Dec, Jan, Feb

Ett år senare.
 
Jag är inte i Toronto längre utan sitter hemma hos pappa i Vinslöv. Undrar om det här året ens har hänt. Känner mig rätt tom just nu och tycker det är svårt att acceptera, eftersom det var en deadline på mitt visum och inte mitt beslut att åka hem. Får panik på att inte vara där.
 
Aja. Där på tidslinjen är vi inte ännu. Här är några saker som hände i December, Januari och Februari.
 
Det hade kommit massa snö när jag var på väg hem till Chantelle för att fira jul.
 
Jag och massa andra som inte heller hade familj i Toronto att fira jul med samlades och det var fint. Spelade spel och åt "julmat".
 
En kiwi och en aussie.
 
Började hänga mycket med Ammar som jag träffade på jobbet. Vi startade vår shisha monday-tradition, han smsade "let's do something fun, I'll pick you up at yours tonight",gick för lunch typ varje dag, skickade office memes konstant och drack Guiness på hans balkong. Här åkte vi till ett plaza för han ville visa mig en julgran. SPOILER: ja jag blev kär i honom. Men inte än.
 
Nyår och jag var så full och mina budget-lösögonfransar höll på att trilla av. Jag och några av mina kompisar bestämde att vi skulle ha en ohypad nyår och bara vara hos mig. Under den här kvällen träffade jag några nya människor som idag är några av mina bäst buds. 
 
Sååå rolig kväll. Dansade, spelade spel och sånt där. Pirrade i kroppen av alkohol och när jag spelade Abba's 'Happy new year' och alla dansade tänkte jag att livet var jävligt fint.
 
Det var så kallt ute och ingen ville riktigt gå ut. Så ofta satte vi oss på de röda stolarna efter jobbet för att titta på människor och prata. Frågade om han kunde knäppa toppenknappen så jag kunde få ta en bild, för han såg så gullig ut. 
 
Mamma och Alex kom och hälsade på!
 
Vi hyrde en bil för att åka söder ut till Niagarafallet.
 
Fallet var delvis fruset för första gången på flera år och det var superfint. Sjuuukt kallt dock. Vi kunde inte ha händerna utanför vantarna för att ta bilder längre än typ 10 sekunder innan de blev blå och tappade känseln. 
 
Åkte till en vingård där vi testade vin och åt lunch. Hälsade på hästarna också innan vi åkte tillbaka. Verkar inte ha tagit så många fler bilder men de var här i typ en vecka. 
 
Efter jobbet någon gång följde jag med A till the post office. Han och postpersonalen började vika origamifåglar ihop och jag stod där och log fånigt.
 
Drink social med folk från jobbet. Han i mitten är för övrigt min favvo, världens gulligaste. 
 
Nej fyyyyy den här bilden krossar mitt hjärta. Katten Neo bodde i lägenhet jag flyttade in i och han blev typ min. Han ville alltid vara inne på mitt rum med mig och när jag var ledsen över något la han sig på min mage och spann. Några månader senare blev han sjuk och det slutade med att the shelter han kom från från början fick komma och hämta upp honom igen för hans veterinärräkningar blev alldeles för dyra. De skulle ta hand om räkningarna och honom, men vi skulle inte få tillbaka honom. Var så himla heartbroken och grät i typ en vecka.
 
Det här stället heter Woody's och det kändes som att vi var där varenda helg ett tag. Helt ok kul gayklubb. Brukade sluta kvällen på Cruise&Tango på andra sidan gatan där de hade drag shows och bra retromusik.
 
Jag och Cheyenne. Älskar den tjejen.
 
Jag och Praveen började ha pizzafredagar på jobbet. I april blev jag promotad till manager på ett annat centre och även om det var en bra utmaning saknade jag mitt gamla centre precis varje dag. Älskade att vara där.
 
Mina Toronto besties, Linda, Cheyenne och Wayne. Tyvärr åkte Wayne hem till England innan sommaren och lämnade resten av oss heart broken. 
 
En helg gick vi till en bar för att titta på en Arsenalmatch, äta hamburgare och dricka öl. Arsenal vann, A var glad och vi gick på en promenad, hånglade lite på Dundas Square och rökte shisha as per usual.

RSS 2.0