Lördag-Söndag



Hej sötnosar!
Min gårdag blev så himla bra, älskar såna dagar där allting bara går rätt! Började dagen med att gå på stan med Emmsie,köpte ett par jeans och tog en fika på Espressohouse.Mysigt like always. Cyklade lite senare på dagen hem till F, vilket var mkt trevligt. ;) På kvällen blev det grillkväll hemma hos Petter med Anna,Emma och Johan. Runt 12 i natt åkte vi ut med Petters båt, himla mysigt! Vi låg där i en hög på golvet,guppade runt bland vågorna, snackade,spelade musik och det enda ljuset som fanns var det från månen. A perfect end of the day.

Vaknade upp hos Petter med Anna&Johan idag, käkade frukost och chillade i Petters trädgård. Nu är jag iallafall hemma igen efter en sjukt rolig helg. Nu ska jag ut och bättra på brännan lite, puss!♥

Helsingborg





Igår efter skolan så drog jag och Linneah baby till Helsingborg, vi åt helt okej goda mackor på espressohouse, tittade runt i affärer, åt mcflurry marängsviss på donken och så blev det lite killspaning på knutan också ;) En supereftermiddag i fina Helsingborg med en av mina närmsta kompisar, kan det bli bättre? :)

Nu är det helg, fast kommer inte undan allt plugg för det. Imorgon blir det i princip plugg från lunch tills det är läggdags. Underbar dag med andra ord...Jag hoppas ni alla njuter av helgen&det fina vädret, puss på er. :*

Above the clouds


Precis varit på niornas middag vilket var trevligt. Har dock ont i mina klack-ovana fötter nu,hehe. Ska nog gå och lägga mig nu, känner hur ögonlocken börjar kännas tunga. Bilder från kvällen kommer så fort jag får dem. Puss!

När det gör som ondast


Wind it up

Hej på er där ute i solskenet! :)
NO och idrott i skolan idag, sen gym med elaine. Härligt, känner mig duktig nu :) Jag ska få den där beachbodyn som jag vill ha, så det så! Ikväll ska jag hem till pappa och antagligen så ska vi äta på uteserveringen på torget, mys. Ska byta om och fixa till mig lite nu, lots of love. ♥

Söndag


Hello.
Sitter här med fet söndagsångest. Skola och plugg imorn låter helt sjukt o-lockande i mina öron.. Varit superskönt med långhelg, och roligt har det varit! I onsdes var jag på fest hos Max med Bea&hennes darling, i torsdes blev det parkmys och på kvällen filmkväll med Elaine, på fredan blev det mest en massa chill med elaine, igår kväll var jag&tjejerna på stan och hade det väldigt trevligt, Linneah babe sov sen hos mig, och idag har jag ätit lunch hos farmor och sen spelat golf med pappa&tim.

Nu ska jag återgå till mitt So-arbete. Önskar er alla en supertrevlig söndagkväll, (om det nu finns såna?..) Puss. ♥

Parkmys












19/5



Är sjukt trött så ska sova nu, men slänger in en dagens outfit först. Länge sen sist ju :)
♥Kort kofta- Gina tricot (lånad av linneah)
♥Långt svart linne- Gina tricot
♥Skärp- loppis
♥Chinos- JC


Fairytale

Tryck på bilden för att höra "Fairytale" :)

Hej.
Igår ägnade jag hela dagen åt att städa mitt rum, riktigt skönt när det var gjort. Sen bjöds jag över på middag hos Emma's familj, fick grillat kött och nypotatis. Riktig sommarkänsla över det :) Sen gick jag&Emmsie och köpte Ben&Jerry's som vi sen åt till Eurovision. Sötnosen Alexander Rybak från Norge tog hem det hela med rekordmycket poäng. Tycker absolut det var rätt låt som vann, riktigt bra var den! Den har spelats sisådär 200 gånger hemma hos mig idag ;) Ska återgå till plugget&mitt vaniljte nu.Puss!

Gossipguys

Hej sweeties.
Kollat runt bland en massa bilder och hittade då denna på the gossipguys. Tycker att alla tre ser riktigt bra ut, men måste nog ändå säga att Nate är den som faller mig i smaken bäst ;)

Vem av dom hade du lagt beslag på om du fått chansen? ;)

Berrys

Bild tagen av mig.

Jag vill ha sommarlov, NU.

I'm gonna miss you


För ungefär 2,5 år sen köpte vi en liten hund. Han fick namnet Popcorn, för att han såg ut som ett. Han var en himla lugn valp, och har inte förändrats sen dess. Han är sjukt kelig och vill alltid vara nära, han är som en liten bebis. Ibland kan det tillochmed vara lite jobbigt,att han alltid vill vara med en. Men det är så han är, våran lille bebbe. 

Han är en ganska orolig liten vovve, vill att allting ska vara väldigt lugnt och så. Det är det inte hemma hos oss, folk kommer,folk går, folk går runt, folk gör saker. Han blir så väldigt nervös av det. Så, för att Popcorn ska bli så glad som möjligt, ska han säljas imorgon. Till ett pensionär-par som garanterat kommer passa honom bättre.

Även om jag vet att det är för Popcorns bästa så gör det ont, det känns för jävligt rent ut sagt. Imorgon innan jag går till skolan ska jag säga hejdå till honom, vet inte hur det kommer gå faktiskt. Hur säger man hejdå till en liten familjemedlem egentligen?.. Åh,nu blev skärmen suddig igen. Popcorn, jag kommer verkligen sakna dig. Jag älskar dig.♥♥

avslutningsklänning.



Förlåt för dålig uppdatering, har bara så himla mycket just nu..Men ska skärpa mig, lovar!
I helgen var jag&mamma ute på jakt efter en skolavslutningsklänning till mig. Hittade en som jag verkligen blev kär i. Den var verkligen precis vad jag letade efter! Köpte den i en supersöt klänningsaffär som finns i Lund, minns dock inte namnet på den.. Imorn ska jag ut och leta efter fina skor att ha till.

puss!

Dance


Jadu. Så här lätt är det att få en bra bild på folk som dansar samtidigt som det är mörkt och man sitter näst längst bak,hehe.


Julia, jag och Zlavicha. :)


Är inte på mitt bästa humör just nu precis.. Skolan tröttar ut mig totalt och det finns några personer som jag verkligen stör mig på. Men som tur är, är det inte långt kvar till sommarlovet. Jag längtar verkligen!

Har haft en väldigt trevlig dag iallafall. I skolan fick jag lite SO gjort, men ägnade den mesta tiden åt att skratta med Isabelle. Den tjejen vet verkligen hur man får mig glad när jag är på dåligt humör. <3 Efter skolan stack jag hem en runda sen hämtade pappa upp mig, åt hemma hos honom och sen gick jag,julia och zlavicha till Rönneskolan där det var dansshow. Tittade på Bea, som var så duktig så! :) Nu ska jag sova, puss babes.


It's monday


God kväll.♥
Just nu är allting lite rörigt. Jag har så många tankar och så mycket känslor som jag inte riktigt får ordning på. Att jag snart däckar av skol-stress gör ju inte saken bättre precis. Kan iallafall konstatera konstatera 3 saker idag.
♥Killar kan verkligen vara extremt svåra att förstå sig på.
Den här låten är för tillfället min favorit, och jag har nog lyssnat på den sådär 3000 gånger idag.

♥Längtar hur mycket som helst till lördag, för då ska jag få träffa mina älskade konfakompisar. <3

Jag hoppas att ni haft en bra start på veckan, sötnosar. Ta hand om er.


Valborg


Hej sweeties.
I torsdes var det dags för att fira valborg och det var så jävla kul! Först drog jag,Anna,Emma,Lovisa,Rebecca,Bea,Frida,Julia,Emma,Simon,Jan och en till kille jag inte minns namnet på till Isabelle.  Några timmar senare drog vi ner till stranden där vi träffade en massa annat folk. Verkligen lyckad kväll. Tack för det,allihopa:)
Hur var eran valborg,sötnosar?

RSS 2.0