Wrooom



Jag åkte bak på Tims moppe för några dagar sen, trogen till min blogg som jag är ville jag ta en bild på mig själv i moppehjälm medans vi åkte så jag kunde lägga ut den sen. Var jättenervös över att jag skulle tappa mobilen men det gjorde jag uppenbarligen inte, och en snygg hjälmbild blev det också ;) Ser ut som en rymdgubbe, haha.
   Anywaaay, har haft full rulle i helgen med att flytta så har inte hunnit blogga. Det är skönt att ha kommit till det nya huset, mindre skönt att ha flyttlådor överallt. Fast det kommer säkert i ordning snart! :) Andra veckan i skolan är påbörjad och jag längtar redan till höstlovet det känns bra, bara fått en läxa hittils så det är inget hard work work precis. Nu ska jag hitta två bra texter (det som är läxan), PUSS!


Regn är mys!



Det finns knappt något mysigare än ljudet av regn, jag verkligen älskar det. Hittade en hemsida idag där det bara är att gå in, och automatiskt spelas ett 30 minuters långt ljudklipp där man hör ösregn och även lite åska då&då. FETT MYSIGT! Det är hemsidans enda syfte så den är inte direkt svåranvänd, bara att gå in så löser sig resten själv. Det står som tips att man ska spela musik på datorn samtidigt som regnljudklippet är igång, så jag testade det, vilket gjorde det ännu mer verklighetstroget! Klicka bara på bilden högst upp så kommer du dit :)


Myskofta

 

♥Vitt linne- Only
♥Kofta- BikBok
♥Jeans- Only
♥Örhängen- H&M
♥(Mycket smutsiga) Skor- DinSko

Tycker jag varit ganska duktig på att lägga ut Dagens outfit i veckan, ska försöka att fortsätta med det! Jag sitter här och fryser röven av mig, det är egentligen inte särskilt kallt men jag känner mig ändå jättefrusen. Dragit på mjukisbyxor, pappas stora tröja och tjocka strumpor men fryser ändå. Brrrrr. Ska göra något åt saken, ska dricka en kopp kaffe, det kan hjälpa :) Tänkte joina pappa i soffan och kolla på Finnkampen nu, sen 21.00 börjar en film på tv som jag ska se. Nu drar jag och duntäcker till tvn , ciao!


goodbye depend.



Jag köper för det mesta Depends minilack, som kostar 25:-/styck. Superbilligt och det finns många färger att välja mellan, fast nu har jag bestämt mig för att sluta med dem. De torkar ju ut hur snabbt som helst och jag hatar att försöka måla med halvsegt nagellack så att det blir helt klumpigt. Anledningen till att jag köpt dem så länge är helt klart priset, man får ju dubbelt så mycket nagellack för pengarna jämfört med de flesta andra märkena. Men vad gör det, om lacket inte är bra? Köpte ett svart nagellack från Isadora idag för 69:-, hoppas hoppas det är bra!


Tre random fakta #3

Dags för Tre random fakta igen, denna gången kör vi med bilder. Blir kanske roligare så? :)


♦ Jag är ganska så intresserad av politik och har en klar åsikt om vart jag själv står, tycker det är roligt att argumentera om det också (med Tove ;). Dock skulle jag aldrig få för mig att själv hålla på med det, även fast jag är med i en viss politisk ungdomsförening (kan nog räknas som deras absolut minst aktiva medlem, hehe)





♦ Jag är nagellacks-addicted, det är mycket sällan som mina naglar får vara helt naturella. Ibland kör jag på rött, ibland rosa och då&då smäller jag till med Fransk manikyr. Just nu är favoriten svart, just love it.


♦ Family Guy är precis min humor, älskar att den är så störd och osammanhängande. Den innehåller knäppa karaktärer,skumma repliker och superskön timing. Spelar ingen roll hur sur jag är, den serien får mig alltid att skratta!


Det är fredag och jag är trött

Jag är så galet sjukt trött att jag varit på väg att somna hela dagen, samtidigt som jag varit sådär trött-flummig som man kan bli ni vet. Ett exempel är en skitful mask jag gjorde på Steffes lektion, en sån man har på ansiktet med två hål till ögonen. Den hade unibrown (hur stavas det?) och Tove fick den sen, hoppas hon använder den väl! Efter skolan gick jag,Tanja och Sandra och köpte lite grejer på Kicks, sen åt vi thaimat. Sa hejdå till Sandra och satt på Knutan med Nok&Michael ett tag, funny as usual, Nu är jag hemma och ska passa Icing plutten (our dog) och annars ska jag bara sova,titta på tv,äta och umgås med min fina pappa :D Ta det väldigt lugnt eftersom resten av helgen ska ägnas åt flytt, och det är för alla dem som inte vet SKITJOBBIGT!..




Ny design tack vare Tanja!

Superdunderbra Tanja har fixat min design och jag är jättenöjd, tack tack tack! ♥
  Whattaa.. Hur kunde klockan plötsligt bli såhär mycket? Borde varit läggdags för länge sen ju, men ja nu blev det tydligen inte så. Går ändå bara i skolan i... 2,5 timme imorgon så det är inte så farligt! Imorgon ska vi ha vår kära lärare Pernilla, som vi saknar en massa. Hon ska snacka om engelska med oss, i guess? Ligger väl inte och drömmer om läxor och uppsatser här hemma, men liite längtar jag till skolan drar igång på riktigt. Har en hel del kurser som verkar roliga :) Känner att jag behöver sova nu, sov så gott allihopa ♥


 






Skansen-spindel på rymmen..?



Den här fete jäveln joinade mig inne på toaletten innan. Bad den att stanna där den var så jag kunde hämta kameran för att fota den till bloggen. Imse Vimse stod snällt kvar så jag kunde ta en bild, hyggligt tycker jag.
   Jag är egentligen inte rädd för spindlar, men när jag tänker på att såna här tjockisar kan krypa under mitt täcke när jag sover ryser jag lite, brrr. Pappa har iallafall släppt ut den i det fria igen, happy ending!


Djuriskt



♥Tröja-Gina tricot
♥Skärp-H&M
♥Svarta byxor-Only

Känner mig lite djurisk idag med min leopardtröja, höhö nej men det är iaf mitt första plagg med det mönstret. Var tveksam i affären men nu är jag glad att jag köpte den, leopardmönstrat är snyggt! Dock är gränsen mellan snyggt och tantigt/slampigt hårfin, så watch ooout. 


Morgonmusik


Sitter här färdigfixad och redo för skolan. Går bara två timmar idag om jag inte har helt fel för mig, skönt! Jag har kommit fram till att jag måste sluta sova efter skolan, för sen på kvällen är jag hur pigg som helst och ligger och vrider på mig i sängen typ 1,5 timme. Så idag kommer ni inte få höra mitt älskade ord powernap, måste vända rätt på dygnet helt innan jag börjar med dem igen. Nu ska jag gå till bussen, vi hörs senare idag! Love ♥


ny hudrengöring.

Haha jag är typ lika dålig som Kissie på photoshop, skulle få bakgrunden suddig men då blev kanterna på flaskan konstiga. Fail. Anyway, det var inte det jag ville få sagt med detta inlägget. Det jag ville säga var att jag köpte denna rengöringen idag på Kicks, och håller den vad den lovar ska den ta bort porer och orenheter. Jag testade den precis och jävlar vad det var krut i den! Huden sved, ögonen började rinna och det gjorde nästan ont att andas in med näsan. Dock la det sig snabbt, så 10 seconds of pain är något jag kan leva med om det resulterar i finare hy! Ifall det nu gör det, återstår att se :)


 


Second day

När jag kom hem satt Nate i mitt vardagsrum så vi tog lite bilder tillsammans, inget konstigt :)
Second day in school, hände inget speciellt utan vi snackade med Steffe på förmidagen och på eftermidagen fick vi träffa vår nya lärare Linn. Efter skolan hjälpte jag,Tanja och Tove Nok att hitta en ny parfym, blev en Lacoste om jag inte har helt fel för mig? Gott luktade den iallafall! Lämnade Tove hos en viss K och sen käkade vi på Grafitti. Egentligen mest för att vi skulle fördriva tid, men fortsätter vi äta när vi har tråkigt kommer det ske en viktökning på 10 kg för min del, så det får inte bli en vana! Nu är jag iallafall hemma och är precis som igår helt slut, powernap på G igen? Oh yes!





Let's dance VS. Idol


Ikväll har jag kollat på Fångarna på fortet för första gången på mycket,mycket länge. Det var helt okej, fast jag hejade på idollaget och Let's dance-laget vann. Too bad! Nu ska jag tvätta av sminket och välja kläder tills imorgon, så kan jag sova i några minuter extra. Vi hörs imorgon finisar, godnatt! ♥


Tjurfäktning


Nyligen så hoppade en tjur in bland publiken under en tjurfäktning, en del personer skadades och tjuren avlivades inte oväntat efteråt. Jag tycker den här "sporten" (borde egentligen inte få kallas sport, snarare djurplågeri) är så jävla vidrig och det är vid såna här tillfällen som människor verkligen äcklar mig. Att tjuren betedde sig så agressivt kan fan inte en jävel bli förvånad över, i tjurfäktning ber man ju om det. På slutet av videon när tjuren ligger på marken hör man den gny, usch jag blir så jävla ledsen. Jag sitter inte och vill att folk ska skadas, men jag kan faktiskt inte känna någon sympati för de människorna som skadades på läktaren, de hade kommit för att titta på någonting som avslutas med att kasta spjut på ett djur tills det dör. Gah, hör inte folk hur jävla sjukt det låter?..

 

En första dag av ett andra år

Då var första skoldagen avklarad. Var där i typ en halvtimme och fick lite papper, sen slutade vi. Gött med mjukstart! Efter skolan gick jag,Tanja,Tove,Michael,Nok och Max på stan för att hitta kläder till Nok. Slutade med att det var Michael som fick med sig en tröja hem, hehe. Superfin var den iallafall :) När killarna dratt hem åt jag,Tove och Tanja thaimat till lunch och sen åkte vi hem. Jag var helt slut när jag kom hem så var tvungen att ta en powernap, gah så skönt det är, och uppiggande. Känns iallafall bra att ha kommit igång med skolan och att få träffat klassen och några stycken från spelutveckling. Saknat dem!♥


♥Linne (eller vad man nu ska kalla det)- VILA
♥Jeans-Only
♥Örhängen-H&M
Dock hade jag en kofta på mig i skolan, som jag tagit av på bilden.

 


Heartbeats

Jag önskar att man kunde spara känslor&upplevelser på burk. Då hade jag sparat denna kvällen direkt. Regnet smattrar mot rutan,mitt nya doftljus står och sprider en äppelpajs-lukt i hela rummet och min fina Spotify-spellista står på ON. Får sånt myspirr i hela kroppen, det hade jag velat spara för att kunna ta fram när det behövs. Visst vore det bra med känslor på burk?
  Jag har hundra älskade myslåtar, men det finns en som är speciell. Har ni inte hört den innan, borde ni göra det nu ♥ Jose Gonzalez – Heartbeats


Färdigshoppad

Hittade en del på stan och jag är supernöjd med allt, dock orkar jag inte fota och visa er men det kommer säkert sen eller något. Just nu har jag svinont i magen och är hungrig på samma gång, kan göra något åt det sista iallafall. Ska ta något att äta och sätta mig framför med tvn med mitt täcke, typ tycka lite synd om mig själv. En gång i månaden får vi tjejer göra det, så är det bara. Puss så länge!



Sista sommarlovsdagen

Nyss lyckats få på ett armband på mig själv, ni vet ett sånt med spänne. Sjukt pilligt&svårt, men fixade det tillslut! På tal om smycken hittade jag min klockring imorse,så den tänkte jag ha på mig idag.
  Gud vad jag ska njuta av sista sommarlovsdagen idag, känna mig så ledig som jag bara kan. Tar snart bussen in till Helsingborg så vi hörs senare idag, lots of love ♥



Hair repair

Godmorgon♥ Precis duschat superlänge och det var så skööönt! Tyckte jag behövde hårinpackning idag, och sen kom jag på att jag borde tipsa er om den, så bra är den. Fick den i födelsedagspresent av mormor&morfar så vet inte hur mycket den kostar, men den finns iallafall på Kicks och heter som ni ser "3 minute miracle". Håret blir supermjukt och luktar sjukt gott efteråt. Ska ni köpa hårinpackning borde ni testa den! :)


Music makes the world go round

Några av mina favoritlåtar, så bra att de förtjänat stjärnor på Spotify. Jag är sjukt trött och vet knappt vad jag ska skriva, lite koncentration nu, ehrm. Imorgon är det måndag och jag hade tänkt spendera sista sommarlovsdagen i Helsingborg för att shoppa. Jag vill vill vill hitta en massa fina saker, får se om jag lyckas! Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott! Lots of love ♥

 


lite nytt.

Tänkte visa er lite grejer som jag inhandlat den senaste tiden :)


BikBok



H&M


H&M


H&M


Skopunkten


Skopunkten


I'm baaack


Hej babes! Nu har jag kommit till pappa så i veckan kommer uppdateringen bli mycket bättre, feels good för jag har haft bloggabstinens, hehe:/ För att sammanfatta helgen sov jag&Elaine över hos Hamphe med Jimmy i fredes, sen i lördes hade jag&Elaine myskväll hos mig med kräng och film. Bra sista helg på lovet! Skolan börjar på tisdag och det känns goodie, jag älskar sommarlov men det känns liksom som det är bra med det nu. Jag längtar till att få träffa de andra och sen ska det bli roligt med lite nya ämnen! Vi har ett ganska jobbigt schema och kommer garanterat simma i läxor men vafan, vi är en tuff hög med tjejer+Henke så vi fixar detta. RIGHT? :) Klart.


Torsdagsnatt

I Tunisien, jag failar alltidalla slags hoppbilder!

På min gammelmormors födelsedagsmiddag fördrev jag&Tim tid med att komma på en lång give-me-five-ramsa, haha blev rätt bra faktiskt :)

Spenderat hela denna dagen till att packa till flytten, även städat på mitt rum. När mamma kom in där sa hon "men gud, man kan se golvet!", hehe. Nu är iaf flyttpackningen finito för min del, fast delen med att packa upp återstår förstås. Men den ser jag mer fram emot, alltid kul att få ordning på ett nytt rum! Just nu sitter jag i köket och tittar på när Pucken jagar flugor. Har två stycken som flyger runt, ibland sätter de sig på min datorskärm och när de går in i varandra så blir det flug-slagge. Dock är den ena är mycket större&fetare än den andra så jag avbryter snabbt deras bråk genom att vifta med handen, måste ju hjälpa mini-flugan här va. Nu har Pucken gått och lagt sig så flugorna kan sova lugnt, good for them. Tänkte göra som vovven och sova nu, sleeep tight!♥


Jag lever!

Jag&Hanna sötnos, på Ted's fest :)

Hej darlings. Inte bloggat på några dagar, så vi kör en kort sammfattning av vad ni missat. Jag har sovit hos Elaine och myst till film, jag har sovit mycket, jag har tittat mycket på tv, jag har känt mig slö, jag har varit ute och sprungit för att kompensera allt soffliggande och så har jag typ druckit rätt mycket te. Med andra ord har ni inte missat så mycket. Imorgon är dock slappandet över, jag och mamma ska till Väla och jag hade tänkt inhandla kläder och förhoppningsvis även skor. Denna veckan kan ni förvänta er dålig uppdatering, ska packa en massa till flytten osv. Vi hörs mycket mer nästa vecka då det är dags för 1. Skolstart 2.Flyttdags! Ser fram emot båda två väldigt mycket. Nu ska jag sova, puss på er!


Saturday



Jag fryser om mina händer,brrr! Elaine är här just nu men vi ska alldeles strax sticka. Jag ska till mormor&morfar och Elaine ska nog till väla med sin syster. Igårkväll var det ju 18-års fest hos Ted, hade superkul! Det var trevligt folk och skön stämning. Ska se om jag kan sno några bilder från Hanna sen :) Have2go, puss


Mini-schema




5

1. Jag tryckte bort hela jävla inlägget igen, vad är mitt probleeeeem !?!?!?
2. Jag är inte så rödhårig som på bilden, blev lite förvånad när jag såg den på kameradisplayen. Tror att det är blixten!
3. Jag har börjat läsa "Welcome to the djungle, Legenden om Guns N' Roses". Den börjar bra iallafall! Intressant att läsa om Axl som liten, vild och galen redan då.
4. Vi börjar skolan om 12 dagar, mycket blandade känslor om det där...
5. Idag skiner solen, åh så härligt!


Punk goes pop

Innan jag går och lägger er ska jag ge mina tre favoritlåtar från albumbet "Punk goes pop" där olika band gjort covers på kända poplåtar. SÅ BRA!




A day to remember-Over my head


Silverstein-Apologize


Mayday parade-When i grow up


Tanja-Tove-Michelle Kväll


Inte för att bilden har att göra med min dag över huvud taget, men ja. Har varit inne i stan med Tanja och Tove en liten sväng, sen åkte vi hem till mig och lyssnade på musik, åt kycklingsallad och typ... ja that's about it. Kvällen blev inte som vi trodde men ja, trevlig ändå. Kan inte bli mycket annat med de där tjejerna! När Tove skulle till bussen följde jag henne och guuuud vad det regnade! Vi blev verkligen helt genomblöta. Kanske inte så kul, fast nu när man sitter inomhus tycker jag det är mysigt att lyssna på regnet där ute. Och bara för det har det slutat regna nu, blö! Klockan är mycket och jag börjar ana bedtime..........snart.


Estockholmo


























For tonight

♥Kofta-H&M
♥Vit tröja-MQ
♥Shorts-Vero Moda
♥Halsband- Present

Det var supertrevligt att träffa tjejerna, fast filmen var faktiskt inte jättebra. Minns inte namnet, den börjar på I, men det är den med Leonardo Dicaprio. Idén med filmen var bra och stundvis var den spännande men njae helheten var dryg, ingen film jag rekomenderar. En film jag vill se på bio är Predators, den verkar skitbra! Och även Vampires sucks, hahaha asskön trailer. Jaja enough movietalking nu, jag ska sova. puss


Stan med Mathilda

JAG ORKAR INTE! Skrivit ett ganska långt inlägg men så trycker jag bort hela skiten så nu måste jag skriva om allting, fast det tänker jag inte göra. Ni får en förkortad version av allting istället. Varit i stan och fikat med Mathilda, drack grönt te på Espressohouse. Okej okej det finns godare man kan dricka, men det skiter jag i för jag tänker vara nyttig. Gick en runda efteråt men jag klagade så mycket över min tunga väska så vi gick till Donken och satte oss ett tag. Trevligt alltsammans! Sen när jag skulle ta bussen hem visade det sig att chaffisen skrivit fel slutstation på skärmen så efter att ha åkt hela vägen med bussen fick jag snällt sitta kvar och åka tillbaka till Knutan där jag bytade buss igen, inte skoj. Nu ska jag fixa mig lite för sen ikväll ska jag på bio med Kaddan&Rebecca, nice nice! Vi hörs, puss


Nedfryst Michi

Åkte på Tims moppe till Donken, fick till och med köra en bit själv vilket var himla rolig! Det kom en bil bakom som skulle köra om och då fick jag lite lite panik, men förutom det hade man kunnat tro att jag var född moppeförare! Typ. På hemvägen sjöng vi som galningar och jag försökte growla vilket jag känner av i halsen nu, aoouch! Lite dum som jag var åkte jag i shorts, efter en tur&retur till Ängelholm var mina ben lite lätt nedfrysta. Kröp precis ner under mitt varma täcke och ni anar inte hur skönt det var, har även lagt en filt på mina ben så att de ska tina upp lite. Ajaja nu vill jag sova, godnatt sötisar!


Mot Donken

 

Jag&Tim blev uttråkade så nu ska vi till Donken och kränga. Eller Tim ska det, jag ska bara ta något att dricka :) Får ju fortsätta i samma duktiga spår nu efter joggingen! Nu vill Tim åka, pussss


Vad sa han sa du?

Tittade precis på Top model, de visade säsongen där Naima är med, en av mina Top model-favoriter. Tycker hon är skitsnygg, fint ansikte och fin kropp. I dagens avsnitt sa fotografen att "hon behöver gå ner 5 kg", woooow hold on...come again please? Ska tjejen på bilden gå NER 5 kg? Sjuka kroppsideal är väl inget nyhet, men jag kan ändå inte låta bli att bli lite smått chockad... Det är människor som honom som bidrar till sjuka bilder av hur våra kroppar borde se ut. Not okey!


Tisdag den tioende

Var ute och joggade innan, så nu sitter jag här nydushad och känner mig trött i hela kroppen. Men det känns ganska skönt, härligt att känna att kroppen fått jobba. Det var soligt när jag var ute, men nu när jag tittar ut ser det lite molnigare ut. Perfekt mysväder, så nu ska jag sätta mig framför tvn, dricka te och läsa inredningstidningar. Föresten är det snart dags för mitt nya rum att inredas, det kommer bli så tjejigt att Tanja spyr ;) Men jag gottgör det med ett lite "killigare" rum hos pappa. Kan lägga ut bilder någon dag, så ni får se! Puss


SATC



Kollat på SATC nu ikväll,and god it's good! Så roligt, så klockrent, så galet bra. Just gotta love it. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, ska bli skööönt. Natti!


Home!



Hello darlings, nu är jag hemma i Skåneland igen. Är mycket nöjd med dagarna som gått, det har varit superkul att spendera dem i vår fina huvudstad med min bästa vän. Är glad över de nyköpta sakerna jag fått hem och över att jag fått ha träffat min gammelmormor igen. Jag älskar den tanten, hon är så fin. Nu är jag iallafall väldigt trött och hade tänkt ta en snabbdusch och sen kolla på tv resten av kvällen. Kisses


Kjam från oss, ihihihi



Äter B&J och ringer roliga samtal, HIHIHIHIH busiga vi är.


Sunday

The view of min gammelmormors lägenhet. Kan inte klaga på avståndet till stationen, den ligger verkligen precis nedanför! Igår gick vi runt i Södertälje och shoppade, åt på Sibylla vid vattnet och på kvällen var vi hemma och käkade naturgodis och hade funnyfun. Idag har vi inga speciella planer, kanske ger oss ut sen på stan och kollar läget och köper med söndagsmys hem. Imorgon är det tillbaka till the real life, har en del planer för veckan som nog kommer bli awesome! puss på er


Stockholm

Godmorgon :) Igår var jag&Elaine i huvudstaden och gjorde av med pengar, fick en del både bra&nödvändiga saker köpta. Visar allting när jag kommer hem, promise! På BikBok har de att om man köper för minst 500:- så får man en dataväska på köpet, valde en leopardmönstrad som jag är in love with. Aldrig fel att få saker på köpet, speciellt inte sånt man verkligen vill ha! :)
    En sak vi insåg igår är att det är sjukt dyrt att äta i Stockholm, gick fan inte att hitta en lunch för under 80:- förutom typ Donken. Gav upp i att hitta något billigt så vi satte oss på ett ställe på Östermalm, fick lite kändisspaning på köpet. Vi såg någon från Äntligen hemma som jag inte minns namnet på och Molly Sandén (tyvärr utan Saade). Var iallafall en himla trevlig dag!


Hos min gammelmormor


Elaine :) och jag vet att min cam inte är så bra, hähä



Äntligen framme! Sitter i min gammelmormors lägenhet och bara chillar, Elaine läser någon skvallertidning och jag dricker Sprite och fixar med min spellista på Spotify. Snart är middagen klar, ska bli gott med riktig mat! Har bara käkat nötter idag, gott min mage vill ha riktigt käk! Tror inte vi ska göra något speciellt idag, båda är lite slitna efter resan. Konstigt att man kan bli så trött av att typ bara sitta still? Föresten glömde jag USB-sladden hemma så ni kommer bara få en massa webcam-bilder nu när vi är här uppe, kamerabilder får ni när jag kommer hem :) Nu ropas det om middag, puss


På tåget

Efter att nästan ha missat bussen till Ängelholm, träffat Marcus på stationen och tagit tåget med Elaine till Göteborg sitter vi nu på tåget som ska ta oss till vår slutstation Södertälje :) Vi har tyvärr hamnat i en vagn som är helt FULL med småbarn, skriker inte den ena skriker den andra. Jag måste säga att jag varit väldigt tålmodig, ungen framför oss slängde klossar på golvet som jag snällt plockade upp till den stackars mamman. Men sen när en av dem försökte peta på min MER-flaska gick gränsen, hands off my things,tack. Här finns även en sjukt stor&söt hund och någonstans finns det en katt som vi inte kan se men hör med jämna mellanrum. Har 2 timmar kvar tills vi är framme, ska göra likadant som Elaine och stoppa hörlurarna i öronen nu. Hörs kanske ikväll, kisses! ♥






Hejdå Skåne

Varit ute och ätit med familjen ikväll, det var mysigt och jag&Tim hade roligt. Ibland kan jag stanna upp i allt och tänka hur fantastiskt jävla galet GLAD jag är över att jag har honom, min lillebror är typ det bästa jag vet. Nu har jag iallafall packat klart, fast har som alltid känslan över att ha glömt något, men antagligen är allting med. Ska träffa Elaine på stationen imorgon klockan 10, sen blir det en massa tåg-åkande. Datorn är med så kommer blogga både på tåget och när vi är uppe i Stockholm, good huh? Hela jag blir glad när jag tänker på 5 dagar tillsammans med min bästa vän i otroligt vackra Stockholm, massa shopping, mysiga uteserveringar och att få träffa min sjukt gulliga gammelmormor. Life's goood!



I heart spongebob

Hemkommen från mormor&morfar nu, åt lunch och myste i solen. Nu ska jag dricka te framför tvn med Tim, sen ska jag börja packa. Jag har inga bilder från idag att lägga upp så tänkte dela med mig av bilderna jag har som bakgrund respektive skärmsläckare på min mobil :D


Min finfina bakgrund


Skärmsläckaren, jag ler varje gång den bilden dyker upp på mobilen. Sjukt söt!


Onsdag

Hann inte blogga mer igår, men för att sammanfatta kvällen var jag hos superfina Hanna och kollade film och käkade tisdagsmys, sen gick vi ut på en kvällspromenad också. Jättemysigt som alltid att umgås med henne! ♥ Idag ska jag hem till mormor&morfar en stund på förmiddan och sen resten av dagen ska jag ägna åt packning. För imorgon drar jag och Elaine till STOCKHOLM! Ska bli helt gaaalet roligt! Nu ska jag äta frukost, puss :)



Myskväll hos Emmsie med Lelle



Nu gittar jag till Emma, dock utan fläta i håret. Hade den för att mitt hår skulle bli fint lockigt men det blev inte så mycket av det tycker jag :/ Vi hörs imorn, puss puss!


På bussen in till Hbg



I love Elaine. I love Tanja. I love Helsingborgsfestivalen.


I've got the sun in my pocket



Idag har jag inte gjort något speciellt alls, typ städat lite på rummet och letat efter skolkatalogen och en speciell film. Har inte hittat något av det, suck. Precis fixat mig lite och snart ska vi käka middag, sen ikväll ska jag sova över hos Emmsie tillsammans med Lovisa. Ska bli fett mysigt! ♥


På grund av dig

Det gjorde ont, på grund av dig. Jag grät, på grund av dig. Jag tänkte att mitt hjärta var krossat, på grund av dig.
Men det var fel, mitt hjärta har inte varit såhär helt på ett år. Jag vet inte hur många gånger du har lyft mig sen jag lärde känna dig, jag vet iallafall att gångerna du krossat mig, är fler. Jag har lyckats släppa taget om alla förhoppningar om dig, om oss, vilket har lett till att jag mår så sjukt jävla bra. Jag har insett att, för att citera Timbuktu, "Det kommer ordna sig, det gör det alltid".
 Jag känner mig oslagbar&stark, och det är på grund av dig.


The energy never dies



Haft tre awesome festivaldagar, igår var särskilt roligt måste jag säga! Har varit sambo med Elaine i 3 nätter nu, haha love it! Nu håller vi på att packa för att bege oss hemåt (till mamma, för min del). Puss


Jag blir aldrig densamma som förut, somliga ljus brinner aldrig ut




RSS 2.0