Coffe times


Ville testa något nytt på tåget på väg hem idag så köpte en sådan här latte på Pressbyrån för 25:- (tror jag). Det smakar knappt kaffe och är sött som tusan, men ändå himla gott. Tänkte först att den var ganska liten, men den räcker gott och väl. Hade man druckit mer än sådär hade man dött av sockerillamående.

Tre saker jag gärna hade gjort i veckan

x Gå på tivoli i strålande solsken. Äta sockervadd, åka såna karuseller där man blir blöt för att det är så skönt i värmen och åka alla bergochdalbanor som ger en pirr i magen flera gånger om.

x Stänga in mig i ett mörkt rum och ha film- och seriedag med mig själv. Se alla filmer jag så länge velat se och ha maraton med de serier jag missat (typ alla). Och ha ett obegränsat lager med choklad, chips, kanelbullar och oboy förstås.

x Shoppa som en maniac i någon fin svensk storstad där det finns affärer som inte finns i Halmstad/Helsingborg/Ängelholm. Hade nästan mest sett fram emot att komma hem igen och packa upp alla hundra shoppingpåsar och hänga in i garderoben. Clothesgasm.

Balbildbomb

Så mycket kärlek till de här människorna.

 
 

 
 

Bild tagen från Amanda. Vi var twins i våra klänningar, haha.

Att åka limosin var så fruktansvärt roligt, rekommenderas till alla som tvekar på färdmedel till balen!

 
Jag och mitt hjärta.

 

 

 
 

Trerätters, mums.

Jag och baldejten, en väldigt bra sådan!

 

Fina Sara som blev min efterfestbuddie. Tycker om henne så.


Dagen efter bal

Igår var det vår tur att gå på bal och det var verkligen en fantastiskt kväll. Kommer en massa fina bilder senare! Idag sov jag till 1 (!!) och åt jordgubbar till frukost. Nu ska jag in till skolan och repa och sen ikväll mysa i parken med mina favoritas.


Eurovision


Rocka lite

Tänkte dränka mig själv i städ under dagen och plugg på kvällen men så sa en fin vän till mig att "rocka lite, ta tag i det nästa vecka" så nu är planerna ändrade till att titta på Eurovision med några av mina bästa. Heja Sverige!


xxx

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

Grillkväll hos Sandra och riktig försmak på sommaren.


Funny shit

Tumblr_m2v469vise1rs17hoo1_r1_500_large
 
 
 

Tv-mys

Igår var hemskt bra, kommer en massa bilder sen. Just nu äter jag kesella, kliar sönder alla tusen myggbett jag fick igår, tittar på South Park och njuter av att vara ledig imorgon. Åh, och bilden är tagen från Amanda. Godnatt.

 


Bara en massa fint

Det var dags för lärarmiddag och tillhörande efterfest.

Fabian och Kajsa var två av mina bordsbuddies. Vi åt hamburgare och dog godhetsdöden och senare även mättnadsdöden. Fick ändå plats med lite efterrätt för att det var så gott.

På efterfesten som var i en stuga nära vår skola gick vi mental till bland annat Smoke weed every day och Flytta på dej. Så. jävla. kul.

Sjöng och dansade även till Kusinen som uppträdde för oss. Också jävligt roligt, och bra.

Höll på tills solen gick upp och sedan gick vi hem alldeles sprängfyllda med kärlek. Kommer sakna dessa människor så att jag spricker. Tack för allt.


Love it all

Hittils haft en bra dag. Väldigt icke-ansträngande skoldag. Solande i parken med Lisa,Tina och the Kooks. Nu är jag nyfixad och redo för lärarmiddag och efterfest! Smell you later.


You make me happy


World's greatest

Displaypicture_large

 

Varit på stan med Amanda, lite senare även Martina och ännu senare Samuel också. Hittade de sista sakerna till balen vilket känns skönt. Nu är jag så illa tvungen till att plugga och sen ikväll ska jag,L och T sitta i parken med cola light och prata. Très agréable.


Kvällssol

Myskväll med pappa, sprite med jorgubbar i, sommarsallad och kaffe. Kollagen gör jag föresten med appen FrameMagic, superbra.

Hallelujah moment.

 

 

 

 

Lyssna på låten och rösten. Kolla in ögonen och håret. 
Är nog lite kär i Matt Corby faktiskt.


Sommarkänslor


Spenderat hela dagen i solen med islatte, tidningar ochBruce Springsteen. Lovely, lovely indeed.

All i wanted came out of the blue

Moa Lignell – Live Your Life

Vill bara gråta ut hela mitt inre när jag hör den här låten. Vet inte om låten är riktigt så sorlig, men det är något med Moa Lignells röst som får mig att känna så himla mycket.
 


Söndagsshopping

Idag har jag, pappa, Ylva och Erik varit på väla och jag hittade balskor, rosa shorts (som inte alls är så röda som på bilden) och smågrejer från Kicks. Invigde pappas relativt nya veranda idag när vi skulle äta middag, värme och kvällssol är verkligen bland det bästa som finns. Mina söndagsplaner är annars att titta på finalen i hockey-VM och dricka en del kaffe så att jag orkar plugga efteråt. So long.


Ingen jävla aning

Jag förstår inte. Förstår inte varför jag inte är glad över balen eller studenten. Förstår inte varför jag inte är glad över solen och de höga temperaturerna. Förstår inte varför jag inte känner mig hög av bara tanken på USA. Förstår inte varför jag går runt i någon grå dimma fast att himlen där ute är alldeles blå. Förstår inte vart fan min optimism eller inställningen med att allt ordnar sig tagit vägen. Vad är det som händer?


It’s a revolution i suppose

Läsa SOLO i uterummet. Prata dejter&förhållandekrav med pappa. Dricka kaffe. Fin morgon, tjohej.

Fredag i halmstad

Tagen från Maja.

Tagen från Kajsa.

En kväll som för det mesta var bra. Dansade, drack kriminellt dyra shottar och dansade lite till. Idag har jag och Julia haft en äkta bakisdag fast att ingen av oss varit speciellt bakis. Sovit länge och kollat på film till klockan sex på kvällen. Så det ska vara.

Norge

 
 

 
 

 
 

 
 
Att jobba på tivolit i Norge var skitkul. Jobbade i snörståndet vilket var precis det ståndet jag ville hamna i, score! Delade ut ungefär en miljon gosedjur och tittade på snygga norrmän i kostym med Martina. Lätt värt alla de timmarna i bilen och att vi fick ont i benen av att stå upp så länge. Sååå värt.

Från bussen

Idag åkte jag till skolan, åkte hem till Helsingborg, åt middag ute med min gamla klass+parallellklass+lärare och nu sitter jag på tåget på väg till Halmstad igen. Dock värt, saknat mina Helsingborgare. Imorgon ska jag och mina busfabriken-kollegor åka till Norge och jobba under en dag, SÅ kul! Det är Norges nationaldag så ska vara på ett tivoli och sälja lotter eller något. Det betyder att imorgon (inatt?) hoppar jag på cykeln 03.30 för att cykla dit bilen mot Norge går ifrån. HALV FYRA. Crazy.


Majas sweet eighteen

 
 

 
 

 
 

 
I lördes var det förfest hos Emil för Maja som fyllde 18 och det var en massa goa människor där och jag hade supertrevligt. Väl ute kollade vi på liveband på James, head bangade, var roligt trotsiga mot en vakt och umgicks i en soffa på B&B. BRA KVÄLL.

Tisdagsmusik


Sway

Idag har jag fikat med mina gosisar, lyssnar en massa på The black keys och umgåtts med min bror. Nu smsade L att om exakt en månad står vi och sjunger med till The Kooks. De är ett av mina favoritband och jag blir pirrig i magen av tanken på dem live. Jag må vara i en svacka där alla känslor känns lite mindre än vanligt, men när vi står och tittar på the Kooks; då kommer alla känslorna komma på en och samma gång.


Ja

Tumblr_lv2qi4sdmr1qc6w7qo1_500_large

Subway-söndag

Blev inget jobb idag så tog tåget till Helsingborg för att bo hos pappa ett tag. Sitter just nu på Subway och har ätit en fruktansvärt god sallad, satt fint. Bakom mig sitter några amerikanska tjejer och jag tycker det är så himla roligt att lyssna på dem. Det låter så filmigt när de pratar, som att de läser från ett manus. Love it. Nu ska jag ta bussen hem till pappa och antagligen sola lite, ber till någon tidningsgud att det ligger en Cosmo hemma och väntar på mig.


Jag behöver något mer än det här

 


Swe-Rus

Ikväll kom Amanda och Benjamin över för att titta på Sverige-Ryssland i hockey-VM med mig. Sverige förlorade vilket var förbannat irriterande, men hade ändå en himla rolig kväll med två väldigt bra classmates.


Dye

 
Spenderat 4 timmar i en frisörstol idag. Det var inte lätt att gå från så mörkt som jag hade innan till ljust men med en kickass frisör och en massa olika avfärgningar, blekningar och toningar blev det något åt det ljusare hållet ändå. Jag är nöjd i alla fall, tjoho!

Natt

00.26 Det regnar. Jag lyssnar på Bon Iver i den vänstra hörluren, för den högra är sönder. Ligger i min säng och älskar ljudet av regn mot rutan. 00.27 Tittar på min världskarta och ser den vita nålen i LA. Blir påmind om M. Letar vidare med blicken och varje plats med en nål betyder något och innehåller både minnen och semesterberättelser. Får reseabstinens. 00.28 Kommer på mig själv av att ligga tvärs över hela sängen fast att den är gjord för två. Tycker om att ligga diagonalt och ta upp all plats. Fuck guys, vill nog ändå ha hela min säng för mig själv nu när jag tänker på det. 00.29 Godnatt.


Tea maniac

Idag köpte jag English Breakfast-te när jag var och handlade. Är en tejunkie, köper nya smaker hela tiden fast att jag inte hunnit dricka klart det jag redan har. Innan i eftermiddags tittade jag på några MTV-program (bryr mig inte om hur tillgjorda de är, freaking love them) och träffade L i parken som vanligt. Jag har även tittat på En dag som var fin, men inget jag dog över. Vill se en film att dö till, som får en att inte vilja göra något annat än att se den om och om igen. Som Warrior, eller Submarine. Perfektion i filmform.

Brb, jag och nille ska på dubbeldate


Get back

Det ösregnar och av någon anledning känns det bättre än om det hade varit soligt. Dricker te, lyssnar på myslistan och har tända vaniljljus i fönsterkarmen, behöver all mysighetsfaktor jag kan få. Ikväll är det hockeydags och det passar mig utmärkt.

Är allmänt lame just nu och orkar inte fota, så det får duga med fina Tumblrbilder.

Tumblr_lxm4xtlbq51qm1ld5o1_500_large

 

Tumblr_m2oxvgdwyg1r1k5c3o1_500_large


Det är inte tillfälle att vara svag

Dålig kväll. Fan. Tankar jag inte står ut med borrar sig in och förstör framtidsplaner som jag nyss var så säker på. Fan fan fan. Plockar fram min gosedjurstiger Tina som jag alltid sov med när jag var liten, inatt måste jag ha något att krama på och det spelar ingen roll att det är en tiger i tyg. 

Tittar mig i spegeln, vilken jävla ugly cryer jag är.

MF

576633_3463674904408_1047054175_3317162_1037258924_n_large


Spola framåt

Stressad och det är kaos i mitt huvud. Jag har roliga saker framför mig men när jag tänker på det känns det som en fet röra, får panik istället för att känna att det är kul. Måste fixa en massa inför balen, studenten, körkort och flytten till Norge och det känns som jag har noll koll. Måste göra en lista över vad och hur jag ska göra. Listor är svaret på allt.


Bad mood

Tar en paus från trädgårdsarbetet hemma hos mamma. Jag får pengar och en (svag) bränna, fast det är knappt värt det. Jag hatar att fixa i trädgården, det är inte fint eller roligt eller avslappnande någonstans. Mina alternativ när jag blir äldre är 1.)tjäna så pass mycket pengar att jag kan anställa trädgårdsmästare 2.)skaffa en man som tycker det är roligt och gärna gör det ensam eller 3.)bo i lägenhet. Nu ska jag sluta klaga och börja skriva på naturkunskapsuppsatsen istället innan jag ger mig ut till rabatterna och spindlarna igen. Tjoho.

Tumblr_m3j6o2qo7w1qktivxo1_500_large


"I love technology"

Åt jättegod middag, drack redbulldrinkar, dansade som crazy people på Corner och blev trakasserade av två grandmas'. Idag var ingen av oss bakis vilket var superskönt, hade ändå en sådan dag där vi knappt rörde oss från tv:n. Nu ikväll somnade jag i soffan och vaknade 21.30, lite ångest. Har i alla fall haft det sjukt kul med Linneah, like always. Puss och hej leverpastej.

5/5


Idag har jag kollat lite mer SATC, dammsugit&moppat hela lägenheten och lyssnar på en massa olika spellistor på Spotify. Ganska snart kommer Linneah hit, har längtat så!

Fredagskväll

En massa SATC-avsnitt och en snackis utomhus med fina L.

 

 

 


Ett avslut

Att ta studenten får mig att känna så himla mycket. Frihet att få göra vad jag vill, spänning inför allt det jag planerat, rädsla för att inte hitta rätt, glädje för att slippa plugga på ett tag och en massa sorg för allt det jag kommer sakna. På ett sätt kan jag känna att jag inte alls är färdig med min skola, jag har bara gått där i 1,5 år istället för 3 och kan känna att jag borde gått där från början för att jag tycker att den är så jävla fantastiskt. Samtidigt hade jag inte bytat bort mitt första år på LBS i Helsingborg mot något i världen. Jag lärde känna så himla bra människor, fick vara med om en smärtsam men åh så rolig crush, fick ha världens bästa S som lärare och gå på en skola med bara 40 andra elever vilket fick oss att bli så nära. Det första halvåret i tvåan var inte så bra som jag velat, det var därför jag bytade. Men bortsett från det älskade jag att gå i ettan i Helsingborg. Lika mycket har jag älskat att gå andra halvan av tvåan och nu trean i Halmstad.

Jag kommer sakna hela gymnasietiden så fruktansvärt jävla skitmycket. Den har varit världbäst.
 

Movie night

 
Ikväll har jag haft filmkväll med mina amigos och sett Warrior. Hemskt så bra den filmen är och hemskt så fina vänner jag har. Och herre gud vad varmt det blivit i min lägenhet känner jag, tydligt tecken på att temperaturen stigit en massa där ute. Kommer nog till och med sova med fönstret lite öppet, hejohå så mysigt!

Hade gjort brutala saker för en balkong

Tumblr_ku0a2yemte1qa1fn1o1_500_large
 
Tumblr_ltwlw2zgo91r3czvxo1_500_large

Sunny day

Skrivit ett psykologiprov i skolan som nog gick bra, haft picknick på den varma asfalten med L och kollat på ett avsnitt DHW här hemma. Nu ska jag lyssna på Beatles och städa lägenheten tills den skiner för ikväll får jag finbesök!


Som en sommarkväll

Nu ikväll åt jag, mamma och Tim på en uteservering på Stortorget här i Ängelholm. Det låg sommar i luften. Människor har till och med blivit lite bruna. Inte jag då förstås, har fått min mammas ginger-gener (tacksomfan). Fin kväll i alla fall, hemskt fin.


Fika

Efter den ytterst korta skoldagen mötte jag upp Elaine i stan för en fika på Espressohouse. Catchade upp allt vi missat, helmysigt. När jag kom hem gick jag på promenad vid ån med Pucken och bara älskade vädret. Vilket lyckopiller.


Hej värme

 

Vädret idag har varit un-fucking-belivable. Värmen och våren kom plötsligt från ingenstans och det är så himla underbart. Idag har jag städat min lägenhet, varit ute och joggat med Lisa och ätit middag hemma hos henne med T. Att ta en dusch som var kallare än vad den brukar när jag kom hem var heaven. Ikväll skriver jag det sista på min projektrapport som ska vara inne imorgon, snart är skiten öveeeeer.

Valborg

En kass engångsgrill resulterade i råa korvar till valborgsmiddag, men det gjorde inte så mycket. Vädret var så himla fint och vi satt på en filt i timmar, pratade, åt, lyssnade på Mat Kearney – Ships In The Night om och om igen, tittade lite på stjärnorna och njöt av att det är vår. Gick sedan hem, tittade på några avsnitt DHW och drack te innan vi tillslut däckade i Lisas säng. Världsmysig valborg.

Firat in våren

Haft världens mysigaste valborg. L&T är bäst, ingen protest.


RSS 2.0