Willkommen


Av någon okänd anledning har jag fått fler besökare på senaste tiden, kanske 10 extra per dag. Tänkte bara hälsa er välkomna och visa en bild på mig själv så att ni vet hur tjejen bakom denna blogg ser ut. Jag hoppas ni stannar! PUSS

Marängmissbruk


Såhär roligt hade vi i skolan idag. På fikan krossade jag en maräng och Samuel snortade upp den. Simple as that. Dagen var för övrigt bra fram tills jag kom hem och upptäckte en jobbig sak. Åt tacos och tittade på Family Guy och det kändes nästan bättre, fast inte riktigt. Nu försöker jag cheera upp mig själv med bra musik och Pepsi max, har för mycket gött att se fram emot för att låta mig själv vara deprimerad. Woho, life's good!! 

Typ.

Ösregn

 

Ser ut som en äventyrare som blickar mot ett hav eller något, nice. Åkt till Halmstad för en 45 minuters föreläsning jag hade klarat mig utan, köpt en kalender, gått i ösregn, ätit skitgod middag pappa lagat och tittat på Family guy. Jag vill att något spännande ska hända, såg en reklam för Triss och det stod att man nu kan vinna 100 000:- i månaden i 25 år. Det är helt sjukt, verkligen galet. Något sånt hade kunnat få hända! Nu ska jag duscha och sen sova, haft jättesvårt att somna de senaste nätterna så är skittrött. Funkar verkligen varm mjölk när man inte kan sova? Det låter äckligt så tänker inte testa. Godnatt

Wintersleep – Orca

00:21


Kvällsprat med en trevlig Stockholmare och bra musik, fint. Har en inställd lektion imorgon så börjar inte förrän 14.30 (!) och har då en lektion till 16.00. Så fast att klockan snart är halv 1 kommer jag få typ nio timmars sömn (ska åka in till Halmstad tidigare och kolla ett jobb). Härligt! Just nu längtar jag till torsdag-väla med Elaine, fredag-utgång med Elaine, Linneah och Slavica och lördag-utgång med Isabelle. Kommer bli nice alltihop!

Grattis till mamma som fyller år idag! ♥

Från Tiger till Bed rock












Fyra låtar som får mig att tänka på Rhodos. Hade gjort det mesta för att få åka tillbaks!


Helt vanlig tisdag










Skolan idag var chill vilket var skönt, inga läxor so far! Kom hem för någon timme sen och nu ska jag plugga lite historia hade jag tänkt. Planerna för ikväll är att äta B&J som blivit över sen igår, läsa Cosmopolitan&Solo och lyssna på musik. Såg att Nicolina länkat till en låt, Bon Iver – I Can’t Make You Love Me/Nick Of Time. Aj, så fin.

Sleep tight


Tre bilder från Elins fest som var för några veckor sen. Precis pratat med Elaine i telefon och vi har lite planer för vinter, hoppas bara de blir av! Det är bra att ha saker att se fram emot, allting blir så mycket roligare då. Nu ska jag bädda med nya sängkläder och sen sova några välbehövliga timmar, good niiight 


It's the bad times that make the good times worth something

Visste du...
att jag vill ha - ännu mera sommarlov och en förmögenhet på bankkortet.
att min senaste kyss - var med en engelsman som jag faktiskt saknar.
att jag inte gillar - korv stroganoff.
att min bästa vän är - shit faced, snygg och galen.
att min första riktiga kyss - var med någon random. 
att jag avskyr när folk snackar - skit om människor de sedan fjäskar för.
att kärlek är - överskattat (är ej bitter)
att jag gillar att - resa, jag vet nog ingenting bättre.
att jag alltid kommer- prioritera att just resa, att alltid vara på samma ställe känns instängt.  
att jag är förälskad i – ...jag tror inte jag är förälskad. Eller?
att sist jag grät var - i fredes för att jag saknar barnen i Thailand så att det gör ont i hela mig.
att min mobiltelefon är – bland det bästa jag har.
att när jag vaknar på morgonen - kollar jag Facebook.
att innan jag går och lägger mig - kollar jag Facebook.
att idag har jag - tittat på film och ätit ute med pappa och Tim.
att i morgon ska jag - till skolan och mycket mer än så vet jag inte.
att nu ska jag - kolla bloggar och lyssna på min rehab-lista.


A heart that hurts is a heart that works

Gjorde en scrap book om Thailand igår som jag har foton ifrån men glömde dem hos mamma så dem får ni senare istället. Har precis kommit till pappa och ska stanna här veckan ut, saknat honom mucho! Nu ska jag lyssna på WASP och kolla inredningsprylar, kanske lägger ut några av dem här sen. Åh, så taggad på flytt!



Source


Movie night

 


Hade filmkväll med min bästa igår. Vi började med "The Stepfather" som var bra och väldigt obehaglig. Avslutade med något mer lättsmält, såg "The 40 year old virgin who knocked up Sara Marshall and felt superbad about it", vilket är en parodi på de olika filmerna som ni kanske sett. Sjuk humor men jag tycker såna är rätt roliga! Såg den igen imorse med Tim medan Elaine sov, hehe. Nu ska jag plugga och sen ge mig iväg och lämna tillbaka filmerna. Adios


Lite pissed

Jag har suttit här i 3,5 JÄVLA timmar nu och försökt aktiva kortdosan, fixa internetbank och föra över pengar till mig själv. Är jag klar nu då? NEJ! Jag blir så pissed, antingen är det banken som gjort allt komplicerat eller jag som är fett inkompetent. Börjar nästan böla och när jag ändå är igång så vart är blogg.se's app? Den är 4 månader sen, BRA JU. Måste göra något annat nu, har ju städning och plugg att välja på. Gud vad kul.

The day off

Min lediga dag:

♥Städa klart rummet
♥Plugga
♥Måla naglarna
♥Titta på inredning till lägenheten
♥Fixa med mitt bankkort+sparkonto
♥Filmkväll med Elaine

När jag gick in på en inredningshemsida var det första jag såg en soffgrupp som hette Rhodos, nu när jag gick in på blogg.se gjorde de reklam för resor till Thailand. Ibland undrar man om livet fuckar lite med en.

Chill hos Amadeus

 



1. Från skolfotograferingen, tema fest hos Mange (vår klf heter Magnus, fyndigt som sagt. Btw är bilden tagen av Amanda!) 2. Klippte Linnea och Amanda idag efter skolan, blev bra tycker jag! 3. Chill hos Amanda med Martina,Linnea och Benjamin 4. Benny-posen

Nu ska jag ägna lite tid åt terminens första plugg, lite historia som hänger kvar från förra året eftersom jag bytte skola. Ska bara göra te och byta om till myskläder först och sen är jag fit for fight.


Listen to your heart and nothing else

Skolan idag gick bra och det var kul att träffa många av dem som var där. Efter skolan fortsatte jag att städa rummet medan jag spelade mycket hög musik som jag sjöng (läs: skrek) med i, det är skitgött när man är lite down. Att sjunga och eventuellt göra några danssteg också är en mood lifter! Nu ikväll är mammas kompis Ulli här och jag började berätta om mina problem och tankar som har med killar och göra, vi snackade ett bra tag och fy fan vilket bra humör hon har fått mig på. Har känt henne hela mitt liv och hon är verkligen en fantastisk människa, aldrig träffat en positivare person. Har även kommit på nya idéer till mitt projektarbete som känns skitroliga och jag längtar till att få komma igång! Nu ska jag duscha, måla naglarna och gå och lägga mig. Sleep tight!

Dagens låt: Mat Kearney – Ships In The Night

Sova

Augustana – Twenty Years
Augustana – Boston
Shinedown – Simple Man - Acoustic Version
Shakira – Underneath Your Clothes

Låtar jag vill somna till ikväll. Har en rehab-lista med låtar som är just vad listan heter, rehab. När jag är ledsen,stressad,arg eller trött, då är den bra att ha. Vill ni ta del av den finns den här; rehab songs

Either way, I'll break your heart someday


Jag är så trött på att tänka och sakna så mycket. Jag vill leva i nuet och njuta av att just leva. Tänk om man hade en On/Off-knapp för sina känslor, fy fan vad praktiskt och skönt.

Imorgon är det skolfoto och vår klass ska ha ett tema på vårt, lite fyndigt. Sista skolfotot ever, får hemskt gärna bli bra. Näst sista skoldagen denna veckan också eftersom vi är lediga på fredag och inte bara denna utan varenda en detta läsåret. Känns helt underbart. Nu ska jag lyssna på musik och skaka av mig allt depp. Varför känns allt mycket jobbigare på nätterna?


Egentligen första skoldagen


Om allt gått som det skulle så skulle jag varit i skolan nu med mina kära classm8s, men tågen strulade och ersättningsbussarna kom aldrig så jag och Tim sa what a hell och gick till stan istället. Ordnade med min internetbank, fixade Visakort, fikade på Espressohouse och gick hem. Tänkte ta vara på tiden och packa upp från resan, städa mitt rum och fylla i lite nödvändiga blanketter nu. Ska nog träffa Elaine senare idag och ikväll ha filmkväll med brorsan. Saknar Rhodos redan men känner mig ändå glad idag, är tacksam över vad jag får vara med om. En volontärresa och en festresa (väldig kontrast måste jag säga) på ett sommarlov är ju alla tiders! 

Hittade de engelska låtarna från Ringaren av Notre Dame på Spotify, åh vilken nostalgi! Various Artists – The Hunchback of Notre Dame Original Soundtrack (English Version)

Hemma från Faliraki, Rhodos


Hemma efter den sjukaste och roligaste veckan i mitt liv. Vi har festat till 7 på morgonen, sovit några få timmar och sen solat så mycket vi orkat innan vi tagit en powernap och sedan börjat festa igen. Har träffat några riktigt roliga människor och även några puckon, men det hör till. Är lite emo över att ha kommit hem, hade gärna stannat där en vecka till. Jaja nu taggar vi skola tjejer&killar, börjar 10.00 imorgon och hoppas på att denna veckan bara blir en soft mjukstart. Nu ska jag duscha och sova, bilder från crazy Faliraki kommer senare (vilket brukar betyda 3 månader senare för min del, heh) Ciao!

Rhodos imorgon!

Artemis: View from the pool


Igår var jag och Elaine inne på Resia för att kolla sista minuten-resor. Såg lite mörkt ut först men sen hittade vi en, drar till Rhodos imorgon 07.00 på morgonen!! WOHOOOO, så glad! Skönt att få lite färg för första gången den här sommaren också, heh. Ska ta flyget från Göteborg så tar tåget dit om några timmar och sover hos Elaines syster. Är jag klar med packningen än då? Svar NEJ, har inte börjat. Så nu sätter jag på lite go musik och packar snabbt som tusan. Vi hörs om lite mer än en vecka!


Du är inte som jag trodde, du är bättre

Jag är kär i min lägenhet! Längtar skitmycket tills jag flyttar dit, kommer bli så himla bra. Förutom att besöka den har jag delat ut 21 CV:n i Halmstad och någon ska väl behöva extrahjälp hoppas jag..! I eftermiddags kom Linneah hit och vi snackade och åt middag i uterummet. Mysigt! Ska sova nu för att orka upp imorgon när klockan ringer vid 9. Ska jobba i trädgården typ hela dagen, YES!! Snälla,snälla regnet... Håll dig borta. Night.

Life's my homie

Source

Tittat på två filmer idag, gått omkring i ett täcke största delen av dagen, sovit i soffan och lyssnat på musik som ger mig lyckorus. Nu ikväll fick jag för mig att ta tag i en liten to do-lista jag skrev innan så jag hoppade in i duschen för att känna mig mänsklig igen, fyllde i blanketten till rekryteringsmyndigheterna och storstädade mitt rum. Nu sitter jag här nöjd och glad och lyssnar på Biffy Clyro – Many Of Horror. Imorgon ska jag få se min lägenhet för första gången, SÅ GLAD! Kan man döpa en lägenhet? Folk döper ju kameror, mobiler, what so ever. Då kan jag döpa min lägenhet. Jag vet inte till vad, men det kommer nog!

Filmerna från igår


Minirecensioner på filmerna igår!

1. Eclipse var bra, den näst bästa av de tre utgivna filmerna tycker jag. Finns ganska delade meningar om Twilightfilmerna men jag tycker om dem, de är spännande och fina.
2. My sister's keeper var både sorglig och feel good på samma gång. Oförutsägbar och känslosam. Älskar den sjuka systern, världens goaste tjej! Tvekade att se den eftersom jag inte tycker om Cameron Diaz som skådespelerska men brorsan övertalade mig och jag ångrar mig inte.
3. P.S. I love you var inget speciellt tycker jag. Den var inte dålig men inget jag hade sett två om igen. Det var fint att se hennes flashbacks men det var något med filmen jag tyckte var segt. Överskattad om man frågar mig!


With a smile







Jag känner mig glad just nu! Är full med nytt pepp och energi. Jag och Elaine tänkte avsluta sommarlovet med en sistaminuten-resa. Ska åka till något partyställe där vi ska sola, bada, spåra lite och få färg innan skolan börjar. Deppar inte heller över att skolan snart börjar, tvärtom tycker jag det ska bli nice. Skönt att få rutiner igen, vårt schema är chill och jag längtar som tusan till jag får flytta in i min nya lägenhet. Inte ens avsaknaden av pojkvän stör mig som det brukar, jag hade inte tackat nej till det men nu kan jag utnyttja läget och flirta en massa istället medan jag är ung och dum.

Det enda jag tycker är jobbigt just nu är saknaden till kidsen i Thailand, men jag och Tanja planerar på att åka dit i februari och hälsa på dem. Jag har sagt att jag inte vet om jag vill det eftersom jag måste säga hejdå en gång till, men sen tänkte jag att detta är ett tillfälle där jag ska leva i nuet. Jag saknar dem så jävla mycket och då får jag göra något åt det genom att hälsa på dem, saknaden kommer kommer komma tillbaka igen när vi åker hem men det får jag ta då.

När man är på myshumör






Finger Eleven – One Thing
Greg Laswell – Girls Just Want To Have Fun (Demo)
Joshua Radin – Road To Ride On
Sam Hart – Mario Kart Love Song


Filmkväll med mig själv



Känner för lite snyftig romantik ikväll. Har en B&J väntandes i frysen som kommer sitta sjukt fint! Åh, jag älskar filmkvällar.


Natural disaster





Source

Skapat en egen kategori till fina bilder som dessa.


You're a big girl now

Det jag gjorde idag var att skriva på kontrakt till min FÖRSTA EGNA LÄGENHET! Pretty sick. Både livrädd och jättexalterad! Kommer bo nära några goingar från skolan vilket känns riktigt fint. Ni får bilder på stället när jag flyttat in vilket blir vid månadsskiftet om allt går som det ska. Åh, det här kommer bli så bra!

Nu ska jag färga håret, ni får se hur sen!


Veckoslutet




Haft det så himla mysigt i stugan med pappa, han är världens bästa! Åt på samma restaurang som vi brukar i Frösakull och jag käkade räksallad vilket var delicious. Tog den klassiska matbilden till bloggen och pappa kunde inte förstå det meningsfulla med det, men det kommer aldrig icke-bloggare göra. När någon skriver ett "dagsboks"-inlägg om sin dag ser jag mycket hellre en halvdassig bild på vad de ätit, hur vädret varit, hur de haft sitt hår eller vad fasen som helst än ingen bild alls! Nu ska jag in till Helsingborg och träffa mamma, berättar ikväll om vad som hänt idag. Stora grejer på G!

Feeling fail


Min förkylning vill inte ge sig. Är trött på den och på att hosta. Sov hos Elaine inatt och skulle egentligen ta tåget direkt från Ängelholm till Halmstad men kom på att jag glömt mitt leg hos pappa i Helsingborg så var tvungen att åka inom här först. Fetaste omvägen för de som inte vet. Nu ska jag iallafall bege mig till bussen, ta tåget till Halmstad (som jag saknar), bo i Frösakull (sommarstuga) med pappa inatt och sen imorgon händer det grejer. Wiho! Puss

day 14 – a song that no one would expect you to love

Vrider på rubriken och lägger istället upp en låt JAG aldrig trodde jag skulle gilla för några år sedan. Då var detta mest oljud i mina öron medan jag idag tycker om det. Förut lyssnade jag på main stream men efter att ha hört en massa olika sorters rock från min brors rum är det nästan den enda jag lyssnar på nu för tiden.

Yesterday


Bra bild. Sabina,Anna,Tanja och jag!


Thailandposerna! Ungarna på barnhemmet (och en av lärarna på skolan) gjorde en av dessa två poserna på ALLA bilder.


Jag och min älsklingstjej!

Nu ska jag röja upp här hemma och fixa mig lite, sen kommer Mathilda hit och hon har med sig fika till oss. Så gullig!


Tovelito turns 18

En av mina favorittjejer fyllde år i förrgår så ikväll blir det utgång i Helsingborg. Är sjuk&trött så det tar emot lite att börja fixa sig men jag piggnar säkert till när vi drar igång, tror det kommer bli kul! Ska in i duschen nu, later

Gillar erbjudanden!




Lights

Mc9nhgrdkok7o6fnaa_large



Tumblr_lpddupba7n1qh9ypyo1_500_large



Tumblr_loklmqie6p1qee3kdo1_500_large



Tumblr_lnsybrzir31qacmz1o1_500_large



Tumblr_lfk33m62mp1qzb7gjo1_1280_large



Art-beautiful-bed-bedroom-color-favim.com-119194_large


Spontanåkte hem till pappa innan. Gick ut på långprommis med honom och hundarna när jag kom hit. Skönt! Nu sitter jag och lyssnar på musik och hostar så det känns som jag ska spy, inte nice. Ska redigera bilder nu och sen kanske kolla på film innan jag går och lägger mig. Godnatt!

Mys med bebispuck


Ligger och myser med den enda killen jag kan lita på här i världen. Ska ut i trädgården och jobba nu, det positiva med det är pengar+en eventuell bränna.

Svar till Em:
Hej! Jag åkte med Volontärresor. Helt klart nöjd med dem! Jag betalade själv, men jag har hört (inte alls hundra!) om volontärresor där du inte får något betalt men behöver inte heller betala något själv. Kolla med röda korset och liknande, de kan ha något sådant. Kan du tänka dig att betala själv så rekommenderar jag Volontärresor, känner du inte för att lägga ut de pengarna just nu så tycker jag du ska kolla upp sådana resor där man jobbar och reser gratis. Lycka till :)

Girl´s night



Linneah kommer vilken minut som helst och sen ska vi mysa i soffan med smultronsoda och daimtårta. Och så en massa tjejsnack och film på det, gött!


På verandan

Sköna låtar att sola till:
Chumbawamba – Tubthumping
Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams
Free – All Right Now - Remix '91
Ram Jam – Black Betty - Original Version

Mår bättre nu så solade en stund med Tim innan dag, tvivlar på att jag fick färg men det var skönt ändå. Nu ska jag städa upp lite här hemma och sen duscha, ikväll kommer Linneah hit för filmmys. På tal om ingenting så har det öppnats en Scrapbooking-affär i Ängelholm som jag ska handla lite grejer ifrån, ska göra en bok om Thailand med bilder, teckningar från barnen osv. Kommer bli helbra tror jag!

Tisdag Onsdag



Igår
Åt jag frukost på Espressohouses uteservering med Elaine, bra start på dagen.
Åkte vi till polishuset för att Elaine skulle fixa nytt pass.
Fick jag dödsont i halsen, huvudvärk och illamående (tack för alla tre på samma gång) så jag gick hem och sov i fem timmar.
Spenderade resten av kvällen i sängen framför tvn.

Idag
Mår jag fortfarande dåligt vilket suger extra mycket när vädret är så fint. Tänker inte steka i solen med huvudvärk.
Ska jag blogga mer än en gång och inte om vad jag gjort under dagen, min blogg har verkligen varit lame på senaste tiden. Sorry 'bout that!


Ten seconds to love

1. Jag längtar till min nya systemkamera hur mycket som helst. Jag hoppas den blir min snart,snart,snart.
2. Jag längtar även lite tillbaks till skolan. Jag tycker om den och tror jag kommer göra det ännu mer när vi får vårt schema i trean.
3. För några dagar sedan skaffade jag Tumblr, men jag överger inte blogg.se för det.
4. Ikväll ska jag och Elaine hyra film och jag funderar på B&J. Kanske vi bokar en resa nu i augusti också, det skulle sitta så extremt fint!
5. När det är höst klagar folk på att sommaren tog slut för snabbt. När det är vinter längtar folk som mest till sommaren. När det är vår så börjar man närma sig sommaren och alla är glada. När det är sommar klagar folk på att det är för varmt/för kallt/det händer ingenting roligt och att det vore mysigt med höst, halsdukar och tända ljus. Oh my, det är inte bannemig lätt att göra oss svenskar nöjda.


weheartit.com



Crazy crazy nights


Gårkvällen var det roligaste jag varit med om på sjukt länge! Förfestade med Issi,Jonna och Elaine, sen drog vi in till stan och drog på Bara rock, Metalbar och The tivoli. Den sistnämnda var så galet kul, blev bjudna på dricka av ett fotbollslag och dansade så jag trodde jag skulle dö av värmeslag. När de stängde vid 4 kändes det alldeles för tidigt, hade kunnat vara där ett bra tag till. Käkade nattmat i stan och väntade på att dagens första buss skulle komma, sparade in lite taxipengar där. Vi var hemma 6 imorse och stupade direkt i sängen. Allting den kvällen och natten var så jävla bra förutom att en kille jag hängde med väldigt mycket visade sig ha flickvän vilket jag upptäckte idag när jag hittade hans Facebook, haha lovely. Aja, mitt förtroende för killar låg ändå redan på noll så det förändrade inget särskilt. Nu ska jag sova, godnatt!

RSS 2.0