Sista april


Godmorgon! Ska alldeles strax ut på verandan och avnjuta en smoothie i solen, sen bär det av till Helsingborg och Göteborg. Hoppas att er dag och kväll blir bäst! Man är bara ung och dum en gång. Puss!

Fredagskväll och hårfärgning


Lite fjortis bild men det gör väl ingenting, såhär såg jag ut innan idag när jag skulle ut och sola i mina ganska nya brillor och keps! Min nya,fina keps köpte jag i New York. Jag tittar inte på baseboll men börjar jag göra det någon dag får jag väl ta och heja på Yankees då! Sitter atm och kollar på kläder på internet, önskar jag hade sisådär tio miljoner på kortet så det bara var att klicka hem exakt allt man ville ha. Nuuuu är det inte riktigt så och jag får snällt hålla i pengarna eftersom det finns en del grejer jag sparar till. Fast innan jag ska ta tåget imorgon ska jag kolla lite i Hbg och se om jag kan hitta NÅGOT i klädesväg som inte är svart eller grått. Nu är det vår och jag vill ha färg på mig, har det för lite av det just nu kan jag tycka. Nu ska jag föna mitt hår för att se hur färgen blev, tror inte jag kommer blogga något mer så vi hörs nog imorgon. Puss godnatt!

A love story


Precis sett Blue Valentine men den enda bra med den var Ryan Gosling som är skitsnygg. Annars var den typ bara deprimerande. Eller det fanns ju söta scener och så men nej, känner mig helt depp nu efter att jag sett den. Ska ge mig på håret snart, sen försöka plugga lite till och kanske dricka te till det. Mysdrickan.

Imorgon blir det en två timmars lång tågresa med min bästa vän upp till Göteborg, hoppas och tror att kvällen kommer bli superrrb!

Little lion man

Tumblr_lhtxcv8tip1qd1eifo1_500_large

Bild
Skriver just nu ett arbete om gatubarn, vilka deprimerande saker jag arbetat med på sistone! Blir så ledsen när jag läser om det, det är så orättvist.

Ikväll ska jag plugga satan i gatan, äta grönsaksdipp, färga håret rött och titta på film om jag hinner. Hann sola lite efter skolan vilket var väldigt skönt, tror jag fick lite färg också. Nu ska jag sätta på någon bra låt och plugga lite till innan jag börjar fixa med mina vegetables! Puss

Hamnen i Helsingborg










Träffade Tanja,Tove och Anna igår i stan. Gick runt i stan och satte oss sen i hamnen där det käkades glass, sjukt mysigt. Saknar tjejerna från min gamla klass så mycket, blir så glad när jag får träffa dem! ♥

 


Happy

Det ser ut att bli fint väder idag med. Det är fredag. Igår umgicks jag med personer jag tycker om från både min nya&gamla klass. Jag ska fira Valborg i Göteborg med min bästa vän. Det är sommarlov om drygt en månad. Sweden rock och Thailand är det inte heller långt kvar till. Känner mig hemskt glad idag!

Lite random bara

Är så jävla mätt på plugg, sommarlov är väldigt välkommet.
System of a down är så JÄVLA bra, kärlek till dem!
Måste komplettera en historiauppgift nu och jag vill inte alls, måste sparka mig i rumpan och komma igång nu.
Ikväll ska pappa grilla, det ska bli riktigt gött.
Hejdå.

Tillbaka i Suecia

Jag är hemma och lever, så att alla vet. Haft en helt underbar semester och det är bara att konstatera att jag är kär i New York. Där ska jag bo någon gång i mitt liv foo shoo. Är aningen jetlaggad nu, när jag började skolan 8 imorse var klockan 2 på natten i N.Y. Tycker det går ganska bra ändå, bara jag lyckas hålla mig vaken tills ikväll. Hade bara två lektioner i skolan idag, när de var slut så hade jag och några från klassen picnik i parken. Supermysigt! Diggar dem. Atm sitter jag på tåget på väg hem till pappa där jag ska sola och plugga. Älskar vädret megamycket, det är helt fantastiskt! Mår bra just nu.

Going to the US





Åker till Usa imorgon och stannar där i 9 dagar. Vi hörs när jag kommer hem, sötnosar. Ha ett grymt lov! Puss.


Catch up

1. Min barndomskompis Julia kom på besök igår och det var hur mysigt som helst! Käkade lunch på Kirris, gick runt i affärer och avslutade med en fika på Espressohouse. Älskar den tjejen, så himla go!

 2. På stan köpte jag tre grejer med leopardmönster, det är så snyggt! Svart+leopard=Gorgeooouus. Det var lite rea på H&M så slutsumman blev drygt 100:-, billigt! Jag köpte en liten plånbok som jag kan ha i min lilla partyväska som typ inte rymmer någonting, en sjal och strumpbyxor som försig inte har leopardfärgerna men mönstret finns där.

 

3. Igårkväll skulle min brorsa ha chillkrög i vår källare och jag hade inget att göra så snäll som han är fick jag vara med. Det kom goa människor, musiken var grym och jag hade skitkul. Vid 3 inatt gick jag,Tim och Mackan till Lindéns där jag träffade Elaine babe. Hon hängde hem till mig och sov sen där. Hade en väldigt bra kväll!

4. Idag var jag och mamma på sminkkurs i Helsingborg och det var ju mysigt att spendera tid med mammsen men kursen i sig vetefan om den va så bra. Jag fick lila ögonskugga och rött läppstift (riktigt dålig kombo) och sen hade jag en svart tröja och tanten som höll i det hela sa att svart är jättetråkigt och det ska man inte ha på sig. Exscuse moi?.. Jaja, annars var det väl trevligt.


Myskväll med Elaine


Igår kom Elaine hem till mig runt 18.30 och någon timme senare drog vi till stan. Köpte kräng till kvällen, gick rundor och träffade bland annat Linneah :) Såg världens sjukaste grej, det var en man med extremt tight latexdräkt och lackstövlar med typ 15 cm klack som kom fram till oss och sa att det var en kul grej men han tyckte det var rätt fint. Skrattade gott! Senare gick jag&Elaine vidare till Espressohouse och köpte varsin varm choklad, gick ner till vita räck där en massa ungdomar satt och söp. Vi satte oss på en bänk och tittade på dem medan vi drack chokladen och käkade kakor, hallå förtidspensionärer. När vi kom hem kröp vi ner under täcket och kollade på Big brother bland annat. MYS! Love my best friend.

Pluggtips

Bara för att ha något att blogga om ger jag er några pluggtips som i alla fall funkar för mig!

♦ Alla tycker inte om att ha musik när de pluggar, men jag behöver verkligen det för att kunna koncentrera mig. En plugg-lista på Spotify är en grym grej. Dels för att de låtar som man pluggar bäst till är de som spelas och dels för att det är så jävla roligt att göra spellistor.
♦ Man måste tillåta sig själv att ta pauser! Blogga, kolla Facebook, gör några sit-ups, gå ut ett tag eller vad man nu känner för. Att sitta och plugga fem timmar i sträck är det inte många som klarar av.
♦ Som jag sa, Facebook-pauser är okej. Men låt det verkligen bara bli pauser! Att vara inloggad på Facebook samtidigt som man pluggar fungerar inte för många, det brukar vara mer lockande att kolla på Senaste händelser än att skriva en uppsats. Logga ut och bestäm dig för en tidsgräns innan du får logga in igen.
♦ Ibland kan jag inte plugga om jag inte har något att äta eller dricka. Behöver verkligen inte vara ett dundermeal, en kopp te brukar duga finfint. Om jag är hungrig tycker jag nötter är bra, så man kan sitta och ta en&en och inte behöver ha händerna upptagna av bestick.
♦ M-o-t-i-v-a-t-i-o-n. För vissa räcker det med att tänka att nu jävlar ska jag plugga så att jag blir klar med det här arbetet idag och får det ur vägen. Andra kanske behöver tänka att de ska köpa en fet påse godis efter att arbetet är klart. Vad det än är, så är mål och motivation viktigt när man ska plugga.


Tumblr_lirgvwvmnn1qdaw6do1_500_large
Bild


Balconys

Hola amigos. Idag är det fredag vilket jag antar alla skoltrötta ungdomar är glada över. Påsklov väntar oss och vi är så värda det! Jag sitter at the moment och dricker Earl Grey-te och lyssnar på System of a down, ska alldeles strax komma igång med lite plugg. Ska först visa lite bilder på balkonger/hus som får mig att smått tappa andan.

  


5488900305_43ed7e49d8_o_large


Z219183855_large


5614879758_d052d0d102_z_large


5607018753_df099ab304_z_large


Tumblr_limdrwlcnk1qb62c4o1_400_large


Tumblr_lex4h9dbsy1qgodxao1_1280_large


75d4c8d7ae9123adbda42ae369301b95_large


Picknick i Picassoparken


Bild tagen av Theres


Bild tagen av Linnéa



Idag efter det nationella provet, som btw gick bra, hängde jag och Martina med hem till Amanda där vi lyssnade på musik och chillade. Nicolina kom lite senare också, drog in till stan och handlade käk för att sedan ha picknick med klassen och parallellklassen. Så himla fint väder, helmys! Åkte tillbaka till skolan där det var öppet hus för att kolla på Tim,Simon och Anton när de spelade. Amanda,Nicolina och Sara kom också lite senare så vi lyssnade på lite fler människor som spelade och softade rundor på vår kära skola. Tog tåget hem, gick ut på långprommis med Pucken och nu sitter jag vid köksbordet och pluggar. Ska sova ensam hemma ikväll which I DON'T like men har lite B&J att trösta mig med iallafall. Tjingeling!

Jag älskar dig, studiedag


Bild tagen från Rebeccas Fb!
Varit och fikat med Elaine idag och det var jättemysigt as usual. Träffade Issi också som var på väg på dejt ;) Gick till Ica sen och köpte mat till morgondagen för då är det dags för 5 timmars långt nationellt prov i svenska, underbaaart! Har därför lovat mig själv att stänga ner datorn och duscha vid 9 så att jag kommer i säng innan 10, I need my sleep. Efter provet imorgon ska journalist- och arkitektklassen ha picnik, grymt roligt ju! På fredag är vi lediga, sen är det helg och sen FREAKIN' LOOOV. Lycklig.

Dagens sämsta




WASP är ett av de banden jag lyssnar på absolut mest just nu, igår när jag skulle sätta på "Forever free" är det endast en version gjord av ett coverband som kommer upp. Kollar upp varför och det visar sig att jättemånga låtar har tagits bort från Spotify, PANIK. De låtar i vitt är de som finns kvar och de som är gråa är borttagna, inte få heller! Blir ledsen.

Weakness

Vissa dagar känner man sig så svag. Känslor man tryckt åt sidan kommer upp på ytan igen och man känner sig misslyckad när man inser att vissa saker har man bara gömt, inte glömt. Plötsligt verkar allting påminna mig om dig igen, jag gör långsökta kopplingar mellan låttexter och dig, oss. Kanske för att jag vill hitta anledningar till att tänka på dig helt enkelt. Ditt leende, din blick, din röst, ditt skratt, ditt sätt att röra dig på och hur du tittar på henne och jag kan inte låta bli att önska att det var mig du använde den blicken till. Men jag vet att det aldrig kommer bli ett vi av oss två, jag låter det stanna vid en underbar tanke som verkligheten förhoppningsvis snart kommer lyckas kväva. 


Flyg flugan, flyg

En bild jag tog i Tunisien, arabish flyyyy. Idag har det regnat i princip hela dagen, lite mysfaktor har det allt varit. Fast imorgon får det gärna vara sol igen! På fotolektionen idag blev jag helt trött&irriterad för att uppgiften var så trist, men det blev bättre mot slutet. Tog tåget hela vägen till Helsingborg idag för att sova hos pappa, woho! Har studiedag imorgon vilket är helt underbart. Ska iförsig spendera den med att plugga, men skitsamma, jag är ledig och det känns grymt. Kom precis på att det är "Insert" knappen ovanför "Delete" som gör att text suddas om man sätter markören mitt i texten och börjar skriva. Skönt att ha kommit på det så jag kan fixa det om det skulle hända! Nu ska jag plugga tills jag går och lägger mig, GO ME! Puss.

Sol in school









Njöt av solen i skolan och sedan i en solstol med sprite (mycket nära att jag missade sista e:et där!) &citron när jag kom hem. Helt underbart! Tog någon timmes väldigt välbehövlig powernap också, har haft sjukaste huvudvärken idag. Sitter fortfarade lite i och det suger, hoppas det släpper snart. Pluggar lite konspirationsteorier nu men har bestämt mig för att gå lägga mig runt 10, behöver verkligen mer sömn! Puss och hej leverpastej

Glad, gladare, gladast

Jag har fått mycket gjort på konspirationsteorierna idag vilket gör mig glad.
Den kommande veckan kommer jag bara gå tre dagar i skolan. Vi har studiedag på onsdag och på fredag har jag inga lektioner. Det gör mig ännu gladare.
Nästa vecka igen är det påsklov och jag,mamma och Tim åker till Usa. Det gör mig allra gladast! Tror det kommer bli helt fantastiskt.


day 01 – your favorite song

Gör nästan lite ont att välja en favoritlåt bland alla fantastiskt bra som finns, men det här en av mina favoriter iallafall.




Guns N' Roses – Street Of Dreams


Tioende april

Hola! Sitter i sängen och lyssnar på Bandit rock samtidigt som jag skriver ett arbete om konspirationsteorier. Det är spännande grejer det där, men jag tror inte alls på det. Tror människor som skapar eller tror på konspirationsteorier vill ha en enklare bild av världen, precis som religion. Konspirationsteorier riktas oftast mot staten på olika sätt, och staten utmålas i många fall som att de styr oss utan att vi vet om det. Ett exempel är att de lägger flour i vårt drickvatten som vi får i kranen för att kunna kontrollera oss (?), tycker det låter paranoidt.

Gårdagen bestod av promenad i solen, en massa sömn, plugg och filmkväll med Tim och Markus. Kollade först på en rätt rolig film jag inte minns namnet på, sen på natten kollade vi på When a stranger calls. Så jävla läskig! Såg den för länge sen med Emmsie på halloween, vi var extremt rädda och skrek oss igenom hela filmen, haha.

Anyway, nu ger jag er några bilder från festen i fredes. Ttyl (lärde mig i fredes vad den förkortningen står för, hehe)








Morgon i Halmstad

Godmorgon! Ligger i en källare med en kompis från skolan bredvid mig, fast han sover. Var fest hos Erik igår och sen sov vi en bunte folk här so that's why. Började gårkvällen på förfest hos Samuel och sen tog vi bussen hem till Erik för att fira att han fyllt 18! Det var en rolig kväll, trevliga och glada människor. När alla dragit hem kollade vi som skulle sova över på Gladiator fast jag såg typ ingenting, tror aldrig jag somnat så snabbt! Såg seriöst 30 sek av filmen. Idag är jag sjukt trött och har lite ont i huvudet men annars mår jag fint. Lite segt dock att ha typ två timmars resväg hem, men äh sånt är det. Har absolut inga planer för idag vilket känns helt underbart för jag vill bara sova,kolla film,äta och få lite plugg gjort. Recovery-day helt enkelt. Har förflyttat mig upp till soffan med Tim,Mackan och Erik så vi hörs sen. Puss

Fika, stan och zumba

Sprite+Citron=bäst.
Fikade med Elaine i eftermiddag på Espressohouse, myspys. Gick runt lite på stan också och köpte nagellack (blått!), hårspray, puderborste och mascara. Lite halvtråkiga grejer att köpa, men så nödvändiga. Zumban ikväll var skitjobbig, fick ont i hjärtat, haha...Gillar min kondition! Ska inte fastna här för vill bli klar med 1900-talet ikväll, blir jag det betyder det en spanska lektion imorgon och sen HEEELG. Dock ska jag stanna ett tag i skolan imorgon för att 1. Ha en energidiskussion (geografiuppgift) och 2. Skriva en artikel med Amanda till skoltidningen. Klockan 3 åker jag, Tim och Simon hem till den sistnämnda och sen på kvällen är det party party hos Erik. Puss hej!

Flitig onsdag



Idag kom mitt mobilskal och det är så himla fint! Love it.

Har pluggat all day long och mitt huvud är jävligt trött. Så värt, snart klar med 1900-talet! Blir jag klar imorgon slipper jag tre historialektioner, hur skönt? Så kämpa nu, Michi. Ska snart duscha, smörja in mig med BUS och köra en omgång ansiktsmask innan jag går och lägger mig. Torsdag imorgon vilket betyder skola mellan 8.10-11.15, helt underbart. Stan med Elaine och zumba står också på schemat imorgon, goa grejer!

Resa, ja tack









1. Santorini 2.Barcelona 3.Montreal 4.Bora bora


Stop collecting

Är hemma från skolan idag, huvudvärk och sånt där. Pluggar gärnet och tycker det har gått ganska bra hittils. Har WASP-feber at the moment, de är ruggigt bra. Skulle någon vilja lyssna på dem så är tre bra låtar;
WASP – Mercy
WASP – Cries In The Night
WASP – Scream Until You Like It (Live)
De har många fler men kan ju inte skriva ut alla. Käkar frysta bär också, fan vad det är gott.

Jag tycker vi människor är för bra på att behålla människor vi inte behöver i våra liv. Vi är rädda att skapa "social oreda" genom att säga upp kontakter, folk kan bli sura hit&dit och yada yada. Men är det någon du tycker gör dig mer ont än gott så finns det ingen idé att behålla den personen i ditt liv. Man borde sluta samla på människor sådär, en regelbunden rensning skulle nog vara bra för många. Människor som trycker ner dig, ljuger ständigt, inte kan glädjas för din skull, alltid måste prata om sig själv, inte finns där för dig när du behöver det, snackar skit om dig eller vad den nu kan tänkas göra, vad fan ska du med henne eller honom till? Omringa dig istället av människor som får dig att må bra, för det är ju det riktiga vänner ska göra!

Music during 30 days

Kör en ny 30-dagarslista, denna gången handlar den om musik vilket känns roligare. Hoppas det var okej för Binisen att jag tog den från henne! ♥

day 01 – your favorite song
day 02 – another favorite song
day 03 – a song that makes you happy
day 04 – a song that makes you sad
day 05 – a song that reminds you of someone
day 06 – a song that reminds you of somewhere
day 07 – a song that reminds you of a certain event
day 08 – a song that you know all the words to
day 09 – a song that you can dance to
day 10 – a song that makes you fall asleep
day 11 – a song from your favorite band
day 12 – a song from a band you hate
day 13 – a song that is a guilty pleasure
day 14 – a song that no one would expect you to love
day 15 – a song that describes you
day 16 – a song that you used to love but now hate
day 17 – a song that you hear often on the radio
day 18 – a song that you wish you heard on the radio
day 19 – a song from your favorite album
day 20 – a song that you listen to when you’re angry
day 21 – a song that you listen to when you’re happy
day 22 – a song that you listen to when you’re sad
day 23 – a song that you want to play at your wedding
day 24 – a song that you want to play at your funeral
day 25 – a song that makes you laugh
day 26 – a song that you can play on an instrument
day 27 – a song that you wish you could play
day 28 – a song that makes you feel guilty
day 29 – a song from your childhood
day 30 – your favorite song at this time last year

I'll show you everything

Min älskade ring (på bilden) har redan gått sönder, för jävligt alltså! Fick den för några veckor sen ju, så ska höra av mig till modekungen och se om jag kan få en ny eller pengarna tillbaka. En ring ska inte brytas av efter några veckor bara för att man använder den! Well well. Varit regnigt och blåsigt idag, var mindre kul att gå till stationen efter skolan. Desto mysigare att sitta på ett tåg med nötter&pepsi max samtidigt när det regnade där ute! Käkade ute med pappa när jag kom till Helsingborg, åt grekisk mat och det var helgott.
   Atm pluggar jag historia, hoppas på att bli klar med skiten snart. Dagens myslåt är Creed – With Arms Wide Open, den ska jag garanterat lyssna på när jag går och lägger mig ikväll!

Ett gott skratt förlänger livet

Har blivit några år äldre sen jag laddade ner appen CamWow!

  
  
  
  
  
  


Andas Michelle,andas

Varit så jävla trött idag. Slutade 16.00, skulle ta tåget 17.00, missar det så går till Donken med Tim&Simon för att vänta, är värsta tidsoptimisterna så vi missar nästa tåg OCKSÅ. Får ta tåget 19.00 och kommer alltså hem till huset hos pappa KLOCKAN NIO!!! Och nu ska jag sätta mig med en hel jävla filmanalys som ska vara klar innan jag går och lägger mig. Behöver jag säga att jag är på ett jävla skithumör? Nej, det behöver jag inte.

Edit:SÅ FUNGERAR INTE ADELA SÅ KAN INTE FÅ FRAM NÅGON UPPGIFT. Ångest. Va FAN!

Längtan

Saknar Sweden rock så hårt, ser fram emot det något SJUKT! Ozzy, Black label society, Evergrey osv, kommer bli så bra! På bilden hade jag fått äran att vara försökskanin till Tims BUS som han skulle ha till någon utklädnad för han ville se om den var bra. Jo visst, om oranget och fläckigt är ens grej så.
   Sitter med hårfärg i håret för att få bort utväxten. Ljus utväxt+Mörkt hår=Ser ut som man är tunnhårig alternativt skallig där det ljusa håret är. Inte snyggt, så det ska bort! Är föresten sugen på lång page men på sommaren är det så fint med långt hår, beslutsångest. Nu är jag sjukt trött och väckarklockan står ställd mycket tidigt så ska tvätta ur färgen nu och sova. Godnatt! ♥

Söndag med Elaine

Ligger i sängen med Elaine bredvid mig, har precis käkat frukost/lunch och ligger nu och lyssnar på go musik. Ska snart börja packa till pappa och sen ska jag dra och köpa solbrillor. Behövs ju inte direkt idag men skönt att ha dem när det är soligt, och jag vet precis vilka jag ska ha. Ikväll är det zumba och sen ska jag hem till pappa. Förbered mig mentalt för nästa vecka som kommer innehålla extremt mycket plugg och 4 timmars pendling varje dag. Men jag ska inte klaga, det var jag själv som valde det! Vi höres senare, puss

Julias 17-årsfirande


Issi, min finis!


Love you.


Julia födelsedagsgrisen, Josefine och Frida :)


Linneah babe och jag


Fina tjejer på Tres amigos


Obligatoriska toalett-spegel-fotot. Elaine and moi!


Issi,Rebecca och jag.


Saknat den här tjejen!


Fluga/alien, snygg.


Good start

Var ute och joggade för lite mer än en timme sen, SKÖNT sätt att börja dagen på! Hittat en skitmysig runda vid ån, så detta ska verkligen bli en vana! Sitter i sängen nyduschad med min bebis-puck bredvid mig, ska snart få någon frukost i mig. Om några timmar kommer Elaine hit och sen ikväll ska vi käka ute med en massa goa brudar för att fira Julia! ♥ Ikväll sover Elaine hos mig, ska kolla film och käka något gött hade vi tänkt.

Några bilder från igår också. Älskar instagram, fotoredigeringsapp till iPhone.


De här mycket omtalade småkakorna är överskattade. Typ en kanelbulle eller något är ju tusen gånger godare?





Haha asså....ja.


What's poppin'?


Haha, schysst att det enda outfitbilden som såg okej ut halvblundar jag på. Skitsamma, dessa plagg har jag då haft idag! På garderobsdörren ser ni min hemskt mysiga morgonrock som jag konstigt nog aldrig använder, borde börja göra det.

Skjorta- H&M herr
Jeans- Gina tricot (Sorry Elaine!)
Skärp- Gina tricot
Armband- BikBok

I'm just a dreamer





 

1. I väntan på att mitt GNR-skal ska komma har jag detta, söt apa.
2. Ansiktsmask idag which I love, det var sån som blir varm när den kommer i kontakt med huden. Skönt!
3. Såhär ser ett corner of my room ut just nu, ville bara dela med mig lite av myset!

Känner mig full av mys, mys, mys. Tända ljus, rökelser som luktar gudomligt, lugn musik ON, regnsmatter mot fönsterrutan och nerbäddad i sängen med en Cola zero. Fan nu mår man alltså! Zumban idag var så jobbig att jag trodde jag skulle dö vilken sekund som helst. Men det var gött, man kände att man lever i alla fall! Sen att man efter träning och duschen känner sig duktig&fräsch är inte helt fel. Klockan är 00:16 och jag har redan hunnit lura Elaine, muhhaaahah! Watch out idag people, folk kommer försöka lura er ;) Nu ska jag skriva liiite på en filmanalys och sen kolla på tv tills jag ska sova. Godnatt!

RSS 2.0