mer shopping.




Gav mig ut på ännu en shoppingtur idag, köpte parfym med bodylotion och showergel till,glitter till håret tills imorn,b-u-sservetter jag tänkte testa,mer hårfärg och pyjamaslinne/shorts med Snobben på, söt va? :D Cencurerade färgen för ni ska få se när det är klart istället, hehe! ÅHH tänkte precis att jag var jättetörstig så kom jag på att pappa köpte en burk Coca cola zero till mig innan idag som jag inte var sugen på just då. Älskar när man glömmer sånt och sen kommer på det när man verkligen vill ha det! Till något annat, kanske borde ta tag i bloggutmaningen, ligger lite back. Hm, gör nog det snart!


SATC-boxen

IHHH! Igår trillade den här boxen när i brevlådan och gissa om jag blev glaaaad! Efter nyår blir det maraton med en kompis, ska knarka serien en hel natt :D Nu ska jag in till stan och fixa några grejer, hörs ikväll sötnosar. Puss


Shopping med Tanja





Varit på väla och i Helsingborg med Tanja idag, väldigt trevligt :) Köpte mörkgröna byxor, nagellack, foundation, deoderant och parfym. Bara den sistnämnda som var på rea, buu! Åkte iaf hem till Tanja sen och kollade på Disney chanel, såg en rätt bra film om hon Selena som trollar, vad den nu heter. Lite senare kollade vi på volentärsresan som snart ska bokas, längtar sjukt mycket :D

Ikväll har jag färgat håret men färgen räckte inte till mitt hår så det är helt fläckigt, haha..! Ska köpa ny färg och färga om det så att det blir ordentligt gjort. Imorgon ska jag för övrigt hem till mamma och fixa allting som behöver fixas inför nyår, raka benen,b-u-s,fixa ögonbrynen och ja, ni vet allt sånt. Herre hjärtanens vad klockan blev mycket nu då, ska lägga mig för ska in till stan ganska tidigt imorn och fixa lite smågrejer. Puss godnatt




Nagel- och handvårdskit

När jag rotade runt lite i rummet så hittade jag det här nagel- och handvårdskitet som jag köpt på H&M för länge sen. Har aldrig använt det så tänkte testa. Använde först den svarta pinnen för att trycka ner nagelbanden, sedan tog jag det som ser ut som en nagelfil. Den har 4 sidor man ska använda där de alla gör olika saker. Som att jämna ut nageln,göra den mjuk, någonting jag inte fattade och slutligen göra så att den glänser. Naglarna blir jättefina av den, det ser ut som man har genomskinligt lack på fast att det bara är naglarnas naturliga glans man fått fram. Efter det tog jag nagelbands och nagelkrämen som luktar skitgott, huden runt naglarna blir jättemjuk av den. Slutligen smörjde jag in händerna med handkrämen som även den luktar jättegott. Händerna blev mjuka och krämen absorberades snabbt och lämnade inte kvar en klibbig känsla.

Minns inte exakt vad den kostade men det är ju H&M och jag skulle gissa på...49:- kanske? Jag är jättenöjd med den iallafall och tipsar alla som vill ha produkter till naglarna/händerna att kolla in detta kitet. Billigt&bra!


Bilder från Dubai

Ensam hemma idag vilket är rätt skönt faktiskt. Mammsen kommer hem sent ikväll, saknar henne en massa :( Sitter just nu och äter såna färdiga laxburgare och kan konstatera att de jag gör är godare, hehe! Har bestämt mig för att det var dags att lägga upp bilderna från Dubai so here you go!






































Måndag i Malmö

Nyklippt med ny tröja från Lindex

Vandrat runt i snöslask i Malmö med Elaine och fått en tröja,b-u-s,scrubhanske,lösögonfransar och hårfärg köpt på mellandagsrean. Blivit klippt också, känns ganska mycket kortare men blev ganska nöjd. Även fått utbrott på Skånetrafiken. När vi skulle till Malmö funkade inte biljettautomaten så vi tänkte att vi fick köpa biljett på tåget istället. Tror ni inte konduktören tar 100:- i avgift för att vi inte köpt biljett innan !?!? Det var ju deras jävla automat som inte fungerade! Försökte förklara det men kärringen hade PMS och lyssnade inte. Pappa har iaf ringt till Skånetrafiken och vi ska få våra pengar tillbaka, IN YOUR FACE vad konduktören nu hette ;)

Nu ikväll har jag fixat på rummet och även duschat läääänge. Använt bodyscrub, bodylotion, ansiktsrengöring, ansiktspeeling, ansiktsvatten och så ansiktskräm, hela kittet alltså. Min hy känns jättemjuk just nu, kunde den hålla sig så till nyår vore jag tacksam! Bara fyra dagar kvar på 2010, ojojoj.


Död dag

idag har jag och Elaine varit läskigt lata. Vaknade sent,låg kvar i sängen och snackade,somnade om och det slutade med att vi gick upp 17.45 för att gå till affären, det kallar jag chilldag ;D Nu kollar vi på Galna proffesorn 2 men kommer nog somna snart, att vara underaktiv gör en skittrött. Imorn gör jag ett nytt försök att ta mig till Malmö för att klippas, ska försöka fynda på mellandagarean med Elaine också. Ska mysa med min DJ nu, puss puss!

Dag 13 - Den här veckan

Kör på med bloggutmaningen medan Elaine vaknar till liv ;D
Måndag: Vanlig skoldag, mådde skit så gick hem på lunchen och la mig framför tvn och sov. Minns inte exakt vad jag mer gjorde, men chillade och kurerade mig själv i guess :)
Tisdag: Hade vanligt skolschema fram tills lunch, efter det hade vi typ utställning på skolan där vi ställde ut bilder och våra radioteatrar. Tittade lite på de andra klassernas grejer och drog sen hem vid typ.. halv fem, fem? Tror jag tittade på solsidan på kvällen, love it!
Onsdag: Skolavslutning, lyssnade på Anders fina tal och spelade julklappsspelet. Drog till Väla efteråt med Tanja,Max,Michael och Nok. Gjorde inget speciellt på kvällen tror jag.
Torsdag: Skulle egentligen till Malmö och klippa mig men tågen var inställda så jag spenderade tid med pappa och Tim istället. Var ute med hundarna en lång runda och åkte sen och käkade lunch. På kvällen handlade jag bakingredienser till morgondagen.
Fredag: JULAFTON! Bakade på morgonen, Kalle Anka klockan 3, julmat, glöggmys, julklappsutdelning and so on.
Lördag: Åkte hem till mamma, handlade med Elaine och filmkväll med Kevin&Alex.
Söndag: Idag blir det chill med Elaine, kanske ska sola och hyra film. Mys mys!


Juldagen

Gårkvällen blev riktigt trevlig! Efter att jag&Elaine handlat mat stack vi hem till mig och lite senare kom Kevin och Alex hit och vi kollade på Harry Potter på tv, när vi sen skulle sätta på någon film så var åsikterna väääldigt delade ;) Blev iallafall Alex's val vilket var American gangster, tyckte inte den var något vidare så jag&Kevin roade oss med att facerapa Alex istället, hehe! De gick hem vid typ halv 3 och en halvtimme senare gick jag&Elaine och la oss och snackade ett tag innan vi somnade gott ;D Hon ligger fortfarande och sover men ska nog sätta på min myslista på Spotify så att hon vaknar (a)



Julbilder











Ser ut som Sterner ska bita av mitt finger, haha. Hade köpt hundgodis i lösvikt+hundchoklad till mina små älsklingar i julklapp vilket var mycket uppskattat :) Btw blev min bakning skitbra, saffranskakorna var asgoda och pepparkakskladdisen helt okej :) Miniwave in celebration of me! Där har ni iallafall bilderna från igår, nu ska jag ordna klart på rummet, slå in Elaines julklapp och sen klockan 6 möta henne vid bussen. Puss


25:e

Dagen efter julafton brukar alltid vara lite halvtråk, blir deppig när jag tänker på att det är ett år kvar tills jag ska få se Kalle Anka igen,haha :( Hade iallafall en mysig julafton, firade med pappsen,Tim och Farmor (som jag säkert sagt?). Fick prenumerationer på tidningar, biljett till Sweden rock och pengar, happy happy! ♥
Nu ska jag packa ihop mig och åka hem till mamma, hade tänkt ordna lite mer på rummet och sen ikväll kommer Elaine och sover hos mig, wie! Ha en toppendag allihopa, puss


Från oss alla, till er alla



Juuul by Michi


Dag 12 - I min handväska

Innehållet i min handväska varierar då jag bytar mellan några olika. Väskan på bilden är min favorit och den rymmer hur mycket som helst, helt sjukt ;p Kan försöka att göra en lista på vad jag brukar ha med mig iallafall!

♦Min svarta plånbok som innehåller pengar,kort och tåg/busskort
♦Nycklar hem och till skåpet
♦Eventuella skolböcker
♦Penna
♦Hörlurar till min iPhone
♦Ibland puder ifall det skulle behöva bättras på
♦Läpsyl, räddare i nöden när läpparna svider




Väderkaos

Det där att mina tåg skulle sköta sig...EHRM!? När jag kom till Knutan stod det på tavlan att mitt tåg var inställt, frågade någon som jobbade där när nästa tåg till Malmö gick men hon sa att för tillfället var alla tåg dit inställda. Ringde och bytade tid hos frissan och tog sen bussen hem igen, lönt..! När jag kom hem gick jag,pappa och Tim ut med hundarna en sväng i snön. Tim puttade ner mig för en backe, sen när jag reste mig upp igen ropade några småkids "PUTTA HENNE IGEN!", hahah fan ingen respekt för de äldre :(
    När vi kommit hem åkte vi direkt iväg och käkade lunch på ett ställe, fick stå i värsta bilkön pga vädret så passade på att sova lite, skööönt! Efter det har jag chillat och köttat Korn och Jay i mina högtalare, riktigt grymt. Nu ska vi iväg och handla lite, ska faktist ta och baka lite till imorgon hade jag tänkt. Har nog aldrig bakat något lyckat när jag tänker efter, helt ärligt. Men någon gång måste vara den första, och det skulle ju passa bra om den gången var nu till jul! Puss ♥




Lilljulafton

Snön yr ner och jag ber till guuuud att mina tåg sköter sig någorlunda så att jag kommer i tid till frisören. Är lite rädd för att vädret ska bli värre och att jag kommer fastna i Malmö och inte komma hem, men äh kommer väl alltid hem på något sätt. Idag är det lilljulafton och även om jag ÄLSKAR julen och allt som hör det till så gör högtider som den fortfarande lite ont. Hade det varit för 4 år sen så hade vi kollat på filmen "Nu är det jul igen" idag, för det gjorde vi alltid på lilljulafton.


Dag 11 - Mina syskon

Jag har ett syskon och han heter Tim och är 11 månader och några dagar yngre än mig. Han är så sjukt jävla bra och jag skulle aldrig någonsin klara av att förlora honom. Vi har skitroligt tillsammans, jag berättar i princip allt för honom, han förstår så himla bra och han är den människan här i världen som känner mig absolut bäst. Han är störd och gör konstiga ljud, han ska alltid uttöva sånt han lärt sig på kickboxningen på mig och vi har delade åsikter när det gäller main stream. Men han är underbar för det och jag älskar min groda a lot!♥
 




Sunny days

Saknar Dubai så jag håller på att deprimerad och spricka och dö. I alla fall det förstnämnda. Jag är ingen kyla&snö-person, så är det bara. Snö på julen, alright, men inte mer än så, tack. En sak är i alla fall säker och det är att när jag är äldre ska jag tillbaka det det landet (eller emiraten, om man ska vara noga) till samma hotell för jag älskade allt med det :(
   Imorgon ska jag till Malmö (...) för att klippa mig, har presentkort hos Frisyrmakarna där so that's why. Skulle egentligen gå runt där efteråt och shoppa&fika med min kompis men hon drog sig precis ur, wuää! Får gå rundor i affärer själv då tillsammans med en massa hysteriska köpa-julklappar-i-sista-minuten-människor, mest för att få lite ut av mina dyra tågresor dit&hem. Nu ska kolla tv eller något, puss hej


Godnatt på er

. Ligger i sängen och somnar när som helst, är så himla trött. Jag hoppas jag blir frisk under natten för ska ju fira jul med farmor och hon ska helst inte vara med folk som kan smitta henne. Trots att det bara är en förkyldning för mig blir det så mkt värre för en äldre och lite sjuk person som henne :( Men gör inte lika ont när jag sväljer så kanske mina vita blodkroppar håller på att vinna, woho :) Imorgon är det julavslutning och jag vet inte hur pass fin man ska vara, kanske lite finare än en helt vanlig måndag men inte "hej jag har stått och valt kläder i 2 timmar". Får se vad som hittas i garderoben! För övrigt vill jag ha värme,jul,resa,satc-maraton,pengar och en massa andra saker jag inte orkat rabbla upp. Tänk att ha det som typ paow, "det är svårt att få Hugo att vakna på morgonen så jag gick och bokade en resa till Thailand till ikv så att han skulle gå upp". Unfair som FAN! Dö. Time 2 sleep, puss och godbatt

KÄRLEK!



















Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls,Mean girls

När man är glad,när man är ledsen,när man är arg,när man är besviken,när man är kär,när man är stressad,när man är förvirrad,när man är pigg,när man är sårad,när man är deppig AND SO ON. Mean girls passar i alla lägen och är och förblir bäst. Ville bara uttrycka lite kärlek till denna fantastiska film, puss.


Pics from friday







Bilder sen i fredes, tagna av Tanja :) Ni är fina,tjejer!


Avlider snart :(

Det känns som jag har taggtråd i halsen varje gång jag sväljer och mitt huvud känns som det ska explodera any minute now. Mår riktigt jävla dåligt, wuäää. Men måste hänga upp bilder i skolan i eftermiddag, efter det ska jag hem till pappa och vila dirr. Kanske ska be honom köpa med glass hem som jag kan få äta till middag, vill ha något kallt att äta :( Har just nu naturkunskap men orkar inte skriva något. CIAO!


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Med tanke på min mycket chilliga dag så har jag inga outfitbilder att erbjuda, men hittade en gammal bild som jag tog för länge sen på tröjan jag har haft idag (från Cubus). Med tanke på tjejens ställning och ansiktsuttryck och texten "Oh darling!" så är den nästan lite porrig, hehe! Gosig tröja iaf, perfekt för mysdagar.


Michi goes SKITHUMÖR

Är inget fan av söndagar, usch och fy. Har varit hos mormor&morfar, vart på Ikea, fixat i rummet och pluggat. Imorse när jag vaknade hade jag skitont i halsen, ni vet när det gör ont när man sväljer, och det har hållt i sig hela dagen. Sen har jag huvudvärk också.. POOR ME!
    Ska göra lite spanska nu, sen plugga filosofi och till sist fixa med bilderna som vi ska ställa ut på skolan på tisdag. Tänkte precis säga att det ska bli skönt med tre pluggfria veckor men glömde visst att vi har två uppsatser, ett spanskaprov, litteraturprojektet och filosofiuppgifter (tror jag?) till efter lovet. Visserligen har vi tid efter lovet på oss men att man ska hinna med allt det där utan att plugga på lovet, don't think sooooo!
   Min blogg håller fan på att bli emo.

 


Jag atm.


Dag 09 - Min tro

Tänkte hinna med den här också, just för att den kommer bli så kort. Jag tror inte på något, förutom möjligtvis kärlek fast sen mina föräldrar skiljde sig tror jag knappt på den heller. Så var det med det, hej svej


Pascha

Var ute med Sandra,Tanja och Tove igår på Pascha och det var helt okej men det roligaste var helt klart innan när vi var hemma hos Tanja :D Efter tog jag bussen till Ängelholm och sen skulle jag ta taxi från stationen hem, vet att det inte är långt men det var kallt och sent :( Delade taxi med en skitschysst kille som ändå skulle till ett ställe i närheten och sen var han så generös så han betalade hela taxiresan, såna snälla människor blir man happy av :D Ikväll har jag kollat på den nya Robin Hood filmen med Mamma,Peter och Tim, den var väl helt okej. Ska sova nu för är trött som ett schvin. Puss och godnatt!


Did my time

Tim ser lite skelögd ut och jag ser lite suris ut, men det var jag inte, promise. Bilden är från baksätet på en taxi i Dubai, som jag förövrigt saknar som IN I! Älskade det stället och jag vill tillbaka nu nu nu! Bästa hotellet jag vet, fin strand, supertrevliga människor, världens största shoppingcenter (bokstavligen) och nej nu måste jag sluta plåga mig själv. Sverige är också trevligt :D (........)
   Nu ska jag duscha och sen sova, ska försöka komma iväg till skolan imorgon. En annan sak jag ska göra imorgon är att åka till Malmö och klippa mig. Får se hur det blir! Puss och godnatt


Deppmusik

Innan kände jag mig bara så himla nere och ville typ gräva ner mig i snön. Kanske för jag varit helt understimulerad idag med massa plugg, för att jag saknar när solen är uppe längre än till 4 och för jag saknar mamma. Lyssnade på sån bölig musik vilket kanske inte gjorde det bättre men det kändes passande till mitt humör så jag lyssnade på det ändå. Här får ni tre av dem, mycket fina!
   Bör tillägga att jag är på bra humör nu och köttar Rammstein i högtalarna nu istället :D










:(

Hittade videon i Amandas blogg och jag bara måste visa den för er, tyckte den var så jävla hemsk! Fattar inte hundra vad lillkillen gjort men han har ljugit om typ några tillsägningar har fått av sin fröken så mamman bestraffar honom på olika sätt. Hans syster smygfilmade det och skickade in det till Dr.Phil, så det är därifrån klippet kommer. Får mig att tänka på Pojken som kallades det, så fruktansvärt att sånt händer, fyfan! Pojkens skrik i duschen, fy det gör ont i hjärtat! :( VISSA BORDE FAN INTE FÅ HA BARN!




Tittar på Linas kvällsbok



Är hemma från skolan idag för mår fortfarande illa, sucks! Har iallafall pluggat en massa filosofi,sovit lite och nu ligger jag och tittar på Linas kvällsbok som är så himla fin. Riktig feel good-film och jag älskar Carro som är så skön, jag älskar Linas leende när hon går ifrån Ivars båt efter att hon berättat att hon älskar honom, jag älskar i eftertexterna när en insekt flyger runt Ivars huvud och när Danne dansar runt på ett fält, jag älskar den filmen!
Nu ska jag fortsätta plugga filosofi och sen lite textkommunikation. Senare idag ska ni få hjälpa mig med ett val, hehe. Puss!


Sjuk och trött



Nu har jag laddat in bilderna från Dubai, dock är jag inte på humör för att lägga upp dem på bloggen just nu. Har laddat upp alla på facebook så det får räcka för ikväll. Jag mår skitdåligt och det känns som jag ska spy hela tiden så jag tänker gå och lägga mig nu, wuä. Tittat på Mean girls (älsklingsfilm!) nu ikväll och glömt allt som heter plugg för ett tag, känns bra. Får ta tag i det imorgon istället, sånt är det. Godnatt ♥


Dag 08 - Ett ögonblick

Måste komma igång med den här listan igen, kan lika gärna börja nu. Ett ögonblick...Gud vad svårt! Har ju haft sådär tio miljoner ögonblick i mitt liv, svårt att bara välja ett. Tar bara ett i högen, får bli när vi tittade på NHL-hockey i globen. Det var så jävla grymt, trycket, stämningen, tempot, spelarna, allt. Detroit mötte S:t Louis och jag fick se bland annat Zetterberg, Lidström och Sudden som fick ta emot hyllningar på röda mattan på isen, det var stort!



Tangled









Pluggar för fulla muggar så hinner inte skriva mycket eller lägga in bilder från Dubai, men tänkte bara tipsa er om en skitsöt film. Den heter "Tangled" och är en ny film från Disney som handlar om Rapunsel (som Filmteam ska se nästa gång!). Vi såg den på bio i Dubai och jag blev helt kär i den! Så jävla bra gjord, jättesöt story och hade jag varit en animerad figur hade jag nog blivit kär i killen Rapunsel träffar,haha.


Home sweet home


Hade mycket fin utsikt från 21:e våningen!

Nu är jag hemma igen efter världens bästa semester. Idag har jag varit vaken i 20 timmar och vi har rest typ 16  av dem. Är så trött att jag känner mig packad, haha! Bilder och sånt där kommer i veckan, nu måste jag sova. Puss ♥


Nu åker vi!


Hejdå så länge *vink vink* ♥

Nu blir det Dubai i 9 dagar och blogguppehåll lika länge, men vi hörs när jag kommer hem med blogginlägg och stor bildbomb. Ha det bäst, puss på er!


Preparing







Hej snyggingar! Förbereder det sista inför resan nu, fyller ipoden med ny musik och packar tidsfördriv till planet. Köpt färdkost till bilresan till Köpenhamn från Ebbas och laddat med en ny Solo-tidning. Bokade också precis en tid hos frisören tills när jag kommer hem, får se vad jag hittar på med frillan då. Tjalala spelar hög musik i högtalarna för det är så hääärligt och ja, livet känns bra idag!


Nästan färdigpackad

Klockan är mycket, jag vet. Har varit en sväng hos mamma i Ängelholm och hämtat grejer, sen hos pappa pluggade jag samhälle och sen började jag packa och därför blev det rätt sent. Ska krypa ner bland nya sängkläder nu och sova riktigt gott ända till 8 imorgon, lovely. Kort skoldag imorn på två lektioner, hem och packa det sista och sen gittar vi till grannlandet. Wiho!
   Blev jätteglad när jag såg att Bruno Mars – Grenade kommit till Spotify. Den har en grym refräng och Bruno Mars är jättebraaa (och charmig, mjaou). Nu är det bedtime, puss pusss!


Dag 07 - Min bästa vän







Min bästa vän heter Elaine och hon är lika gammal som mig,bor i Munka och har en katt som heter Sigge. Vi gick på samma skola från 7:an-9:an men var i början inte jättebra kompisar. Småpratade i skolan, sov över typ en gång och sen var det inte så mycket mer. Sen kom det en period när vi började umgås lite mer, vi firade nyår tillsammans förra året och sen efter det blev vi jättetighta. Har sen dess varit med henne hur mycket som helst, and i love it. Stockholm, Helsinborgsfestivalen, sovit över en massa hos Svambob och Patrik, tusen myskvällar och en massa andra fina minnen, uppskattar varenda ett! Elaine är en underbar person på alla sätt&vis. Vi har sjukt roligt ihop, hon är otroligt snäll och jag litar verkligen på henne.
    Jag tror att du läser detta Elaine, jag hoppas du vet att jag älskar dig! ♥


Första december



Sitter i klassrummet och har lunchrast, jobbar med våran radioteater (eller Tanja&Tove gör det, jag slackar), hähä. Efter skolan ska jag fika med Elaine, ska bli så himla mysigt. Träffar inte henne på 9 dagar sen, wuää! Imorgon på eftermiddagen åker jag,Tim och Pappa till Köpenhamn, sover där en natt och sen på fredag drar vi till Dubai. UNDERBART! Är så lyckliiiiig :D Nu ska jag hjälpa till lite, eller nåt. Puss!


RSS 2.0