St Patricks day


Hade inte ett enda grönt plagg och visste knappt vad man firade ändå, alla britters svar var "it's just an excuse to get drunk". Gick till The Bar med A&J där Tina, hennes pojkvän och jobbkompisar redan var. Tyckte stället gjort sitt yttersta för att få det att kännas som Irland. Främst pga musiken och antalet äldre gubbar som glatt sjöng med och skålade med sina Guinness. Drack samma sak dagen till ära, skrattade åt alla grönklädda som dansade så roligt och hamnade tillslut där också för att lyckligt fuldansa till vår Londonlåt. Åh. 

19 celsius

Har inte dött, har bara inte haft internet på datorn. Alarmet står på 04:45 och jag jobbar och sover mest, vet inte riktigt var jag tycker om det. Något alldeles underbart är vädret, vi har haft det så varmt som 19 grader och parker och uteserveringar är alldeles fulla av människor med bara ben.

Det här har varit mitt liv sedan sist:

Ätit på Nandos för första gången. Jag och Lisa ville egentligen äta hamburgare på Birthdays men kön var för lång så då blev det så. Det var alldeles för kryddstarkt för mig och maten var väl egentligen ganska fattig, men nu har jag testat i alla fall. 

Haft tapasmiddag hos oss med Anette och Jacob. Åt skaldjursgryta, spansk omelett, svenska köttbullar, nachos, ost etc. och var himla mätt och belåten efteråt (lyx i london). Gick ner till affären för att köpa passionsfruktscider att ha till vattenpipan som var framme. Fick också en festivalposter av dem som de tagit från någon Stockholmsgata, och jag tyckte den var hur fin som helst. Knäppaste händelsen var när jag stod vid vårt fönster med låg fönsterkarm där det stod tända ljus, kände hur det blev varmt på benet, tittade ner och såg att min klänning brann. What the hell.
 

Jobbat då alltså. Det bästa med att börja så tidigt är kaffe på nästan tomt tåg, soluppgång och fågelkvitter vilket man inte hör på samma sätt inne i London. För er som inte vet vad jag jobbar med förresten så är jag "Support carer" till en liten kille på fyra år med ett handikapp. Så åker med honom till och från skolan, matar, leker, lär. Sen när hans lillebror kommer hem från dagis tar jag hand om honom också litegrann. Får tyvärr inte lägga ut bilder på dem men de är båda alldeles jävla bedårande. Är nöjd med min lön och ännu mer med familjen, så fin.

Tre av Lisas jobbarkompisar kom över för att äta thaimat på vårt vardagsrumsgolv och röka vattenpipa med banan/mint-smak. Älskar homedelivery, bästa grejen.

Spenderat en rad kvällar hos Anette och Jacob. Hängt på deras terass, ätit rester från deras bbq jag tyvärr missade med sådär en kvart, druckit cider, kollat spansk fotboll osv. Så himla bra människor. 
 
För övrigt har jag framtidsångest fast jag trivs med nuet. Tittar på skolor i USA och framtida flats i London i samma veva och har ingen jävla aning om vilket som känns bäst. Idag är jag ledig och måste stänga ner alla hundra internetflikar med information om utbildningar och ta tag i mig själv, fylla på vårt gaskort, städa lägenheten och börja tvätta&packa inför fredag för då åker jag ju till LA i två veckor. Sjukaste.

London return

Igår var helt fantastisk. Möttes av ett helt annorlunda London som var mycket varmare, vårigare och livligare. Det luktade semester och efter att ha klivit av i Dalston log jag för mig själv hela vägen till vår dörr där jag möttes av mina soulies som hade fixat lägenheten så himla fint. Hade liksom samma euforiska känsla som när vi kom hit i oktober minus ångesten för jobb, boende, bank, mobil osv. På kvällen drack vi öl på The Haggerston med Anneta och Jacob som flyttat in åtta dörrar bort. Fick se deras fina flat och tillhörande terass som vi alla dog för. Bjöd in oss själva till de kommande sommarkvällsfesterna och middagarna de kommer ha och kände att nu börjar det fan i mig på riktigt. 

Längtar till:


The fault in our stars. Storlipar liksom till de två och en halv minuterna av trailer så filmen lär vara fenomenal. Bara det att den bästa boken jag har läst har blivit till film är fantastiskt. 20:e juni sägs den släppas i UK och jag dör av längtan.
 
LA och Petter. Värme, morgonpromenader i Hollywood, palmer längst vägarna, två nätter i San Diego, frukostflingor, seriemaraton, outlets, massa LP-gos osvosv.

Need to go here! Almost tempted to start a business out there just so I have a reason to frequently visit! London, England. #london
London. Imorgon är jag åter igen i London och att jag har varit i Sverige i mer än en månad känns helt overkligt. Saknar mina roomies och känner mig inte hel utan dem. Nu har jag ett jobb och rutiner att komma tillbaka till så det kommer bli hur bra som helst, trots min neggoattityd som nog beror på understimulans och för lite solsken. 
 
T IN THE PARK
T in the park. I sommar vill jag iväg med mina brudar och leva festivalliv med asbra musik, camping, knäckebröd med mjukost, glitter i ansiktet, alkohol och klickisar och hela köret.

Girls

Allison, @Lena Åberg Åberg Dunham, Jemima, and @ZosiaRMamet  #GIRLS #tbt #throwbackthursday pic.twitter.com/X0WpyT3aCm
Nu är det vår tycker jag och det firar jag med solglasögon på huvudet fast det inte är soligt, sommarklänning under vinterjackan, recept på kyckling med hallon, Girls-avsnitt och en isländsk alldeles fantastisk låt: Ásgeir – Nýfallið regn.

RSS 2.0