Tre random fakta, premiär ;)

Inför en ny kategori som heter "Tre random fakta", och det handlar om moi ofcourse ;) På detta sättet får ni reda på nya grejer om mig, som ni kanske inte visste om. Fun, huh? :D *alla tar upp sina intresseböcker och antecknar*

♦Jag tänker jättemycket på vilka smileysar folk skriver i ett sms/på msn, hur jag själv ska formulera grejer och jag är expert på att sönderanalysera de allra minsta sakerna folk skriver. (Och detta visste alla mina nära vänner redan,haha;)
♦Jag älskar att prata i telefon om ingenting, och blir väldigt glad när jag träffar någon som känner likadant :)
♦När jag gick i 6:an var jag "kändis-kär" i en hockeyspelare som är 10 år äldre och bor i Finland, på svenskan i skolan skrev jag en berättelse på typ 15 dataskrivna sidor om hur han&jag träffades,blev kära,tillsammans och hela tjillevippen. (S-s-s-t-a-l-k-e-r vibbar)

Tror många av mina kompisar redan visste detta, hehe. Men vi får väl mjukstarta lite ;)


Pluggdags

Goddagens,
vaknade imorse av att telefonen ringde och ingen annan var hemma så fick gå upp och svara. Sen kunde jag inte somna om, suck. Har en extremt seg söndag framför mig med en massa plugg. Ska skriva lite till skoltidningen, välja hockeyfoton till imorgon och plugga till religionsprovet vi ska ha på onsdag. Ska försöka få in lite bloggning idag också, känner att det varit dåligt med det de senaste dagarna. Vi hörs sen, love.

Min pluggmusik, "Whatcha say", akustisk version. ♥
 


Dagen efter

Kom till festen igår vid typ 21.45, det var rätt kul ibörjan. Roligt att träffa tjejerna, och Johan&Petter som jag inte pratat ordentligt med sen skolavslutningen :) Slutet av kvällen blev mindre bra, hittade blandannat inte mina skor så fick dra ut i strumpor,haha.
Just nu ligger jag och Linneah i varsin soffa under feta duntäcken,tittar på MTV och dricker chailatte. Ska inte göra något speciellt idag förutom att åka till Martin och hämta mina skor och sen träffa Petter som ska ge Linneahs väska som han lyckades få med sig hem ;p
Vi hörs senare, puss.


FIIIESTA

NU GITTAR JAG OCH LINNEAH TILL SKÄLDERVIKEN OCH FESTAR ALL NIGHT LONG :D
PUSSSSSSSS!


Bad day

 


Det var riktigt roligt att fota Röglespelarna idag på träningen, men efter det har det varit en kass dag.
Nu måste jag städa övervåningen och sen ska jag plugga.
Orkar föresten inte lägga upp bilderna ikväll, blir till helgen ist.
Bye.


Snöstorm


Haha,min arm!?





Måste skynda mig att skriva, för Tove tycker jag ska publicera detta inlägget nu;)
Skolan idag har varit okej, inledde dagen med idrott där vi hade massage. Käkade lunch på nån thairestaurang och sen efteråt hade vi matte (som stand-in istället för svenskan,eftersom Pernilla var borta. det sög.) och sen avslutade vi med religion där det blev en allmänt flummig timme. Efter skolan tvingade jag med Michael till stan där jag fick honom att prova chinos och en t-shirt från Carlings. Tog en bild som jag tyvärr råkade radera, jävligt synd :/ Och däääääääär skojade jag bara, hehe förlåt tovelito (a) Gick till Seveneleven där vi skulle köpa energidricka men där var man tvungen och visa leg att man var över 15 år, men det kunde vi inte... Så blev läsk och MER ist ;d Satt på Knutan ett tag sen och någon halvtimme senare åkte vi hem. Tack Mickey för du följde med mig, trots vädret som du wainade duktigt över ;)

Imorgon ska jag&Emma till Rögleträningen och fota lite till vår skoltidning. Emma har fixat så vi får stå i spelarbåset, riktigt nice! Kommer en bildbomb imorgon, var så säkra ;) Puss puss!


Michelle-styling på Mickey ;)


Michi i Påarp


Bild:Tanja

Sitter nydushad i Tanjas säng efter att ha varit på danspass på Friskis. Det var sådär, vi kommer nog inte gå på det igen. Fast känns ändå bra att ha tränat, man känner sig så duktig :)
När Tanja kommer ut från badrummet ska vi nog läsa våra religionspapper och sen om vi orkar, svara på några engelskafrågor som vi har i läxa.
Nu hör jag Tanja komma hitåt, så nu ska jag stänga ner här så vi kan plugga. Puss på er :*


Seg tisdag

Uppdaterat lite dåligt, sorry.
Igår fick jag med mig Tanja till Rögle, muhaha. De förlorade dock och det är så jävla frustrerande att ingenting förändras, trots att det fortsätter förlora match efter match.
Efteråt åkte vi hem till mig, käkade nudlar, snackade en massa och somnade sen sött vid halv 1. (Mycket sent enligt mig, jättetidigt om ni frågar tanja ;)

Skolan idag har varit skitseg och det har funnits ungefär 15 irritationsobjekt runt omkring en (n)
Ska till Friskis med Tanja nu och träna, sen sover jag hos henne. Hörs imorn, puss!


Lite lördagsmusik




The Killers-Mr Brightside




Chris Cornell ft. Timbaland - Part Of Me




Metro station-I don't wanna be in love


Chillfriday


Jag och min mycket saknade bästis.

Hello
Haft en riktigt chill dag. Varit i skolan och haft 2 lektioner+klassråd. Slutade runt 12 och då hämtade pappa mig och så åkte vi till Halmstad. Kom in på sushi av någon anledning och så sa jag att jag aldrig käkat det och då tyckte pappa vi skulle leta upp någon sushirestaurang, eftersom vi ändå skulle käka lunch. Var mycket godare än vad jag trodde det skulle vara :) Efter vi käkat tvättade vi bilen i en sån biltvätt som finns på mackar, tycker fortfarande det är lika roligt som när jag var 5,haha ;d Åkte sen till Frösakull där jag suttit och läst i mina nya tidningar och kollat på MTV. Snart kommer pappa hit efter att ha hämtat Tim&Nicklas på stationen, han kommer även ha med käk hem (y) :)  Nu ska jag sätta mig framför tvn igen,puss puss.


Två timmar

Idag är jag verkligen trött! Pratade på skype med Nok till fyra inatt och gick sen upp vid sex. HÄRLIGT!..
Börjar egentligen vid 11, men kom hit vid 9. Ville hinna prata med M&N inann de började så ja,det är väl därför.. Men nu sitter jag här själv och vet inte vad jag ska göra i en timme. Kanske kan lägga mig i en av sofforna och sova lite,haha. Efter skolan ska jag hem till pappa och kolla Rögle-Luleå, woho. Ikväll spelar Scandella för första gången för säsongen, ska bli kul att se! Efter Rögle blir det bums i säng, har en del sovtimmar att catcha igen.
Nu ska jag gå till kaffemaskinen och köpa käääffe så jag piggnar till lite:) puss puss!


<3





Träffade Elaine idag efter skolan, gick bort till Jan's grav och hälsade på. Det är så fint, med en massa blommor&gröna klubbor..
Hoppas du har det bra där uppe,Jan. ♥


kjol från gina.



Drog en snabbis till Ginatricot med Tanja igår, hittade denna kjolen på REA för bara 49:-, så den fick följa med hem. Väldigt trevligt med små impulsköp, tycker jag!
Vet att blommorna i bakgrunden är jätte slarvigt ditsatta, men orkade inte vara så nogrann. Tror ni överlever ;)


Dagens outfit 19/1 -10

♥Kavaj -BikBok
♥Linne med blommor-Gina tricot
♥Väska- Access (tror jag det heter?)
♥Tights
♥Stövlar- Skopunkten
♥Örhängen- Ur&Penn

Nu ska jag sova,sötisar. Puss godnatt.


Workout @ home


Druckit två kaffe och två pepsi-max idag, så varit skitpigg typ hela tiden,haha. Lyckades tillochmed hålla humöret uppe på mattelektionen ;) Dagen har för övrigt varit toppen. Allt plugg är gjort, och jag har precis tränat en timme framför tvn. Orkade inte pilates, kände inte för att träna så långsamt. Hittade istället några tränings-dvdfilmer här hemma som jag valde ist. Var helt slut efteråt, men det kändes riktigt gött! Nu ska jag ringa Tanja en snabbis sen ska jag in i duschen.
Kissses!


Tidigt morgon och Donkenkaffe

Goodmorning ;)
Sitter i skolan nu, och har en timme kvar tills vi börjar. Har en latte med mig, som jag&pappa köpte från Donken på vägen hit. Riktigt gööött;) Börjar med matte idag, och jag ska försöka gå dit med en positiv inställning och försöka förstå vad han babblar om där framme. Lär sluta att jag sitter och "lugna-ner-mig-räknar" till 100, som Tove ibland får göra när Krille snackar med oss ;) Har långdag idag, slutar halv 5. Fast brukar få gå tidigare från mediekunskapen, men det är skitsamma eftersom pappa ändå inte hämtar mig förräns vid 5.

Efter skolan ska jag läsa en text till religionen imorgon, inte särskilt lång så det är ju skönt. Ska också skriva på min novell, vilket inte känns som en särskilt jobbig uppgift. Tycker om att skriva, vi går ju journalistlinjen trotsallt ;) Sen om det blir tid över, ska jag ta fram mammas pilates-dvd och försöka träna lite. Haha, tur att ingen ser mig för det kommer nog se jäkligt roligt ut :)
Nu kom Tanja, så nu ska vi gå och scanna in våra matteinlämningar. PUSSHEJ! ♥


Januarimåndag


Mina sötnosar i mattesalen


Jag&Tanjis <3


Ser lite ut som jag har kort hår på bilden,hehe. Jag,Tanja och Tove iaf :)

Dagen har bestått av;

  • Ett spanskaförhör som gick okej.
  • Samtal med matteläraren om att han tycker det blir konstig stämning och pinsamma tystnader mellan honom och mig,Tanja,Tove och Emma (!?)
  • Novellskrivning på svenskan, blev inte så mycket skrivande för min del men tänkte ut några fina meningar som jag ska ha med i slutet. Skriver den för dig, J.
  • Datakunskap där man nästan höll på att somna,gäääsp.
  • Gym med Tanja, duktiga vi är :)
  • Subway med Tanja,Nok och Michael (käkade sallad, no carbs här inte!)
  • Rinnande mascara för att jag inte förstod ett jävla skit av matten, men finaste Tanja tog sig tid och hjälpte mig att klara det. TACK! <3

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa SOLO, godnatt sweeties.


No me gusta español



Spanskan går inte så bra, kan väl sådär 30 ord av 78 ;) Jaja,några fler ska jag väl hinna få in i huvudet innan jag går och lägger mig. Min pluggmusik är iform av detta mysiga albumet, by Owl city,ni vet som sjunger den fina låten "fireflies" :)
Just nu känner jag verkligen för att åka utomlands, orkar inte med att det är så himla grått&kallt ute...Men ska åka till Island på sportlovet (kallt där också iförsig, fast ska ändå bli nice och komma iväg) och kanske på solresa med pappa på påsklovet, wiihoo :)
Back to work nu, puss.


Seems like Kissie got a twin ;)



It's Issi bitch ;)


Sundays sucks





I helgen har mammas pojkvän's barn varit här,så tog lite snygga cambilder med Filip igår;)
Den här dagen suger rätt ut sagt. Har sjuttioåtta spanskaglosor till imorgon att lära mig, jag ska snart städa övervåningen,måste göra matteinlämningen och jag hinner inte träffa Emmsie ikväll. Snacka om deeepp!


Rögle-Brynäs 16/1 -10


En video från matchen igår. Sämst kvalité, jag vet.

De förlorade med 4-0 vilket betyder att de vunnit EN match i ordinarie tid av de SJUTTON senaste (om jag inte har helt fel för mig). Inte konstigt att ens hockeysug inte är särskilt starkt just nu. Trött på att åka hem besviken, match efter match..
Roger, gör något nu för helvete!


Lördagsmys




Hej hej.
Filmen igår var jättebra, fast tyckte det var lite jobbigt att den var så lång. Somnade på slutet,haha.
När den var slut lämnade vi Alexander på stationen och sen drog vi andra hem till mig.
De drog hem idag vid typ...2 eller något, och sen dess har jag inte gjort särskilt mycket. Förutom att dricka Cola och ätit turkisk yoghurt med äpplen stekta i kanel på, riktigt naaajs. 
Ikväll är det Rögle-Brynäs, de måste måste måste ta tre poäng. 
Rädslan att förlora får aldrig bli starkare än viljan att vinna.

Ska käka middag, so long :)

 


Avatar



Om nårra timmar kommer Michael,David,Fabian och Alexander hit för att sedan dra vidare till bion i Ängelholm, där vi ska se Avatar. Hört jättemånga som tycker den är bra,så den ska bli riktigt kul att se :)
Nu ska jag bädda så folket får plats att sova över sen efter bion. Vi hörs imorn, puss puss!


Torsdag morgon

Godmorgon :)
Orkade inte blogga igår,hehe. Hade iallafall en väldigt bra dag. Kul med tjejerna i skolan, as usual. Sen efteråt fikade jag med Hanna sötis, väldigt trevligt :) Tog bussen hem sen för att plugga lite, men det blev inte så mycket av det...Satt uppe till seeent inatt med Tanja på msn och Lilja på skype, trodde jag skulle vara död idag men känner mig rätt pigg ändå!

Idag börjar vi inte förräns 11, så jag&Tanja ska ta och gymma nu innan skolan. Känner mig redan duktig,haha. Ikväll är det Rögle-Timrå på tv och det ska jag se hos pappa som vanligt.
Ha en bra dag allihopa :* puss puss!


Videospeciaaal

Idag är jag inte på något skrivarhumör, så ni får några videos som jag har på lager istället ;)

FRÅN VÅRAT SKOL-LAN :)


Skol-lan,så mysigt!


Haha, lite asociala...


Michael tror han kan moonwalka :/ haha

FRÅN FJÄLLEN:)

Garvade fan nästan ihjäl mig där,hahah!


Juliet baby, haha så söt :)


På nattåget på väg hem. Hahah gubbarna bara "Sluta bråka nu", när Julia dansade förbi. Hahaha!


We're back on track

Godkväll;)
Idag började skolan igen, härligt och träffa folket. Mindre härligt med allt plugg.
Efter skolan skulle jag egentligen städat men hade skitont i huvudet så somnade i soffan istället. När jag vaknade ringde jag Tanja och så pratade vi ett bra tag, men hon fick ont i handen så vi övergick till msn istället,haha.
Föresten stod en liten påse och väntade på mitt rum när jag kom hem, med försenade julklappar från min moster och hennes pojkvän. Fick presentkort på Espressohouse och en burk chailatte-pulver. TACK J&D!<3

Tänkte egentligen liva upp inlägget med en cambild på mig själv, osminkad i min fina Rögletröja. Fast jag orkar inte tända taklampan så bilderna blir jättemörka. Too bad. Måste bli bättre med bilder igen, använder mest gamla känns det som..
Näe,nu ska jag sova hade jag tänkt. Sov gott allihopa,så hörs vi imorgon. Puss!

 


Sista lovkvällen

This sucks, and so do you.
Ska åka hem till pappa ikv, ska bli så jävla skönt att få träffa och prata med honom.. ♥
Imorgon börjar skolan, är väl blandade känslor för det. Fast mest bra ändå, tror jag.

Nu ska vi åka,puss.



Volbeat – Say Your Number


clothes.


Haha ser att jag klippt helt fel på vaden på den högra bilden, men det får ni leva med ;)



Bild 1: Kofta-Ginatricot
Linne-VeroModa
Bild2: Tröja-Åhlens
Bild3: Halsband-Ur&Penn


Nionde januari



Varit helt underbart väder idag, riktigt härligt :)
Vaknade ganska sent idag, käkade frulle och sånt och sen gick jag,Elaine och Tim till stan. Elaine skulle vidare till Juliet så sa hejdå och gick sen vidare på stan med Tim. Köpte en tröja och ansiktskräm på Åhlens, hann tyvärr inte kolla i fler affärer eftersom de stängde tidigt idag. Gick upp till pappas lägenhet och väntade på att klockan skulle bli 4, för då skulle Rögle-Modo matchen börja :) Blev 3-3 i full tid, sen gjorde Mathias Månsson 4-3 i förlängning. Wihoo (y) :D Efter matchen blev jag hämtad av Peter och åkte hem till mamma igen, där jag faktiskt på helt eget iniativ började städa mitt rum (!). Men det blev så himla fint när jag städade det sist, vill inte ha det stökigt igen...på ett tag iallafall :)
Nu ska jag gå ner och göra nudlar, kommer strax tillbaka med lite pics på nyinköpta grejer! ♥



(Tryck för förstoring)
Haha,btw..Kollade in i kylskåpet i morse och hittade dessa äggen. Ehm,mamma....!? x)


Mys med Elainen


Okej okej...Lite redigerat då =)

Hej ♥
Igår kom älsklingsElaine hit för att ha myskväll. Vi solade,hyrde film och köpte Ben&Jerry's. Hade film-maraton hemma hos mig, med massa sjuka highschoolfilmer med noll handling. Jaja,rätt kul ändå,haha.
Idag gick vi upp väääldigt tidigt, enligt Elaine (halv 10,host). Åkte till Familia och shoppade, köpte skor,julklappar,smycken,spontanpresent till min bror (syster +-poäng) och en NHL-bok till mig själv :) Blev nöjd med mina köp, fast besviken på att jag inte hittade några kläder till mig själv.

Nu ikväll har vi solat igen (dåligt för huden, i know. men hur ofta gör vi det egentligen? typ aldrig.) och hyrt film, igen. Denna gången två skräckfilmer som verkar riktigt jävla äckliga, ingen aning om hur vi ska kunna sova sen.. Pratade föresten om skräck påväg till solariumen, och då kom en man runt hörnet iklädd en jättestor svart rock och en spetsig luva på huvudet så man inte såg ansiktet. Skrek skithögt och Elaine blev rädd för han skulle bli arg och skjuta oss,hahaha!

Nu ska vi krypa ner och käka glass och kolla på våra skräckfilmer, wuuää.. puss puss!

I could not ask for more



Läste om denna killen i Paow's blogg, att han sjunger denna låten till sin flickvän.
Låten&rösten.....åh så sweeet!


At work

Är nu i affären och har precis lärt mig hur jag hittar olika storlekar av skor på lagret, hur man skriver ut kvitton och vilka broshyrer man ska lägga med i påsen. Med kavaj,lösnaglar och knut på huvudet känner jag mig faktiskt väldigt businesswoman ;) Får hoppas det går bra och att jag inte skrämmer iväg några kunder, puss!


Fjällen, del 2

Godmorgon!
Idag ska jag jobba i mamma's affär ett tag, så ska snart börja fixa mig lite. Men först bjuder jag på resten av Fjällenbilderna :) puss!








Vår skidlärare Lina










ny kavaj.


Min nya kavaj :D
499:- på BikBok


Brunette



Var sjukligt trött igårkväll, så orkade inte blogga något. Ska dock uppdatera flitigt idag,hade jag tänkt!
Börjar med att visa resultatet av mitt hår efter färgningen. Känns som sagt väldigt mörkt, men jag börjar vänja mig och är faktiskt helnöjd :)


Filmteam

Hej :)
Igår var jag på väla med finaste Tanja, fick lite grejer köpta.
Åkte hem till mig sen där jag färgade om håret brunt. Känns riktigt mörkt just nu, men jag vänjer mig i guess. Någon timme senare kom Michael&Nok hit, gick och hämtade mat och tittade sen på en massa filmer. Bland annat världen bästa, "Mean girls" ;) Somnade runt 5, vaknade halv 10 och kunde inte somna om så lyckades lite smidigt väcka dem andra,hehe. Fortsatte vårat filmmaraton och har även trakaserat folk på skype,mkt underhållande. De åkte iaf hem för några timmar sen och nu har jag ett väldigt stökigt rum att ta hand om, haha. Ikväll ska jag lägga ut bilder både på nyinköpta grejer och min nya hårfärg, så håll utkik! :)


Söndagens ögongodis


Hej på er.
Har varit hos mormor&morfar idag och firat lite försenad jul. Fick mycket bra grejer :) Nu ska jag städa upp kläder som ligger på mitt golv, och sen dammsuga och sånt, får ju finbesök imorgon;)
Såg föresten "The proposal" imorse,riktigt bra film! Ryan Reynolds som spelar en av huvudrollerna är så sjukt snygg och alltid så charmig. Har sett honom i "Defenetly maybe" också. Grrrr...




:P



Hahaha,har hittat klubben för mig!


Nyår



























Roligaste kvällen på länge. Hade helt galet kul!


RSS 2.0