If i could then i would

 
Hänger hos Tina och har gosat ner mig i hennes säng medan hon dushar. Ikväll ska vi på Frösakullsfest och eftersom jag inte får förtära alkohol tänker jag köpa med mig godis eller liknande och sitta och skratta åt fulla människor hela kvällen istället. Eller något. 

På vårdcentralen

Var nyss hos läkaren. 
 
Doktorn: Vi har nu testat om halsontet är bakteriellt, och resultatet var positivt.
Jag: Åh, vad bra!
Doktorn: ....
Jag: Juste. Det är hos läkaren man inte vill att det ska vara positivt. Right. 
 
Förvirrande. Har i alla fall halsfluss och ska gå på penicillin några dagar. Hade egentligen planerat att gå lite mental i helgen, men det får jag skippa. Ska snart till Malmö och titta på mammas killes nya lägenhet. Trevligt!

Bitterfitta

Idag har jag umgåtts med min mamma, min moster och min gammelmormor i princip hela dagen. Vi har druckit kaffe på verandan och åkt runt mellan olika loppisar. Blev två böcker och en LP-skiva rikare. Den här kvällen har varit dålig. Blir irriterad när någon jag inte känner så bra skriver och tvingar mig till ytligt, skittråkigt småprat. Sett tusen bilder på Alex Turner och tänker bara på hans look-a-like. Hur fan orkar jag? Min förkylning blir värre istället för bättre och jag har inte varit sjuk såhär länge (9 dagar) sedan jag minns inte. Men jag vill inte ställa in något och vila så halsfluss come at me broo. Och varför kan jag inte bara få någon att sova med och pussa på, eller i alla fall smsa lite med??????? 
 
Pallar inte min jävla bitterfittaattityd heller. Godnatt.

Oh doll

 
Hittade min gamla docka hemma hos mamma, tycker de har så tomma och obehagliga blickar. Var tvungen att ta en bild på den/henne. Usch.
 
Har ägnat denna dagen åt att städa huset och lyssna på musik. Ska alldeles strax iväg och möta upp Elaine för snabbshopping och middag på uteservering. Sedan ska vi hyra film och ha myskväll hos henne. Åh, saknat ihjäl mig efter henne. 

Shelter

 
Idag har jag i princip bara lämnat sängen för att gå och göra mer te. Läser Nikki Sixxs bok "The heroin diaries", lyssnar på mysmusik och skjuter bort varenda tanke på saker jag borde göra. Jag behöver den här dagen och att få förlora mig själv i en bok. 

Mjukost, vodka och musik

Känns lite som att jag blivit överkörd av en lastbil. Min kropp strejkar för att jag aldrig ska campa och åka på festival igen, den gillade det inte. Hade dock gjort om Hultsfred utan att tveka en sekund, saknar det redan. 
 
Erikas bild.

Filmkväll med lillebror


Jag är inget fan av förusägbara, uttjatade kärlekskomedier med jobbigt klyshiga dialoger och karaktärer. Men What's your number? fungerade och jag tyckte den var smart, fin och väldigt rolig. Brukar inte se om denna typen av film, men jag tror den här kommer bli ett undantag. Att jag älskar Anna Faris och att Chris Evans hade bar överkropp mest hela tiden gjorde den inte sämre.

De britter jag följer på Twitter skriver lite då och då om filmen The inbetweeners så jag kände att jag var tvungen att se den. Konceptet är väl ganska vanligt med töntiga killar som vill förlora oskulden MEN denna var snäppet roligare och mer genomtänkt än vad de brukar vara. Sedan att alla pratar brittiska gör den lite annorlunda från alla amerikanska collegefilmer i samma anda. Skön feel good-movie!

365 dagar

 
 
 
             
Ett år sedan, och jag saknar er fortfarande smärtsamt mycket.

Le fabuleux destin d’amélie poulain


 
Idag hade jag tillsammans med fyra finisar filmkväll hos mig. Vi tittade på Amelie from Montmartre och den var smart konstig, fruktansvärt fin och så var det mysigt att lyssna på franska i två timmar. Efter att alla åkt hem satte jag mig i sängen med datorn och kände för första gången på länge hur mycket jag kommer sakna min lägenhet. Den brukar vara så stökig så jag bara vill där i från men nu när den är så fin vill jag bara stanna ett tag till. Min sänghörna med världskartan, fotona och ljusslingan är lätt det bästa av allt.

Glad midsommar!

 
Fin midsommar med några av mina favoritas. Hade quiz, spelade kubb, åt svingod mat, dansade lite runt en liten fin midsommarstång, sjöng en konstig/rolig fågelsnapsvisa och spelade kortspel&beerpong. Det regnade en del men på slutet av kvällen fanns det inte ett moln kvar på himlen, så fint så.

My day so far

 x Började dagen med att åka till ett hotell i Helsingborg för att äta frukost. Gott och mysigt.
 
x Åkte en massa bil till bland annat Knäred för att hämta saker till min farmor som ligger på sjukhus. Åt en snickersglass också. Snickers kan vara det godaste som finns, det och nutella.
 
x Gick ut på promenad med hundarna och tvingade min bror ta en fin springa-på-en-äng-bild på mig. Underbart väder idag förövrigt, det firar jag med att städa lägenheten och sortera tvätt. Kul.

För jag vet ju

Man kanske vet att det inte kommer bli något. Man kanske vet att den andra personen inte är lika intresserad som en själv. Man kanske vet att man kanske inte kommer träffas igen. Man kanske vet allt det där. Men ändå. Det är ändå fint att försköna och romantisera någon lite för mycket. Fantisera om hur man visar staden man bor i, om hur man går på konserter eller ligger i gräset och kejderöker. Hur man presenterar någon för sina vänner, håller handen bland folk eller kommer till det stadiet när man kan pussa någon precis när man känner för det.
 
Man kanske vet att det inte kommer hända, men ändå. 

The years don't see me

Idag har jag tittat på film, ätit för mycket och spelat tvspel med min bror. Hostar snart ut mina lungor och lider av fruktansvärd tristess. Orkar ändå inte göra något, vill inte göra något. Vill bara ligga i soffan och försköna festivalminnen, lyssna på låtar av bandet ovan och prata med L om förälskelser och framtidsplaner. Ha en lite sådär halvdjup dag. Gött. 

Dipdye

 
Idag har jag gjort dipdye på mig själv och det blev fan så mycket bättre än när frisören gjorde det, och cirka 10 gånger billigare.

hultsfred 2012

Sovit alldeles för få timmar om nätterna. Varit med om en snefylla utan dess like. Sett band som fått mig att dö lite inombords. Dansat tre timmar i sträck. Crushat sönder mig själv en aning. Förätit mig på knäckebröd och munkar. Sett en konsert med världens finaste Lisa då jag kände mig hundra procent lycklig. Förbrukat klickisar som om det inte fanns någon morgondag. Sett regnet falla i timmar från vårt partytält. Haft en alldeles fantastiskt superstört skitfin festival.

Heart in a cage

Vaknade av en hostattack, mindre gött. Sitter just nu och tittar på tv och dricker milkshake, mer gött. Hade B&J Halfbaked över sen igår som jag mixade med mjölk och banan=kickass milkshake. Just a tip.


x

Du gjorde mig ledsen, jag doppade din tobak i en vattenpöl. Fucking fair.

Blandat från mobilen

Kändes som att vi åt biff varenda jävla dag och den var ibland äckligt rosa inuti, men jag saknar ändå redan att sitta där med er.
 
 

 
Sweden rock festival, och jag vet inte vad jag tittar på.
 
 

 
Lisa visade en väldigt gammal LP-spelare för mig och vi lyssnade på väldigt gammal musik.
 
 

Jag och de jag uppträdde med på skolan. Hårdingar.


Sjukdag


Blivit sjuk vilket nästan känns lite obligatoriskt efter en festival där man campar, sover några få timmar per natt och dricker mer alkohol än dricka utan procent. Ska spendera hela den här dagen hemma hos pappa och bara titta på film, äta nudlar, lyssna på musik och inte så mycket mer än det. Vill för övrigt bara framkalla mina foton från engångskamerorna nununuuuu och visa de fantastiska konserterna vi såg och de kalasbra människorna vi mötte.

Best of

Det är synd att man inte kan förmedla känslan i ett liveuppträdande, för alla de banden jag såg på Hultsfred var såsåså mycket bättre live än när man lyssnar på Spotify. Men här får ni alla fall lite best of Hultan!
 

The Bronx – Knifeman
Slash – Starlight - featuring Myles Kennedy
The Kooks – Naive
James Blake – The Wilhelm Scream
French Films – The Great Wave of Light
Tribes – When My Day Comes
Fink – This Is The Thing
Noah And The Whale – Life Is Life
Errors – Pleasure Palaces
The Vaccines – All In White

Hejdå hultsfred

Haft några helt fantastiska dagar i Hultsfred med mina chicas. Har några mobilbilder jag ska ska lägga upp snart, men de flesta kommer senare när jag framkallat dem från engångskameran. Nu är vi på väg hem och vi alla har blivit småsjuka. Ska ta världens goaste dusch när jag kommer hem och sedan sova ungefär ett dygn. Tjing.


All set

Nu är jag och L färdigpackade och redo för att sova. Klockan ringer 6 imorgon och sen några timmar senare beger vi oss bort mot Hultsfred. DÖR. Godnatt.


Åka tåg

Min blekning är absolut inte 1000 kr ljusare. Jag bär runt på omänskligt mycket packning. Jag hatar kollektivtrafik. Men det kvittar för nu ska jag hem till världens bästa Lisa och imorgon ska vi på festival. Lastar en bild på Nikki Sixx när han var som snyggast, mums.


Sweden rock festival

SRF var fantastico som vanligt. Bäst var Mötley Crüe, fick rysningar och önskade lite att jag levde för 30 år sedan när glam- och sleazerocken var som störst. Vart i världen jag än befinner mig nästa år ska jag vara hemma den 5-6-7-8 juni för den här festivalen är så jävla mycket kärlek.


Dördördör

Ikväll: Äta bakad potatis och titta på tv.
Imorgon: Tid hos frisören 9.00. Inhandla det sista på stan med E&E. Ta tåget till Lisas place.
Onsdag-Söndag: FUCKING HULTFREDSFESTIVALEN.
 
 

Fy fan vad vi är bra

Skypade nyss med min fina Linneah som är enda bort i Australien just nu. Världens bästa tjej. Lyssnar på Nirvana – Lake Of Fire och dricker kaffe, längtar tills Hultsfred så att jag spricker. Fan vad jag ska lyssna på en massa bra band och hångla. Nu kommer lite studentpics, snor av några av mina vänner och hoppas det är ok!

 

 

 

Bilder tagna av Nicolina
 

 

Bilder tagna av Kajsa
 

 

 
Bilder tagna av Amanda

10 juni

Idag fick jag för mig att lära mig något nytt så jag tvingade Timatt lära mig något på gitarr. Har spelat så mycket ikväll att mina fingrar bokstavligt talat börjat blöda. Vill lära mig något nytt oftare. Att vika papperssvalor, grunden till ett nytt språk, göra rökringar, lära mig en favoritlåt på ett instrument osv osv.
 
 

 

 


You're so naive yet so

 

 


När man vill dränka allt man känner i sprit och sömn

Inlägg

Detta inlägget skrivet av Sandra kommer jag spara någonstans för att ta fram när jag är kär i någon som inte är kär tillbaks och när mitt beteende blir självdestruktivt och när jag tror att jag aldrig någonsin kommer gå vidare. Tack S.

Karlshamn

Befinner mig just nu på ett hotellrum i Karlshamn. Lyssnar på Korns nyaste album och väntar på att vi ska åka hem. I tisdags var jag på Frösakullfest, i förrgår tog jag studenten och igår var jag på Sweden rock festival. Kommer små bildbomber ikväll!


1.

Jag har fått frågan om jag är taggad, hur det känns, om jag är glad, om jag tycker det är jobbigt att sluta. Ja, bra, ja, ja. För ungefär 1,5 år sedan började jag ny i en klass och på en skola där folk redan kände varandra. Jag kände mig osäker och fattade inte vad jag gett mig in på. Nu 1,5 år senare är jag en tryggare person än någonsin, allt tack vare er. Herre gud vad mycket ni gett mig och herre gud vad jag kommer sakna er.

En massa, massa kärlek.


 


Kaos

Allt är bara rörigt och ett enda kaos nu. Det känns som att jag har en miljon saker att fixa och just nu vill jag bara ligga och gråta tills någon annan tar hand om allting åt mig. Men jag är inte fem och livet fungerar inte så. Så heja mig, jag grejar detta.

?

Champions

Hade studenttävling idag och fick göra en massa roliga uppdrag. Bland annat så grimaserade jag med en pensionär och simmade lite i Nissan. Vår klass vann och fy, vad bra vi var. Heja oss. På kvällen kollade jag och några goingar på Bennys fotbollsmatch. Kallt men kul. Avslutade denna dagen på en bänk med Lisa, cola light och lite regn. Nu mår jag pytooon så godnatt.


Musiklegender och konsertpirr

Idag har vi kört till Malmö, letat parkeringsplats i en evighet och ätit på T.G.I.F där vi dog godhetsdöden. Och det alla viktigaste, varit på konsert. Fått se Ozzy Osbourne, Zakk Wylde och Slash spela samtidigt på samma scen. Fantastiskt och jag ville bara böla lite. Ren musiklycka.


Like

Jag gillar att vi passerat en-veckas-sträcket till studenten. Jag gillar den den här låten. Jag gillar att bo hemma och att pappa gör frukostomelett till oss at this moment. Jag gillar att jag vaknade tidigt idag. Jag gillar att jag ska titta på Tarzan nu.

Tumblr_m4rekh4n0v1rx69qoo1_500_large

Disneykväll

Mår illa och vill spy. Fy fasen. Ska gå och lägga mig och kolla på Disney tills jag somnar. Måste må bra imorgon för då ska jag, Tim och pappa på konsert. APTAGGAD.

The-hunchback-of-notre-dame-the-hunchback-of-notre-dame-24737099-500-644_large


Ledig fredag

Igår kväll skrev jag sista ordet på sista gymnasiearbetet vilket betyder att jag är pluggfri i ett halvår framöver. Jag kan inte ta in det. Sitter just nu och tittar på ett program med världens finaste havsscener och då&då tänker jag att nej, nu är det pluggdags. Men så kommer jag på att det inte finns något att plugga och så blir jag dödsglad. Ska bara titta på tv, dricka kaffe, lyssna på musik, titta på fina balbilder och äta paj hela dagen. Nu började det regna också, ÅH. Älskar regn.


RSS 2.0