Frank's, freak shakes och podcast festival

Blir helt cray av att ligga såhär efter. Vill skriva om vintern, kylan och vad jag gör just nu. Men är fortfarande kvar i typ augusti. Kämpa.
 
I somras var jag på Frank's för första gången vilket är en roof top bar i Brixton med superfin utsikt. Satt i skuggan och blev tipsy på Pimms med dessa fine peeps. 
Nykärt gulligt par.
 
När solen gått ner gick vi till en pub och åt pizza slices och drack öl. Gud vad jag saknar boozy sommarkvällar.
 
När Ann-Marie fyllde år tog jag med henne till Maxwell's i Covert Garden för att ha freakshake-tävling. Beställde jättestora Oreo shakes som var så.jävla.goda. Mådde ganska illa på slutet men vi åt bannemig upp allt, personalen samlades till och med runt vårt bord och häpnade över hur tomma glasen var. Vet inte om jag ska vara stolt eller skämmas. 
 
Efter vi ätit upp och vilat ett tag gick vi till en annan pub i Soho för att titta på en jazzspelning. Ganska random men det var mysigt och bra. Vi tänkte avsluta kvällen med en, max två öl på Wetherspoon's och åka hem tidigt. Men så började vi snacka med dessa två som var på besök from Isle of Man och det slutade med att vi tillsammans gick till först en annan pub och sen en klubb som spelade queen b och hey macarena. Dansade till kl 4 och hade så.jävla.roligt. Drack svinmycket öl och shotade men blev inte ens full, berodde 100% på att jag tryckt i mig en hel freak shake innan. Ok jag brukar inte vara så intresserad av "typiskt attraktiva" killar men gud jag kunde verkligen inte sluta stirra på killen till höger om mig på bilden!! Jag och AM kallade honom Mr Darcy för han såg ut att vara ifrån en Jane Austen-film+posh dialekt+supercharmig. 
 
Dagen efter tog jag bussen till Shoreditch för att träffa de här fina tjejerna jag jobbade med på Firebox. Drack öl/vin och åt cheesy fries till lunch medan vi catchade upp om allas liv. Tycker om det med dem, att vi inte endast lever på gamla minnen utan faktiskt ses för att det är kul att höra vad som händer nu. 
 
Detta var innan jag och Stina tog overgrounden till Camden för att gå på 90-talskväll på the Electric Ballroom. Var verkligen en av mina roligaste kvällar på längeee. De spelade bara en massa bra musik, typ Britney Spears, Backstreet boys, Eminem, Celine Dion, Aqua osvosv. Kevin från American Pie kom dit för att dj:a, har väl aldrig brytt mig så mycket om de filmerna men det var ändå coolt att se honom spela "Stacy's mum". Sen dess har vi varit tillbaka en gång och jag AM ska dit på fredag. Är verkligen ett megafan.
 
OKEJ det här var en stor kväll för mig. Tycker till och med mina ögon skiner lite av excitement. Jag började lyssna på en podcast för ett tag sen som heter "The Complete Guide to Everything" med Tim och Tom och basically handlar varje avsnitt om en random sak. Typ ett avsnitt kan handla om Sverige och ett annat om sandwich toppings. Blev så himla frälst och lyssnade på typ två avsnitt om dagen, ville inget annat än att hänga med dem. De announcande att de skulle komma till London från NY för att uppträda på en Podcast festival. Jag drog med mig AM som inte lyssnat alls men som var pepp ändå. På bilden ovan hade vi precis tittat klart på live showen, som var asbra, och väntade på att de skulle komma till baren. Hade tänkt ut tusen coola grejer att säga, men när de väl kom dit blev jag så jävla nervig. Väntade tills Tom stod själv i baren och så frågade jag på skoj om han ville ha en piña colada för att han hade sagt i ett avsnitt att det var hans favoritdrink. Men det kom han inte ihåg, så skämdes lite. Vi stod och pratade lite och jag var så jevla starstrucked, men hatar att känna mig klängig så efter ett tag sa vi att vi skulle gå.
 
Fast kom på att vi inte tagit en bild så fick vända om och fråga efter en. Denna bilden är så precious, förutom att det ser ut som jag håller dem på rumporna. 
 
Varje år anordnar jobbet ett event med massa föreläsningar. Här ovan var en av föreläsarna, James Ketchell, som har rott över Atlanten, cyklat tvärs över USA och bestigit Mount Everest. Jag ser för övrigt ut som att jag posar för en broschyr. Jag skötte the audio video under dagen och var lite nervös men det gick bra och var kul! Det bästa av allt var att grundaren till "Everyday Sexism", Laura Bates, var där och föreläste om sexism på arbetsplatsen. Så jävla kickass och viktigt. Efteråt gick vi till en bar och blev fulla.
 
Nicolina flyttade till London i några månader för att göra sin praktik här, så vi bestämde för att träffas upp för första gången på år!! Så jävla bra människa, dör lite på henne.
 
Vi gick till Simmon's vid Kings Cross. De hade massa små lampor, neonljus och en döskalle-discokula. Tyckte det var nice. 

RSS 2.0