Hockey, kattcafé och skånevisiter

Rögle besökte Göteborg så jag och ett gäng drog dit för att heja, dock på olika lag. Linda som är från Lund sa att hon kör på skånelaget i alla fall. Rögle vann och det är alltid extra kul i en bortaarena. 
 
Wayne hörde av sig typ på onsdagen och frågade om jag har planer i helgen, för han och hans kompis Lauren ville annars komma på spontanbesök. De kom sent på fredagen. På lördagen promenerade vi runt, stannade för mat och öl på olika ställen innan vi gick hem en stund. Där gjorde vi g&t-drinkar innan vi tillsammans med Andreas, Tim och Arthur gick till ett karaokeställe i Majorna. Wayne och Lauren sjöng Abba såklart <3 
 
Andreas är med i ett konstnärsförbund och tillsammans ställde de ut sina tavlor. Jag och Tim gick dit för både konsten och vinet. Andreas tavlor var som alltid superfina. 
 
När Rögle skulle möta Skellefteå sågs vi på en bar i Vasa. Skellefteå vann och det blev för mig att köpa grattisshot till Alex.
 
Jag och A gick på Halloween på Liseberg. Det var jättefint pyntat men köerna var så jäkla långa till allting så vi började med varsin öl istället. Vissa av spökhusen gick att komma in i hyfsat fort och Valkyria valde vi att köa till i 50 minuter men sen orkade vi inte mer köer. Gick en lördag efter löning dock så kanske fick skylla oss själva, nästa gång blir det en vardagskväll.
 
Jag åkte till pappa i Vinslöv och hängde med Loke. Han är en gatuhund från Irland och var lite skygg i början men sen blev vi bffs. 
 
Efter ett par dagar drog jag vidare till mamma, dit kom också Andreas med tåget. Vi började med att gå och titta på Rögle. Det var jättelänge sen jag var på hemmamatch och det var sååå kul, och Rögle vann!
 
Ute på promenad med tre älsklingar.
 
Jag och Elaine tog bilen till Ellinor för Halloweenmys. Hon är ju alltid så ambitiös med högtider, och hade ställt upp denna läskiga fågelskrämma, vågade knappt stå bredvid den.
 
Jag och Elaine gick och besökte ett kattcafé. Där bor katter man kan adoptera, men också bara fika och gosa med. Alla pengar går till katthemmet, och de har rum de kan gå undan till om de vill vara ifred. Jättebra idé ju. 
 
Jag och Andreas gick till en persisk restaurang på tredje lång. Jag tyckte maten var sådär men inredningen var fin. Andreas var också fin trots att han ständigt ger fingret när jag försöker ta bild.
 
Sen var det dags för skåne igen för att fira tidig jul. Andreas försök till gos med Pucken.
 
Vi åt jullunch och drack eggtoddy. Sen blev det paus och jag tittade på röglematchen. Vi åt julmiddag och sen blev det vin och julklappsspel. Var kul och vann bra grejer! Min favorit var nog fina whiskeyglas. 
 
Till jul blev det Liseberg igen, med Aida och Suzan. Denna gången var det inte alls mycket folk och det var bara att åka så mycket man orkade. Vi åkte Valkyria fem gånger tror jag, för att försöka komma över den initiala dödsångesten. Det gick bra och de två sista gångerna njöt vi mest. 
 
Vi köpte varm choklad och promenerade runt bland julbelysning. 
 
Gick på stan med Linda för att hon behövde hitta en nyårsklänning. Utbudet var dock chockerande dåligt, fanns typ inte en enda klänning? Så det blev eftermiddagsöl istället. 
 
Sa hejdå till Linda och drog hem för sen kom dessa för mer öl och sällskapsspel. Tror Lucas hade varit på någon julmiddag, därav tomteluvan. Kul kväll!  

RSS 2.0