Musikgodis

Billie The Vision & The Dancers – You’d Better Watch Out, ‘Cause I Like You
Fool's Garden – Lemon Tree
Russian Red – Cigarettes
Lana Del Rey – Video Games

Memories

 

 

Jag saknar Faliraki så stört mycket. Nätterna, klubbarna, att gå hem 8 på morgnen, Darren&Ryan, cheeseburgarna, gulle-sonen och alltalltallt annat. Förutom tysken. Honom saknar jag inte.

Nu ska jag ställa mig och laga mat till pappaTim och mig. Ska spela skithög musik samtidigt, blir tråkigt att laga mat annars. Hej och hå.

Our city



Rihanna – We Found Love


The day, the joy

Jag älskar att ha roliga saker att se fram emot, spelar ingen roll om de är små eller stora. Jag längtar till julen som jag ska få fira med mamma&pappa samtidigt för första gången på några år, jag längtar till samtalet där jag får reda på att jag fått jobb, jag längtar till nyår då jag och Elaine har awesome plans, jag längtar till Kanarieöarna, jag längtar till studenten, jag längtar till när jag och Elaine ska jobba utomlands, jag längtar till USA och jag längtar till London.

Just nu längtar jag till min säng och att få några timmars skön sömn. Night!


29 november

Haft det supermysigt i Varberg med mamma. SPA:t var jättebra och vårt hotellrum väldigt fint. Kom hem till lägenheten idag och började städa och julpynta direkt så nu är här ljusslingor och tomtar lite här och var. Mår sjukt illa så ska nog vila ett tag. Fy så obehaglig känsla.

 


Tre dagar i mitt liv

Igår: Hade myskväll med Elaine med matlagning och film.
Idag: Fikat med Linneah och haft välbehövligt tjejsnack.
Just nu: Ligger i sängen med mammas iPad (som jag så gärna vill sno) och kollar på tv.
Imorgon: Ska väldigt otippat göra ett litet fotojobb, lite nervöst men kul! Sedan på eftermiddagen åker jag och mamma på SPA i två dagar, så underbart.

Godnatt

Wild child



Lyssnar på WASP och dricker vaniljte, ska snart ta tåget till Ängelholm och jag hoppas det regnar under tiden för det är så himla mysigt. Ikväll ska jag till Elaine och mysa med film så vi hörs imorgon! Simma lugnt.


Owl

Ringen jag köpte på Ullared, en liten fin uggla. Igårkväll var hemskt bra. Trots lite glömda nycklar, spontanätande på en pizzeria ute i ingenstans och ändrade planer blev det lyckat. Jag tycker om Tina&Lisa och våra framtidsplaner väldigt,väldigt mycket.


Obsessions


Idag har jag gjort mitt eget iste vilket blev jättegott. Finns pulver på påse från Lipton som man bara blandar med vatten. Delicious!


Pratade med mamma i telefon och vi fick båda för oss att åka till Ullared. Fick med mig väldigt bra saker hem, bland annat byxor, en ring, strumpbyxor, tofflor, underkläder, en Familyguy säsong och en South Park säsong.


Jag längtar så extremt mycket till julen och blir alldeles pirrig i magen när jag tänker på det. Har börjat göra en jullista på Spotify som heter glitterochpepparkaksmusik. Åh, så mysigt.


Vem bryr sig om 100 år?





Den här dagen kommer bli bra.


Weak moment

Ikväll har jag träffat en av mina favoriter, tittat på Karatefylla och blivit utelåst. Stod och hoppade för att nå upp till grannens fönster där jag knackade på så han kunde komma ner och öppna. Att glömma nyckeln när man bor ensam och inte har en mamma eller pappa som så småning om kommer hem var inte det smartaste jag har gjort.


Just nu lyssnar jag på:
Two Door Cinema Club – What You Know
The Black Keys – Tighten Up
Pepper Rabbit – Older Brother


Perfectly something

Idag har jag varit hos Benny en runda och spelat datorspel, tittat på film och så blev det en powernap för oss båda. Jag har också varit på biblioteket med Amanda för att låna böcker till en engelskauppgift vi har, tänker dock inte börja läsa idag. Ikväll ska jag bara göra saker jag vill göra. Som att titta på Family Guy och Karatefylla, dricka te, måla naglarna och lyssna på julmusik.


På en gata i Paris

Jag: Åh, jag vill ha ett litet Eiffeltorn.
Pappa: Skämtar du?
Jag: Nej, vadå då?
Pappa: Haha, det är det absolut mest turistiga man kan köpa.
Jag: Jag vill ändå ha ett. Det kommer bli fint i min fönsterkarm.

Det blev det sannerligen! Michelle 1, pappa 0.


Lite jul med Amanda


Sitter här med Amanda och dricker julmust och äter årets första lussebulle, ah sjukt gott! Precis hjälpt henne med bloggdesignen vilket var lite jobbigt för ungjäveln ändrade sig hela tiden, men nu är det klart! Ska snart kolla på teater med klassen igen, inte riktigt in the mood men kanske blir mysigt ändå. Har ingen skola resten av veckan så ska städa lägenheten och plugga, tänkte vara riktigt effektiv! Kanske julpynta lägenheten lite i förtid också, vore hemskt mysigt.


List in school

Sitter just nu i skolan och har lunchrast, har lite tråkigt så tänkte göra en lista jag hittade hos Amanda!

Mitt namn: Michelle Helena Sofia Hallén
Ålder: 18 år
Bor: I Helsingborg hos pappa, Ängelholm hos mamma och hos mig själv i Halmstad.
Här är jag uppväxt: Björkhagen, det är ingen stad med affärer eller så. Ett väldigt mysigt ställe vid havet utanför Ängelholm. Åh, vad jag saknar det.
Stjärntecken: Lejon
Sysselsättning: Skolan
Det här har jag pluggat: Pluggar samhäll-journalistik atm.
Detta ville jag bli som liten: Delfinskötare, frisör, designer, stylist, författare och ganska mycket annat som jag inte minns nu.
Bästa egenskap: Jag är omtänksam och vill så gärna att alla ska vara glada.
Sämsta egenskap: Jag har sjukt dåligt tålamod.
Favoritplats: Jag kan inte välja en! Jag älskar New York, London, Paris, San Francisco och Dubai.
Roligaste fritidsintresse: Jag älskar att umgås med folk, om det så gäller bio, fika, filmkväll what so ever. Jag tycker även om att titta på hockey, festa, hänga på Fb&Twitter, titta på film, blogga och lyssna på musik.
Min favoritskådespelare: Den här var svår. Jag tycker om Ryan Reynolds fast det beror nog ganska mycket på att jag tycker han är extremt snyggt.  
Bästa bok jag läst:
Georgia Nicholson-böckerna, Pojken som kallades Det och Linas kvällsbok.
Äter helst: Jag älskar köttbullar och pizza med banan på tycker jag också om.
Dricker helst: Julmust, Is-te och Redbull.
Det här gör mig riktigt lycklig: Kärlek gör väl de flesta lyckliga, när det går bra. Eller förälskelse rättare sagt för riktig kärlek tror jag inte jag varit med om. Men när det pirrar i magen, man får fina SMS och hela det köret. Då brukar jag vara väldigt glad. Annars blir jag lycklig av vänner, min familj och av att läsa.
Det här gör mig riktigt ledsen: Jag blir ledsen när det händer djur något, som djurplågeri. Blir också ledsen av veterinärprogram när djuren lider eller inte klarar sig. Jag blir även ledsen av saknaden till barnen i Thailand, speciellt Pleng. Fast det vet ni ju redan eftersom jag tjatar om det på bloggen lite då&då, måste bara får ut det någonstans. 
Om jag var statsminister skulle jag: Ta invandringen på allvar och se att alla som bor i Sverige kan svenska, kommer in i det svenska samhället ordentligt och får jobb. Kanske lättare sagt än gjort, men idag är diskussionerna runt det så jävla mesiga.
En sak jag skulle vilja ha mod att göra: Sjunga inför folk. Jag tycker ju det är jätteroligt att sjunga men gör det bara hemma. Jag sjöng lite när jag var yngre, typ på ett dop och på en skolmusikal, men idag vågar jag inte. Jag borde skita i om det låter bra eller inte och bara göra det för att jag tycker det är roligt!
Tre saker jag skulle ta med till en öde ö: Kan man ta med sig en helikopter och en pilot så man kan åka hem direkt igen? Känner inte att bo ensam på en öde ö är min grej.
Mitt motto: "Det löser sig", inte särskilt djupt eller poetiskt. Dock ett skönt motto som gör det enklare att ta sig igenom all skit man stöter på.


X_d6752fcc_large


Study time

Tina och Lisa gick precis så nu ska jag göra klart naturkunskapen och äta glass, vilket känns väldigt bra för halsen. Lite julmust och tända ljus på det och jag är all set för en uppesittarkväll!

Tumblr_lu7qfz1nud1qlftsoo1_500_large


This is not the place for me


Såhär roligt tycker jag det är med naturkunskap just nu. Ska hålla i en redovisnings imorgon tillsammans med två classmates och jag kan inte ett skit, så det här arbetet kan gå och dö nu. Jag vet att det inte är kul att läsa när andra klagar, men nu får det bli så i det här inläggen. Jag fått en så jävla jobbig förkylning som också gärna får dö. Har ont i halsen, snorar och sånt mys och så har jag lock i öronen som jag inte kan få bort, det suger. Nu ska jag titta på mina kära MTV-program och sedan som sagt träffa Tina och Lisa. Jag och mitt humör behöver det so bad.

Några önskningar

Åka till Dubai igen. Fantastiskt ställe, fantastiskt hotell.
Få mitt gymkort så jag kan börja gymma, är stört taggad faktiskt.
Hittan någon som får det att pirra i magen. Åh, så mysigt.
Ett jobb. Snälla snälla någon, ge mig ett.

Make a wish

Celebration


Igårkväll firade vi som sagt Lovisas b-day och det var askalas. Började med middag och förfest hos henne och sen drog vi in till Helsingborg där det dansades på borden och gjordes tåget runt i baren. We're young once. Idag ska jag plugga och åka tillbaka till Halmstad. Ikväll ska jag träffa Tina och Lisa för vårt nästan obligatoriska söndagsmys. Ska bli skönt med lite tjejsnack, te och kanske något avsnitt av DHW.

Cosy times

City,quebec,sc%25c3%25a8ne,street,winter-ec32bfd4babc24741df876983fac02d3_h_large


Tumblr_lugfv4totn1qgla6ro1_500_large

Tumblr_luvau8f6qs1r5yv3uo1_500_large

Spelar mysmusik här hemma och pappa har tänt en brasa. Åh gud, vill bara börja julpynta, julhandla och dricka Starbucks jullatte på en gång. Ska snart ta mig ur cosy mode och sätte på party mode för ikväll ska vi fira Lovisa. Sjukt kul!

Paris del 2

Alla bilder är tagna från Ellika!

God morgon

Dricker smoothie till frukost och förbannar min hals dåliga timining. Börjat göra ont när jag sväljer och ikväll ska vi fira Lovisa, fast fint sällskap och lite alkoholhaltiga drycker ska nog lyckas kurera det. För stunden i alla fall. Ska göra en kaffe latte nu och gå och lägga mig i sängen igen, tänkte kolla på en film och ha en myslördagsmorgon!

Tumblr_lulommsln81r639pqo1_500_large


Lame friday

Världens mest ohändelserika dag. Jag har suttit vid datorn, förflyttat mig till tvsoffan och sedan hasat mig bort till datorstolen igen. Det var skönt i några timmar sedan blev jag så uttråkad att jag trodde jag skulle avlida. Ikväll sändes Brynäs-Färjestad på tv vilket var det bästa med den här dagen. Har föresten fått en ny addiction, Lipton Ice Tea med persikosmak. Det var det enda jag drack i Paris och nu går jag runt och är supersugen på det. Såg nyss att man kan köpa påsar man blandar med vatten och isbitar så att man kan göra sitt eget iste, det ska jag lätt inskaffa mig! Nu ska jag antingen titta på en film eller gå och lägga mig, antagligen det sista. Night

Eiffel Tower Kisses




Vad är det som fattas?













Sjuk skillnad måste jag säga, haha.

Paris del 1

Tog som sagt bilder med pappas digitalkamera som inte är särskilt bra så det blev inte så många bilder. Jag hoppas på att få bilderna som Ellika tog för de är nog bättre. Kommer en del 2 med dem senare isåfall!














Till den här höjden GICK vi upp i en massa trappor, jag ville dö.





Liten sammanfattning: Gått på Disneyland, åkt massor av karuseller, ätit kanderade äpplen, spelat airhockey på hotellet, tittat på Disneychanel, betygsatt efterrätter, åkt upp i Eiffeltornet, druckit varm choklad på Starbucks, besökt Notre Dame, sett Triumfbågen, njutit av det franska språket och köpt ett litet Eiffeltorn jag ska ha i fönsterkarmen.


Hemma i Ramlösa

Efter lite buss, flyg och tåg är vi äntligen hemma i Ramlösa igen. Har haft en helt underbar resa som har fått mig att må så otroligt bra. Paris är fantastiskt, Disneyland är underbart och familjen Sjöstrand/Carlsson som vi åkte med är helbra.

Såg precis att vi har en uppgift som ska vara inne idag och om jag skyndar mig kan jag nog hinna göra klart den, ska käka världens godaste B&J samtidigt. Det är dock det sista onyttiga för mig på länge, har i princip levt på croissanter i Paris. Nu tände pappa en brasa och det gjorde mig ännu gladare, oh life!




1 dag till Paris

Har skakat av mig den glömda systemkameran nu, det löser sig. Pappa ska ha med sig sin halvkassa digitalkamera som vi för göra det bästa av! Imorgon förmiddag åker jag,Pappa,Tim,Ylva (pappas tjej) och hennes två barn Erik och Ellika från Köpenhamn. Vi har varit i Paris tre gånger förut och jag älskar den staden. Den är så himla fin och så finns Disneyland där vilket jag älskar, så förbannat mysigt och roligt. Nu ska jag packa det sista och sen kommer de andra, woho!

Tumblr_lqlaoyter71ql3iogo1_1280_large


Tumblr_lq1ocozniu1qh5q5qo1_500_large



Jag orkar inte mig själv

Jag. glömde. systemkameran.

JAG SKA TILL FREAKING PARIS, EN AV VÄRLDENS VACKRASTE STÄDER, OCH GLÖMMER SYSTEMKAMERAN I HALMSTAD.

Merde.

Welcome home to my broken promise land

Lyssnar på konstig och deprimerad musik som låter lite fransk fast de sjunger på engelska. Känns som filmmusik, ganska skön att lyssna på i alla fall. Weeping Willows – Blue And Alone heter den.

Ikväll kommer min fina Tove hit för att äta pizza, titta på Titanic och snacka massa tjejsnack. Vilken supeeeerb fredagskväll!

You don't get to 500 million friends without making a few enemies

Tumblr_lhm9comi8g1qc9s75o1_500_large

 

Precis sett The Social Network för första gången idag och jag tyckte den var jättebra. Från början trodde jag att Facebook bara var en hemsida som en nördig student gjort inne på sitt studentrum på grund av för mycket fritid men herre gud, det är så mycket annat som ligger bakom. Trodde inte det var alls så mycket drama! Min bild av Facebook förändrades lite faktiskt, haha. Tycker ni ska se den om ni inte gjort det i alla fall!

Up side down

Dricker blåbärste och är trött på att plugga historia. Har varit ute en liten stund med Tina idag och vädret har varit så himla underbart. Soliga höstdagar är de bästa! Om lite mer än en timme kommer hon och Lisa hit för en pluggkväll, fast känner på mig att vi kommer titta lite på Desperate houswives också. Rätt säker faktiskt.


Th_500_335_1317450120_tumblr_lpl1xa54vw1qg377eo1_500_large



What's the story morning glory?


Haft en så himla fin morgon, bara mått bra. Har hittat en spellista från någon random tjej och hon lyssnar på nästan exakt samma musik som mig, rätt sjukt. Hittade i alla fall några nya bra låtar som jag lyssnat på, solen skiner och jag dricker kaffe som är lite för ljust av lite för mycket mjölk. Jag ska plugga hur mycket som helst idag men det gör ingenting. Är det inte galet hur glad solen och bra musik kan göra en?


Just nu:


Homework and coffee

Idag bestämde jag,Linnea och Benjamin oss för att plugga tillsammans. Gick för jävligt, skrev ungefär fyra meningar. Drack mycket kaffe, lyssnade på min rehab songs-lista och pratade istället. Nu ska jag bara skriva klart dikterna och sen tänker jag hämta hit täcket och titta på film!




Hemskt fint



Could I be, was I there
It felt so crystal in the air
I still want to drown whenever you leave
Please teach me gently how to breathe

Birdy – Shelter


Good morning


Det var väldigt roligt att vara kulturell. Det var en pjäs där de improviserade en del och använde publiken, sjukt roligt! Nu pluggar jag in hörlurarna och beger mig mot stan för att fixa några bankpapper och sedan ska hela denna dagen ägnas åt plugg. Har ett prov på fredag jag inte ens börjat plugga till så det är nog dags nu. 

I'm off!

Teaterkväll

Blir loca på att skriva dikter, men är klar med en i alla fall. Ikväll ska jag som sagt på teater med klassen vilket ska bli mysigt, ska bli skönt att komma ut också. Blir så himla slö om jag bara sitter inne en hel dag och inte gör någonting. När mamma kom hit tidigare idag hade hon köpt med sig två julmust till mig, åh åh så GOTT. När jag kommer hem ska jag skriva klart min andra dikt, tända mitt nya jordgubbsdoftljus och dricka fetaste glaset av julmust. Nu ska jag ringa Tanja, au revoir.


Effektiv tisdag

Har städat köket och toaletten idag vilket känns så himla bra då det sett för jävligt ut. Nu ska jag klä på mig riktiga kläder för snart kommer mamma hit och fikar, hon har också med sig julpynt som jag ska sätta upp i lägenheten senare. Åh, vad jag längtar till det. Att julpynta till julmusik är något av det mysigaste som finns! Efter fikan ska jag plugga textkommunikation och ikväll ska jag på teater med klassen vilket jag ser fram emot.


Autumn cuddle

Jag tycker om hösten, fast ärligt talat är bilden av höst jag har i huvudet bättre än verkligheten. Jag hade gärna velat att den skulle se ut lite mer såhär:



En klassisk weheartit-bilder-höst helt enkelt.


Disturbing



Jag har perioder då jag vill blogga 10 gånger per dag och så har jag perioder som nu då jag inte alls känner för det. Tvingar mig själv för min egen skull, jag tycker det är så kul att titta tillbaka i arkivet och jag vill inte ha veckor där jag inte bloggat alls. Dagar flyter så lätt ihop så jag tycker om att kunna titta tillbaka och minnas genom bloggen, därför försöker jag pressa fram ett inlägg per dag.

Ikväll har jag försökt skriva dikter till en skoluppgift, något jag tycker suger. Hatar dikter. Lyssnar på The Kooks och vill bara att det ska bli söndag nu nu nu.


Ny vecka,nya tag




♦Jag har två lektioner imorgon och sen är jag ledig resten av veckan på grund av hemmastudier och inställda lektioner. Passar mig utmärkt, har en del saker jag måste göra. Har knappast back-to-school-ångest heller.

♦Det första jag ska ta tag i är min lägenhet som är i desperat behov av städning. Har en litet diskberg som måste bort, kläder ligger i princip över hela golvet och jag måste verkligen dammsuga.

♦Jag ska ta tag i plugget på riktigt och verkligen få något gjort. Har varit världens lataste människa den senaste tiden och inte fått något gjort över huvudtaget. Det måste det bli ändring på, med start imorgon. Eller på tisdag. Hehe.

♦Jag ska gå igenom min lilla (extremt tråkiga) papperhög med räkningar, val av vård och sånt där. BORING. Fast ja, är väl lite smått nödvändigt ändå.

Måste få mig själv lite back on track, känner att allting är lite rörigt. Tror jag behöver den här veckan!


Gorgeous







Andreas Wijk


Fiestas




Bilder tagna från födelsedagsgrisen NICCAN


Grym brud, grym tårta


Tagen från Amanda


I fredes firade vi Nicolina ännu en gång, var på en skithärlig förfest där det fanns en sjukt cool tårta i form av en solkräm. Jag hade mått illa hela dagen så följde inte med ut på krogen utan kollade film hos Benny istället som inte heller skulle ut. När han skulle skjutsa Kaj till stan fick jag äran att gå ut med hans hund och efter cirka 5 minuter var jag vilse. Fortsatte gå och tänkte att hans hund skulle säkert visa vägen men det gjorde den inte för den har en ögonsjukdom och är i princip blind tydligen. Efter 25 minuter fick jag nog och ringde Benjamin så han fick komma och hämta mig, haha KUL.

Igår kom jag hem 11 på kvällen efter en middag ute och jag kände att sista kvällen på lovet ska utnyttjas till fullo, så det blev att jag,Amanda och Benjamin drog ut med några av den sistnämndas amigos. Drack tequila för första gången (tror jag?) och dansade lite. Kom hem, käkade och gick och la mig.

Det här lovet har ägt.


Onsdag Torsdag




Tagen av Nicolina


Igår:
Så jävla grym kväll med så brutalt grymma människor. Förfest och utgång, drinkar, dans, nya människor och makaroner mitt i natten. Bäst.

Idag: Bakat kladdkaka, tittat på film och haft en mysig torsdag med min saknade Lovisa. Nu ikväll ska jag dricka varm choklad och titta på tv, tänker inte göra något jobbigt eller ansträngande alls för är sjukt trött. Myskväll på G alltså!


Onsdagsplaner



Nu: Lyssna på musik, dricka kaffe och kolla era blooogs.
Sen: Fika med Katarina och Rebecca.
Senare: Tillbaka till Halmstad, fixa mig, förfest hos Benny och utgång.

Om bara min huvudvärk kan släppa så tror jag den här dagen kommer bli sjukt bra!


B-day





Nu är det den andra november och min amigo Nicolina fyller 18. En sån brud förtjänar en kickass födelsedag, så det ska vi fixa till henne imorgonkväll. GRATTIS TJEJEN!


RSS 2.0