Nyår

Ikväll är redan bra. När vi skulle checka in på hotellet sa receptionisten att vi blivit uppgraderade till ett finare rum med balkong, yes please sa vi och här sitter vi i vårt rum och dricker cider,lyssnar på partymusik och snackar skit. Tror kvällen/natten kommer bli sjukt bra. Jag hoppas att er kväll också blir bäst!

Vet ni vad vi borde göra? Vare sig du tror på det eller inte, lev som att jorden faktiskt kommer gå under i december 2012. Vi kan inte påverka vad som ska hända nästa år, bara vår inställning till det. Ta nu hand om er, puss!

New years eve

När vi ändå är inne på det här med nyår, för några dagar sen såg jag och Elaine New years eve på bio och jag tyckte den var hur fin som helst. Skrattade, blev tårögd och rös ungefär tusen gånger. Det var en sån där film där man får följa olika människor och på olika sätt så hör de ihop, som Love Actually typ. Ska "säkerhetskopiera" den så fort jag har tid, såsåsåså bra.

Från NY till London






September Oktober November December (väldigt blandat)

Hade klassfest för JOH09 och ARH09 i min sommarstuga vilket var hur roligt som helst.
Firade Nicolina som fyllde 18, åt solkrämstårta och fick höra båda dikter och sånger. Jag,Kajsa och Sara gav henne en klänning som hon ska ha när hon går på dejt med en viss kille.
Hade halv åtta hos mig för några väldigt fina tjejer. Maten blev bra (!) och kvällen jättemysig. (Julia står bakom kameran)
På lussevakan gick jag,Nicolina,Sara och Mathilda ut och tog några drinkar/öl och hittade N's bartender.
Fest i frösakull och det var utan tvekan den roligaste av alla gånger. Vi var så himla taggade, hattarna åkte på och vi dansade till bästa partylåten.
Åkte till Paris med Tim,pappa,pappas flickvän Ylva och hennes två barn Erik och Ellika. Solen sken, Disneyland var fantastiskt och Paris likaså.
Studentfest och jag var en discotomte. Det var en bra kväll, speciellt slutet.
Jag flyttade in i min första egna lägenhet och den känslan var otrolig. Kände mig så vuxen, ensam, överexalterad och lycklig på samma gång.
Åkte till Kreta en vecka med mamma och Tim men vädret var jättedåligt och mamma jobbade där borta så blev lite rastlös. Som tur är hittade vi några snälla människor att dricka cider på balkongen med.
Köpte en världskarta till min vägg och det är en av de bästa köpen jag gjort till min lägenhet. Innan jag somnar brukar jag sitta och titta på den, upptäcka nya konstiga namn på länder och planera mina resor till olika ställen.
Åkte på Spa i Varberg med mamma och det var så himla mysigt och avslappnande.
Som sagt, väldigt blandat. Detta var också ifrån en studentfest, dock var denna innan den förra jag la ut. What so ever, den här kvällen var riktigt rolig och LH var på topp.
Ringde till mamma "Jag vill åka till Ullared innan jul "Då skulle man åkt idag innan folk får lön och innan folk börjar julhandla på riktigt...Är du ledig idag?" "Ja" "Jag kommer om en timme och hämtar dig". Underbart.
Första gången Lisa och Tina var i min lägenhet. Sen dess har vi spenderat väldigt många kvällar tillsammans och de har blivit två av mina närmsta vänner.
Julbakade med Tanja, Tove, Sabina och Anna. Gjorde sandwish-lussebullar och annat konstigt.
Blev bjuden till Kaula på middag med gamla klassen. Så himla fina tjejer.
Såg filmen Submarine och jag tyckte den var fantastisk. Den påminner mig också om killen som tipsade om den, vilket är lite fint det med.

2011 har varit det bästa året i mitt liv.

Childhood memories









Fler bilder från mammas dator från vårt gamla hus i Björkhagen. Jag bodde där i de 13 första åren av mitt liv och jag älskade det stället. Jag älskade den gula färgen på vårt hus, jag älskade de vita knutarna som såg ut som pelare där uppe och jag älskade varenda rum. Jag älskade vår trädgård som var så himla stor och fylld av träd och buskar. Det fanns en massa gömda gångar i och mellan buskarna som vi lekte i när vi var små och vissa delar av trädgården lät vi vara oskötta så att det blev som små djunglar. Det stället är ett av de finaste ställena jag vet, antagligen för jag har tusen barndomsminnen därifrån. Och barndomsminnen är speciella, visst är dem?


Från NY



Sitter på mammas dator och hittade en bild jag inte sett från New York och Central park. Mamma och Peter ska fira nyår där och jag är så avundsjuk att jag dör lite inombords. Förhoppningsvis gör jag också det när 2013 goes 2014. Vill fira nyår på en massa ställen, kanske något att skriva upp på min "To do before I die"-lista?


Buenos dias

♦ Idag ska jag tillbaka till Ängelholm, plugga lite och ikväll gå på bio med Elaine och se New years eve. Mysigt!
♦ Låtarna jag spelar på repeat just nu är Kings Of Leon – Closer och Mumm-ra – She's Got You High.
♦ Ska haffa mig en nyårskyss i år, även fast killen (killarna?) jag helst skulle vilja kyssa inte kommer vara där jag är. Whattahell, it's only a kiss.


1. Berätta om dig själv.

Nu ska jag få tummarna loss och göra den här grejen, har skjutit på det för jag tycker det är så förbannat svårt att berätta om sig själv på ett intressant sätt. Ska försöka. Jag heter Michelle, är 18 år gammal och bor i Halmstad. Jag går på en skola jag avgudar i en klass jag älskar, och som cherry on the top ligger denna skola i en stad jag förälskat mig i sen jag flyttade dit. Ljud och bildskolan, JOH 09 och Halmstad för de som vill ha lite mer info. En helt vanlig dag så är jag troligen i skolan och när jag kommer hem pluggar jag/umgås med vänner/bloggar/läser bloggar/powernapar/lyssnar på musik/skriver listor/tittar på Family Guy eller SATC. Om det inte är en vanlig dag och jag får bestämma helt själv vad jag ska göra så reser, festar eller myser jag helst.
 
Att beskriva hur jag är som person är den svåraste delen, för ibland vet jag knappt själv. Det största jag har är nog att jag bryr mig så satans mycket om människor omkring mig. Det är bra att bry sig och att bli sedd som snäll, men visst har det hänt att folk utnyttjat det där litegrann. Jag är inte den som hörs mest eller som skrattar högst, men jag skulle inte säga att jag är blyg heller. Jag tycker själv jag är ganska rolig och skrattar ofta åt mina egna skämt, vet inte hur mobbat det är på en skala. Bryr mig inte så mycket heller.
 
Bubblar av framtidsdrömmar och tycker om att planera, samtidigt som jag älskar när man spontanbestämmer något och bara gör det utan att bry sig så mycket om hur/varför. Förövrigt tycker jag om min iPhone, duntäcken, rött läppstift, cider, tv-serier, chailatte, movienights, Kalvin chokladmjölk och brev på posten, fast det får jag aldrig. Det där var väl jag sammanfattad i ett blogginlägg, I'm out.

Resa bokad!


Var inne på Ticket idag och bokade en enkelbiljett till Magaluf med Elaine. Den 15 juni drar vi iväg en obestämd tid och har förhoppningsvis a hell of a summer. Wooaaahhhh!

Maj Juni Juli Augusti

Bokade en sista-minuten till Rhodos med Elaine. Det var utan tvekan den roligaste veckan i mitt liv.
Fyllde 18 och fick plötsligt gå ut på krogen.
Åkte till Thailand på volontärresa med Tanja.
Vår underbara klass.
Fäste mig lite extra vid den här lilltjejen, Pleng.
Efter att vi kommit hem gick jag in i någon slags koma. Jag låg bara i min säng, läste Twilight och grät. Saknade barnen, speciellt Pleng, så mycket att det faktiskt gjorde fysiskt ont. Tror inte jag varit med om det förr.
Såg Pink Floyd i globen, åh så bra det vaaar.
Halmstad som den sommarstad det är var helt underbart fin.
Pluggade röven av mig fast tyckte inte det gjorde så mycket, det var värt det.
Var på Sweden Rock Festival som vanligt och det var skitbra, som vanligt.
Såg Zakk Wylde och bandet Black Label Society, fantastiskt.
Såg även Ozzy Osbourne, han sprutade skum på oss och det var lite coolt.
Tältade med Vendela i min trädgård, kollade film, åt godis och sjöng lite.
Var på Helsingborgsfestivalen och en av nätterna var så extremt roliga. Dansade gärnet på The tivoli, blev bjudna på drinkar av några fotbollskillar och pussades en massa med G. När jag skulle lägga till honom på Facebook såg jag att han hade flickvän, wops?

Julafton

Är hos pappa ikväll så äntligen kan jag blogga lite normalt. Har tappat bort strömkabeln till min dator hos mamma, woops.


Free bird.



Idag: Sovit ut till 11, gymmat och sprungit en halvmil (sjukt bra för att vara jag!!) och rensat min garderob här hos mamma.
Ikväll: Kollar 27 dresses med te och ansiktsmask. Bra slut på en bra dag, älskar att känna mig effektiv och få saker gjorda!


Wazzaaap

Idag är det julafton nummer två med mormor,mina två mostrar och min gammelmormor. Just nu är de ute och bubblar medan jag och Tim sitter osociala på hans rum. Om en stund ska vi äta mat och öppna julklappar. Älskar julen, speciellt den här. Fira med båda päronen+att se fram emot SMS är bäst.

Vill att det ska bli nyår NU! Hotell och utgång med Elaine. Dör. Så. Kul. Jag tror 2012 kommer bli hur bra som helst, om inte jorden går under förstås. Ska skriva ner några nyårslöften senare, tjohej


Juldagen

Hade en jättemysig julafton igår med mamma,pappa,Tim och farmor. Åt kalasgod julmat, spelade julklappsspelet och fick jättefina julklappar. Fick bland annat pengar,sängkläder,tidningsprenumeration,saker till lägenheten,biljetter till Sweden Rock Festival/Springsteen/Black Sabbath och lite småsaker. Blev hur glad som helst!

Idag har jag och Tim haft ett Sagan om ringen-maraton minus den första filmen. Det har varit mysigt men jag känner mig som världens segaste människa just nu. Är sjukt irriterad just nu, det finns människor som verkligen inte tänker sig för ibland. Lyssnar på System of a down och försöker skaka av mig det, orka sura dagen efter julafton. Gud vad jag saknar Elaine.

2011

Fem händelser som varit bra det här året?
1. Resan till Usa. Jag älskade som sagt NY och San Fran, och LA var fantastiskt att uppleva det med.
2. Skolbytet, mår så otroligt bra just nu och det beror mycket på det. 
3. Faliraki med Elaine. Det var den galnaste veckan i mitt liv med utgång varje kväll, brittiska crushes och sol. 
4. Volontärresan till Thailand med Tanja. Nu i efterhand har saknaden gjort så förbannat ont, men samtidigt var det bland det bästa jag varit med om i hela mitt liv. 
5. Paris med pappa,Tim,Ylva,Erik och Ellika var hur bra som helst. Jag älskar den staden och Disneyland är så mysigt.
6. Nu la jag till en extrapunkt men jag måste få med en sak till. I år kom jag över en kille jag tyckte om i 1,5 år och som behandlade mig jättekonstigt och dumt. Så vansinnigt skönt.




Fem händelser som varit sämst det här året?
1. När vi lämnade våra fina barn i Thailand. Top tre värsta sakerna jag varit med om i hela mitt liv.
2. Att jag träffat min familj mindre i och med att jag flyttat. Jag tycker om att bo själv men åh, vad jag saknar dem. 
3. Att lämna min gamla klass.
4. -
5. -

Vad har du lärt dig i år?
Jag har lärt mig att ibland måste man våga fast att man är skiträdd. Antingen blir det bättre eller så blir det skit och då är det bara att börja om från början igen och ta ett nytt beslut. Jag har lärt mig att inte se lika allvarligt på saker. Jag har lärt mig att jag faktiskt är något att ha och att man alltid kommer över heart breaks, oavsett hur hopplöst det än känns för stunden.


Blev året som du har tänkt dig?
Nej, det blev så mycket bättre. Från den dagen jag på allvar bestämde mig för att jag ville byta skola till min första dag på LBS i Halmstad var det mindre än en månad, och jag visste inte alls vad som väntade mig. Volontärresan till Thailand hade jag och Tanja pratat om sen 1:an i gymnasiet och jag tänkte att det skulle bli en kul grej, aldrig hade jag kunnat gissa att jag skulle förälska mig så i ungarna och att de skulle påverka mig så mycket som person.


Vilka kläder har du använt mest?
Det där är så olika, jag vet inte. Jeans, svarta byxor, tröjor, klänning när jag känner för det. 

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Jag lyssnar mest på rock, som Guns n' roses, SOAD, Korn m.m. Även börjat lyssna på lite indie, tillexempel Arctic monkeys, The kooks och The strokes.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Sex and the City, Family guy, South park, Svampbob och olika filmer.

Vilka människor har du hängt mest med år?
Vilken svår fråga. Hm, min klass, några från journalist/musikklassen -10, Tina&Lisa och Elaine tror jag. Mina kompisar i Ängelholm/Helsingborg/Vartdenuänbor har jag träffat mycket mindre än vad jag velat, vilket suger.

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Jag har lärt känna många helt underbara människor på min nya skola. Jag har inte glömt någon, får inte med alla på bild bara. Tycker om er allihopa sanslöst mycket!

 

Vad är det vackraste du fått i år?
Jag har fått komplimanger som varit så sjukt fina att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Sen har jag fått en ros som var fin, fast det var från en slemmig skotte på fyllan så jag vet inte om det var så vackert ändå.

Vad är det bästa du har läst?
Ozzy Osbournes självbiografi.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

Vad var din största framgång 2011?
Det är nog vad jag lyckats åstadkomma med mig själv, att jag är så mycket modigare och nöjdare med mig själv än vad jag förut varit.

Bästa köpet?
Resan till Faliraki. Upplevelser före prylar, alltid (fast att jag gärna köpt en iPad...)

Vad spenderade du mest pengar på?
Antagligen resan, mat och utgångar.

Vad önskar du att du gjort mer?
Träna.

Favoritvideo i år?



Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag drog ut med Isabelle i Helsingborg på en onsdag och det var halvdött och konstiga människor ute, men jag har fan aldrig tråkigt med Issi.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Blandad, åt det rockiga hållet.


Januari Februari Mars April

Började året med en Film Team-kväll med Michael, Nok och Tanja.
Tog det modigaste,spontanaste och bästa beslutet i mitt liv. Jag bytte till LBS i Halmstad, jag var livrädd och i början undrade jag vad fan jag gjort. Nu efter snart 1 år där älskar jag mig själv för att jag vågade, skolan och människorna där är bland det bästa som har hänt mig.
Blev lite smått pirrigt superförälskad.
Firade Julia med mat och fina tjejer.
Firade Emma&Anna och en av tjejerna på festen trillade i trappan så vi fick ringa 112, sicket kaos.
Bowlade på friluftsdagen och jag lärde känna dessa fina tjejerna bättre.
Åt en hamburgare med banan i, så random och så gott.
Fick ett ryck i och med skolbytet och klippte lugg, hade rött läppstift och klädde mig rockigare. Saknar luggen som tusan fast den var jobbig när det blåste och regnade, så den kommer nog inte komma tillbaka.
Fick en iPhone 4 och jag blev/är kär. De som säger att de inte gillar Iphones är för att de aldrig haft en. Har man väl skaffat kan man inte tänka sig gå över till något annat!
Martina spred en ITgirl-epedemi i vår klass och vi la väldigt mycket tid på det där spelet.
Åkte till New York och blev kär i staden.
Fortsatte till San Francisco och blev kär i den med.
Avslutade i Los Angeles. Gjorde för lite för att jag skulle kunna förälska mig, men Universal Studios är alltid roligt!

Studentfest part 2

Bilder tagna från Sara

Dejt med ex-klassen

Var på middag hos Kaula igårkväll med min fina ex-klass. Åt kalasgod pizza&kycklingsallad och lekte lappleken där vi delade med oss av lite hemligheter. Tog lite senare på kvällen en drink på någon bar tillsammans med Tove och Sandra. När jag och Tove sedan skulle hem till henne var tåget inställt och bussen mer än en timme sen så tillslut fick hennes mamma komma och hämta oss. OM det var skönt att lägga sig i sängen sen!

Idag har jag powerwalkat från Ramlösa station hem till mig för att inleda min SPA-dag med mig själv. I min lägenhet är det så stökigt just nu och det är inte mysigt att ha ansiktsmask och allt det där i röran. Nu när jag är hos pappa där det alltid är så städat och mysigt tänkte jag passa på att peela mig, måla naglarna, noppa ögonbrynen, ha ansiktsmask och ja, allt det där. Tänkte också påbörja min årsresumé på bloggen idag, tycker sånt är så skoj. Hörs senare, ciiaaao 

Studentfest part 1

Förfest hos Mathilda, studentfest på Moon och lite efterhäng på BoB. Träffade två fransmän som jag spelade in för att de pratade så himla fint, åhhh. Nu ska jag i alla fall ta mitt pick och pack och åka till pappa. Hejdå fina Halmstad, vi ses nästa år.

ps. Snott de två understa bilderna av Niccan. ds.

Donken och Despies


Blev lite ändrade planer idag, konstigt att det brukar bli så när jag har något tråkigt inplanerat. Gick till McDonalds med Tina och Viktor, följde med den sistnämnda till en musikaffär och nu ikväll har jag hängt hos Tina med te och ett avsnitt DHW. Kan städa imorgon, skjuta upp saker har blivit lite av min grej. Klockan är 23.22 och jag är inte på sovhumör alls, så jag fördriver tid på Facebook och Twitter istället. Nice.

You can't deny your looking for the sunset



Sitter i skolan och pluggar med Amanda mittemot mig. Hon dricker kaffe och det hade jag gärna också gjort men idag har jag mitt röda läppstift på så det blir bara kladdigt. Efter skolan har jag bestämt mig för att inte plugga (som om jag gör det ändå) och städa hela min lägenhet istället. Det ska dammas,dammsugas och moppas tills det skiner. Vill komma tillbaka till en fin lägenhet efter jullovet! Med kickass musik blir det kanske nästan lite mysigt. Snart dags för lunch, tjingeling

23:25

Ibland tänker jag att jag vill jag ha en On/Off-knapp för känslor. För de där känslorna man knappt förstår sig på själv men som gör lite ont. De känslorna som sätter igång tankarna på ett jobbigt sätt. Fast hade jag haft den där knappen framför mig hade jag antagligen inte tryckt på den. Vi behöver känslor, både de bra och dåliga.

Alla trettio musikdagar

Jag orkar inte göra en sådan här varje dag så nu kör jag alla på en och samma gång. Kör föresten igång med 30-dagarslistan snart, någon gång.

Day 16 – a song that you used to love but now hate: 50 Cent – Candy Shop, har säkert tyckt om den här någon gång när jag var yngre. Den suger.

Day 17 – a song that you hear often on the radio: Lyssnar inte på radio, men när jag väl gör det är det Bandit och där spelas Danko Jones – Had Enough flitigt.

Day 18 – a song that you wish you heard on the radio: Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams, för att jag blir så nedrans glad av den.

Day 19 – a song from your favorite album: System Of A Down – Lost In Hollywood, Spotify är ju lite av en albumdödade men jag tycker att SOAD's album Mezmerize är grymt.

Day 20 – a song that you listen to when you’re angry: Det brukar vara något med Korn, som denna; Korn – Got The Life. Fast har ingen speciell låt sådär.

Day 21 – a song that you listen to when you’re happy: Queen – I Want To Break Free, den gör mig om möjligt ännu gladare. Särskilt bra är den när man sjunger med lite halvt skrikandes.

Day 22 – a song that you listen to when you’re sad: Birdy – Shelter

Day 23 – a song that you want to play at your wedding: Den här vet jag faktiskt inte.

Day 24 – a song that you want to play at your funeral: Guns N' Roses – Don't Cry (Original) för att den är fin, GNR är ett av mina favoritband och det kan behövas lite elgitarr i kyrkan. Det är sorgligt som det är. 

Day 25 – a song that makes you laugh: Det finns en låt som jag och Tove skrattade enormt mycket åt men den är så omogen så den får inte vara med här.

Day 26 – a song that you can play on an instrument: Céline Dion – My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic"), jag har nog glömt lite och spelar absolut inte avancerat men ändå. 

Day 27 – a song that you wish you could play: Guns N' Roses – My Michelle, bara för att. Hehe.

Day 28 – a song that makes you feel guilty: Pitbull – I Know You Want Me (Calle Ocho) för att den kvällen då jag hade min värsta fylla någonsin spelades denna om&om igen. Känner nästan lukten av vodka och spya när jag hör den,haha.

Day 29 – a song from your childhood: Lyssnade en del på Markoolio, bland annat Markoolio – Åka Pendeltåg. Haha, åh gud.

Day 30 – your favorite song at this time last year:Lissie – Everywhere I Go - Alternate Version


Helgen

Den här helgen har varit hemskt bra.

I fredes var det fest i Frösakull och jag hade en väldigt bra kväll. Dansade till Kiss – Crazy Crazy Nights, pussades lite, hade det obligatoriska deep talket och hängde med några av de absolut bästa människorna jag vet.

Igår hade jag och Lisa en bakisdag deluxe med ändlöst många avsnitt av Desperate Housewives, rhodosrulle och frysna mangobitar. Rörde oss knappt ur fläcken och det var bara en perfekt dagen efter.


Morgon

Vaknade 3,5 timme innan alarmet idag så jag gick upp och började fixa med bloggdesignen. Vill ha den så enkel som möjligt, så jag är nöjd med hur den blev! Ska göra mig i ordning nu och sen bege mig mot skolan för att repa inför skolavslutningen nästa vecka. Skönt med fredag för övrigt, ska dricka alkohol och dansa dansa dansa ikväll. Peeerfa.

Palalala

För att fortsätta på det negativa spåret jag kommit in på. Jag vill bara förändra mig själv NUNUNU. Man ska inte jämföra sig med andra blabla, men jag gör det och jag gör det verkligen hela tiden. Jag har så jävla fantastiska människor omkring mig och de är snygga, roliga, intresanta, duktiga på olika saker, har fina kläder och är allmänt bra. Jag har så himla lätt för att känna mig som den gråa och tråkiga personen när jag tänker på hur dem är och vad de har. Jag är aldrig den sötaste, aldrig den roligaste, aldrig den spralligaste, aldrig den som tar dagen som den kommer, aldrig något såntdär. När jag tänker på mina olika vänner ser jag dem med så olika starka personligheter. Hon är den roligaste jag känner, hon är den som alltid får en att må bra, hon är den kreativa med roliga idéer, hon är den som kommer överens med alla. Vad är jag? Snäll? Folk dras inte till snälla människor och är man snäll kör människor över en för att man vågar ändå inte säga ifrån. Inte alla såklart, men många. Ibland önskar jag att jag var annorlunda, ibland till och med att jag var någon annan. Åh palla. Det är inget "kommentera och bekräfta mig", ville bara kladda lite på min blogg.

Det blir bättre. Hejsvej

Mörker är inte alls fint

Mysig julshopping. Lite käk på Donken. Allmänt kul med mina två finisar. Fast nu känner jag mig trött och deppig och jag vet inte varför. Som Mathilda sa, det blir bättre när det blir ljusare ute och det tror jag med. Jag orkar inte att det börjar mörkna vid 15.30 och solen knappt skiner längre. Jag och mitt humör behöver sol sol sol. Jag vill ha jul och nyår nu och sen vår direkt. Januari,Februari och Mars kan dö. Ska lyssna på The Kooks – How'd You Like That nu och försöka plugga lite fast att jag inte förstår någonting. Omgomgomgmog ikväll är inte bra.

Torsdag morgon

Min morgon hade gärna fått se lite mer ut som på bilderna. Sitter istället i min stökiga lägenhet med en kopp jordgubbste som inte alls smakar gott. Ska alldeles strax ta tag i städningen och sedan duscha och fixa mig. I eftermiddag ska det julhandlas och mysas på stan med L och T. Är dödödösötsugen, måste köpa med mig något hem till ikväll. Naturgodis kanske, yum.

Gillar bruden på bilden

Har haft en liten svacka där jag känt mig fruktansvärt omotiverad, uttråkad och seg. Jag har levt på helgerna och så fort det blivit måndag igen har det gått tillbaka till det tråkiga mute-läget. Sovmorgon i all ära men herre gud, efter att jag har vaknat har jag bara trallat rundor i min lägenhet och inte orkat ta tag i någonting. De som går i skolan varje dag tycker säkert det låter skitnice att gå i skolan två dagar i veckan och visst är det skönt men åh, så tråkigt. Klagat en massa på det och nu är det dags att gör något åt det. Jag vill inte ha ingenting att göra och då skaffar jag helt enkelt mig saker att ta tag i. TAGGAR LIVET!

Främlingar, kompisar och bekanta


Jag tänker ganska ofta på hur personlig jag ska vara i min blogg och hur mycket av vad jag tänker och känner jag ska avslöja. Jag vet några stycken som läser min blogg men om jag tittar på besökarstatistiken förstår jag att fler än de jag vet om har hittat hit. Det är roligt fast gör det hela lite svårare. Hur mycket ska man öppna upp sig för främlingar? Gör det något om de vet om mina små förälskelser och sammanbrott? Kanske inte. Jag har några kompisar som är väldigt öppna i sina bloggar och jag ser upp till dem på något sätt, för uppenbarligen struntar de mer än mig i vad folk tänker om det de skriver.

Så nu kör jag. Vem bryr sig om 100 år?

11-12-13


Nu måste jag ta tag i vissa saker.
1. Plugga som ett freak sista veckan och sluta powernapa bort mina eftermiddagar och kvällar.
2. Städa lägenheten för att det dels är mycket trevligare när det är städat och dels för att jag pluggar bättre när det är ordning och reda runt omkring mig.
3. Kolla upp skolor i USA på allvar. Jag vill kunna skriva ut bilder på dem och sätta upp på väggen så att om jag känner mig skoltrött/mörkerdeppig kan jag titta på dem och veta vad som väntar mig om ungefär ett år.

Nu ska jag käka väldigt sen middag i form av en wok med räkor framför ett avsnitt South Park. Godnatt!

Lussevaka

Fuck monday tänkte vi och drog ut på krogen för några drinkar/öl. Det var mysigt trots att vi i princip var de enda ute. "Som en fika fast med alkohol" som vi sa. Idag i skolan tittade vi på ett luciatåg och väntade sen i ca 4,5 timme på en lektion som varade i 10 minuter. Knasigt. Efter skolan var jag på en arbetsintervju och det var lite läskigt fast mest spännande, och så gick det bra tror jag. Ikväll har min dåliga självdiciplin tagit över och ställer för att plugga har jag sovit. Ovanligt. Ska försöka skriva lite på en uppsats nu och sen ikväll mysa med Tina och Lisa. Tjohej!


You better smile

Foto: Mathilda Ahlberg

A story about love

Ikväll har jag sett 500 days of summer, en av världens finaste filmer. Har även powernapat och druckit te. Nu ska jag kolla runt på internet efter saker jag önskar mig i julklapp. Åh vad jag längtar, två veckor kvar!


Halv åtta hos Michelle

Hade en jättemysig kväll med några av mina favoriter och maten blev faktiskt bra! Idag har jag lite huvudvärk och känner mig allmänt seg så tror inte jag kommer lämna mina myskläder eller huset en sekund. Ska försöka plugga lite, skriva min önskelista och titta på film. Myslördag låter så himla bra just nu.

Alla bilder är tagna från Julia!

Fredag


Idag har jag blivit fotad av Mathilda i studion på skolan och fixat inför middagen ikväll. Fem fina tjejer kommer 18.30 för en trerättersmiddag jag fixat, stolt!!

Bakistorsdag

Tumblr_lsj9jeec3c1qbnqago1_500_large

 

Tumblr_lsg0eb3q4z1qz4j6bo1_500_large

 


Ska snart till affären och handla med pappa till middagen imorgon. Jag och några tjejer ska ha "Halv åtta hos mig" och premiärmiddagen ska alltså vara hos mig. Ska bli väldigt mysigt! Fram tills att pappa kommer ska jag bakismysa framför tv:n med en kopp kaffe. Ska föresten försöka få honom att köpa sushi ikväll, vore så jävla gott.

Ciao

Rolling in the deep


Tycker om denna ca en miljon gånger mer än originalet.

Young, wild and free

Drinkar, dans och några hångelbilder. Bra kväll.

Studentfest


Sitter hemma med Amanda och Pucken och väntar på några andra tjejer. När de kommit ska vi käka på pizzerian nedanför mig och sedan förfesta innan det är dags för studentfest. Wohooo!

Ett år sedan

 


Hade tråkigt och tittade igenom mitt bloggarkiv litegrann, kom på att för ett år sedan var vi i Dubai. Det känns inte som att det var så länge sen, fast det tycker man ju nästan aldrig. "Gud vad det här året/månaden/veckan gått fort", det är ofta man tycker så och det är antagligen för man inte tänker på alla de dagar det inte hände något speciellt. När jag tänker på 2011 tänker jag på Usa, när jag bytade skola, Thailand, Rhodos och Paris. De stora grejerna. Dagarna jag bara gått i skolan, kommit hem och pluggat är nästan som att de inte finns. Det är nästan lite deprimerande att tänka så, fast samtidigt kan man ju inte vid varje årsskifte sitta och tänka tillbaka på alla 365 dagar man varit med om.

2011 har hittils varit väldigt bra, ett bland de bästa åren faktiskt.

Grattis pappa!



Jag älskar dig big time.


-It's a big love letter - I've got a big heart

Ikväll har jag,Lisa och Tina tittar på Submarine. Känner på mig att jag kommer se om den senare i veckan, tycker om den så himla mycket. Nu vill jag ha onsdag och studentfest, jag&Nicolina ska vara två partysugna pensionärer. Köpte en lila kjol på Second Hand idag som är svinful, perfekt till onsdagens outfit.

Bed time


 

 


The whole world stared so I swallowed the fear

Jag har skrivit och suddat ut, skrivit och suddat ut ungefär 8 gånger nu. Har kommit fram till att det inte finns så mycket att säga, förutom att det är fruktansvärt. Det måste ses och det kan göras här. Efteråt borde ni se detta för att det värmer i hela kroppen och man gråter på ett annat sätt än till den första videon. Man gråter för att sådana människor är hopp.

day 15 – a song that describes you


Jag kommer inte på någon låt med en text som beskriver mig så det får bli en låt med mitt namn istället. Jag minns när jag var liten och pappa berättade att det fanns en låt om mig som hette "Michelle ma belle". Jag trodde han menade "Michelle my bell", förstod inte varför de kallade Michelle "sin klocka" men den var så fin så jag struntade i det. Sedan lyssnade jag på den hundra gånger om och låtsades att de faktiskt var mig de sjöng om.

Julbak

 

Idag har jag,Tove,Anna och Sabina varit hemma hos Tanja på julbak. Gjorde lussebullar, pepparkakor och knäck och allting blev väldigt gott. Rolig och mysig söndag!

Ikväll har jag färgat mitt hår och fått bort min hemska utväxt, skönt! Såg dock att jag missat lite där bak så lite utväxt är nog kvar men jag orkar inte bry mig. Har lite planer för mitt hår som jag ska ta tag i så fort jag har mer pengar. Längtar längtar längtar. Nu ska jag dricka vaniljte och plugga historia, tjingeling

Trettio dagar till

Jag har redan gjort en sån här lista fast med andra rubriker än den här. Hittade denna hos Lisa och tänkte köra en gång till för att det var ganska kul sist. Jag kom på att jag har en 30-dagarslista med musik också, ska kanske ta tag i den också.


1. Berätta om dig själv. 
2. Berätta om staden som du bor i. 
3. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
4. Berätta om en person som du beundrar. 
5. Berätta om vem du var för ett år sedan. 
6. Berätta om bloggarna du läser. 
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier. 
8. Berätta om hur du ser på kärlek. 
9. Berätta om en av dina favoritfestlåtar. 
10. Berätta om ditt favoritband.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut. 
12. Berätta om någon som du saknar. 
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem. 
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig. 
15. Berätta om en av dina favoritböcker. 
16. Berätta om vad du känner just precis nu. 
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig. 
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör. 
19. Berätta om en vän som bor långt bort. 
20. Berätta om din favoritmat. 
21. Berätta om någon som du älskar. 
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om din favoritresa.
24. Berätta om din senaste kärlek.
25. Berätta om hur du är när du är full. 
26. Berätta om hur du känner inför år 2012.
27. Berätta om din musiksmak. 
28. Berätta om något du gör som folk brukar tycka är annorlunda. 
29. Berätta om något du avskyr. 
30. Berätta om tre känsloladdade låtar.


Bara en massa fint

 
 
 
 
 
 
Jag blev nyss kär i den här filmen. Fin, lite udda sådär.

Some days I just pray to the God of sex and drums and rock 'n' roll


Lyssnar just nu på en av de bästa powerballaderna jag vet. Den heter I'd do anything for love, sjungs av Meat Loaf och släpptes året jag föddes. Hemskt fin.

Spenderar denna lördagskväll hemma hos pappa, börjar framför datorn ett tag och sen vid 21.00 ska jag titta på The Ugly Truth på Canal+ First. Nu ska jag dricka te och ta mig igenom listan av olästa bloggar, ciao.


Thank God it's friday



Sitter hemms hos mamma med kaffe och musik, sweet morning. Om en timme ska jag träffa Elaine för en fika och en runda på stan. Är så himla sugen på Espressohouse's juice, kanske blir en sådan! Senare idag ska jag,Lovisa och Emma ha South Park-maraton Och fredagsmys hemma hos mig, myspys. Hoppas ni får en fin fredag, puss

RSS 2.0