Hos daddy











Vårkänslor, solsken, de fina blommorna, kinamat med lillebror och att mitt rum hos pappa börjar komma i ordning är sånt som gjort mig glad idag. Sen att min mobil slutat fungera, spotify dampar och jag nu ikväll fick reda på en dålig sak är en annan femma. Focus on the good stuffs!
Imorgon ska jag in till fina Helsingborg och fika med Vendela, ska bli riktigt mysigt. Saknar min täänt :D
Lyssnar just nu på Alexander Rybaks fina stämma, hans låtar är så fina&glada. Gött när humöret inte är på topp.
Här har alla spotifyare mina favoriter; Alexander Rybak – 500 Miles & Alexander Rybak – Dolphin
Yeeyee, nu ska jag försöka få igång min mobil, hatar att vara utan den :/ puss


Nattinlägg

Trött, men väldigt glad. Fast samtidigt confused och lite orolig. Men vem har sagt att det ska vara lätt..
Nu är klockan 01:29 och jag känner hur ögonlocken börjar bli tunga. Ska snart lägga mig i sängen och fylla min nya ipod med musik, sen ligga och lyssna mig igenom den hela natten lång :) Imorgon ska jag till min älskade daddy, ska bli trevligt. Sov så gott sweeties, puss.


Summertimes









Skulle inte sitta fel med lite sommarlov nu :D
Fast först kommer våren, och den är sjukt härlig den med.


Litta sommarkänsla över denna, tänker på när jag,Julia&Elaine var i Båstad av någon anledning :)


Helgen

I lördes var det 18-fest för Hanna, käkade asgod middag och satt sen och pratade med trevliga människor. Tack för kvällen :)


Elaine,glad Fredric och Sandra

Måns och jag

Jag och Elaine babe<3

Jesper och Viktor

Hahah Måns öl som var fylld med skit (han halsade faktiskt den...)

Haha, han hittade även extra stora Ahlgrens bilar vilket han satt och asgarvade åt ett bra tag, såg roligt ut..

Jaaaa, jag dååå som ni seeer.

Efter festen tog vi bussen in till Ängelholm, gick hem till Viggo där vi sov. Oscar kom nästa dag och så åt vi sen frukost och kollade på knäppa grejer på existenz xd


Bengan och Elaine,haha

Sötis

hahah, bjuder på den bara för viggo ser så pluttig ut :)

Hahaha, oscar är väck

På kvällen till söndan gick jag hem till Viggo igen där han,jag och Oskar kollade på XXX, den va lite halvtråkig som jag somnade,hehe. Sen kom Oliwer,Elliot,Richard och Mike (Åke) också, vid 2 på natten fick de för sig att de ville kröga så vi gick till Oliwers lilla lya och spelade ölspelet ;P Sen fick jag sova hos snällis-viggo :)
På måndag morgon tog jag tåget till Hbg, käkade på subway,träffade Tanjis och shoppade lite stuffs.


Så, nu har vi catchat upp allting jag missat att blogga om. Hörs ikväll, pöss


Fest för Larsen&GB





Fick bara två bilder från festen igår, en på mig&elaine där man får en härlig close-up på mitt hår och en på Robin med den vita kepsen ;p hade det trevligt, trots galna små hammare och folk som fick liiite för mycket av det goda. Träffade Issi,Spätt,Lovisa och Fanny där också, väldigt roligt :D Efter festen stack vi hem till Viggo och sov där, fick hälsa på hans underlat Bengt och sen fick Elaine se en syn hon nog aldrig kommer glömma, hahahhahaha.
Fick gå upp tidigt för jag ska jobba, gött........Efteråt ska vi dra hem och sova lite, duscha och ha ansiktsmasker för att bli fit for fight till ikväll när vi ska fira Hanna :) Ha en bra lördag, puss.


Födelsedagsfirar-dag

Ahh lovely friday ♥
Matten var utbytt till engelskan, på SO:n fick jag inte ett endaste ord skrivet och på klassrådet fanns det inget speciellt att ta upp. En chill skoldag med andra ord. Efter skolan följde Michael&Lilja med mig till Lagerhaus för att titta på lite presenter till folk. De var så snälla och hjälpa mig att leta ;p Efteråt gick vi till nån affär där de provade kepsar och hattar,haha supersnyggt. Tog tåget hem vid halv 2 och nu sitter jag här och och tänkte röja lite på rummet.
  Vid halv fem ska vi fira Juliet baby med pizza, och sen ikväll ska jag&Elaine på fest för födelsedagsbarnen Larsen&GB. Ska försöka uppdatera ikväll om det blir tid över. Love!


Sööet lijten kiise

Roliga djurbilder kanske ska bli min nya grej? hahah så sweeet.
Idag i skolan efter lunchen hade vi en timmes engelska där jag&Tove faktiskt var väldigt effektiva (läs; Tove var effektiv och jag satt och snyltade hennes svar). Sen lite senare fixade vår söta lärare påskfika med våfflor till alla, jag&Tovelito tog ut våra våfflor på balkongen där vi njöt (utan jackor:D) av vårsolen. Efteråt fick man göra lite som man ville, jag och Tove gick till redaktionen där jag la mig i soffan för att läsa min bok. Blev riktigt trött och det slutade med att jag somnade så Tove fick väcka mig när vi skulle hem,höhö. 
  Blev hämtad av daddy, somnade på hans soffa när vi kom hem och sen dess har jag gjort...ingentiiing. Lyssnar just nu på AIK-Rögle på radion, hejahejaheja Ärrrrbeeeekåååå.
Nu ska jag kolla andras bloggar sen tänker jag gå och lägga mig, godnatt sweeties


Happyface!


Jag&Tove idag, glada gobbar :D

Solen skiner, det är varmt ute, jag har min nya vårjacka idag (som jag spillde rött nagellack på imorse,höhö), jag&Tove har roouligt (fast vi saknar våra sjukisar), efter skolan ska jag hem till pappa och sätta ihop möbler till mitt rum och förövrigt är jag väldigt glad och alla är så härliga och hela världen är så underbar :D
Skulle bara dela med mig lite av min vår-lycka, nu är det back to work med Stefans SO-uppgift. Puss!


Onsdag


Fotograf; Mathilda

Helllu
Pratade precis med Lovisa i telefon, skönt att få höra min mycket saknade tös röst! I miss her alot.
Idag i skolan höll vi våra miljö-tal, haha jag var fan ett skämt! Stod i vad som kändes som flera sekunder och bara glodde för jag inte kom på vad jag skulle säga, haha usch hemskt. Skönt att ha det gjort iallafall.
Efter skolan åkte jag till Väla och gick där med Elaine&Zlavica. Köpte lite presenter till folk, skulle egentligen inte köpa något till mig själv fast det blev ändå att en vårjacka från H&M fick följa med hem :)
Nu ikväll ska jag vara duktig och plugga, fixa lite tvätt och packa till pappa som jag ska till imorgon. Vi höres alla söta människor, pööss.



This is just making you stronger in the end



Hade varit obeskrivligt skönt att få vara hemma idag och bara sova bort tiden. Fly från problemen.
Fast det hjälper inte i längden, det vet jag om. Ta tag i problemen, lös dem, glöm dem.
Vi vet ju om att allting i slutändan faktiskt löser sig, right?


2 versions

Dead by April – What Can I Say - Radio Version     <-- Utan skrik
Dead by April – What Can I Say     <-- Med skrik

Lyssnar på skrikversionen just nu, bara för jag är så jävla sur.


BTW KAN ALLT PLUGG TA SIG NÅNSTANS.


Frösakull

















Snabbis om helgen;
I fredes hade varken jag eller Elaine nåt att göra så hon kom hem till mig, vi köpte kränge och tittade på tv hela kvällen, riktigt mysigt! <3
På lördan åkte jag,tim och pappsen till vår stuga som ligger en liten bit utanför Halmstad. Jag&Pappa käkade supergod sushi, vi var ute med hundarna, kollade film och käkade pirre. Idag har vi firat våffeldagen hos farmor med våfflor, of course, och även mycket goda semlor.
Myshelg med noll ansträngning, skööönt.


Eeeenteee bra jobbat

Idag har jag nog haft min minst ambitiösa lektion ever, inte gjort ett skit som har med arbetet att göra, och så sitter jag och whinar om att jag känner mig stressad ;p Vi slutar om typ 20 minuter men då ska jag,Tanja och Nok sätta oss och göra klart matteinlämningen vilket suger BIGTIME! Ska få det överstökat så snabbt som möjligt.
Förööövrigt är det en molnig&regnig fredag som gärna hade fått vara solig istället, fast finns ju personer som skiner upp dagen bara genom att vara så fina :') titiihihihihih.
puss

Dagens, 18 mars -10

Dagens låt: Pollylåten, "petter och jag, vi är goda vänner fasten mycket olikaaa"
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Foundation,mascara
Dagens klädsel: Randig tröja,lacktights
Dagens roligaste händelse: Ingen speciell, hela dagen har varit allmänt kul
Dagens planer: Skola,hem till pappa,käka och plugga
Dagens vill ha: Hihi
Dagens saknad: Juli1
Dagens drog: Mina banan-jordgubbs tuggummin, mmm!
Dagens tråkigaste: att plugga med EU och matteinlämningen.
Dagens finaste: Hihi
Dagens måste: en jävlans massa plugg
Dagens bästa: Hihi
Dagens dricka: Vatten, tråk
Dagens köp: pirog
Dagens mat: pirog till lunch, pyttipanna till middag
Dagens kärlek: Hihi
Dagens mående: hur bra som helst :)
Dagens kommentar:
" Tim: Michelle, ett ord. Du är inkompetent.
Jag: Det där va tre...?
Tim: Tyst."


En fin torsdag

I'm a baad,baaad blogger. Fast har så mycket just nu, det är därför.
Den har dagen har iallafall varit hur bra som helst på nästan alla sätt&vis förutom att 1.solen inte skinit. 2.vissa personer inte fattar var gränsen går, eller så fattar dem men skiter i det helt enkelt.
Annars har den varit toppen! Sitter hemma hos pappa nu och ska snart käka, sen måste jag plugga all night long. Hade väl hellre gjort något annat, fast mitt humör är så pass bra så skitsamma, jag tänker plugga för glatta livet :D
I helgen ska vi till pappas stuga utanför halmstad, ska försöka ta en massa bilder till bloggen för att kompensera mitt dåliga uppdaterande. Ha det bäst, PUSS!


Började sjunga på denna härliga Polly-sången idag, hahah.


Godmorgon



Ny dag, nya tag.
Vaknade vid 4 imorse och kunde verkligen inte somna om, så jag gick upp och tittade på Svensson Svensson på tv. Igår gick jag för en gångs skull och la mig riktigt tidigt, runt halv 10 ungefär, skulle ju varit skönt att få utnyttja det och sova fram tills mobilalarmet började ringa. Fast känner mig ganska pigg ändå, tror det här kommer bli en bra dag! Vi hörs ikväll, adios.


16/4

Du har satt mig i en jävla bergochdalbana som vägrar att stanna och som jag inte kan ta mig ur. Ibland tar den mig högst upp, och det känns som jag befinner mig on the top of the world. Solen tycks skina dygnet runt, problemen som finns verkar inte längre lika farliga och jag går runt med ett leende som är svårt att få bort. Fast banan fortsätter, och förr eller senare måste den åka ner igen. Jag landar alltid hårt och oförberett, och det svider. Frågan är om inte fallen är fler än topparna, om inte du gör mig mer illa än gott.
Det kan mycket väl vara så, men nu är jag fast i din karusell och jag tror inte den kommer stanna på ett bra tag. Helst hade jag dragit i nödbromsen när jag var allra högst upp, fått stanna där och känt den känslan jag älskar en lång tid framöver. Fast den enda som kan göra det är du, och tänker du inte göra det så är det dags att stanna hela skiten och släppa av mig, och det är nu.

"Håll mig hårt, eller släpp mig helt."
Så jävla svårt är det inte.


Hemma





Började må dåligt igårkväll och det kändes likadant när jag vaknade, så är hemma idag. Sov några extratimmar, åt frukost och satte mig sen och började plugga. Har precis gjort klart en engelskauppgift vilket känns gött, ska strax börja på någon av de andra hundra uppgifterna vi har just nu. Fast först ska jag nog lägga mig i soffan och vila en stund, mitt huvud gör ont :/ Hörs senare, puss.


You and I

The song of the day, en otroligt mysig låt. För er som vill öppna den i spotify; Jason Mraz – You And I Both - Eagles Ballroom Live Version .
Hahah fick ett sms av Tanja där hon skrev typ "nej, vet du vad jag kom på?:O<3" , smsade tillbaks och fick inte svar, blev orolig att hon kommit på något dåligt så jag ringde upp henne, visade sig att hon kommit på att hon köpt en likadan väska som mig fast i en annan färg. Hahah x)
Var iallafall väldigt skönt att få prata lite med henne, tycker inte om när hon är borta.. Fast kul att hon haft det bra i Sthlm och fått hem lite nya grejer till garderoben, är inte alls avis... ;)
Ska återgå till el español nu, pöss.


Söndag

Prov imorgon i både spanska&datakunskap, vilket betyder plugg all night long. Buuh!
Det blev Ikea idag med pappsen, köpte ett skrivbord,en spegel,gardiner,sängkläder och en tvbänk. Ska bli spännande att se hur mitt rum blir, lovar er att lägga upp före- och efterbilder :)
Nu ska jag lägga mig i sängen med min spanskabok&mina datapapper. Puss sweeties.


Bilder från lanet


Mathilda :)

Mickey:)

Lilja tröttis och jag ;p

Tovelito med sitt godis :)

Happyface på mig :D Challe,Emil och Hampus


SPEL <3

Avslutande bild på mig och Challe, som måste varit lanets sömntuta ;p

Fotograf till de flesta av bilderna: Tove


Myskväll med Nok&Michael

http://www.flickr.com/photos/kraetzsche/3647309867/

Sitter här i soffan med två sovandes pojkar på varsin sida om mig, de är väl ganska sleedna efter lanet. Jag var sjukt trött innan och råkade till och med somna inne på golvet på mammas kontor när jag jobbade,hahah! Men nu känner jag mig ganska pigg faktiskt, fast ska väl ändå försöka sova snart. Har haft en jättebra kväll, vi har lagat middag,kollat på melodifestivalen,varit ute och gått med hundarna och snackat en massa. Thx för sällskapet :*
Imorgon kanske jag och pappa ska till Ikea för att kolla möbler till mitt rum hos honom, men får se om vi hinner/pallar. Hoppas på det.
Nu ska jag sova, och förhoppningsvis drömma söta drömmar :) puss och godnatt.


Tröttis

Hej guys,
hur är det med er idag? Jag hoppas allt är toppen med er och att ni njuter av att solen skiner så fint :D
Själv är jag happy, fast trött. Sovit fem minuter detta dygnet, kommer garanterat känna av det mer i eftermiddag. Anledningen till detta är såklart skol-lanet som började igår, det är helt klart värt tröttheten för det var verkligen skitroligt. Har fått höra Emil sjunga "I don't feel like dancing" på Singstar med den ljusaste killstämman ever, slått Hulken i Tee world, sprungit runt i mörka korridorer med Tove där vi båda skrämde upp varandra genom att skrika åt ingenting, tittat på en skräckfilm där jag gav ifrån mig ett otroligt mesigt pipljud när jag blev skrämd samtidigt som jag asgarvade åt Toves mage som kurrade HELA tiden, ritat Charlie,Lilja och Jansson i ansiktena medans de sov, handlat kebabsallad klockan två på natten och enligt Tove fått det mest chockade ansiktsuttrycket hon någonsin sett vilket resulterade i att hon låg ner på marken och garvade en bra stund. TOPPEN-LAN helt enkelt, (förutom att Tanja inte kom:/<3)

Imorse gick jag och åt frukost på Espressohouse i form av en varm macka och en chailatte. Tog tåget till Ängelholm och gick sen till mammas affär där jag står nu och jobbar. Det suger bigtime, fast som tur är kommer Elaine babe hit snart och håller mig sällskap en stund. Blir sen skjutsad till Hbg av pappa, hämtar upp Michael&Nok och sen ska vi chilla hela kvällen framför tvn, ska bli gött. Vi hörs imorgon, lots of love. ♥


Nu är det fredags-laaan

Hej snyggingar :D
Finally it's friday! Fredag betyder som alla vet helg, och idag även Skol-LAN för våran del. Ska bli skitkul (dock kommer vi sakna Tanja som är i Sthlm :/), däremot ska det bli mindre kul att jobba imorgon klockan 10 efter en natt utan sömn. På kvällen ska jag vara hos pappa och passa hans hundar, Michael&Nok kommer hålla mig sällskap och vi kommer antagligen ligga döda i soffan hela kvällen och inte göra något speciellt. Nu ska jag käka lunch och sen packa grejer till helgen. See yaaa! ♥





Waaay to late




Idag fick min mamma snälleryck och köpte tre mascaror till mig för att jag ska kunna testa ut vilken jag gillar bäst. TACK MAMMIS! ♥ Okej,nu är klockan ett på natten och jag borde verkligen sova, men jag (believe it or not) sitter och PLUGGGGAR. Haha så blir det när man sparar saker till sista kvällen. Har iaf trevligt sällskap på msn, så har inte tråkigt iaf! Ska se till att bli klar nu så jag får lite sömn innan det är dags att gå upp. Puss på er.


Snabbt inlägg

Hinner inte skriva särskilt mycket, måste städa undan alla kläder från golvet (vilket är i princip hela min garderob) och sen har jag sjukt mycket plugg som ska göras. Hinner kanske med ett inlägg ikväll där jag skriver lite mer, vi får se. Måste iaf tipsa om en låt som jag tänker ha på väldigt hög volym nu när jag ska städa, pöss!
OneRepublic – All The Right Moves  <---Till spotify


Tjena mittbena



Testade mittbena när jag och Elaine tog en massa cambilder för ett tag sen, haha tror inte det är min grej.. ;)

Idag efter skolan träffade jag min fina Linneah för första gången på länge, vi gick rundor i en timme och pratade en massa. Var väldigt trevligt, dock frös jag benen av mig,haha. När jag kom hem kollade jag på tv ett tag, sen pratade jag med juli1 sjukling i telefon ett tag. Fick mig ett par goa skratt när sötisen fick hamsterpuls av att skratta,hahah! Kollade på Svenska Hollywoodfruar innan, älskar de korkande blondinerna. De är sjukt underhållande att titta på och de kläcker ut sig sköna kommentarer hela tiden. Som Maria Montizami sa, att hon inte tycker om att kalla dem toffsar för det låter så toffsigt. Hahah love it.
Nu ska jag säga hejdå till Nookie i Skype och gå och lägga mig. Sleep tight! :*



22.42; CONFUSED!


Dancemoves

En video ifrån festen i fredes, Timme visar lite av sina grymma dancemoves ;) gött att det första han gör är att välta en flaska,hahah.



Haft världens segaste dag, sovit några timmar i soffan, pluggat spanska till provet imorn (som kommer gå åt helvete,rent ut sagt) och tråkat framför datorn. Orkar ärligt talat inte att det är måndag imorgon, bara tanken på att gå upp tidigt och att ha datakunskap där vi ska se delar från en dator gör mig alldeles trött. Ska nog stänga av datorn nu, läsa igenom spanskan en gång till och sen försöka sova. Vi höres imorn, godnatt ♥


Fredagskväll


Elaine snygging


Lilja i snygg after-ski outifit

Van och Elaine

Starå och jag

Van surar för han var tvungen att hålla reda på min väska&mobil hela kvällen :/ haha

Henrik,Marcus,Philip,Henke och jag

Namson lite outsider, jag och Van

Namson,jag,Robin och mus (vrf kallas han det?haha)

Jag mitt i Robin&Mus gayactions

Henke och jag

Min söta lilla vannis och jag utanför kebabvagnen (eftersom han och namson tvunget skulle ha kebab,haha)

Var på fest hos Elin igårkväll med Elaine och en massa annat trevligt folk. Hade en riktigt bra kväll som slutade hemma hos mig med Elainen och lite kränge från Statoil. Love you hun.


hjärta






Green green green

Hittade en bild från när jag&Julle var ute på prommis förra sommaren, ser ut som jag är ute och går med en svart lurvig boll,haha. Längtar tills det blir grönt ute igen, det är så mycket finare.
Tanja kunde inte gymma idag så sitter här och har 1,5 timme tills jag ska gå till tåget och jag är helt klar, SKÖNT! Tänkte göra te, plugga lite på religionen och få in lite stretching också (hahah ni skulle sett oss igår på lunchen!)..Om jag hinner får ni även en outfit bild också.
Solen skiner idag igen och det är så himla härligt. Snälla, låt det här vädret hålla i sig nu.
Ska ner till mammsen i köket nu, puss puss!

 


Slut för idag

Öh,jag har inte alls varit så duktig som jag tänkte att jag skulle vara.. Knappt fått något plugg gjort alls, bara gått igenom en massa gamla bilder och lyssnat på musik (iförsig fått övervåningen städad). Nu ska jag tvätta av mitt smink, packa en sovväska till pappa imorn och sen läsa igenom religionen innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag&Tanja gymma innan skolan, ska bli skönt. Vi hörs nog imorgon kväll, om inte är det för jag inte hinner blogga hos pappa. Ha det bäst, puss.


Moi, 3/3 -10





♥Vit tröja-JC
♥Svart kjol-H&M
♥Leggins-H&M
♥Knästrumpor-Lindex..tror jag?
♥Halsband-Fått av Emma
♥Ring-Fått av mamma


Walking in memphis

Början på denna dagen blev inte särskilt bra. Tappade en tallrik i golvet och fick en av skärvorna i fingret vilket resulterade i att det blev blått&svullet. Fick dock efter lite pill ut den. Som tur är fortsatte inte dagen i samma anda utan blev riktigt bra. Det här vädret lyfter mitt humör något oerhört! Gått runt och varit glad för ingenting och jag är ganska säker på att det är solens förtjänst :) Fick föresten veta våra resultat på idrottsprovet idag och jag blev supernöjd! Nu ska jag göra mindre roliga saker som att plugga&städa men det vet att det kommer vara skönt när det är gjort. See you later sweeties, PUSS!


Vårkänslor


Daddy's little girl







Ibland är det nästan som att jag sitter och väntar på att höra dina nycklar vrida om i låset, höra dina steg i hallen och din röst som ropar att du är hemma, en kram när jag kommer ner för trappan och samtal i köket om hur dagen varit. Jag väntar förgäves, för ljudet av dina steg kommer aldrig mer tillbaka.
Jag minns allting från den kvällen, jag minns varenda ord du sa och hur de kändes som slag i magen.
Minns att jag tänkte han kommer lämna oss.
En vecka senare hade du åkt, och det kändes som att världen förändrades,
blev lite mindre vacker och färgglad än vad den varit förut.
Det spelar ingen roll hur många det är som säger till mig att inte tänka så, jag gör det ändå. Att det är mitt fel och att jag kunde ha stoppat alltihopa. Jag kunde ha ansträngt mig mera för att göra dig glad, gett dig mera av min tid.
Jag borde inte tagit för givet att du alltid skulle finnas där.
Idag sitter jag och kan inte förlåta mig själv för att jag inte visade hur fruktansvärt jävla tacksam jag är över att du är min pappa.
Trots att vi ses en gång i veckan, saknar jag dig varenda minut som går. Du är den jag pratar med om allt, den som ger mig råd när jag behöver och kan få mig att skratta hur ledsen jag än är. Jag försöker att inte tänka på all den tiden jag förlorar med dig, men den tanken sitter fast hårt och den kommer inte att släppa.

Förlåt för att jag kanske inte visade det så mycket som jag borde ha gjort, men jag hoppas att du vet om det ändå,pappa.
Att du betyder allt för mig och att jag älskar dig mest på jorden.


Best of MF -10

Nu har alla melodifestivalbidragen kommit ut, och här har ni mina favoriter.

Pain of Salvation-Road salt
 

Anna Bergendahl-This if my life



Darin-You're out of my life


Linda Pritchard-You're making me hot-hot-hot


Salem Al Fakir-Keep on walking


Inget jävla måndagsbarn



Den här dagen kan ta sig någonstans. Vi som precis fått upp hoppet om lite vår när snön började smälta och byttes ut mot regn och slask istället, men nu snöar det för fullt igen och det suger. Har den där slag-i-magen-känslan som, trots att jag vet att den är onödig och att jag borde lugna ner mig, kommer tillbaka såfort jag tänker på det. Känner mig allmänt opepp och negativ så jag råder folk att hålla sig borta för jag sprider just nu emo-energi. Nu ska jag krypa ner i sängen och äta vaniljglass med chilinötter på (delicious, you should try it). Ska också ringa Elaine, behöver snacka av mig liide och hon är en bra lyssnare :)♥ Vi hörs senare, puss puss.


RSS 2.0