Byta till Devote?

Blogg.se's app har fortfarande inte kommit och det suger, de sa att den skulle komma i mitten av mars. Funderar på att byta till Devote, mest för att då får jag en bra bloggapp. Gör kanske en blogg där för att kolla hur allt fungerar och sen bestämmer jag mig vart jag och bloggen hamnar :) Sitter på musikskolan och väntar på att klockan ska bli 19.45 för då börjar zumban. Är på riktigt träningshumör idag, fan vad jag ska shejkkkaaa. Om jag skulle ta och berätta vad jag gjort idag. Jag har åkt hem till mamma, städat, lagat mat, Elaine kom hem till mig på sin håla och så åt vi och tog en powernap, städade sen ännu mer och nu ska jag alltså dansa zumba. Senare ikväll ska jag plugga vilket jag inte känner mig pepp på alls. Fan vad trött jag plötsligt blev, kanske ska sova lite här i stolen innan passet? Aja, later.

Dag 30 - Ett sista ögonblick


Dag 29 - Mina ambitioner

Nu låter jag helt inkompetent, men vadå mina ambitioner? I skolan betyder det vilka betyg man vill ha men här vetefan. Typ vad jag vill i livet? Äh, jag orkar inte.


Dag 28 - Det här saknar jag


















Dag 27 - Min favoritplats

Hotellet i Dubai trivdes jag för jävla bra på. Dock är jag ganska säker på att det får en konkurrent när jag varit i New York, hmm.

Dag 26 - Mina rädslor

Som de flesta andra är jag rädd för att dö, bli våldtagen, att någon jag tycker om ska bli skadas osv. En annan grej jag är rädd för är att inte hinna med allt det jag vill göra i livet. Jag är skiträdd för att sitta där när jag är 90 och tänka "Vad FAN gjorde jag inte det för?". Jag är rädd för att jag inte ska klara av allt ansvar som man får när man blir vuxen, jag är rädd för att inte hitta någon jag vill leva med, inte få det jobbet jag vill ha, inte klara av att betala räkningar så att jag hamnar på "Lyxfällan" och får bo i ett tråkigt och grått kvarter utan några vänner. OKEJ, allt det där lär inte hända men det var rädslor vi snackade om. Jag är rädd för att misslyckas, för att inte vara omtyckt, för att säga fel saker i fel sammanhang, för att råka såra någon fast jag inte menar det och för brännmaneter.


Dag 25 - En första

Jag klarar typ inte av att ha ogjorda saker så nu ska jag göra klart min 30 dagars-lista, de fem sista inläggen på en gång bara för att få den färdig! Sedan ska jag börja med en lista jag hittade hos Sabina, den handlar om musik och verkar mycket roligare!

En första var det ja, en första bästis får det bli. Hon heter Julia och henne tycker jag än idag väldigt mycket om! ♥



Mina favoritarmband just nu



1. Filippa K 2. Glitter 3. Valentin


Never let them bring you down



Jag är jävligt kluven. Jag vill både klippa mitt hår kort (inte superkort, men typ... lång page?) och samtidigt spara så att det blir ännu längre. Val har aldrig varit min grej, kan inte ens välja vad jag ska äta när jag fikar så tar typ det den andra tar, haha... Ja men i-landsproblem var det ja.

Har ont i magen, vill ha en vetekudde!! Måste införskaffas snarast. Ska plugga lite till sen ska jag dra ner alla rullgardiner, göra smoothie och titta på "Tangled", världens sötaste film. Skyller pluggpausen på att mitt huvud behöver vila från allt plugg och mitt jävliga magont, ibland får man faktiskt tycka lite synd om sig själv.

Time waits for no one


Kör vi på en ny header igen då, snyggare än den förra tycker jag. Vet att jag suger på att klippa ut i PH och sådär men det får duga! Sovit halvbra i natt och drömt att jag var med en tjej på skolan och vi kastade ägg på kundvagnar utanför Ica för vi tyckte de snodde vår mat, pretty fucked up. Ska plugga och träna idag, inte särskilt olikt de andra dagarna alltså. Längtar till semester och lov, känner mig jävligt mätt på plugg.

Materiell lycka



 

Vänta till Usa? Gick inte så bra med det. Har redan beställt skalet, dock inte precis det jag la ut. Det jag bloggade om var matt medan det jag beställde var glansigt. Gillar nog det första mer egentligen men den glansiga fanns på en svensk hemsida, mycket billigare frakt än från den amerikanska hemsidan som det matta skalet fanns på! Klantade mig dock på beställningen och glömde skriva min postort....Har mailat dem och kanske ringer imorgon så jag får rätt på det, hoppas iallafall att få det i veckan! Nu blev jag på väldigt bra humör, nananana.

Lite epelepsivarning, men fint


Skal till min älskling



Oh...my...GOD! Blivit kär i ett iPhoneskal. Det är faktiskt det snyggaste jag någonsin sett! Ska ha det här, så är det bara. Ska kolla om jag hittar det i Usa och om inte så beställer jag det såfort jag kommer hem.

Försökte föresten mobilblogga innan men av någon anledning gick det inte, så kör en snabbis om vad jag gjort idag. 1. Suttit på Pistaschia med Sandra,Tove och Tanja. Även träffat människor från gamla skolan. Saknar dem så fruktansvärt mycket, måste erkänna att jag blir lite tårögd när jag tänker på min föredetta klass. 2. Gått i Ängelholm med Elaine och handlat present till Julia. 3. Fikat med Elaine. Tjejsnack, spaning på andra fikagäster och mycket skratt. Mycket mysigt! 4. Pluggat. That's my day och den har varit helbra!

modekungen.com






He ain't you


Är typ färdigfixad nu så ska gå och göra smoothie och sätta mig och plugga ett tag. Jag luktar godis utav min bodybutter jag fått av mammas kompis, vill nästan äta upp mig själv, nom nom! 
   Skymtar lite sol där ute, woho! Ska bli mysigt att träffa bästis idag (det ordet låter lite förskola), gjorde ju det senast i söndes men jag hade gärna träffat den tjejen dagligen om jag hade kunnat! Nu kör vi smoothie, hög musik och plugg. Puss!

Vad är det för fel på människor?

Jag skulle skriva om onda personer i ett arbete, glömde vad Englas mördare hette så jag skulle googla det. Skrev in "Engla" och det första förslaget som kom upp var "Engla skämt", jag bara vafan, det kan väl inte handla om henne? Jag tryckte upp och jo visst gjorde de det. Ett skämt var "Vad är det för skillnad på gamla påven och Engla? Gamla påven dog oskuld!". Vad fan ska man säga?.. Hur KAN någon tycka det är roligt? Hon var 10 år och blev f*cking våldtagen och mördad i skogen, man skämtar inte om det! Spyr fan på såna människor.


Morgonlåten


Den här fina låten spelas hos mig just nu, mysigt att vakna upp till. Ska snart duscha, plugga, fixa mig och åka in till Ängelholm. Ska träffa Elaine för fika och lite shopping, har en viss Juliet som ska ha present på lördag! Efter trippen till Ängelholm ska jag hem igen och fortsätta att plugga. Vill verkligen bli klar med de grejerna jag skrev igår, så nu kör vi. Jag hoppas ni alla får en riktigt bra dag! Det är lite grått ute men det är ganska mysigt tycker jag, bara det inte håller i sig flera dagar. Puss ♥

Take this life



Pappa har köpt hem lite för tidig Påskmust, åh gud vad gott det är. Påsken firas ju i år i Usa, hoppas de har påskmust där? Längtar så jag dör, that's for sure. Detta kommer bli ett riktigt resår, fyra eller fem resor räknar jag med! När jag reser, då lever jag.

Jag är trött som tusan, ska gå och lägga mig såfort jag har bloggat klart. Imorgon ska jag göra klart filosofin och förhoppningsvis även filmanalysen, hard work work! Hittat väldans massa bra musik idag, mest med Black Label Society och Zakk Wylde. Zakk Wylde – Bleed For Me är en och Black Label Society – The Last Goodbye en annan. Föresten något helt annat, när det blir varmare ute ska jag och pappa spela tennis. Motion+Pappa-tid i ett, hur bra som helst. Somnar snart i datorstolen så godnatt på er, sov så gott!

Inte glad alls





METALTOWN OCH THAILANDSRESAN KROCKAR OCH JAG BLIR FETT DEPPIG NUUUU!
Jag vill se System of a down och Korn så hårt. Cut cut.


Ny iPhonis!

Wie wie WIE! Min nya mobil är toppen och jag ångrar verkligen inte att jag tog 4:an! Jag är verkligen fast för iPhone, kan inte tänka mig att byta till någon annan efter att ha haft den. Är supernöjd :)

Solen sken när jag vaknade men har gått i moln nu. Buh, känner inte för att jogga (good start...) så tror jag stannar inne och kör ett "hemma-gym"-pass. Ni vet, olika övningar man kan göra själv och så kan man använda tyngder om man vill göra det svårare. Någon sorts träning ska jag iallafall få in varje dag denna veckan, go me!
Dags för hard core plugg, puss och hej




Fin de semana

Det är söndag och jag är trött som tusan och har en helvetes mensvärk. Ska snart iväg på zumba och tror att det kommer göra mig både piggare och smärtfri. Jag ska hem till pappa efteråt, saknar honom hur mycket som helst efter att inte ha träffat honom på två veckor. Blir en skolfri vecka, ska jobba hemifrån och hoppas på att få mycket gjort. Ska även försöka jogga varje dag ifall vädret är okej, får se om jag lyckas hålla det!

Jag får föresten min nya mobil ikvälll, LYCKA! No more broken iphone-glass for me! Så trött på sprickorna, och sen ska det bli kul med en iPhone 4 också. Planerat att köpa något snyggt skal i Usa att pryda min nya bebis med. Nu ska jag packa det sista till pappa och sen dra iväg och dansa med min Elaine. Puss!

Grattis till min fina Julia, som fyller 17 år idag! Love you ♥


Ligger i Elaines säng och ska titta på Nat...

img_9029 (MMS)

Ligger i Elaines säng och ska titta på National treassure på tv, aldrig sett den faktiskt. Gårkvällen var grym, länge sen jag hade så roligt! Så jävla härliga människor, go musik som vi dansade som galningar till, hade god dricka, min bästa vän var på plats och mitt humör var på topp. Sjukt gött! När jag och elaine kom hem till henne la vi oss i sängen och har knappt rört oss från den sen dess. Imorgon ska jag träffa morfar och dansa Zumba på kvällen, tjohej!


Fredag och fest

Var i skolan en snabbis idag och fick lite grejer gjort så det var gött. Åkte hem, fixade lite och tog sen en fika i stan med Elaine. Väldigt mysigt! Nu ligger hon i min soffa och tar en powernap, ska väcka henne om 20 min. Sen tar vi tåget till Halmstad för fest i frösakull, ska bli fett kul! Drar nog en runda inom Donken först, splendid! Imorgon ska jag och Elaine antingen chilla hos henne eller dra på fest, vi får se vad vi känner för. Livet är bra, jag har en fin bästa vän. Puss!

Du är bra!

På filosofin igår pratade vi lite om jantelagen och Julia sa att på konfan sa de att man visst kan och är duktig. Hittade två papper jag fick på min konfa av en slump igårkväll när jag städade. Tänkvärt, och sant!
Jantelagen SUGER.







Nu drar jag på zumba, hej svej.


Wuäuouääojoj

Skrev precis en To do-lista. Oh. my. GOD.
Hinner inte med mitt liv.

Perfect is just a fantasy word

Ska plugga hemifrån idag, av någon anledning vaknade jag 5.30 och kunde inte somna om, många har ju en "inbyggd" väckarklocka i huvudet så att man vaknar ungefär då klockan brukar ringa. Gick upp, drack min Vitamin C-dricka (testar det för jag har i princip alltid ont i huvudet), kollade nyheterna och sen på ett ganska vidrigt program på E!, kändiskanalen ni vet. Det var något program där de listade de 50 värsta&bästa strandkropparna hos kändisarna och de kläckte ut sig några kommentarer som störde mig något enormt. Någon kvinna på kanske 55,60 bast hade celluliter och lite hängig rumpa, då sa någon av de som satt och kommenterade kropparna att hon kunde väl burit en sarong för att täcka och inte dra till sig onödig uppmärksamhet. "Som kändis måste man tänka på att man hela tiden har världens ögon på sig, så för guds skull, bär något som täcker de där celluliterna".

Come ON! Hur många tjejer har inte celluliter egentligen? Många. Hur många skäms inte för dem? Många. Så kan inte såna pantade människor göra världen en tjänst och SLUTA att tracka på människors utseende och låta folk leva, äta, gå stolt i bikini (eller badbyxor för den delen) trots lite gropiga lår och putmage och inte behöva bry sig ett skit om hur man BÖR se ut. Det är inget fel att träna och äta hälsosamt, det är tvärtom bra. Men det sjuka har inte med det att göra, det sjuka är att folk tycker att man ska ta bort eller dölja saker som inte anses perfekt. Det finns ideal, men inget "perfekt". Den kroppen du tycker är skitsnygg tycker någon annan är för smal eller tjock, garanterat.

Vi har sett så många för- och efterbilder på människor som retuscherats på tidningsomslag att vi måste insett vid det här laget att folk inte ser ut sådär! Och folk på röda mattan, de har stylats i timmar av proffs och många av dem bär olika korsetter/strumpbyxor som drar in mage och gör rumpan fast. Det finns inget "perfekt" så vi måste sluta sträva efter det, för man kan inte nå något som inte finns.


Värme, film och fika

Vilken dag! Den har varit grym. Var med på ettornas filosofilektion på morgonen och det är riktigt goa tjejer det där, och så går ju min fina Juliet i den klassen också! Stack och åt lunch och köpte fika på Netto med Martina och Amanda, tittade på Romeo och Julia-filmen sen. Jävligt konstig film? Dock var Leonardo Dicaprio hot as hell, som vanligt. Amanda min goa smålänning skrattade brallorna av sig åt något jag inte vet vad, det tror jag inte hon vet heller, men kul var det iallafall.

Efter skolan åkte jag till Ängelholm och fikade med Karro,Amanda och Alice, tjejer jag gick i skolan med mellan förskolan och halva 4:an. Sjukt kul att snacka gamla minnen och även se vart de andra är någonstans i livet just nu, så det var jätteroligt! Efter fikan gick jag till Åhlens för att köpa en parfym som luktar typ sockervadd utan att bli för mycket, I like it. Börjar få en liten parfymsamling här hemma, måste nästan tillägna ett eget inlägg åt den en dag. Nu ska jag spela Korn på väldigt hög volym och städa mitt rum så att det blir super clean. Puss!

Jag diggar er
















Face mask

Masken jag hade igår. Gillar de ansiktsmaskerna som ingår i den "serien", köpte typ tio stycken på Ullared som ska användas flitigt! Idag har jag varit i skolan för att brorsan,Simon,Simon och Anton hade lunchkonsert. De var skitduktiga! Filmade och fotade lite idag så lägger ut det senare när Youtube-uppladdningen är färdig. Åkte iallafall hem vid ett, tog en powernap när jag kom hem (skönt!) och nu ska jag plugga filosofi. Är inte på plugghumör alls just nu men det är bara att bita ihop och köra.

Måndag eftermiddag

Intervjun gick jättebra och journalisten som heter Anders var hur trevlig som helst, så det känns bra! När jag kom hem började jag direkt plugga med engelska, inte allt för roligt kanske men det är snart färdigt så det är bara att köra på. Ikväll ska jag ha ansiktsmask och titta på film vilket ska bli väldigt mysigt. Behöver lite Michi-time, helt klart. Kommer en dagens nu, för har inte så mycket annat att skriva.

Dagens låt: Black Label Society – Shallow Grave
Dagens frisyr: Utsläppt hår och luggen i inbakad fläta.
Dagens smink: Puderfoundation, rouge, ögonskugga och mascara.
Dagens klädsel: Svarta byxor, linne och skjorta.
Dagens roligaste händelse: När jag inte kunda säga "lollipop" på Espressohouse med Elane utan stod där och bara "lulli, lullipop, nej!", hahaha.
Dagens planer: Fika med Elaine, träffa journalisten och plugga.
Dagens vill ha: Myskväll, kommer bli grymt gött.
Dagens saknad: Finns en hel del jag saknar!
Dagens drog: Te, sååå gott!
Dagens tråkigaste: Engelskaplugget, inte riktigt taggad på det..
Dagens finaste: Elaine, love that girl.
Dagens måste: Plugga engelska
Dagens bästa: Intervjun, det var skitkul.
Dagens dricka: Te, igen.
Dagens köp: Varm choklad och lollicookie ;)
Dagens mat: Varm choklad och lollicookie.
Dagens kärlek: Har ingen kärlek, wuä.
Dagens mående: Himla bra.
Dagens kommentar: "Btw, jag har dansat i ert vardagsrum när jag var liten"- Jag till journalisten, haha! (Var kompis med hans lillasyster innan, that's why ;)


Intervju!

God förmiddag. Idag händer det två spännande grejer! Ska bli intervjuad av Ängelholms lokaltidning om min volentärresa i sommar (Ska till Thailand med Tanja och hjälpa till på ett barnhem i tre veckor, om jag inte nämnt det), ska bli väldigt roligt men är lite nervös. Innan intervjun ska jag fika med Elaine, så ska gå om några minuter. Den andra spännande saken är att jag ska ringa angående jobb i eftermiddag, håll tummarna för mig!

Bilder från Malmö

Zumban idag var riktigt jävla jobbig, men det var gött. Blev ändrade planer så stannar hos mamma, ska passa Pucken så åker till pappa nästa vecka istället. Har föresten rensat ut bland mina smycken och satan i gatan vad mycket jag slängde! Massa skit som jag aldrig använder, känns bra att ha blivit av med det. Snott en idé om smyckesförvaring av en kompis som blev helbra, visar när jag har tid. Nu tänkte jag slänga upp några bilder från igår när vi var i Malmö, dock bara de jag tog med mobilen. De som togs med kameran har de inte skickat än så de kommer någon annan gång!


Suveränt väder, inte alls fel.


På tåget mot Maelmööe.




De hade städat så det blivit ett monster på golvet, ser ni? ;)


Den här hamburgaren alltså...Banan OCH jordnötssmör i, to die for!


Aldrig käkat banan i hamburgare förut, lite speciellt men kalasgott! 


Avslutade kvällen i Johannas soffa med film,glass,te och en sovande katt i mitt knä. Supermys!


Slut på helgen

Gårkvällen i Malmö med mostrarna var hur mysig och rolig som helst, kommer bilder och mer om det ikväll. Ska börja packa väskan nu för en vecka hos pappa och sen ikväll är det Zumba med bästis. Well, är på bra humör just nu. Har en del roliga saker som väntar i veckan, har man kul saker att se fram emot blir man lite mer peppad på allt liksom. Vi hörs ikväll, tjingeling


Lördagsmorgon hos Elaine

Igår fick jag hem skinnjackan och ringen jag beställt från Modekungen.se, underbart! Visar dem någon gång nästa vecka :) Ligger just nu i Elaines säng och väntar på att hon ska vakna, as usual. Vi chillade bara igår och kollade "Love and other drugs", han var snygg, hon var otacksam och jobbig. Filmen var helt okej, inget man ska se när man känner sig ensam&deppig kanske, hehe. Ikväll ska jag ner till (äckeeel-)Malmö för att träffa mina mostrar. Ska göra Malmö osäkert, wohooo! Nej, men vi ska väl ut och äta och så. Trevligt! På måndag händer det föresten en spännande grej, eller jag tycker de iallafall haha. Men det tar vi imorgon! Puss och hej

Me and my redbull

Jag älskar redbull, det är nog min favoritdryck. Gör plugget så mycket enklare, tjoho. Åkte in till skolan, gjorde ett prov som kändes helt okej, satt kvar med Simon ett tag och tog sen tåget hem igen. Just nu sitter jag och pluggar engelska och det rullar på va. Hinner tyvärr inte fika med Elaine,Emma och Helle för måste få klart lite mer plugg först men ska hem till Elaine senare idag för en massa fredagsmys.

När hjärtat dunkar extra hårt för någon som har valt att älska någon annan, då gör det ont som fan. Fast då är personen inte rätt och man får försöka släppa det så snabbt som möjligt så att man ger plats åt den som faktiskt är det. Man kan missa en riktig underbaring för att man går runt och deppar över någon som ändå inte är värd en. Jag menar inte att jag är bra på att släppa och glömma, är snarare sämst på det. Men jag försöker, och det går faktiskt helt okej.


Solen, jag saknar dig redan

Hemkommen från zumban, nyduschad och luktar väldigt gott efter min Christina Aguilera-tvål, wiee. Ska sätta mig i soffan med sen middag och plugga det sista inför geografiprovet imorgon, tror det sitter snart. Imorgon ska jag fika med Elaine,Helle och Emma och sen på kvällen ska jag och Elaine antingen chilla eller festa, vi får se! Vi hörs inte mer idag så säger godnatt nu, puss och sov gott!

Ps. Snön kan gå och dö långsamt.

Effektiv torsdag

Hunnit med en massa idag och klockan är bara 14:17, woho. Jag har tagit mig från Helsingborg till Ängelholm, städat rummet, ätit lunch på stan med mamma, kollat abonnemang till nya mobilen, åkt till tippen med min gamla laptop, tvättat bilen och köpt en ny tv till mig :D :D Åhhh, den kommer nästa vecka och jag längtar som en galning!

Nu ska jag plugga till geografiprovet imorgon och snart kommer Elaine för att låna min trippeltång. Ikväll är det zumba och det ska bli skönt att röra på sig! Tjohej

Helsingborg-Ängelholm

Packing my stuffs and leaving Helsingborg. Pappa ska om 20 min skjutsa mig till Knutan och sen ska jag ta tåget till mamma. Väl hemma ska jag plugga historia,geografi och samhäll. Gott&blandat helt enkelt. Vi hörs säkert senare, tjohej!

Lite kärlek

Blev precis klar med filmrecensionen och jag är glad att den är gjord. Jag tror jag kommer få en hel del gjort på de här veckorna, ska verkligen peppa mig själv till det. Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon! ♥

När inte orden räcker till

Nu har jag sett filmen The wedding date i skolsyfte, ska skriva en filmrecension på den nu hade jag tänkt. Den var ganska klyschig och förutsägbar men ändå ganska söt. Den manliga huvudkaraktären var oldie but still goldie om vi säger så..! Klockan börjar bli ganska mycket men jag måste plugga, vill få saker gjorda och ur vägen. Måste läsa lite geografi också innan jag går och lägger mig, gaah. Ska hålla upp humöret ändå! Wihoo.

Såg ett reportage på tv innan om det som hänt i Japan. Självklart har jag tänkt att det är jättehemskt och så, men det blev så mycket verkligare efter jag sett det reportaget. En kvinna stod och tittade ut över det som en gång varit en stad och hennes hem och hon var där för att leta efter sin systers försvunna barn. I ett annat klipp hade räddningspersonalen hittat en död människa som de lagt på en bår, bredvid båren satt en kvinna och grät så jävla förtvivlat.

 Jag vet inte ens vad jag ska säga om det, alla ord är alldeles för små.

2011-03-16

Skriver ett arbete om förintelsen, blir fan helt deppig av att läsa om det. Kan inte förstå hur något så hemskt kan ha hänt på riktigt, helt SJUKT.

Ska försöka göra så mycket som möjligt på en filmrecension och sen är jag klar med plugget för idag. Sa ju att jag skulle kolla på Djungel George ikväll men jag känner mer för att titta på några avsnitt av SATC faktiskt. Imorgon ska jag hem till mamma igen och plugga vidare, om det är lika fint väder då ska jag nog sitta ute på verandan och plugga lite där. Hur gött vore inte det liksom. Back to work, puss!

köpt på ullared.

















1. Webcam
2. Ansiktsmasker
3. Väska
4. Brun-utan-sol-spray och servetter
5. Torrshampoo, hårfärg och hårinpackning
6. Paraply, strumpor och ring
7. Nagellacksborttagningsmedel, nagellack, ögonfrans/bryns-färg och deo
8. Hårborttagningsmedel och bodyscrub
9. Linne

Tot: Drygt 1100:-, fyndfyndfyyyyynd!

Holy moly me oh my, you're the apple of my eye

Åkte till Råå där jag och pappa käkade urgod lunch. När jag kom hem drog jag ut och joggade en runda, det var så jävla gött och ännu bättre känns det nu när jag sitter här nyduschad och känner mig duktig. Dagen fortsatte att vara bra när jag hittade en ny Cosmopolitan på köksbordet och såg att pappa hade köpt hem Pepsi max till mig. Nu ska jag plugga svenska och njuta av att känna solen i nacken, wieieee. Puss!

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

Sitter på tåget med brillorna och halsduke...

img_9727 (MMS)

Sitter på tåget med brillorna och halsduken på. Ska som sagt in till Helsingborg och luncha med pappa, ska bli mysigt! Inatt drömde jag föresten en dröm som skulle blivit skitbra som skräckfilm, helt seriöst. Drömmar brukar vara helt störda men den här var faktiskt som en "normal" skräckfilm, borde sälja idén och bli rik. Nu ska jag läsa Metro och hålla mig lite uppdaterad om världen. Puss!


Akta trädet däääär!

http://open.spotify.com/track/0x6NRv1pZBsiu32w9sPAiX, ikväll vill jag titta på Djungel-George. Det var så länge sen och det är en riktig feelgood-film! Nu; In till Hbg för att äta lunch med pappa och sen plugg så det rykeeer.

Här sitter jag i köket och är lycklig över...

img_1656 (MMS)

Här sitter jag i köket och är lycklig över vädret. Ska käka lite sen fixa på rummet, ska bli kul! Igår fick mamma nåt ryck och frågade om jag ville till Ullared, OH YES sa jag och så vart vi iväg. Hittade en del grejer och såklart kostade det i princip inget heller, så gött! Jag fotar och visar er det sen. I eftermiddag ska jag träffa Elaine en snabbis, köpa datorsladd och gå på promenad med Julia. Full rulle. Puss och hejsvej!


Dimma

Godmorgon goingar. Då var det måndag och det känns helt okej, jag ser faktiskt fram emot de här tre veckorna. Skönt med en chans att verkligen få saker gjorda utan att samla på sig fler. Satan i gatan vad jag ska vara flitig, ska plugga så jag däckar, typ. Förutom skolan idag ska jag och mamma till The Phonehouse och få hjälp med abonemang och grejer. Har bestämt mig för en iphone 4, det känns rätt! Gillar som sagt designen bättre på 3:an men ska ändå ha något skal till min så skitsamma. Nu blev jag jättehungrig, får dra mig bort till köket och käka frulle tror jag. Ha en bra dag! Puss.

Plugg- och tvkväll

Jag började med Bloglovin' för några dagar sen och nu fattar jag inte hur jag har kunnat klara mig utan det innan! Typ som med Spotify, vad gjorde man innan det kom liksom? Jaja, sitter vid köksbordet och arbetar flitigt. Har tre APU-veckor framför mig vilket innebär tre lektionsfria veckor där man jobbar med det man behöver jobba med. Har alltså *räknar* 120 timmar framför mig där jag kan ta igen en massa, så nu kör vi :D

Ikväll ska jag bänka mig i soffan med nyttig chokladmousse som mamma gjort, wiho mysigt! Ikväll blir det lite dokumentärer hade jag tänkt, en om kvinnor i Saudiarabien och en om incest. Intressaaant! Puss och hej






Norrlandskofta

Idag har jag på mig min mysiga Norrlands-kofta från BikBok. Passa på att njuta av mysiga koftor nu allihopa, inte långt kvar nu tills vi inte behöver dem mer! ♥

Feeling fresh, ohyes

Jag är inget fan av Coldplay, men bilden är fin. Wieieiei.

Idag hade jag inte en lika mysig morgon som igår. Mådde så jävla illa när jag vaknade och fick spendera lite tid till att spy i en hink, MYS VA? Neeej fifan, vad var det liksom? Jag drack ingen alkohol igår, jag är inte gravid och jag har inte ätit kyckling det senaste dygnet. Anyway så mår jag helt okej nu. 

Mitt IT-girl funkar för första gången sen i fredes, thank gooood! Ska nörda det lite nu och sen fortsätta att plugga med svenskan, kanske kan få in lite geografi också. Åker hem till mamma sen idag, men blir ingen zumba ikväll med tanke på 1.att jag varit förkyld ganska länge nu och 2.hur jag mådde imorse. Blir hard work work med plugg istället, wiho.

Kvällens film








I rymden finns inga känslor
fick bli kvällens film, gud vad söt den var! Skrattade och "naaw-ade" flera gånger, Simon var ju så jävla söt! Tycker ni kan kolla in den om ni inte gjort det, den var verkligen supergo.

Hade tänkt sova nu, vill komma upp i hyfsad tid imorgon så att jag hinner med mera plugg. Föresten ska jag nog beställa hem lite grejer från nätet imorn, wohoo! Men det tar vi imorgon. Godnatt fina ni ♥

Saturday night it is







Precis färgat håret, svart denna gången också så det är ingen skillnad förutom att min utväxt är borta. Efter färgningen hade jag i hårinpackning i typ en halvtimme och nu är mitt hår skitmjukt och luktar helt underbart, känns riktigt gött! Har bestämt mig för att dumpa the emo-style som jag haft sen igår, det gör verkligen inte saker bättre. Den här helgen händer verkligen ingenting speciellt, jag är ensam hemma ikväll och B&J'n som jag ville ha idag efter att ha varit så nyttig i veckan fick jag inte. Men nu ska jag se positivt på det här!

Den här helgen får jag jättemycket plugg gjort, jag har en massa go egentid, jag kan spela hur hög musik jag vill, jag har gottat mig med ansiktsmask, nyfärgat hår och hårinpackning, ikväll har jag två filmer på lager som jag&mitt täcke ska se tillsammans, jag får ingen B&J ikväll men det betyder bara att jag kommer ha varit nyttig hela veckan och det är ju bra och jag har ett allmänt bra liv egentligen för jag har en fin familj,vänner,mat,dricka,kläder,tak över huvudet osv. SÅ VAD FAN KLAGAR JAG FÖR?

american flag.




1. Ebay
2. BikBok
3. Converse
4. DreamStime
5. Gemoptions Jewelry
6. Heroes Hat
7. BikBok
8. Patriotic Tees
9. BikBok

Mys på lördagsmorgonen





Började min lördag med Cosmopolitan, kaffe och ansiktsmask (orkade inte ta det igår). Härlig start på dagen! Där ute håller några gubbar på att såga ner vårt fina träd, himla synd faktiskt! Men det är gammalt eller något så det kan trilla om det skulle bli storm, så det är därför. Bilden är tagen i somras, väldigt fint :(

Nu ska jag göra lite mer kaffe och plugga svenska. Förhoppningsvis kommer min bästis hit ikväll och myser men finns en risk att skitungen drar ut på krogen istället, we'll see. Hörs senare ♥

Sing for life, sing for joy

Har precis sjungt mig ännu hesare, försökt lära mig texten på två låtar jag tycker om så har suttit och kört dem på repeat om och om igen. Min bror vill att han och jag ska framföra en låt på skolan, har sjungt mycket på den ikväll för att se hur det känns. Det är en jättekänd låt och den är jävligt svår. Säger inte vilken det är, OM jag någon gång skulle få för mig att sjunga den. Hoho! Shit, jag tror inte jag vågar. Har sjungt solo för publik en gång tror jag och det var på ett dop, men där kände jag ingen så det var inte så farligt. Att sjunga på skolan, brr ryser nästan alltså! Men att utmana sig själv och göra saker man aldrig trodde att man skulle våga är bra. Kanske ska ha som mål att göra det innan jag går ut i trean? Jag ska tänka på det iallafall.

A lack of color

Det är fredagkväll och jag sitter på mitt rum och lyssnar på deppig musik, tycker typ synd om mig själv. IT-girl på Facebook fungerar inte och jag får lite panik. Jag är rastlös och vet inte vad jag ska göra, vill egentligen till Tanja och vara med henne,Sandra och Tove men jag orkar inte åka ut där nu. Har pluggat ikväll men det gick segt, det är så jobbigt när det man håller på med är jättetråkigt.

Shit, jag nyser verkligen non-stop ikväll! Har nog nyst tusen gånger, seriöst. Har fortfarande ont i halsen och så har jag blivit snuvig, alltså shit vad det är synd om mig känner jag nu. Nej det är det egentligen inte, har bara en sån kväll. Funderar på att ta på ansiktsmask och kolla på några avsnitt av Sex and the City, låter jävligt mysigt faktiskt så så får det bli. Fast först ska jag fixa med min Mys-lista på Spotify, kanske delar med mig av den sen!


It aint easy when it's hard


I datorsalen med Amadeus

Gårdagen blev hur go som helst, dock lite förändringar från det jag skrev. 1.Emmsie var sjuk så jag och Lovisa fick fika själva. 2. Jag gick inom Linneah och var hos henne i typ 45 minuter för lite girl talk. Filmkvällen i Frösakull var jättemysig och filmerna var bra. Vi såg bland annat Sherlock Holmes och The strangers, den sista var lite läskig men jag klarade faktiskt mig.

Sitter i datorsalen men Amanda, hon kommenterar sina egna bilder på Facebook och det är rätt underhållande att lyssna på. SVT är på skolan och intervjuar rökare (skolan har en sluta-röka/snusa-kampanj) och jag fattade inte att de spelade in så jag gick i bakgrunden och slängde skräp i papperskorgen och sen tappade jag balansen och trillade framåt. HAHA jag orkar inte :(

FREDAG och jag älskar det. Nu ska jag gå till tåget, PUSS OCH KRAM


Idag ska jag;

1. Till tandläkaren
2. Fördriva tid i stan med Tim (Hinner inte till skolan efter tandisen, slutar 11.15 idag)
3. Hälsa på gamla skolan
4. Fika med Tanja,Tove och Sandra
5. Åka till Ängelholm och fika med Lovisa och Emma
6. Åka till Halmstad och ha filmkväll med Tim,Simon och Markus.

Jises, två fikor på en dag. Ska dock inte käka/dricka något onyttigt, har en supernyttig period just nu som jag tänker hålla! Tror förövrigt den här dagen kommer bli SJUKT bra! ♥

Fina våren, ge oss sol



Imorgon är det den tioende dagen på årets första vårmånad. Jag BER för att det ska vara sol!
Jag vill hitta en snygg skinnjacka snart, funderar på den jag la upp för några inlägg sen?
Blev idag ännu en gång påmind hur jävla skönt det är att jag gått vidare. Hur kunde jag inte inse att jag är värd bättre?
Svart nagellack äger.
GODNATT!


Imorgon!











Ska hälsa på min fd. skola imorgon och jag LÄNGTAR! ♥


Shutter Island - Se den!

Det här var filmen vi såg och SHIT vilken film säger jag bara. Ska inte spoila något ifall någon tänkt se den, rekommenderar iallafall er att göra det!

Nu ska jag duscha och försöka få lite mer plugg gjort. Längtar till en kravlös sommar där det enda man gör är att leva livet. Fast det där var dumt tänkt, för man ska leva livet de andra ca. 42 veckona om året också. Dock är det roligare när man får fylla dagarna med vad man vill samtidigt som majoriteten av dem är soliga och varma. Ohja. Mår btw bättre nu, har fortfarande ont i halsen men huvudvärken har minskat. Skönt!

Haha gullisar dååå!







Nu blir det film med Pappa och Tim. Peace!


Dag 24 - Det här får mig att gråta

Det jag gråter oftast över är att jag saknar när vi var en familj. Jag träffar ju mamma och pappa varannan vecka, men jag menar när vi bodde och levde tillsammans allihopa. När jag slapp vara tvungen att vara utan den ena föräldern för att kunna vara med den andra. Våra underbara resor och utflykter. Huset vi bodde i som jag älskade och fortfarande saknar. Tryggheten och enkelheten som inte finns kvar på samma sätt. Har jag en dålig dag och kommer och tänka på det här kan jag böla på rätt bra.

Olycklig kärlek har fått mig att gråta en del det med.

Det finns typ en film som kan få mig att gråta (och nej,det är inte Titanic och inte heller Dagboken) men annars brukar jag inte vara särskilt känslig när det gäller filmer. Musik dock är en helt annan femma. Brukar inte sitta och storböla precis men det finns låtar som sliter och drar i mig och som kan få mig och fälla en och annan tår. Antingen för att de är så jävla starka eller för att de på påminner mig om något som gör och gjort mig ledsen.

Tumblr_lgocsyq5pl1qbpwzeo1_400_large
1. Mitt gamla hus, tagen av Julia Andersson. 2. Bild


modekungen.se

 










Give me some colour

Vaknade upp med värsta huvudvärken och halsont så kände att jag omöjligt skulle kunna koncentrera mig och orka vara i skolan, gick och la mig igen istället och sov några timmar. Känner mig fortfarande dålig men bättre än imorse iallafall. Ska plugga med litteraturhistoria nu (vilket jag är så jävla trött på efter att ha gjort det mina sista två/tre(?) månader på LBS Helsingborg, wuää)

Tänkte tipsa om en produkt som jag fick av mamma för ett tag sen. L'oréal Nutribronze heter den och är b.u.s och mjukgörande kräm i ett. Den bygger gradvis upp en bränna så man vaknar aldrig upp och är fläckig eller svart i huvudet utan får lite färg i taget. Man får en jättefin och fräsch brun färg som håller relativt länge. Rekommenderar den till alla vinterbleka människor där ute :D


Going to bed

Tumblr_la34bl8iws1qagbjfo1_500_large

bild

Nu är jag helt klar med min samhällsuppgift och fan vad gött det ÄR! Okej, nu har jag bara 1056 uppgifter kvar. Fast ska inte vara sån, det löööser sig. Föresten hoppas jag INNERLIGT att väderprognosen på min mobil är fel. Det står att det ska snöa hela veckan? Kan fan inte vara sant, det får det inte vara! Please Yahoo weather, be wrong. Jag vill ha solsken och värme, det gör mig tusen gånger gladare. Nu ska jag sova, godnatt sötnosar!


Kvällsplugg

Den här dagen har varit dryg. Just nu väntar plugg och jag är fett otaggad ikväll, hade hellre kollat på någon go film i min goa säng med någon go människa. Weeell, ska plugga samhälle och sen har jag bestämt mig för att komma i säng tidigt ikväll. Bor hos pappa denna veckan och då står väckarklockan på 05:00, mindre kul. Tjo hej!

CKY – Suddenly Tragic

Forever free

Klar med naturkunskapen, nu är det bara stenhårt plugg med matte som gäller. Lyssnar på goaste WASP under tiden. Den här låten är allt bra fin! ♥

Kärleksdikt+Toalettpapper=Sant

Ska blogga om något ganska oväntat, TOAPAPPER! Eller nej, hela inlägget ska inte handla om det. Tänkte bara visa toapappret pappa köpt hem, det står små kärleksdikter på det och jag tyckte det var rätt sött. Anyway, den här dagen har sugit. Tråkiga uppgifter i skolan, varit trött, haft lite huvudvärk och är nervös inför matteprovet och den muntliga redovisningen imorgon. Håller på med dem båda just nu, plugg plugg plugg. Har ingen energi, wuä. Men har litta roliga saker som väntar i veckan, det känns lite bättre. Bland annat ska jag hälsa på mina älsklingar i JPHG09 på torsdag, fika med Tanja,Tove och Sandra, fika med Lovisa&Emmsie och ha filmkväll med Tim,Simon och Markus. Goa grejer! Nu ska jag plugga matte och naturkunskap, my favorites. Puss!

Sitter i soffan med Elaine och tittar på T...

img_4864 (MMS)

Sitter i soffan med Elaine och tittar på The Hills. Vi provar den nya B&J-smaken Nordic water peace och den är helt okej men inte grym. Föredrar min Phishfood! Gårkvällen hos jocke var väldigt trevligt, träffade många goa människor som jag inte träffat på länge vilket var skitkul. Jag&Elaine drog vid 2, gick till statoil och käkade korv och snackade med 40-åriga raggare (polisonger och hela köret) innan vi gick hem och la oss. Lyckad kväll, helt klart!


The look


Ser lite halvgroggy ut, men skitsamma! Vi kör en lite snabb kvällens outfit;
♥Kavaj-BikBok
♥Tröja-H&M
♥Jeans-Gina tricot
♥Skärp- Second hand
♥Halsband- Gjort av Bea
♥Örhängen-Valentin
♥Armband-Valentin

Nu KÖÖÖR vi! Puss

Fest i frösakull



Vafan, jag ser likadan ut på alla tre bilderna,haha. Festen i Frösakull blev...Ja,vad ska jag säga? Det var jättetrevligt att umgås med min fina Emma,brorsan,Simon,Erika,Maja,Hampus och en del andra trevliga människor. Sen skedde det lite mindre goa grejer, men men. Ligger just nu i min soffa och känner mig jävligt sliten. Mår bra och så men är galet trött. Ska vila lite och sen duscha&fixa mig för ikväll ska jag på 19-årsfest med min bästa vän. Ska först träffa några andra tjejer och typ dricka och snacka hos en av dem innan det bär av, blir förhoppningsvis en trevlig kväll!
Puss puss ♥

Veckans bästa dag

Fan vad värdelös bild, mörk OCH suddig. Skitsamma, min webcam kan helt enkelt inte bättre. Jag glömde att berätta att jag spontanköpte hörlurar till telefonen igår. Gick förbi The phonehouse samtidigt som jag lyssnade på någon låt på mobilen och tänkte att jag ville ha mer bas i lurarna, kommer på den briljanta idén att dra in i affären och kirra mig ett par! Snyggingen i kassan lurade på mig ett par ganska dyra, det sved i min lila studentplånbok.

Sitter just nu vid mitt köksbord och dricker te, spelar lite IT-girl på Facebook också. Vår klass har fått dille på det! Martinas fel, hehe. Föresten nu blev det bloggning ändå ju, sa igår att vi hörs på lördag. Se som det kan bli, oj oj. Vi hörs imorgon alla snygga människor. Puss!

Sängbloggning

God kväll. Kom på att jag ville blogga och då är det bra att man kan spontangöra det på mobilen! Tänkte sammanfatta vad jag gjort idag. Jag har haft två lektioner och slutat 11.15 vilket var gött. Jag har gått runt i Halmstad och shoppat, hittade en tröja. Jag har ätit ensam på ett kebabställe, tycker det är tråkigt att käka ute själv så snackade i telefon under hela måltiden med min kära mamma. Jag har tagit en powernap i soffan. Jag har dansat Zumba och jag har förbannat Facebook för att man kan se saker där som gör en illa och jag har förbannat mig själv mer för att jag inte kan låta bli att titta. Det är inte lätt alltid. Nu ska jag sova, vi hörs inte imorn för då ska jag till frösakull och så blir det fest. Nej så vi hörs på lördag, puss på er!

Idrottsdag



Varit en grym dag! Träffade Amanda,Martina och Linnea på Österskans vid 1 och sen gick vi till bowlinghallen. Bowlade i en timme och det var skitkul, lätt bästa (och minst ansträngande) idrottdagen jag haft ;) Åkte hem med 4-tåget tillsammans med brorsan och sen när jag kom hem tog jag en powernap. Åh, vad det är underbaaaart. Har sen jag vaknade suttit vid tvn och tittat på både Halv 8 hos mig och Efterlyst, inga favoritprogram men helt okej att slötitta på. Lyssnar just nu på CKY och oj,oj vad de är bra.

Vi ser med så olika ögon

Jag har tänkt på en sak väldigt mycket på senaste tiden. Det är sjukt så annorlunda en person kan se på sig själv jämfört med hur andra upplever honom eller henne. Jag känner till några personer, främst tjejer, som ser galet bra ut, är jättesociala, omtyckt av de flesta och går alltid med huvudet högt som om deras självförtroende ständigt är på topp. När man sedan tittar på insidan av de här tjejerna, antingen genom att man lär känna dem eller att man läser deras bloggar eller liknande, märker man att de är allt annat än säkra på sig själva.

Det var inte för så länge sen som en tjej sa att hon vill se bättre ut och vara en sån supersocial människa som alla tycker om. Jag kunde inte förstå att hon inte redan tyckte det om sig själv, det är ju precis så jag ser henne! Hon är en jättesöt tjej som jag beundrar för att hon alltid är lika trevlig och aldrig verkar osäker inför någon, hon är väldigt social och när inte ens när hon träffar nya människor verkar hon bli det minsta blyg.

En annan tjej sa att det skulle bli pinsamt att träffa en viss person för att hon är så blyg. BLYG? Jag, och med säkerhet väldigt många andra, ser inte den där tjejen som ett dugg blyg. Hon verkar alltid veta exakt de rätta sakerna att säga i de rätta lägena, hon kommer alltid med de roligaste skämten och jag tror inte en enda människa skulle kalla henne för blyg. Det bevisar bara att många ser på sig själva på ett helt annat sätt än vad omgivningen gör. De kanske ser sig själva på det sättet de känner sig på insidan, vi ser ju vad de visar utåt. Vissa personer spelar nästan över och ska verka så väldigt självsäkra, i många fall är det för att dölja osäkerheten på insidan.

Så tjejen som alltid skrattar så mycket, går med huvudet högt och pratar med allt&alla är i många fall inte alls så nöjd med sig själv som det verkar. Kanske tittar hon på dig och tänker att om hon ändå vore lika go&bra som du.


Goa dagar

Hade som sagt vårt segaste schema idag men äh, det rullade på rätt bra ändå. Imorgon har vi idrottsdag och det enda jag ska göra är att bowla med bl.a. Martina,Amanda och Julia mellan 14.00-15.00, jag DÖR så skönt! Kan ta tåget 12.15 istället för 7.15 som jag gör alla andra dagar, helt underbart. På torsdag slutar vi 11.15 och på fredag 13.10, har några finfina dagar framför mig alltså! Nu ska jag och mamma ut och käka, sen blir det lite plugg för min del och till det ska jag dricka en massa te bara för jag känner mig på sånt myshumör! Puss puss.

RSS 2.0