Nattskift

Är svintrött, hade gjort så jävla mycket för att få gå och lägga mig. Jag får hoppas att de fyra timmarna av pommesgörande går supersnabbt. Förhoppningsvis får jag besök av några fina kompisar, känns lite peppande i alla fall! För att hålla mig vaken kollar jag några avsnitt Sex and the city, åh hur kan det vara sjukt galet bra!?


Drömmar


Jag har beslutsångest och det är det enda jag tänker på, drömde till och med om det inatt. Jag som inte ens kan välja vilken glass jag ska ha i affären, åh. Idag ska jag jobba 12-19 på busfabriken och 01-04 på Donken. Perfekt för mig som är nattmänniska (LOL JK). Fast jag vet ju vad jag sparar till, och det är så värt det.

Mot ystad


Är ressugen som tusan, hade kunnat åka i princip vart som helst! Fast hade hemskt gärna åkt till Barcelona och hälsat på min fina Hanna som pluggar där, det vore så himla roligt. Har lite bråttom, ska till Ystad idag för mamma ska vara med i Aftonbladets bilaga och då ska vi alla vara med på bild när vi äter middag. Ber för att de inte ska ta någon tugg-bild, haha. Hörs senare, tjingeling

Crying lightning

Invigde de nyss utsatta trädgårdsmöblerna utanför mitt lägenhetshus med Lisa, te och klickis igår kväll. Det var både blåsigt och kallt men det kändes ändå vårigt. Idag är det väldigt fint väder och jag känner för att cykla långtlångt (?) men det hinner jag tyvärr inte. Ska prova min balklänning, plugga och äta middag med mamma. Inte helt fel det heller!


Mysigt


Er tycker jag så himla mycket om

 
 

28/3

Är äckligt stressad, pluggar ändå inte. Har lite ångest över allt möjligt samtidigt som jag känner mig väldigt glad. Nåja. Ska på min första riktiga blodgivning idag, ser faktiskt fram emot det. Sedan har jag bestämt att jag ska plugga hela eftermiddagen, jag har inte så mycket val än att göra det också för nu ligger deadlines på rad och jag får inte missa fler. Kommer sakna min skola och klass så jag spricker och dör men snart är det slut och jag längtar.

Ännu mer vårkänslor


Varit en förbannat bra dag. Det har varit jättefint väder och jag och några kompisar har varit på biblioteket och "pluggat", ätit lunch utomhus och omeglat. Jag, Nille och Amanda avslutade med glass i parken där det fanns en halvnaken festivalkille (?) och snygga skejtare. Ikväll ska jag med ut på min älsklingstjej Julias debutrunda då hon fyller 18 idag, grattis till henne! Ska plugga in i det sista och äta jordgubbar&vindruvor till middag, mums. So looong

Firar in våren

 
 
 

Kaffe och blåa hörlurar

Idag var jag med om en mindre regnbågsspya på bussen hem till Ramlösa. Det var mer en regnbågsuppstötning (okej, det här blir bara äckligare och äckligare). Men det var fint och jag blev lite pirrig sådär och log hela vägen hem från busshållsplatsen.

God morgon

6410062173_cd0e580990_z_large

 
Tumblr_lqmx1ibw6i1ql6ut1o1_500_large

Solen skiner. Jag dricker apelsinjuice till frukost för första gången på en evighet. Lyssnar på The Smiths – There Is A Light That Never Goes Out. Idag blir bra.

San francisco


Igår hade jag, Tina och Lisa myskväll med egenblandade svingoa drinkar, San Francisco som den hette så fint, skitbra musik och det obligatoriska tjejsnacket. Behövde den kvällen efter en jobbig dag. Den var så illa att jag tröstshoppade, gick till Åhlens och köpte ansiktsmask och ansiktsrengöring. Två saker jag inte behöver det minsta, men var tvungen att köpa något kände jag. Tja, bättre än att tröstäta i alla fall.

Helg

Hade mitt första skift på McDonalds igår. Fick lära mig göra pommes och efter ett tag rullade det på väldigt bra, fick stå själv vid pommesstationen till slut. Le pommesexpert. På kvällen blev det film och mys på muraregatan. Idag ska jag jobba på Donken igen, eventuellt dra på fest ikväll (nyktert) och imorgon jobba på Busfabriken. Där har hela min helg, hoppas ni fann den intressant! Ni får en liten bild på mig i min donken-uniform också. PoK


Göteborg

Besök på tv 4, baugetter i en park, fönstershopping, besök på EH, rundtur på Göteborgs universitet och en massa tågåkande. Bra dag, bra människor.

Tjugoförsta mars


Varit i Göteborg på studiebesök idag med skolans journalistklasser och det har varit hur mysigt och intressant som helst. Jag skriver mer om det och lägger även ut bilder senare, kanske imorgon. Nu ska jag börja på en uppsats som ska vara klar imorgon vilket känns extremt stressigt. Ni får så länge en bild på en fett cool/konstig cykel vi såg idag. Jag undrar hur han tar sig upp på den!?

8. Berätta om hur du ser på kärlek.

En kompis frågade mig i ett sms vad det vackraste jag vet är. Då svarade jag "Om jag skulle säga en sak skulle det vara kärlek. Klyshigt, jag vet. Men det finns inget som påverkar människor så mycket och som kan få oss att må så fantastiskt bra. Och fast att det kan göra så himla ont ger alltid kärlek oss nya chanser med nya människor, det är så himla fint." Fast jag vill ändra på en sak. Jag tror att kärlek är det som gör minst ont i hela världen. Vi säger att det kan göra ont, men jag tror vi menar avsaknaden av det. Att bli lämnad gör ont, att inte få sin kärlek besvarad gör ont, att ha problem i en relation gör ont. Det är ju inte själva kärleken, utan det som gör så förbannat skitont är känslan av att inte få den eller risken att bli av med den.

James Blake




Espresso house


Kom en timme tidigare till Helsingborg än vad jag räknat med så jag satte mig på Espresso house, drack latte och pluggade till psykologiprovet vi har på torsdag. Egentid är bra gött ibland. En timme senare mötte jag upp Tanja för en fika så då blev det ännu ett besök på Espresso house, fast på ett annat som är helt nytt och jättefint. Drack juice och åt youghurt med nötter (anteckna) och catchade upp allt vi missat vilket var en del. Jättemysigt!

Kvällsdate med denna donnan


Lite utav en fin idiot

Såg en random kille på Willys idag som liknade dig. Har knappt tänkt på dig fram tills jag såg honom. Du kunde verkligen vara skitjobbig, skriva svåra frågor jag inte kunde svara på och ibland betedde du dig lite som en översittare. Fast jag kan sakna dig lite ändå. För att du ibland var så himla mogen, rolig, charmig. Jag kan sakna att vi hittade på egna ord ihop, åldersmobbade varandra fast att det bara skiljde fem år och att du kallade mig så söta oklyshiga saker. Det var fint och jag kan sakna det. Fast bara lite. Tror jag.

Söndag

Har i princip gått i sex timmar på jobbet idag och mina ben är döda, fast på ett lite halvskönt sätt. Är hos pappa ikväll, dricker kaffe och pluggar. Min hjärna är mos så ingen idé att jag försöker mig på att skriva något bra här, hejdå.


Wild thing

 
 

 
 

 

Är tillbaka i Halmstad och till min älskade SATC-box. Den har fått mig att skratta, gråta litegrann och även botat min baksmälla. En underbar vän. Till höger om det här inlägget ser jag en bild på juice från Starbucks i ett inlägg från Sandras blogg, en söt tjej som går på min förra skola. Hade kunnat göra mycket för en juice nu, vi pratar ganska radikala saker. Förutom att gå till affären och köpa förstås, gud vad jobbigt. Nu är det dags för ett sista avsnitt innan jag går och lägger mig och njuter av ungefär nio timmars sömn. Fantastico.


Fredag natt

Varit på förfest i Munka, druckit drinkar på Torstens, dansat på Morris. Blev knuffad av en tjej som är kompis med en tjej som är sur på min kompis, hahaha. Knäppt. Vad har jag mer gjort? Har berättat för en kille att han är väldigt snygg. Varför gör vi inte det oftare? Bara säger allt bra vi tycker, vad glada alla hade blivit hela tiden! Nu ligger jag och Elaine i min säng och tittar på musikvideos, mysiiigt. Ska sova snart, puss och kram och skumbanan


Vår


After the storm

Skriver neger-dissar till min svarte vän Michael medan han kontrar med whitetrash-dissar till mig. Jag leder skulle jag nog påstå. Till Mickzzz: Yo momma's so FAT32, she wouldn't be accepted by NTFS. Vad kan jag berätta mer? Påminde en viss person om min existens idag, en snygg person (svinsnygg). Man får göra det ibland, det kan ju ta ett tag innan de kommer på vilket fantastiskt kap man är. Det var allt, godnatt.

Min dag i bilder

Inledde dagen med kaffe och film. Såg Bröllopsfotografen som var bra för att vara svensk film (ångrade mitt filmval efter att jag tagit fotot, ifall någon skulle undra)

 

 
 

Tog en promenad i solen med mamma och åt lunch på Grafitti.

 

Invigde uterummet för i år, så himla skönt!

 

Druckit sprite med citron i.

 

Ätit ute med Tim och Mamma. Mysig dag!


Problem

Tumblr_lqm3yxmwyn1qggz2qo1_500_large

 
Funderar en massa på bloggbyte, namnbyte, domänbyte. Jag kom på namnet Michibelle i sjuan och det känns väl lite vemodigt att byta, men är samtidigt jättetrött på det. Vill ändå ha kvar bloggen för som jag redan sagt är ju halva grejen med det här att jag kan titta tillbaka på i princip varenda dag av mitt liv sedan 2008. Vilket jävla i-landsproblem.
 
(Hur fin är inte tapeten på bilden? Dör.)

Tolfte mars

Tumblr_m0li199xt21qbhp7to1_500_large

 
Övningskört lite, pluggat, gråtit&skrattat till Scrubs, har ett instabilt humör och förbannat att jag föddes som tjej. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa bloggar, kolla 9gag och lyssna på mysmusik. Good night

You got a fast car, and I want a ticket anywhere

Ashley-smith-awsome-beard-editorial-fashion-favim.com-314076_large

 

Tumblr_m0c8l2oqct1qkyjz3o1_500_large


Det är något visst med bilar. Inte bilmärken, hästkrafter och sånt där. Mer att uppleva och äventyra med en bil. Åka långt, spela roadtrip-musik, veva ner rutorna när man åker fortfort, äta junkfood på motorhuven som på film, resa och leva på egna villkor. Hur fint som helst.


Glass i parken med världens bästa lillebror


Myskväll

Wok, grönsaksdipp och melodifestival. Inte sett en enda deltävling så det var ganska roligt att lyssna på låtarna, tyckte dessutom för att rätt låt vann för en gångs skull. Är förövrigt skittrött, fast har haft en väldigt bra dag. Det är skönt att hinna med mycket, himla skönt faktiskt. Nu,bedtime.

Saturday

Klockan är bara 2 och jag har redan provjobbat, promenerat i en timme och handlat. Känns GÖTT. Nu är jag äckligt trött i benen så ska ligga i soffan och titta på några avsnitt SATC innan jag ska börja städa lägenheten. Adios

 


Great escape

Den där underbara inspirationen och motivationen dog när jag åkte hem från skolan, antagligen på grund av att det är så himla grått ute. Helt livlöst. När jag kom hem gjorde jag det enda rätta för att bli på humör igen:
 

Tumblr_m092udtnqp1rqjvvno1_500_large


En hipsterkatt och två svinbra låtar

X_b4d2eadb_large
 
Ben Howard – Old Pine
Ben Howard – Depth Over Distance

Depth over distance

Har så fruktansvärt mycket inspiration och idéer just nu. Vill bara skriva, klippa, klistra, skapa. Vill bocka av saker på min lista över saker att göra innan jag dör. Vill resa och uppleva. Skriva tusen listor. Fixa en vägg full med bilder och texter. Roadtripa vartfansomhelst. Drunkna i weheartit-bilder. 

Tumblr_m0m8f1d38u1r1697to1_500_large

Tumblr_lzwbel3m101qieq9mo1_1280_large

 

Winners

Tack vare vår mycket allmänbildade vän Samuel vann vi quizet och därmed 300 kronor i baren. Superkul! Rolig kväll med helbra människor. Nu ska jag snart till skolan och kötta engelska, TAGGA. Typ.

 


Torsdag

Nu ska jag till b&b på musikquiz med några sköna tjejer&killar, gött kött. Det jobbar en väldigt snygg bartender där som gärna får jobba just ikväll. Annars planerar jag och N att hitta regnbågsspyor, eller alltså att de ska hitta oss. Säga att vi såg så vackra ut när vi löste quizet att de måste få lära känna oss. Håll tummarna för oss. Hej


Regnbågsspya

Kan det inte bara knacka på dörrjäveln och när jag öppnar står där någon, jag vet inte vem, som ska resa bort men han kunde inte lämna utan att berätta vad han känner. Det spelar ingen roll att han inte har nycklar eller portkod, det behövs inte i filmer. De kommer in på något sätt ändå. Alternativt så kan någon ta tag i min arm efter att jag gått av tåget på väg till skolan och sagt förlåt jag brukar inte göra sånthär men jag kunde inte låta bli för jag såg och hörde när du pratade på tåget och du känns speciell på något vis. Det spelar ingen roll att det nästan är lite creapy, för såklart ska han vara ett bombnedslag och inte utsöndra några psykovibbar alls. Då blir det lättare att stå ut med lite framfusighet. Jag vill vara med om något filmigt, något superäckligt klyshigt som man spyr regnbågar av. När jag ändå är igång kan han väl ha Hugh Grants dialekt också? Tack, amen.

Fina gifs

Tumblr_lx2zdxfcjw1qhi91no1_500_large
 
Tumblr_m0ham6ypsp1roe11qo1_500_large
 
Tumblr_lzlnnzvo9y1qd36g7o1_500_large
 
Drugs-fuck-zigaretts-favim.com-295528_large
 
Tumblr_ltsn1obnv31qf2npto1_500_large
 
Tumblr_lz6lp4kut11r1msu7o1_500_large

Dröm dröm

Inatt drömde jag att jag, pappa och Ylva var på semester. Innan vi åkte dit hade jag bestämt träff med en kille där och jag var så himla pirrig och glad. När jag träffade honom visade det sig att han var typ 35 år gammal, men jag blev så galet kär ändå. När pappa kom på oss att träffas skickade han hem mig till Sverige igen, heartbroken. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det där, äldre män kanske är min grej? Oldie but still goldie. Ryan Reynolds är ju 36... Tja, varför inte?


Coffee

Bra tisdag med bara en lektion, rolig studenttävling, ett näst intill tomt tåg och kaffe&plugg hos pappa. Skrivit en massa på mitt historiaarbete och jag räknar med att bli klar ikväll. SKÖNT SOM FAN!

Nothing to do but smile

Tillbaks i Halmstad för en natt. Solen skiner och jag har en redbull och en oläst SOLO-tidning som väntar på mig. Fast först lite historiaplugg, jag vill så gärna bli klar med det jag ligger efter med. Är lycklig idag över ingenting, en av de bästa känslorna som finns.

Pirr och sånt trams

Kan det inte bara pirra för någon någon gång. Nu till våren kanske, det vore väl fint. Att pussas i solen vid nissan och bara tycka om varandra och livet en massa. Äta glass och kleta lite på den andras nästipp, som de gör i filmer. Sitta hemma och börja skratta av ingenting för att man är så jävla överdrivet glad. Spela låtar som påminner om honom och tro att alla fina texter handlar om oss. Åka och bada mitt i natten och sova under bar natthimmel. En vårgrej bara, det vore väl fint.

We don’t sleep when the sun goes down, we don’t waste no precious time

Shopping, fika i solen, tacos, förfest, drinklekar och utgång i Helsingborg. Finfin dag och kväll med några av mina absoluta favoriter.

Makin' up for teenage crime.



Kanarieöarna del 2


Helsing-full-som-en-kastrull-borg

Grym gårdag som jag berättar mer om när jag fått fler bilder att sno från de andra. Inte varit bakis idag men ändå unnat mig en riktig bakisdag med mycket tv-tittande, tacosrester och glass. Sitter just nu och försöker hitta ny musik till mina spellistor som är i stort behov av uppdatering, tjingeling

Morning coffee

Dricker kaffe och lyssnar på Queen. Solen skiner och mina fina tjejer kommer hit idag, åh den här dagen kommer bli svinbra. Ska snart duscha och fixa lite innan jag åker in till stan för att möta dem. Tjolahopp, livet är bra!

 


App-test

Inte fått appen att fungera innan, ska se om det kan gå för sig nu! Det var bara det, tjohej.

 


Film och mys

Dagliga kaffet vid poolen på Kanarieöarna. Herrejisses vad gött. Ska unna mig en pluggfri kväll ikväll som jag absolut inte förtjänar någonstans. Jag orkar bara inte. Vill ligga i min säng med te, en massa kuddar och film. Så får det bli, plugget löser jag senare. Imorgon, då ska jag faktiskt få något gjort. Okej? Okej.

Beauty of life

Tumblr_m07tdbh4pb1r0i9t4o1_500_large
 
Tumblr_m07seasi071r26g5vo1_500_large
 
Tumblr_m07sfsy54d1rqfn0so1_500_large
 
Glad. Lite pirrig. Tacksam över allt och alla jag har i mitt liv. Lite sentimentalt, men jag ville bara säga det.

RSS 2.0