Höstmys på bryggan





Älskar headbangen Tina ligger inne med!

Hade en kort genomgång i skolan om en ny uppgift och sen slutade vi. I typ fem veckor fram eller något så går vi bara i skolan måndag,tisdag och onsdag. SICK. Vid 12 träffade jag Tina, vi gick till Sandy's och köpte med fika ner till Kapsylparken. Gillar vädret. Gillar Halmstad. Gillar Tina. Nu ska jag plugga en liten stund och sen ikväll ska jag, Sara, Martina och Amanda festa till det lite. Ska dricka cider utklädd till punkare, soft torsdagkväll.


Höstmys på bryggan





Älskar headbangen Tina ligger inne med!

Hade en kort genomgång i skolan om en ny uppgift och sen slutade vi. I typ fem veckor fram eller något så går vi bara i skolan måndag,tisdag och onsdag. SICK. Vid 12 träffade jag Tina, vi gick till Sandy's och köpte med fika ner till Kapsylparken. Gillar vädret. Gillar Halmstad. Gillar Tina. Nu ska jag plugga en liten stund och sen ikväll ska jag, Sara, Martina och Amanda festa till det lite. Ska dricka cider utklädd till punkare, soft torsdagkväll.


Saker som gör mig glad just nu


Min ljusslinga över sängen, blåbärste,
Arctic Monkeys – Fluorescent Adolescent, mina föräldrar, Twitter, att vinna på Wordfeud, fina vänner, Family guy, hösten, att vakna upp till ett meddelande på mobilen, min fantastiska skola, ansiktsmask framför tvn, fika, att vakna själv innan väckarklockan ringer, livet


Fika på Sandy's

Fikan med Julia var superrolig och mysig. Vi var på Sandy's och jag rekommenderar verkligen granatäppelsalladen till alla Halmstadbor/besökare, ruskigt god. Pratade, skrattade, fotade. Väldigt bra eftermiddag! Klockan är nu 19.17 och jag är så fruktansvärt trött, förstår inte riktigt varför. Nu tänkte jag plugga lite, betala räkningar (blä) och sen kolla tv en stund innan jag tillslut däckar i min säng. Delar med mig av ännu en myslåt: Eddie Vedder – Society



Bra onsdag










Vaknade en timme tidigare än alarmet idag så hann dricka te och titta på ett avsnitt Sex and the City innan jag började fixa mig. Skön start, kanske därför jag varit så glad idaaag. Sitter just nu i skolan och pluggar historia, det här arbetet är faktiskt riktigt jävla tråkigt och jag önskar bara att jag blir klar snart. Väntar på Julia, ska iväg och fika när hon skrivit klart sitt prov. Ska bli mysigt!


Greg Laswell









När du ligger i soffan, i sängen, när du dricker te, när du pluggar, när du får känna varm hud, när du saknar, när du tänker, när du läser, när det regnar.
Då är Greg Laswell extra bra att ha.


Oh, sunny day



Amanda var här en sväng efter skolan för att jag skulle hjälpa henne med sin bloggdesign. Åt chokladbollar, drack Pepsi Max och Amanda dansade och filmade sig själv medan jag lekte teknisk. Jag var tvungen att ta en powernap efter att hon åkt hem för jag var verkligen svinigt trött. Nu är jag back on track igen och redo för lite engelskauppsats! Skiter i faktumet att den ska vara klar imorgon och jag har skrivit cirka fem rader. Det löser sig, saker har en tendens att göra det. GO GO!


Vilka tards

 


Var som sagt en sväng hos Tina ikväll och det var väldigt roligt. Vi hade förbjudna fantasier om *BIIIP* och tog störda foton. Har en på Tina där hon ser ut som en knubbig råtta och hon har en på mig där jag ser ut som en retarderad gamling. Nu hade jag tänkt gå och lägga mig för vi börjar 8 imorgon vilket känns alldeles för tidigt, men jag har bara en lektion så det ska nog väl gå braaa. Föresten sa Tina att det sista man tänker på innan man sover är det man drömmer om, så det ska jag testa ikväll om det stämmer. Hoho niiight


Some things I'd rather do

Dricker Pepsi max och är extremt galet trött. Måste dock plugga engelska så en powernap kommer inte på frågan. Finns hundra saker jag hellre hade gjort än att sitta här med en uppsats att skriva. Som att


Tumblr_lra6lrgom11r1eg8no1_500_large
äta pannkakor med glass på

Tumblr_lkndphpxkl1qcp9gro1_500_large
titta på mina favoritbrudar från SATC


Tumblr_ls38j98hvq1qh0kijo1_500_large
sitta på Starbucks och prata om viktiga och oviktiga saker med någon fin människa

Tumblr_ls3ctkr46z1qec3guo1_500_large
vandra rundor i Paris (sex veckor kvar, stå ut)


Tumblr_ls1pps4tls1qec3guo1_500_large
sitta på ett flygplan på väg någonstans med en massa förhoppningar och pirr i magen


Morgonens låt


Den här veckan kommer bli läskigt lugn. Idag ska jag bara göra ett prov, resten av veckan har vi en lektion per dag och på fredag är vi lediga. Inte mig emot alls. Denna morgonen har jag ägnat åt att plugga naturkunskap, hoppas att det mesta sitter till provet jag ska göra om ungefär 1,5 timme. Planerna för resten av dagen är att plugga engelska och träffa Tina ikväll.

Inatt drömde jag att jag träffade en kille som jag snackar med på internet, jag såg fram emot att träffa honom jättemycket men när vi väl gjorde det var han 1.50 lång. Jag fick panik, haha. Längden är kanske inte det viktigaste här i världen men 2 dm kortare hade inte funkat för min del. Nu beger jag mig mot skolan, tjohej


This is life without you, learning how to miss you

Gårkvällen var smått galen. På vägen till festen slarvade jag bort Isabelles och Jonnas presenter så jag fick låna en cykel för att hitta den, tänkte "koncentrera dig, trilla inte" och då cyklade jag in i en trottoarkant och trillade, hahaaa. Mitt högra knä ser för jävligt ut och gör sjukt ont, så sjukt klumpigt gjort! Hittade i alla fall presenterna vilket var tur. Festen var soft och efteråt drog jag och Elaine till Bahnhof fast jag orkade inte gå in för att mitt knä gjorde ont så satt utanför och väntade. Kände mig som en frusen sparris, smått köldskadad.

Ikväll ska jag,Martina,Amanda och Louise plugga inför naturkunskapsprovet vi ska ha imorgon. Jag kan inte det så bra men det löser sig. Ni får bilder från igår sen, det blev bara några från förfesten. Fast inte illa det heller!


306420_215950188467434_100001573647942_630461_379903853_n_large


Good feeling

Just nu sitter jag och Elaine på mitt rum och smådricker inför kvällen. Klockan 8 kommer det sju tjejer hit på förfest innan vi drar vidare till födelsedagsfesten. Tror det kommer bli så satan i gatans roligt, ska bli skitkul att träffa vissa människor jag inte träffat på en evighet. Lovisa är en av dem och hon kommer hit alldeles strax och hjälper till med lite förberedelser! Puss och smack


För exakt ett år sedan

Min kropp har en otroligt dålig timing. Ikväll ska jag på en fest jag sett fram emot väldigt mycket och imorse vaknade jag upp med huvudvärk och feber. Jag ska ta en panodil och hoppas att det lägger sig tills ikväll. Hade tänkt ha en hell of a night nämligen! Ska fylla på min partylista på Spotify nu, wooopa



hade jag håret i någon konstig gul-blond färg.


var vi i Småland för att fira min farmor.


la jag ut den här bilden i bloggen för jag var så jävla ledsen på grund av en kille. Pappa sa då "just nu vill du inte inse hur han beter sig för att du tycker om honom, men en dag kommer du skratta åt vilken idiot han var och fråga dig själv "hur kunde jag tycka om någon som honom?"". Så rätt han hade.


Nice surprise


Min spegel var tydligen lite smutsig, skulle i alla fall visa min nya mysiga tröja från H&M som jag köpte igår. Idag har jag åkt hem till mamma, hjälpt henne att städa, pluggat naturkunskap och tittat på En prinsessas dagbok. När jag var yngre tyckte jag att Josh var snyggast, ni vet det populära svinet, men nu kom jag på hur söt Michael är! Killen hon blir tillsammans med på slutet. Hans hår, hans stil... Åh. Tydligen har skådespelaren, Robert Schwartzman, ett band som heter Rooney. Lyssnar på Rooney – When Did Your Heart Go Missing? just nu. Mysig!


Never ending story

Färjestad förlorade mot HV71 med 6-2 och jag säger congratufuckinglations till Hv för sin första vinst denna säsongen. Gött jobb. Nej, jag är ingen dålig förlorare. Är skitglad ser ni väl. Den här kvällen är inte min kväll. Saknad, en hockeyförlust och en alldeles tyst mobil. Väntar på att den ska vibrera fast det gör den inte pga tidsskillnader och skit. Nu skrev Michael "Förbered dig på verbal våldtäkt". Vi spelar Wordfeud. Fick precis 39 poäng för ordet "kukars", fan vad jag äger.


Jag saknar er, små änglar

Det här skulle bli en mysig hockeykväll med HV71-Färjestad på tv. Det blev det inte för jag saknar och gråter istället. Jag försöker att stänga ute saknaden så mycket jag kan och jag har lyckats ganska bra, men ibland går det inte längre och allting kommer på en gång istället. Det känns som jag ska gå sönder inuti, så jävla helvetes ont gör det.

Förmiddagsfika och sol


Morgonmusik


Förmiddagsfika med Tanja


Fick ett frukosterbjudande med scones,chailatte och juice. Jag tog med äppelsmak, hemskt god.




Älskade underbara solen tittade fram


Shopping


Min fina lillebror när vi möttes för att gå och handla


Fin grafittigubbe

Nu ska jag dricka kaffe och plugga engelska. Ikväll ska jag äta nudlar och titta på hockey på tv. Jag mår bra och är taggad för helgen, ska fira två fina tjejer som fyllt 18. En ålder som inte bör firas med måtta.


Happy morning



Det första jag tänkte när jag vaknade var "Tänk så har jag inte fått ett meddelande nu, och så skrev jag det på bloggen!", bloggskadad. Meddelandet hade jag föresten fått och det var en väldigt bra start på den här dagen. Ska alldeles snart ta bussen in till Helsingborg där jag ska fika med Tanja. Ska även köpa strumpbyxor, block och andra nödvändigheter. Nu lyser solen och det gör mig väldigt glad!

nollett:nollåtta


Den här låten gör mig så otroligt glad. Jag är glad just nu, inte för att livet är perfekt utan för att jag har så många anledningar till att vara glad att jag tänker ignorera de anledningarna till varför jag inte skulle vara det. En sak som gör mig glad är att veta att jag kommer vakna upp imorgon till en text på mobil-displayen som kommer få mig att le.


The kids from yesterday

Just nu vill jag

   fylla i listor. Lisa gav mig några bra. Jag ska skapa en mapp på datorn som ska bli fylld med just listor.
   hitta inspirerande bilder på outfits och kläder. Min garderob suger och jag har varken motivationen eller inspirationen till att uppdatera den.
   skriva upp saker jag kan blogga om. Jag tycker som sagt om att skriva om min vardag för att kunna titta tillbaka på den sen, men jag vill skriva om mer än så. Jag har svårt att komma på saker bara, så ska därför skriva ner några idéer. 
   göra en ny header och eventuellt design. Fast det får komma sen, det tar alltid jättelång tid för mig och jag blir alltid på svindåligt humör för att det skiter sig.

Ambitiösa



Var på bibblan innan idag med Martina, Amanda, Benjamin och Linnea. Jobbade lite på mitt projektarbete och det känns som det går framåt i alla fall. Nu är jag i Helsingborg hos pappa och det är jätteskönt att vara här. Jag har saknat honom och det är skönt att slippa laga mat. Det var ett tag sen jag lyssnade på System of a Down men nu ikväll har jag gjort det en del och jag inser hur mycket jag saknar att göra det. De är freaking amazing.


Music is what feelings sound like





Just nu pluggar jag. Det regnar där ute. Inatt hade jag ett night talk med en otroligt fin vän. Jag tycker om att vara ung och dum. Jag kan inte sluta le.


Hjärta


Tjejkväll med Juliet



Hade en riktigt mysig kväll med Julia igår. Vi lagade mat, tittade på O.C., snackade och träffade Tina och Lisa en stund. Idag är det tisdag och idag började helgen för vår klass. Imorgon: inställda lektioner. Torsdag: inställd lektion. Fredag: Lediga. SKÖNT! Ska plugga, fika med kompisar och gå på födelsedagsfest. Fast nu måste jag plugga, tjohej


Be cool, stay in school




Sitter i skolan och får absolut inget,zero,nada gjort. Har hittils lyssnat på musik, Twittrat, låtsasspelat baseboll med en tidning, snackat&skrattat med goa människor och spelat wordfeud. Är inte på något plugghumör alls så får ta smällen sen i form av mer läxor. Efter skolan ska jag och Julia fika och sen sover hon oss mig. Blir popcorn,film och tjejsnack för hela slanten. Känner att min blogg bara är om vad jag gjort på dagarna just nu, kanske inte är så kul att läsa om. Fast jag tycker det är svinkul att gå tillbaka till gamla inlägg och läsa vad jag gjort, tjoho.


Maraton och Pucko

Tumblr_lpix3jyjgt1qda68bo1_500_large


Haft en jättemysig kväll med Lisa och Tina. Kollat några avsnitt Desperate Housewifes, druckit chokladmjölk och haft lite deep talk. Grymmaste sättet att avsluta en vecka på! Ligger i min säng och lyssnar på musik. Är jättetrött men vill inte sova, kommer vara trött när klockan ringer imorgon oavsett om jag går lägger mig nu eller om en halvtimme. Imorgon har vi världens längsta lektion där vi ändå bara har eget arbete, det är jävligt lamt faktiskt. Fast det är bara att gilla läget, finns ingenting annat än just det som gör det bättre.


The listening makes me feel something, for once




Älskar stillbilden på denna...


Skön söndagsmusik, särskilt den sista. Blivit lite besatt av den, den är så himla härlig. Nu ska jag städa lägenheten med dammsugare,mopp och hela köret. Sen ska jag duscha, få lite plugg gjort och sen ikväll kommer Tina och Lisa hit för att ha Desperate Housewifes-maraton. Har sett ett enda avsnitt och det var på en spanskalektion så det ska bli kul att se lite mer. Dammråttorna väntar, ciao bellas och bellos


Med älgen






Vid 7 kom Amanda hit för ett litet Family Guy-maraton, lite senare kom även Martina och Anna. Vi åkte till Ica Maxi och köpte lördagsgodis för att sen titta på Festival. Nostalgi på hög nivå! Nu har Marre och Anna åkt och jag och Amanda chillar i min säng men snart ska jag skicka ner henne på sin adress så jag kan sova. Det har varit en mysig kväll, trots att Amanda verkar ha glömt ta sig mediciner idag. Godnaaaatt


Lördagsplugg

 


Sitter i min soffa och pluggar vilket tråkar ihjäl mig, det här arbetet var inte alls kul. Lyssnar på The Kooks och pratar med Tim som ligger och vilar i min säng. Han lagade mat innan och det blev rökigt i hela lägenheten så att brandlarmet gick, blev rädd att alla i lägenhetshuset skulle springa ut på gården i panik och så skulle jag få gå ut och berätta att det bara var vi som stekte hamburgare. Hade varit pinsamt.


Raise your glass

















Hela kvällen igår spenderade jag och Lisa i någon sorts mössa. skiftade lite mellan en keps och en ryssmössa. Hade en jävligt bra kväll iallafall, de här människorna är så galet goa rätt igenom.


Soft drink


Sitter i soffan och dricker Cola light, försöker få lite historia gjort men det är så himla tråkigt så jag twittrar och bloggar istället. Ska alldeles strax in i duschen och sen sminka mig,välja kläder och allt sånt där. Ikväll är det paaarty och kommer bli askalas!


Diggin' it


Vi är lediga idag men jag skulle in för ett handledarmöte klockan 10, när jag kom dit fick jag reda på att läraren jag skulle träffa inte var där för att hans fru höll på att föda. Jahapp, då var det bara att åka hem igen. Då är jag glad över att bo i Halmstad och att jag inte åkte från Ängelholm eller Helsingborg. Nu hade jag tänkt plugga, städa och kanske powernapa ett tag också. Det vore så gööött. Ikväll är det fest, tjohej.


Spontanious

Michelle: Jag är törstig, jag vill ha Fanta! Har Willys öppet?
Amanda: Nej det enda som är öppet nu är McDonalds
Michelle: Vi drar dit!!
Amanda: Det är kallt
Michelle: Benny....?
Benjamin: Om ni köper ett mål så att jag får ett på köpet (Han hade någon kupong)

Så lät det ungefär innan det bar iväg runt 11. Martina hängde på också och sen checkade vi in på Donken på Facebook och vips så kom Samuel traskande också. Facebook är rätt läskigt egentligen, haha. Fick min fanta (köpte tre, en jag kunde dricka där och två jag kunde ta med hem till att ha imorgon) och trevligt nattsällskap också. Drog hem runt 00:20 och nu sitter jag här i min goa säng igen med ljusslingan tänd. Han som bor nedanför mig verkar ha fest/grabbkväll (hör bara killar), med tanke på hur fruktansvärt lyhört här är måste hans grannar hata honom. Känns nice med unga människor i huset i alla fall. Är rätt pigg så tänkte ge er något att vila ögonen på såhär på natten, för de som är vakna det vill säga. Resten av er får något trevligt att vakna till!


Tumblr_lqc6suewsp1qi4j3ro1_500_large
Ryan Sheckler. I listan om Faliraki skrev jag att en av de snyggaste var Oliwer, han liknade Ryan lite. *Dör*


Tumblr_lqzikkh0zo1qah6hzo1_1280_large
Adam Brody, han får alltid vara med på mina listor på snygga boys. Jag försökte ta med lite nya killar som jag inte haft med på bloggen förut, men Adam kan jag bara inte skippa.

Tumblr_lg1ekvirdo1qgjbo5o1_500_large
Joel Kinnaman, nyfunnen love.

This-is-ujz5q3ua-137753-500-650_large
Gerard Butler, manlighet personifierad.

5130581248_d81bb3624e_z_large
Sidney Crosby. Hans kanadensiska blick, I'm drowning.

Tumblr_lf2add6hd01qa4vrxo1_500_large
Rob Lowe. I filmen Young blood är han världens sötaste. Första gången jag såg den kunde jag inte titta på sexscenen med honom och en tjej för jag blev så avis, haha...

Tumblr_lqsqww56h01qgli63o1_400_large
John Travolta är så jävla snygg och charmig i Grease, hade gärna åkt med i hans 60-talsbil..!

Anothermanrobertpattinson2_large
Innan jag sett Twilightfilmerna tyckte jag Robert Pattinson var sjukt överskattad, lite halvful faktiskt. Fast nu tycker jag nästan han är vacker på något sätt. Hans ostyrliga hår, skäggstubbet, ögonen. Nej, det är något med honom!


Pumped up kicks






Skolfotot har kommit och det är värst vad snygga vi blev. Det är skönt att det är ett skämtfoto för då gör det inget om man ser lite rolig ut. Ligger just nu i min säng och försöker plugga men det finns så mycket roligare saker att göra så det blir inte så mycket av det. Jag tittade på topplistorna på Spotify innan och valde att se dem för England och USA, på båda listorna låg en låt högt upp som jag aldrig hört. Vet inte om den spelas i Sverige något? Foster The People – Pumped Up Kicks heter låten och blir bättre ju mer jag lyssnar på den! Ligger i både min myslista och gladlista, den passar in bra på båda.


Om mig

Vad är den äckligaste mat du vet?
Ärtsoppa och korv stroganoff

Vad ångrar du i livet, om något?

Det vore isåfall att jag inte åkte som utbytesstudent nu i tvåan. Jag har en kompis som ska göra det nästa år och jag är så himla avundsjuk! Anledningen till varför jag inte gjorde det var för jag inte ville gå ett år längre än mina kompisar, kändes som att jag skulle komma efter. Jag planerar att åka och plugga i Usa två år efter studenten, men jag missar oavsett high school och det hade varit jätteroligt att få uppleva! (Filmskadad)




Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?

Jag vet inte vad jag kommer ha, bara vad jag vill. Tjockare strumpbyxor, stora tröjor, halsdukar, ankelboots, skinnjacka, skjortor. Inget senapsgult.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Jag har verkligen ingen aning.

Vad gjorde du i helgen?

Förra helgen så pluggade jag mest på fredagen och var på fest hos Samuel på lördagen

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?

Plugga, dammsuga köket, fixa med CSN och sen vet jag inte mer

Vad har du på dig just nu?

Mjukisshorts, linne och tjocka strumpor.

Senaste låt du lyssnade på?

Radical Face – Welcome Home, Son

Bästa skönhetsknep?

Ha på sig det man känner bekväm i, det utstrålar självförtroende vilket är fint! Har man tillexempel tight fast att man hatar det så syns det oftast.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

Det beror helt på hur killen ser ut och bär upp kläderna. Jag tycker om rockigt, skatestil, skjortor, uppvikta byxor till kängor, mössor&kepsar (!), lagom med häng, stuprör, lite prepp, tshirt med tryck och så vidareee. Blandat som tusan alltså.



Och fulast?
Jag gillar inte när det ser för feminimt och för mycket ut, tjejiga cardigans och sjalar med jättemycket mönster och färger.

Vem saknar du?

Barnen i Thailand, SJUKT MYCKET!

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att onyttiga saker blev nyttiga. Nej, gud vilken egoistiskt och fet önskan. Jag vet inte, något som gynnar folk som inte har det bra idag.

Bästa boken nånsin?
Jag gillar Georgia Nicolson-böckerna, de är så klockrena. En shopaholics bekännelser och Linas kvällsbok är också bra som tusan.

Vilka tidningar läser du?
Cosmopolitan och SOLO

Vad önskar du att du var bättre på?
Instrument, spanska, att sjunga


Tumblr_lm7otrhe3c1qcxieko1_400_large

Är du religiös?
Sista jag är.

Vad är din största rädsla?
Att någon i min familj ska bli sjuk eller dö. Eller att bli torterad, eller levande begravd. USCH.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Tror inte jag varit med om något jätteelakt, inte som jag kommer på i alla fall.

Om du får barn, vad ska du döpa dom till?
Jag vet inte ens om jag vill ha barn. Men jag tycker att Summer är jättefint, men då får man nästan bo i Usa eller England.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
Fan vilken tråkig fråga. Jag bryr mig inte så länge den ser lite anständig ut och har en fungerande radio. 

De tre finaste sms du fått i år?
Det vet jag inte. Sorgligt nog.


Till lägenheten






Tillbaka i lägenheten igen. Kuddarna mamma köpt blev jättefina till min säng medan kudden med den engelska flaggan får pryda soffan. Fick också världens gosigaste filt från Chili av henne som kommer vara perfekt när man kommer in efter att ha varit ute i höstrusk! Nu har jag precis skrivit klart min affärsplan och idéskiss till projektarbetet/UF-företaget. Har inte berättat om det här i bloggen men det kommer jag göra senare när jag kommit igång mer. Både spännande och läskigt att jag faktiskt ska ha mitt egna lilla företag under ett år. Det ska nog gå bra! Nu ska jag skifta lite mellan att skriva på min engelskauppsats och mitt historiaarbete, vore skönt att bli klar med någon av dem idag så jag kan ha filmkväll med gott samvete.


På väg till skolan

Sitter i bilen med mamma och farmor som ska till Laholm idag, flirtade till mig skjuts till Halmstad. Mamma var precis och tankade och så kom hon tillbaka med en Redbull till mig. Min favoritdryck! Är som sagt lediga från skolan idag men ska dit och hämta några papper i skolan som jag glömt, ska stanna i lägenheten sen och städa&fixa lite mer. Mamma har hittat skitfina kuddar till mig som jag ska få in i lägenheten idag, kommer bli jättefint! Nu ska jag sluta skriva för håller på att bli åksjuk, hejsvej

Bildbomb från Faliraki

Resans låtar: Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Mange Makers – Fest hos Mange
The Wanted – Glad You Came - Alex Gaudino Radio Edit
Dyland & Lenny – Pégate Más
Resans läskigaste: Första kvällen när vi skulle hem anföll en italienare Elaine och bet henne i halsen(!) så jag slog på honom med en ros jag fått och då hoppade han på mig istället och försökte dra upp mitt linne. Jävligt obehagligt fast skrattade rätt gott efteråt!
Resans jobbigaste: Att vakna upp lite bakis på morgonen i ett rum utan air condition.
Resans mat: Cheesburgare på hotellet, åt det varje dag i princip.
Resans roligaste händelse: Det går inte att välja en! Men malaka-bomben i poolen, "third wheel rolling", när jag slog galningen med rosen, "but in tze club, she waz kizzing me", "you look like gris", "I was sinking", övernattningen med Ryan&Darren m.m
Resans sämsta: Att vi inte tog vara på ALL tid och festade på söndagen och torsdagen också.
Resans saknad: Facebook, haha.
Resans drog: Vi var höga på livet
Resans tråkigaste: Att vänta på ett försenat flygplan när vi skulle hem
Resans finaste: Vädret var grymt
Resans bästa: Nätterna, har nog aldrig haft så roligt förut
Resans dricka: Kiss on the beach
Resans kärlek: Blev inte kär i någon, men den jag tyckte mest om var Darren
Resans snyggaste:
Hm... Om man bara går på utseendet så säger jag Oliwer eller Mitchel, vilket i för sig inte säger er något.
Resans mående: I det stora hela, sjukt bra!!
Resans kommentar: "I was sinking..." "You're sinking? That's not good"
































Världens bästa resa! Saknar ihjäl mig. 


Give me to the ground, I followed fires to walk the sun


Var på McDonalds med Amanda efter skolan idag. Köpte pommes som jag doppade i McFlurry, SÅ GOTT. Milkshake går lika bra, helst med banansmak. Nu är jag hemma hos pappa och det känns bra, kommer få middag utan att behöva laga någonting själv. Det har jag saknat mycket under dessa 10 dagar jag bott ensam. Även att kunna sätta in disken i en diskmaskin ska bli skönt. Ska plugga en del ikväll och även lägga ut bilderna från Faliraki! Kanske ska titta på Tangled med pappa om jag hinner, vore mysigt. Nu började det regna på tal om mysigt, till det lyssnar jag på låten ovan. Tuddeluuu!


Random

AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns)

En fin låt jag hittade idag. Har inte så mycket att säga, har pluggat några timmar idag men kom ändå inte särskilt långt. Imorgon ska jag hem till pappa och stanna där till fredag, ska bli skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen med musik i hörlurarna och Twitter&Facebook på mobilen så att jag blir lite trött. Har haft svårt att somna de senaste nätterna? Börjar 11.50 och slutar 14.50 imorgon vilket känns svingött. Godnatt


Coffee time at Amanda's


Hade bara en lektion idag vilket var väldigt skönt. Jag och Benjamin följde med Amanda hem efter skolan för att han skulle försöka fixa hennes trasiga internet. Hade lite kafferep på hennes rum, facerapades och annat roligt. Nu sitter jag hemma vid köksbordet och ska ta med i kragen när det gäller plugg. Hela jag kände mig kaos i helgen, min lägenhet såg ut som FAN och jag hade sjukt svårt att komma igång med plugget. Nu har jag tagit tag i mig själv och röjt upp här hemma och nu satt mig med den där jävla historian, så nu ska jag få lite ordning på mig själv och livet igen! Jag tycker verkligen att rörigt omkring sig=rörigt i huvudet.

Myskväll by my self

%2c%2cfreedom%2cphotography%2ccity%2cswing%2cillustration-554052f4ce9a3ab07289fb940599b9d8_h_large



Tumblr_lrf47apkvi1qcr753o1_500_large

'

Tumblr_lqxb0gyxyb1qjccjmo1_500_large


Gick till affären med Amanda innan och köpte Pucko och choklad, behövde lite sjuk-myskväll kände jag (fast att jag mår bra nu, hehe). Kollat på Snabba cash, tyckte den var bra och spännande! Behöver väl inte säga vad jag tyckte om Joel Kinnaman? Jag gör det ändå, SNYGG SNYGG SNYGG! Ute blåser det jättemycket och jag får se om jag kommer kunna somna till det, för det är det jag tänkte göra nu. Sova. Så godnatt och hej


Adventure

Är sjuk så är hemma idag. Tänkte ligga i min säng och titta på någon film på datorn, eller några avsnitt O.C. Det var länge sen och den serien är faktiskt jävligt bra, särskilt Seth har jag och Lisa kommit fram till. Just nu spelas Marilyn Manson – Evidence på min Spotify. Diggar låten och diggar honom fast att han verkar vara en ganska creapy människa, det gör inte honom till en sämre artist.

Tumblr_lrekowkyru1qabx7ho1_500_large
Source


Filmsugen


 
De här filmerna känner jag för att se just nu, fast har inte tid. Måste plugga historia och engelska. Jag vill verkligen inte, fy fan vad lame. Jaja, make the best of it och spela lite musik samtidigt+dricka Pucko så blir det bättre. Tycker föresten om min klass! Hejdå.

Klurat på rubrik i 20 min nu


I fredes åkte jag hem till mamma för att få umgås med henne lite, vi gick ut och käkade på en mysig tapas-restaurang i stan. Igår var vi på Ikea och köpte mer grejer till lägenheten, bara en skrivbordsstol och några kuddar som fattas nu! Igårkväll förfestade jag och goa tjejer från klassen hos Amanda innan vi drog på fest hos Samuel. Soft kväll som avslutades med kebabrulle, taaasty! Erika skulle sova hos mig sen så runt 1.30 vandrade vi hemåt.

Har fått min nya dator nu föresten, helt underbart med en större skärm! Tycker om den hittils. Nu ska jag dricka Pucko chokladmjölk och chilla med Tim som precis kom hit.


Bought

 

 

 



Lägger bara ut bilder på det jag tycker är värt att se. Här är allt jag köpte i alla fall:
♥Prydnadskudde (bild)
♥Underlakarn
♥Värmeljus 100-pack
♥Tabletter (till köksbordet) x4
♥Kajalvässare
♥Skrivblock
♥Batterier
♥Doftljus (bild, luktar blåbärspaj!)
♥Kam
♥Tandsborstglas
♥Äggkopp x2
♥Trosor
♥Parfym, Britney Spears Circus fantasy (bild)
♥Kaffeburk (bild)
♥Deo
♥Prydnadskrona (bild)
♥Ljusslinga (bild)
♥New York-tavla (bild)
♥Skor (bild, köptes inte på Ullared utan en skoaffär utanför jag inte minns namnet på)

Allt det här för ca 900:-, helt galet. Jag är nöjd med mina köp, lite extra med ljusslingan. Velat ha en länge och det blir verkligen sjukt mysigt! Såhär såg det ut hos mig igårkväll:


Bilder från Ullared


Bilderna är tagna från Amanda! Nu ska jag sluta blogga/twittra/facebooka och börja städa min kära lägenhet. Jag har kommit på ett namn till den föresten. Den ska heta Liv, efter Stefan Liv. Det blir både hans efternamn och liv, det man lever, i ett vilket jag tycker är fint.

Night light


Legat i min säng under min nya ljusslinga i två och en halv timme nu med hörlurar i öronen. Lite sånt spelas, och lite sånt här. En del av mig vill sova, en del är rastlös och en är full av saknad. Tror faktiskt det är dags att stänga ner nu, har ingen tid att gå upp imorgon men jag har en lägenhet som behöver städas och ett skolarbete som ska göras. Om vädret är okej och jag känner mig pepp på det ska jag ut och gå också, det skulle vara nice.


Studentmössor och Ullared


Testade studentmössor idag i skolan och gud vad mycket det finns att välja på. Typ 5 olika hattar, hur insidan ska se ut, färg på banden, inbyggd kamera, ficka på insidan and so on. Fick valt storlek iallafall så får jag se sen vilken modell det blir. Spenderat resten av dagen på Ullared med mina sköna klasskompisar Sara, Amanda, Martina och Nicolina. Köpte en del till lägenheten och några andra småsaker, allt åker väl upp på bloggen imorgon kan jag tänka mig. Nu ska jag titta på "Sol, bad och oroliga föräldrar" på Kanal 5 play, käka cookies och dricka mjölk.

Ny kompis


I lördes var jag och köpte den hääär grejen. Det är en Canon eos 550d och än så länge kan jag knappt någonting när det gäller inställningar och så, men det lär jag mig! Det här var en födelsedagspresent från min mummyyy (eller what, det betyder väl mumie? menar såklart mamma, heh.) så tackar henne så mycket, TACK. Såatteeee, godnatt.

En sovlåt: Benjamin Francis Leftwich – Atlas Hands


Study girl


Smultronsoda i skolan, gott. Skulle egentligen hälsa på Lisa och Tina idag men den förstnämnda hade feber så det får bli en annan gång. Utnyttjar tiden till plugg istället, det behövs. Det är svårt att fördela tiden jämnt till att fixa lägenheten och plugga när det ena är så mycket roligare. Just nu håller jag på med historia och dricker te samtidigt. Letar efter nya låtar på Spotify också, James Morrison – I Won't Let You Go kan nu ju ta och lyssna på om ni som jag gillar James Morrisons skönt hesa stämma.




R.I.P Stefan Liv och Lokomotiv


Powerwalk


Var ute och powerwalkade 75 minuter med Amanda innan, det blåste en del men det var gött att komma ut och röra på sig! Nu sitter jag nyduschad i soffa och tanken var att om en kvart skulle jag och Amanda kolla fotboll här hemma hos mig men tv:n knasar fortfarande så jag får plugga istället. Fast först ska jag laga middag, fett sugen på köttbullar och makaroner så det blir nog det!

Thailand-scrapbook






Ett höst-te


Spenderade början av denna sovmorgon i soffan med en kopp te. Infusion Canada heter smaken och är verkligen galet god. Den smakar äpple, lönnsirap (tror jag&mina fransktalande vänner att det betyder) och höst. Den får mig att vilja åka till Canada direkt och promenera bland gula träd, åka lite skridskor på en sån utomhusbana mitt i stan och höra franska blandat med engelska runt omkring mig. Mamma köpte den i Frankrike och jag hittar inte den på Liptons svenska hemsida men om ni skulle komma över den någon gång så rekommenderar jag den!

If it's not okey, it's not the end


Den här låten ligger i min glada lista på Spotify, även fast texten inte är särskilt glad. 

Några saker jag lite random tycker man ska tänka på är att:
1. Det finns alltid människor som ser dig på ett helt annat sätt än vad du själv gör. Du tycker du suger, de tycker du är fantastiskt.
2. Får du höra något negativt om dig själv så innan du blir sur, fundera på om det ligger någon sanning i det och om du kan ändra på det. Självdistans kan ta en så himla långt.
3. Innan du föddes tävlade du mot miljontals andra potentiella människor om livet. Du vann. Det är därför man ska vara tacksam över livet och göra det bästa av det, annars var det helt i onödan och någon annan hade lika gärna kunnat få uppleva världen istället.

Måndagsbesök




Några timmar efter jag kommit hem från skolan kom Tina och Lisa hit för att hälsa på. Vi satt i soffan, drack Blue Keld, snackade och kollade på ett sjukt videoklipp. Mysigt att ha dem här, har många movie nights med dem inplanerade i höst och vinter. Just nu har jag tända ljus i fönsterkarmen och jag smälter fortfarande att det här är mitt helt egna place. Känner mig nästan lite nyförälskad i tanken! Nu ska jag tvätta av sminket och plugga lite. Imorgon är naturkunskapen inställd så börjar 14.30, då hinner jag med både sovmorgon och fix i lägenheten innan skolan. Gött!


First night


Kom till nya lägenheten idag vid 2 och började packa upp grejer, höll på i några timmar och fick hyfsad ordning i köket. Vid 6 kom Amanda och Martina hit för att inviga mitt kök med pizza från pizzerian som ligger precis nedanför mig. Benny kom också inom en runda för att försöka fixa min tv men det fattas en box, så det gick inte. Åkte hem till Amanda för att titta på Idol och det var okej, fast jag tycker inte om nya juryn. Särskilt inte han med skägget, Andreas var mycket bättre. Nu sitter jag i alla fall i min säng och ska snart sova. Jag är så himla glad över att äntligen ha flyttat in och jag längtar tills det kommer helt i ordning med nya möbler och så. Tror det kommer bli jättemysigt!

Myskväll hos Issi






Mötte Issi på Ica igår och hyrde No string attached och köpte lite saker. När vi kom hem till henne åt vi middag och snackade. Fun as always. Filmen var väl okej, hängde inte med riktigt utan pratade istället och analyserade SMS. Isabelles underbara chihuahua Sofie kom och la sig under mitt huvud i min sjal, mysvovve! Tog bussen hem vid 11 och kom i säng ganska snabbt efter det.

Idag ska jag jobba någon timme i trädgården vilket är typ det sista jag vill, men skyndar jag mig ska det nog gå rätt fort! So long

Pics från igår

 





Det var väldigt mysigt att sitta på uteserveringen med Elaine igår, drack cider och snackade. Gick sen hem till mig där vi kollade på tv och åt fredagsmys. Helbra kväll med min bf! Idag har jag varit och köpt en grej som ni får se sen, åh så glad jag är! Materiell lycka. Nu ska jag städa och plugga sen ikväll ska jag till Isabelle för en tjejkväll med snack och mys. Sounds great to me!

Uteservering med Elaine

Efter lite ändringar för kvällen så ska bara jag och Elaine ut ikväll och sitta på någon uteservering, båda är trötta och jag har huvudvärk så vi tar nog det rätt lugnt. Har varit och skrivit på de sista papprens för lägenheten idag, varit där och lämnat av saker och ätit kinamat med pappa. Jag har precis powernapat i 3 välbehövliga timmar och nu ska jag in i duschen och börja fixa mig. Smell you later!

Första höstdagen

Vårt internet funkar inte så kan inte lägga upp bilder. Lånar mammas iPad, blir sjukt sugen på en egen! Ganska onödigt om man har en dator men det är mest för att det är kul, så den dagen jag känner mig lite extra rik kanske jag slår till. Väla idag med Elaine var väldigt mysigt. Köpte vantar, en väska och ljus till lägenheten. Fick även min födelsedagspresent idag, fick hela ProActive-serien! Jag har sagt till Elaine att jag vill köpa det men att det är så dyrt, så himla söt som lägger det på minnet och köper det till mig. Tusen tack mitt hjärta! Nu ska jag packa ihop till flytten (lägenheten blir min imorgon!!) och sen använda masken som ingick i kitet. Kanske lite plugg på det med, får se!

Lokaltidningen

Föresten! För någon vecka sen mini-intervjuades jag&Tim på stan av lokaltidningen om varför vi bodde i Ängelholm och så. Jag kanske redan har sagt det? I alla fall så har det kommit ut nu och här har ni bilden och skulle någon vilja läsa så finns artikeln här.

Kom föresten på att jag nog aldrig lagt ut bilderna från när jag blev intervjuad i lokaltidningen om Thailand? Så här kommer dem också, och här är artikeln.

 

 


Till nya Väla


Idag ska jag och Elaine till Väla och göra av med lite pengar. Hade mest tänkt handla saker till lägenheten men hittar jag något annat fint kanske det också får hänga med hem. Ska bli skönt att träffa min favorittjej idag iallafall, sist vi sågs var förra fredagen och det känns skitlänge sen. Nu ska jag klä på mig och fixa håret, hejsvej

RSS 2.0