Music,rain and clothes

Precis gjort chailatte med grädde och kanel på toppen, sjukt gott :*

Hejsvej. Ännu en toppendag, bild på förmiddan och musik på eftermiddan. På musiken spelade jag,anna,stefan,johan och petter upp "The river" av Bruce Springsteen. Jag skulle sjunga, vilket var sjukt svårt eftersom den ligger så lågt. Men det gick iallfall bra och vi fick mvg på det, kändes jätte bra! :)

Efter skolan åkte jag och min finaste anna till väla, både hon och jag fick jätte fina saker köpta. Jag hittade en klänning/tunika och en grå kofta på H&M, bilder kommer imorgon ifall jag hinner. Nu ska jag,mamma och peter iväg och käka på restaurang, myspys. Ha en bra kväll,sweeties. puss!

Sunshine



Har varit en sjukt bra dag, solen har skinit även idag och det gör mig bara så himla glad och peppad! På lunchrasten idag gick jag och några kompisar till en "brygg-flotte" som ligger i ån där vi satte oss. Snackade, drack redbull och hade det jätte mysigt. Defenetivt dagens bästa.

Gick en långrunda med hundarna idag också, så himla skönt att gå där längst ån i solskenet och bara andas vinterluft. Nu sitter jag och lyssnar på The Veronicas, himla bra. Tror jag hörde de ropa där nerefrån att det är mat,så jag måste sluta. Puss♥

Sweetnes

Sjukt gulligt cupcake halsband ifrån Mi Lajki.

Hej hej. Dagen har hittils varit jätte bra, i skolan fick jag reda på att jag fick VG+ på nationella proven i svenska, blev nöjd! Speciellt med tanke på att det muntliga gick sådär, jag&issi började asgarva när vi skulle prata för gruppen och alla fick sitta en lååång stund och vänta på att vi skulle lugna ner oss,hehehe. Iallfall, fick inte så hemskt mycket gjort idag, men hade iallfall roligt med människorna jag satt med :)

När jag kom hem efter skolan var det så fint väder så jag bestämde mig för att gå ut en lång lunda med hundarna längst ån, blev ungefär 1 timme och det var verkligen hur härligt som helst. Ikväll blir det hockeyRögle möter Färjestad. En väldigt viktig och spännande match, vinner vi den samtidigt som MODO förlorar mot Luleå går vi om MODO och är inte längre under kvalsträcket:) Vi får se hur det går. Hoppas ni har en bra dag, puss puss♥


Skitsöndag


Härlig sommarbild ifrån när jag&bea var i stenskär hos mina kusiner. Bea som tagit fotot.

Hej sweeties. Just nu mår jag inte alls bra för att...
1)Jag sov typ 3 timmar inatt. Sov ensam hemma med hundarna och jag hatar det verkligen, för då får jag för mig att jag hör en massa ljud och så börjar hundarna morra och usch,skitläskigt är det. Så jag låg och kolla musikvideos på mtv till typ 5 i morse och sen sov jag till 8..
2)Jag lagade precis lunch till mig själv, och det blev (som alltid när jag lagar mat) sjukt äckligt. Skulle göra tsatsiki, en sak som jag tyckte att tillochmed jag borde klara av att göra. Men icke, jag blev typ spyfärdig efter att ha ätit två skedar av det, det smakade skit!
3)Jag tänker waaay to much på en speciell person som egentligen inte är värd att tänkas på. Ju mer jag tänker på honom, ju mer ont gör det. Så jag borde egentligen bara sluta, men jag kan inte. ;/
4)Har ångest över att lovet är slut och att det är skola imorgon, jag orkar inte!

Blev ett riktigt deppar-inlägg med bara en massa klagande ifrån mig. Men bloggen ska ju spegla min vardag, och idag ser det ut såhär! Hoppas ni har en bra dag iallfall. puss.♥

Morgonmys



Hej sötisar. Sjukt seg(men ack så skön) morgon. Vaknade runt 9, låg kvar typ en timme, tittade på tv, satte på datorn och nu sitter jag här i sängen och redigerar bilder. Mys! Igår kväll var jag på födelsedags-filmkväll hemma hos Bea tillsammans med Sara&Elin. Vi tittade på Systar i jeans 2 och sen tog vi en massa foton. Tack för en rolig kväll,tjejer♥

I torsdes var jag&anna på Rögle-MODO matchen. Rögle spelade bättre än vad de gjort på mycket länge och det slutade med att de vann med 6-2, så stolt över dem! Idag möter de Skellefteå på bortaplan och då är det bara vinst som gäller, Färjestad måste också vinna mot MODO för att vi ska hänga med och undvika kvalserien.

Klockan är 12:11 och jag har inte käkat frukost, börjar bli riktigt hungrig. Så nu blir det omelett för min del, puss!

Rögle,vi ger oss aldrig.


Rögles materialare Fredrik skrev ett litet meddelande till oss :)


Rögle BK.<3


Några av de härliga supportarna som kom.



Jag&Emma i väntan på bussen.


Julia på fiket.


Åt underbara kladdekaksmuffins.


Varm choklad.


Julia&jag i vår utomhusjacuzzi.

Åh, den här dagen har varit så sjukt bra! Emma.S kom hit vid 9 och så gick vi till stationen och tog bussen till ishallen. Vi skulle vara med på Rögles träning för att ge dem lite extra stöd nu när det inte går så bra för dem. Totalt blev det runt 150 rögle supportrar som kom, sjukt kul! Träningen skulle börja vid 10, men den blev framskjuten till 11.15. Lite segt att stå och vänta så länge, men det var lätt värt det. Rögle ska veta att vi alltid finns med dem, både i med- och motgångar!<3

Vid 12 åkte vi in till stan igen, gick på stan en stund och sen åkte Emma hem. Gick till skolan och var där ett tag,sen gick jag till stationen för att möta upp Julia.Drog till Mormor Olgas café och fikade,supermysigt. Gick sedan hem till mig och bytte lite försenade julklappar. Fick en jätte fin neccisär,örhängen och söta trosor, blev jätte glad! Sen badade vi i vår utomhusjacuzzi, eller vad man nu kallar det. Jätte härligt. Resten av dagen så tittade vi på tv, snackade, åt och hade det allmänt mys! Julia drog hem vid 7 och sen dess har jag redigerat dagens bilder, tittar runt på artiklar som handlar om rögles träning och lite annat.

Nu ska jag titta på sporten på tv. Föresten, om ni vill läsa mer om rögleträningen så kan ni titta här. Puss.♥

Spirit in the night



Kvällens tjusiga look,haha. Pannband för att hålla bort luggen, tommy-hilfiger tröja och joggingbyxor. I bakgrunden ser ni också min älskade rögle tröja hänga :)

Mitt lov har börjat hur bra som helst, förhoppningsvis fortsätter det så ända fram tills på söndag. Nu sötnosar, hade jag tänkt krypa ner i sängen och titta lite på tv innan jag ska sova. Puss.♥

Michi&Emmsie


Party pic' på mig&emmsie.

Hej på er. Rögle matchen igår gick åt helvete, 4-1 till Brynäs. Det är så frustrerande att de inte får tillbaks sitt vanliga spel, igår kändes de långsamma och de gjorde några tabbar som blev till Brynäs-mål. Nu blir det nog inte slutspel för våran del, men vi kan fortfarande undvika kvalserien. Så sluta inte kämpa nu Rögle, för ni kan fixa det.

Efter Rögle åkte jag hem till Emmsie för att ha alla-♥-dag's mys. Vi åt jätte god middag tillsammans med hennes familj och deras vänner, sen tittade vi på melodifestivalen. Den var mycket bättre än förra veckan! Mina favoriter var H.E.A.T, Jennifer Brown och Månsieboy :) Efter det gick jag och Emmsie till hennes rum och kom på att vi ville leka modell-studio. Så vi stylade varandra och tog sen en massa foton, sjukt kul! Lägger upp de finaste när Emmsie skickat dem.
Fick föresten en tavla med en bild på oss två och ett jätte sött brev av henne i alla hjärtans dag present, tusen tack hjärtat!

Idag blir det söndags-chill som vanligt, kommer nog sen dra ut på stan med brorsan och käka lunch lite senare.Hoppas ni får en fin dag! Puss.


Happy valentine's day



Skulle hitta en alla hjärtans dag bild, fick bli den här lille knubbisen :) Idag är det ju meningen att man ska visa lite extra kärlek till alla som man tycker om, jag har tillexempel nu på morgonen gjort frukost på sängen till min bror. Känner hur snällheten bara flödar omkring mig,haha. Hade tänkt skicka fina kort till mina närmsta vänner men är de skickade? Nej, de ligger fortfarande på mitt skrivbort och väntar,suck. Får se till att de får dem så fort som möjligt! ♥

Idag är det Rögle match och de möter Brynäs. Ska bli sjukt spännande, är redan nervös som ett as. Vinner de inte så blir det antagligen kvalserien för deras del, och det vill vi inte! Så kom igen nu grabbar, vi tror på er! :*
Nu ska jag gå och duscha och fixa till mig lite. Ha en fin dag och people, remember to spread som love!<3

Green



För någon dag sen kom mamma hem med två tröjor till mig som hon fått men inte själv vill ha. Båda är från H&M och är egentligen grönare än på bilderna. Inte jätte speciella egentligen, men tackar ju aldrig nej till tillökning i garderoben! :)

Sitter här och lyssnar på Bruce Springsteen (petters fel) dricker sjukt gott vanilj-te och tittar runt i en massa fina bloggar :) Nu blev det kursiv stil och jag kan inte ändra tillbaks till vanligt igen?hmm. Jaja, hoppas ni har en bra kväll sweeties! puss.

Iceskating


På foto; Jag
Fotograf; Bea

Igår åkte vi som sagt skridskor med skolan och det var så extremt roligt! Ville inte alls gå av isen när lärarna sa till oss. När hockeykillarna vilade på bänken så fick vi låna deras klubbor och leka hockeyspelare för ett tag,haha. 
Var iallfall den bästa dagen på mycket länge!

Idag har vi studiedag, men vaknade ändå klockan 7 ;(  har typ inte gjort någonting idag,bara varit allmänt seg. Imorrn är det alla hjärtans dag, dagen då alla vi singlar påminns om hur ensamma vi egentligen är,haha. Nej men jag tycker inte man ska som singel sitta hemma och deppa, se det som en dag fylld av möjligheter istället! Det tänker jag göra iallfall. Hur ser ni på alla hjärtans dag? Ska ni göra nåt speciellt av dagen? Dela hemskt gärna med er. puss!♥


Gossipgirl love



Godmorgon♥ Har sovmorgon idag till 11, skööönt. Vi ska börja med en timmes friskis&svettis-pass och sen ska vi ut till ishallen och åka skridskor vilket ska bli galet kul!
Imorse läste jag föresten i en CHICK-tidning att Chace Crawford och Taylor Momsen (Nate och Jenny från gossipgirl) är ett par i verkligheten också. Hade jag faktiskt ingen aning om. Det håller ju på att bli dom i serien också, vilket jag ogillar starkt! Nate är min favorit bland killarna medans Jenny är en av de jag gillar minst, därför tycker jag inte de ska bli tillsammans...Men nog om det, nu ska jag gå och packa min fika och mina skridskor och sen dricka te framför tv:n, åh vad jag älskar att ha mycket tid över på morgonen!

Ha en bra dag,sötnosar.puss

Congrats J.


Grattis Johan på 16-års dagen:)

Hej sötisar. Allt bra med er? Skolan idag har varit jätte rolig, på förmiddan hade vi bild och blev rätt så nöjd med min alla hjärtans dag teckning. Sen var det lunch och jag,anna,johan och petter satt och avnjöt den faktiskt goda fisken,haha. På lunchrasten gick jag och anna och köpte födelsedagspresent till johan som fyller år idag (därmed bilden på honom, btw är den vääääldigt gammal!) På eftermiddan hade vi musik och då skulle jag,johan,petter,anna och stefan spela i grupp. Vi valde Bruce Springsteen-The river, och jag skulle sjunga. Sjukt svårt då jag 1)Inte hört låten förut. 2)den ligger för lågt för min röst. Men äh,gick väl okej till slut!

Efter skolan cyklade jag hem i snöyran och sen gick jag ut med vovvarna. Tittade sen på tv och var allmänt lat,hehe. Nu har jag precis käkat och nu ska jag ringa emmsie hade jag tänkt. Har ni haft en bra dag annars?:* puss.

forever21.



Forever21 till Sverige? Ja tack.


Saturday

Hej sötnosar. Igår kväll tänkte jag att nu när det är helg måste jag passa på att sova ut och få tillbaka all den energi som skolan tar just nu. Gjorde jag det då? Neeej, jag vaknade 7.15 idag..suck. Har iallafall varit en väldigt mysig dag. Tittat på film med brorsan, käkat lunch på restaurang med tim och pappa, kollat fotboll på tv och varit ute med hundarna.
Ska kolla på melodifestivalen ikväll, även fast jag de senaste åren tyckt att kvalitén på låtarna och artisterna varit LÅG. Men det är lite tradition att kolla på det,så det ska jag iallfall:) ska ni? puss♥

Snow pics





Hej hej.
Nationella i svenska i dag, skrev en novell som jag blev jätte nöjd med! Så det kändes bra. Till lunch blev det thaiwook, heeemskt gott. På eftermiddan blev det plugg med NO och sen engelska. Efter skolan gick jag och tim bort till Espressohouse där vi mötte upp mamma. Satt och fikade ett tag vilket var jätte mysigt. Tog som vanligt en chailatte, blir nog min fjärde denna veckan,hehe. När vi kom hem gick jag ut en runda med hundarna, passade på att fota lite också.
Blir ingen dagens outfit för har haft brorsans slappetröja på mig, inte värt att blogga om ;p

Tänkte gå ner nu och käka, börjar bli hungrig. puss på er guuys!♥


Fire alarm



Hej på er. Då var onsdan avklarad och jag måste säga att det har varit en helt okej dag. På förmiddan satt jag med anna,johan och petter och pluggade lite engelska. Sen var det lunch och det blev fiskgrattäng, not very nice. På rasten gick vi till stan och jag&anna tränade hockeytacklingar på vägen,haha. På eftermiddan så gick brandlarmet och så fick alla gå ut på gräsmattan, just då började det snöa så att alla elever frös halvt ihjäl. Det visade sig att någon hade spillt lite matolja på en stekplatta inne i hemkunskapen så att det hade börjat ryka en massa. Good job, smartaasss!

Efter skolan gick jag hem till pappa, tittade lite på tv och drack upp nästan ett helt juicepaket,hehe. Sen lite senare kom tim hit också (min bror) och så tittade vi på mtv på next och roomraiders, my loves. Gick sen iväg till thai express och beställde mat som var deliciooous!

För att kompensera mitt dåliga bloggande får ni en bild på mig och tröjan som jag haft på mig idag. snodde den från pappas garderob imorse, den är grymt mysig! nu ska jag kolla runt i lite bloggar, puss sweeet's♥

RSS 2.0