-What are you? -I'm a mouse, daah.

 
Springer runt en massa kids pa hotellet utkladda till spoken och pumpor och gud vet vad, forutom det ar det val ganska svart att kanna halloweenstamning i 28 graders varme. Har spenderat den har dagen pa ett kopcenter inne i stan dar jag hittade tva fina trojor. Annars da. Foljer stormen i USA pa tv, far ingen farg som vanligt men tycker det ar skont att ligga i solen och lyssna pa musik anda. Cravar KIK, Tribes nya album, Tumblr och Mean girls. Det var allt, hej.

¡HOLA!

Varit har sedan igar och jag blev svinglad nar jag fick reda pa att det fanns gratis internet i receptionen. Sorgligt. Har det bra i alla fall, solar och badar och ater for mycket och alskar att Fuerteventura verkar vara britternas favoritstalle precis som Gran Canaria ar for svenskar. Inte for det finns nagra snygga britter har, men for att det ar fint att ligga och lyssna pa dem pa stranden. Nu ska jag upp pa rummet och frossa i choklad och titta pa spansk tv med min roomie. Hejsvej

Adios

Idag åker jag, Pappa, Ellika och Ylva till Köpenhamn där vi ska sova en natt för att sen imorgon ta flyget till Fuerteventura. Den här resan kommer så fruktansvärt passande, dör för sol, värme och en antydan till bränna just nu. Vi hörs om en vecka, puss!


R2D2

Varit på väla med Mathilda idag. Åt dödsgoda scones och köpte skor, en jacka, en grej till min halloweenutklädnad och bästa mobilskalet. Och så fick jag umgås med fina M också. Bra dag. 
 
Hittat en ny, bra myslåt föresten. Såhär låter den: Sam Airey – The Blackout

Seriöst, dö

Idag uppdaterades min iphone fast att jag inte ens valt det. Kopplade bara in den i datorn för att föra över bilder och så börjar den uppdateras. Nu har 800 av mina 900 bilder raderats. Alltså, fattar ni. 800 bilder. Även varenda SMS och anteckning jag någonsin gjort eller fått är borta. Ignorerar det faktum att jag bölar är lamt. Hatar teknik.

Tumblr_ma3llpvywm1r2l1dwo1_500_large

Såsnyggattjagvillgråtautminaögon


Livet som nästan arbetslös

Det här är det mest spännande jag varit med om sen igår:


Hm.
 
 
Kan man få tänka lite först kanske. Ge mig en minut.
 
 
JO!
 
 
Åt en avokado imorse som var alldeles perfekt mogen.
 
 
:))))

Mina två tredjedelar


Nobody's right if everybody's wrong

Idag lyssnar jag på det här:
David Bowie – Ziggy Stardust - 2002 Digital Remaster
David Bowie – Lady Stardust - 2002 Digital Remaster
David Bowie – Starman - 2002 Digital Remaster
Buffalo Springfield – For What It's Worth

Pinnar in de här i min "Future home"-mapp på Pinterest:
Clock wall

Kitchen
 
Och den här i "Breaktaking boys":
Aaron Johnson
 
Idag har jag fått ett extrajobb. Inte för att jag har något annat att göra, men det kallas ändå extra för att det är så få timmar. Men det är ett jobb, och jag är glad. Idag har jag mest legat i min säng och lyssnat på tidigare nämnda låtar, gick ut en stund för att hjälpa pappa i trädgården men annars inte mycket mer. Saknar mina vänner men känner mig inte alls social. Vill bara skeda min kudde, hänga på Tumblr och Pinterest och lyssna på musik. En sak jag känner för är alkohol, inte ensam förstås. Så illa är det inte. Men en galen fest och glada människor och vodka och musik man sjunger med till fast man inte riktigt kan texten. Ah så gött. Snart så.

22th

Dagens låt: The Animals – The House of the Rising Sun
Dagens frisyr: Uppsatt i knut.
Dagens smink: Foundation, eyeliner, mascara, ögonbrynspenna.
Dagens klädsel: Svarta stuprörsjeans och mörkgrön blus.
Dagens roligaste händelse: Inte varit med om något sådär roligt-roligt. 
Dagens planer: Varit på arbetsintervju i Malmö, promenerat i en timme, åkt lite tåg och nätshoppat.
Dagens vill ha: En fin jacka, min skinnjacka fungerar snart inte längre i kylan.
Dagens saknad: Alla mina fina Halmstadbor.
Dagens drog: Är ganska drogfri idag.
Dagens tråkigaste: Ingenting särskilt. 
Dagens finaste: En höstgulorange park med fina svarta lyktor i Malmö.
Dagens måste: Titta på film, har några nya på listan över måstesenununu.
Dagens bästa: Att arbetsintervjun kändes jättebra och att det är 6 dagar tills vi åker till värmen.
Dagens dricka: Cola zero, alltid.
Dagens köp: En klänning.
Dagens mat: Ikväll ska vi äta korv med bröd, kommer sitta svinfint.
Dagens kärlek: Min pojkvän som jag älskar över allt annat ♥ Lol jk
Dagens mående: Bra.
Dagens kommentar: Jag kommer inte på något så här får ni ett citat jag älskar istället:
 
 

Nattpicnick

Igår kväll ringde Linneah och frågade om jag ville med och äta pizza. 21.40 möttes vi upp men kom på att pizzerian snart stängde så vi gick till Coop istället där de hade extrapris på smörgåstårta som vi köpte vi med oss. Satte oss på en bänk, åt och pratade relationer. Skönt att komma ut och träffa någon efter att ha haft världens asocialaste helg. Extra bra att komma ut och få träffa fina L. Idag, söndag, har jag städat huset, ätit ute med mamma och Tim och nu tittar vi på en film vi hyrt. Världens bästa Liam Neeson spelar huvudrollen och jag verkligen älskar den mannen.


Magical mystery tour

Tittar på en dokumentär om The Beatles tredje långfilm och äter lösgodis. Idag hatar jag tidsskillnader och oförklarliga gråtattacker. Gillar min spellista på Spotify och Sprite med citronskivor i. Och Tosh.O förstås.


Bra fredag

Köpt grejer till Halloween, druckit latte på tåget, sett en regnbåge, pratat med aussien i freaking tolv timmar, fått ett samtal om jobbintervju och tittat på Jersey Shore. Min bror och hans kompis är ute på krogen och jag har tvingat dem att köpa med pommes till mig när de ska hem, men det lär väl ta sådär tre timmar innan de gör det så fram tills dess är det jag och MTV, mitt säkra kort ensamma fredagskvällar.


Hockeykväll

Dricker kaffe och tittar på Skellefteå-Rögle på tv, vi kommer mest troligen förlora med 6-0. Jävligt hårt. Ligger och önskar mig tillbaka 35 dagar till Kensington, Camden och Shoreditch. Till 60-talsklubben, vidrig billig öl, världens finaste Londonaccent, taxichaufförerna och bakispannkaksfrukost på vårt ställe. Fintfinarefinast.


Ramlösa

Idag har jag gått på promenad i skogen, fått hem en bikini från Nelly och tittat på film. Det är 9 dagar tills resan och jag behöver det så bad. Behöver sol, bad, färg och killar i badbyxor att titta på.
 

Musikkärlek

Har inte så mycket intressant att berätta förutom att jag hittat några låtar som är himla bra. 

Pacific Air – Float'
Other Lives – Tamer Animals
White Denim – Street Joy
Typhoon – CPR / Claws Pt. 2 (tycker om den här lite extra mycket)
We Are Augustines – Chapel Song



We can make the world stop

Idag har jag:
x Tittat på film
x Fått ögonfransar- och bryn färgade
x Städat huset
x Sökt jobb
 
När man är arbetslös hinner man med mycket film, ska göra en sammanfattning senare om det är någon som skulle behöva tips. Nu är det dags för te och ännu en film, so long. 
 

You can't overdose music

 
This was our song. I still see the lights, I can see them. And the criss cross of what is true, won't get to us.
Blind Pilot – 3 Rounds and a Sound


Just get me to the airport, put me on a plane. Hurry hurry hurry before I go insane. I can't control my fingers. I can't control my brain.
Ramones – I Wanna Be Sedated - Remastered Album Version

 
Your head will collapse, but there's nothing in it and you'll ask yourself, Where is my mind?
Pixies – Where Is My Mind?



'Cause you, you hold the key to my heart that you must unlock to live in it.
Zulu Winter – Key To My Heart

 
You must be somewhere in London, you must be loving your life in the rain. You must be somewhere in London, walking Abbey Lane.
The National – England


Mitt space

Idag har jag promenerat, sökt jobb, skrattat åt/med A, ätit keso och lyssnat mycket på musik. Måste få ordning på mitt rum som är kaos, så småningom. Har föresten fått in lite nytt i rummet hos pappa, såhär ser det ut:


Veckoslut

Promenad i ösregn, varma koppen och 21 Jumpstreet (rolig film). Söndag.


Myshelg hos E

Spontanåkte hem till Elaine igår för en helhelg hos henne. Tittat på tv och film, handlat, ätit lax till middag, ätit kesella med bär&mörk choklad till efterrätt och nu är det dags för ännu mer film. Mys!


Wild child

Bild från WASP-konserten, åh så braaa. Älskar konserter. Ikväll ska jag äta hamburgare med pappa, titta på en film jag tveksamt kommer tycka om och hoppas på att en viss Aussie är vaken. Förresten, tips: har skapat en mapp på mobilen som heter Anti-D som endast innehåller roliga videos och bilder som får mig att le. En må-bra-mapp helt enkelt.


Many moons have risen and fallen long, long before you've came

Den här låten alltså. SÅ HIMLA MYSIG.

Äppelplock och kaffemys

Idag har jag kraffsat och plockar fler äpplen och jag skulle nog vilja påstå att det är mitt favoritträdgårdsarbete, det är mysigt. Solen skiner och jag sitter på en filt och dricker kaffe, svintrött efter konserten igår natt. Men ahh dog så bra det var, galet. Igår började jag föresten på min julspellista på Spotify, kanske lite tidigt men jag kan aldrig hålla mig. Längtar verkligen, trots att risken finns att jag kommer få fira ensam i ett rum på andra sidan Atlanten. Äh, längtar ändå.


Concert day

Idag dör jag av excitement. Dör. För ikväll ska jag få se WASP som är ett av mina absoluta favoritrockband live och jag har längtat hur länge som helst efter den här dagen. Åhhhh.
 
Setlist: WASP

Bortglömda bilder

Innan kabarén i torsdes. Fint i Helsingborg.Hängde med halvnakna dansare innan showen. Kryllade föresten av dem, nice.
Hade sjukt roligt och var sjukt nervös när en man höll på att balansera på åtta stolar som stod på fyra champagneflaskor och sedan skulle balansera en stol med en tjej på på sin haka. Dog. Himla bra kväll i alla fall.

Bonjour tout le monde



 
Idag har jag tittat på film, skrivit med någon som fått mig att skratta typ oavbrutet i 2,5 timme och ätit svingod lax med pappa. Det har både varit storm och sol där ute och jag tycker om när höstväder flippar, bara man kan vara inomhus under tiden. Nu ska jag dricka kaffe och titta på en film som Sara tipsade mig om idag, ger er säkert recensioner senare. Tur ni har mig, va.

Väla med Ems

 
Idag har jag och Emma varit på Väla där vi åt amerikanska hamburgare, drack islatte och jag fick med mig en vinröd hoodie från H&M's herravdelning hem. Ikväll dricker jag kaffe och tittar på film klädd i mitt nya plagg, mysiiigt.

Toner

The Wombats – Anti-D
The Beach Boys – Wouldn't It Be Nice
Kodaline – All I Want 

Definitely maybe

Jag jämför andra killar med en drömbild jag har av någon som bor en miljon mil bort, som antagligen inte ens stämmer. Jämför musiksmak, klädstil, intressen. Jämför om jag blir lika glad av meddelanden från dem som av honom. 
 
Om två månader kommer de miljoners mil bli ganska mycket färre och jag kan inte låta bli att tänka på om vi kommer ses någon dag, dela den där ciggen, se den där matchen och lyssna på de där låtarna jag föreställt mig så många gånger. Jag tror inte det, men tänk så fint det vore.
 
 
 
 

Lördagsöndag


Taken 2 var döööbra, 1:an var kanske litelite bättre, men 2:an var fortfarande kickass och jag fullkomligt älskar Liam Neeson.
Lite senare på kvällen kom Linneah hem till mig och vi åt Snickers (okej, blandannat) och tittade på program och kändis och ouppklarade mord. Jättemysig kväll med min finis. 
Idag har jag tittat på DHW, "powernapat" i tre timmar, fixat med skolpapper (längtarsåjagdör) och tittat på Solsidan. Ska dejta MTV och dricka blåbärste hela kvällen, att slippa söndagsångest är en av få mycket bra saker med att vara arbetslös.

We don't waste no precious time

Var redo för att sova men så kom Tims kompis Lukas och vi drack jägerdrinkar, badade i badtunnan och lyssnade på roliga låtar till 5 på morgonen istället. Random, men kul. Nu ligger jag åter igen i soffan och tittar på Frodo och company med Tim. Planerna för idag är se Taken 2 på bio ikväll med Timsan. Älskar Taken, älskar Liam Neeson, älskar att gå på bio.


Höstförälskelse

Ikväll tittar jag på Konungens återkomst med Tim, äter godis, hänger på Tumblr och skriver listor i min listbok. Det regnar ute och jag måste vända det här för höstens skull. Jag älskar ju hösten, jag får inte förstöra den såhär.
 
Park

Krig i mitt huvud

Frustrationen över att känna sig orklös och rastlös på samma gång, att jag vill ställa klockan på morgonen trots att jag inte har något att gå upp till och promenera och städa och söka jobb och göra en massa nytta men att jag verkligen inte orkar fast att jag vill, att känna sig ensam fast att man har så fina vänner och bli irriterad över småsaker och gråta över minismåsaker, att känna noll till allt och leva i mjukiskläder och känna sig som den äckligaste människan i världen, ha ålderskris när man är 19 och ha panik på att livet är så kort och ändå slösar jag bort dagar och veckor på absolut ingenting, att känna att man ständigt klagar på sin blogg och när någon frågar hur det är säger man att det är helt okej kanske lite tomt och tråkigt men helt okej ändå förutom till främlingar som så jävla envist måste småprata för då säger man ju att det är bara bra hur är det själv.
 
Den största frustrationen av dem alla över att inte känna igen sig själv. Att se sig själv utifrån och tänka; vem fan är du och vad fan håller du på med? Skärp dig för helvete. Men inte veta hur.

Kanelbullens dag

 
Idag har jag gått på stan med Tove och jag köpte kläder, smink, ramar till mina LP-skivor och så har vi ätit kanelbullar på Espressohouse dagen till ära. Har även hämtat ut mobilskalet jag beställde från eBay, ser kanske lite hemmagjort ut men det var ganska fint ändå. Visar allting senare! Nu ska jag in till stan igen och träffa Tanja och Tove, och så ska vi titta på kabaré. Ah hur kul!?

Höstäpplen

 
Krattat äpplen idag. Det kändes nästan lite synd att slänga alla de som fallit ner på marken, tänkte hur många äppelpajer det hade kunnat bli av dem. Hela luften luktade höst och jag förstår mig inte på de som inte tycker om den här årstiden.
 
Ikväll ska jag titta på de avsnitt av Svenska Hollywoodfruar jag missat och kanske även lite Despies. Med filt och ljus och kaffe. Oh autumn.

Zero

Har några roliga saker inplanerade innan jag far till The United States och jag behöver det så bad. Såg ett blogginlägg igår om det där med nollställdhet. Att man inte mår dåligt men man "dansar och dricker öl och det inte riktigt känns i kroppen". Bara att läsa om det kändes bättre, som när man pratar med någon som känner precis likadant och man plötsligt är två istället för ensam. 
 
FÖRESTEN:
1349228109918725_animate_large

I can feel us drowning in the southern air

 
Idag har jag tittat på Amélie from Montmartre och druckit blåbärste. Samma te som jag drack varje dag under den tiden jag var så himla himla glad hela tiden, ungefär för ett år sedan alltså. Så den smakade lycka, om det nu kan göra det.
 
Här är en bra låt jag lyssnat på mycket idag: Pale Seas – Bodies

Kärlekmagisaknad på film

Den här videon har Lisa gjort och lika mycket som jag älskar den så dör jag av saknad. Stänger alltid av den när man kommer i slutet kommer till delen där vi åker tåg till flygplatsen, vill inte se när vi går på planet. Ska cry myself a river nu, godnatt.
 

To the moon and back

 
Igårkväll satt jag och min bror i badtunnan i regnet och pratade om hans band, framtiden och hur man ska bete sig om man inte vill hamna i the friendzone. Kan inte nämna nog hur fantastisktjävlaöverglad jag är över att ha honom. 

I see it all the time, oh your heart's not there

Att vara pojkvännig men inte kär är frustrerande. Som att frysa men bara ha superstickiga filtar hemma, eller vara jättevarm men bara ha tillgång till en dusch med varmvatten, eller som att vara hungrig men bara ärtsoppa och oliver att äta. Lite så. Frustrerande.
 
 

Långhelg i Halmstad

I fredes var det fest i Frösakull och jag dansade, drack, hånglade lite, deep talkade på verandan, smsade med någon 1000+ mil bort och var glad. 

Lisa min fina och jag.
Jacob och moi.
Lisa.
En massa dans.
Magnus (som är himla lik Jack Black), jag och Johannes.
Jättenyktra.
 
På lördagskvällen åkte vi hem till Erika för att fira henne med förfest. Jag och Lisa var allmänt dödströtta/bakis så efter firandet hos Erika agerade L skjuts till stan och sedan tillbringade vi resten av kvällen/natten i hennes säng med film och jordnötsbågar.
En av Erikas presenter.
Martina och födelsedagsbarnet.

Jag och Majas bästa vän, Tre apor.

RSS 2.0