Nothing else I can say



Godmorgon.
Idag kände jag för att skriva ett morgoninlägg, ett bra sätt att börja dagen på! Sitter här i min pyjamas tshirt, dricker jordgubbs&kakao-smoothie som jag precis gjort, solen skiner in på mig genom fönstret och min nya favorit-låt strömmar ut ur högtalarna. A perfect morning. Det enda som fattas är att någon söt person skulle ligga i min säng och sova, och att jag skulle kunna titta på honom och tänka att det är världens finaste kille som ligger där och att han,otroligt nog, är min. Men man kan inte få allt ,haha;) (btw,linneah. du vet garanterat vem jag tänker på,haha<3)

Favoritlåten jag nämnde hittar du föresten högst upp i inlägget. Den gör mig så himla glad :) Men nu måste jag gå och klä på mig och fixa smink&hår. Jag hoppas ni får en underbar dag, puss ♥

Måndag

Snodde brorsans tröja i morse,hehe.

Fin bild på Petter

Johan kör på hög midja. :)


Hej på er.

Varit en bra dag, i skolan pluggade jag NO och på rasten blev det mys i parken med Anna,Johan,Petter och Stefan. Efter skolan så la jag mig ute i trädgården och solade, riktigt skönt. Efter några timmar kom Tim hem och så stack vi till gymmet. Själva vistelsen där är väl inte det roligaste man kan göra, men precis efter man tränat och man är på väg hem så känns det så sjukt härlig. Man känner sig så duktig! :)

Nu tittar jag på Sverige-Lettland på tv. Härligt att få titta på hockey igen. Saknar redan Rögle! Jag hoppas att ni haft en bra måndag sweethearts. puss ♥


Seasons fly

Bild

Jag vill
hitta en klänning till skolavslutningen, den ska vara vit,puffig och supersöt.
till sweden rock festival. Musiken,människorna och stämningen, det är helt enkelt underbart.
känna sockerdrickapirr i magen för någon, och få känslorna besvarade.
till stranden och bara sola,bada och titta på solbrända pojkar.
sitta i solen och dricka chailatte på espressohouse med emma.
träffa min vendela som jag saknar alldeles för mycket.

-


Mitt liv just nu med ett ord, STRESS.

Disney

Hittade precis en otroligt bra cover på "A circle of life" (från Lejonkungen) som sjungs av Kenny Williams. Hittade tyvärr inte den på youtube, men har ni typ spotify så sätt igång att söka :)

Att höra den låten satte igång riktiga nostalgi känslor. Jag har alltid älskar Disney filmer. Som typ alla andra i min ålder växte jag upp med dem och jag kan fortfarande tycka det är riktigt mysigt att sätta igång Askungen, Lejonkungen, Snövit eller ja,nästan vilken Disney film som helst egentligen. Just Lejonkungen är nog min favorit, den är lite i en klass för sig. Älskar storyn, de söta karaktärerna (finns det någonting som slår Timon&Pumba?) och den sjukt fina musiken. Men ut över den så tycker jag om de allihopa, alla filmerna har något unikt över sig och det gör så att alla blir bra på sitt eget sätt :)  Har du någon favorit?

Älska MER

Den här reklamen är så SÖÖÖT! Tyvärr säger inte berättaren samma sak som han gör när reklamen går på tv,konstigt nog. Men whatever, ändå extremt gullig. :)

Hej på er sötisar. Då var det söndag kväll vilket innbär att helgen snart är slut. Får halft ångest när jag tänker på veckan som jag har framför mig. För på torsdag har vi nationellt prov i matte...Gosh, blir nervös bara av tanken på det. Men förhoppningsvis kommer det gå bra.

Haft en bra helg iallafall. I fredes var jag på stan och köpte jeans och skor, kollade film hemma hos Robban,var på fest hos Richard och sov sen över hos Julia med Elaine&Zlacha. Sen på lördan var jag hos Julia ett tag, fikade sen med Emmsie på stan och avslutade dagen med en riktig slappe-kväll framför tvn. Idag har jag varit duktig och pluggat en massa matte och varit på gymmet. :)

Ska försöka få lite mer matte gjord nu. Glöm nu inte att 21.00 är det Söndagsparty med Filip och Fredrik på kanal 5, då ska iallafall jag och en kopp med chai-te sitta redo framför tvn! Ta hand om er, puss.

Kärlek till vädret



Jag är helt kär i vädret. Man blir ju bara så glad av all sol&värme! :) Idag har jag känt mig riktigt duktig faktiskt. Vi har operation dagsverke idag vilket går ut på att man ska jobba ihop pengar till barn i Afrika. Så det höll jag på med på förmiddan, sen när det var klart cyklade jag&tim iväg till gymmet och var där någon timme. Skönt att ha kommit igång, beachbody 2009, here i come;)

Nu sitter jag här och äter jordgubbar&grädde. Vet inte om det gör så att mitt besök i gymmet var i onödan, men så onyttigt kan det väl inte vara? hehe. Snart ska jag hem till pappa och där ska jag plugga gärnet. Måste bli klar med mitt SO-arbete och några sidor i matten. Men det ska jag väl kunna greja :) Imorgon är det fredag, vilket känns greeeat. Skola som vanligt,sen ska jag kanske hem till R och titta film, blir säkert mys! puss på er.

Påsk


Bild tagen av mig,på påsken hos mormor&morfar.



Förlåt, men jag orkar inte fixa påskbilderna just nu. Har varken ork eller lust. Så det blir bara en, åh den får mig galet sugen på påskmust,hehe. Idag har det varit en helt okej dag, skolan var seg as usual och efter skolan gick jag och issi till bibblan och satt där i två timmar, väldigt roligt :) Nu ikväll har jag och brorsan varit ute och käkat, så mysigt att äta på restaurang tycker jag!

Föresten har jag fått en ny header med lite mer vårfeeling :) Den är inte på helt rätt plats än, lite för långt till vänster men äh, det ska jag försöka fixa sen. Nu ska jag gå och lägga mig framför tvn en stund. Puss på er!


End of break

Jag&Emmsie på fest hos Lelleh.


Sitter här med sista-dagen-på-lovet-ångest. Bara tanken på att gå upp tidigt, sitta och läsa om andra världskriget och att plågas av Bengt-Arne på spanskalektionerna gör mig alldeles trött. Mitt lov har varit helt underbart och jag vill verkligen inte att det ska ta slut, it really sucks.


Min påsk har föresten varit helt okej, har en del bilder som jag inte hunnit ladda in än. Men de kommer imorgon. Ser nu på klockan att den är aaalldeles för mycket, så nu drar jag mig tillbaks och drömmer förhoppningsvis mysiga drömmar om en viss person;) puss&godnatt!


Fredag

Bild tagen av mig i Egypten.


Underbart väder idag igen. Har tyvärr inte kunnat njuta av det särskilt mycket då jag måste vara inne hela dagen och stortstäda mitt rum. Ikväll blir det eventuellt filmkväll hemma hos mig med en massa folk och då får det ju gärna vara lite fint här hemma,hehe :)

Vad händer för er idag sweeties?


2 april

Sovmorgon idag till halv 11, slutar sen vid 2, det enda vi ska göra i skolan är att dansa, solen skiner och ikväll spelar Rögle. Den här dagen kan inte bli något annat än underbar! :)

Sommarbild på mig&Kattis i Brighton. :)

Önskar er alla en toppendag :D
Puss puss ♥ /Michelle

Sunny day

Hej sötnosar:) Äntligen lite vårväder! Solen har skinit hela dagen och gjort mig på toppenhumör. Idag efter skolan gick jag,linneah och julia till Grafitti och fikade. För alla intresserade åt vi kladdkaka med grädde;) Sen gick julia tillbaks till skolan för att ha utvecklingssamtal, så då gick jag och linneah ner till bryggan vid ån där vi satt ett tag. Lite senare kom några Rögle spelare och satte sig på en bänk nära oss. Sen när de skulle gå sprang jag efter och frågade om det var okej om jag fick bli fotad med dem, och det sa dom att de var. Haha och här har ni resultatet ;P


Jag,Cam Abbott,Stefan Erkgärds, Tommy Enström och Richard Demén Willaume.

Kände mig väldigt stolt efteråt att jag vågat,haha:)
Efter lite mer snack&mys på bryggan gick vi hem till mig och chillade. Gick sen ut med vovarna och sen skulle linneah hem. Riktigt bra dag måste jag säga! Hur har er dag varit?

RSS 2.0