USA-CAN

Hej snyggingar!
Ligger i sängen och kollar på den grymma OS-finalen i hockey som är mellan Usa-Canada. Passar på att blogga lite nu i andra pausen, fixar även ögonbrynen&naglarna. Måste ju vara fit for fight för skolstarten imorn ;) Är förövrigt väldigt glad, på grund av en del olika anledningar. En av dem är att jag hittat en ny låt jag förälskat mig i, här har ni spotifypeople den; The Temper Trap – Fader . De som kör på youtube för helt enkelt söka på den där!
Ska återgå till tvn nu där tredje perioden strax ska börja. Puss på er!


Smiiiile!


Islandsbilder

Här kommer några pic's från Island, puss!


















Pinkie

Gårdagens outfit;
♥Rosa tröja-Fått av Bea
♥Kjol-H&M
♥Tights med dragkedja längst ner-H&M


Såhär kul har jag just nu ;

Sitter just nu i affären och "jobbar", är dock väldigt lugnt just nu så sitter och dricker Blue keld och är på msn, tihi schhh! Ska vara här 2,5 timme till, sen drar jag hem och packar lite sovgrejer tills ikväll. Är som sagt Rögle idag, har ju varit uppehåll nu så ska bli grymt roligt! :) Nu dör snart databatterierna, fy vad ska jag göra då? Får väl sitta och knappa på mobilen iställt, hehe. Tror inte jag hinner uppdatera mer idag, så vi hörs imorn. love! :*


27 februari

Hejsvej,
sitter här med Elaine baby som sitter och tittar i en gammal årsbok. Har bowlat idag med henne och familjen för en av mina låtsasbrorsor har har fyllt år. Det var rätt roligt, speciellt med tanke på det grymma sällskapet vi hade i form av en crazy person med alldeles för tight grön tröja på sig ;) Nu ikväll kom Julia sötis hit och vi hade väldigt trevligt, blandannat så tränade vi på raggningsknep,haha. Hon stack hem vid 11 eller något, någon timme senare befann jag&Elaine oss i Simon's bil tillsammans med Robban. Åkte lite rundor för att njuta av Simon's nya körkort, måste säga att han var en mycket stabil nybörjar-förare ;) Nu ska vi gå och lägga oss, imorn ska jag jobba, kolla på rögle och sen på kvällen vara med kära filmteamet :) Sov gott, puss!


500 days of summer










Jag har läst om den här filmen i två olika bloggar som jag brukar läsa och båda skrev att den var hur fin som helst.
Så när jag på planet på väg till Island såg att just den var en av filmerna man kunde välja att se valde jag den direkt. Den var precis som de hade sagt, fantastisk. En av de absolut finaste kärleksfilmerna jag någonsin sett. 
Idag på planet hem valde jag den igen och den var om möjligt ännu bättre andra gången jag såg den.
500 days of summer heter denna fina film som jag tycker ni alla ska ta och se.
(För övrigt kommer Joseph Gordon-Levitt att vara min crush den närmsta tiden.. ;)


@ iceland

Hej sötnosar!
Sitter just nu i min hotellsäng och lyssnar på Michael Jackson. Islandsresan har varit jättehärlig, tyvärr sista kvällen ikväll. Har fått se en massa fina grejer, ridit på en jättesöt islandshäst som hette Dagmar, gått rundor i Reykavik och badat i blå lagunen. Kommer hem imorgon eftermiddag, får se vad som händer då. Det är ju ändå lov, så har inte tid för att sitta hemma och glo :D Nu ska jag sminka mig lite för sen ska vi ut på stan och käka. Vi  hörs imorgon när jag kommit hem. Puss puss!


kläder.

Här kommer bilder på vad jag köpte på väla igår :) Köpte även en bikiniunderdel och knästrumpor fast orkade inte fota dem.


Jeansshorts, Ginatricot


Kjol, H&M


Väska, H&M


Skärp, Ginatricot


Film; Taken











Såg filmen "Taken" igår hos Isabelle, och den var riktigt,riktigt bra. Grym handlig och grymma skådisar. Den är sjukt spännande och väldigt stark. Tipsar er alla att ta och se den!


Du ska inte tro det blir sommar,ifall inte nån sätter fart

Precis tittat på gamla sommarbilder, tittar sen ut genom fönstret där det snöar för fullt. Fy fan för detta vädret.
Är trött och seg och sur och besviken och lite lissen också. Livet är inte alltid så kul, det är en sak som är säker. Men en annan sak som är lika säker, är att efter regn kommer solsken.. :)
Ikväll ska jag titta på melodifestivalen i min ensamhet. Ska packa till imorn också, ska till Island och vara där till torsdag. Ska bli nice att komma iväg ett tag.
Om jag hinner, tar jag foto på det jag köpte på väla igår, men kan inte lova något. Vi hörs senare, puss


Mys med Isabelle och Rebecca

hej,
sitter hemma hos issi just nu med henne och spättan i soffan och kollar tv. precis tagit galet roligt cambilder, som tyvärr inte går att ladda upp ;s saknat dem riktigt mycket, så nice att vi äntligen hitta en kväll att ses på. nu ska vi kolla film,pusss!

ps. glöms mobilen hemma. ds


Hockey 01.30

Är helt galet trött, fast nu början hockeyn om några minuter så kommer nog piggna till lite då.
Nu håller vi tummarna för tre kronor, guys. puss!


Fun facts från senaste Cosmopolitan

♦ 95% av alla kvinnor och män har någon gång avvisat en person som varit kär i dem.
♦ 12 personer dejtar vi i genomsnitt innan vi träffar "rätt".
♦ 26% av Cosmos läsare tycker att det är otrohet att bli förälskad i en annan kille utan att göra något.
♦ 45% av Cosmos läsare gör tummen upp för trenden med utväxt.
♦ 16,5 cm- så mycket har midjemåttet ökat hos brittiska kvinnor sedan 50-talet.
♦ 10% höjs det gravidförberedande hormonet progesteron när du tittar på romantisk film, vilket gör att du och din kille känner er ännu tightare.


Idrottsprov, Check!

Sitter i datasalen med Tanja och Tove och dricker mitt mycket goda te, som dock är mycket godare med socker i. Har precis gjort ett idrottsprov och det känns okej, mer inte mer än så. På tal om prov fick vi tillbaka våra matteprov igår, var inget strålande resultat men var ganska bra för att vara jag, om man tänker på mina kunskaper inom matte ;) Idag efter skolan ska jag hem direkt och plugga järnet. Klockan 01.30 inatt spelar Tre kronor mot Tyskland och det ska jag se, har lovat mig själv att inte missa en enda av deras matcher. Får hoppas det finns någon snäll människa som vill sitta uppe med mig till typ 03.45 inatt, haha.
Ska försöka plugga lite nu, fast vet själv att det inte kommer bli så utan att jag kommer hamna på typ facebook istället (n) Vi höres ikväll, puss på er.


Aerosmith till SRF

Såg detta imorse och blev genast på toppenhumör! För några dagar sen fick jag reda på att Guns N' Roses ska spela på Sweden rock festival i sommar, blev riktigt glad för har länge velat se dem, men tänkt att det antagligen aldrig kommer hända. Aerosmith har jag sett en gång förut på SRF men då kunde jag knappt några av låtarna, men efter att ha sett dem började jag lyssna på deras musik och nu ska jag alltså få se dem igen! Sen en dag efter SRF ska vi iväg och se KISS. Tre toppenband på en vecka, sånt som gör en glad! :D


Latisimus, deltoideus,abdominis and so on...

Plugg,plugg,plugg. Känns just nu som mycket på samma gång och det gör mig så jäkla trött i huvudet. Verkar som mitt minne blivit helt senilt, har börjat glömma vad jag hade på mig igår, vad jag åt till lunch eller vad jag gjorde i helgen. Såna saker verkar inte få plats i hjärnan, när jag pressar in en massa plugg där istället,haha. Sitter just nu och läser träningslära fysiologi till provet imorgon. Precis repeterat musklerna på latin, fattar inte riktigt meningen med att kunna dem, men ja. Tror det mesta sitter nu men ska lägga mig i sängen och läsa igenom allting en gång till. Vi hörs imorgon, sötnosar. Puss&godnatt!



You Me At Six – Poker Face


Fettisdagen

Hade roligaste svenskalektionen idag på väldigt länge, kollade på en film i en halvtimme om den skånska dialekten och sen pratade vi om speciella ord som bara används här nere. Blev faccinerad över vissa ord och uttal som korvahua (korvkiosk), håsa (strumpor) och bonnagår utan d i slutet, haha. Efter skolan gick jag&Tove till ett jättefint fik för att äta semlor, är ju trots allt fettisdagen! (vem kom på det mkt fula namnet btw!?) Blev en väldigt mysig fikastund med min topplare och väldigt goda semlor. Rullade senare ner till Knutan och tog tåget hem. Mamma&Peter orkade inte laga middag idag så vi drog till en kinarestaurang istället och käkade sushi, väldigt gott :) Nu måste jag plugga till idrottsprovet imorgon, ciao.



Tre random

♦Jag är beroende av horoskop. Tror egentligen inte på det, ändå måste jag kolla det varje dag. En gång (för väldigt länge sen) hoppade jag över att ringa ett samtal till en kille bara för att det stod i mitt horoskop att inte göra något drastiskt på kärleksfronten,haha!
♦Ser mig själv som både skitblyg och supersocial, beror väldigt mycket på människorna omkring mig.
Lifehouse-Everything och Fort minor-Where'd you go, är de låtarna som väcker mest känslor hos mig och som båda står för något som gör väldigt ont..

Happy!

Tycker inte ni det är sjukt konstigt vilka humörsvängningar man kan ha? För några minuter sen var jag helt off och kände för att gräva ner mig bland grisarna i hembygdsparken, men nu sitter jag och känner mig skitglad. Kan bero på Tanja som har en tendens att alltid göra mig glad, att jag ska få träffa Issi på fredag och vet att vi kommer ha asroligt like always och på någon som bara råkar vara väldigt bra på att få mig att le.
Skulle bara dela med mig lite av min glädje :D kiissses!


Hahah, riktigt gammal bild på mig&babe käkandes nutella i skolan ;)
Love you!


Seg veckostart


Jag&Tim imorse :)


Varit en otroligt seg dag. I skolan har vi inte gjort en enda rolig sak, datakunskapen va fan något av de värsta vi har haft på länge. Photoshop och sånt är roligt, men när vi ska börja förstå hur en dator fungerar, då är jag inte med längre.. Fast ja, haft rätt trevligt med Tove ändå, trots alla segigheter. Tanja var sjuk idag, får hoppas bajsungen kommer till skolan imorn :*<3
Har en stökig garderob, en del idrottsteori och en SO-uppsats att ta tag i. Livet känns för jävla kul ibland (känn ironin). puss


Flyger iväg som ett pappersflygplan



Känner mig off på det mesta, ska duscha och sen gå och lägga mig. Skönt att sova, och inte behöva tänka på en massa onödigt skit som ändå bara gör en depp. Så godnatt.


Make a movie

http://varkanslor.nu/

Jättegulligt för er som har pojk/flickvän. Tryck på länken, skriv era namn, välj vad du vill kalla honom/henne, skriv ett kärleksmeddelande och få en toksöt film gjord, som du sen kan skicka till din älskling.
Supersweet! (tycker nog de flesta förutom Tanja,haha♥)
Take care.


Valetine's day

Fjortonde februari, alla hjärtans dag.
Dagen en del visar extra mycket kärlek på, dagen en del tycker är töntig och överskattad, dagen en del singlar känner sig lite mer ensamma än vanligt.
Förra året spenderade jag dagen med Emmsie, i år sitter jag ensam på mitt rum och har en garderob som måste städas.
Not very romantic.
Har fått några alla hjärtans dag-sms iaf, dock inte från den jag kanske hade velat ha det allra mest ifrån. 
Vare sig om ni tycker att den här dagen är speciell eller bara otroligt töntig, hoppas jag den har varit fin för er allihopa♥



En bild för er alla som har någon älskling att pussa på, eller alla singlar som tycker man lika gärna kan ägna dagen åt kompisar&familjemedlemmar :*
Liten låtlista till er:
Safetysuit - Anywhere but here
Ronan Keating – When You Say Nothing At All
Joshua Radin – Today
Band of Horses – No One's Gonna Love You
Colbie Caillat – Magic - Piano Version


En annan bild till alla singlar som hatar den här dagen och känner sig extra ensamma och kanske tänker på en speciell person som får det att smärta till lite i hjärtat.. Men försök att inte deppa, sötnosar! Lyssna på dessa låtarna ist :)
Liten låtlista till er:
The Pussycat Dolls – I Don't Need A Man
Jojo-Beautiful girls
P!nk – So What - Main Version
"Boys are cheats and liars" från Hot chick


Damkronorna VS Schweiz


@ dad's


Tjenixen,
spenderar denna lördagskvällen framför tvn, ska titta på damkronorna som ska spela mot Schweiz. Tycker egentligen inte damhockey är särskilt roligt att titta på, men det är ändå OS så det kan nog bli en bra match. Imorn åker vi tillbaks till Ängelholm och mamma igen, ska rensa min garderob hade jag tänkt (ett bra sätt att spendera alla hjärtans dag på...) Jaja,hoppas ni alla får en mysig kväll, puss.


Hos pappsen



Hann inte blogga igår, så tar det lite snabbt nu. Började morgonen med matteprov, kändes inte bra alls. Hade sen samhälle och därefter snabbt klassråd innan vi slutade. Satt kvar i datasalen ett tag och spelade TM, haha. Gick till subway sen med Tanja och efter ett tag kom Michael och Nok också. Drog en snabbis till H&M och köpte tights och sen gick vi till Donken där Michael och Nok käkade. Åkte hem till Tanja och var där några timmar och pratade..  Blev hämtad av pappa halv 8, åkte hem till honom och käkade och sen pratade jag telefon med T den största delen av kvällen. ♥

Har precis kollat på reprisen av OS-invigningen, mycket fint. Ska iväg med pappa idag och kolla möbler till hans nya hus (som jag sitter i just nu :D) Ska fixa mig nu, hörs nog ikv. puss!


Mys med Elaine









Elaine baby kom hit vid tre, fixade mig det sista och sen drog vi still stan. Var i jakt på tights men hittade inte ett enda par jag ville ha... Så fick inget köpt, Elaine däremot hittade några grejer. Fikade sen på Espressohouse där jag lyckades få en otroligt torr&tråkig muffin, fy. Riktigt mysigt att umgås med Elainen iaf! Nu ropar mamma att det är middag. Lateeer!



Elfte februari

Gick upp vid 9, åt frukost och pluggade med engelsk gramatik. Nu ska jag träna en timme, sen fixa mig och träffa fina Elaine på stan. Ska ta en fika på Espressohouse och shoppa lite, ska bli mysigt.
Time for workout, puss!




Dags att släcka ljuset


Min bror&bästa vän, det finns ingen som är som du ♥

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och först plugga lite engelska, skriva lite stuffs och sen sova. Imorgon får hela vår klass stanna hemma, GÖTT. Vi har tre lektioner egentligen, men Pernilla som har oss i två av dem ska vara borta imorgon så vi kom överens med Stefan som ska ha oss i den tredje att vi ska få jobba hemifrån imorn. Vi hörs imorgon, sleep tight!


It feels so right

Vädret idag har varit toppen, och likaså mitt humör. På väg till tåget imorse träffade jag min saknade Emmsie, vilket var en riktigt bra start på dagen. Väl i skolan började vi med idrottsteori och när den lektionen var slut hade vi lunch. Blev girltalk i vårat lilla grupprum, haha :* Hade sen en timmes engelska och en timmes religion, sen slutade vi. När jag kom hem gick jag in på adela och såg betyget på min novell, blev jättenöjd och om möjligt på ännu bättre humör.
Nu ska jag sätta mig och plugga lite matte, vilket konstigt nog inte känns alls jobbigt. Är så himla glad idag, och just nu känns det som att ingenting kan förstöra det. puss!



Söder te





Grymt gott! Måste bara tipsa er om det, alla te-lovers :D


I heart you





Hej :)
Sitter just nu vid köksbordet och har väldigt mycket plugg framför mig, fast surar inte för det. Haft en jävligt rolig dag, tack vare Tanja&Tove. Vi har pratat om en massa sjuka grejer och tagit fotot genom ett glas, snyggt huh? ;)
Fick klart alla artiklarna till tidningen idag så de är inne nu, gött. Ska bara få klart religionen/engelskan också, sen blir det lite lugnare på pluggfronten, iaf för denna veckan.
Nu ska jag dricka mitt nya skitgoda te och studera lite 8-) puss!


Sleep tight

Nu är det färdigpluggat för ikväll, blivit klar med artikeln vilket känns riktigt skönt. Dock är inte pluggandet slut för det, imorgon är det raka vägen hem efter skolan och skriva en religionsuppsats på engelska. KUL.
Ska sova nu, vi hörs imorgon! sov gott. ♥


Livet är så underbart när man hittar rätt



Ken Ring- Nu måste vi dra
Ett riktigt happypill


Veckostart

Hola, sitter just nu i soffan och...PLUGGAR :) Slapp dock städa idag vilket jag är mycket tacksam över. Artikeln till tidningen ska bli klar ikväll hade jag tänkt, och just nu går det helt okej. Ska bara få Emma att skicka några Rögle-bilder så ska det nog bli klart ganska snart. Klockan 19.00 spelar Rögle mot Linköping, så ska lyssna på matchen på radion. :)

Idag, for your information, har jag,Tanja och Tove virrat mellan tre affärer för att få tag på nårra jävla riskakor som vi ville käka till lunch. Hittade tillslut dem på Seven Eleven, käkade dem sen med varma koppen. Niiice.
När vi ändå är inne på lite onödig info, har jag gjort ett spanskaprov idag. Tror det gick bra, får reda på resultatet imorn! Dags för plugg igen, vi hörs senare snyggingar.


Sånt här gör mig SUR

"Påvens attack mot homosexuella

Påven Benedictus XVI skrädde inte orden när han attackerade homosexuella i ett tal i Vatikanen.
Homosex är ett lika stort hot som klimatförändringen enligt påven.
Det är lika viktigt att rädda mänskligheten från homosexualitet som att rädda världens regnskogar från utplåning, sade katolska kyrkans högste ledare och Jesus ställföreträdare på jorden.
Påven sade att mänskligheten måste lyssna på "skapelsen språk" och förstå vilka roller man och kvinna ska spela. Att överskrida traditionella heterosexuella roller är att "förstöra Guds verk".
Det var i söndags, när påven talade inför kurian, Vatikanstatens administration, som han gjorde sina kontroversiella kommentarer.
Åsikterna fördömdes snabbt av homosexuella grupper, både innanför och utanför kyrkans hägn. (...)"
Länk



&%#*^@


Godmorgon

Hittils haft en stressig morgon för var tvungen att gå upp och städa klart mitt rum.. Hann inte allt igår, pratade med Tanja i telefon i tre timmar istället, haha. Nu är rummet iallafall färdigstädat (läs;allt ligger inkastat i garderoben men det var bara tvunget att vara fint på rummet eftersom vi ska fota det till annonsen) och jag är så gott som klar, vilket betyder att jag hinner gå och göra te till mig själv. Hinner aldrig det på mornarna annars, men idag så!:)

Planerna idag är inge kul alls...Ska städa igen, denna gången måste garderoben vara fin eftersom de som kommer och kollar på huset kommer antagligen ta sig en titt där inne också...FÖRSTÅR NI HUR MYCKET GREJER SOM LIGGER DÄR INNE? Jag är allvarlig när jag säger att högen är minst en meter hög och typ två meter bred..............Sen efter att ha städat ska jag sätta mig och plugga. Jag blir så deprimerad, det enda jag gör just nu är att städa&plugga!..Nu får det fan hända nåt kul snart.
 Nu ska jag platta håret, seee ya. ♥


H&M knows how to do it.





Fly away

Lugnat ner mig lite nu, hehe. Sitter framför tvn och kollar på 1:an där de visar en massa vinterOS-klassiker. De visar just nu massa klipp från Tre kronors matcher, och man blir ju helt varm i kroppen av det. :')

 Just nu vill jag ingenting hellre än att åka utomlands, det vore så himla skönt. Ta en paus från allt, komma ifrån det här vädret och bara få sola,bada,shoppa,äta ute och chilla.. ihh så skönt!
Nu ska jag återgå till pluggandet. puss


bild


Måste få ut ilskan lite bara

FYFAN VAD SUR JAG ÄR! Vissa människor är så jävla okänsliga och jag får fan ryck på det! Får även ryck på allt f*cking plugg vi har och på mitt rum som är skitstökigt och måste städas till ikväll och på den jäveln som inte fattar och beter sig skitkonstigt! Den här dagen kan gå och ta sig någonstans.



Sjunde februari

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Gårkvällen sitter kvar i huvudet, och får det att hugga till i magen.
Känner för att bara sova,men jag har plugg att göra och ett rum som ska städas. Vi hörs sen.



Lördagskväll

 


Bild från imorse på Juliet och mig (inte jag som ville täcka över julias vackra huvud :/)

Sitter just nu och snackar skype med nårra och har jävligt ont i huvudet, ajajaj. Kollade Rögle innan, de spelade jättebra och jag trodde de skulle ta hem det men i slutet av sista perioden kvitterade Timrå och sen vann de i förlängning. Jävligt surt. Fast känns som Rögle är på rätt spår iaf.
Nu orkar jag inte skriva något mer, vi höres. puss.

 


@Martin


Julia baby hos mig innan :)

Galna killar som rullade i snön efter att de bastat,haha.

Jag,Martin och Juliet.

Alle och Julia, SÅ SÖTA!

Hahah ser så måttligt road ut!


Haha ser så tomt ut överallt i Martins lilla stuga xd Säker på att Hedman ligger i något hörn och lurar.

Helt okej kväll igår, med bastande och snörullning för några av killarna,haha.
Nu ska jag,Linneah och Julia käka frulle. puss!


Ferre

Nu drar jag,Julia,Linneah och Ninni på fest hos Martin, talk to you later!
puss


T

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
Even if saving you sends me to heaven



Natti

Ligger och chillar med Tim och snackar lite serious talk. Är glad över att ha världens finaste lillebror.
Imorn ska jag&Tanja gymma innan skolan, om tågen kan tänka sig att köra som vanligt. Ska sova hos pappa på kvällen, första gången i hans nya hus :D Ska bli jättemysigt att få prata lite med pappsen.
Nu ska jag snacka klart med brorsan och sen ska jag sova. Godnatt :)

Myslåt



Inställt

Stannar hemma idag. Tänker dock inte bara chilla (bortsett från att jag ska somna om nu och sova till typ 10) utan ska plugga&städa flitigt hade jag tänkt! Finns rätt mycket jag ska få gjort. Men det tar jag senare för nu ska jag som sagt sova lite, puss puss.


För trött för att komma på rubrik

Dags för lite nattbloggning! :)
Dagen som gått (blir ju tekniskt sett gårdagen, eftersom klockan är 00:38) har varit både bra&dålig. Började den med att ta en helt full buss till Helsingborg med Emma, eftersom tåget var inställt. Skolan var rätt chill, gjorde väl inte allt för ansträngande saker... Diskuterat med våran mattelärare, skrivit på våra recensioner (får väl dock erkänna att vi pratade mest),lyssnat på radio på mediekunskapen och fick sen gå hem typ två timmar för tidigt. Nice! Efter skolan tog vi bussen igen, vilket tog en timme pga vädret ;o Satte mig och pluggade religion när jag kom hem, och sen vid 7 gick jag och familjen till Tres amigos och käkade middag. Väldigt trevligt, fast jag började blöda på näsan (hade nåt sår där sen innan) så fick sitta med en servett tryckt mot näsan under hela middagen,hahah ;d

Imorgon är det mycket tveksamt att det blir skola. Tågen kommer antagligen vara inställda, och är de inte det på morgonen lär de vara det på eftermiddan eftersom det ska snöa 2dm imorn ;o Vill inte ta bussen när det är så dåligt väder, vilket betyder att jag inte kan komma hem och att sova på knutan klarar jag mig nog utan ;) (omg rim) haha nu börjar jag känna mig väldigt trött (vilket ni kan se på min och Tanjas msnkonversation,haha snackar om en viss r*nk-bild, haha!) Aja nu vill jag sova, vi hörs imorn, pusss!

 


Religionreligionreligion

Klockan är redan 22:55 och jag har en massa kvar att plugga, buuh! Sitter i köket med pappas myströja på, och saknar honom något fruktansvärt. Jag längtar tills vi ses, och tills vi får sätta oss ner och prata en massa om allt möjligt. Pappa är min bästa vän, och jag hatar att vara ifrån honom såhär länge :/ ..
Börjar bli sjukt trött, men får inte somna förräns jag är klar med religionen, vilket jag inte lär bli på ett tag.
Men men, godnatt allihopa och sov gott! :*


en måndag.


Två likadana oversizetröjor från H&M


Tröja (med söta "rynkaxlar") från H&M


Lacktights från Ginatricot


Linne från Ginatricot.

Te från Lagerhaus

Hej :)
Idag efter skolan gick jag och Emma på stan och jag fick några grejer köpta, mkt nice. Dagen har förövrigt varit sådär. Synd att Tanja som var sjuk inte var i skolan, jag saknar pappa som är fast i Sthlm pga oväder och ja...resten av anledningarna tror jag vi skippar. Har en hel kväll av plugg framför mig, inte speciellt härligt alls. Får dricka mitt nya te undertiden, så kanske det känns lite bättre. (Btw heter den ju "full med kärlek", vilket är väldigt passande då jag är i stort behov av det just nu.)
Nu ska jag ringa några amigos och sen är det bara att sätta igång med religionen. Puss!


RSS 2.0