. Hade friluftsdag i skolan idag och det var halvkul. Spontanåkte och hämtade Amanda, åkte och hämtade jogging hos Benjamin till mig (trodde det skulle bli varmt idag nämligen, men icke), rockade rockring, byggde kinesiska muren, åt baguetter, sprang lite och annat sköj. Fick skjuts till stationen av snälla Bennnny och tog sen tåget hem. Hemma har jag bara pluggat och blivit klar med ett arbete vilket känns fantastico. Nu ska jag duscha och sova, godnatt på er!

day 02 – another favorite song



System Of A Down – Question!
Ryser.


Pic from yesterday

Sunkig toalettbild där jag har röda ögon, classy! Bilden föreställer iallafall Elinor sötnos och mig på valborg.
   Tittar i kalendern och suckar. Har jävligt jobbiga veckor framför mig pluggmässigt. Vissa helger har jag skrivit "Plugghelg" på, det känns jävligt drygt. Lever på tanken att sommarlovet snart är här, väldigt snart!
   Imorgon är det idrottsdag och det ska bli skönt att inte sitta och skriva/räkna/what so ever. Hoppas vi ska göra något roligt, en fotbollsturnering står högst upp på önskelistan. Jaja, den som lever får se. Nu ska jag sova, puss och godnatt!

Dagen efter valborg

Kom till otroligt fina Göteborg igår, tog spårvagnen till Elinor och Robins lägenhet där vi käkade och fixade oss. Drog på en fest hos en go kille som hette Mårten. Trevliga människor på plats och det hände en del sjukt roliga grejer, Elaine råkade tillexempel spilla ut 20000 mynt på golvet. Vet inte vad klockan var när vi drog hem men avslutade iallafall kvällen med film och väldigt mycket vattendrickande. Mår prima idag, thank you water. Idag har vi käkat kinamat och varit allmänt lata. Ska ta tåget om någon timme hem till Ängelholm. Ikväll måste jag plugga vilket jag icke ser fram emot alls. Usch.

RSS 2.0