Im your's remix


Varsågod, här får ni en grym låt av mig!
Ska iväg och dansa snart, sen ikväll kommer faktiskt någon och håller mig sällskap så jag inte behöver ligga o lyssna på alla ljud själv ;P Hörs imorn, puss ♥


Bajshumor


Jag&Tanja älskar denna videon, MOGET JAOU ;)
Sov hos henne igår för jag ville inte sova ensam hemma. Pappa ska stanna en natt till i Malmö och jag vill inte snylta mer på Tanjas hus&mat så kanske får sova helt själv i huset, hatar det! Hör alltid en massa ljud och skit. Dock kanske det löser sig iform av lite sällskap, who knows?
Nu ska jag skriva om datans historia för vi lucky people har datakunskap, wiie! .. . . .. . . . .. . . . . . ..
puss.


F.u



Är så jävla ledsen&besviken idag. Ta alla lögner och all falskhet och stoppa upp nånstans. Båda två.



Bilden och texten har inte med varann o göra.


Chatroulette på lanet



Såhär ser det ut på våra skol-lan, NICE va? Emil gillar det iaf :)
Förtydligande till Tove: bilderna där uppe tillhör dem vi webcam-chattade med ;)


Nattplugg




Alex Pettyfer, sicken snygging alltså. Älskar hans hår&ögon, riktigt finfint. Dock ogillar jag när man försöker göra rökning till något sexigt när det i själva verker ger gula tänder och luktar unket, euw.

Sitter just nu och skriver på min samhällsuppsats. Det går framåt och jag känner mig ganska lugn när det gäller morgondagens deadline. Lär dock sitta uppe någon timme/timmar till, men det överlever jag nog. Pluggmusiken dessa dagarna har bestått av Queen, they're awesome. Vill ni lyssna på dem så sök på I want to break free, Under pressure, You're my best friend, Somebody to love, Don't stop me now, Is this the world we created och gud ja, jag kan hålla på ett bra tag med att nämna bra låtar av dem. Dem är grymma!

Nu börjar mina ögonlock bli tunga, inte bra. Ska typ göra lite sit-ups så jag piggnar till, sen plugga järnet. Puss och kram, skumbanaaan.


Bilder från Tanjas födelsedagsfika










Bilder tagna av Tove

Bilder från Tanjas födelsedagsfika, det var väldigt trevligt:)
Denna veckan;
♥sprang jag hela rundan på idrotten fast jag var sjuuukt trött. Stolt över mig själv!
♥pluggat som en freakin' idiot. Nu är religionen inne, och jag är ändå hyffsat nöjd. Bara samhällen+typ 4 grejer till, sen kan jag pusta ut lite iaf.
♥har jag varit modig, ännu en sak jag är stolt över :)

Take care,


?

Klockan är 02.42 och jag sitter fortfarande och pluggar, det är fan inte friskt. Men så blir det när man inte börjar med arbeten i tid.
Ska springa 3 km imorn på idrotten, kommer somna i en buske nånstans.


I want to break free



Pluggar i princip all min lediga tid just nu, så bloggen är inte särskilt högt prioriterad. Bloggar mer sen när plugghelvetet är över!

Love♥


I'm in Sweden, bitch. dududuududududu

Vaknade av detta ganska onödiga sms:et inatt vid 02.04, inte så trevligt. Men så kan det bli. Idag ska jag plugga och fika med farmor och hennes kompisar som kommer hit, kulkul! ehm... Jag älskar min farmor, men jag vettefan om jag vill umgås med hennes polare för det. Fast gör det henne glad så, okej då.
Nu ska jag dricka latte och plugga. Hoppas er söndag blir braou! puss.


Blått o gult, näe

Inget mer blå-gult i VM-turneringen i år. Det suger, sättet vi förlorade på suger och Bengans time-out suger.
Bortsett från det har denna dagen varit awesome. Jobbade litta, åkte hem till pappa, sen kom Tove och vi gjorde en tårta som blev bra om du frågar oss :D , sen kom Tanja, hon fick sin present, vi testade hennes present (haha) och sen snackade en massa och hade trevligt as always! Torbjörn ska skicka bilderna när hon hinner, så ni får se dem sen. Nu ska jag sova, och inte gå upp halv 7 imorn :D Nanna söttt  ♥


Boy's clothes



♥Tröja- Lånat från Tim, vet inte var den är köpt.
♥Jeansshorts- Veromoda

Härligt att outfit-listan blir kortare, det är ett tecken på att det är varmt ute och man kan ha på sig mindre! :D




Sur och tidig morgon

Ska jobba idag, så var tvungen att gå upp halv 7... HALV SJU PÅ EN JÄVLA LÖRDAG! Sen på det funkar inte min mobil, den är stendöd och går inte att ladda. Michelle minus mobil= BAAD!
Okej, tänk positivt nu, posivit. Jag ska jobba och kan alltså samtidigt plugga och har jag inte mobilen blir det inget sms:ande och alltså ännu mera plugg. Hurraaaa! ( .... )
Ursäkta mitt dåliga humör, klockan är 08:02, ni får ursäkta. Vi hörs ikväll, puss.


Fredagsmusik

Låtarna jag har lyssnat sönder idag. Så grymt bra, speciellt den sista!


JayKay- Princess

 
Mike Posner-Cooler than me

 
The perishers-My heart
It’s my heart you’re stealing
It’s my heart you take
It’s my heart you’re dealing with
And it’s my heart you’ll break

It’s my heart you’re taking
It’s breaking bit by bit
It’s my heart you’re dealing with
But you don’t know about it


Sommareftermiddag









Är hos pappa, farmor är också här. Skulle egentligen ha pluggat men jag har sjukt ont i huvudet så jag kan inte koncentrera mig. Ska nog kolla film istället. Pöss.


Nattrapport från moi

Klockan är 23:46, jag sitter och pluggar och mår skitdåligt. Ogilla. Men måste till skolan imorgon, för har ju som sagt nationella i matte... Men när det är slut ska jag hem till mamma och hämta lite grejer, sen åkte hem till pappa och inte göra någonting annat än att plugga,vila och umgås med farmor som kommer på besök :) Nu ska jag ta lite góa piller (halstablett och ipren) och sen gå och lägga mig, måste vara så vaken&smart jag bara kan på matten. Är jag trött blir jag ju sämre än vad jag redan är, och då är det illa. Jaja, enough talking. Godnatt ♥


Keep it goin' louder

Åkte in till skolan på morgonen och gjorde spanskaprovet, som jag tror gick okej. Började må sjukt illa imorse så efter provet och lite feedback från Steffe så åkte jag hem till pappa. Sov ett tag sen gick jag ut och satte mig i gräset och lyssnade på musik i solen, riktigt härligt. Dock mår jag inte bättre, är jättesnorig (kan man skriva så utan att det låter äckligt?haha), ont i halsen och det känns som jag har lock i hela huvudet, fett obehagligt.

Ska iallafall vara en duktig sjuk-pluggare, som Mathilda varit. Ska skriva på mina uppsatser och kanske jobba lite med spanskan också, vi får se vad jag hinner med. Btw har vi nationella prov i matte imorgon, känns inte så farligt faktiskt. Jag suger på ämnet, men det får gå som det går. Ingen idé att jag stressar upp mig innan :)

På Julias dansshow hörde jag denna låten, och blev lite kär. Känns som en riktig sommarlåt, tänker mig utomhusfest en varm sommarkväll. Fan,sommarlov kom nu.







20 celcius



Två gamla&soliga bilder bara för att vädret har varit så fint idag. Eller okej, det har varit lite molnigt och regnat litegrann nu på eftermiddan, men varmt har det varit iaf! Idag på idrotten sprang vi sjukt mycket och kors i taket vad trött jag blev, men sprang ändå tredje och sista varvet. Blev stolt över mig själv att jag inte gav upp.
 
Efter skolan fördrev jag lite tid med Lilja och Charlie, den förstnämda trodde han kunde något om satanism. Pfft! ;) Fast snällt att han försökte hjälpa mig ju,hehe. Charlie ville lyssna på lugn musik, slutade med att han satt och lyssnade på havsljud med delfinpip i bakgrunden, haha. Dansade en timme sen på kvällen med Emma, gick bra tycker jag! Skulle visa dansen för Tim när jag kom hem, dum som jag är slajdade (hur fan stavas det?) jag på golvet utan stumpor. Fan vad ont det gjorde, kändes som när man glider på ett gymnastikgolv, if you know what I mean. Aoutch.

Just nu sitter jag i köket och pluggar spanska. Har prov imorgon, jippie. Känner mig ovanligt dåligt förberedd men hoppas det ska gå vägen ändå! Vi höres imorgon, om jag får tid mellan allt plugg. Puss

 


It takes an ocean not to break

Tumblr_l2iq3yh1am1qb3ifdo1_400_large
The National – Terrible Love

Haha, med denna söta texten och fina låten säger jag godnatt.


Michelle,Elaine och Viggo





Pic's från helgen. Btw går inte filmerna från Julias dansshow att ladda upp (får skicka dem till dig sen babe)


He's just not that into you









När jag kom hem till pappa såg jag den här filmen ligga på bordet, av att döma på omslaget såg det ut som en sån typ av film jag brukar gilla. And yes, it was awesome!
Den handlade om hur tjejer tolkar signaler fel, killar som säger att de ska ringa upp men inte gör det, pirr i magen och en mild hjärtattack varje gång telefonen ringer och att våga vara sårbar för att kunna hitta rätt.
Den slutade så bra, fick tårar i ögonen av Ben Affleck :') Nu spoilar jag lite här, så läs inte vidare om du tänkt se den. Men svinet (dock snyggt sådan) som var otrogen mot sin fru fick varken behålla henne eller sin lover, så i slutändan var han den enda som stod kvar ensam och olycklig. HAH, kunde han gott ha.

Efter som ni hittar detta inlägget under Michelle tipsar, förstår ni att jag uppenbarligen tycker att ni ska se den ;)


Dans ikväll

Haft två datakunskapslektioner och en mattelektion idag. Kan fan inte bli värre,haha. Dock slutar vi tidigt på måndagar, så det var ju skönt. Börjar på streetdance med Emma idag, så ska ta bussen om typ en timme. Ska bli roligt, riktigt länge sen jag dansade :)

När jag kommer hem väntar en massa härligt plugg på mig. En liten tröst är att det är Topmodel och Svenska hollywoodfruar på tv idag, wiiie bästa tv-kvällen på veckan! Vet att många inte håller med mig,haha. Nu ska jag leta upp mina gympadojjs och en vattenflaska. puss.


Helgen


Stan med Emma i fredes var väldigt trevligt! Fick en parfym köpt. På kvällen kollade jag och Elaine som sagt på Julia när hon dansade, hon var jätte duktig! Videos från dansshowen kommer på tisdag, har dem på pappas dator.

Elainen sov sen hos mig och vi tittade på tv och käkade typ, haha mysmys. På lördan lyckades hon övertala mig om att följa med till Ängelholm, väl där förfestade vi lite hos Viggo, var i stadsparken, lyckades på nåt konstigt sätt komma in på Saloon och sen drog vi hem till Viggo och spelade spel. Ni får lite bilder från det imorn eller nåt. Nu ska jag sova, puss och godnatt.


In till Hbg

Ändrade planer, ska gå med Emma i stan och sen ikväll träffa Elaine för att se dansshowen. Sen sticker vi till Hbg, handlar på Pistashia och drar sen hem till pappsen och myser. Nu ska jag skynda mig till bussen, hade gott!


Säger godnatt nu


En kyckling och Hagrid, tycker jag är ganska lik honom med skägget faktiskt :)


Vill att det ska bli imorgon, för då ska jag träffa min favvotjej för lite shopping&fika i Helsingborg
. På kvällen ska vi på dansshow där Juliet ska dansa sexysmexy dans :) Nu ska jag sova,natti.



STOP ACTING LIKE SUCH A JERK!


Dogs

Varit ute i trädgården och spelat fotboll med hundarna, det är roligt för de beter sig så himla olika. Pucken skriker som en stucken gris när han jagar bollen, Sterner gömmer sig i buskarna med den och går man och hämtar en ny boll springer han och tar den också medans Icing lunkar bort till bollen och sen lägger sig bredvid den. Pucken vinner nog rollen som bästa fotbollsspelare, han visar engagemang iallafall.
Ska fortsätta kolla hockey nu, kom igen blåååååguuuuuult.
Puss.


Guns N' Roses-This I love

Lovar att jag skriver och lägger in några bilder senare ikväll, så länge får ni en grym låt att lyssna på :)

No matter how I try
They say it’s all a lie
So what’s the use of my
Confessions to a crime
Of passions that won’t die
In my heart




MichelleModell


Idag har jag och Mathilda provat på att vara modeller. Var på Another pretty face, det var roligt att bli fotad fast jag blev inte särskilt nöjd med min styling :/ Jag fick extreeemt mycket svart ögonskugga, på bilderna har jag försökt tvätta bort lite, så det är därför det är lite fläckigt. Håret blev slickat på huvudet och sen lockar där nere,såg ut som en tönt. Men som sagt, det var kul ändå. Hade en trevlig eftermiddag med min Tilda :)

Just nu har jag PMS, på riktigt alltså. Jag blir as-irriterad så fort någon öppnar käften och jag är nära att börja gråta över tinywiny små skitsaker. You girls know what I mean. Ska man se positivt på att jag inte har någon pojkvän, är det väl att han slipper mig kvällar som denna.

Tittar på How I met your mother på tv, de åt precis köttbullar. Det får mig att sakna min gammelmormor extremt mycket, hon gör världens godaste köttbullar... Eller det är inte därför jag saknar henne (jo,lite) men det är därför jag började tänka på henne. Ska hälsa på henne snart, har jag bestämt. Ta tåget till Södertälje borde jag ju kunna fixa, kan ju ha med Henke som hjälper mig med byten och stuffs.
Nuuu ska jag stänga ner datorn och äta glass och skita i att jag blir tjock, nobody cares. Okej, jag gör. Men jag har mensvärk, jag har rätt att vilja ha socker. hejdå.


Nattord

Jag tänker som mest på nätterna. Då är allting tyst, det händer ingenting speciellt och glömda tankar får chansen att dyka upp igen. Ibland när man går in på djupet så svider det. Men det är väl nödvändigt, att få rensa huvudet från tankar ibland.

Ikväll har jag kollat runt på gamla bilder som har väckt så himla mycket minnen och känslor. Och väldigt mycket saknad. Du och jag var så himla nära varandra, och hade en vänskap som var speciell. Jag har tusen minnen med dig, och jag håller hårt om varenda ett.
Förlåt.


drömgarderob.

Obs, designen är bara tillfällig tills jag hinner fixa en ny ordentlig!



Extremt fin walkin-closet, sån vill jag också ha! Proppa med skor,väskor och klänningar.
Något för vårat SATC liv kanske? ;)

Kollar hockey och pluggar matte, så blir inget mer bloggande nu. Vi hörs imorn, kisses.


Dagens, 11/5 -10

Dagens låt:
Dagens frisyr: Utbakad fläta i luggen, resten av håret i knut
Dagens smink: Foundation,mascara,rouge
Dagens klädsel: Tub"klänning",tights,jeansjacka,svarta ballerina
Dagens roligaste händelse: När Tove gjorde en fin *host* bild på datorn med mig&***** och Max kom och nästan såg,haha
Dagens planer: Skola,hem till pappa,plugga lite matte
Dagens vill ha: Kläder
Dagens saknad: Elaine baajb
Dagens drog: Musik
Dagens tråkigaste: Diskutera sagor på svenskan
Dagens finaste: Den gamla vanliga i guess ;)
Dagens måste: Plugga matte,otherwise im screwed tomorrow
Dagens bästa: Att jag och Tove hittade en bra present till Tanja :)
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Present till Tanja 
Dagens mat: Korv med bröd :D
Dagens kärlek: Går till min pappa som jag älskar över allt annat
Dagens mående: I'm fine, thanks
Dagens kommentar: "Ni två alltså, ni är som ett gift par ibland.." heheheheh


new.


Din sko

Skopunkten
Skopunkten
Skopunkten

H&M

Färdigpluggad


Pucken har aldrig varit snyggare, eller vad säger ni? ;)

Pluggat röven av mig idag, men det har lönat sig! Är klar med spanskauppgiften,datauppgiften och engelska bok-uppgiften. Wieee jag känner mig duttig.
Btw, kamerabatterierna var slut och jag hittade inte laddaren så blir inga bilder på mina nya grejer idag, får göra det imorgon istället :)
Nu ska jag lämna över internet till min söte lillebror och kolla Wipeout på tv, vi hörs imorn. Puss :*

Morgonläsning

Godmorgon :)
Efter att ha gått upp så tidigt igår tänkte jag att jag skulle få en välförtjänt sovmorgon idag istället. Vaknade typ 7 och kunde inte somna om, så gick upp och gjorde omelett till frukost. Så blev det med den sovmorgonen. Nu ligger jag här några timmar senare och läser min bok som snart är slut. Idag hade jag tänkt plugga,städa undan kläderna som envisas att hamna på fotöljerna/golvet hela tiden och fota mina nya grejer till bloggen.
Vi hörs senare♥


Trés fab

Jobba en lördagsmorgon... Njut ni som kunde ligga kvar i era varma sängar hela morgonen.
Fördrev tiden med att läsa min engelska bok som jag ska använda till en engelska uppgift i skolan. Bergdorfs Blondes heter den, är hittils väldigt bra. Handlar främst om två tjejer som lever sjukt glammiga liv i New York, de verkligen andas mode,skvaller och pengar. De använder en massa uttryck hela tiden som jag går runt och tänker på. Tillexempel; Beyond är en synonym till fabulous/stunning/gorgeous , de sätter trés innan de flesta adjektiven, ana=anorexic (de använder det som en komplimang) och sen säger de Eew till i princip allt. I love it :) 

Jag,Tanja och Tove har btw bestämt oss för att leva så under någon period i våra liv, Sex in the city-liv, som vi kallar det. 
  Vi ska bo i New York (såklart), gå runt i högklackat all vår vakna tid, alltid vara liite för uppklädda, luncha ute varje dag, ta spontan-drinkar när vi känner för det, shoppa mycket&ofta och ha små fester uppe på någon glammig takvåning. Trés chic, som det antagligen hade stått i min bok.

Mått illa idag så bestämde mig för att bara vara hemma, ska kolla på Avatar med familjen och dricka te. Det var jättelänge sen jag drack det, ska ta igen det ikväll. Nu ska jag fortsätta läsa min bok, puss!


Hemmakväll


Tim,jag och Fille


Friday, I'm lovin it.

  Dock har inte denna dagen varit speciellt rolig, eller skolan va okej. Gjort ett prov som kändes okej, käkat glass, lekt hänga gubbe med T&T och sminkat Mathilda. Efter skolan åkte jag hem, tittade lite på tv och sen kom mammas killes barn hit så har umgåtts lite med dem. Hela den här kvällen har jag pluggat, finns saker jag hellre gjort en fredagskväll men ska jobba imorgon (mitt alarm står på 8,snyft) så passar rätt bra med chill kväll. Imorgon ska jag och Mathilda kolla på dansshow i Ängelholm, ska bli sköjj. Föresten lyckades jag tvinga med henne till Another pretty face på onsdag där vi ska leka modeller ett tag,heheh.
  Btw, har nog en myggjävel någonstans i mitt rum. Har ett myggbett i nacken som kliar skitmycket, för några dagar sen hade jag ett på armen och ett på magen :/ Jag tycker inte om att döda insekter, men myggor mosar jag med nöje!
  Nu ska jag skriva lite på sommarartikeln, hoppas ni har en trevlig fredagskväll ♥


The good old time

Har verkligen ingen lust att skriva,så ni får några random gamla bilder jag hittade på datorn. Pöss









Och så två inte riiiktigt lika gamla ;P





Onsdagsshopping

Efter hockeyn idag kom mamma och hämtade mig, sen åkte vi till skopunkten,väla och ikea. Resulterade i 4 skor,1 tröja,1 par jeanstights och en väska till mig, wiie! :) Ni får bilder på det dära senare.
Har precis läst igenom lag&rätt, måste va det tråkigaste jag läst på galet länge. Somnade i mitten av texten och vaknade av att Tim började spela gitarr, så det var bara att börja läsa igen. Tycker det är ett ämne man kan göra spännande, men de har gjort ett sömnpiller av skiten. Ahh jag orkar inte, ska nog göra lite spanska istället. Puss.


Tre kronor träning

Tre kronor är på besök i Ängelholm för att möta det danska landslaget ikväll i Lindab arena. Emmas mamma fixade så vi fick stå i fotobåset, gaah det var så sjukt roligt! Var lite rädd för deras presansvarige, att han skulle säga till oss att han ville ha payat för att vi tog bilder eller nåt,haha. Fast han kom fram och frågade om bilderna blev bra istället, snällis. Galet kul var det iallafall, här kommer några av picsen! :)


Bengan














Monstret


Haha blicken!







Analyserar reklam






Sitter i pappas stora sovtröja och skriver på min reklamanalys som snart är klar,wiie. När den är det, ska jag krypa ner i sängen och läsa lite samhälle. Ska ta med mig en latte också, mmmh.
Imorgon blir det ingen skola för min del, ska göra en annan väldigt rolig sak istället som inkluderar hockey att träffa Emma...Ni får se sen vad det är (ni som inte redan vet det, det vill säga).
Sen på eftermiddan ska jag&mamma iväg och köpa skor till mig, eftersom jag råkat packa bort alla mina skor förutom tre par nu i flytten...Eftersom vi bara bor där vi bor just nu tillfälligt, har vi packat bort en massa grejer i ett förråd som inte kommer öppnas förrens vi flyttar till vårt "riktiga hus". Och där ligger alla mina skor (och väskor, förutom den jag använder just nu) för jag glömde markera kartongen med "ska öppnas", deprimerande..

Ska plugga vidare, so long! ♥


Tre random fakta #2

♦Jag tycker det är snyggt när andra tjejer är långa, fast hatar själv att vara det. Känner mig som en man när jag går bredvid mina oftast lite kortare vänner. Högklackat är skitsnyggt, men jag går inte allt för gärna i det. (Okej, är väl ingen Hagrid kanske...men ca 174cm)
♦Jag kollar alltid under sängen innan jag ska gå och lägga mig. Kollar jag inte får jag för mig att en mördare ligger där under och väntar på att jag ska somna,haha.
♦Jag har en stooor tavla hemma hos pappa föreställande den amerikanska flaggan, tycker den är sjukt fint!


Nattblogg, just for you

Jaha, pojkar och flickor. Såhär såg jag ut på valborgsmässoafton. Tycker jag lyckats så bra med kontrasterna, mörkt hår&skärp och sen en vit klänning och helt sjukt blek hy. Not nice, så idag har jag gått runt och luktat lite brun-utan-sol, fått lite välbehövlig färg på armarna+lite fläckar på handlederna. Så kan det gå.
Klockan är 00.35 och jag är inte alls trött, men kommer väl ligga där imorgon halv sju trött som en gris och förbanna mig själv för att jag inte gick och la mig tidigare. Men jag fastnade vid Petra Merde show (idag var det galet roligt) och sen tittade jag lite på American idol, skrev på spanskan, fixade med musik till mobilen and so on, och vips så har klockan blivit jättemycket och passerat tolvslaget. Eller spöktimmen som Stefan den mesen tror det är :) Imorgon är det långdag i skolan, går ända till halv 5. Ska försöka köpa med mig några schnygga block efter skolan, kanske något ljus också om jag hittar det. (Tanja: -Vaa? Ett ljus? Ska du köpa ett ljus?")
Nu ska jag sova sött och drömma fint, godnatt!♥


Plugg framför tvn

Sitter här i soffan och kollar på Svenska hollywoodfruar, jag älskaaar det. Vet dock inte hur hälsosamt det är att jag började gråta när Maria gick ut på scenen och de spelade nån Abba-låt, men det va så fint :')
I pauserna pluggar jag spanska och det går framåt, fast det är lite klurigt. Ska beskriva relationerna mellan människorna i Desperate housewifes,men har bara sett ett avsnitt så det är lite svårt. Hade tänkt plugga samhälle också men boken ligger kvar i skolan, woops hehe.
Nu ska jag fortsätta glo på Maria och the crew. Puss


Valborgshelgen

Svårt att uppdatera bra när vi bara har en dator med internet hemma för tillfället. Anyway, i fredes var det valborgsmässoafton och det firades med fest hos Emmsie. En trevlig kväll, trots vädret. På lördagen kom Elaine hem till mig och någon timme senare kom nårra gäster hit och så käkade vi middag. Sen kollade alla vi kids på film, en rolig sådan ;P Kycklingben sov sen hos mig.
Idag har vi sovit länge, försökt sola fast gav upp när solen gick i moln hela tiden och vi frös och kollat på American got talent. Det var en liten unge som sjöng skitdåligt men ändå fick jättemycket beröm av juryn bara för hon var 4 bast och vågade sjunga, det heter got TALENT, inte got courage.. ;)

Nu ska jag fortsätta vika in mina kläder i garderoben och lyssna på Joshua Radins vackra stämma. Puss!


RSS 2.0