Två covers *obs emotional*
che cazzo


En dag på jobbet välte jag ut en hel hink med glassmix över hela golvet. Mina kollegor var gulliga och hjälpte mig tvätta glass ur håret i vasken. Tycker inte jag är en klumpig människa annars men på jobbet välter jag ut allt, typ tusen kaffebönor, antagligen för jag bryr mig så lite om allt under de tio timmarna jag är där.


Blev bjuden på middag hos Nadia i Kilburn. Det var jag och typ tio italienare och jag flikade in med de få italienska ord jag lärt mig (mest svordomar) när jag kände att det passade. Nadia lagade typ nio olika rätter och var klar vid midnatt, då hade jag redan fått blodsockerfall och varit tvungen att sitta ner för att jag var så hungrig. Det var visserligen svingott men pls, vem lagar mat i fyra timmar. Svar: Italianos.


Perks with working in Hyde Park. 


En dag när jag tyckte att vårt fönster såg fint och somrigt ut+Denniz är så gullig och fin att ha med på bild.


Hängt mycket med en fin kille som aldrig var på väg att bli något mer men som var precis vad jag behövde då. Fick gosa och bli kliad på armen och pillad i håret, vi turades om att lyssna på varandras hjärtslag typ *men nu är det min tur* och sånt gulligt, hans parfym gjorde mig craycray, han hade alltid lagat middag när jag kom hem till honom efter jobbet och en morgon när jag var kvar hos honom efter att han åkt till jobbet ringde han och sa "gå inte upp, jag sjukanmälde mig och är på väg hem igen" bara för att få vara med mig några timmar till innan jag var tvungen att åka hem. Lol på fönbilden men tyckte så mycket om hans hår och hur det lockade sig i nacken. Nu är vi slut i alla fall även om vi aldrig var tillsammans. Det finns expiry dates när två beter sig lite som ett par men vet helt säkert att det aldrig kommer bli på riktigt, och vårt var nu. 


Åhh och det finaste av allt, åkte och träffade denna gullungen <333 Han är seriöst det bästa jag vet i hela världen. 


Fick låna en superrosa regnjacka och tillsammans med Georgie (som också är det absolut bästa jag vet), deras pappa och en carer satte vi oss i bilen.
För G skulle rida! Varenda gång han passerade oss var han så himla stolt och log med hela ansiktet och jag började typ gråta (börjar alltid gråta runt honom, typ när han satt upp själv för första gången. Oh the river). Han är så himla modig och envis, kan liksom inte get over it. 

De har skaffat en gullig hund också som får stå ut med Georgie cuddles, haha titta på *save me* facet. Resten av eftermiddagen lekte vi Emil i Lönneberga, åt middag och tittade på film. Världens bästa dag typ. 

Queens of Dalston

Felicia kom hit på besök från Schweiz där hon numera bor. Hon är Lisas och Denniz kompis som jag aldrig har träffat förut, vilket kändes superkonstigt för hade hört så mycket om'na så det kändes som vi redan var buddies typ. Nu fick jag i alla fall bekräftat att hon är lik go (fast nä goare) som jag föreställt mig, vilken himla pingla alltså.

På morgonen gick vi till Costa för att äta frukost i solen. Drack lemonad och åt sallad medan vi pratade om livet och bevittnade en man bli bestulen på sin väska på andra sidan gatan. Oj:ade lite och blev påmind om att flytta väskan närmre bordet. To live in a big city.

Vi fyra gick till Caledonian Road station för att ta tuben till Oxford Circus. Vi är alla eniga om att svart är den bästa färgen. 


Svåra indiekids.


Vi gick in på Topshop men jag och Denniz var inte intresserade av kläderna så vi tog bilder i spegeln istället. Innan vi skulle gå klämde alla in sig i ett litet photo booth för att få några fab bilder att sätta på väggen där hemma. Fast det slutade med att det såg ut som egobilder på mig för att det var så trångt och ingen annan syntes. Vi gick också till Lush för att frälsa Felicia med deras heaven sent products. Slutade med att jag köpte grejer för £50. Väl värt dock, för att ens hud ska lukta mintigt och hår jordgubbs/vanilj-milkshake+de flesta produkterna är veganska och inget testas på djur+de enagerar sig i viktiga frågor (just nu om homosexualitet) osvosv. 
 
Efter besöket på Oxford street tog vi tuben till Finsbury park där vi kom på hur hungriga vi var. Köpte bagels med lax och cream cheese som vi åt medan vi gick. 


Var på väg till Faltering Fullback, stället med fin beer garden. Drack öl, tog bilder och diskuterade viktiga frågor. 

Hon är så cool hondära.


På kvällen åkte vi till Dalston och Ridley Road Market för att dansa. Köpte billiga öl och gin and tonics. De spelade så himla bra musik, sån som faktiskt är rolig att dansa till och som folk kan sjunga med till också. De spelade till exempel Abba och då trodde jag att min extasmätare skulle sprängas.

Var jätteglad och hade superkul. När de stängde skulle Felicia och Denniz hem men jag och Lisa ville till Haggerston som ju som känt var det enda stället vi hängde på när vi bodde där. De hade stängt utegården dock så vi drack varsin öl där inne innan även vi tog bussen hem. 

Solen höll på att gå upp när vi kom hem. Vi köpte chips i affären som har öppet 24/7 (bless them) och tittade lite på någon film innan vi tillslut somnade. Ungefär två timmar senare ringde mitt alarm för att jag skulle jobba.

RSS 2.0