Bump in the road.


Bild tagen av mig i danmark.


Hej hej. Är på riktigt pisshumör.. mår grymt illa,har jätte ont i halsen, är nervös inför gymnasievalet, tänker alldeles för mycket på honom och ingenting blir precis bättre när man har en jävla massa surkärringar till fröknar i skolan som har psm twentyfour seven..

Ikväll ska jag på bio med André och se den där filmen med brad pitt, ska bli roligt. Nu ska jag fortsätta lyssna på min nyfunna älskling och dricka te. puss&hej.♥


Chai'lovin


Ger er en bild på chailatte bara för jag är så fruktansvärt sugen på det just nu!

Hej hej.  Hockeyn igår gick inte bra, rögle spelade jätte bra hela matchen men skelleftå gjorde mål bara några sekunder innan slutsignal. Tack så jävla mycket, Claesson. Efter det åkte jag iallfall hem till elin och sov där med bea. väldigt trevligt:) idag gick jag hem vid halv 1 och sen dess har jag storstädat rummet, städat köket, pluggat matte och funderat en jävla massa. Har tusen tankar i huvudet som jag inte får ordning på, usch vad det är jobbigt alltihopa.

Orkar inte skriva mycket mera. hoppas ni har haft en bra helg sweet's. puss.♥

Hot n cold.



Hej sweeties. Har uppdaterat dåligt, men har haft fullt upp med kompisar&plugg så har inte hunnit med att blogga. Men nu ska jag försöka skärpa mig och börja uppdatera minst en gång varje dag igen, :)

Igår kväll kom emmsie hit, vi gick och inhandlade grejer till vår myskväll och sen satte vi oss framför tvn och med oss hade vi popcorn, glass och läsk. Tittade ett tag på MTV sen på min rögle film :* resten av kvällen snackade vi bara en massa och det var riktigt mysigt! ♥

Emma drog hem idag vid halv 11 och sen dess har jag dushat, tittat på tv, ätit mera glass och bara tagit det allmänt lugnt. Lite senare idag är det dags för rögle, looking forward to it :) Hoppas ni får en bra lördag! puss.

I-rony.



Hej sweeties. Förlåt för dålig uppdatering men har varit i karlstad i helgen och tittar på färjestad-rögle. Grymt roligt, bortsett från att rögle förlorade förstås. Helgen har förutom hockey innehållt vandring runt i karlstad, bio och en massa ben&jerry's. Bästa helgen på länge! :)

Har varit en helt okej dag, fick jätte mycket gjort på förmiddan. Upptäckte dock efter maten att hela mitt arbete som jag sparat försvunnit från datorn, extremt störigt! Iallfall, efter skolan cyklade jag hem tillsammans med emmsie och sen gick vi ut med vovvarna i skogen. Gick sen hem, kollade på tv och somnade i soffan.

Nu sitter jag och är tröööttt, dricker mängder av vatten (är törstig hela tiden typ :S) och lyssnar sönder låten som ni ser här uppe. Den är med Sophia Somajo och heter "I-rony", sjukt bra. Ha en bra kväll, puss.♥

My sweet teacup.



Hej sötnosar. Det har varit en bättre dag än igår. I skolan bestämde jag mig för att verkligen jobba så satte ipoden på hög musik och skrev sen ett reportage om Rögle.Skönt att få något gjort för första gången sen vi började i skolan efter lovet.. Efter skolan cyklade jag hem, gick ut med vovarna på promenad och sen gick jag raka vägen till sängen och sov två timmar. Jag är så trött hela tiden, skönt med powernaps då&då!

Nu sitter jag och dricker chai-te ur min fina mugg,precis som igår. Idag bjuder jag på ett foto på den också, kostade 49.50:- och finns på indiska. Lyssnar också på superfin musik och tänker på hans sms som jag precis fick. Han gör verkligen inte det här lätt för mig... Ska gå och borsta tänderna nu och sen går jag nog och lägger mig. puss!

I don't need a heartbreak.


Varit en jobbig dag, har verkligen noll lust till att plugga i skolan även om det är nu som det verkligen gäller. Jag längtar tills jag får byta lärare,folk och miljö. Ska bli så skönt med en fresh start efter sommaren då jag får börja på gymnasiet.
Har ägnat typ hela dagen åt att tänka på honom, jag kan inte låta bli fast han är en idiot som sårat mig. ;(

Efter skolan kände jag att jag var tvungen att hitta på nåt så jag inte bara skulle sitta hemma och deppa över det han gjort, så jag följde med issi hem tillsammans med lovisa. Vi åt kolatårta och tittade på film, supermysigt. Jag älskar er tjejer. ♥

Nu sitter jag och lyssnar på "Happy birthday" och det har jag gjort cirka 21768 gånger idag, dricken även chailatte i min nya kopp från indiska. Riktigt fin är den, kanske blir en bild på den imorgon om jag har tid. Ha det bra så länge så hörs vi imorgon. puss på er.


Sommar.


Är så extremt trött på kyla&tjocka vinterkläder.Ge oss sommar nu för tusan!:)

Har haft en underbar helg. I fredes så åkte jag till UG där jag fick träffa några från konfan, åh jag har verkligen saknat er.Efteråt följde Vendela&Maria med mig hem och sov här vilket var väldigt trevligt :).Sen igår vid 2 åkte dom hem och jag gick hem till pappa och tittade på Linköping-Rögle matchen på tv där resultatet blev lika.Way to go,rögle! Gick sen hem till emma,åt tacos och tittade på några avsnitt från SATC boxen, väldigt mysigt!:* Gick hem idag och har sen varit iväg på loppis med mamma,köpte boken "Bridget Jones dagbok" för 5:- Har varken läst boken eller sett filmen :S

Nu ska jag städa lite på mitt rum och sen ska jag&emmsie hitta på nåt. Puss♥
jag vågade.


Pilates,here i come.


random bild från google, inte tagen av mig.

Hej sweeties. Första skoldagen idag då, spenderade hela dagen med gruppen på televerket där vi den mesta av tiden bara satt ute i soffan och snackade. Skönt med en mjukstart efter lovet tycker jag:) och sen på det var det köttbullar till lunch,kan det bli bättre? Efter skolan gick jag hem och snackade lite med emmsie, vi bestämde att vi skulle gå ut med våra hundar tillsammans. Gick en runda i skogen och pratade om allt möjligt, vilket var som alltid väldigt mysigt:)

I morse sa mamma att hon ska starta en pilates kurs som ska vara varje torsdagskväll. Tänkte hänga med och testa idag och se om det är nåt för mig! ha en bra kväll babe's. puss♥

God damn you're beautiful.



God kväll cuties. Fick precis ett sms av bea där hon sa att det var jätte mycket snö hemma hos henne, tittade då ut genom mitt fönster och såg att det hade snöat här med. Säkert 1dm eller nåt! I dont like. Iallfall, igår var det hockey och rögle mötte hv71. Blev en väldigt spännande match som rögle tillslut vann med 6-5, härligt! Såg även honom och han var gaaalet söt.som vanligt. Nu måste jag verkligen ta steget och våga träffa honom också! ♥

idag har jag inte gjort så mycket förutom att plocka ner allt mitt julpynt, lyssnat på en massa mysmusik och tittat på första avsnittet av den nya topmodel säsongen :) vad har ni gjort idag? puss!

sött under.


Imorgon när jag drar till väla så hade jag tänkt köpa några fina trosor. Kommer antagligen bli 3 stycken från ginatricot då man kan köpa 3 för 129:- Ett superpris, och deras trosor är hur söta som helst. De två här uppe var mina favoriter från gina's hemsida och de kostar 49:-/styck.  :)

You are loved, don't give up.



Everybody wants to be understood. Well I can hear you.
Everybody wants to be loved. Don't give up.
Because you are loved .

En av mina absoluta favoritartister är Josh Groban, han har en så sjukt fantastisk röst och hans låtar berör mig som inga andra. Hans bästa låt enligt mig är You are loved,don't give up. Musiken,texten och hans röst gör den fruktansvärt bra. När jag är ledsen lyssnar jag alltid på den, det känns som att efter jag lyssnat på den några gånger och har fått gråta ut ordentligt är jag hundra gånger starkare än vad jag var innan. Texten i låten är lite som terapi för mig kan man säga.

Har ni någon speciell låt ni tycker om att lyssna på när ni är ledsna/nere ?

mellandagsrea.


(haha upptäckte att jag kör "handen-i-sidan" posen på alla bilderna. hehe)

Idag var jag&brorsan på stan för att fynda på rean. Hittade en del;
♥ 2 björnborg trosor,MQ (100:-/st)
♥ Vit-rosa randig tröja,JC (149:-)
♥ Svar-vit randig tröja, Åhlens (99:-)
♥ Svart linne,Åhlens (49:-)
♥ Svart kort kofta, Åhlens (259:- tror jag)
Härligt att hitta lite fina grejer till bra pris! Efter mycket tjat från min sida köpte även min bror chinos, åh det är så grymt snyggt ju. Tvingade honom att ställa upp på en outfitbild, haha. Den får ni här nere. Nu ska jag hem till pappa,hörs på söndag. puss sweeties!

2009,here we come.



(hahahah,don't ask)

Då var det dags att säga hej för första gången detta året då, hej sötnosar!
Jag hoppas att er sista kväll år 2008 blev bra, det blev min! Spenderade den tillsammans med Sara&Bea, tack för kvällen tjejer. Ni gjorde det till mitt roligaste nyår ever! <3 Skaffade mig några nyårslöften också;  
♥ Få fina naglar (alltså sluta bita/pilla på dem), ♥ Bli nöjd med min kropp till sommaren. ♥Sluta oroa mig så mycket över saker. (jag oroar mig onödigt mycket över vissa grejer) ♥ Försöka få 2009 till det bästa året någonsin! har ni några nyårslöften? :)

Idag skulle egentligen vendie&maria komma hit och sova över,men det blev inte så utan de kommer nästa vecka istället. Så idag har jag istället varit en stund hos bea (sov hos henne inatt), lagat mat med mamma och badat i vår badtunna som vi precis fyllt med vatten, supermysigt!

Nu sitter jag och lyssnar på en massa underbara låtar av Ron Pope (ni vet "a drop in the ocean" killen) Min favorit är "You're the reason I come home" ,absolut värd att lyssnas på! puss puss. ♥


RSS 2.0