Sommar, del 2

En dag efter jobbet var jag, Ann-Marie och Debbie överens om att vi behövde en drink eller typ fem. Tog hissen upp till Coq d'Argent där utsikten är så jevla grann. The city må vara ytligt och "completely soul less" som en kollega på 60+ beskrev det men det fyfasen vad fint det är. Slutar aldrig häpna. 
 
 
En annan fredag var det dags för work drinks igen. Vi drack öl medan solen gick ner, bytte ansikten i face swap appen och diskuterade grisiga män på arbetsplatser. Sen blev vi hungriga och gav oss ut för att hitta något öppet ställe som sålde mat. Gick runt i cirklar i två timmar istället, fattar inte hur vi kunde gå så vilse i området vi jobbar i. 
 
De flesta gav upp på vägen och tillslut var det bara jag, A-M och James kvar. Vi struntade i maten för ett tag och gick in på något ställe vid Liverpool st. Efter ett tag kom jag på hur bakis jag skulle bli nästa dag om jag inte åt något, så gick in på en off license bredvid, köpte en torr macka som jag åt dansandes med de andra. Sen somnade jag på bussen hem, vaknade god knows where, hade 2% batteri kvar, beställde uber som inte hittade mig och avbokade, min mobil dog och jag hatade mitt liv. Hittade mirakulöst en annan busshållsplats och tog mig hem. Typ tre timmar senare vaknade jag av alarmet för att åka och shoppa med Stina. Wehey.
 
Sommaren slog till i London hårt och plötsligt och alla skyndade sig ut i solen. Jag, Lisa och Stina gick till Tesco och köpte picnik innan vi vandrade bort till Clissold Park. 
 
Där åt vi baguett, brie och jordgubbar, läste böcker och napade i gräset.
 
Drack cider med Eliza under ett tält på Whitehart medan regnet öste ner. Hon har förlovat sig och i och med att hon är från Kanada har de ett sånt himla jobb med visum och papper. Men efter massa möten har hennes visum blivit förlängt och det var vi såklart tvungna att fira!
 
Hade Eurovision night hemma hos Zoe. Gick till affären och köpte chips n' stuff+ingredienser till att göra pimms och sangria.
 
Fönstret från Zoes sovrum leder ut på taket vilket är en sån jävla lyx. Där satt vi och drack i väntan på att det skulle börja.
 
Min bästa och jag.
 
Vi betygsatte varje låt, framträdande och outfit mycket utförligt. I pausen gjorde Terje kaffeshottar med grädde på. Vi var alla överens om att Justin Timberlike var bäst och jag minns inte ens låten som vann, varken nu eller när det hände. Så tråkig. 
 
Började en söndag med att stänga igen gardinerna, ignorera solen och titta på Netflix. Stina smsade vid lunch och sa till mig att nu gör vi något. Så vi möttes upp i stan, köpte sushi och pockys och satte oss i en park. Diskuterade alla utmattande ämnen så som utbildningar och framtid men blev trötta på det så började betygsätta förbipasserande killar istället. 
 
Någon annan helg gick vi till Abney Park Cemetery vilket har varit på min to-do list länge. Det var fint och nästan tomt på folk. Efteråt provade vi kjolar i vintagebutiker och drack kaffe på ett café med väggar tapetserade med kändisar.

Sommar, del 1

Den här sommaren har hittils varit ofattbart regnig och kall. Jag bryr mig inte vad det är för väder på dagen men efter 17.30 när halva London egentligen bara vill sätta sig på beer gardens eller i parker och dricka öl efter jobbet så är det ju astrist när det regnar hela tiden. Fast lite gött väder har vi haft såklart. Här är del ett av tre av sommaren 2016 so far.
 
Jag och Lisa tittade på Explosions in the Sky i Royal Albert Hall vilket var fantastiskt!! Post rock är en sån himla terapimusikgenre. Det får mig att känna alla känslor på en och samma gång, på ett väldigt bra sätt. 
 
Det här var en av mina roligaste kvällar eveeer. Ann-Marie hade fått biljetter till något som "inkluderade drinkar och en båt". Vi tyckte det lät bra nog så off we went. Började precis så, vi åkte båt på Thames och fick gratis champagne. 
 
Tittade på fin utsikt, tog bilder och tackade ej nej till påfyllning. 
 
Tower Bridge, finaste bron som också sitter fast på min bff's arm nu för tiden. 
 
Här började den random biten. Vi gick av båten i Greenwich och blev ledda till en lokal där de redan var en del människor. De gav oss papper och penna, och sa att det fanns sju karaktärer i byggnaden och vår uppgift var att ta reda på vilka de var. I början var vi lite jaha wtf. Men när vi kom in i det var det SÅ kul. Jag visste typ inte vem av någon av dem var men ställde dem hundra frågor och fick googla den infon jag fick tills något kom upp. "Skådisarna" levde sig in så himla bra i sina roller och vissa var inte alls villiga att svara på frågor utan dem fick vi jaga runt tills vi fick någon typ av svar. Här ovan är en fransk gammal arkitekt, Le Corbusie (ingen aning).
 
När tiden var ute satte vi oss utanför och tog en välförtjänt paus med gin&tonics. Här är vi med en vakt som var himla snäll. Han hjälpte mig städa upp ett av två glas som jag tog sönder under kvällen (var inte ens så full, bara klumpig).
 
Eller vi blev väl lite fulla på slutet. Fast grattis dricka, who am i to say no. 
 
Såhär såg lokalen ut. Detta var precis innan det stängde och vi tog tuben hem. Vet inte vad hon gör, kramar luften? Låtsas köra en bil?? Låtsas skyffla löv? Mkt oklart. 
 
Samma vecka gick vi för att se This Will Destroy You i Hackney Central. De är ett av mina favoritband så var aspepp, men också helt sjukt trött. Hade fått så pass lite sömn den veckan att jag började hallucinera under konserten, haha det var så jävla sjukt. Trodde vid ett tillfälle att en av bandmedlemmarna började prata om hundar (mitt i låten) så jag började le mot honom och försökte höra vad han sa innan jag kom på att han nog inte sagt något (igen, de var mitt i en låt!!). Lite senare tyckte jag att jag såg en totempåle mitt på scenen och tänkte gud vad random men jaja. Sen försvann den och jag fattade igen att det nog inte var for real. Måste poängtera här att jag är helt drogfri. Asbra konsert i alla fall. 
 
Under helgen åkte jag och hälsade på G&G i Brentwood. Gick och fikade, lekte i trädgården och läste bok. Lärde G2 att ta kort med mobilen vilket han tyckte var så spännande att han råkade hoppa in i elementet och slå i huvuvdet. Lovar jag är bra med barn. 
 
Fick inte med G1 på någon bild men apdsgkjjge jag orkar inte hur fina, smarta, och roliga de är!! Det gör mig så genuint lycklig att träffa dem. 
 
The beer garden som ligger typ tvärs över gatan från oss. Den stänger ganska tidigt tyvärr, men för jevvla mysig är den. 
 
En solig eftermiddag gick jag, Lisa och Stina på en food market i Dalston. Jag var astråkig och köpte pommes medan de andra testade pizzor och minihamburgare. 
 
Det var rätt kyligt dock så ställde vi oss vid en brasa tills vi fick nog av att lukta lägereld. 

RSS 2.0