Budgivning, picknick och ölprovning

Det var dags för hockey igen och denna gången hos oss. Alex svek dock oss i tv-soffan och åkte ner till Ängelholm för att titta på matchen live. Vi hade det bra ändå, och drack limoncello i pauserna.
 
Andreas tog med mig på middag på Ombra där de hade god italiensk mat. Detta var väldigt länge sen nu, men de hade god risotto minns jag. 
 
Samuel hade fyllt år så när han kom ner och hälsade på i Göteborg gick vi och åt på Dubbel dubbel och gick sen till Brygg för födelsedagsöl. 
 
I april åkte vi till Kanarieöarna med mamma, Tim och Casper. Badade och solade på dagarna och drack bubbel på uteplatsen och åt middagsbuffé på kvällarna. 
 
En dag åkte jag, Andreas och Casper in till Las Palmas för att titta på fotboll. Ingen aning om vilka de mötte, men det var kul att kolla!
 
Sara&Martina fyllde 30 vilket de firade på en båt. Jag är uppenbarligen inte så bra på att ta bilder men fick en på min piggelin-drink. Det blev quiz, dans och catch up med några av mina gamla gymnasievänner<3 Vi midnatt tog jag en taxi hem för klockan 6 nästa morgon skulle jag och mamma ta bilen upp till Stockholm för att jag och Andreas skulle titta på en lägenhet där. Han var redan på plats, så vi möttes där. Lägenheten var fin och hade en bra planlösning, men det bästa var nog läget. Jag har ju aldrig bott i Stockholm så hade inte jättekoll, men Lisa sa att det var så och hon och jag har ju typ hundra procent samma smak. Efter visningen satte jag och mamma oss i bilen och körde hela vägen ner igen, medan Andreas skulle möta sina vänner igen. Världens bästa mamma som körde mig upp och ner till Sthlm!! 
 
Jag och Elaine möttes upp på Tyska bron och drack vin i vårsolen. Jag satt samtidigt och sneglade på mobilen då det var budgivning på gång på lägenheten vi precis tittat på. Det blev inte den lägenheten för oss, men nu i efterhand är jag så glad för det. Det blev en annan lägenhet tillslut som vi tycker sååå mycket om, och som dessutom ligger i samma område som den första. Men mer om det senare!
 
När Andreas fyllde år skulle jag ta med honom på Sip and paint, men de som skulle hålla i det blev sjuka så det ställdes in. Vi gick istället till parken och träffade Tim och Madi för picnic.  
 
Pose för en Bereal, men Andreas kom inte med. 
 
Lite senare sa vi hejdå och jag och Andreas gick och åt thaibuffé innan vi gick till Posthotellet vilket var nästa del av hans födelsedagspresent. Vi badade i takpoolen, tog en drink i baren och tittade på 90tals-musikvideos på hotellrummet.
 
Träffade Dalia på Moreno där de har jättestora öl för typ 40 kronor. Det är också väldens största pizzeria, men det kanske jag nämnt tidigare. Tim och Madi kom och hängde med oss ett tag också innan vi sa hejdå för kvällen.
 
Vendela och Mirjam anordnade ölrunda i Majorna och jag minns inte vad de olika ställena hette, men här fick man välja fyra sorters öl och testa. Surölerna var goda.
 
My och Viktor hostade canvas night i sin superfina lägenhet. Vi fick alla dra varsitt motiv som vi skulle måla samtidigt som det dracks bubbel. Vi avslutade kvällen med quiz. Älskar aktivitetshäng! 
 
Jag skulle laga helgmiddag till oss och gjorde någon soppa. Jag hade också hittat ett konto på TikTok där han gjorde massor olika recept med smör. Jag testade att göra hans vispade brynta vitlökssmör, det låter ju som det godaste någonsin? Och det kan det säkert vara också, men jag smälte det för att det skulle bli brynt och sen kylde jag det för att det skulle kunna vispas men sen blev det för hårt så jag försökte smälta det lagom mycket igen osv. Såg tillslut ut som en sås.
 
Vår gamla lägenhet låg vid detta berg där vi gick upp ett par gånger med filt, brassestol, kaffe och böcker. 
 
Vi var inbjudna på Eurovision-kväll hos Laura och Adrian. Vi åt otroliga vårrullar och drack goda drinkar som de hade gjort. Vi satt sedan redo med våra point sheets och det är ju obligatoriskt. Loreen vann!
 
Vi åt på den indiska restaurangen som låg nära vår förra lägenhet. Elephant något. God mat och bra priser, vill jag minnas.
 
Passade hundarna medan mamma och Alex hjälpte Tim i hans lägenhet. Pucken min lilla lilla älskling, som inte finns längre. Men det kan jag inte skriva om för då går jag sönder.
 
Findus, världens gosigaste hund <3 
 
Vi åkte till mammas lägenhet på Tjörn och hängde ett par nätter. En morgon åt vi frukost på Salt&Sill, och mer Göteborgs skärgårdigt blir det inte.  

RSS 2.0