Det här är porr


Du är ingen för mig

Idiot.

Satisfaction feels like a distant memory

Idag har jag gjort det där nedrans psykologiprovet som nog gick helt okej ändå, tittat och spelat på skolans lunchkonsert, bockat av en av mina saker att göra innan jag dör vilket är att bli blodgivare och spelat Arctic Monkeys – R U Mine? om och om igen då den kommit ut på Spotify. Bara några dagar kvar till lördag som kommer bli så himla mysig, galen och allt sånt där bra. TAGGA


Ängelholm

Det här har hänt idag:
1. Ätit Danonino till frukost/lunch med Tina. Nostalgi.
2. Varit på en arbetsintervju som gick jättebra, känns så himla gött.
3. Pluggat en massa psykologi inför provet imorgon och jag kan fortfarande inte ett piss. Whatevs, det är inte hela världen.

Flyttar hem till mamma och pappa igen i en månad framåt. Måste få en paus från att vara ensam och någon slags förändring, blev helt lam och det kändes nästan omöjligt att få plugg eller städning gjort. Nu ska jag få njuta av mina rum hos m&p, serverad mat, diskmaskin och mysigt sällskap av min familj. Behöver det här.

Song of the day

Arctic Monkeys nya låt "R u mine?", så jävla BRA.


Good day

En lektion i skolan, senlunch med Amanda,Nicolina och Sara, gått på stan, tvättat smutstvätt från resan och städat lägenheten. Himla bra måndag! Fattas bara lite plugg för att jag ska kunna gå och lägga mig riktigt nöjd. Ska ta tag i historiauppgiften (som jag hatar) och sedan avsluta kvällen med film och te. Askalaaaas.

27/2 (5 månader till min bday)

 


Det ska bli så himla skönt att komma tillbaka till skolan och träffa mina trollisar. De gör mig så glad.

Kanarieöarna

 

Tack Pappa,Ylva,Tim,Erik och Ellika för en underbar vecka och semester!


Hej vänner

Nu är jag efter en underbar semester och en massa timmar på flygplan&tåg hemma i Ramlösa igen. Det har varit en vecka med fint väder, sol&bad, smoothies vid poolen, morgonpromenader, utgångar och balkongmys. Hur bra som helst. Nu är det WASP, yoghurt och bildredigering som gäller. Älskar det fina vädret vi kommit hem till föresten, håhååå!

Tre dagar

Tisdag: Mys, fotboll, kroghäng


 

 

 
Onsdag: Arbetsintervju, födelsedagsutgång med Lisa och Bengtsson (L 18 år)
Idag: Skola, tagit tag i mitt diskberg, packa till resan, fixa hår/naglar/hy/alltsåntsomgörensnyggare

With love

Jag kan inte hälsa på just nu så jag köpte världens finaste nalle till dig. Innan jag skickar honom ska jag fylla honom med kramar och sätta fast en bild på oss i hans rosett. Kanske det är mest för min egen skull, men jag måste få känna att jag visat att jag saknar dig. Just nu är du så liten så du kommer antagligen varken förstå eller minnas, men du kommer i alla fall få världens finaste nalle och förhoppningsvis bli glad. Det räcker för mig.

14/2

Drog endast till skolan idag för att få rosor (okej, jag köpte den själv) och skriva söta brev till vänner och hemliga förälskelser. Kändes som att vi gick på lågstadiet igen, skitkul. Kvällen ska jag spendera med Amanda, Martina och Sara. Kanske drar ut eller så myser vi bara hemma hos A. Palla alla hjärtans dag-depp. Är inte mer singel idag än vad jag var igår och kommer vara imorgon!

Somebody that i used to know

Tog världens ljuvligaste powernap efter skolan, den var så himla skön att den är värd att hyllas lite här på bloggen. Älskar powernaps. Sitter och pluggar engelska, jättetråkigt men blir nog snart klar. Heja heja.

Ikväll 23.00 på Tv 4 är det debatt om LCHF och min mamma ska faktiskt vara med och debattera! Jag är så himla stolt över henne, hon har kommit så långt och är så himla duktig på vad hon håller på med. Ska bli jättekul att se henne ikväll, lite pirrigt faktiskt!


You better run

Jag är så jävla taggad på veckan som kommer. Det är sista veckan innan lovet och det peppar mig till att göra klart ogjorda skoluppgifter, träna så det ryker och städa extra noggrant i lägenheten så jag har något fint att komma hem till!

ASKALAS!!


Lyckopiller i toner.


Idag har jag blivit en tröja, en billig VHS-film och en halsduk rikare efter en liten shoppingrunda med mormor. Fint! Sover hos pappa ikväll med och jag älskar att vara hemma, vill inte tillbaka till min lägenhet och laga mat till mig själv, titta på tv ensam och inte kunna spontanprata med någon. Jag är nog inte gjord att bo själv, borde flytta in med någon kompis jag kan stå ut med 24/7 eller en pojkvän som ännu inte finns. Ta inte det här fel, är enormt tacksam över min lägenhet och att slippa pendla. Trött på att bo ensam bara. Well well, nu ska jag laga mat till oss. Gött.

Gran canaria - sex dagar kvar.

Behöver den här resan SÅ mycket!

Söndagsmorgon


Kär vid första lyssnandet


Myslördag

 

När jag kom till Helsingborg åkte jag och pappa till Väla där vi träffade Ylva och Ellika. Drack latte, pratade om resan och fick en tröja av pappa. Splendid. Köpte även en sak jag ska visa för er imorgon! När vi kom hem lagade jag mat till oss och gjorde även nyttigt lördagsgodis med jordnötter, jordnötssmör utan socker och mörk chocklad. Stööört gott! Nu tänkte jag läsa Cosmopolitan och lyssna på mysmusik, hejhå

Ta tillbaka det som var då

Tittar tillbaks lite i bloggarkivet och jag vill verkligen må som jag gjorde oktober&november förra året. Jag mådde så fantastiskt bra över ingenting speciellt och var hög på livet i princip varenda dag. Jag mår bra nu med men inte på det där magiska viset som jag gjorde då. Jag hoppas att det kommer tillbaka snart, vore fint. Nu ska jag ta tåget till pappa, handla och sen ha lördagsmys hemma hos honom. Ska laga middag till oss och sedan kolla film. Så himla skönt med en lugn helg!

Helgstart med e

image description
Tacos utan bröd, mörk choklad och filmmys med Elaine. Perfekt fredagskväll, precis vad jag behöver!

Drömmer mig bort en stund

Jag vill också ha en Mac Book och frappino från Starbucks. Vill sitta på en uteservering någonstans där det är varmt så att man kan ha sommarklänning och sandaler. Det är knappast varmt i Ängelholm just nu, men solen skiner i alla fall. Ska snart ta en dusch, fixa mig och städa upp lite här hemma. Elaine kommer hit ikväll, ska laga middag till oss och ge henne sina födelsedagspresenter. Mår fortfarande inte toppen men ska knapra lite panodil innan hon kommer hit, måste få fira min favorittjej!

Såhär kan det också kännas

Fast att förälskelser är fantastiskt, roligt, pirrigt blablabla tycker jag om att inte tycka om någon. Att inte påverkas av en liten crush, inte bli ledsen av att han inte smsar, inte känna hur det knyter sig i magen av att se hans kommentar på en annan tjejs profilbild, inte behöva bry sig ett piss. Förälskelse för mig är mest en jobbig väntan och en fruktansvärt frustrerande undran. Tycker han verkligen om mig? Varför smsar han inte? Är det inte hans tur att fråga om vi ska ses nu? Jag älskar att vara tom på såna frågor, inte ha någon att ställa dem om. Underbart. Kanske jag skriver och tänker det här för att jag alltid är med om de jobbiga förälskelserna som inte blir besvarade. Kanske jag hade haft en helt annan inställning om slutet för en gångs skull blev lyckligt. Kanske. Men vafan, fram tills dess säger jag fuck love och hånglar med vem jag vill, bryr mig 00000 och är lycklig för att inte ha några frågor att ställa.

Home

Är nu hos mamma i Ängelholm igen och varje gång jag kommer hem till henne eller pappa ångrar jag att jag flyttade. Här är så städat, mysigt och kylskåpet är fullt med mat. Hade det inte varit för den nedrans pendlingen hade jag så gärna bott hemma, åh. Mår fortfarande lite halvdåligt. Illamåendet har gått över men har ont i huvudet och känner mig konstigt svag i kroppen. Sitter i min saknade säng och myser med Arctic Monkeys i högtalarna, tänkte få lite plugg gjort och sedan vila en stund. Kanske ska ut och äta med Tim ikväll beroende på hur jag mår när jag vaknar, vore mysigt i alla fall! Nog med pladder, tjingeling


Say cheese

Webcamen är så bra att ha när man har tråkigt eller behöver en pluggpaus. Har fått en hel del gjort på tråkhistorian nu ikväll, känns asbra. Mår jätteilla så tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll, gud det sista jag vill ha nu är vinter-kräkis. Fast kanske vore gött att gå ner några kilo inför resan? Nej det där var ett skämt, förlåt. Nu ska jag ta en dusch, gå och lägga mig med kickass musik i öronen och tända min fina ljusslinga. Världsmysigt, om illamåendet går över. Puss och kram skumbanan

7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.

Jag antar att det inte måste vara ett proffsfoto utan att ett självtaget duger fint? Jag har många favoritbilder men det här är en av dem. Den är tagen i staden jag velat besöka sedan jag var liten och som jag förälskade mig i när jag väl var där. Sedan att den är med min mamma som jag älskar över allt annat gör den bara bättre. Den är kanske inte så bra tagen med fina färger och allt det där, men jag tycker om den.

Onödigt

Helt okej skoldag, inte åstadkommit ett skit men haft rätt roligt. Mina planer för resten av dagen är att plugga tråkhistoria och träffa Lisa en stund. Gud vad jag fryser, ska hämta halsduk och fingerlösa vantar. Hejdå.

Tisdagen den sjunde

Den här tisdagen har jag ägnat åt att ta tag i mitt diskberg, städa lägenheten (inte klart dock), tagit den skönaste powernapen ever, varit på anställningsintervju, handlat och pluggat lite med mitt projektarbete. Fullkomligt älskar hur solen skiner om dagarna. Jag är som jag säkert sagt inget fan av snö men det är ändå något särskilt med soliga vinterdagar.

Igår när jag och Amanda var på stan hittade jag den här body scruben på rea för 50:- på Åhlens. Det var precis vad jag behövde så jag slog till. Att den luktar blåbärssmoothie gör inte saken sämre!
 


6. Berätta om bloggarna du läser.

Jag tycker det är roligast att läsa bloggar som tillhör personer jag känner eller vet vilka det är, fast har några undantag. Läser en New York-blogg, en London-blogg och en blogg som heter Originalet. Det händer att jag läser Kissies, Dessies och Paows bloggar också om jag uttråkad, men det är inga jag direkt följer. Hm ja, roligare än såhär blev det inte!

Sätter fart på livet

Fick nog innan idag när jag gick runt i min äckligt stökiga lägenhet, hade ångest över mitt projektarbete och över att jag tycker så illa om min kropp. Då satte jag mig ner och skrev en lista på saker jag ska ta tag i för att må bättre. Jag hatar när man klagar och inte försöker göra något åt saken, vilket jag gjort för länge nu, så nu ska det bli förändring. Här är några punkter från min lista:
x Städa hela lägenheten och hålla den så en längre tid. Jag blir deppigare och sämre på att plugga när det är stökigt runt omkring mig.
x Äta nyttigt så mycket det bara går. Ibland måste jag fuska i skolan för att bli mätt, men jag ska vara supernyttig för övrigt.
x Gymma oftare.
x Plugga lite varje dag. Hellre en timme om dagen än att behöva sitta en hel lördag för att hinna.
x Skaffa ett jobb och leva allmänt mer ekonomiskt. Har inte råd att äta ute hit och dit och köpa småsaker här och där vilket jag gjort ganska mycket på senaste tiden.
x Ta tag i mitt projektarbete på riktigt, onödigt att ha ångest över något jag kan göra något åt.
x Få lite jävlar anamma (fult ord) på livet, att vara downie över ingenting speciellt är det tråkigaste som finns.
 
ÄR PÅ G NUUU!

Måndag hela veckan

Blivit sjuk och gått runt med en jobbig huvudvärk och halsont hela dagen, sucks. Ska på anställningsintervju imorgon så tänker ta sovmorgon och hoppas att jag kan sova ut de små bacillerna/bakterierna/what so ever. Jag vet inte vad jag ska skriva, känner mig tung i huvudet. Blä. Ska plugga lite och sen sova tidigt, godnatt på er!

Bild från idag, tagen från Amandas blogg!

Olofström-halmstad

Har spenderat min helg i Olofström hemma hos Lisa med henne och Tina. Vi har kollat film, ätit tacos, haft chillfest med dricka och olika spel med hennes kompisar därifrån, letat efter en jävla nyckel i 1,5 timme mitt i natten, ätit thaimat i Lund och åkt en väldans massa tåg. Har sovit så extremt lite denna helgen, är trött som ett as. Vi blev smått köldskadade den korta promenaden mellan stationen och våra hem i Halmstad så har bäddat ner mig i sängen med mysig musik och te. Ska ringa Elaine en snabbig och sen sova så HIMLA gott. Godnatt.

Dear d

Idag såg jag frånvaron av "I ett förhållande" nästan lysa på din Facebookprofil. Jag blev inte pirrig eller lycklig som jag hade blivit för några månader sen, men det kändes lite sådär bra ändå. Inte för att det skulle bli något mellan oss för det, inte för att jag ens vill att det ska bli det. Fast du kanske hade kunnat komma hit och bara vara här och vara med mig några dagar. Vi kan prata om vad vi nu pratade om, skeda innan vi ska sova, titta på den dåliga skräckfilmen du berättade om, bli mysigt berusade, jag kan dra fingrarna genom dina mörkbruna lockar och du kan pussa mig på axeln när du tror att jag sover fast att jag egentligen är vaken och ler med slutna ögon. Lite sånt där under några dagar hade varit fint. Hemskt fint.

Chaos lives in everything

Idag låg det ett brev från L på dörrmattan och väntade när jag kom hem. Fint! Just nu är jag allmänt trött och irriterad. Andra halvan på januari var det sämsta jag varit med på flera år, brutalt fruktansvärt jättedåligt. Nu har det gått två dagar in på februari och hoppas verkligen att min svacka vänder till något bra så att februari blir en glad månad. Nu måste jag plugga fast att min motivation ligger på noll för tillfället. Vill verkligen vidare med livet nu.

Första februari

Tur att jag har några solstrålar som gör mig såhär glad när vi har en projektvecka som gör mig jätteirriterad och snö som fortfarande ligger kvar på marken. Hatar den där jävla snön.

RSS 2.0