Sommar, del 2

En dag efter jobbet var jag, Ann-Marie och Debbie överens om att vi behövde en drink eller typ fem. Tog hissen upp till Coq d'Argent där utsikten är så jevla grann. The city må vara ytligt och "completely soul less" som en kollega på 60+ beskrev det men det fyfasen vad fint det är. Slutar aldrig häpna. 
 
 
En annan fredag var det dags för work drinks igen. Vi drack öl medan solen gick ner, bytte ansikten i face swap appen och diskuterade grisiga män på arbetsplatser. Sen blev vi hungriga och gav oss ut för att hitta något öppet ställe som sålde mat. Gick runt i cirklar i två timmar istället, fattar inte hur vi kunde gå så vilse i området vi jobbar i. 
 
De flesta gav upp på vägen och tillslut var det bara jag, A-M och James kvar. Vi struntade i maten för ett tag och gick in på något ställe vid Liverpool st. Efter ett tag kom jag på hur bakis jag skulle bli nästa dag om jag inte åt något, så gick in på en off license bredvid, köpte en torr macka som jag åt dansandes med de andra. Sen somnade jag på bussen hem, vaknade god knows where, hade 2% batteri kvar, beställde uber som inte hittade mig och avbokade, min mobil dog och jag hatade mitt liv. Hittade mirakulöst en annan busshållsplats och tog mig hem. Typ tre timmar senare vaknade jag av alarmet för att åka och shoppa med Stina. Wehey.
 
Sommaren slog till i London hårt och plötsligt och alla skyndade sig ut i solen. Jag, Lisa och Stina gick till Tesco och köpte picnik innan vi vandrade bort till Clissold Park. 
 
Där åt vi baguett, brie och jordgubbar, läste böcker och napade i gräset.
 
Drack cider med Eliza under ett tält på Whitehart medan regnet öste ner. Hon har förlovat sig och i och med att hon är från Kanada har de ett sånt himla jobb med visum och papper. Men efter massa möten har hennes visum blivit förlängt och det var vi såklart tvungna att fira!
 
Hade Eurovision night hemma hos Zoe. Gick till affären och köpte chips n' stuff+ingredienser till att göra pimms och sangria.
 
Fönstret från Zoes sovrum leder ut på taket vilket är en sån jävla lyx. Där satt vi och drack i väntan på att det skulle börja.
 
Min bästa och jag.
 
Vi betygsatte varje låt, framträdande och outfit mycket utförligt. I pausen gjorde Terje kaffeshottar med grädde på. Vi var alla överens om att Justin Timberlike var bäst och jag minns inte ens låten som vann, varken nu eller när det hände. Så tråkig. 
 
Började en söndag med att stänga igen gardinerna, ignorera solen och titta på Netflix. Stina smsade vid lunch och sa till mig att nu gör vi något. Så vi möttes upp i stan, köpte sushi och pockys och satte oss i en park. Diskuterade alla utmattande ämnen så som utbildningar och framtid men blev trötta på det så började betygsätta förbipasserande killar istället. 
 
Någon annan helg gick vi till Abney Park Cemetery vilket har varit på min to-do list länge. Det var fint och nästan tomt på folk. Efteråt provade vi kjolar i vintagebutiker och drack kaffe på ett café med väggar tapetserade med kändisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0